|
Post by Hlias Virtual rise-SUN-set on Apr 2, 2020 16:37:23 GMT 2
Βλέποντας βίντεο από ΖΙΝΟ2 οφείλω να πω ότι η εφαρμογή της Ηubsan είναι σαφώς καλύτερη τουλάχιστο ως εμφάνιση από αυτή της Fimi. Φαίνεται πιο οικεία, πιο άμεσα εξοικειώσιμη και έχει καλύτερη διαρρύθμιση. Πολύ καλή η ανεξάρτητη "πυξίδα" πάνω δεξιά αλλά και άριστο το γραφικό που δείχνει σε πιο ύψος πάνω-κάτω είναι το gimbal. Attachments:
|
|
|
Post by anergos13 on Apr 2, 2020 20:14:53 GMT 2
Ενταξει για γελια τελειως το θεμα.... το gearbest 'ανακαλυψε' τωρα οτι δεν μπορει να στειλει το drone.....
να περιμενεις 2,5 μηνες για να σου πουνε τελικα ....οτι ''και καλα'' δεν μπορουν να στειλουν το drone...
Ελεος!!!! Thank you for placing the order on Gearbest. It comes to our attention that the shipper for this order is prohibited to ship some items, such as powder, liquid items, electronic items, knives, and cosmetics, etc. Order Number:20011200900914515148 In this situation, there is no available shipping method to ship your order.
In order to resolve this issue, we can give you these options:
Option 1- Exchange for another great item
Please let us know the item link you wish to exchange for, with the size and color of the item. We advise you to choose an item shipping within 3 days.
Option 2- Cancel the order and refund you.
We can refund your Gearbest Wallet as Store Credit. In addition, we will also offer you extra points to your Gearbest account for discounts on your future purchases. Once again, we are sincerely sorry for any inconvenience caused.
If you have any further questions, please feel free to contact us again.
Best regards, Μανο μηπως εχεις καμια ακρη στο gearbest ?
|
|
|
Post by Hlias Virtual rise-SUN-set on Apr 2, 2020 20:32:36 GMT 2
Πουλάω το Χ8 μου...
|
|
|
Post by Frontier on Apr 2, 2020 20:44:01 GMT 2
Ενταξει για γελια τελειως το θεμα.... το gearbest 'ανακαλυψε' τωρα οτι δεν μπορει να στειλει το drone..... να περιμενεις 2,5 μηνες για να σου πουνε τελικα ....οτι ''και καλα'' δεν μπορουν να στειλουν το drone...
Ελεος!!!! Thank you for placing the order on Gearbest. It comes to our attention that the shipper for this order is prohibited to ship some items, such as powder, liquid items, electronic items, knives, and cosmetics, etc. Order Number:20011200900914515148 In this situation, there is no available shipping method to ship your order.
Please let us know the item link you wish to exchange for, with the size and color of the item. We advise you to choose an item shipping within 3 days.
We can refund your Gearbest Wallet as Store Credit. In addition, we will also offer you extra points to your Gearbest account for discounts on your future purchases. Once again, we are sincerely sorry for any inconvenience caused.
Best regards, Μανο μηπως εχεις καμια ακρη στο gearbest ? Η ενημέρωση που έχω από το άτομο με το οποίο μιλάω είναι ότι αναμένουν στοκ από την Hubsan (παραδίδει πολύ αργά και σε πρώτη φάση παρέδωσε Zino 1). Αυτό που γράφεις για την μέθοδο αποστολής, πρώτη φορά το βλέπω αλλά ίσως υπάρχει θέμα με αποστολές λόγω Covid-19 (δεν περνούν Ευρώπη μιας που σχεδόν όλες οι χώρες συμπεριλαμβανομένης και της Γερμανίας, δεν δέχονται αποστολές από Κίνα). Θα δω τι θα γίνει και με την δική μου, η τελευταία ενημέρωση που είχα ανέφερε ότι περιμένουν στοκ αρχές Απρίλη και ότι θα μου την έστελναν, έχει γίνει χαμός με τις αερομεταφορές γενικά. Δεν μου δίνουν κανένα στοιχείο πάντως για παραγγελίες που δεν μπήκαν με σύνδεσμο του FreeDrone όπως η δική σου, αλλά θα κάνω μια ερώτηση αύριο.
|
|
|
Post by anergos13 on Apr 2, 2020 21:06:11 GMT 2
Ενταξει για γελια τελειως το θεμα.... το gearbest 'ανακαλυψε' τωρα οτι δεν μπορει να στειλει το drone..... να περιμενεις 2,5 μηνες για να σου πουνε τελικα ....οτι ''και καλα'' δεν μπορουν να στειλουν το drone...
