|
Post by panandreas on Dec 3, 2018 16:40:35 GMT 2
Μπαταρία Τ/Χ (δεν βρήκα σκέτο και πήρα ένα με πολλές εξόδους αλλα δυστυχώς δεν έβγαινε και με την έξοδο EC2 για την μπαταρία του drone) Αντρέα,αυτό εάν είναι όπως το δείχνει στη φώτο στο σαϊτ,είναι ότι πρέπει..δεν χρειάζεται τίποτα άλλο,έχει κονεκτορές για όλα,drone,Τ/Χ και όχι μόνο.. Έχουν κάνει λάθος στην εικόνα και ευτυχώς το είδα στην περιγραφή και παράγγειλα και το άλλο που σου έγραψα. Έχουν και αυτό στα 4,98€ αλλά ούτε αυτό κάνει γιατί το μπλε βύσμα είναι πιο χοντρό (θέλουμε EC2 και είναι EC3). Από χρόνους μεταφοράς κάνουν πάνω κάτω τα ίδια με gearbest. Ελλάδα δεν βρήκα τέτοιους αντάπτορες ετοιμοπαράδοτους πουθενά
|
|
|
Post by Hlias Virtual rise-SUN-set on Dec 4, 2018 12:39:56 GMT 2
|
|
|
Post by stathis on Dec 5, 2018 16:13:21 GMT 2
Μια ερώτηση(νομίζω κάπου έχει αναφερθεί,αλλά δεν μπορώ να το βρω)..η μπαταρία του h501s,πόση ώρα πρέπει να κάνει balance με τον φορτιστή που παρέχεται,για να φτάσει στην ονομαστική τάση των 7,4 volt,προκειμένου να αποθηκευτεί(δηλαδή κάτι σαν storage),εμπειρικά πάντα και κατά προσέγγιση.. Ευχαριστώ εκ των προτέρων,όποιον συνάδελφο γνωρίζει και απαντήσει.
|
|
|
Post by stathis on Dec 5, 2018 16:36:30 GMT 2
..και κάτι ακόμα...σε αγορά από το gearbest με μέθοδο αποστολής priority line,παρέχεται trackin number ή όχι?..γιατί έχω παραγγείλει από την Κυριακή και δεν μου έχουν στείλει ακόμα μήνυμα στο email μου για την αποστολή του αντικειμένου,φυσικά ούτε trackin number..είναι η πρώτη φορά που κάνω αγορά από εκεί και δεν γνωρίζω τη διαδικασία του gearbest..
|
|
|
Post by loykas82 on Dec 5, 2018 16:42:04 GMT 2
..και κάτι ακόμα...σε αγορά από το gearbest με μέθοδο αποστολής priority line,παρέχεται trackin number ή όχι?..γιατί έχω παραγγείλει από την Κυριακή και δεν μου έχουν στείλει ακόμα μήνυμα στο email μου για την αποστολή του αντικειμένου,φυσικά ούτε trackin number..είναι η πρώτη φορά που κάνω αγορά από εκεί και δεν γνωρίζω τη διαδικασία του gearbest.. Παρεχεται tracking number.Λογικα θα σου σταλει αυριο μεθαυριο.
|
|
|
Post by Hlias Virtual rise-SUN-set on Dec 5, 2018 17:37:10 GMT 2
Στάθη, Καλύτερα να πας με ποσοστά, αν υποθέσουμε ότι η μπαταρία είναι σχεδόν άδεια, άντε να είναι στο 10% φορτίζει με 1Α την ώρα με τον μανάτο φορτιστή οπότε θέλει περίπου δυόμιση ώρες να τερματίσει να πάρει δηλ. κάπου άλλα 2,5Α. Με δεδομένο ότι αποθήκευση κάνουμε στο 50-60% δηλ. στα 1500μΑ περίπου τότε υπολόγισε, αν τον αφήσεις μία ώρα θα πάρει 1Α, αν τον αφήσεις 1,5 ώρα θα πάρει 1500μΑ... Εκεί στην μιάμιση ώρα περίπου, αλλά τι το θες, εσύ του έχεις αλλάξει τα φώτα, κάθε μέρα πας για πτήση οπότε δεν χρειάζεσαι αποθήκευση που είναι για πάνω από βδομάδα ακινησίας Ναι, έχει Track, αν πας στο δεξιό μέρος και πατήσεις το Track your shipment θα σου ανοίξει λεπτομέρειες, αυτό βέβαια φαίνεται μετά από 2-3 μέρες. Attachments:
|
|
|
Post by stathis on Dec 5, 2018 23:41:07 GMT 2
Άλλο ένα βίντεο..
