|
Post by stathis on Dec 29, 2018 10:10:49 GMT 2
Καλησπέρα σε ολους και απο εμένα με λενε χρηστο!!....ειπα να παρω και εγω ενα drone hubsan και ενω διαβάζω βρε αθεόφοβοι 31 σελίδες σε 10 ώρες απο το πρωι που ειμαι τελείως άσχετος με τα drone να καταλάβω τι παιζει με το εργαλείο!!πανω που ειμαι έτοιμος να κανω το μεγα ερώτημα τι να παρω....το H501S η το H501Α η επειδή εχει gimbal το H109S............ μου πετάτε το δίλημμα της Xiaomi FIMI A3 !!! και με αφήνεται παγωτό μετα απο τοσες ώρες διαβάσματος !!!!χαχαχα Περα απο την πλακα ακόμα γελάω....όντως...εχω πελαγωσει τελείως.......να πω την μαύρη μου αλήθεια δεν ξερω πια τι να διαλέξω...νομιζα οτι το H501Α με τα waypoints και με την pro ειναι η καλύτερη επιλογη αν και βεβαια ακομα δεν κατάλαβα τι κανουν αυτα τα waypoints....δηλαδη του χαραζεις μια διαδρομη και αυτο την πραγματοποιεί;; το FIMI A3 παλι που ειπαν τα παιδια παραπανω..... τι παραπάνω εχει σε λειτουργίες εκτος του gimbal απο τα προαναφερόμενα ;; Προσωπικά απο οσα βιντεο ειδα απο το πρωι ολα μια χαρα ειναι αν και ακομα δεν κατάλαβα τι ειναι το jello ....και να έπαιρνα ενα απο τα παραπανω drones η μονη διαφορα που ειδα με το fimi ειναι οτι εχει λιγότερα κουμπιά στο χειριστήριο....τωρα η απόσταση δεν ειναι θεμα για εμενα γιατι αν συλλογιστης επειδη παλια ήμουν με ανεμόπτερα για εμένα δεν εχει τοσο σημασια η απόσταση ποσο μακριά θα πάει .....επειδή βλέπω αυτος ειναι ο μεγαλύτερος καημός ολων τον φίλων εδω αλλά το ύψος. Δηλαδή ποσο ψηλα μπορείς να το στείλεις έτσι ωστε να βγάλεις της πιο ωραίες φωτο και βιντεο.....για δωστε μου αδερφια τα φωτα σας τι τελικά να επιλέξω;; Καλως ήρθες φίλε μου στο καλύτερο forum του αντικειμένου (drone) και όχι μόνο...!! Εάν θέλεις να μπεις στο χώρο του drone,θα πρέπει για αρχή νομίζω να επιλέξεις κάποιο που να να είναι πρώτα απ'όλα κάτι οικονομικό (ανάλογα και με τις οικονομικές σου δυνατότητες),αλλά σιγουρά αξιόπιστο και αξιοπρεπές,με gps λειτουργία,με απλότητα στη χρήση,προκειμένου να δεις εάν πραγματικά είναι αυτό που σου ταιριάζει σε τελική ανάλυση σαν χόμπι..γιατί πολλοί αγοράζουμε κάτι νομίζοντας ότι αυτό μας ταιριάζει για να ασχοληθούμε και τελικά καταλήγει σε αχρηστία,έχοντας ξοδέψει τελικά μια περιουσία για να το ανακαλύψουμε...καλή συνέχεια και καλή επιλογή!!!
|
|
|
Post by stathis on Dec 29, 2018 10:22:31 GMT 2
Παρεμπιπτόντως,το Husban h501s μια χαρά επιλογή είναι για πρώτο drone,με πολλές δυνατότητες και αρκετά αξιόπιστο, πολύ καλό για την κατηγορία του και την τιμή του,με καλή κάμερα,εντάξει δεν έχει gimbal,αυτό είναι για μένα και το μοναδικό του μειονέκτημα..
|
|
|
Post by sotirist on Dec 29, 2018 19:39:22 GMT 2
Καλησπερα φιλε dukepapas,
Χωρίς να θέλω να σε μπερδέψω παραπάνω και με μεγάλη εκτίμηση στα σχόλια των υπολοίπων φίλων του φόρουμ, νομίζω ότι θα ήταν καλή ιδέα να πας με κάποιον κάτοχο μαζί σε κάποια από τις πτήσεις του, ώστε να δεις επι το έργο τον μικρόκοσμο των drones.
