|
Post by Frontier on Dec 11, 2019 12:26:43 GMT 2
Hubsan Zino 2To Hubsan Zino 2 διαθέσιμο για προπαραγγελία από το Gearbest. Εκτιμώμενος χρόνος αποστολής από 3 Ιανουαρίου 2020. Η τιμή των $399.99/€364 είναι άκρως ανταγωνιστική για αυτά που διαθέτει. Το Zino 2 έχει: - 4K/60fps video camera - αποσπώμενο gimbal - τηλεκατεύθυνση εμβέλειας 6 χιλιομέτρων - οθόνη στο χειριστήριο (a'la Mavic 2) - μπαταρία έξυπνου τύπου Το έχω παραγγείλει και θα παρουσιαστεί μόλις το παραλάβω. Εγχειρίδιο Χρήσης.
|
|
|
Post by thomas on Dec 11, 2019 14:44:51 GMT 2
Μπράβο στην Hubsan.... το συγκεκριμένο τα έχει όλα και στην μίση τιμή από την dji....!!!Βλέπω την dji να ρίχνει τιμές....
|
|
|
Post by loykas82 on Dec 11, 2019 17:06:17 GMT 2
Αυτη η κατηγορια εχει παρει φωτια λογω φορητοτητας
|
|
|
Post by Frontier on Dec 11, 2019 18:25:14 GMT 2
Είναι εκπληκτικό τι μπορείς να αγοράσεις πλέον με αυτά τα χρήματα... δυνατότητες αδιανόητες πριν 1-2 χρόνια.
|
|
|
Post by brouzos on Dec 12, 2019 13:21:02 GMT 2
Εμένα πάντως μου δείχνει ότι δεν σέβεται τους μέχρι τώρα πελάτες της(κυρίως κατόχους άλλων ζινο)
|
|
|
Post by Frontier on Dec 12, 2019 14:42:35 GMT 2
Εμένα πάντως μου δείχνει ότι δεν σέβεται τους μέχρι τώρα πελάτες της(κυρίως κατόχους άλλων ζινο) Εξέλιξη. Όλοι οι κατασκευαστές - πλην Parrot - συμπεριφέρονται παρόμοια (τα ίδια είχε κάνει και η dji με το P4 όταν στο τρίμηνο μετά από την κυκλοφορία του, κυκλοφόρησε το P4P). Αυτό που ίσως "καίγεται" από την κίνηση αυτή, είναι το Zino Pro το οποίο έτσι και αλλιώς δεν είχε κάτι νέο να δείξει (η αύξηση εμβέλειας της Τ/Κ και το μαύρο χρώμα δεν είναι αρκετές αναβαθμίσεις για να κυκλοφορήσει νέο μοντέλο), με αποτέλεσμα να μην πουλήσει ιδιαίτερα (κάτι που είχαμε γράψει και στο νήμα του Zino εξαρχής), γιαυτό και δεν ασχολήθηκα με αυτό. Σε κάθε περίπτωση, εγώ προτιμώ το Zino 2 παρά τις χαζομάρες που κάνει η Fimi με το μαύρο X8SE (με άσπρη κάμερα!) και την πιο ακριβή τιμή μόνο για το μαύρο χρώμα. Αν πάντως το Zino 2 έχει βελτιωθεί σε θέματα ποιότητας και δεν έχει σοβαρές "παιδικές" ασθένειες, εκτιμώ θα τα πάει καλά με δεδομένο την υποστήριξη και την (μεγάλη) διαθεσιμότητα ανταλλακτικών από την Hubsan.