|
|
|
Post by stathis on Dec 6, 2018 0:00:12 GMT 2
Στάθη, Καλύτερα να πας με ποσοστά, αν υποθέσουμε ότι η μπαταρία είναι σχεδόν άδεια, άντε να είναι στο 10% φορτίζει με 1Α την ώρα με τον μανάτο φορτιστή οπότε θέλει περίπου δυόμιση ώρες να τερματίσει να πάρει δηλ. κάπου άλλα 2,5Α. Με δεδομένο ότι αποθήκευση κάνουμε στο 50-60% δηλ. στα 1500μΑ περίπου τότε υπολόγισε, αν τον αφήσεις μία ώρα θα πάρει 1Α, αν τον αφήσεις 1,5 ώρα θα πάρει 1500μΑ... Εκεί στην μιάμιση ώρα περίπου, αλλά τι το θες, εσύ του έχεις αλλάξει τα φώτα, κάθε μέρα πας για πτήση οπότε δεν χρειάζεσαι αποθήκευση που είναι για πάνω από βδομάδα ακινησίας Ναι, έχει Track, αν πας στο δεξιό μέρος και πατήσεις το Track your shipment θα σου ανοίξει λεπτομέρειες, αυτό βέβαια φαίνεται μετά από 2-3 μέρες. Καταρχήν σ ευχαριστώ Ηλία για την άμεση απάντηση..στη δική μου περίπτωση η μπαταρία είναι με υπολειπόμενη ταση 6,9 -7,0 volt δεν την εξαντλώ τελείως...πιστεύω ότι 1ωρα πρέπει να είναι αρκετή για να φτάσει στα 7,4-7,5 volt, δεδομένου ότι στη αρχή της φόρτισης η μπαταρία φορτίζει πιο γρήγορα.. κάνω λάθος? Αλλά στη περίπτωση που η φόρτιση υπολείπεται των 7,4-7,5 volt της ονομαστικής τάσης ,δημιουργείται ζημιά στη μπαταρία?
|
|
|
Post by stathis on Dec 6, 2018 0:20:54 GMT 2
..και κάτι ακόμα...σε αγορά από το gearbest με μέθοδο αποστολής priority line,παρέχεται trackin number ή όχι?..γιατί έχω παραγγείλει από την Κυριακή και δεν μου έχουν στείλει ακόμα μήνυμα στο email μου για την αποστολή του αντικειμένου,φυσικά ούτε trackin number..είναι η πρώτη φορά που κάνω αγορά από εκεί και δεν γνωρίζω τη διαδικασία του gearbest.. Παρεχεται tracking number.Λογικα θα σου σταλει αυριο μεθαυριο. Δεν ξέρω εάν έκανα πατατιά.... αλλά στο σάιτ της gearbest μπήκα στα αντικείμενο(φορτιστή) που έχω αγοράσει, για να δω τι γίνεται με το trackng number,εκεί είχε μια επιλογή για πιο γρηγορη αποστολή και πάτησα τη επιλογή αυτή νομίζοντας ότι θα μάθω κάτι περισσότερο με την αποστολή της παραγγελίας μου..μου έβγαλε τελικά ότι το αίτημα μου είναι υπό επεξεργασία... γνωρίζει κανείς τι σημαίνει αυτό? ...μπορεί να με χρεώσει πιο ακριβή και αβέβαιη(για τελωνείο) μέθοδο αποστολής? Υ.Γ. Κατά την παραγγελία είχα επιλέξει μέθοδο αποστολής,priority line
|
|
|
Post by loykas82 on Dec 6, 2018 2:06:16 GMT 2