Και το λεω αυτό γιατί μόνον με βάση το κόστος δεν θα βγάλεις εύκολα άκρη. Παράδειγμα, στα 350 ευρώ βρίσκεις καινουργιο basic DJI Spark, ενώ στα ίδια χρήματα βρίσκεις, π.χ.το hubsan Zino.
Βέβαια άλλο σκάφος το ένα και άλλο το άλλο. Γιαυτο και προτείνω να έρθεις σε επαφή με δυο τρία διαφορετικά μοντέλα στο budget που θέλεις και μετά αποφασίζεις.
Σ
|
|
|
Post by sotirist on Dec 29, 2018 19:59:48 GMT 2
Προσωπικά απο οσα βιντεο ειδα απο το πρωι ολα μια χαρα ειναι αν και ακομα δεν κατάλαβα τι ειναι το jello ... ....τωρα η απόσταση δεν ειναι θεμα για εμενα γιατι αν συλλογιστης επειδη παλια ήμουν με ανεμόπτερα για εμένα δεν εχει τοσο σημασια η απόσταση ποσο μακριά θα πάει .....επειδή βλέπω αυτος ειναι ο μεγαλύτερος καημός ολων τον φίλων εδω αλλά το ύψος. Δηλαδή ποσο ψηλα μπορείς να το στείλεις έτσι ωστε να βγάλεις της πιο ωραίες φωτο και βιντεο.....για δωστε μου αδερφια τα φωτα σας τι τελικά να επιλέξω;; Το jello είναι αυτό το τρεμούλιασμα που κάνει η κάμερα από τους καραδασμους, όπως π.χ. σε αυτό το βίντεο —-> Όσο για το ύψος φιλε Χρήστο, κάθε κατασκευαστής βάζει κόφτη στο ύψος, για να είναι συμβατός με την εκάστοτε τοπική νομολογία. Άλλοι έχουν 120 μ, άλλοι 500μ και άλλοι 1000. Σαν δυνατότητες φυσικά μπορεί να πάει πολύ παραπάνω, και προφανώς είναι εφικτή η άρση του κόφτη με διάφορα τρικ, αλλά πλέον τίθεται και θέμα ασφαλεΐας, από ένα σημείο και πάνω. Επισης οι κάμερες, εάν δεν έχουν zoom, δεν είναι κατάλληλες για φωτο-βιντεο από τόσο ψηλά, αν και αυτό συζητιέται, ανάλογα με τον κατασκευαστή. Παντως, μπορείς να πας ψηλά, πολύ ψηλά...όπως π.χ. σε αυτό το βίντεο,——> παρεπιπτόντως έχει και αρκετό jello 🙂 Σ
|
|
|
Post by stathis on Dec 29, 2018 23:01:12 GMT 2
Σήμερα το εργαλείο (Husban h-501s) πουλήθηκε..οπότε πάμε για άλλα...gimbalάτα ...τι όμως??..ειδού η απορία..
|
|
|
Post by brouzos on Dec 29, 2018 23:48:44 GMT 2
Σήμερα το εργαλείο (Husban h-501s) πουλήθηκε..οπότε πάμε για άλλα...gimbalάτα ...τι όμως??..ειδού η απορία.. Η αγορά είναι πιο πλήρες από ποτέ για όλα τα γούστα και βαλάντια
|
|
|
Post by stathis on Dec 29, 2018 23:58:21 GMT 2
Σήμερα το εργαλείο (Husban h-501s) πουλήθηκε..οπότε πάμε για άλλα...gimbalάτα ...τι όμως??..ειδού η απορία.. Η αγορά είναι πιο πλήρες από ποτέ για όλα τα γούστα και βαλάντια Καλά τα λες..αλλά έτσι υπάρχουν και ποιό πολλά δειλήματα...άσε,τώρα με τόσα που έχουν κυκλοφορήσει και άλλα τόσα που αναμένονται,τα 'χω κάνει σαλάτα..μέχρι προχθές έλεγα για spark...τώρα το σκέφτομαι,δεν ξέρω..έχω μπερδευτεί..
