|
Post by Hlias Virtual rise-SUN-set on Mar 11, 2020 22:57:12 GMT 2
Πέραν της μικρής διάρκειας πτήσης του ΖΙΝΟ 2 κοιτάζω και την εικόνα (μέσα στην εικόνα) όπως μας την έδωσε ο Νίκος έναντι του Χ8 δεξιά μας. Παρατηρώντας και τις δύο ένθετες μέσα στο μεγάλο κάδρο θα έλεγα ότι η εικόνα του ΖΙΝΟ 2 είναι τουλάχιστο τραγική, μια κιτρινίλα, πολύ ξεπλυμένο καφέ, στο βάθος τα επίπεδα των βουνών στο ΖΙΝΟ 2 ίσα ίσα που ξεχωρίζουν, ο ουρανός χάλια, στο ύψος του ορίζοντα και ειδικά αριστερά τα σύννεφα σχεδόν δεν διακρίνονται μέσα στο "κάψιμο"... Περίμενα περισσότερα απ' το πολλά υποσχόμενο ΖΙΝΟ 2 Attachments:
|
|
|
Post by nickpsar on Mar 11, 2020 23:16:59 GMT 2
Είναι προφανές ότι και Hubsan βιάστηκε να θέσει σε κυκλοφορία το zino 2. Τα ίδια σχεδόν είχα τραβήξει και με το X8. Τι να πρώτο θυμηθώ. Η FIMI όμως με συνεχόμενα updates κατάφερε να φέρει το X8 σε πολύ καλό επίπεδο. Μακάρι να δούμε την ίδια συμπεριφορά και από τη Hubsan.
|
|
|
Post by anergos13 on Mar 12, 2020 0:56:37 GMT 2
Είναι προφανές ότι και Hubsan βιάστηκε να θέσει σε κυκλοφορία το zino 2. Τα ίδια σχεδόν είχα τραβήξει και με το X8. Τι να πρώτο θυμηθώ. Η FIMI όμως με συνεχόμενα updates κατάφερε να φέρει το X8 σε πολύ καλό επίπεδο. Μακάρι να δούμε την ίδια συμπεριφορά και από τη Hubsan. Με το επίπεδο που είδες αυτή την στιγμή τα δύο drones ποιο θα πρότεινες? Στο Fimi έχουν εξαλειφθει τα οποία θέματα είχε?
|
|
|
Post by Εfstathios on Mar 12, 2020 21:49:48 GMT 2
Frontier:
[/quote]Ίσως είναι προβληματική η παρτίδα με τις μπαταρίες / πρόβλημα στο firmware (π.χ η Anafi πρόσφατα πήρε battery firmware update και τα dji παίρνουν συνέχεια / ο φορτιστής έχει θέμα και δεν την φορτίζει σωστά. Δυστυχώς, οι proprietary μπαταρίες έχουν τέτοια θέματα, ειδικά σε νέα και φθηνά (όπως το Zino 2) αεροσκάφη. Εκτιμώ ότι θα διορθωθεί με firmware update.
|
|
|
Post by petersea on Mar 12, 2020 22:25:50 GMT 2
Παιδιά σχετικά με την μπαταρία δείτε κάποια βίντεο στο YouTube σε long range πόσο κρατάει, νομίζω το αδικείται.. 🤔
|
|
|
Post by Frontier on Mar 13, 2020 9:13:23 GMT 2
Θεωρω απιθανο να βελτιωθει η αποδοση μιας μπαταριας με firmware update... dji Spark, αρχική έκδοση battery firmware έβγαζε (με το ζόρι) 10 λεπτά, μετά από 2 firmware updates πήγε στα 15 λεπτά. Έχει γίνει αυτό, μην ξεχνάμε ότι το battery firmware είναι αυτό που "κόβει" την φόρτιση, αλλά και καθορίζει πως αυτή θα γίνεται. Υπάρχουν μέθοδοι (charging strategies είναι ο όρος στα Αγγλικά) για το πως η φόρτιση θα πραγματοποιείται στις κυψέλες της μπαταρίας και οι οποίες ορίζονται από το firmware της μπαταρίας. Οι μπαταρίες "έξυπνου τύπου" στην ουσία περιλαμβάνουν αυτές το κύκλωμα φόρτισης, αυτό που αποκαλούμε φορτιστή δεν είναι τίποτε άλλο από ένα τροφοδοτικό που παρέχει ρεύμα στο κύκλωμα φόρτισης μέσα στην μπαταρία. Στο Spark η dji άλλαξε την μέθοδο φόρτισης και συγκεκριμένα το πως το κύκλωμα φόρτισης προσδιορίζει την κατάσταση φορτίου της μπαταρίας (αυτό που αναφέρεται ως state of charge). Το αποτέλεσμα ήταν να κερδίσει το αεροσκάφος 5 λεπτά επιπλέον χρόνο πτήσης, χωρίς να μειωθεί η διάρκεια ζωής της μπαταρίας. Ένα ενδιαφέρον άρθρο μπορείτε να βρείτε εδώ: batteryuniversity.com/learn/article/charging_lithium_ion_batteriesΒλέποντας άλλα βίντεο στο yt, παρατηρώ αυτό που είδε και ο petersea, ίσως έχουν θέμα κάποιες παρτίδες μπαταριών. Θα ξέρω περισσότερα σίγουρα όταν (όποτε) το παραλάβω.
