|
Post by Hlias Virtual rise-SUN-set on Mar 7, 2020 23:44:17 GMT 2
Από τους τύπους με το γνωστό κανάλι από Μαλαισία.... Βλέπεις αυτά και λες τι γίνετε μ εμάς.... ...και λες στο πηγάδι κατουρήσαμε; Πόσα πήρανε ρε οι κερατάδες...! Είναι προφανές ότι έχουν άκρες...
|
|
|
Post by petersea on Mar 8, 2020 1:43:41 GMT 2
Από τους τύπους με το γνωστό κανάλι από Μαλαισία.... Βλέπεις αυτά και λες τι γίνετε μ εμάς.... ...και λες στο πηγάδι κατουρήσαμε; Πόσα πήρανε ρε οι κερατάδες...! Είναι προφανές ότι έχουν άκρες... Από αυτά που έχω δει νομίζω η hubsan έχει δώσει και δίνει περισσότερα αυτή από το gearbest.. 🤔😞
|
|
|
Post by anergos13 on Mar 8, 2020 12:39:32 GMT 2
φατε ματια ψαρια....
τα χουν κανει πανω τους οι Μαλαισιανοι...ψεκαζουν dettol και στον αερα..xaxax
|
|
|
Post by thomas on Mar 8, 2020 17:09:29 GMT 2
Γτ ψαχνεστε με gearbest δεν εχει τεραστια διαφορα με ελληνικα καταστηματα.ουσιαστικα 25 ευρω γλιτωνεις..... 625 πληρες πακετο με 2 μπαταριες απο geαrbest.και 650 απο ελληνικο μαγαζι που οτι κ αν παθει θα στο επισκευασει αυτος.επειδη μ ετυχε με το 109 s και ημουν τυχερος που το ειχα παρει απο Ελλαδα και δεν ζορίστηκα κ πολυ..... σε 2 μερες ηταν σαν καινουριο κ εντελώς δωρεαν.Σκεφτειτε οτι αν παθει κατι θα παρει πανω απο μηνα χωρις πτηνο....
|
|
|
Post by anergos13 on Mar 8, 2020 17:18:47 GMT 2
Γτ ψαχνεστε με gearbest δεν εχει τεραστια διαφορα με ελληνικα καταστηματα.ουσιαστικα 25 ευρω γλιτωνεις..... 625 πληρες πακετο με 2 μπαταριες απο geαrbest.και 650 απο ελληνικο μαγαζι που οτι κ αν παθει θα στο επισκευασει αυτος.επειδη μ ετυχε με το 109 s και ημουν τυχερος που το ειχα παρει απο Ελλαδα και δεν ζορίστηκα κ πολυ..... σε 2 μερες ηταν σαν καινουριο κ εντελώς δωρεαν.Σκεφτειτε οτι αν παθει κατι θα παρει πανω απο μηνα χωρις πτηνο.... Το συγκεκριμένο e Shop (ένα) λέει κατόπιν παραγγελίας.. Που αυτή την εποχή με αυτά που συμβαίνουν είναι Lotto.. Η διαφορά είναι πολύ μεγαλύτερη με όσους έχουμε προπαραγγειλει... 450€----->650€ Πάντα για το combo πακέτο..
|
|
|
Post by thomas on Mar 8, 2020 17:24:44 GMT 2
Γτ ψαχνεστε με gearbest δεν εχει τεραστια διαφορα με ελληνικα καταστηματα.ουσιαστικα 25 ευρω γλιτωνεις..... 625 πληρες πακετο με 2 μπαταριες απο geαrbest.και 650 απο ελληνικο μαγαζι που οτι κ αν παθει θα στο επισκευασει αυτος.επειδη μ ετυχε με το 109 s και ημουν τυχερος που το ειχα παρει απο Ελλαδα και δεν ζορίστηκα κ πολυ..... σε 2 μερες ηταν σαν καινουριο κ εντελώς δωρεαν.Σκεφτειτε οτι αν παθει κατι θα παρει πανω απο μηνα χωρις πτηνο.... Το συγκεκριμένο e Shop (ένα) λέει κατόπιν παραγγελίας.. Που αυτή την εποχή με αυτά που συμβαίνουν είναι Lotto.. Η διαφορά είναι πολύ μεγαλύτερη με όσους έχουμε προπαραγγειλει... 450€----->650€ Πάντα για το combo πακέτο.. αν ηταν 450 μαλιστα!!αλλα για καποιον που τωρα θελει να το αγορασει δεν αξιζει για 25 ευρω....εκτος κ αν πεσει η τιμη στο gearbest
|
|
|
Post by Frontier on Mar 8, 2020 17:45:48 GMT 2
Γτ ψαχνεστε με gearbest δεν εχει τεραστια διαφορα με ελληνικα καταστηματα.ουσιαστικα 25 ευρω γλιτωνεις..... 625 πληρες πακετο με 2 μπαταριες απο geαrbest.και 650 απο ελληνικο μαγαζι που οτι κ αν παθει θα στο επισκευασει αυτος.επειδη μ ετυχε με το 109 s και ημουν τυχερος που το ειχα παρει απο Ελλαδα και δεν ζορίστηκα κ πολυ..... σε 2 μερες ηταν σαν καινουριο κ εντελώς δωρεαν.Σκεφτειτε οτι αν παθει κατι θα παρει πανω απο μηνα χωρις πτηνο.... Δεν υπάρχει ούτε στην Ελλάδα...
