|
Post by nickpsar on May 24, 2020 22:17:21 GMT 2
Ποια η γνώμη σας ρε παιδιά για τη χρήση ενός φίλτρου CPL. Προσωπικά βλέπω μια διαφορά προς το καλύτερο. Είναι όμως έτσι ή τα μάτια μου βλέπουν ότι θέλουν;
|
|
|
Post by tsopirs on May 24, 2020 22:56:03 GMT 2
Σίγουρα πιο όμορφα αα.. Τώρα για την πιστότητα με βάση τον ουρανό τα βλέπω μια ιδέα τονισμένα περισσότερο αλλά αυτό το ξέρεις εσύ καλύτερα..
|
|
|
Post by nickpsar on May 24, 2020 23:11:59 GMT 2
Σίγουρα πιο όμορφα αα.. Τώρα για την πιστότητα με βάση τον ουρανό τα βλέπω μια ιδέα τονισμένα περισσότερο αλλά αυτό το ξέρεις εσύ καλύτερα.. Στην απόδοση του ουρανού γενικά έχει θέμα. Προς το παρόν μόνο με post editing διορθώνεται.
|
|
|
Post by panandreas on May 25, 2020 9:13:39 GMT 2
Χωρίς να είμαι καθόλου ειδικός, με το φίλτρο βλέπω περισσότερες λεπτομέρειες στα υπερ-φωτισμένα σημεία.
|
|
|
Post by Hlias Virtual rise-SUN-set on May 25, 2020 17:59:26 GMT 2
Ποια η γνώμη σας ρε παιδιά για τη χρήση ενός φίλτρου CPL. Προσωπικά βλέπω μια διαφορά προς το καλύτερο. Είναι όμως έτσι ή τα μάτια μου βλέπουν ότι θέλουν; Νίκο, χωρίς φίλτρο απλά είναι εντελώς χάλια, με φίλτρο απλά χάλια. Το φίλτρο προκαλεί μια "σκούρινση" και αφού πέφτει κάπως η φωτεινότητα αχνοφαίνεται ο ορίζοντας και ο ουρανός. Το ΖΙΝΟ έχει σοβαρό πρόβλημα τελικά, όταν "βλέπει" φως ο αισθητήρας παθαίνει κοκομπλόκ, καμία εξισορρόπηση, όλα καμένα, όταν έχει νορμάλ φωτισμό είναι άριστο, όμως όπως και να το κάνουμε όλο και κάπου θα γυρίσει στο φως, οπότε αποτέλεσμα μηδέν.
|
|
|
Post by Frontier on Jun 12, 2020 12:13:38 GMT 2
|
|
|
Post by loykas82 on Jun 12, 2020 12:24:11 GMT 2
Ενδιαφερον όλα αυτά τα καλουδια. Τώρα μενει να κυκλοφορήσει και να δούμε στη πράξη τι γίνεται.
|
|
|
Post by dream_master on Jun 12, 2020 15:52:19 GMT 2
Η φωτογραφια με τις πεντε μπαταριες στην σειρα με τις μαυρες υποδοχες τι ακριβως δειχνει? Απο'τι παρατηρησα στην μαυρη υποδοχη διακρινονται αριστερα και δεξια 2 σαν πινακια , απο εκει λετε να δεινει την παροχη ρευματος στον σκαφος? Μου θυμησε το ιδιο βυσμα που εχει και ο φορτιστης του xiaomi mi 4k.
|
|
|
Post by artplus on Jun 15, 2020 20:13:22 GMT 2
Αποσπωμενος φακος θα εχει πολυ ενδιαφερον αν μπορεις να βαλεις διαφορες κατηγοριες φακων
|
|
|
Post by petersea on Jun 16, 2020 6:38:40 GMT 2
Αποσπωμενος φακος θα εχει πολυ ενδιαφερον αν μπορεις να βαλεις διαφορες κατηγοριες φακων έχω καταλάβει ότι βγαίνει μόνο όλη η κάμερα και στον φακό μπορείς να βάλεις φίλτρα, δεν νομίζω να δίνει άλλους φακούς..😊
|
|
|
Post by Frontier on Jun 16, 2020 7:13:23 GMT 2
Αποσπωμενος φακος θα εχει πολυ ενδιαφερον αν μπορεις να βαλεις διαφορες κατηγοριες φακων Δεν έχει αποσπώμενο φακό, μόνο φίλτρα αλλάζει (όπως έγραψε και ο Πέτρος παραπάνω). Αποσπώμενο φακό σε κατηγορία χρημάτων <2000 Ευρώ, έχει μόνο το Yuneec Typhoon H+.
|
|
|
Post by dhmhtrhs1980 on Jul 15, 2020 22:31:36 GMT 2
καλησπέρα στην ομάδα. μια ερώτηση. ξάδερφος αγόρασε πρόσφατα το zino2 έκανε όλα τά update το συνδεσε με το κινητό βλέπει κανονικά εικόνα από την κάμερα τού drone στο κινητό. αλλά μου λέει ότι του βγάζει μια ειδοποίηση που γράφει the battery clip is not fastened. η κάρτα μνήμης είναι καινούργια SanDisk Extreme Pro. δυστυχώς το drone δεν το έχω κοντά μου για να σας πω περισσότερα. γνωρίζει κάποιος πως λύνεται αυτο?