|
|
|
Post by anergos13 on Mar 14, 2020 8:32:31 GMT 2
Μόλις ήρθε από Gearbest...
Ξαφνικά Λευκός Καπνος....
Dear customer Thanks for placing order with us.
We are really sorry that we have not shipped your order out. Supplier capacity has been gradually restored, and it is expected that all products will be shipped by the end of March. We kindly ask you wait a few days more about the package.
Thanks for your patience and understanding. Best Regards Support Center Gearbest Customer Service
|
|
|
Post by Frontier on Mar 14, 2020 8:49:17 GMT 2
Το ίδιο μήνυμα έλαβα και εγώ. Ίδωμεν.
|
|
|
Post by nickpsar on Mar 15, 2020 18:40:41 GMT 2
Παιδιά σχετικά με την μπαταρία δείτε κάποια βίντεο στο YouTube σε long range πόσο κρατάει, νομίζω το αδικείται.. 🤔 Δεν το αδικώ φίλε μου. Η μπαταρία είναι καινούργια και χρειάζεται κάποιους κύκλους φόρτισης για να πάρει τα πάνω της. Για τα long range βίντεο που αναφέρεσαι οι χειριστές εξαντλούν την μπαταρία, κάτι το οποίο δεν συνίσταται για μπαταρίες αυτού το τύπου. Σε νέο τεστ που έκανα και θα το ανεβάσω μέσα στην εβδομάδα δοκίμασα να μετρήσω τον συνολικό χρόνο πτήσης βάζοντας τα τετρακόπτερα σε κυκλική τροχιά (orbit mode). Το Zino 2 ήταν στον αέρα για 25 περίπου λεπτά και το X8 μόλις ένα λεπτό περισσότερο. Η έκπληξη όμως στο συγκεκριμένο συγκριτικό ήταν το Zino Pro.
|
|
|
Post by anergos13 on Mar 15, 2020 18:44:02 GMT 2
Παιδιά σχετικά με την μπαταρία δείτε κάποια βίντεο στο YouTube σε long range πόσο κρατάει, νομίζω το αδικείται.. 🤔 Δεν το αδικώ φίλε μου. Η μπαταρία είναι καινούργια και χρειάζεται κάποιους κύκλους φόρτισης για να πάρει τα πάνω της. Για τα long range βίντεο που αναφέρεσαι οι χειριστές εξαντλούν την μπαταρία, κάτι το οποίο δεν συνίσταται για μπαταρίες αυτού το τύπου. Σε νέο τεστ που έκανα και θα το ανεβάσω μέσα στην εβδομάδα δοκίμασα να μετρήσω τον συνολικό χρόνο πτήσης βάζοντας τα τετρακόπτερα σε κυκλική τροχιά (orbit mode). Το Zino 2 ήταν στον αέρα για 25 περίπου λεπτά και το X8 μόλις ένα λεπτό περισσότερο. Η έκπληξη όμως στο συγκεκριμένο συγκριτικό ήταν το Zino Pro. Από το 100% έως 20% που θεωρείται ένα ασφαλές ποσοστό για τις Lipo τι χρόνο σου δίνει?
