dim
New Member
|
Post by dim on Nov 25, 2018 22:34:21 GMT 2
Χαιρετώ την ομάδα..Μια ερώτηση θέλω να κάνω σε εσάς τους ειδικούς..σε 501a wifi.ποιο τ/χ προτείνετε για επέκταση της εμβελειας;;Ευχαριστώ.. πολύτιμες οι συζητήσεις εδώ Πάντος.. μαθαίνεις πολλά. Μπράβο παιδιά.
|
|
|
Post by panandreas on Nov 26, 2018 10:40:13 GMT 2
Σας έχω ζαλίσει με την εμβέλεια μου και τα προβλήματα μου και χθες μετά από μια βόλτα στα διάφορα forum που κοιτάζω μπας και βρω καμία πατέντα να φτάσω τον Στάθη το σκέφτηκα πιο λογικά. Επίσημα η Hubsan δίνει εμβέλεια 300μ που τα έφτασα από την πρώτη στιγμή που το πήρα όπου και αν το πέταξα. Σε πολλά forum βλέπω τον πολύ κόσμο να έχει εμβέλεια 300-400μ και να παιδεύεται να φτάσει τα 700-800 με αλλαγές όλων τον κεραιών σε drone και Τ/Χ. Άσε που στο εξωτερικό είναι πολύ περισσότερο "νόμιμοι" σε θέματα πτήσης, LOS κλπ και δεν ενδιαφέρονται τόσο για εμβέλεια. Εγώ έφτασα με μαμά κεραίες (βγάζοντας έξω από το drone την 5.8GHz) στα 800μ σε παραλία και με αλλαγή κεραίας FPV τα 1350μ σε μέρος που δεν ξεπερνούσα τα 500-600μ. Είμαι σίγουρος ότι αν το πάω σε ιδανικό μέρος (πχ την παραλία που ανέφερα) θα φτάσω ίσως και τα 2χλμ. Και όλα αυτά με ένα drone που αγόρασα με 145€ το οποίο δεν μου έχει εμφανίσει κανένα απολύτως πρόβλημα... ok υπάρχει και ο Στάθης που η εμβέλεια του ξεπερνάει την αυτονομία του drone, και μερικοί ακόμα που έφτασαν 2,3 και 4 χλμ με απείραχτο drone αλλά νομίζω δεν είναι η πλειοψηφία, αλλά και να είναι, τελικά είμαι υπερ-ευχαριστημένος με την αγορά μου! Καλές πτήσεις σε όλους
|
|
|
Post by Hlias Virtual rise-SUN-set on Nov 26, 2018 11:45:50 GMT 2
Αντρέα φίλε, έγραψες ένα μήνυμα σαν αποχαιρετιστήριο, που θα πας βρε...!! Όπως το θέτεις ακριβώς είναι, η εμβέλεια που δίνει η Hubsan πιάνεται για πλάκα, απλά όταν βλέπεις τέτοιες διαφορές από σκάφος σε σκάφος πειραζεσαι. Αν βάλεις δύο Mavic με ίδιες συνθήκες θα πάνε το ίδιο άντε να χουν λίγες δεκάδες μέτρα. Όταν βάζεις δύο 501 το ένα πάει 600 μέτρα με το ζόρι και το άλλο 2 Χιλ για πλάκα τσατιζεσαι... Φυσικά για τα λεφτά του το 501 πτητικά κάνει θαύματα...
|
|
|
Post by panandreas on Nov 26, 2018 12:09:15 GMT 2
Ναι έχεις δίκιο Ηλία, ξέχασα το υστερόγραφο ΥΓ: παρόλα όσα είπα θα συνεχίσω να σας ζαλίζω με τα "προβλήματα" του Hubsan μου
|
|
|
Post by stathis on Nov 26, 2018 15:13:07 GMT 2
Ναι έχεις δίκιο Ηλία, ξέχασα το υστερόγραφο ΥΓ: παρόλα όσα είπα θα συνεχίσω να σας ζαλίζω με τα "προβλήματα" του Hubsan μου Αντρέα μας ψάρωσες.. χαχαχαχχ Και με ποιον θα μιλούσα εγώ για εμβέλειες μετά..