Παρεχεται tracking number.Λογικα θα σου σταλει αυριο μεθαυριο. Δεν ξέρω εάν έκανα πατατιά.... αλλά στο σάιτ της gearbest μπήκα στα αντικείμενο(φορτιστή) που έχω αγοράσει, για να δω τι γίνεται με το trackng number,εκεί είχε μια επιλογή για πιο γρηγορη αποστολή και πάτησα τη επιλογή αυτή νομίζοντας ότι θα μάθω κάτι περισσότερο με την αποστολή της παραγγελίας μου..μου έβγαλε τελικά ότι το αίτημα μου είναι υπό επεξεργασία... γνωρίζει κανείς τι σημαίνει αυτό? ...μπορεί να με χρεώσει πιο ακριβή και αβέβαιη(για τελωνείο) μέθοδο αποστολής? Υ.Γ. Κατά την παραγγελία είχα επιλέξει μέθοδο αποστολής,priority line Δε νομιζω να εχεις προβλημα.Ποτε εκανες τη παραγγελεια;
|
|
|
Post by sotirist on Dec 6, 2018 6:43:07 GMT 2
Παρεχεται tracking number.Λογικα θα σου σταλει αυριο μεθαυριο. Δεν ξέρω εάν έκανα πατατιά.... αλλά στο σάιτ της gearbest μπήκα στα αντικείμενο(φορτιστή) που έχω αγοράσει, για να δω τι γίνεται με το trackng number,εκεί είχε μια επιλογή για πιο γρηγορη αποστολή και πάτησα τη επιλογή αυτή νομίζοντας ότι θα μάθω κάτι περισσότερο με την αποστολή της παραγγελίας μου..μου έβγαλε τελικά ότι το αίτημα μου είναι υπό επεξεργασία... γνωρίζει κανείς τι σημαίνει αυτό? ...μπορεί να με χρεώσει πιο ακριβή και αβέβαιη(για τελωνείο) μέθοδο αποστολής? Υ.Γ. Κατά την παραγγελία είχα επιλέξει μέθοδο αποστολής,priority line Το πακέτο έχει φύγει και είναι transit, αυτό δεν αλλάζει. Η αίτηση για πιο γρήγορη αποστολή είναι για πριν φύγει το πακέτο (dispatched). Δεν θα εχεις θέμα.
|
|
|
Post by stathis on Dec 6, 2018 10:14:00 GMT 2
Δεν ξέρω εάν έκανα πατατιά.... αλλά στο σάιτ της gearbest μπήκα στα αντικείμενο(φορτιστή) που έχω αγοράσει, για να δω τι γίνεται με το trackng number,εκεί είχε μια επιλογή για πιο γρηγορη αποστολή και πάτησα τη επιλογή αυτή νομίζοντας ότι θα μάθω κάτι περισσότερο με την αποστολή της παραγγελίας μου..μου έβγαλε τελικά ότι το αίτημα μου είναι υπό επεξεργασία... γνωρίζει κανείς τι σημαίνει αυτό? ...μπορεί να με χρεώσει πιο ακριβή και αβέβαιη(για τελωνείο) μέθοδο αποστολής? Υ.Γ. Κατά την παραγγελία είχα επιλέξει μέθοδο αποστολής,priority line Δε νομιζω να εχεις προβλημα.Ποτε εκανες τη παραγγελεια; Αυτό ελπίζω κι εγώ Λουκά,να μην έχω θέμα..την παραγγελία την έκανα την Κυριακή το μεσημέρι 2-12..την "πατατιά"την έκανα χθες,γιατί δεν είχα καμία ειδοποίηση για την αποστολή και είχαν περάσει 3 μέρες.. Δεν ξέρω καθόλου πως λειτουργεί το gearbest με τις αποστολές και τη διαδικασία που ακολουθεί..μέχρι τώρα αγόραζα μόνο από ebay
|
|
|
Post by stathis on Dec 6, 2018 10:19:15 GMT 2