|
|
|
Post by stathis on Dec 30, 2018 0:08:02 GMT 2
Παίζουν πολύ και τα δύο fimi εκτός του spark,βέβαια το αναδιπλούμενο είναι όλα τα λεφτά από τις περιγραφές και τα χαρακτηριστικά του..αλλά έλα που αργεί ακόμα να έρθει.. Πραγματικά δεν ξέρω τι να επιλέξω..η φορητότητα θα παίξει σημαντικό ρόλο πιστεύω στην επιλογή...θα δούμε..
|
|
|
Post by dream_master on Dec 30, 2018 0:28:49 GMT 2
Παίζουν πολύ και τα δύο fimi εκτός του spark,βέβαια το αναδιπλούμενο είναι όλα τα λεφτά από τις περιγραφές και τα χαρακτηριστικά του..αλλά έλα που αργεί ακόμα να έρθει.. Πραγματικά δεν ξέρω τι να επιλέξω..η φορητότητα θα παίξει σημαντικό ρόλο πιστεύω στην επιλογή...θα δούμε.. στην θεση σου θα χτυπουσα το fimi x8se
|
|
|
Post by stathis on Dec 30, 2018 0:37:32 GMT 2
Παίζουν πολύ και τα δύο fimi εκτός του spark,βέβαια το αναδιπλούμενο είναι όλα τα λεφτά από τις περιγραφές και τα χαρακτηριστικά του..αλλά έλα που αργεί ακόμα να έρθει.. Πραγματικά δεν ξέρω τι να επιλέξω..η φορητότητα θα παίξει σημαντικό ρόλο πιστεύω στην επιλογή...θα δούμε.. στην θεση σου θα χτυπουσα το fimi x8se
Πολύ καλό βρε φίλε,βάση αυτών που ξέρουμε προς το παρόν,πιστεύω θα ταράξει ακόμα και την dji...αλλά αργεί πολύ να έρθει κι εγώ δεν έχω τόση υπομονή..
|
|
|
Post by dream_master on Dec 30, 2018 3:51:54 GMT 2
στην θεση σου θα χτυπουσα το fimi x8se
Πολύ καλό βρε φίλε,βάση αυτών που ξέρουμε προς το παρόν,πιστεύω θα ταράξει ακόμα και την dji...αλλά αργεί πολύ να έρθει κι εγώ δεν έχω τόση υπομονή.. Η παροιμια λεει, το καλο το πραγμα αργει να γινει. Ετσι και αλλιως εχει κρυο και βροχες αυτον τον καιρο. οποτε κατα την ανοιξη θα ειμαστε καλα.
|
|
|
Post by sotirist on Dec 30, 2018 11:36:54 GMT 2
στην θεση σου θα χτυπουσα το fimi x8se
Πολύ καλό βρε φίλε,βάση αυτών που ξέρουμε προς το παρόν,πιστεύω θα ταράξει ακόμα και την dji...αλλά αργεί πολύ να έρθει κι εγώ δεν έχω τόση υπομονή.. Άσε που και Απρίλη να βγει, μεχρι να στρώσουν όλα τα “παιδικα¨ προβλήματα που έχουν όλα, θα πάει καλοκαίρι...
|
|
|
Post by dream_master on Dec 30, 2018 17:18:39 GMT 2
αν ενοεις tracer το gps tracker προσωπικα δεν νομιζω οτι σου χρειαζετε κατι τετιο για το τετρακοπτερο σου, ασε που χρηστικα θα σου ειναι δυσκολο να το σεταρεις σε καθε πτηση. Αυτο το ειχα παρει εγω για τον λογο οτι εκανα πτηση με waypoints 70km χωρις εικονα και χειρισμο και μου ηταν χρησιμο σε προκειμενη περιπτωση. Εφοσον κανεις καλο compass calibration θα εισαι μια χαρα και δεν θα χρειαζεσε gps tracker.