Best regards, Μανο μηπως εχεις καμια ακρη στο gearbest ? Η ενημέρωση που έχω από το άτομο με το οποίο μιλάω είναι ότι αναμένουν στοκ από την Hubsan (παραδίδει πολύ αργά και σε πρώτη φάση παρέδωσε Zino 1). Αυτό που γράφεις για την μέθοδο αποστολής, πρώτη φορά το βλέπω αλλά ίσως υπάρχει θέμα με αποστολές λόγω Covid-19 (δεν περνούν Ευρώπη μιας που σχεδόν όλες οι χώρες συμπεριλαμβανομένης και της Γερμανίας, δεν δέχονται αποστολές από Κίνα). Θα δω τι θα γίνει και με την δική μου, η τελευταία ενημέρωση που είχα ανέφερε ότι περιμένουν στοκ αρχές Απρίλη και ότι θα μου την έστελναν, έχει γίνει χαμός με τις αερομεταφορές γενικά. Δεν μου δίνουν κανένα στοιχείο πάντως για παραγγελίες που δεν μπήκαν με σύνδεσμο του FreeDrone όπως η δική σου, αλλά θα κάνω μια ερώτηση αύριο. οκ Εγινε σε Ευχαριστω οπως και να εχει..απλα οτι μαθεις ...ενα post ...για να δω τι θα κανω.... αλλα μου φαινεται παραξενο γιατι σε πολλα προιοντα βλεπω κανονικα το γνωστο priority line....
|
|
|
Post by anergos13 on Apr 3, 2020 9:39:52 GMT 2
εχθες το βραδυ μιλησα παλι με το chat και τους ρωτησα ενδεικτικα αν αλλαξω την παραγγελια με το fimi x8 se το Μαυρο που εχουν ... αν μπορουν να το στειλουν... και φυσικα απαντησαν οτι το στελνουν κανονικα και μαλιστα εχουν αρκετα κομματια στοκ.... m.gearbest.com/rc-quadcopters/pp_009141113332.html?wid=1591127Αρα το προβλημα φαινεται οτι δεν δεν ειναι στην μεταφορα ....αλλα οτι δεν εχουν το drone ....και κανουν κινησεις για να ξεφορτωθουν τις back order παραγγελιες....που τους εχουν μεινει..... Μεγαλη κοροιδια μετα απο 2.5 μηνες αναμονη...
|
|
|
Post by Frontier on Apr 3, 2020 12:23:02 GMT 2
anergos13: Δυστυχώς δεν είναι online η Κινέζα με την οποία μιλάω σήμερα, μάλλον πρέπει να έχουν κάποια αργία. Αν μου απαντήσει στο μήνυμά μου για την παραγγελία σου, θα σου πω.
