|
Post by Frontier on May 12, 2020 19:44:55 GMT 2
Καλωσήρθες στην παρέα.
Εφόσον απενεργοποιείς το GPS, το αεροσκάφος δεν διατηρεί σταθερή την θέση του αλλά μόνο το ύψος του, οπότε είναι φυσιολογικό να συμβαίνει αυτό που περιγράφεις.
|
|
|
Post by geokass on Mar 10, 2021 12:13:05 GMT 2
Καλημέρα σας κύριοι..ως νέος κάτοχος hubsan h501s x4 standard edition τη μου προτείνετε πριν από την παρθενική μου πτήση έλεγχος συντήρηση κτλ κτλ;
|
|
|
Post by Frontier on Mar 10, 2021 16:33:00 GMT 2
Καλημέρα σας κύριοι..ως νέος κάτοχος hubsan h501s x4 standard edition τη μου προτείνετε πριν από την παρθενική μου πτήση έλεγχος συντήρηση κτλ κτλ; Καλωσήρθες στην παρέα. Σε πρώτη φάση, κάνε έναν κόπο και διάβασε το παρόν νήμα από την αρχή του, θα λυθούν πολλές απορίες που πιθανότατα έχεις. Συντήρηση: κυρίως αφορά τις μπαταρίες, ο stock φορτιστής δεν είναι ό,τι καλύτερο (δεν είναι καθόλου καλός θα έλεγα), σου προτείνω να επενδύσεις σε έναν hobby grade. Προτάσεις για φορτιστές, έχει σε αυτό το νήμα (δες προηγούμενα μηνύματα). Έλεγχος πριν κάθε πτήση: έλικες, να είναι πλήρως φορτισμένες οι μπαταρίες αεροσκάφους και χειριστηρίου, περιμένεις πάντα να κλειδώσει αρκετούς δορυφόρους πριν απογειωθείς (τουλάχιστον 7-8), να απογειώνεσαι πάντα σε GPS mode. Καλές πτήσεις!
|
|
|
Post by Frontier on Jun 22, 2021 20:37:07 GMT 2
Μικρή δοκιμή σήμερα, εξακολουθεί να πετά θαυμάσια μετά από κοντά 4 χρόνια...
|
|