Δεν ξέρω εάν έκανα πατατιά.... αλλά στο σάιτ της gearbest μπήκα στα αντικείμενο(φορτιστή) που έχω αγοράσει, για να δω τι γίνεται με το trackng number,εκεί είχε μια επιλογή για πιο γρηγορη αποστολή και πάτησα τη επιλογή αυτή νομίζοντας ότι θα μάθω κάτι περισσότερο με την αποστολή της παραγγελίας μου..μου έβγαλε τελικά ότι το αίτημα μου είναι υπό επεξεργασία... γνωρίζει κανείς τι σημαίνει αυτό? ...μπορεί να με χρεώσει πιο ακριβή και αβέβαιη(για τελωνείο) μέθοδο αποστολής? Υ.Γ. Κατά την παραγγελία είχα επιλέξει μέθοδο αποστολής,priority line Το πακέτο έχει φύγει και είναι transit, αυτό δεν αλλάζει. Η αίτηση για πιο γρήγορη αποστολή είναι για πριν φύγει το πακέτο (dispatched). Δεν θα εχεις θέμα. Μακάρι Σωτήρη να είναι όπως τα λες,αλλά δεν έχω μέχρι τώρα καμία απολύτως ενημέρωση για το εάν τελικά έχει φύγει..και είμαστε στην τέταρτη μέρα απ΄την παραγγελία
|
|
|
Post by stathis on Dec 6, 2018 20:50:19 GMT 2
Οκ τελικά πριν από λίγο μου έστειλε email με το tracking number και αποστολή με NL post,το gearbest.. οπότε αναμένουμε... Δεν πιστεύω να έχουμε θεματα τελωνείου με την Ολλανδική.. γιατί αν θυμάμαι καλά στους περισσότερους στελνούν με Βελγίου ή δεν παίζει ρόλο?
|
|
|
Post by panandreas on Dec 11, 2018 17:50:02 GMT 2
Και τώρα γελάμε. Αυτονομία 46 λεπτά, με custom μπαταρία 3s2p αποτελούμενη από 6 li-ion 18650 3500mAh. Στο 47:00 δείχνει την μπαταρία, συνδεσμολογία 3s2p, τα ESC που άλλαξε, ρυθμίσεις στο Hubsan FW tool για να παίξει με την μπαταρία, μόνωση σε όλο το πάνω τμήμα του drone και προσθήκη πυκνωτή στην είσοδο της μπαταρίας για μείωση θορύβου προφανώς.
|
|
|
Post by panandreas on Dec 11, 2018 19:29:49 GMT 2
Και ένα βίντεο από το Πάρκο Τρίτση. Τελικά και εκεί μέχρι 1400μ έφτασα και έχασα fpv και control.
|
|
|
Post by stathis on Dec 11, 2018 20:48:44 GMT 2
Και ένα βίντεο από το Πάρκο Τρίτση. Τελικά και εκεί μέχρι 1400μ έφτασα και έχασα fpv και control. Πολύ ωραίο βίντεο Αντρέα!! Τι σου χρειάζεται εσένα το gimbal? ...ο χειρισμός του h501s είναι βελούδινος, καταπληκτική σταθερότητα στη λήψη!! Έχεις κάνει κάποιου είδους επεξεργασία για σταθερότητα?Χρησιμοποιείς φίλτρο ND στην κάμερα? Πολύ καλό αποτέλεσμα μπράβο!!
|
|
|
Post by panandreas on Dec 11, 2018 21:39:19 GMT 2
Βοήθησε ο αέρας γιατί δεν είχε δυνατές ριπές, και βοήθησε και η θέση του ήλιου. Πιο πολύ από όλα όμως βοήθησε το RTH, χαχαχα. Το βίντεο είναι στην επιστροφή και σχεδόν όλη η διαδρομή είναι στον αυτόματο. Όπου βλέπεις μοντάζ έσκαγαν ριπές ανέμου και έκοψα τα κουνήματα. Επίσης με RTH μπορείς να περιστρέφεις το drone και μπορείς να πετύχεις καλά πλάνα.
Το φίλτρο ND το ξαναέβαλα και δεν το ξαναβγάζω μάλλον.