|
|
|
Post by sotirist on Dec 30, 2018 22:03:57 GMT 2
Πωπω οριστε αυτα ειναι challenge για εμενα .....τι αποστάσεις και χαζομαρες χαχα αυτος το πηγε αν δεν κανω λαθος 7κλμ υψος στα 15κλμ θα βρισκοτανε στην τροποσφαιρα και στα 50κλμ τροποσφαιρα........στα 500κλμ βγαίνεις διάστημα να συναντήσεις τα gps σου!!!............,μμ ενδιαφέρον βιντεο...... Πόσο είπαμε οτι πιανει το καλύτερο gps στην μέγιστη απόσταση Ύψους ;;; Νομίζω ότι το GPS δεν είναι το πρόβλημα, αλλά η μπαταρια για επιστροφή....
|
|
|
Post by panandreas on Dec 31, 2018 13:14:53 GMT 2
Να ρωτήσω κάτι και εγώ. Έχω το standard τηλεχειριστήριο με την lipo που έρχεται μαζί. Δεν είχα ξανακοιτάξει την αντίσταση της μπαταρίας και χθες που την είδα έμεινα με το στόμα ανοικτό. Δείχνει 88mOhm το ένα cell και 108mOhm το άλλο. Είναι δυνατόν? Παίζει ρόλο ότι είναι μικρής χωρητικότητας (1400mAh) και χαμηλής εκφόρτισης(1C)? Είχα διαβάσει ότι πάνω από 25-30mOhm ανά cell σημαίνει ότι η μπαταρία είναι στα τελευταία της.
Πάντως πρόβλημα δεν μου έχει βγάλει, αν εξαιρέσεις ότι αργεί η φόρτιση (balancing) υποθέτω λόγω της διαφοράς στην αντίσταση μεταξύ των cell. Χρησιμοποιώ τον SkyRC S60
|
|
|
Post by sotirist on Jan 1, 2019 9:02:25 GMT 2
Να ρωτήσω κάτι και εγώ. Έχω το standard τηλεχειριστήριο με την lipo που έρχεται μαζί. Δεν είχα ξανακοιτάξει την αντίσταση της μπαταρίας και χθες που την είδα έμεινα με το στόμα ανοικτό. Δείχνει 88mOhm το ένα cell και 108mOhm το άλλο. Είναι δυνατόν? Παίζει ρόλο ότι είναι μικρής χωρητικότητας (1400mAh) και χαμηλής εκφόρτισης(1C)? Είχα διαβάσει ότι πάνω από 25-30mOhm ανά cell σημαίνει ότι η μπαταρία είναι στα τελευταία της. Πάντως πρόβλημα δεν μου έχει βγάλει, αν εξαιρέσεις ότι αργεί η φόρτιση (balancing) υποθέτω λόγω της διαφοράς στην αντίσταση μεταξύ των cell. Χρησιμοποιώ τον SkyRC S60 Καλημερα φιλε Αντρέα, Χρόνια Πολλά και ευτυχισμένα. Σε lipo με χαμηλή χωρητικότητα και ρυθμό εκφόρτωσης, διαφορές στην αντίσταση των στοιχείων της δικαιολογούνται, αν και όχι τόσο μεγάλες όσο αναφέρεις. Και οι μεγάλες τιμές IR δεν είναι καλό σημάδι για την μπαταρια, επίσης. Απο την άλλη, πολλοί φορτιστές δεν “διαβαζουν” σωστά τα cells, ειδικά το πρώτο. Επιπλέον το γεγονός ότι δεν έχει παρουσιάσει πρόβλημα μεχρι τωρα, ίσως δείχνει ότι μπορεί να ήταν ετσι εξαρχής, ειδικά αφού δεν την είχες μετρήσει. Θα πρότεινα να επαναλάβεις τη διαδικασία μέτρησης και να κοιτάξεις επιπλέον τον ρυθμό αποφόρτισης των cells βάζοντας τον φορτιστή σου σε λειτουργία storage ή discharge. Μου έχει τύχει και εμένα ακριβώς τέτοια περιπτωση, με 1C μπαταρια, χωρίς άλλα θέματα και ικανοποιητική απόδοση. Τελικά, πιο πολύ για ψυχολογικούς λόγους αλλαχθηκε στον μήνα πάνω. Σ
|
|
|