|
|
|
Post by anergos13 on Apr 3, 2020 12:29:07 GMT 2
anergos13: Δυστυχώς δεν είναι online η Κινέζα με την οποία μιλάω σήμερα, μάλλον πρέπει να έχουν κάποια αργία. Αν μου απαντήσει στο μήνυμά μου για την παραγγελία σου, θα σου πω. Ευχαριστω πολυ Μανο.... σε ενδεχομενη αλλαγη ...πως το βλεπεις το μαυρο X8? ...(με την λογικη οτι ειναι το μονο ετοιμοπαραδοτο που μπορει να σταλει Αμεσα). Μπορει να μην ειναι το καλυτερο deal οικονομικα (ψαχνω καποιο κουπονι) ....αλλα βαρεθηκα την Αναμονη.... ειδα οτι δεν υπαρχουν ευκολα μπαταρια και γενικα ανταλλακτικα πχ μπρατσα στο ιδιο χρωμα..... και με προβληματιζει λιγο... Θανος
|
|
|
Post by Frontier on Apr 3, 2020 16:41:49 GMT 2
anergos13: Δυστυχώς δεν είναι online η Κινέζα με την οποία μιλάω σήμερα, μάλλον πρέπει να έχουν κάποια αργία. Αν μου απαντήσει στο μήνυμά μου για την παραγγελία σου, θα σου πω. Ευχαριστω πολυ Μανο.... σε ενδεχομενη αλλαγη ...πως το βλεπεις το μαυρο X8? ...(με την λογικη οτι ειναι το μονο ετοιμοπαραδοτο που μπορει να σταλει Αμεσα). Μπορει να μην ειναι το καλυτερο deal οικονομικα (ψαχνω καποιο κουπονι) ....αλλα βαρεθηκα την Αναμονη.... ειδα οτι δεν υπαρχουν ευκολα μπαταρια και γενικα ανταλλακτικα πχ μπρατσα στο ιδιο χρωμα..... και με προβληματιζει λιγο... Θανος Το μαύρο Χ8 Θάνο είναι σίγουρα καλύτερο - τεχνικά και σε θέματα κάμερας - από το "νέο" X8 2020 (το οποίο είναι σε pre-order από BG μετά τις 16 Απριλίου, που πολύ αμφιβάλλω αν θα το έχει...). Το χρώμα είναι ένα θέμα με τις μπαταρίες, αλλά ούτως ή άλλως και η κάμερα είναι κρεμ άρα πάλι θα ξεχωρίζει. Θα το κάνεις σαν διχρωμία, όπως τα smart ένα πράγμα
|
|
|
Post by anergos13 on Apr 3, 2020 16:55:38 GMT 2
Μπήκα πριν λίγο να δω και το βγάλανε out of stock...
Εχθές το βράδυ...έλεγαν ότι έχουν κομμάτια αρκετά....
(Μάλλον έκανα βλακεια...θα υπήρχε ένα κομμάτι...καποιος το τσιμπήσε.....θα το είχα τελειώσει)
Θα πρέπει να ψάχνω με το φανάρι για κανένα κομμάτι από την παλιά φουρνιά...
Αφού το καινούργιο είναι υποδυεστερο....
Έμπλεξα σε αδιέξοδο....
|
|
|
Post by anergos13 on Apr 5, 2020 23:21:44 GMT 2
Και αφού τεχνηεντως σιγά σιγά ακύρωσαν - είτε με δικαιολογία ότι δεν υπάρχει στοκ είτε ότι δεν υπάρχει ξαφνικά τρόπος να σας το στειλουν- όλες τις παραγγελίες του preoder που η τιμή ήταν "προνομιακή"....τωρα Ξαφνικά εμφανίστηκε στοκ με ανεβασμένη τιμή.... Αλητεία Πραγματικά....
|
|
|
Post by Frontier on Apr 6, 2020 8:18:10 GMT 2
H Hubsan δεν παραδίδει, όλα τα καταστήματα έχουν πρόβλημα (Banggood, modellsport, ...), όχι μόνο το GB. Η τιμή είχε ανέβει από τον Ιανουάριο όταν είχε τελειώσει το pre-order, δεν έγινε τώρα. Καμία σχέση αυτό που γράφεις, για την ακρίβεια αυτό ακριβώς έχει γράψει ένας αμερικανός στην επίσημη ομάδα στο FB. Μα καμία σχέση...