|
|
|
Post by stathis on Nov 26, 2018 15:19:32 GMT 2
Σας έχω ζαλίσει με την εμβέλεια μου και τα προβλήματα μου και χθες μετά από μια βόλτα στα διάφορα forum που κοιτάζω μπας και βρω καμία πατέντα να φτάσω τον Στάθη το σκέφτηκα πιο λογικά. Επίσημα η Hubsan δίνει εμβέλεια 300μ που τα έφτασα από την πρώτη στιγμή που το πήρα όπου και αν το πέταξα. Σε πολλά forum βλέπω τον πολύ κόσμο να έχει εμβέλεια 300-400μ και να παιδεύεται να φτάσει τα 700-800 με αλλαγές όλων τον κεραιών σε drone και Τ/Χ. Άσε που στο εξωτερικό είναι πολύ περισσότερο "νόμιμοι" σε θέματα πτήσης, LOS κλπ και δεν ενδιαφέρονται τόσο για εμβέλεια. Εγώ έφτασα με μαμά κεραίες (βγάζοντας έξω από το drone την 5.8GHz) στα 800μ σε παραλία και με αλλαγή κεραίας FPV τα 1350μ σε μέρος που δεν ξεπερνούσα τα 500-600μ. Είμαι σίγουρος ότι αν το πάω σε ιδανικό μέρος (πχ την παραλία που ανέφερα) θα φτάσω ίσως και τα 2χλμ. Και όλα αυτά με ένα drone που αγόρασα με 145€ το οποίο δεν μου έχει εμφανίσει κανένα απολύτως πρόβλημα... ok υπάρχει και ο Στάθης που η εμβέλεια του ξεπερνάει την αυτονομία του drone, και μερικοί ακόμα που έφτασαν 2,3 και 4 χλμ με απείραχτο drone αλλά νομίζω δεν είναι η πλειοψηφία, αλλά και να είναι, τελικά είμαι υπερ-ευχαριστημένος με την αγορά μου! Καλές πτήσεις σε όλους Αντρέα θα στο πουλήσω,εάν το θέλεις..εγώ θα πάρω το fimi A3...
|
|
dim
New Member
|
Post by dim on Nov 26, 2018 15:27:37 GMT 2
επισιναψη φωτο πως κανουμε παιδια ??
|
|
dim
New Member
|
Post by dim on Nov 26, 2018 15:30:03 GMT 2
μονο απο link?? και που της ανεβαζουμε πρωτα??
|
|
|
Post by panandreas on Nov 26, 2018 17:14:39 GMT 2
Σας έχω ζαλίσει με την εμβέλεια μου και τα προβλήματα μου και χθες μετά από μια βόλτα στα διάφορα forum που κοιτάζω μπας και βρω καμία πατέντα να φτάσω τον Στάθη το σκέφτηκα πιο λογικά. Επίσημα η Hubsan δίνει εμβέλεια 300μ που τα έφτασα από την πρώτη στιγμή που το πήρα όπου και αν το πέταξα. Σε πολλά forum βλέπω τον πολύ κόσμο να έχει εμβέλεια 300-400μ και να παιδεύεται να φτάσει τα 700-800 με αλλαγές όλων τον κεραιών σε drone και Τ/Χ. Άσε που στο εξωτερικό είναι πολύ περισσότερο "νόμιμοι" σε θέματα πτήσης, LOS κλπ και δεν ενδιαφέρονται τόσο για εμβέλεια. Εγώ έφτασα με μαμά κεραίες (βγάζοντας έξω από το drone την 5.8GHz) στα 800μ σε παραλία και με αλλαγή κεραίας FPV τα 1350μ σε μέρος που δεν ξεπερνούσα τα 500-600μ. Είμαι σίγουρος ότι αν το πάω σε ιδανικό μέρος (πχ την παραλία που ανέφερα) θα φτάσω ίσως και τα 2χλμ. Και όλα αυτά με ένα drone που αγόρασα με 145€ το οποίο δεν μου έχει εμφανίσει κανένα απολύτως πρόβλημα... ok υπάρχει και ο Στάθης που η εμβέλεια του ξεπερνάει την αυτονομία του drone, και μερικοί ακόμα που έφτασαν 2,3 και 4 χλμ με απείραχτο drone αλλά νομίζω δεν είναι η πλειοψηφία, αλλά και να είναι, τελικά είμαι υπερ-ευχαριστημένος με την αγορά μου! Καλές πτήσεις σε όλους Αντρέα θα στο πουλήσω,εάν το θέλεις..εγώ θα πάρω το fimi A3... Και εμένα για Fimi A3 με βλέπω και θα κρατήσω το hubsan για να έχω κάτι να σκαλίζω.
