|
Post by dimitrioskap on Jun 15, 2021 21:36:17 GMT 2
Παράλληλα με τα μοτέρ που αφορούσαν τις ώρες λειτουργίας είχα στείλει να μου πουν και για τους κύκλους φόρτισης της μπαταρίας του zino 2 plus.Η απάντηση ήταν οτι ''γενικά θα μπορούσαν να αντικατασταθούν κάθε 6 μήνες χρήσης και θα πρέπει να είναι ενημερωμένη η τελευταία έκδοση της εφαρμογής για να μπορεί να εντοπίζει οποιοδήποτε πρόβλημα της μπαταρίας και να το λέει''. Βέβαια θα προτιμούσα να μου πει οτι έχει πχ 100 κύκλους φόρτισης και μετά χρειάζεται αντικατάσταση γιατί εγώ με 3 μπαταρίες που έχω στην μια μπαταριά έχω 35 κύκλους και σε άλλη έχω 5 κύκλους άλλα όλες είναι ενεργοποιημένες πριν 3 μήνες.Εκτός και εαν εννοούν οτι σε 6 μήνες εχει 180 κύκλους φόρτισης και αυτό είναι το όριο ζωής τους.Επίσης περιμένω απάντηση για την μπαταριά του χειριστηρίου για κύκλους φόρτισης και εαν γίνεται αντικατάσταση.Σε αναμονή....
|
|
|
Post by dimitrioskap on Jun 17, 2021 17:26:55 GMT 2
Τελικά ήρθε και η απάντηση για το τηλεχειριστήριο το οποίο λέει οτι μπορεί να χρησιμοποιηθεί για πολύ καιρό.Απο όλες τις απαντήσεις που έδωσαν κατάλαβα οτι δεν έχουν κάτι συγκεκριμένο σε οδηγίες συντήρησης και απαντούν με γενικότητες.Το καλό είναι οτι απαντάνε το κακό είναι οτι δίνουν ασαφείς απαντήσεις.
|
|
|
Post by dimitrioskap on Sept 5, 2021 19:46:07 GMT 2
|
|
|
Post by medicvet on May 4, 2022 21:14:23 GMT 2
Καλησπέρα, Ψαχνω πισω δεξι βραχιονα και μοτερ για ΖΙΝΟ 2 Γνωριζει καποιος που μπορει να βρω ανταλλακτικα Ελλάδα (τό MODELLSPORT δεν εχει και δε ξερουν ποτε θα φερουν εξ αιτιας του πολεμου!!!!). Βρισκω Αγγλια αλλα υπαρχει θεμα τελωνειου,σε αλλη χωρα εντος ΕΕ γνωριζετε καποιο καταστημα;
|
|
|
Post by Frontier on May 5, 2022 8:01:23 GMT 2
Καλησπέρα, Ψαχνω πισω δεξι βραχιονα και μοτερ για ΖΙΝΟ 2 Γνωριζει καποιος που μπορει να βρω ανταλλακτικα Ελλάδα (τό MODELLSPORT δεν εχει και δε ξερουν ποτε θα φερουν εξ αιτιας του πολεμου!!!!). Βρισκω Αγγλια αλλα υπαρχει θεμα τελωνειου,σε αλλη χωρα εντος ΕΕ γνωριζετε καποιο καταστημα; Πάρε το από εδώ, θα έρθει χωρίς τελωνείο σε 10-12 ημέρες. Θα σου πρότεινα να βιαστείς και να μην καθυστερήσεις να το πάρεις, γιατί δεν υπάρχει stock γενικότερα. Μοτέρ βάλε αυτό που έχεις εάν δεν έχει κάποιο πρόβλημα με τον άξονά του, διότι υπάρχουν 2 εκδόσεις του μοτέρ για το Zino 2 οι οποίες είναι δυσεύρετες.
|
|
|
Post by medicvet on May 6, 2022 9:30:24 GMT 2
To "χτυπησα" ηδη ...Ευχαριστω Καί μία διευκρίνηση γιά τά μοτέρ. Πράγματι υπάρχουν 2 εκδόσεις μοτέρ η παλιά και νέα που δεν ειναι συμβατές μεταξύ τους. Η παλιά εκδοση αφορά το ZINO 2 ενω η νεα το ZINO 2+.Το δικό μου "φοράει" τη παλιά εκδοση οπου η διαθεσιμότητα ειναι καπως καλύτερη από τή νέα εκδοση των ZINO 2+
|
|
|
Post by enteka11 on Jul 6, 2022 12:46:08 GMT 2
Γεια σας Εχω το Zino 2 και φούσκωσε η μπαταριά του μετα από ένα χρόνο και δεν μπορώ να βρω πουθενά ... εχει κάποιος υπόψη του κάτι ... η καποιος μια δευτερη που να πουλαει ;
ευχαριστω πολυ
|
|
|
Post by thomas on Jul 9, 2022 14:47:37 GMT 2
|
|
|
Post by thomas on Jul 9, 2022 14:49:50 GMT 2
|
|
|
Post by thomas on Jul 9, 2022 14:53:19 GMT 2
|
|
|
Post by medicvet on Jul 16, 2022 22:32:19 GMT 2
|
|
|
Post by medicvet on Jul 16, 2022 22:40:14 GMT 2
Έρεε όχι και 150 δολάρια η μπαταρία και μάλιστα προ φόρων τελωνείου ΦΠΑ και λοιπών εξόδων... Όταν έψαχνα ανταλλακτικά για το δικό μου ΖΙΝΟ 2 μετά το Πάσχα σε κάποια Ελληνικά σαιτ είχαν διαθεσιμότητα μπαταριών στη μίση τιμή.
|
|
|
Post by zoygas on Sept 29, 2022 9:20:35 GMT 2
Καλησπέρα
Έχω το Zino 2 και μετά από πτώση ενώ κάνει κανονική εκκίνηση σε λίγα μέτρα ύψος ξεκινάει να κάνει μια κίνηση σαν -χουλα χουπ- χάνει ισσοροπια και πέφτει..πιστεύετε ότι είναι κάποιο μοτέρ;και αν είναι κάποιο ποιο να ελέγξω πρώτα το A η το Β..Γενικά ποιο μοτέρ είναι αυτό που δίνει η χάνει ύψος στο στο drone γιατί παρατήρησα ότι έχανε και αργα ύψος πριν κάνει αυτά τα κόλπα..
Ευχαριστώ
|
|