|
|
|
Post by anergos13 on Apr 6, 2020 8:34:23 GMT 2
H Hubsan δεν παραδίδει, όλα τα καταστήματα έχουν πρόβλημα, όχι μόνο το GB... Μανο προχθες κατεβασαν τον κωδικο και χθες τον ανεβαζουν και βαζουν φαρδια πλατια το in stock.... Αυτοι εξαπατουν τον κοσμο.... Δεν το εχεις Κυριε....κατεβασε το και ανοιξε κανονικα οταν ολα ειναι οπως πρέπει.... Βρηκαν Φανταστικους Λογους για να ακυρωσουμε τις προπαραγγελιες.... Να λεγανε αφου εφτασε 2.5 και 3 μηνες το προβλημα.... εχουμε θεμα με τον προμηθευτη ..συγνωμη λαθος...σας κανουμε refund...ξεκαθαρα.. οχι να παιζουνε κρυφτουλι και να λενε καθε φορα στο chat ....καντε υπομονη θα το στειλουμε σε λιγες μερες... Εγω περιμενω να δω τι θα κανουν με την παραγγελια του Fimi...γιατι φυσικα δεν υπαρχει εμπιστοσυνη...
|
|
|
Post by Frontier on Apr 6, 2020 9:42:28 GMT 2
H Hubsan δεν παραδίδει, όλα τα καταστήματα έχουν πρόβλημα, όχι μόνο το GB... Μανο προχθες κατεβασαν τον κωδικο και χθες τον ανεβαζουν και βαζουν φαρδια πλατια το in stock.... Αυτοι εξαπατουν τον κοσμο.... Δεν το εχεις Κυριε....κατεβασε το και ανοιξε κανονικα οταν ολα ειναι οπως πρέπει.... Αυτοί κάνουν ό,τι τους πει ο κατασκευαστής, το Banggood αλλάζει συνέχεια τις ημερομηνίες και την τιμή. Τα ίδια ακριβώς γίνονταν και πέρσι με το Χ8 - ακόμα υπάρχουν τα μηνύματα στο forum - δεν είναι κάτι νέο (δυστυχώς).
|
|
|
Post by anergos13 on Apr 6, 2020 9:48:09 GMT 2
Μανο προχθες κατεβασαν τον κωδικο και χθες τον ανεβαζουν και βαζουν φαρδια πλατια το in stock.... Αυτοι εξαπατουν τον κοσμο.... Δεν το εχεις Κυριε....κατεβασε το και ανοιξε κανονικα οταν ολα ειναι οπως πρέπει.... Αυτοί κάνουν ό,τι τους πει ο κατασκευαστής, το Banggood αλλάζει συνέχεια τις ημερομηνίες και την τιμή. Τα ίδια ακριβώς γίνονταν και πέρσι με το Χ8 - ακόμα υπάρχουν τα μηνύματα στο forum - δεν είναι κάτι νέο (δυστυχώς). και τι ειναι υποχείρια του καθε κατασκευαστη? Αυτονομη εταιρια ειναι.... Δεσμευουν χρημα Μανο...και ανεβαζουν το cash flow... και φυσικα τα ιδια ισχυουν για το Banggood....
|
|
|
Post by Frontier on Apr 6, 2020 10:14:01 GMT 2
Αυτοί κάνουν ό,τι τους πει ο κατασκευαστής, το Banggood αλλάζει συνέχεια τις ημερομηνίες και την τιμή. Τα ίδια ακριβώς γίνονταν και πέρσι με το Χ8 - ακόμα υπάρχουν τα μηνύματα στο forum - δεν είναι κάτι νέο (δυστυχώς). και τι ειναι υποχείρια του καθε κατασκευαστη? Ναι, γιατί χωρίς αυτούς δεν υπάρχουν. Έχω δει πολλά από το 2012 που ασχολούμαι με τους κινέζους, πίστεψέ με. Όπως και να έχει, ψωνίζει κάποιος από εκεί εάν τον συμφέρει και αναλαμβάνει τα ρίσκα. Γιαυτό πληρώνουμε πάντα με Paypal, ώστε να διασφαλίζονται τα χρήματά μας. Εγώ πάντως θα περιμένω.