|
|
|
Post by panandreas on Nov 26, 2018 17:31:29 GMT 2
μονο απο link?? και που της ανεβαζουμε πρωτα?? Τις ανεβάζεις εδώ postimages.org/Αφού ανεβάσεις μια εικόνα αντιγράφεις το κείμενο δίπλα από το "Thumbnail for forums" ή κάνεις κλικ στο κουμπί δεξιά από το κείμενο και το κάνεις επικόλληση στο μήνυμα σου Να και μια εικόνα από εμένα
|
|
|
Post by panandreas on Nov 28, 2018 17:23:14 GMT 2
Και ένα βίντεο σε γρήγορη κίνηση (1 λεπτό) στα 720p από την πτήση στα 1360μ
|
|
|
Post by loykas82 on Nov 28, 2018 19:53:34 GMT 2
Και ένα βίντεο σε γρήγορη κίνηση (1 λεπτό) στα 720p από την πτήση στα 1360μ Ανδρεα σε πιο μερος πετας Ανδρεα; Γιατι σε 720p και οχι σε 1080;
|
|
|
Post by stathis on Nov 28, 2018 21:16:36 GMT 2
Και ένα βίντεο σε γρήγορη κίνηση (1 λεπτό) στα 720p από την πτήση στα 1360μ Πολύ καλό το βίντεο!..λίγο jello όπως είπαμε προχθές λόγο της ελλειψης του ND filter..αλλά δεν πειράζει.. Μπράβο Αντρέα!!...h501s εγγύηση παιδί μου!! Επίσης ωραία η Αθήνα από ψηλά...και μακριά
|
|
|
Post by panandreas on Nov 28, 2018 21:24:01 GMT 2
Περιστέρι ψηλά, η περιοχή λέγεται κήπουπολη (σύνορα με Πετρούπολη)
Ιστορία μεγάλη τα 720p. Είχα βγάλει το φίλτρο ND και είχε πάρα πολύ jello το βίντεο. Είπα να το κάνω γρήγορη κίνηση να μη φανεί το jello αλλά μετά ήταν κουνημένο πολύ. Έβαλα stabilise για το κουνημα οπότε αναγκαστικά μειώθηκε η ανάλυση. Επίσης λόγω του stabilise έχασε και σε ποιότητα. Τελικά είχα φάει τόσο χρόνο και λέω δεν γ..... ας το ανεβάσω έτσι.
|
|
|
Post by panandreas on Nov 29, 2018 12:56:39 GMT 2
Να ένα κομμάτι από το βίντεο απείραχτο στα 1080p. Εδώ να δεις jello Στάθη.....