Post by panandreas on Jan 3, 2019 19:45:36 GMT 2
Καλημερα φιλε Αντρέα, Χρόνια Πολλά και ευτυχισμένα. Σε lipo με χαμηλή χωρητικότητα και ρυθμό εκφόρτωσης, διαφορές στην αντίσταση των στοιχείων της δικαιολογούνται, αν και όχι τόσο μεγάλες όσο αναφέρεις. Και οι μεγάλες τιμές IR δεν είναι καλό σημάδι για την μπαταρια, επίσης. Απο την άλλη, πολλοί φορτιστές δεν “διαβαζουν” σωστά τα cells, ειδικά το πρώτο. Επιπλέον το γεγονός ότι δεν έχει παρουσιάσει πρόβλημα μεχρι τωρα, ίσως δείχνει ότι μπορεί να ήταν ετσι εξαρχής, ειδικά αφού δεν την είχες μετρήσει. Θα πρότεινα να επαναλάβεις τη διαδικασία μέτρησης και να κοιτάξεις επιπλέον τον ρυθμό αποφόρτισης των cells βάζοντας τον φορτιστή σου σε λειτουργία storage ή discharge. Μου έχει τύχει και εμένα ακριβώς τέτοια περιπτωση, με 1C μπαταρια, χωρίς άλλα θέματα και ικανοποιητική απόδοση. Τελικά, πιο πολύ για ψυχολογικούς λόγους αλλαχθηκε στον μήνα πάνω. Σ Καλή Χρονιά με υγεία και σε εσένα. Ευχαριστώ πολύ ήσουν κατατοπιστικός. Θα την ξανατσεκαρω και θα αρχίσω να ψάχνω για καμιά άλλη σιγα σιγά για ψυχολογικούς λόγους όπως είπες.
|
|
|
Post by nikosild on Apr 3, 2019 0:43:34 GMT 2
Καλημέρα!
Σο θέμα Firmware για το H501SS. Που μπορώ να βρω όλα τα firmware πειραγμένα και μη? Μπορεί κάποιος να μου τα κάνει όλα ένα zip file? FC+RX+TX?
Για να αρχίσω τις δοκιμές...
|
|
|
Post by nikosild on Apr 4, 2019 23:11:05 GMT 2
|
|
|
Post by Frontier on Apr 5, 2019 9:55:10 GMT 2
|
|
|
Post by nikosild on Apr 11, 2019 22:49:10 GMT 2
Καλησπέρα, θα ήθελα μια μικρή βοήθεια..
Έχω το H501S-S (το stantard) και φοράω την (FC)1.1.46 + (RX)2.1.50 + (TX)4.2.36 Μπορείτε να μου στείλετε την καλύτερη ξεκλείδωτη-πειραγμένη?
Έχω βρει την (RX)H501SS-RX-V2.1.22-RHE-MaxPower + (TX)H901A-V4.2.24-RHE-MaxPower-Colors
και μου λείπει η αντίστοιχη σπασμένη-πειραγμένη-ΜΑΧ (FC).
Τι προτείνετε..??
|
|
|
Post by Hlias Virtual rise-SUN-set on Apr 21, 2019 17:38:33 GMT 2
Ξέρει κανείς σίγουρα αν το 501S και το 501Α φοράνε το ίδιο μοτέρ;
|
|
|
Post by skyman on May 27, 2019 14:56:25 GMT 2
Γεια σας,εχω ενα 501ss με advance χειριστηριο με τα τελευταια firmware.Κανενα παραπονο.Τα κανει ολα και συμφερει.Μονο μια παρατηρηση εχω παρολο που φοραω τα τελευταια firmware δε βελτιωθηκε.Οταν λοιπον κανει το πρωτο hover χανει λιγο υψος.Επισης τοχω παρατηρησει και μετα απο εντονη ανοδο.Παντα περιμενω να πιασω δορυφορους πολλους.Το εχει αντιμετοπισει καποιος αλλος?
|
|
|
Post by skyman on Jun 21, 2019 9:27:55 GMT 2
Feedback για return to home.Χθες συνεβει το απιστευτο.Μετα απο επιστροφη απο τα 300 μετρα προσγειωθηκε στο πλακακι που απογειωθηκε.Πεταξα απο την ταρατσα μου.Βεβαια ηταν τυχαιο γεγονος γιατι το συνηθισμενο που βλεπω ειναι 1.5 μετρο γυρο απο το σημειο απογειωσης.