|
|
|
Post by nickpsar on Mar 15, 2020 19:07:28 GMT 2
Δεν το αδικώ φίλε μου. Η μπαταρία είναι καινούργια και χρειάζεται κάποιους κύκλους φόρτισης για να πάρει τα πάνω της. Για τα long range βίντεο που αναφέρεσαι οι χειριστές εξαντλούν την μπαταρία, κάτι το οποίο δεν συνίσταται για μπαταρίες αυτού το τύπου. Σε νέο τεστ που έκανα και θα το ανεβάσω μέσα στην εβδομάδα δοκίμασα να μετρήσω τον συνολικό χρόνο πτήσης βάζοντας τα τετρακόπτερα σε κυκλική τροχιά (orbit mode). Το Zino 2 ήταν στον αέρα για 25 περίπου λεπτά και το X8 μόλις ένα λεπτό περισσότερο. Η έκπληξη όμως στο συγκεκριμένο συγκριτικό ήταν το Zino Pro. Από το 100% έως 20% που θεωρείται ένα ασφαλές ποσοστό για τις Lipo τι χρόνο σου δίνει? Με την μπαταρία στο 20% ήταν στο αέρα 23:43 οπότε και ενεργοποίησα το RTH.
|
|
|
Post by Frontier on Mar 17, 2020 8:34:01 GMT 2
Κάμερα. Μέχρι στιγμής απογοήτευση. Όχι λόγω των χρωμάτων και τις διαύγειας αλλά λόγω τον προβλημάτων που έχει μέχρι στιγμής με τα κόκκινα flares στις γωνίες της οθόνης. Αυτό συμβαίνει όταν πετάμε σε συγκεκριμένες γωνίες της κάμερας σε σχέση με τον ήλιο. Επίσης με την ήλιο στο πίσω μέρος εμφανίζει στην εικόνα το είδωλο του drone μέσα σε έναν φωτεινό κύκλο. Η λύση που προτείνουν μερικοί είναι η χρήση CPL φίλτρου. Αυτό προσωπικά δεν με ικανοποιεί και περιμένω από τη Hubsan να βγάλει ένα update σύντομα. Το πρόβλημα με τα flares το έχουν αρκετά αεροσκάφη πολύ πιο ακριβά (π.χ Mavic Pro/Air/2) και έχει να κάνει με το ότι ο φακός είναι μη αμορφικός. Σε αισθητήρα μεγαλύτερου μεγέθους - π.χ 1" - το φαινόμενο είναι πιο έντονο, αλλά και λύνεται ευκολότερα (μια κλίση 3-5 μοίρες προς τα κάτω στην κάμερα, αρκεί για να το εξαφανίσει), σε μικρότερους φακούς όπως αυτόν όντως θέλεις ή φίλτρο ή ακόμα μεγαλύτερη κλίση. Από αυτά που έχω, μόνο η Anafi δεν το εμφανίζει (αμορφικός φακός γαρ) και το Typhoon H+ (φακός 1" με αποσπώμενο "φρύδι"). Αυτό με τον φωτεινό κύκλο και το είδωλο του drone, πρώτη φορά το ακούω. Firmware update που να διορθώνει κάτι που φαίνεται να είναι σφάλμα στον φακό; Αν μειώσεις (με πρόγραμμα επεξεργασίας) την φωτεινότητα και το contrast στο πλάνο που βλέπεις τον κύκλο, διορθώνεται; Προσπαθώ να καταλάβω αν είναι όντως πρόβλημα στον φακό ή απλά το codec τα κάνει μαντάρα όπου εκεί θα μπορεί να διορθωθεί με update. @nicpsar: Έκανες την δοκιμή που σε ρώτησα στο bold παραπάνω;
|
|
|
Post by Frontier on Mar 18, 2020 9:27:47 GMT 2
Το Gearbest έστειλε σήμερα το Zino 1 που είχα παραγγείλει μαζί με το Zino2, οπότε όντως αρχίζουν να παραλαμβάνουν stock (είχα λάβει 2 μηνύματα για αυτές τις παραγγελίες). Αναμένουμε το Zino 2.
|
|
|
Post by anergos13 on Mar 18, 2020 9:39:03 GMT 2
Το Gearbest έστειλε σήμερα το Zino 1 που είχα παραγγείλει μαζί με το Zino2, οπότε όντως αρχίζουν να παραλαμβάνουν stock (είχα λάβει 2 μηνύματα για αυτές τις παραγγελίες). Αναμένουμε το Zino 2. Επιτέλους, ας ελπίσουμε ότι θα έχουν και κάποιες βελτιώσεις από την πρώτη παραγωγή...