|
|
|
Post by stathis on Dec 1, 2018 17:59:01 GMT 2
Φώτο απ' τη σημερινή πτήση με τη δεύτερη μπαταρία που έχω... άψογο αποτέλεσμα και μ' αυτή.. απλά δεν το είχα πάει τόσο μακριά με τη δεύτερη μπαταρία και το φοβήθηκα λίγο, οπότε το γύρισα πίσω πριν τα 3 χλμ..😨 Αλλά γύρισε άνετα με 6,9v-7,0v έπαιζε η ένδειξη.. ..και μια ακόμα φώτο με το εργαλείο στη βαλίτσα του!!😎
|
|
|
Post by stathis on Dec 3, 2018 13:01:11 GMT 2
Να και το πρώτο μου βίντεο στο Youtoube,χωρίς καμία επεξεργασία.. Ελπίζω να έχω την επιείκεια σας στα λάθη χειρισμού..πρωτάρης είμαι ακόμα...αλλά και το h501s δεν είναι και το πιο εύκολο drone σε καταγραφή με σταθερότητα..
|
|
|
Post by stathis on Dec 3, 2018 13:22:41 GMT 2
Χθές παράγγειλα από gearbest αυτόν www.gearbest.com/multi-rotor-parts/pp_279077.html?wid=1433363 το φορτιστή,νομίζω Αντρέα αυτόν έχεις πάρει κι εσύ,έτσι δεν είναι? ...είσαι ευχαριστημένος,είναι εύκολος στη χρήση?..μόλις τον παραλάβω θα σε χρειαστώ,για τυχών απορίες.. Είναι η πρώτη μου παραγγελία από το gearbest και θέλω τα φώτα σας για θέματα αποστολών,τελωνίων κ.λ.π.... Έβαλα αποστολή με priority line από αποθήκη cn-099(δηλαδή από Κίνα μάλλον)..απ΄τα λεγόμενά σας εδώ,δεν νομίζω να έχω θέμα με τελωνείο με τη συγκεκριμένη μέθοδό αποστολής,κάνω λάθος? Για παραλαβή λέει από 15 εώς 20 εργάσιμες..ισχύει ή πάει πολύ παραπάνω,όπως στο ebay?
|
|
|
Post by panandreas on Dec 3, 2018 13:56:33 GMT 2
Και μένα ο πρώτος καλός φορτιστής που έχω είναι. Είναι υπερπλήρης νομίζω και θα φορτίζεις και την μπαταρία με 2.7A οπότε σε λιγότερο από ώρα θα είναι έτοιμη. Με priority line δεν περνάει τελωνείο και γενικά κάνει όσο λένε δηλαδή κάνα 20ήμερο. Δυστυχώς δεν έχει το καλώδιο για να φορτίζει η μπαταρία του drone (bannana to EC2) ούτε καλώδιο για τη μπαταρία του Τ/Χ και θα πρέπει να τα πάρεις και αυτά. Το gearbest δεν έχει και εγώ τα πήρα από bangood. Μπαταρία droneΜπαταρία Τ/Χ (δεν βρήκα σκέτο και πήρα ένα με πολλές εξόδους αλλα δυστυχώς δεν έβγαινε και με την έξοδο EC2 για την μπαταρία του drone)
|
|
|
Post by loykas82 on Dec 3, 2018 13:59:39 GMT 2
Να και το πρώτο μου βίντεο στο Youtoube,χωρίς καμία επεξεργασία.. Ελπίζω να έχω την επιείκεια σας στα λάθη χειρισμού..πρωτάρης είμαι ακόμα...αλλά και το h501s δεν είναι και το πιο εύκολο drone σε καταγραφή με σταθερότητα.. Σταθη νομιζω οτι ηρθε ο καιρος να αναβαθμιστεις
|
|
|
Post by stathis on Dec 3, 2018 14:21:59 GMT 2
Να και το πρώτο μου βίντεο στο Youtoube,χωρίς καμία επεξεργασία.. Ελπίζω να έχω την επιείκεια σας στα λάθη χειρισμού..πρωτάρης είμαι ακόμα...αλλά και το h501s δεν είναι και το πιο εύκολο drone σε καταγραφή με σταθερότητα.. Σταθη νομιζω οτι ηρθε ο καιρος να αναβαθμιστεις Εν καιρό..δεν βιάζομαι,προσανατολίζομαι στην αγορά του fimi A3,περιμένω το review του Frontier για ν'αποφασίσω και εφόσον είναι όπως υπόσχεται και σε τιμή προσιτή,θα το πάρω...αυτό νομίζω θα με καλύψει,πρέπει να είναι πιο ολοκληρωμένο drone(για τα λεφτά του πάντα)..