Σταθεροποίηση δεν έκανα γιατί τελικά χάνει αρκετά η ποιότητα του βίντεο και στο 501 δεν περνει και για πολλές απώλειες...
|
|
|
Post by loykas82 on Dec 11, 2018 22:21:05 GMT 2
Και ένα βίντεο από το Πάρκο Τρίτση. Τελικά και εκεί μέχρι 1400μ έφτασα και έχασα fpv και control. Πολύ ωραίο βίντεο Αντρέα!! Τι σου χρειάζεται εσένα το gimbal? ...ο χειρισμός του h501s είναι βελούδινος, καταπληκτική σταθερότητα στη λήψη!! Έχεις κάνει κάποιου είδους επεξεργασία για σταθερότητα?Χρησιμοποιείς φίλτρο ND στην κάμερα? Πολύ καλό αποτέλεσμα μπράβο!! Ειχε καλο δασκαλο χεχε
|
|
|
Post by panandreas on Dec 12, 2018 9:04:19 GMT 2
Πολύ ωραίο βίντεο Αντρέα!! Τι σου χρειάζεται εσένα το gimbal? ...ο χειρισμός του h501s είναι βελούδινος, καταπληκτική σταθερότητα στη λήψη!! Έχεις κάνει κάποιου είδους επεξεργασία για σταθερότητα?Χρησιμοποιείς φίλτρο ND στην κάμερα? Πολύ καλό αποτέλεσμα μπράβο!! Ειχε καλο δασκαλο χεχε Να τα λέμε αυτά! Ο Λούκας μου έκανε μάθηματα χαιδεματος στα στικ του Τ/Χ στο πάρκο Τρίτση, αφού ο ίδιος το "είχε" από την πρώτη πτήση.
|
|
|
Post by stathis on Dec 12, 2018 11:57:51 GMT 2
Χαχαχαχχα..με όποιον δάσκαλο καθίσεις... τελικά Αντρέα δεν μου είπες έχεις στο συγκεκριμένο βίντεο ND filter? Οκ σόρρυ τωρα το είδα ότι έχεις απαντήσει..
|
|
|
Post by panandreas on Dec 12, 2018 16:26:17 GMT 2
Αν δεν έχανε σε ποιότητα, η σταθεροποιημένη έκδοση είναι πολύ καλή.
|
|
|
Post by loykas82 on Dec 13, 2018 8:37:50 GMT 2
Αν δεν έχανε σε ποιότητα, η σταθεροποιημένη έκδοση είναι πολύ καλή. Βλεπω σε καποιο σημειο οτι πετας πανω απο τα καλωδια των πυλωνων.Σε τι υψος πετας;
|
|
|
Post by panandreas on Dec 13, 2018 13:13:55 GMT 2
Βλεπω σε καποιο σημειο οτι πετας πανω απο τα καλωδια των πυλωνων.Σε τι υψος πετας; Γύρω στα 35 μέτρα ύψος. Από την οθόνη του Τ/Χ δεν φαινόταν τίποτα από καλώδια αλλά λόγω απόστασης το είχα σηκώσει αρκετά ψηλά
|
|
|
Post by panandreas on Dec 13, 2018 13:21:51 GMT 2
Κάνει κανείς σας propeller balancing στις έλικες του drone? Έχω το Hubsan H501ss και σκέφτομαι να τις τσεκάρω γιατί το βίντεο χωρίς φίλτρο ND είναι γεμάτο jello.