|
|
|
Post by anergos13 on Apr 6, 2020 10:28:39 GMT 2
και τι ειναι υποχείρια του καθε κατασκευαστη? Ναι, γιατί χωρίς αυτούς δεν υπάρχουν. Έχω δει πολλά από το 2012 που ασχολούμαι με τους κινέζους, πίστεψέ με. Όπως και να έχει, ψωνίζει κάποιος από εκεί εάν τον συμφέρει και αναλαμβάνει τα ρίσκα. Γιαυτό πληρώνουμε πάντα με Paypal, ώστε να διασφαλίζονται τα χρήματά μας. Εγώ πάντως θα περιμένω. Εταιριες εκατομμυριων (πλεον) δεν τους ενδιαφερει να εξυπηρετησουν πρωτα και πανω απ ολα τον Πελατη.... και αντιμετωπιζουν καταστασεις με Ερασιτεχνισμους... Γι αυτο ειναι Αυτοι που ειναι και το Amazon θα το κοιτανε παντα με τα κυαλια..... και σιγουρα χωρις paypal ο τζιρος που θα καναν θα ηταν αστειος σε σχεση με τον τωρινο..... Εμενα Μανο δεν μου εδωσαν καν την εναλλακτικη να περιμενω...(που μαλλον δεν θα περιμενα , αν μου ελεγαν για καλοκαιρι)....
|
|
|
Post by petran07 on Apr 7, 2020 14:34:42 GMT 2
|
|
|
Post by dream_master on Apr 7, 2020 17:00:32 GMT 2
αυτο ισχυει μαλλον. Χθες πηγα να στειλω ενα δεματακι με τα ελτα η αποστολη κοστισε 1 ευρω παραπανω. Και οταν τσεκαρα απο το site τους τον τιμοκαταλογο
ειδα οτι αλαξανε ολες τις τιμες. Ακομα και για δεματα εξωτερικου καποια εφταναν και με αυξηση 10 ευρω πιο πανω.
|
|
|
Post by crossroad on Apr 10, 2020 21:18:07 GMT 2
Τα ΕΛΤΑ έχουν προχωρήσει σε αυξήσεις τιμολογίου από τις αρχές Μαρτίου. Με αναρτημένους τιμοκαταλόγους από τότε. Καμία σχέση με covid-19 όπως βρήκε την ευκαιρία να κάνει η ACS. ΠΡΟΣΟΧΗ, κάθε μέρα, ΑΛΛΑΖΟΥΝ οι αερομεταφορές cargo διεθνώς, μιας και για εμπορικές πτήσεις δεν μιλάμε πλέον. Αυτή τη στιγμή : - Δεν υπάρχει ΚΑΜΙΑ ΣΥΝΔΕΣΗ με ΚΙΝΑ, και λοιπή ΑΣΙΑ ! Αυτό ισχύει εδώ και 15 μέρες. - Επί του παρόντος δεν υπάρχει σύνδεση και με ΑΜΕΡΙΚΗ. Αυτά ισχύουν επί του παρόντος για ΕΛΛΑΔΑ. Gearbest & Bangood, χρησιμοποιούν παράλληλα κανάλια (Ολλανδία για Ευρώπη ή απευθείας Αμερική) αλλά τα δεδομένα αλλάζουν κάθε στιγμή. Είναι πολλοί οι παράγοντες, πέραν από τη δραματική μείωση της παραγωγής των εργοστασίων, οι cargo αποστολές έχουν διαφορετικές προτεραιότητες..
|
|
|
Post by nickpsar on Apr 15, 2020 16:16:14 GMT 2
Για να σπάσω τη μονοτονία και να αλλάξω τη ροή της συζήτησης σας έχω ένα βιντεάκι από τη βουβή αλλά γεμάτη αρώματα Έδεσσα.
|
|
|
Post by Hlias Virtual rise-SUN-set on Apr 15, 2020 18:16:01 GMT 2
Για να σπάσω τη μονοτονία και να αλλάξω τη ροή της συζήτησης σας έχω ένα βιντεάκι από τη βουβή αλλά γεμάτη αρώματα Έδεσσα. Νίκο, χάρηκα πολύ βλέποντας το βίντεο, χάρηκα που έχω Χ8 και που δεν έκανα καμιά κουτουράδα να το δώσω για να πάρω ΖΙΝΟ... Η εικόνα είναι εντελώς χάλια, όπου υπάρχει ουρανός το αποτέλεσμα είναι τραγικό, όπου υπάρχει φωτισμένο σημείο είναι ξασπρισμένο και καμένο, απελπισία σκέτη. Νομίζω το 501s είχε καλύτερα χρώματα από αυτό... Μηδέν εις το πηλίκον...