|
|
|
Post by thomas on Mar 8, 2020 17:58:44 GMT 2
Γτ ψαχνεστε με gearbest δεν εχει τεραστια διαφορα με ελληνικα καταστηματα.ουσιαστικα 25 ευρω γλιτωνεις..... 625 πληρες πακετο με 2 μπαταριες απο geαrbest.και 650 απο ελληνικο μαγαζι που οτι κ αν παθει θα στο επισκευασει αυτος.επειδη μ ετυχε με το 109 s και ημουν τυχερος που το ειχα παρει απο Ελλαδα και δεν ζορίστηκα κ πολυ..... σε 2 μερες ηταν σαν καινουριο κ εντελώς δωρεαν.Σκεφτειτε οτι αν παθει κατι θα παρει πανω απο μηνα χωρις πτηνο.... Δεν υπάρχει ούτε στην Ελλάδα... οσο χρονο θα κανει απο εξωτερικο θα κανει κ απο Ελλαδα με την ιδια τιμη για καποιον που θελει να το αγορασει τωρα....κ σερβις επιτοπου χωρις αναμονη κανα μηνα.... www.skroutz.gr/s/22214607/Hubsan-Zino-2-with-one-Extra-Battery-Carry-Bag.html
|
|
|
Post by anergos13 on Mar 8, 2020 20:27:16 GMT 2
Έχει ανοίξει κουβέντα πάντως ο QC Guy με αφορμή το video των Μαλαισιανών και την διαθεσιμότητα του zino 2... Πάντως είναι φανερό ότι κάτι έχει παιχτεί ανάμεσα hubsan gearbest... Ξεκάθαρα... Και εμείς είμαστε στην μέση.... Με την τιμή που πούλαγε το gearbest... Δεν υπάρχει stock Με την τιμή που πουλάνε dealer υπάρχει..... Κάτι βρωμάει... Θέλω να πιστεύω.... Ότι... Ξαφνικά θα ξεκολλήσει η διαδικασία... Γιατι αλλιώς παίζει... ακόμα και να μας "αδειάσει" το gearbest..(αν δεν τα βρούνε).. . Με ξαφνικό refund.... www.facebook.com/groups/HubsanQC/permalink/2640151679548135/
|
|
|
Post by Frontier on Mar 9, 2020 8:16:53 GMT 2
Το προϊόν δεν υπάρχει στο skroutz. Επαναλαμβάνω: δεν υπάρχει Zino 2 ΠΟΥΘΕΝΑ, όχι μόνο στην Ελλάδα. Και εγώ μπορώ να φέρω 2 κομμάτια από εξωτερικό (π.χ τα βρήκα κάπου), να κάνω ένα κατάστημα στο skroutz και να το πουλάω (όπως έγινε στην συγκεκριμένη περίπτωση). Δεν σημαίνει ότι μπορώ και να το υποστηρίξω, από την στιγμή που το ίδιο το εργοστάσιο δεν παράγει (ή παράγει με το σταγονόμετρο) και δεν υπάρχουν ανταλλακτικά.
|
|
|
Post by Frontier on Mar 9, 2020 8:22:28 GMT 2
Έχει ανοίξει κουβέντα πάντως ο QC Guy με αφορμή το video των Μαλαισιανών και την διαθεσιμότητα του zino 2... Πάντως είναι φανερό ότι κάτι έχει παιχτεί ανάμεσα hubsan gearbest... Ξεκάθαρα... Και εμείς είμαστε στην μέση.... Με την τιμή που πούλαγε το gearbest... Δεν υπάρχει stock Με την τιμή που πουλάνε dealer υπάρχει..... Κάτι βρωμάει... Θέλω να πιστεύω.... Ότι... Ξαφνικά θα ξεκολλήσει η διαδικασία... Γιατι αλλιώς παίζει... ακόμα και να μας "αδειάσει" το gearbest..(αν δεν τα βρούνε).. . Με ξαφνικό refund.... www.facebook.com/groups/HubsanQC/permalink/2640151679548135/Εγώ πάλι θεωρώ ότι - βλέποντας και το Banggood - ότι τα πράγματα είναι πολύ πιο απλά: δεν παράγει η Hubsan με τον ρυθμό που απαιτείται για να καλύψει την ζήτηση, ειδικά από τα μεγάλα καταστήματα. Και το Banggood το έχει σε pre-order με ημ/νία διάθεσης σήμερα (9 Μαρτίου) και η γνωστή που έχουν εκεί μου λέει τα ίδια με αυτά που μου λένε από το GB: δεν ξέρουν πότε θα τους παραδώσει στοκ η Hubsan. Διότι είναι διαφορετικό να ζητάς 30 κομμάτια με 500 κομμάτια, δεδομένης και της κατάστασης. Σε κάθε περίπτωση, 450 είναι λογική τιμή, με οτιδήποτε πάνω από 600 δεν αξίζει, διότι υπάρχουν καλύτερα και πιο αξιόπιστα μοντέλα σε αυτήν την κατηγορία.