Έχετε καμιά ιδέα για καμία πατέντα για propeller balancing ή θα καταλήξω σε έτοιμη λύση (δηλαδή DuBro 3380 5mm Quadcopter Prop Balancer Shaft - DBR3380)
|
|
|
Post by loykas82 on Dec 27, 2018 8:36:32 GMT 2
Καλησπέρα σε ολους και απο εμένα με λενε χρηστο!!....ειπα να παρω και εγω ενα drone hubsan και ενω διαβάζω βρε αθεόφοβοι 31 σελίδες σε 10 ώρες απο το πρωι που ειμαι τελείως άσχετος με τα drone να καταλάβω τι παιζει με το εργαλείο!!πανω που ειμαι έτοιμος να κανω το μεγα ερώτημα τι να παρω....το H501S η το H501Α η επειδή εχει gimbal το H109S............ μου πετάτε το δίλημμα της Xiaomi FIMI A3 !!! και με αφήνεται παγωτό μετα απο τοσες ώρες διαβάσματος !!!!χαχαχα Περα απο την πλακα ακόμα γελάω....όντως...εχω πελαγωσει τελείως.......να πω την μαύρη μου αλήθεια δεν ξερω πια τι να διαλέξω...νομιζα οτι το H501Α με τα waypoints και με την pro ειναι η καλύτερη επιλογη αν και βεβαια ακομα δεν κατάλαβα τι κανουν αυτα τα waypoints....δηλαδη του χαραζεις μια διαδρομη και αυτο την πραγματοποιεί;; το FIMI A3 παλι που ειπαν τα παιδια παραπανω..... τι παραπάνω εχει σε λειτουργίες εκτος του gimbal απο τα προαναφερόμενα ;; Προσωπικά απο οσα βιντεο ειδα απο το πρωι ολα μια χαρα ειναι αν και ακομα δεν κατάλαβα τι ειναι το jello ....και να έπαιρνα ενα απο τα παραπανω drones η μονη διαφορα που ειδα με το fimi ειναι οτι εχει λιγότερα κουμπιά στο χειριστήριο....τωρα η απόσταση δεν ειναι θεμα για εμενα γιατι αν συλλογιστης επειδη παλια ήμουν με ανεμόπτερα για εμένα δεν εχει τοσο σημασια η απόσταση ποσο μακριά θα πάει .....επειδή βλέπω αυτος ειναι ο μεγαλύτερος καημός ολων τον φίλων εδω αλλά το ύψος. Δηλαδή ποσο ψηλα μπορείς να το στείλεις έτσι ωστε να βγάλεις της πιο ωραίες φωτο και βιντεο.....για δωστε μου αδερφια τα φωτα σας τι τελικά να επιλέξω;; Να εχεις λιγη υπομονη.Να παραλαβει ο μεγιστος Frontier και να μας πεις τις εντυπωσεις του.Εγω αν δεν ειχα σκαφος και εψαχνα να παρω αυτο θα εκανα.
|
|
|
Post by Frontier on Dec 27, 2018 9:35:58 GMT 2
Καλησπέρα σε ολους και απο εμένα με λενε χρηστο!!....ειπα να παρω και εγω ενα drone hubsan και ενω διαβάζω βρε αθεόφοβοι 31 σελίδες σε 10 ώρες απο το πρωι που ειμαι τελείως άσχετος με τα drone να καταλάβω τι παιζει με το εργαλείο!!πανω που ειμαι έτοιμος να κανω το μεγα ερώτημα τι να παρω....το H501S η το H501Α η επειδή εχει gimbal το H109S............ μου πετάτε το δίλημμα της Xiaomi FIMI A3 !!! και με αφήνεται παγωτό μετα απο τοσες ώρες διαβάσματος !!!!χαχαχα Περα απο την πλακα ακόμα γελάω....όντως...εχω πελαγωσει τελείως.......να πω την μαύρη μου αλήθεια δεν ξερω πια τι να διαλέξω...νομιζα οτι το H501Α με τα waypoints και με την pro ειναι η καλύτερη επιλογη αν και βεβαια ακομα δεν κατάλαβα τι κανουν αυτα τα waypoints....δηλαδη του χαραζεις μια διαδρομη και αυτο την πραγματοποιεί;; το FIMI A3 παλι που ειπαν τα παιδια παραπανω..... τι παραπάνω εχει σε λειτουργίες εκτος του gimbal απο τα προαναφερόμενα ;; Προσωπικά απο οσα βιντεο ειδα απο το πρωι ολα μια χαρα ειναι αν και ακομα δεν κατάλαβα τι ειναι το jello ....και να έπαιρνα ενα απο τα παραπανω drones η μονη διαφορα που ειδα με το fimi ειναι οτι εχει λιγότερα κουμπιά στο χειριστήριο....