|
|
|
Post by Frontier on Mar 18, 2020 20:54:55 GMT 2
Το Gearbest έστειλε σήμερα το Zino 1 που είχα παραγγείλει μαζί με το Zino2, οπότε όντως αρχίζουν να παραλαμβάνουν stock (είχα λάβει 2 μηνύματα για αυτές τις παραγγελίες). Αναμένουμε το Zino 2. Επιτέλους, ας ελπίσουμε ότι θα έχουν και κάποιες βελτιώσεις από την πρώτη παραγωγή... Ακόμα δεν έχει παραλάβει Zino 2 stock το Gearbest από την Hubsan, περιμένουμε μέχρι το τέλος του μήνα.
|
|
|
Post by nickpsar on Mar 24, 2020 16:32:07 GMT 2
@nicpsar: Έκανες την δοκιμή που σε ρώτησα στο bold παραπάνω; Δεν αλλάζει κάτι όταν μεταβάλλω τις τιμές στο contrast αλλά εξαφανίζεται όταν δίνω λίγη μεγαλύτερη κλίση στην κάμερα ή όταν το έδαφος δεν είναι ''γυμνό''. Τώρα όσον αφορά στη συνέχεια των δοκιμών πρώτο τεστ μέγιστης εμβέλειας σε ρηχά νερά σε σχέση πάντα με τα 8 χιλιόμετρα που έδωσε η Hubsan. Για την ποιότητα του βίντεο περιμένω τη γνώμη σας γιατί δεν έχω και το καλύτερο μάτι .
|
|
|
Post by Frontier on Mar 24, 2020 19:50:18 GMT 2
@nicpsar: Έκανες την δοκιμή που σε ρώτησα στο bold παραπάνω; Δεν αλλάζει κάτι όταν μεταβάλλω τις τιμές στο contrast αλλά εξαφανίζεται όταν δίνω λίγη μεγαλύτερη κλίση στην κάμερα ή όταν το έδαφος δεν είναι ''γυμνό''.Τώρα όσον αφορά στη συνέχεια των δοκιμών πρώτο τεστ μέγιστης εμβέλειας σε ρηχά νερά σε σχέση πάντα με τα 8 χιλιόμετρα που έδωσε η Hubsan. Για την ποιότητα του βίντεο περιμένω τη γνώμη σας γιατί δεν έχω και το καλύτερο μάτι . Τότε Νίκο πιθανότατα είναι τέτοια η σχεδίαση του φακού, δύσκολα αυτό θα διορθωθεί με firmware (δεν το έχω δει να γίνεται), αλλά για εμένα δεν είναι πρόβλημα (για την τιμή που έχει το Zino 2). Η εικόνα σε 1440p ανάλυση @60fps είναι πάρα πολύ καλή - υποθέτω ότι έχεις τις βασικές (stock) ρυθμίσεις - και δεν βλέπω jello. Για τον ορίζοντα δεν μπορώ να σου πω, γιατί θέλω test στην θάλασσα Σαν πρώτη εντύπωση μου αρέσει πάρα πολύ και περιμένω πως και πως να στείλουν και το δικό μου.
|
|
|
Post by nickpsar on Mar 24, 2020 20:57:32 GMT 2
Δεν αλλάζει κάτι όταν μεταβάλλω τις τιμές στο contrast αλλά εξαφανίζεται όταν δίνω λίγη μεγαλύτερη κλίση στην κάμερα ή όταν το έδαφος δεν είναι ''γυμνό''.Τώρα όσον αφορά στη συνέχεια των δοκιμών πρώτο τεστ μέγιστης εμβέλειας σε ρηχά νερά σε σχέση πάντα με τα 8 χιλιόμετρα που έδωσε η Hubsan. Για την ποιότητα του βίντεο περιμένω τη γνώμη σας γιατί δεν έχω και το καλύτερο μάτι . Τότε Νίκο πιθανότατα είναι τέτοια η σχεδίαση του φακού, δύσκολα αυτό θα διορθωθεί με firmware (δεν το έχω δει να γίνεται), αλλά για εμένα δεν είναι πρόβλημα (για την τιμή που έχει το Zino 2). Η εικόνα σε 1440p ανάλυση @60fps είναι πάρα πολύ καλή - υποθέτω ότι έχεις τις βασικές (stock) ρυθμίσεις - και δεν βλέπω jello. Για τον ορίζοντα δεν μπορώ να σου πω, γιατί θέλω test στην θάλασσα Σαν πρώτη εντύπωση μου αρέσει πάρα πολύ και περιμένω πως και πως να στείλουν και το δικό μου. Για το θέμα της κάμερα αντάλλαξα απόψεις με πολλούς φίλους χομπίστες από το εξωτερικό. Δεν είναι όντως κάτι καινούργιο, είναι ένα φαινόμενο γνωστό ως hotspot σύμφωνα με τη wikipedia και είναι ακόμα πιο χαρακτηριστικό σαν φαινόμενο στο Mavic 2 zoom. Οπότε δεν νομίζω ότι εμπνέει λόγους ανησυχίας. Στο θέμα της κάμερας συμφωνώ απόλυτα μαζί σου.