|
|
|
Post by thomas on Mar 9, 2020 16:03:22 GMT 2
Το προϊόν δεν υπάρχει στο skroutz. Επαναλαμβάνω: δεν υπάρχει Zino 2 ΠΟΥΘΕΝΑ, όχι μόνο στην Ελλάδα. Και εγώ μπορώ να φέρω 2 κομμάτια από εξωτερικό (π.χ τα βρήκα κάπου), να κάνω ένα κατάστημα στο skroutz και να το πουλάω (όπως έγινε στην συγκεκριμένη περίπτωση). Δεν σημαίνει ότι μπορώ και να το υποστηρίξω, από την στιγμή που το ίδιο το εργοστάσιο δεν παράγει (ή παράγει με το σταγονόμετρο) και δεν υπάρχουν ανταλλακτικά. το θεμα ειναι οτι καποια στιγμη θα ξεμπλοκαρει η ολη ιστορια κ θα υπαρχουν παντου ανταλακτικα....κ αν παραμεινουν οι τιμες οπως εχει γτ να αγορασω απο gearbest.....
|
|
|
Post by Frontier on Mar 9, 2020 17:20:22 GMT 2
Το προϊόν δεν υπάρχει στο skroutz. Επαναλαμβάνω: δεν υπάρχει Zino 2 ΠΟΥΘΕΝΑ, όχι μόνο στην Ελλάδα. Και εγώ μπορώ να φέρω 2 κομμάτια από εξωτερικό (π.χ τα βρήκα κάπου), να κάνω ένα κατάστημα στο skroutz και να το πουλάω (όπως έγινε στην συγκεκριμένη περίπτωση). Δεν σημαίνει ότι μπορώ και να το υποστηρίξω, από την στιγμή που το ίδιο το εργοστάσιο δεν παράγει (ή παράγει με το σταγονόμετρο) και δεν υπάρχουν ανταλλακτικά. το θεμα ειναι οτι καποια στιγμη θα ξεμπλοκαρει η ολη ιστορια κ θα υπαρχουν παντου ανταλακτικα....κ αν παραμεινουν οι τιμες οπως εχει γτ να αγορασω απο gearbest..... Είπες "αν παραμείνει η τιμή όπως έχει". Η ιστορία - μέχρι στιγμής - έχει δείξει ότι αυτό δεν έγινε ποτέ: πάντα είχαμε σημαντική διαφορά τιμής σε σχέση με την Κίνα Π.χ το Zino - πριν τον Covid-19 - έπαιζε GB στα €195-200, την στιγμή που Ελλάδα δεν έβρισκες κάτω από €400 την απλή έκδοση με 1 μπαταρία. Να την βράσω την εδώ "εγγύηση" αν είναι να το πληρώσω 2 φορές επάνω. Αντίστοιχα σκηνικά έπαιξαν και με το Fimi A3 (το X8 SE δεν το έφεραν ποτέ στην Ελλάδα), που χτύπαγε κάτι €390ρια για πλάκα και ομαλοποιήθηκε η κατάσταση στα €110-130 διαφορά. Τα ίδια έγιναν και με dji, τα posts είναι ακόμα στο forum Θωμά και επιβεβαιώνουν αυτήν την κατάσταση. Όποτε ομαλοποιηθεί η κατάσταση με τον Covid-19 και επανέλθουν τα πράγματα σε φυσιολογική κατάσταση, τα ξαναλέμε. Εγώ πάντως δεν ακυρώνω την παραγγελία μου και ας το στείλουν και τον Απρίλιο...