|
|
|
Post by stathis on Dec 3, 2018 14:25:04 GMT 2
Περιμένω συνδρομητές στο κανάλι μου.. ..και κανένα like επίσης!!
|
|
|
Post by stathis on Dec 3, 2018 14:34:51 GMT 2
Και μένα ο πρώτος καλός φορτιστής που έχω είναι. Είναι υπερπλήρης νομίζω και θα φορτίζεις και την μπαταρία με 2.7A οπότε σε λιγότερο από ώρα θα είναι έτοιμη. Με priority line δεν περνάει τελωνείο και γενικά κάνει όσο λένε δηλαδή κάνα 20ήμερο. Δυστυχώς δεν έχει το καλώδιο για να φορτίζει η μπαταρία του drone (bannana to EC2) ούτε καλώδιο για τη μπαταρία του Τ/Χ και θα πρέπει να τα πάρεις και αυτά. Το gearbest δεν έχει και εγώ τα πήρα από bangood. Μπαταρία droneΜπαταρία Τ/Χ (δεν βρήκα σκέτο και πήρα ένα με πολλές εξόδους αλλα δυστυχώς δεν έβγαινε και με την έξοδο EC2 για την μπαταρία του drone) Αντρέα έχω παραγγήλει ήδη καλώδιο bannana-EC2 για το drone...αλλά για το Τ/Χ το ξέχασα(καλά που μου το θύμισες)..εδώ Ελλάδα δεν μπορούμε να βρούμε τέτοια καλώδια-αντάπτορες?
|
|
|
Post by loykas82 on Dec 3, 2018 14:47:02 GMT 2
Σταθη νομιζω οτι ηρθε ο καιρος να αναβαθμιστεις Εν καιρό..δεν βιάζομαι,προσανατολίζομαι στην αγορά του fimi A3,περιμένω το review του Frontier για ν'αποφασίσω και εφόσον είναι όπως υπόσχεται και σε τιμή προσιτή,θα το πάρω...αυτό νομίζω θα με καλύψει,πρέπει να είναι πιο ολοκληρωμένο drone(για τα λεφτά του πάντα).. Αν δε σε ενδιαφερει η φορητοτητα το mi ειναι τρελο εργαλειο δεδομενης της τιμηα του.Αν παλι σε ενδιαφερει η φορητοτητα καλο θα ειναι να κανεις υπομονη για το αναδιπλουμενο.Μεταξυ μας ελεγα για το Α3 αλλα τωρα σκεφτομαι το αναδιπλουμενο μιας και φοραει 4κ καμερα
|
|
|
Post by loykas82 on Dec 3, 2018 14:49:07 GMT 2
Περιμένω συνδρομητές στο κανάλι μου.. ..και κανένα like επίσης!! Οι συνδρομητες δε πρεπει να σε ενδιαφερουν παρα μονο οι προβολες.Δες εδω
|
|
|
Post by stathis on Dec 3, 2018 15:41:56 GMT 2
Περιμένω συνδρομητές στο κανάλι μου.. ..και κανένα like επίσης!! Οι συνδρομητες δε πρεπει να σε ενδιαφερουν παρα μονο οι προβολες.Δες εδω Μπράβο Λουκά!!....μέσα σε μια βδομάδα πάνω από 1300 προβολές..καλό ακούγεται..αλλά και το θέμα σου είναι πιασάρικο
|
|
|
Post by stathis on Dec 3, 2018 15:51:06 GMT 2
Εν καιρό..δεν βιάζομαι,προσανατολίζομαι στην αγορά του fimi A3,περιμένω το review του Frontier για ν'αποφασίσω και εφόσον είναι όπως υπόσχεται και σε τιμή προσιτή,θα το πάρω...αυτό νομίζω θα με καλύψει,πρέπει να είναι πιο ολοκληρωμένο drone(για τα λεφτά του πάντα).. Αν δε σε ενδιαφερει η φορητοτητα το mi ειναι τρελο εργαλειο δεδομενης της τιμηα του.Αν παλι σε ενδιαφερει η φορητοτητα καλο θα ειναι να κανεις υπομονη για το αναδιπλουμενο.Μεταξυ μας ελεγα για το Α3 αλλα τωρα σκεφτομαι το αναδιπλουμενο μιας και φοραει 4κ καμερα καλά..εάν έχει το αναδιπλούμενο,κάμερα και gimbal αναλόγων επιδόσεων-εκτός του ότι θα είναι 4Κ- με το mi,θα κάνει πάταγο!!!!! ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΠΟΛΥΤΟ ΕΡΓΑΛΕΙΟ!!