|
|
|
Post by tsopirs on Mar 25, 2020 13:44:23 GMT 2
Εμένα από το βίντεο μια χαρά μου φάνηκε η εικόνα.. Στο κινητό τουλάχιστον.. Λίγο πιο ζεστό το κίτρινο.. Κατά τα άλλα ο ουρανός μοιάζει ακριβώς ίδιος όπως και στις κάμερας που τραβάει τα drones και όχι με το saturation του μπλε στον Θεό όπως το X8.... Τα χρώματα πολύ καλά.. Jello δεν είδα και το πλάνο αν και δεν έχει θάλασσα φαίνεται ισιο
|
|
|
Post by Hlias Virtual rise-SUN-set on Mar 25, 2020 15:24:32 GMT 2
Νίκο, ευχαριστούμε και πάλι για τις εικόνες και τα όσα κάνεις για το χόμπι. Βλέπω όμως επιστροφή στα 4028 μέτρα; Που είναι τα 7-8 χιλιόμετρα που λένε; Όσο για την εικόνα, αν μείνει αυτή, χαίρομαι που έχω Χ8, τόσο καμένες περιοχές ούτε το 501S δεν έδινε, καθόλου καλό αποτέλεσμα. Attachments:
|
|
|
Post by Hlias Virtual rise-SUN-set on Mar 25, 2020 15:33:39 GMT 2
Εμένα από το βίντεο μια χαρά μου φάνηκε η εικόνα.. Στο κινητό τουλάχιστον.. Λίγο πιο ζεστό το κίτρινο.. Κατά τα άλλα ο ουρανός μοιάζει ακριβώς ίδιος όπως και στις κάμερας που τραβάει τα drones και όχι με το saturation του μπλε στον Θεό όπως το X8.... Τα χρώματα πολύ καλά.. Jello δεν είδα και το πλάνο αν και δεν έχει θάλασσα φαίνεται ισιο Γιώργο, η εικόνα του Χ8 πλέον έχει ξεφύγει εντελώς σε ποιότητα, το ΖΙΝΟ απέχει έτη φωτός... Το πολύ μπλε ήταν τον πρώτο καιρό, μετά πέρασε σε πολύ ώχρα και τώρα έχει εξαιρετική ισορροπία, κοίτα κανένα βίντεο, κοίτα αυτά που έβαλα στο post του Χ8
|
|
|
Post by nickpsar on Mar 25, 2020 18:04:28 GMT 2
Εμένα από το βίντεο μια χαρά μου φάνηκε η εικόνα.. Στο κινητό τουλάχιστον.. Λίγο πιο ζεστό το κίτρινο.. Κατά τα άλλα ο ουρανός μοιάζει ακριβώς ίδιος όπως και στις κάμερας που τραβάει τα drones και όχι με το saturation του μπλε στον Θεό όπως το X8.... Τα χρώματα πολύ καλά.. Jello δεν είδα και το πλάνο αν και δεν έχει θάλασσα φαίνεται ισιο Γιώργο, η εικόνα του Χ8 πλέον έχει ξεφύγει εντελώς σε ποιότητα, το ΖΙΝΟ απέχει έτη φωτός... Το πολύ μπλε ήταν τον πρώτο καιρό, μετά πέρασε σε πολύ ώχρα και τώρα έχει εξαιρετική ισορροπία, κοίτα κανένα βίντεο, κοίτα αυτά που έβαλα στο post του Χ8 Ηλία νομίζω ότι δεν κρίνεις σωστά. Για να βγάλεις συμπεράσματα και να κάνεις σύγκριση πρέπει η εγγραφή να γίνει κάτω από όσο το δυνατόν παρόμοιες συνθήκες φωτισμού. Ιδίως στην τελευταία μου εξόρμηση που πέταξα και τα 2 με διαφορά 20 λεπτών, δηλαδή κάτω σχεδόν παρόμοιες συνθήκες φωτισμού, το Zino 2 υπερείχε ξεκάθαρα του Χ8. Τώρα όσον αφορά στη μέγιστη εμβέλεια θα το δοκιμάσω εκ νέου προς διαφορετική κατεύθυνση.