|
|
|
Post by thomas on Mar 9, 2020 17:45:11 GMT 2
το θεμα ειναι οτι καποια στιγμη θα ξεμπλοκαρει η ολη ιστορια κ θα υπαρχουν παντου ανταλακτικα....κ αν παραμεινουν οι τιμες οπως εχει γτ να αγορασω απο gearbest..... Είπες "αν παραμείνει η τιμή όπως έχει". Η ιστορία - μέχρι στιγμής - έχει δείξει ότι αυτό δεν έγινε ποτέ: πάντα είχαμε σημαντική διαφορά τιμής σε σχέση με την Κίνα Π.χ το Zino - πριν τον Covid-19 - έπαιζε GB στα €195-200, την στιγμή που Ελλάδα δεν έβρισκες κάτω από €400 την απλή έκδοση με 1 μπαταρία. Να την βράσω την εδώ "εγγύηση" αν είναι να το πληρώσω 2 φορές επάνω. Αντίστοιχα σκηνικά έπαιξαν και με το Fimi A3 (το X8 SE δεν το έφεραν ποτέ στην Ελλάδα), που χτύπαγε κάτι €390ρια για πλάκα και ομαλοποιήθηκε η κατάσταση στα €110-130 διαφορά. Τα ίδια έγιναν και με dji, τα posts είναι ακόμα στο forum Θωμά και επιβεβαιώνουν αυτήν την κατάσταση. Όποτε ομαλοποιηθεί η κατάσταση με τον Covid-19 και επανέλθουν τα πράγματα σε φυσιολογική κατάσταση, τα ξαναλέμε. Εγώ πάντως δεν ακυρώνω την παραγγελία μου και ας το στείλουν και τον Απρίλιο... το θεμα ειναι θα πεσει παλι η τιμη στο gearbest στα 400?γτ τωρα ειναι ιδια με Ελλαδα
|
|
|
Post by Frontier on Mar 9, 2020 17:57:27 GMT 2
Είπες "αν παραμείνει η τιμή όπως έχει". Η ιστορία - μέχρι στιγμής - έχει δείξει ότι αυτό δεν έγινε ποτέ: πάντα είχαμε σημαντική διαφορά τιμής σε σχέση με την Κίνα Π.χ το Zino - πριν τον Covid-19 - έπαιζε GB στα €195-200, την στιγμή που Ελλάδα δεν έβρισκες κάτω από €400 την απλή έκδοση με 1 μπαταρία. Να την βράσω την εδώ "εγγύηση" αν είναι να το πληρώσω 2 φορές επάνω. Αντίστοιχα σκηνικά έπαιξαν και με το Fimi A3 (το X8 SE δεν το έφεραν ποτέ στην Ελλάδα), που χτύπαγε κάτι €390ρια για πλάκα και ομαλοποιήθηκε η κατάσταση στα €110-130 διαφορά. Τα ίδια έγιναν και με dji, τα posts είναι ακόμα στο forum Θωμά και επιβεβαιώνουν αυτήν την κατάσταση. Όποτε ομαλοποιηθεί η κατάσταση με τον Covid-19 και επανέλθουν τα πράγματα σε φυσιολογική κατάσταση, τα ξαναλέμε. Εγώ πάντως δεν ακυρώνω την παραγγελία μου και ας το στείλουν και τον Απρίλιο... το θεμα ειναι θα πεσει παλι η τιμη στο gearbest στα 400?γτ τωρα ειναι ιδια με Ελλαδα Το θέμα είναι ότι δεν υπάρχει γενικά διαθέσιμο το Zino 2 πουθενά, όχι μόνο Ελλάδα. Η τιμή στην Κίνα έχει ανέβει γιατί απλούστατα είναι out-of-stock. Εκτιμώ όταν ομαλοποιηθεί η κατάσταση, ότι θα παίζει - η έκδοση με 2 μπαταρίες - στα 450-480 Ευρώ. Ακόμα και το Zino/Zino Pro έχει ανέβει η τιμή του - κλασσικά λόγω stock - αυτήν την περίοδο. Ελλάδα που το βρίσκεις; Γιατί σε όλα τα γνωστά μαγαζιά - και στο skroutz - δεν υπάρχει.
|
|
|
Post by thomas on Mar 9, 2020 18:30:03 GMT 2
το θεμα ειναι θα πεσει παλι η τιμη στο gearbest στα 400?γτ τωρα ειναι ιδια με Ελλαδα Το θέμα είναι ότι δεν υπάρχει γενικά διαθέσιμο το Zino 2 πουθενά, όχι μόνο Ελλάδα. Η τιμή στην Κίνα έχει ανέβει γιατί απλούστατα είναι out-of-stock. Εκτιμώ όταν ομαλοποιηθεί η κατάσταση, ότι θα παίζει - η έκδοση με 2 μπαταρίες - στα 450-480 Ευρώ. Ακόμα και το Zino/Zino Pro έχει ανέβει η τιμή του - κλασσικά λόγω stock - αυτήν την περίοδο. Ελλάδα που το βρίσκεις; Γιατί σε όλα τα γνωστά μαγαζιά - και στο skroutz - δεν υπάρχει. μονο το modelsport το εχει κατοπιν παραγγελιας στα 650 με 2 μπαταριες κ τσαντα
|
|
|
Post by Frontier on Mar 9, 2020 19:09:53 GMT 2
Το θέμα είναι ότι δεν υπάρχει γενικά διαθέσιμο το Zino 2 πουθενά, όχι μόνο Ελλάδα. Η τιμή στην Κίνα έχει ανέβει γιατί απλούστατα είναι out-of-stock. Εκτιμώ όταν ομαλοποιηθεί η κατάσταση, ότι θα παίζει - η έκδοση με 2 μπαταρίες - στα 450-480 Ευρώ. Ακόμα και το Zino/Zino Pro έχει ανέβει η τιμή του - κλασσικά λόγω stock - αυτήν την περίοδο. Ελλάδα που το βρίσκεις; Γιατί σε όλα τα γνωστά μαγαζιά - και στο skroutz - δεν υπάρχει. μονο το modelsport το εχει κατοπιν παραγγελιας στα 650 με 2 μπαταριες κ τσαντα Παράδοση μετά τις 23 Μαρτίου... και αν μη σου πω!