|
|
|
Post by petersea on Apr 15, 2020 18:31:24 GMT 2
Για να σπάσω τη μονοτονία και να αλλάξω τη ροή της συζήτησης σας έχω ένα βιντεάκι από τη βουβή αλλά γεμάτη αρώματα Έδεσσα. Νίκο, χάρηκα πολύ βλέποντας το βίντεο, χάρηκα που έχω Χ8 και που δεν έκανα καμιά κουτουράδα να το δώσω για να πάρω ΖΙΝΟ... Η εικόνα είναι εντελώς χάλια, όπου υπάρχει ουρανός το αποτέλεσμα είναι τραγικό, όπου υπάρχει φωτισμένο σημείο είναι ξασπρισμένο και καμένο, απελπισία σκέτη. Νομίζω το 501s είχε καλύτερα χρώματα από αυτό... Μηδέν εις το πηλίκον... Ηλία νομίζω το αδικείς, εγώ μια χαρά φυσικά βλέπω τα χρώματα, ο ουρανός φαίνεται έτσι από την υγρασία της ατμόσφαιρας, βέβαια γούστα είναι αυτά αλλά άλλο το χάλια και άλλο το δεν μου αρέσει, φιλικά πάντα μην παρεξηγηθώ.. 😊
|
|
|
Post by nickpsar on Apr 15, 2020 19:20:13 GMT 2
Για να σπάσω τη μονοτονία και να αλλάξω τη ροή της συζήτησης σας έχω ένα βιντεάκι από τη βουβή αλλά γεμάτη αρώματα Έδεσσα. Νίκο, χάρηκα πολύ βλέποντας το βίντεο, χάρηκα που έχω Χ8 και που δεν έκανα καμιά κουτουράδα να το δώσω για να πάρω ΖΙΝΟ... Η εικόνα είναι εντελώς χάλια, όπου υπάρχει ουρανός το αποτέλεσμα είναι τραγικό, όπου υπάρχει φωτισμένο σημείο είναι ξασπρισμένο και καμένο, απελπισία σκέτη. Νομίζω το 501s είχε καλύτερα χρώματα από αυτό... Μηδέν εις το πηλίκον... Ηλία πραγματικά νομίζω ότι το αδικείς. Ο ουρανός εξαιτίας της υγρασίας είχε αυτό ακριβώς το χρώμα που βλέπεις στην οθόνη σου. Πριν ένα χρόνο ίδια περίοδο λήψη με το X8 ήταν τραγική σε σχέση με το σημερινό βίντεο. Και εγώ είμαι φαν του Χ8, νιώθω απόλυτα σίγουρος όταν το πετάω και το έχω πάντα μαζί μου αλλά πρέπει να αναγνωρίσω την ανωτερότητα του Zino 2 στον αυτόν τον τομέα. Επίσης δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι είμαστε ακόμα στην αρχή. Φυσικά και υπάρχουν τα προσωπικά γούστα του κάθε ανθρώπου αλλά η λέξη χάλια και η σύγκριση του με το 501s πιστεύω ότι είναι άτοπη. Φιλικά και καλοπροαίρετα πάντα
|
|
|
Post by Hlias Virtual rise-SUN-set on Apr 15, 2020 20:35:39 GMT 2
Παιδιά, μόνο για παρεξήγηση μη μιλάτε, καμιά σχέση... Όμως κοιτάμε το ίδιο πράγμα σίγουρα; Στο βίντεο όπου υπάρχει φως έχουμε το φαινόμενο "γάλα" ασπρίζουν τα πάντα και πιο δίπλα από την πηγή φωτός (ήλιο) ο ουρανός είναι κάτι σαν τιρκουάζ πρασινογάλανος, δηλαδή αυτό το ψυχρό χρώμα, ετσι περίπου τον έγραφε το Χ8 με τις πρώτες εκδόσεις και λέγαμε δεν είναι καλό. Όταν έχει πλάτη τον ήλιο καλά γράφει όμως αν δει κάπου φως η κάμερα τρελαίνεται. Το 501 το ανέφερα διότι είχε πολύ ισορροπημένα χρώματα και φυσικά δεν συγκρίνω τίποτε άλλο. Attachments:
|
|
|
Post by Hlias Virtual rise-SUN-set on Apr 15, 2020 20:51:12 GMT 2
Πήρα μια λήψη που έχει και καλά σημεία αλλά και χάλια. Έχει μια γενική "ασπρίλα" αλλά τα βράχια θαμπώνουν και στο βάθος βουνά εντελώς θολά με ορίζοντα μεταξύ άσπρου και αυτού του γαλαζοπράσινου. Η πρώτη εικόνα είναι απείραχτη εντελώς και η άλλη κάπως βελτιωμένη, πιο κοντά στο σωστό αποτέλεσμα. Εγώ θα ήθελα να δω όχι πολλά, λίγα λεπτά βίντεο από τα ίδια σημεία με Χ8 και ΖΙΝΟ την ίδια ώρα. Τα σηκώνεις τα πας 50 μέτρα και τραβάς, δε θέλει πολλά. Πιστεύω ακράδαντα ότι εδώ αν ήταν τα σκάφη δίπλα δίπλα και παίρναμε τις δύο εικόνες η διαφορά θα ήταν αισθητή. Εγώ όπου κι αν το πέταξα το Χ8 μετά τις αναβαθμίσεις τέτοιο ουρανό δεν είδα ποτέ, τόσο χάλια. Attachments:
|
|
|
Post by nickpsar on Apr 15, 2020 21:26:45 GMT 2
Εγώ θα ήθελα να δω όχι πολλά, λίγα λεπτά βίντεο από τα ίδια σημεία με Χ8 και ΖΙΝΟ την ίδια ώρα. Τα σηκώνεις τα πας 50 μέτρα και τραβάς, δε θέλει πολλά. Θα το κοινοποιήσω αύριο το πρωί. Αυτή τη στιγμή το ανεβάζω στο youtube Θα έχουμε αύριο όλη την ημέρα να αναλύσουμε τα στιγμιότυπα των δυο τετρακόπτερων side by side . Εννοείται ότι θα ακολουθήσουν και άλλα βίντεο με για να μπορέσουμε να εξάγουμε ασφαλή συμπεράσματα.
|
|
|
Post by nickpsar on Apr 16, 2020 7:29:45 GMT 2
Καλημέρα στην παρέα, τα στιγμιότυπα και με τα 2 τετρακόπτερα που θα δείτε στο παρακάτω βίντεο έχουν ληφθεί την ίδια μέρα με διαφορά 15 λεπτών περίπου. Οι συνθήκες φωτισμού δεν είχαν καμία μεταβολή κατά τη διάρκεια των δοκιμών. Επίσης προσπάθησα να παραλληλίσω τις δυο εγγραφές ώστε να τις συγκρίνουμε στην ίδια βάση. Οι ρυθμίσεις κάμερας 4k/60fps & sunny για το Zino 2 ενώ για το X8 SE 4k/30fps & sunny. Όσον αφορά στις καιρικές συνθήκες πρέπει να γίνει κατανοητό ότι η περιοχή στην οποία πετάω, ειδικά αυτήν την περίοδο, ακόμα και σε μέρες με πλήρη ηλιοφάνεια έχει αυξημένα επίπεδα υγρασίας. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα τα χρώματα να μην εμφανίζονται ιδιαίτερα ζωηρά καθώς και ο ουρανός στον ορίζοντα να εμφανίζεται θολός. Όπως ανέφερα και στο προηγούμενο ποστ θα ακολουθήσουν και άλλα συγκριτικά για να μπορέσουμε να εξάγουμε ασφαλή συμπεράσματα. Εννοείται ότι είμαι ανοικτός σε οποιεσδήποτε προτάσεις για δοκιμές ρυθμίσεων, αλλαγή παραμέτρων καθώς και δοκιμή λειτουργιών πτήσης των δύο τετρακόπτερων. Το βίντεο να τονίσω είναι unlisted στο youtube δηλαδή το έχω ανεβάσει αποκλειστικά για σχολιασμό στο συγκεκριμένο forum.