|
|
|
Post by tsopirs on Mar 25, 2020 18:12:26 GMT 2
Πέταξα στην Καστοριά και Χ8 και zino 1..δεν νομίζω πως ακόμη έφτασε να συγκρίνεται με το 1 για το 2 δεν ξέρω από ότι είδα από αυτά που ανέβασε ο Νίκος... Σαν χρωματικα, ένταση χρώματος, saturation αν και πέταξα προ διμινου το μικρό fimi Α3 μου φάνηκε αρκετά καλύτερο από το Χ8.. Βέβαια στα χρήματα που είναι με την ανάλυση που έχει κτλ... Αν ξαναβγω και ξανά ανέβω Καστοριά ίσως να δοκιμάσω ξανά ένα συγκριτικό αλλά δεν νομίζω πως διορθώθηκε τόσο πολύ.. Σίγουρα δεν έχει εκείνη την ώχρα που είχε παλιά και άλλα θέματα αλλά χρωματικα δεν...
|
|
|
Post by Hlias Virtual rise-SUN-set on Mar 26, 2020 0:30:20 GMT 2
Ιδίως στην τελευταία μου εξόρμηση που πέταξα και τα 2 με διαφορά 20 λεπτών, δηλαδή κάτω σχεδόν παρόμοιες συνθήκες φωτισμού, το Zino 2 υπερείχε ξεκάθαρα του Χ8. Πάντως στο τεστ που έκανες για την διάρκεια πτήσης των δύο, που ήταν την ίδια ώρα και σε ίδιες συνθήκες το ΖΙΝΟ 2 ήταν χάλια μαύρα, έγραψα σχετικές παρατηρήσεις, ξεπλυμένο καφέ, πράσινο σαν λάχανο και σύννεφα και ορίζοντας ούτε που ξεχώριζαν εν αντιθέση με το Χ8 που ήταν γυαλί. Εικόνα από την προηγούμενη σελίδα, από το τεστ του Νίκου, αν σας αρέσει η αριστερή τότε οκ... βρε παιδιά δεν βλέπω εγώ καλά... Attachments:
|
|
|
Post by tsopirs on Mar 26, 2020 7:10:45 GMT 2
Δεν είναι τι μας αρέσει αλλά το είναι σωστό... Φαίνεται το saturation του ουρανού στο Χ8 είναι στον Θεό.. Ενώ η κάμερα που τραβάει και τα drone έχει το χρώμα το σωστό που έχει το zino.. Εγώ χρησιμοποιώ πρόγραμμα επεξεργασίας για να κάνω τον ουρανό έτσι όπως του Χ8 στην dslr μου για πιο εντυπωσιακες εικόνες.. Εντομεταξυ έχει υγρασία και χαμηλή νέφωση στο βάθος και φαίνεται.. Ανεβάζοντας όμως τον τόνο του μπλε χάνετε η ομίχλη στο βάθος
|
|
|
Post by Hlias Virtual rise-SUN-set on Mar 26, 2020 8:24:49 GMT 2
Παλιά το Χ8 είχε όντως θέμα με το πράσινο - μπλε και τα ψυχρά, τώρα καμιά σχέση, μην πω ότι το παραγλύκανε κιόλας το χρώμα. Όμως δεν είναι ούτε τι μας αρέσει αλλά και ούτε πως τι βλέπουμε, είναι τι τραβάνε οι κάμερες τους. Στην εικόνα του ΖΙΝΟ ο ουρανός είναι ένα γκρι πράγμα κάτι σαν τα βίντεο που βλέπουμε στα ασιατικά τοπία, στο Χ8 είναι μπλε, τα σύννεφα άσπρα ξεχωρίζουν, καθόλου τονισμένος, το ίδιο ξεκάθαροι και οι ορίζοντες των βουνών.