|
|
|
Post by petersea on Mar 10, 2020 0:51:07 GMT 2
Νομίζω οι Κινέζοι βρήκαν ευκαιρία για δούλεμα και μερικά φράγκα παραπάνω...
|
|
|
Post by petersea on Mar 11, 2020 9:53:43 GMT 2
Δυστυχώς ακύρωσα την παραγγελία, δεν μπορώ να περιμένω άλλο έχω την εντύπωση ότι το κάνουν επίτηδες, περνούν τα χρήματα μας κάνουν παραγγελίες στην hubsan δεν τα στέλνουν ακυρωνουμαι και τα δίνουν μετά ακριβότερα, δεν πειράζει καλύτερα πάμε για άλλα θα ψάξω για κανένα anafi νομίζω...
|
|
|
Post by anergos13 on Mar 11, 2020 16:34:01 GMT 2
Έχεις τα δίκια σου..η όλη κατάσταση είναι άκρως εκνευριστικη...
Εμένα το μόνο που με κρατάει είναι η τιμή.... Και να ήθελα να πάρω κάτι αντίστοιχο με 450 σε combo φάση ( για καινούργιο πάντα) δεν υπάρχει....
Το anafi στο Amazon το βλέπω στα 600€ με μια μπαταρία....
Βλέπω τώρα το fimi x8 Black με μια μπαταρία όμως με τσάντα μεταφοράς στα 469€.....
Μου φαίνεται λίγο ακριβό.....
Αξίζει σ αυτά τα χρήματα με αυτά που προσφέρει την δεδομένη στιγμή? Είναι πιο ώριμο από το zino2?
|
|
|
Post by petersea on Mar 11, 2020 18:35:58 GMT 2
Έχεις τα δίκια σου..η όλη κατάσταση είναι άκρως εκνευριστικη... Εμένα το μόνο που με κρατάει είναι η τιμή.... Και να ήθελα να πάρω κάτι αντίστοιχο με 450 σε combo φάση ( για καινούργιο πάντα) δεν υπάρχει.... Το anafi στο Amazon το βλέπω στα 600€ με μια μπαταρία.... Βλέπω τώρα το fimi x8 Black με μια μπαταρία όμως με τσάντα μεταφοράς στα 469€..... Μου φαίνεται λίγο ακριβό..... Αξίζει σ αυτά τα χρήματα με αυτά που προσφέρει την δεδομένη στιγμή? Είναι πιο ώριμο από το zino2? Προσωπική εμπειρία δεν έχω για κανένα, από ότι έχω δει νομίζω πρέπει να είναι στην ίδια κατηγορία, και το hubsan πιστεύω σύντομα θα πέσει σε πιο λογική τιμή γιατί θα το ανταγωνιζετε το fimi, το anafi είναι άλλη κλάση πιστεύω με πολλές δυνατότητες και βασικά πολύ καλή κάμερα ελαφρύ και αρκετά ήσυχο...
|
|
|
Post by anergos13 on Mar 11, 2020 19:12:51 GMT 2
Έχεις τα δίκια σου..η όλη κατάσταση είναι άκρως εκνευριστικη... Εμένα το μόνο που με κρατάει είναι η τιμή.... Και να ήθελα να πάρω κάτι αντίστοιχο με 450 σε combo φάση ( για καινούργιο πάντα) δεν υπάρχει.... Το anafi στο Amazon το βλέπω στα 600€ με μια μπαταρία.... Βλέπω τώρα το fimi x8 Black με μια μπαταρία όμως με τσάντα μεταφοράς στα 469€..... Μου φαίνεται λίγο ακριβό..... Αξίζει σ αυτά τα χρήματα με αυτά που προσφέρει την δεδομένη στιγμή? Είναι πιο ώριμο από το zino2? Προσωπική εμπειρία δεν έχω για κανένα, από ότι έχω δει νομίζω πρέπει να είναι στην ίδια κατηγορία, και το hubsan πιστεύω σύντομα θα πέσει σε πιο λογική τιμή γιατί θα το ανταγωνιζετε το fimi, το anafi είναι άλλη κλάση πιστεύω με πολλές δυνατότητες και βασικά πολύ καλή κάμερα ελαφρύ και αρκετά ήσυχο... Το anafi σίγουρα είναι ένα σκαλοπάτι πιο ψηλά...και σίγουρα πιο ακριβό ( από +150€) και με μια μπαταρία.... Προσωπικα έχω βάλει ταβάνι το 500αρικο max Και για το zino το θέμα είναι να περιμένω μέχρι τέλος Απρίλη.....και στο τέλος να δώσουν καμία νέα παράταση Μπλεξιμο ρε γαμωτο....