|
|
|
Post by Frontier on Apr 16, 2020 8:22:06 GMT 2
nickpsar: Ωραίο το συγκριτικό βίντεο, παρακολουθώ την συζήτηση με ενδιαφέρον μέχρι η Hubsan να δεήσει να αρχίσει να παράγει και να στέλνει stock στα καταστήματα (μπας και λάβω επιτέλους και το δικό μου) Κάποιες καλοπροαίρετες παρατηρήσεις: - Καλό είναι όταν συγκρίνεις λήψεις βίντεο, να είναι και οι δύο με τις ίδιες ρυθμίσεις κάμερας όσον αφορά τον ρυθμό λήψης. Το να συγκρίνεις 4K@60fps με 4K@30fps αδικεί το 4K@60fps, απλούστατα γιατί ο αισθητήρας/SoC αναγκάζεται να κωδικοποιήσει την υπερδιπλάσια πληροφορία με αποτέλεσμα να επηρεάζει την ευκρίνεια. Με δεδομένη αυτήν την δυσκολία, το Zino2 τα πήγε πολύ καλά. - Κατά την διάρκεια της δοκιμής, καλό είναι να παραμένει το κάθε video feed στην ίδια θέση και να μην αλλάζει διότι μπερδεύει το μάτι. Στο βίντεο εδώ άλλαζε το Zino2 με το Χ8 διαρκώς, μία ήταν το Zino αριστερά, μία ήταν δεξιά. - Το Zino 2 έχει πιο θερμά χρώματα από το X8 SE, κάτι που προσωπικά μου αρέσει περισσότερο, γιατί πλησιάζουν πιο πολύ στην πραγματικότητα. Υποθέτω ότι το X8 τρέχει το τελευταίο camera firmware και όχι το 1018x που είναι τίγκα στο μπλε. - Σε συνθήκες κόντρα έκθεσης στον ήλιο (2:04 και μετά) το Zino 2 αντιδρά καλύτερα από το X8: η εικόνα στο X8 είναι σημαντικά σκοτεινότερη. - Το κομμάτι 2:16 - 2:57 δεν βοηθά, διότι το gimbal έχει διαφορετική γωνία κλίσης μεταξύ των δύο, με αποτέλεσμα το δεξί πλάνο (X8) να υποβοηθείται σημαντικά στην λήψη λόγω διαφορετικής γωνίας έκθεσης του φακού στο φως. Καλό είναι - επειδή είναι δύσκολο να πετύχει κανείς τις ίδιες κλίσεις στο gimbal - να γίνονται λήψεις με την κάμερα να κοιτά ευθεία (0 μοίρες προς τα κάτω) και τέρμα κάτω (90 μοίρες κάθετα), μιας που τα άκρα είναι εύκολο να τα πετύχεις. Αν δεν σε παιδεύω και δεν είναι κόπος, θα ήθελα να ξαναδώ βίντεο με τις παραπάνω ρυθμίσεις, μιας που αυτό θα μας δείξει: 1) τυχόν θέματα στον ορίζοντα (δεν έχουμε θάλασσα που είναι το απόλυτο τεστ, αλλά και οι κάμποι καλοί είναι), 2) πως αντιδρά/κωδικοποιεί το κάθε SoC πληροφορίες με τον ίδιο ρυθμό λήψης (4K@30fps και στα δύο). Καλό Πάσχα και Καλή Ανάσταση.
|
|
|
Post by petersea on Apr 16, 2020 9:48:59 GMT 2
Και εγώ από αυτό που είδα σε 50 ιντσών tv το βίντεο του hubsan μου άρεσε καλύτερα, στο x8se έμοιαζε με τα πρώτα βίντεο που είχαμε δει και μου κάνει εντύπωση γιατί έχω δει πολύ καλύτερα, κάποια από αυτά είναι και του Ηλία, από το 3,16 περίπου φαίνεται χωρίς το έντονο μπλε κάπως, επίσης βλέπω στο hubsan ένα τρέμουλο κάποιες φορές..
|
|