|
|
|
Post by Frontier on Jul 16, 2020 6:51:02 GMT 2
καλησπέρα στην ομάδα. μια ερώτηση. ξάδερφος αγόρασε πρόσφατα το zino2 έκανε όλα τά update το συνδεσε με το κινητό βλέπει κανονικά εικόνα από την κάμερα τού drone στο κινητό. αλλά μου λέει ότι του βγάζει μια ειδοποίηση που γράφει the battery clip is not fastened. η κάρτα μνήμης είναι καινούργια SanDisk Extreme Pro. δυστυχώς το drone δεν το έχω κοντά μου για να σας πω περισσότερα. γνωρίζει κάποιος πως λύνεται αυτο? Ας δοκιμάσει να καθαρίσει τις επαφές λίγο της μπαταρίας και το clip εκεί που κουμπώνει με το αεροσκάφος. Αυτό το μήνυμα δεν το έχω δει κάπου αλλού.
|
|
|
Post by giorgosmessa on Jan 3, 2021 15:31:25 GMT 2
νεο βιντεο zino 2 +
|
|
|
Post by dimitrioskap on Feb 28, 2021 8:26:52 GMT 2
Καλημέρα. Έχω ένα θέμα με την κάμερα του ZINO 2 PLUS η οποία από την αριστερή πλευρά της οθόνης μου βγάζει ενα θόρυβο στην εικόνα. Κοίταξα μήπως έχει κάποιο σημάδι,σκουπιδακι η υγρασία αλλά είναι καθαρός ο φακός. Άνοιξα related ticket στο BANGGOOD και περιμένω απάντηση. Σκέφτομαι μήπως έχει αντιμετωπισει κάποιος παρόμοιο θέμα γιατί δεν θέλω να μπω στην διαδικασία να το επιστρέψω. Επισυνάπτω ένα σύνδεσμο για να καταλάβετε.https://www.youtube.com/watch?v=ryn0w9oh4dw Ευχαριστώ
|
|
|
Post by Frontier on Feb 28, 2021 10:50:20 GMT 2
dimitrioskap: Αν και το Youtube πρέπει να έχει μειώσει λίγο την ποιότητα του βίντεο, φαίνεται ένα soft blur (σαν defocus) στην αριστερή πλευρά. Ίσως κάποιο firmware upgrade για το imaging SoC της κάμερας διορθώσει το πρόβλημα, αλλά ο μόνος σίγουρος τρόπος για να αποκλειστεί (ή να επιβεβαιωθεί αυτό) είναι η αλλαγή camera+gimbal με άλλο.
|
|
|
Post by dimitrioskap on Feb 28, 2021 13:14:26 GMT 2
Σε ευχαριστώ για την άμεση απάντηση σου.Θα κοιτάξω εαν μπορώ να αλλάξω το firmware με άλλο. Στο youtube η ποιότητα έχει μειωθεί πάρα πολύ παρόλο που είναι 4Κ 30f.
|
|
|
Post by dimitrioskap on Mar 2, 2021 6:48:10 GMT 2
Καλημέρα.Σχετικα με το θέμα της κάμερας το BANGGOOD μου πρότεινε σαν πρώτη λύση να αντικατάσταση το gimbal με την κάμερα και να τους πω πόσο κοστίζει.Απο το επίσημο site της HUBSAN το ανταλλακτικό έχει 303 ευρώ + κάποιο φόρο. Τους έστειλα την τιμή και μου πρότειναν να το επιστρέψω το όλο το πακέτο και να γίνει ολική αποζημίωση.Δεχτηκα την δεύτερη λύση αλλά η αλήθεια είναι θαε βόλευε η πρώτη. Τωρα στο θέμα της αποστολής είναι κάτι που πρέπει να προσέξω; Τα μεταφορικά τα επιβαρύνονται εγώ; Ευχαριστώ
|
|
|
Post by Frontier on Mar 2, 2021 9:29:29 GMT 2
Δες - εάν η αρχική αγορά του Zino 2 έγινε με Paypal - μήπως το Paypal σου καλύψει και το κόστος μεταφορικών επιστροφής. Ρώτα και το Banggood για αυτό το θέμα σε κάθε περίπτωση. Λογικά θα σου πουν να το επιστρέψεις σε κάποια αποθήκη τους στην Ευρώπη.
|
|
|
Post by dimitrioskap on Mar 2, 2021 14:32:02 GMT 2
Μου έστειλαν μήνυμα για να το στείλω Κίνα αλλά η αποστολή έγινε από Τσεχια .Η αγορά έγινε μέσω paypall.Θα απευθυνθώ και σε αυτούς για τα μεταφορικά.Ευχαριστω και πάλι για τις άμεσες απαντήσεις.