|
|
|
Post by Hlias Virtual rise-SUN-set on Mar 11, 2020 20:12:43 GMT 2
Δυστυχώς ακύρωσα την παραγγελία, δεν μπορώ να περιμένω άλλο έχω την εντύπωση ότι το κάνουν επίτηδες, περνούν τα χρήματα μας κάνουν παραγγελίες στην hubsan δεν τα στέλνουν ακυρωνουμαι και τα δίνουν μετά ακριβότερα, δεν πειράζει καλύτερα πάμε για άλλα θα ψάξω για κανένα anafi νομίζω... Αμάν βρε Πέτρο, πως την πάτησες πάλι κaι συ και άλλοι, όπως πέρυσι με την αναμονή του Χ8. Δεν καθόσουν με το Mavic, μια χαρά δεν ήσουν, τι περίμενες το ΖΙΝΟ2 να είναι καλύτερο; Εσύ είσαι έμπειρος, γιατί παρασύρεσαι; Εγώ ήμουν στο τσακ να πουλήσω το Χ8 για το ΖΙΝΟ2 και ευτυχώς δεν έκανα την μ@λ@κία. Το Χ8 έστρωσε πάρα πολύ και θα στρώσει κι άλλο, και θα δείτε όταν κυκλοφορήσει το ΖΙΝΟ2 ότι δεν θα είναι καλύτερο πτητικά από το Χ8, το ότι έχει κάμερα 60F δεν μου λέει τίποτα, δεν είναι και κανένα τρομακτικό πλεονέκτημα και ποτέ δεν ξεχνώ ότι είναι Hubsan η οποία είναι σαφώς παρακάτω από Fimi.
|
|
|
Post by Hlias Virtual rise-SUN-set on Mar 11, 2020 20:45:03 GMT 2
Καλημέρα παιδιά, η πρώτη επαφή μου με το zino 2 αποτυπώνεται στο παρακάτω βίντεο. Αυτά που μου έκαναν εντύπωση: - Υλικό κατασκευής, η Hubsan έκανε στροφή και αποφάσισε να χρησιμοποιήσει ματ πλαστικό τόσο στο σκάφος όσο και στο χειριστήριο. - Σύστημα εξαερισμού με οπές τόσο στα μοτέρ όσο και στο κέλυφος του σκάφους. - Η Οθόνη στο χειριστήριο μας επιτρέπει πτήση χωρίς την ανάγκη σύνδεσης κινητού τηλεφώνου. - Η διαδικασία αναβάθμισης έγινε πολύ πιο απλή σε σχέση φυσικά με τους προκατόχους του. Την πρώτη φορά που συνδέθηκε το σκάφος με το κινητό τηλέφωνο έκανα αναβάθμιση on the fly, τόσο του χειριστηρίου όσο και του σκάφους με απόλυτη επιτυχία και χωρίς την εμφάνιση κάποιου σφάλματος. Φεύγω για την παρθενική πτήση. Νεότερα για την το πως συμπεριφέρεται κατά τη διάρκεια της πτήσης θα έχω το βραδάκι. Μπράβο βρε Νίκο, πρωτοπόρος και με το ΖΙΝΟ 2 όπως και πέρυσι με το Χ8. Καλές πτήσεις και περιμένουμε την εμπειρία σου.
Από το ΖΙΝΟ2 όπως έγραψα από την πρώτη στιγμή το μόνο που ζηλεύω είναι η οθόνη με τα στοιχεία τηλεμετρίας στο χειριστήριο που επιτρέπει πτήση και χωρίς κινητό ή ακόμη και να γίνει κάτι με το κινητό εν ώρα πτήσεις δεν τρέχει τίποτα σε αντίθεση πχ. με το Χ8 που αν συμβεί κάτι με το κινητό ή την εφαρμογή η μόνη και ύστατη επιλογή είναι το RTH.