|
|
|
Post by tsopirs on Dec 12, 2019 23:39:23 GMT 2
Αν έχει και την εμβελεια που λέει..έστω την μισή..Και βάλει περισσότερες ρυθμίσεις στην κάμερα και φυσικά δεν έχουμε ασθένειες του τύπου πτήσεις..πιθανόν να γίνει το δεύτερο zino μου μιας και με την anafi δεν βλέπω να βγάζω άκρη σύντομα
|
|
|
Post by thomas on Dec 13, 2019 0:29:14 GMT 2
Εγω παντος θα το αγορασω παιδια!!κ αν με καλύψει θα δώσω το phantom 4 pro v2.πιστευω οτι η hubsan σοβαρευτηκε αρκετα κ θελει να βγαλει ενα ποιοτικο drone που να τα εχει ολα...καμερα εμβελεια...διαρκεια πτησης!παντως ακομη βιντεο που να σβηνει zino στον αερα δεν βρηκα.μην ξεχνατε οτι ειχα την ατυχια να αγορασω hubsan 109s 3axis gimbal κ να πεσει λογο flight controler.Μου το αντικατεστησαν αλλά εχασα την εμπιστοσυνη μoυ κ πηγα σε dji!
|
|
|
Post by loykas82 on Dec 13, 2019 8:28:23 GMT 2
Βλεπωντας το παρακατω βιντεο αυτο που δε μου αρεσε ειναι οτι η μπαταρια ειναι απο κατω.Δε ξερω ποσο ασφαλες ειναι αυτο.
|
|
|
Post by Frontier on Dec 13, 2019 10:33:06 GMT 2
loykas82: Λογικά δεν θα έχει πρόβλημα, ίδια σχεδίαση έχουν τα Mavic Air, Mavic Mini. Ίδωμεν.
|
|
|
Post by Frontier on Dec 13, 2019 10:38:03 GMT 2
|
|
|
Post by loykas82 on Dec 13, 2019 13:02:01 GMT 2
Αυτο που δε μπορω να καταλαβω ειναι ποιος ο λογος το gimbal να ειναι βιδωτο.Απο τη στιγμη που αποφασισαν gimbal αποσπομενο θα επρεπε να βρεθει αλλος τροπος να κουμπωνει στο σκαφος και οχι βιδωνε ξεβιδωνε.
|
|
|
Post by Frontier on Dec 13, 2019 22:21:20 GMT 2
Αυτο που δε μπορω να καταλαβω ειναι ποιος ο λογος το gimbal να ειναι βιδωτο.Απο τη στιγμη που αποφασισαν gimbal αποσπομενο θα επρεπε να βρεθει αλλος τροπος να κουμπωνει στο σκαφος και οχι βιδωνε ξεβιδωνε. Εκτιμώ ότι αντέγραψαν τον τρόπο "απόσπασης" gimbal από το Mavic 2 (με παρόμοιο τρόπο αλλάζει η κάμερα μεταξύ Mavic 2 Zoom & Mavic 2 Pro). Βέβαια το Zino 2 δεν έχει (ακόμα) 2ο τύπο κάμερας. Αν δείτε στο παραπάνω βίντεο, οι αρμοί που είναι μεταξύ των "μπράτσων" του Zino και του σώματός του είναι μεταλλικοί (πιθανότατα αλουμίνιο), ακριβώς όπως έχει και το Mavic 2. Εκτιμώ ότι επηρεάστηκαν πάρα πολύ από την σχεδίαση του Mavic 2 και αντέγραψαν πολλά χαρακτηριστικά της δομής του αλλά και από το Mavic Air (π.χ οι αισθητήρες στο κάτω μέρος βρίσκονται στο πίσω μέρος, ακριβώς όπως είναι και στο Air). Μένει να δούμε πόσο καλή είναι η αντιγραφή.
|
|
|
Post by Hlias Virtual rise-SUN-set on Dec 22, 2019 9:43:56 GMT 2
Εμένα πιο πολύ απ' όλα μου αρέσει κάτι που λείπει και από Χ8 ακόμη και από Air, η οθόνη στο χειριστήριο με τα βασικά στοιχεία τηλεμετρίας. Πάρα πολύ βασικό αυτό, μπορείς να κάνεις μια πτήση χωρίς να συνδέσεις καν το κινητό και αυτό με δελεάζει. Το ΖΙΝΟ 1 βλέπω να πέσει κάτω από 200€ και το PRO πλέον άνευ νοήματος, αν δεν είχα το Χ8 θα είχα κάνει άμεσα προπαραγγελία.