Ο Νίκος τα έχει και τα δύο, αν μπορεί ας κάνει κάτι απλό, σήκωμα και τα δύο με λίγα μέτρα απόσταση και γυρίζοντας τα να έχουν το ίδιο κάδρο ας πάρει εικόνες από τα 4 σημεία του ορίζοντα, έτσι θα δούμε και με κόντρα το ήλιο και με πλάτη. Επίσης ας πάρει και από ένα αργό κυκλικό πλάνο (βίντεο) μα ξεκαθαριστεί το θέμα.
Όμως βρε Γιώργο κάπου είδα να γράφεις ότι το Α3 έχει καλύτερη εικόνα από το Χ8...!! Εντάξει, είσαι και έμπειρος, αυτά θα περίμενα να τα πει κάποιος πρωτάρης... Μπορεί και σένα και πολλούς να σας είχε κουράσει και πικράνει η αναμονή του Χ8 που δεν σας εστάλει ποτέ αλλά αυτό δεν πρέπει να σας κάνει άδικους κριτές, και γω είχα περιπέτεια με τελωνείο, και γω το είχα ένα μήνα στο κουτί από το ξενέρωμα που έφαγα αλλά μετά το αγάπησα.
|
|
|
Post by tsopirs on Mar 26, 2020 8:30:04 GMT 2
Δεν ήμουν υποψήφιος αγοραστής πάρα μόνο όταν ανακοινώθηκε και πιο πολύ για δοκιμή αν το επερνα.. Μετά την anafi όλα τα άλλα είναι κουραφέξαλα.. Ειχα και το zino εκείνη την εποχή.. Ξαναλέω ότι χρωματικά το Α3 μου άρεσε πιο πολύ.. Ανάλυση και gimbal φυσικά δεν, ειδικά στην τιμή που είναι..
|
|
|
Post by crossroad on Mar 26, 2020 13:00:56 GMT 2
Καλημέρα Ένα τελευταίο video για την ποιότητα του video.
Κατά τη γνώμη μου, όχι ικανοποιητικό με βάση τα specs. Πολύ magenta χρωματισμοί, flares, ξαφνικά κοψίματα της ομαλής ροής. Διορθώνεται άραγε με firmware ? Θα ήθελα να δω και Photos σε dng/raw.
|
|
|
Post by Hlias Virtual rise-SUN-set on Mar 27, 2020 17:17:49 GMT 2
Καλημέρα Ένα τελευταίο video για την ποιότητα του video. Κατά τη γνώμη μου, όχι ικανοποιητικό με βάση τα specs. Πολύ magenta χρωματισμοί, flares, ξαφνικά κοψίματα της ομαλής ροής. Διορθώνεται άραγε με firmware ? Θα ήθελα να δω και Photos σε dng/raw. Χάλι μαύρο... πολύ magenta, πολύ ώχρα σαν να τραβάει με κάποιο φίλτρο, μη διαυγή, άσε που μου φαίνεται ότι τα κύματα φαίνονται λες και είναι σε αργή κίνηση... Πάντως με πλάτη τον ήλιο και στα κοντινά γράφει αρκετά καλά, ο ορίζοντας γέρνει αλλά οκ αυτό θα διορθωθεί. Έκανα ένα PrtSc από τα πρώτα πλάνα του βίντεο, η φωτό δεν διορθώνεται με τίποτα ούτε στο Photoshop... εντελώς τραγικό, εκτός αν αυτός που το ανέβασε το πείραξε, αν το ΖΙΝΟ 2 γράφει έτσι τότε μαύρη καριέρα θα κάνει.
|
|
|
Post by Frontier on Mar 28, 2020 15:23:59 GMT 2
Νέα έκδοση της εφαρμογής X-Hubsan 2, v1.1.1 Στην έκδοση αυτή προστέθηκε η δυνατότητα follow me και με την χρήση του GPS της φορητής συσκευής (μέχρι στιγμής υποστήριζε μόνο ActiveTrack), ενώ έγιναν βελτιώσεις και στην λειτουργία αναβάθμισης firmware.
Λογικά θα ακολουθήσει νέο firmware update σύντομα.
|
|