|
|
|
Post by loykas82 on Dec 3, 2018 15:57:25 GMT 2
Αν δε σε ενδιαφερει η φορητοτητα το mi ειναι τρελο εργαλειο δεδομενης της τιμηα του.Αν παλι σε ενδιαφερει η φορητοτητα καλο θα ειναι να κανεις υπομονη για το αναδιπλουμενο.Μεταξυ μας ελεγα για το Α3 αλλα τωρα σκεφτομαι το αναδιπλουμενο μιας και φοραει 4κ καμερα καλά..εάν έχει το αναδιπλούμενο,κάμερα και gimbal αναλόγων επιδόσεων-εκτός του ότι θα είναι 4Κ- με το mi,θα κάνει πάταγο!!!!! ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΠΟΛΥΤΟ ΕΡΓΑΛΕΙΟ!! Εγω ελεγα να δωσω το 501 να παω για το Α3 αλλα απο οτι βλεπω η fimi θα μας τρελανει.Αρα θα περιμενω το αναδιπλουμενο να δω
|
|
|
Post by stathis on Dec 3, 2018 16:05:45 GMT 2
Μπαταρία Τ/Χ (δεν βρήκα σκέτο και πήρα ένα με πολλές εξόδους αλλα δυστυχώς δεν έβγαινε και με την έξοδο EC2 για την μπαταρία του drone) Αντρέα,αυτό εάν είναι όπως το δείχνει στη φώτο στο σαϊτ,είναι ότι πρέπει..δεν χρειάζεται τίποτα άλλο,έχει κονεκτορές για όλα,drone,Τ/Χ και όχι μόνο..
|
|
|
Post by stathis on Dec 3, 2018 16:20:28 GMT 2
Και μένα ο πρώτος καλός φορτιστής που έχω είναι. Είναι υπερπλήρης νομίζω και θα φορτίζεις και την μπαταρία με 2.7A οπότε σε λιγότερο από ώρα θα είναι έτοιμη. Με priority line δεν περνάει τελωνείο και γενικά κάνει όσο λένε δηλαδή κάνα 20ήμερο. Δυστυχώς δεν έχει το καλώδιο για να φορτίζει η μπαταρία του drone (bannana to EC2) ούτε καλώδιο για τη μπαταρία του Τ/Χ και θα πρέπει να τα πάρεις και αυτά. Το gearbest δεν έχει και εγώ τα πήρα από bangood. Μπαταρία droneΜπαταρία Τ/Χ (δεν βρήκα σκέτο και πήρα ένα με πολλές εξόδους αλλα δυστυχώς δεν έβγαινε και με την έξοδο EC2 για την μπαταρία του drone) ..κάτι ακόμα Αντρέα(γιατί δεν έχω αγοράσει ποτέ από bangood)..άργησαν να έρθουν?
|
|