|
|
|
Post by petersea on Mar 11, 2020 21:14:25 GMT 2
Δυστυχώς ακύρωσα την παραγγελία, δεν μπορώ να περιμένω άλλο έχω την εντύπωση ότι το κάνουν επίτηδες, περνούν τα χρήματα μας κάνουν παραγγελίες στην hubsan δεν τα στέλνουν ακυρωνουμαι και τα δίνουν μετά ακριβότερα, δεν πειράζει καλύτερα πάμε για άλλα θα ψάξω για κανένα anafi νομίζω... Αμάν βρε Πέτρο, πως την πάτησες πάλι κaι συ και άλλοι, όπως πέρυσι με την αναμονή του Χ8. Δεν καθόσουν με το Mavic, μια χαρά δεν ήσουν, τι περίμενες το ΖΙΝΟ2 να είναι καλύτερο; Εσύ είσαι έμπειρος, γιατί παρασύρεσαι; Εγώ ήμουν στο τσακ να πουλήσω το Χ8 για το ΖΙΝΟ2 και ευτυχώς δεν έκανα την μ@λ@κία. Το Χ8 έστρωσε πάρα πολύ και θα στρώσει κι άλλο, και θα δείτε όταν κυκλοφορήσει το ΖΙΝΟ2 ότι δεν θα είναι καλύτερο πτητικά από το Χ8, το ότι έχει κάμερα 60F δεν μου λέει τίποτα, δεν είναι και κανένα τρομακτικό πλεονέκτημα και ποτέ δεν ξεχνώ ότι είναι Hubsan η οποία είναι σαφώς παρακάτω από Fimi. Το mavic Ηλία το έδωσα για τις nfz και μόνο, ήταν πολύ καλό Drone και την dji για εμένα δεν την φτάνουν οι άλλοι δυστυχώς αλλά εκεί που μένω έχω 15km nfz μου έσπασε τα νεύρα αυτό το πράγμα.. 😐
|
|
|
Post by nickpsar on Mar 11, 2020 21:40:20 GMT 2
Καλημέρα παιδιά, η πρώτη επαφή μου με το zino 2 αποτυπώνεται στο παρακάτω βίντεο. Αυτά που μου έκαναν εντύπωση: - Υλικό κατασκευής, η Hubsan έκανε στροφή και αποφάσισε να χρησιμοποιήσει ματ πλαστικό τόσο στο σκάφος όσο και στο χειριστήριο. - Σύστημα εξαερισμού με οπές τόσο στα μοτέρ όσο και στο κέλυφος του σκάφους. - Η Οθόνη στο χειριστήριο μας επιτρέπει πτήση χωρίς την ανάγκη σύνδεσης κινητού τηλεφώνου. - Η διαδικασία αναβάθμισης έγινε πολύ πιο απλή σε σχέση φυσικά με τους προκατόχους του. Την πρώτη φορά που συνδέθηκε το σκάφος με το κινητό τηλέφωνο έκανα αναβάθμιση on the fly, τόσο του χειριστηρίου όσο και του σκάφους με απόλυτη επιτυχία και χωρίς την εμφάνιση κάποιου σφάλματος. Φεύγω για την παρθενική πτήση. Νεότερα για την το πως συμπεριφέρεται κατά τη διάρκεια της πτήσης θα έχω το βραδάκι. Μπράβο βρε Νίκο, πρωτοπόρος και με το ΖΙΝΟ 2 όπως και πέρυσι με το Χ8. Καλές πτήσεις και περιμένουμε την εμπειρία σου.
Από το ΖΙΝΟ2 όπως έγραψα από την πρώτη στιγμή το μόνο που ζηλεύω είναι η οθόνη με τα στοιχεία τηλεμετρίας στο χειριστήριο που επιτρέπει πτήση και χωρίς κινητό ή ακόμη και να γίνει κάτι με το κινητό εν ώρα πτήσεις δεν τρέχει τίποτα σε αντίθεση πχ. με το Χ8 που αν συμβεί κάτι με το κινητό ή την εφαρμογή η μόνη και ύστατη επιλογή είναι το RTH. Ηλία τα λες απότομα και με κάνεις και κοκκινίζω . Λοιπόν μετά από μιά σειρά δοκιμών παραθέτω τα θετικά και τα αρνητικά στοιχεία που παρατήρησα πάντα μέσα από την δική μου οπτική γωνία. Στα θετικά: - Αίσθηση και απόκριση χειριστηρίου.(σαφώς ανώτερα sticks σε σχέση πάντα με το zino pro που έχω στην κατοχή μου) - Οθόνη χειριστηρίου. Έχεις τον πλήρη έλεγχο χωρίς την ανάγκη σύνδεσης κινητού. - Πολύ σταθερό γενικά στην πτήση αλλά ιδιαίτερα κατά τη διάρκεια της αιώρησης σε κοντινή απόσταση από το έδαφος.(προφανώς οι αισθητήρες στην κοιλιά λειτουργούν όπως πρέπει) - Έχω ενθουσιαστεί με την σταθερότητα του gimbal. Σε πτήση σε orbit mode ήταν πάρα πολύ σταθερό με αποτέλεσμα το παραγόμενο βίντεο να μην έχει καθόλου σπασίματα. - Orbit mode. Άψογο
Στα αρνητικά: - Μπαταρία. Με ξενέρωσε όσο δεν πάει. Να σας πω την αλήθεια δεν περίμενα να διαρκεί 33 λεπτά όπως διαφήμιζε η Hubsan. Περίμενα χρόνους ίδιους πάνω κάτω με αυτούς του Χ8. Στο βίντεο που ακολουθεί είναι το πρώτο τεστ που έκανα μεταξύ των 2. Ναι μεν η μπαταρία του Zino δεν έχει πολλούς κύκλους φόρτισης αλλά δεν αποτελεί κατ' εμέ ελαφρυντικό. - Κάμερα. Μέχρι στιγμής απογοήτευση. Όχι λόγω των χρωμάτων και τις διαύγειας αλλά λόγω τον προβλημάτων που έχει μέχρι στιγμής με τα κόκκινα flares στις γωνίες της οθόνης. Αυτό συμβαίνει όταν πετάμε σε συγκεκριμένες γωνίες της κάμερας σε σχέση με τον ήλιο. Επίσης με την ήλιο στο πίσω μέρος εμφανίζει στην εικόνα το είδωλο του drone μέσα σε έναν φωτεινό κύκλο. Η λύση που προτείνουν μερικοί είναι η χρήση CPL φίλτρου. Αυτό προσωπικά δεν με ικανοποιεί και περιμένω από τη Hubsan να βγάλει ένα update σύντομα. - ''Follow me'' mode. Χάνει το αντικείμενο πάρα πολύ εύκολα. Σίγουρα θέλει βελτίωση. Αυτά εν ολίγοις, ότι άλλο θέλετε ρωτήστε ελεύθερα. Οι μπαταρίες είναι πλήρως φορτισμένες και σε αναμονή για το αυριανό τεστ μέγιστης εμβέλειας.