τωρα η απόσταση δεν ειναι θεμα για εμενα γιατι αν συλλογιστης επειδη παλια ήμουν με ανεμόπτερα για εμένα δεν εχει τοσο σημασια η απόσταση ποσο μακριά θα πάει .....επειδή βλέπω αυτος ειναι ο μεγαλύτερος καημός ολων τον φίλων εδω αλλά το ύψος. Δηλαδή ποσο ψηλα μπορείς να το στείλεις έτσι ωστε να βγάλεις της πιο ωραίες φωτο και βιντεο.....για δωστε μου αδερφια τα φωτα σας τι τελικά να επιλέξω;; Καλωσήρθες στην παρέα και χρόνια πολλά. Για να μη σε ζαλίζω, επιγραμματικά: - Μην πας για κανένα H501S, H501A, καλά αεροσκάφη είναι αλλά εν έτη 2018 (σύντομα 2019) το gimbal θεωρείται πλέον απαραίτητο για να τραβάς σταθερό βίντεο και φωτογραφίες. - Εάν διαθέτεις μέχρι 270 Ευρώ, αρκετά καλό αεροσκάφος δείχνει το Fimi A3 (έχει και οθόνη που θέλεις να έχει στο χειριστήριο). Δες σχετικά για αυτό στο νήμα του: www.freedrone.gr/thread/351/xiaomi-fimi-a3- Εάν διαθέτεις μέχρι 350 Ευρώ, το Hubsan Zino δείχνει να ξεπερνά τα αρχικά του προβλήματα και είναι μια αξιοπρεπής αναδιπλούμενη πλατφόρμα, ειδικά για αυτούς που "έρχονται" από Hubsan H501A μιας που βασίζεται σε αυτήν (έχει gimbal βέβαια και 4Κ κάμερα). Περισσότερα στο νήμα του εδώ: www.freedrone.gr/thread/302/hubsan-zino-h117s- Εάν διαθέτεις μέχρι 400 Ευρώ (για τώρα, διότι τον Γενάρη η τιμή θα ανέβει όταν θα ξεκινήσουν οι παραδόσεις, τώρα τρέχει η προσφορά που βίσκεις εδώ), το Fimi X8 SE είναι η λύση που τα έχει όλα: 4Κ, gimbal, ZOOM στην κάμερα (κανένα άλλο σε αυτήν την κατηγορία τιμής δεν έχει), ικανοποιητικότατη αυτονομία, αναδιπλούμενο, μεγάλη εμβέλεια. Περισσότερα στο νήμα του, εδώ: www.freedrone.gr/thread/386/xiaomi-fimi-x8-seΜετά, πας πολύ πιο πάνω, ειδικά στα dji και Parrot. Το Fimi A3 και Fimi X8 SE τα έχω παραγγείλει και τα περιμένω (πρώτα θα έρθει το Α3, αν και έχει αργήσει). Όταν παραλαμβάνω κάποιο, το παρουσιάζω στο γήπεδο (άλλο μέρος που να έχει τόσα πλεονεκτήματα, δεν υπάρχει), αλλά εκεί στο 90% των περιπτώσεων έχει αρκετό αέρα ασχέτως ημέρας (η κατάσταση έχει βελτιωθεί αρκετά βέβαια όταν άρχισα να χρησιμοποιώ εξωτερικό μικρόφωνο).
|
|
|
Post by Hlias Virtual rise-SUN-set on Dec 27, 2018 23:52:22 GMT 2
Καλησπέρα σε ολους και απο εμένα με λενε χρηστο!!....ειπα να παρω και εγω ενα drone hubsan και ενω διαβάζω βρε αθεόφοβοι 31 σελίδες ........... Καλώς ήρθες... στα είπαν παραπάνω, στα χα πει και γω κατά τύχη από αλλού... Βέβαια εσύ αποφασίζεις...!!
|
|
dim
New Member
|
Post by dim on Dec 28, 2018 23:17:49 GMT 2
Εγώ πάντως από 501a είμαι πολύ ευχαριστημένος χωρίς να μου κάνει κανένα προβλημα απο τα γνωστα που λένε.. για τα λεφτά του αξίζει. Νομίζω πως ειναι το πρώτο σοβαρό drones που μπορείς να πάρεις..για αυτά τα λεφτά πάντα....
|
|
|
Post by Hlias Virtual rise-SUN-set on Dec 29, 2018 0:35:36 GMT 2
Είναι αυτό: www.gearbest.com/car-gps-tracker/pp_643009.htmlΠαίρνει κάρτα SIM με δεδομένα και αποστέλει όταν του ζητηθεί την ακριβή θέση του, αν πχ είναι τοποθετημένο σε έναν drone και αυτό πέσει τότε μπορούμε να ζητήσουμε από το tracer να μας στείλει τις συντεταγμένες γι να πάμε να το βρούμε.
|
|