|
|
|
Post by dimitrioskap on Mar 2, 2021 20:27:08 GMT 2
Μου έστειλαν μήνυμα για να το στείλω Κίνα αλλά η αποστολή έγινε από Τσεχια .Η αγορά έγινε μέσω paypall.Θα απευθυνθώ και σε αυτούς για τα μεταφορικά.Ευχαριστω και πάλι για τις άμεσες απαντήσεις. Τελικά το paypall επιστρέφει το πόσο των 30 ευρώ για έξοδα αποστολής
|
|
|
Post by giorgosmessa on May 4, 2021 18:25:34 GMT 2
|
|
|
Post by giorgosmessa on May 19, 2021 17:13:21 GMT 2
hubsan zino 2 plus νέο βίντεο
|
|
|
Post by dimitrioskap on May 25, 2021 17:12:09 GMT 2
Καλησπέρα.Μήπως γνωρίζει κάποιος εαν υπάρχει κάποια οδηγία από τις εταιρίες τα μοτέρ στα drone κάθε πόσες ώρες η χιλιόμετρα χρειάζονται αντικατάσταση η έλεγχο;Στο δικό μου (zino 2 plus)έχει μέχρι τώρα 238km και 17 ωρες πτησης.Ευχαριστώ
|
|
|
Post by Frontier on May 25, 2021 17:58:09 GMT 2
Καλησπέρα.Μήπως γνωρίζει κάποιος εαν υπάρχει κάποια οδηγία από τις εταιρίες τα μοτέρ στα drone κάθε πόσες ώρες η χιλιόμετρα χρειάζονται αντικατάσταση η έλεγχο;Στο δικό μου (zino 2 plus)έχει μέχρι τώρα 238km και 17 ωρες πτησης.Ευχαριστώ Η Hubsan δεν έχει κάποια επίσημη οδηγία, αλλά δεν θα έλεγα ότι ο χρόνος πτήσης σου είναι τέτοιος που χρειάζονται αντικατάσταση.
|
|
|
Post by dimitrioskap on May 25, 2021 21:36:28 GMT 2
Καταλαβαίνω οτι οι ώρες η τα χιλιόμετρα είναι λίγα και απο οτι διάβασα εδώ μέσα οτι τα brushless μοτέρ δεν έχουν ημερομηνία λήξης,αλλά θα ήθελα να γνωρίζω σε κάτι που πετάει να είναι η συντήρηση του λίγο ποιο συγκεκριμένη. Τελοσπαντων έστειλα email και στην HUBSAN στο service εαν μου απαντήσουν θα σας ενημερώσω.
|
|
|
Post by giorgosmessa on Jun 7, 2021 21:00:45 GMT 2
νεο βιντεο
|
|
|
Post by dimitrioskap on Jun 8, 2021 20:42:38 GMT 2
Καταλαβαίνω οτι οι ώρες η τα χιλιόμετρα είναι λίγα και απο οτι διάβασα εδώ μέσα οτι τα brushless μοτέρ δεν έχουν ημερομηνία λήξης,αλλά θα ήθελα να γνωρίζω σε κάτι που πετάει να είναι η συντήρηση του λίγο ποιο συγκεκριμένη. Τελοσπαντων έστειλα email και στην HUBSAN στο service εαν μου απαντήσουν θα σας ενημερώσω.
|
|
|
Post by dimitrioskap on Jun 8, 2021 20:50:24 GMT 2
Τελικά μετά απο κάνα δυο εβδομάδες περίπου ήρθε η απάντηση για τις ώρες πτήσης των μοτέρ του zino2 plus. Η απάντηση τους ήταν ότι έχει εκατομμύρια ώρες πτήσης και για πολλά χρόνια.Δεν ξέρω εαν ειναι υπερβολή αλλα τουλάχιστον είναι μια επίσημη απάντηση.
|
|
|
Post by Hlias Virtual rise-SUN-set on Jun 12, 2021 22:44:23 GMT 2
Τελικά μετά απο κάνα δυο εβδομάδες περίπου ήρθε η απάντηση για τις ώρες πτήσης των μοτέρ του zino2 plus. Η απάντηση τους ήταν ότι έχει εκατομμύρια ώρες πτήσης και για πολλά χρόνια.Δεν ξέρω εαν ειναι υπερβολή αλλα τουλάχιστον είναι μια επίσημη απάντηση. ............έχει εκατομμύρια ώρες.................!!! Αυτό πρώτη φορά το ακούω και μου ......ακούγεται κάπως υπερβολικό, θα μπορούσαν να πουν οκ κάποιες χιλιάδες, με το "έχει εκατομμύρια ώρες" είναι σαν να λένε ότι δεν καίγονται με τίποτα. Λοιπόν, καλού κακού τακτικά να πιάνετε με τα δύό δάχτυλα το πάνω μέρος (εκεί στην έλικα) και να το κουνάτε για να διαπιστώσετε μην τυχόν υπάρχει τζόγος, τότε χρειάζεται αλλαγή, γι' αυτό το λόγο είχα αλλάξει παλιότερα ένα στο 501SS που είχα.
|
|