|
|
|
Post by Frontier on Dec 25, 2019 13:48:57 GMT 2
Ένα ακόμα βίντεο παρουσίασης - από το Gearbest - όπου δείχνει περισσότερα στοιχεία για το Zino 2 καθώς και τα νέα flight modes που έχει.
|
|
|
Post by thomas on Dec 27, 2019 17:42:40 GMT 2
Ένα ακόμα βίντεο παρουσίασης - από το Gearbest - όπου δείχνει περισσότερα στοιχεία για το Zino 2 καθώς και τα νέα flight modes που έχει. Εργαλείο λέμε.......με μόλις 400 ευρω.....bb Dji.......
|
|
|
Post by brouzos on Dec 27, 2019 19:49:57 GMT 2
Ελπίζω να μην βγάλει σοβαρά θέματα και τότε σίγουρα θα πάρει μεγάλο μερίδιο από την αγορα
|
|
|
Post by Hlias Virtual rise-SUN-set on Dec 27, 2019 23:59:01 GMT 2
Ελπίζω να μην βγάλει σοβαρά θέματα και τότε σίγουρα θα πάρει μεγάλο μερίδιο από την αγορα Αν κρίνουμε από το ΖΙΝΟ 1 μια χαρά θα πάει, ειδικά σε σχέση με το βατερλό του Χ8 στην αρχή. Εγώ το σκέφτομαι σοβαρά να βγάλω για πώληση το Χ8 αν και δεν έχω παράπονο, ευτυχώς δεν είχα το παραμικρό πρόβλημα. Όμως το ΖΙΝΟ 2 σε αυτή την τιμή και με αυτά που υπόσχεται είναι δέλεαρ...!
|
|
|
Post by Frontier on Dec 28, 2019 13:41:48 GMT 2
Το σίγουρο πάντως είναι ότι η Hubsan κινείται στην σωστή κατεύθυνση, πάνω σε αυτήν την κατηγορία μεγέθους. Για εμένα - πέραν του 4K/60fps βίντεο - είναι ιδαίτερα σημαντικό το γεγονός ότι θα είναι η πρώτη πλατφόρμα αυτής της κατηγορίας τιμής που θα υποστηρίζει DNG σε HDR mode (κάτι που δεν υποστηρίζει το Mavic 2 Pro/Zoom), δίνοντας ακόμα περισσότερες δυνατότητες για επεξεργασία του υλικού που παράγει η κάμερα. Εάν δεν έχει σοβαρά θέματα - που και εγώ εκτιμώ ότι δεν θα έχει - θα πιέσει ιδιαίτερα την αγορά (ήδη στο Mavic Mini έχει αρχίσει η τιμή του να πιέζεται επικίνδυνα, δεδομένου και του "φιάσκου" των διπλών controllers) προς τα κάτω, κάτι που είναι καλό για εμάς. Και δεν ξεχνάω ότι η Hubsan - σε αντίθεση με άλλες εταιρίες - δεν είχε ποτέ πρόβλημα παραγωγής (πάντα υπάρχουν ανταλλακτικά).
|
|
|
Post by thomas on Dec 28, 2019 19:21:57 GMT 2
Το σίγουρο πάντως είναι ότι η Hubsan κινείται στην σωστή κατεύθυνση, πάνω σε αυτήν την κατηγορία μεγέθους. Για εμένα - πέραν του 4K/60fps βίντεο - είναι ιδαίτερα σημαντικό το γεγονός ότι θα είναι η πρώτη πλατφόρμα αυτής της κατηγορίας τιμής που θα υποστηρίζει DNG σε HDR mode (κάτι που δεν υποστηρίζει το Mavic 2 Pro/Zoom), δίνοντας ακόμα περισσότερες δυνατότητες για επεξεργασία του υλικού που παράγει η κάμερα. Εάν δεν έχει σοβαρά θέματα - που και εγώ εκτιμώ ότι δεν θα έχει - θα πιέσει ιδιαίτερα την αγορά (ήδη στο Mavic Mini έχει αρχίσει η τιμή του να πιέζεται επικίνδυνα, δεδομένου και του "φιάσκου" των διπλών controllers) προς τα κάτω, κάτι που είναι καλό για εμάς. Και δεν ξεχνάω ότι η Hubsan - σε αντίθεση με άλλες εταιρίες - δεν είχε ποτέ πρόβλημα παραγωγής (πάντα υπάρχει ανταλλακτικά). Πεστα Μανο!!επιτελους ξυπνησε η hubsan κ μπηκε στο παιχνιδι της τεχνολογιας των drone με λογικες τιμες...!!