|
|
|
Post by Frontier on Jun 23, 2019 18:09:21 GMT 2
Ξέρει κανείς σίγουρα αν το 501S και το 501Α φοράνε το ίδιο μοτέρ; Ίδια μοτέρ έχουν, είχα το 501S και (έχω ακόμα το 501A). Μόνο η κεντρική πλακέτα αλλάζει.
|
|
|
Post by aggelos on Jan 17, 2020 11:30:08 GMT 2
Καλησπέρα παιδιά. Είμαι κάτοχος ενός hubsan h501s x4 air pro. Μολις παρέλαβα και έναν φορτιστή skyrc b6mini.επειδη είμαι ασχετος με όλα αυτά ο φορτιστής αυτός δεν έχει κάποιον μετασχηματιστη μέσα.Λεει ότι θέλει ένα ac dc power supply 11-18v.Μπορω να χρησιμοποιήσω το καλώδιο που είχε μέσα β συσκευασία του drone για φόρτιση πάνω στον φορτιστή αυτο?αν όχι ξέρει κάποιος ένα καλώδιο να μου προτείνει. Σημείωση Έχω ήδη παραγγείλει το banana plug για το hubsan
|
|
|
Post by Frontier on Jan 17, 2020 12:11:53 GMT 2
Καλησπέρα παιδιά. Είμαι κάτοχος ενός hubsan h501s x4 air pro. Μολις παρέλαβα και έναν φορτιστή skyrc b6mini.επειδη είμαι ασχετος με όλα αυτά ο φορτιστής αυτός δεν έχει κάποιον μετασχηματιστη μέσα.Λεει ότι θέλει ένα ac dc power supply 11-18v.Μπορω να χρησιμοποιήσω το καλώδιο που είχε μέσα β συσκευασία του drone για φόρτιση πάνω στον φορτιστή αυτο?αν όχι ξέρει κάποιος ένα καλώδιο να μου προτείνει. Σημείωση Έχω ήδη παραγγείλει το banana plug για το hubsan Καλωσήρθες στην παρέα. Για να φορτίσεις την μπαταρία του 501 με τον skyrc, θα χρειαστείς μόνο το banana plug καλώδιο που παράγγειλες. Όταν είναι να φορτίσεις την μπαταρία, με ενεργό τον skyrc, συνδέεις πρώτα το banana plug με τον φορτιστή και κατόπιν το balance καλώδιο (αυτό που είναι λευκό στην άκρη και έχει 3 τρύπες) πάνω στον skyrc.
|
|
|
Post by aggelos on Jan 17, 2020 12:38:03 GMT 2
Καλησπέρα παιδιά. Είμαι κάτοχος ενός hubsan h501s x4 air pro. Μολις παρέλαβα και έναν φορτιστή skyrc b6mini.επειδη είμαι ασχετος με όλα αυτά ο φορτιστής αυτός δεν έχει κάποιον μετασχηματιστη μέσα.Λεει ότι θέλει ένα ac dc power supply 11-18v.Μπορω να χρησιμοποιήσω το καλώδιο που είχε μέσα β συσκευασία του drone για φόρτιση πάνω στον φορτιστή αυτο?αν όχι ξέρει κάποιος ένα καλώδιο να μου προτείνει. Σημείωση Έχω ήδη παραγγείλει το banana plug για το hubsan Καλωσήρθες στην παρέα. Για να φορτίσεις την μπαταρία του 501 με τον skyrc, θα χρειαστείς μόνο το banana plug καλώδιο που παράγγειλες. Όταν είναι να φορτίσεις την μπαταρία, με ενεργό τον skyrc, συνδέεις πρώτα το banana plug με τον φορτιστή και κατόπιν το balance καλώδιο (αυτό που είναι λευκό στην άκρη και έχει 3 τρύπες) πάνω στον skyrc. Ευχαριστώ για τη βοήθεια. Δυστυχώς δεν είχε μέσα adapter ac και πρέπει να παραγγείλω.Δεν ξέρω αν ταιριάζει το adapter της φόρτισης του hubsan
|
|
|
Post by gepal80 on May 12, 2020 19:28:38 GMT 2
Καλησπέρα σε ολους και απο εμένα με λενε χρηστο!!....ειπα να παρω και εγω ενα drone hubsan και ενω διαβάζω βρε αθεόφοβοι 31 σελίδες σε 10 ώρες απο το πρωι που ειμαι τελείως άσχετος με τα drone να καταλάβω τι παιζει με το εργαλείο!!πανω που ειμαι έτοιμος να κανω το μεγα ερώτημα τι να παρω....το H501S η το H501Α η επειδή εχει gimbal το H109S............ μου πετάτε το δίλημμα της Xiaomi FIMI A3 !!! και με αφήνεται παγωτό μετα απο τοσες ώρες διαβάσματος !!!!χαχαχα Περα απο την πλακα ακόμα γελάω....όντως...εχω πελαγωσει τελείως.......να πω την μαύρη μου αλήθεια δεν ξερω πια τι να διαλέξω...νομιζα οτι το H501Α με τα waypoints και με την pro ειναι η καλύτερη επιλογη αν και βεβαια ακομα δεν κατάλαβα τι κανουν αυτα τα waypoints....δηλαδη του χαραζεις μια διαδρομη και αυτο την πραγματοποιεί;; το FIMI A3 παλι που ειπαν τα παιδια παραπανω..... τι παραπάνω εχει σε λειτουργίες εκτος του gimbal απο τα προαναφερόμενα ;; Προσωπικά απο οσα βιντεο ειδα απο το πρωι ολα μια χαρα ειναι αν και ακομα δεν κατάλαβα τι ειναι το jello ....και να έπαιρνα ενα απο τα παραπανω drones η μονη διαφορα που ειδα με το fimi ειναι οτι εχει λιγότερα κουμπιά στο χειριστήριο....τωρα η απόσταση δεν ειναι θεμα για εμενα γιατι αν συλλογιστης επειδη παλια ήμουν με ανεμόπτερα για εμένα δεν εχει τοσο σημασια η απόσταση ποσο μακριά θα πάει .....επειδή βλέπω αυτος ειναι ο μεγαλύτερος καημός ολων τον φίλων εδω αλλά το ύψος. Δηλαδή ποσο ψηλα μπορείς να το στείλεις έτσι ωστε να βγάλεις της πιο ωραίες φωτο και βιντεο.....για δωστε μου αδερφια τα φωτα σας τι τελικά να επιλέξω;; Καλως ήρθες φίλε μου στο καλύτερο forum του αντικειμένου (drone) και όχι μόνο...!! Εάν θέλεις να μπεις στο χώρο του drone,θα πρέπει για αρχή νομίζω να επιλέξεις κάποιο που να να είναι πρώτα απ'όλα κάτι οικονομικό (ανάλογα και με τις οικονομικές σου δυνατότητες),αλλά σιγουρά αξιόπιστο και αξιοπρεπές,με gps λειτουργία,με απλότητα στη χρήση,προκειμένου να δεις εάν πραγματικά είναι αυτό που σου ταιριάζει σε τελική ανάλυση σαν χόμπι..γιατί πολλοί αγοράζουμε κάτι νομίζοντας ότι αυτό μας ταιριάζει για να ασχοληθούμε και τελικά καταλήγει σε αχρηστία,έχοντας ξοδέψει τελικά μια περιουσία για να το ανακαλύψουμε...καλή συνέχεια και καλή επιλογή!!!
|
|
|
Post by gepal80 on May 12, 2020 19:34:57 GMT 2
Καλησπέρα και από μένα. Νέος στο forum και πρόσφατα κάτοχος ενός hubsan h501s advanced. Έχω μια απορία. Όταν θέτω εκτός το gps και πετάω το drone σε mode altitude hold όταν δεν πειράζω τα χειριστήρια το drone απομακρύνεται με ταχυτητα προς τα δεξιά. Αυτό είναι φυσιολογικό; Έχω πειράξει τα trim, έχω κάνει όλους τους πιθανούς συνδυασμούς αλλά δεν σταθεροποιείται με τίποτα. Παρακαλώ τη βοήθεια σας
|
|