|
|
|
Post by thomas on Dec 29, 2019 1:02:33 GMT 2
πιστευω συντομα θα ερθει κ ο αντικαταστάτης του hubsan 109s
|
|
|
Post by Frontier on Dec 29, 2019 8:13:41 GMT 2
πιστευω συντομα θα ερθει κ ο αντικαταστάτης του hubsan 109s Εκτιμώ Θωμά ότι η κατηγορία αυτή έχει πια τελειώσει. Στηρίζω αυτήν την άποψη στο ότι: 1) η dji δεν παρουσίασε ποτέ το Phantom 5 ενώ έχει σταματήσει να παράγει και το Phantom 4 Pro v2 (όπως και το v1 εδώ και 1 χρόνο), 2) τα μεγεθη αεροσκαφών κλάσης 330-400 δεν προσφέρουν πλέον (σε θέματα κάμερας) περισσότερα πράγματα από τα "αντίστοιχα" αναδιπλούμενα αυτού του μεγέθους, 3) η αγορά των consumers θέλει αναδιπλούμενα μόνο, οτιδήποτε μεγαλύτερο αφορά κυρίως (ημι)επαγγελματίες. Βεβαίως, Hubsan είναι αυτή, ποτέ δεν ξέρεις. Εδώ εξακολουθεί να κυκλοφορεί το H501x το οποίο είναι σχέδιο του 2015-16...
|
|
|
Post by thomas on Dec 29, 2019 12:20:26 GMT 2
πιστευω συντομα θα ερθει κ ο αντικαταστάτης του hubsan 109s Εκτιμώ Θωμά ότι η κατηγορία αυτή έχει πια τελειώσει. Στηρίζω αυτήν την άποψη στο ότι: 1) η dji δεν παρουσίασε ποτέ το Phantom 5 ενώ έχει σταματήσει να παράγει και το Phantom 4 Pro v2 (όπως και το v1 εδώ και 1 χρόνο), 2) τα μεγεθη αεροσκαφών κλάσης 330-400 δεν προσφέρουν πλέον (σε θέματα κάμερας) περισσότερα πράγματα από τα "αντίστοιχα" αναδιπλούμενα αυτού του μεγέθους, 3) η αγορά των consumers θέλει αναδιπλούμενα μόνο, οτιδήποτε μεγαλύτερο αφορά κυρίως (ημι)επαγγελματίες. Βεβαίως, Hubsan είναι αυτή, ποτέ δεν ξέρεις. Εδώ εξακολουθεί να κυκλοφορεί το H501x το οποίο είναι σχέδιο του 2015-16... Καλά τα λες Μάνο αλλά πιστεύω ότι η dji μετάνιωσε που σταμάτησε τα μεγάλα drone γι'αυτό κ ίσως ξαναβγαζει στην αγορά το phantom 4pro v2 απο τον Ιανουάριο. Κ έτσι ίσως δικαιολογείται κ η ενημέρωση που έβγαλε μέσα στα Χριστούγεννα για το phantom 4 pro v2. ww.dronedj.com/2019/12/19/christmas-dji-phantom-4-pro-v2-0-returns-in-2nd-week-of-january/ .πιστεύω οτι κάνει δοκιμή κ αν συνεχίσει να φεύγει θα πάει στο phantom 5.τώρα σίγουρα όσο αφορά hubsan ποτέ δεν ξέρεις γτ μπήκε με πολύ όρεξη στην αγορά.
|
|
|
Post by petersea on Dec 31, 2019 19:36:17 GMT 2
Το παράγγειλα και εγώ με δύο μπαταρίες και την τσάντα μεταφοράς, αποστολή γύρω στις 17 Ιανουαρίου, οι προδιαγραφές του είναι σούπερ μένει να το δούμε, καλή παραλαβή σε όσους το παραγγειλαν.. 😊 πουφφφ πάλι θα αλλάζω avatar 😂😂😂
|
|
|
Post by petersea on Jan 1, 2020 23:40:46 GMT 2
Τι έγινε βρε παιδιά; μπήκα στο σαιτ της hubsan και το distance range από 6km πήγε στα 8km πλέον 😁 στο τέλος θα μας το στείλουν πετώντας από Κίνα.. 😂😂😂
|
|
|
Post by Frontier on Jan 2, 2020 9:44:41 GMT 2
Τι έγινε βρε παιδιά; μπήκα στο σαιτ της hubsan και το distance range από 6km πήγε στα 8km πλέον 😁 στο τέλος θα μας το στείλουν πετώντας από Κίνα.. 😂😂😂 Ανέβηκε ένα screenshot στο Αγγλικό group στο Facebook όπου το πήγαν 8064 μέτρα μακριά και έτρεξαν να το αλλάξουν
|
|
|
Post by petersea on Jan 2, 2020 10:23:21 GMT 2
Τι έγινε βρε παιδιά; μπήκα στο σαιτ της hubsan και το distance range από 6km πήγε στα 8km πλέον 😁 στο τέλος θα μας το στείλουν πετώντας από Κίνα.. 😂😂😂 Ανέβηκε ένα screenshot στο Αγγλικό group στο Facebook όπου το πήγαν 8064 μέτρα μακριά και έτρεξαν να το αλλάξουν Μάλιστα! Δηλαδή κάποιοι το έχουν παραλάβει;
|
|
|
Post by Frontier on Jan 2, 2020 11:45:18 GMT 2
Ανέβηκε ένα screenshot στο Αγγλικό group στο Facebook όπου το πήγαν 8064 μέτρα μακριά και έτρεξαν να το αλλάξουν Μάλιστα! Δηλαδή κάποιοι το έχουν παραλάβει; Όχι, η δοκιμή έγινε από κάποιον υπάλληλο της Hubsan που και δημοσίευσε την φωτογραφία.
|
|
|
Post by akisjes on Jan 2, 2020 13:44:27 GMT 2
Από Gearbest θα φύγουν τα πρώτα presale μετά της 20 Ιανουαρίου ,βάλε και 25 μέρες σίγουρα shipping time οπότε σε χρήστες σίγουρα δεύτερο δεκαπενθήμερο Φεβρουαρίου.
|
|
|
Post by Frontier on Jan 2, 2020 17:31:46 GMT 2
Από Gearbest θα φύγουν τα πρώτα presale μετά της 20 Ιανουαρίου ,βάλε και 25 μέρες σίγουρα shipping time οπότε σε χρήστες σίγουρα δεύτερο δεκαπενθήμερο Φεβρουαρίου. Αν ισχύσει αυτό - γιατί οι πληροφορίες που έχω από Hubsan λένε στις 6-8 Ιανουαρίου για 2000 τεμάχια στο GB (άγνωστο ποιες συνθέσεις) - και πάλι θα έχουν έρθει πιο γρήγορα από τα αντίστοιχα Fimi X8 και τι είχε γίνει πέρσι τέτοια εποχή. Εδώ ολόκληρη dji δεν έχει να σου παραδώσει το Mini και λέει 20 εργάσιμες μετά την πληρωμή. Δυστυχώς τα presales έτσι είναι - έτσι ήταν πάντα - αλλά όπως άξιζε και το X8, έτσι και αυτό εκτιμώ αξίζει την αναμονή.
|
|