|
|
|
Post by Frontier on Mar 11, 2020 22:27:41 GMT 2
Δυστυχώς ακύρωσα την παραγγελία, δεν μπορώ να περιμένω άλλο έχω την εντύπωση ότι το κάνουν επίτηδες, περνούν τα χρήματα μας κάνουν παραγγελίες στην hubsan δεν τα στέλνουν ακυρωνουμαι και τα δίνουν μετά ακριβότερα, δεν πειράζει καλύτερα πάμε για άλλα θα ψάξω για κανένα anafi νομίζω... Δυστυχώς έχει καθυστερήσει πάρα πολύ η Hubsan με τις παραδόσεις. Παίζει βέβαια και το ενδεχόμενο επίτηδες να μην δίνει στοκ στο GB γιατί δεν την συμφέρει με αυτήν την τιμή. Η Anafi είναι σαφώς ανώτερη των Zino 2 & X8, είναι σε επίπεδο ποιότητας κατασκευής εφάμιλη της dji, αλλά με πολύ ανώτερο software & firmware από ότι η dji. Και χωρίς nfz's
|
|
|
Post by Frontier on Mar 11, 2020 22:29:07 GMT 2
Προσωπική εμπειρία δεν έχω για κανένα, από ότι έχω δει νομίζω πρέπει να είναι στην ίδια κατηγορία, και το hubsan πιστεύω σύντομα θα πέσει σε πιο λογική τιμή γιατί θα το ανταγωνιζετε το fimi, το anafi είναι άλλη κλάση πιστεύω με πολλές δυνατότητες και βασικά πολύ καλή κάμερα ελαφρύ και αρκετά ήσυχο... Το anafi σίγουρα είναι ένα σκαλοπάτι πιο ψηλά...και σίγουρα πιο ακριβό ( από +150€) και με μια μπαταρία.... Προσωπικα έχω βάλει ταβάνι το 500αρικο max Και για το zino το θέμα είναι να περιμένω μέχρι τέλος Απρίλη.....και στο τέλος να δώσουν καμία νέα παράταση Μπλεξιμο ρε γαμωτο.... Εγώ δεν ακυρώνω. Δεν έχω και λόγους να ακυρώσω, μιας που έχω αρκετά άλλα για να πετάω (όταν μπορώ πλέον, διότι ο ελεύθερος χρόνος μου έχει μειωθεί σε εκθετικό βαθμό...). Αλλά είναι όντως εκνευριστικό και κατανοώ πλήρως όσους δεν έχουν αεροσκάφος και το περιμένουν.
|
|
|
Post by Hlias Virtual rise-SUN-set on Mar 11, 2020 22:38:44 GMT 2
Καλές πτήσεις και περιμένουμε την εμπειρία σου.
Στα θετικά: - Αίσθηση και απόκριση χειριστηρίου.(σαφώς ανώτερα sticks σε σχέση πάντα με το zino pro που έχω στην κατοχή μου) - Οθόνη χειριστηρίου. Έχεις τον πλήρη έλεγχο χωρίς την ανάγκη σύνδεσης κινητού. - Πολύ σταθερό γενικά στην πτήση αλλά ιδιαίτερα κατά τη διάρκεια της αιώρησης σε κοντινή απόσταση από το έδαφος.(προφανώς οι αισθητήρες στην κοιλιά λειτουργούν όπως πρέπει) - Έχω ενθουσιαστεί με την σταθερότητα του gimbal. Σε πτήση σε orbit mode ήταν πάρα πολύ σταθερό με αποτέλεσμα το παραγόμενο βίντεο να μην έχει καθόλου σπασίματα. - Orbit mode. Άψογο
Στα αρνητικά: - Μπαταρία. Με ξενέρωσε όσο δεν πάει. Να σας πω την αλήθεια δεν περίμενα να διαρκεί 33 λεπτά όπως διαφήμιζε η Hubsan. Περίμενα χρόνους ίδιους πάνω κάτω με αυτούς του Χ8. Στο βίντεο που ακολουθεί είναι το πρώτο τεστ που έκανα μεταξύ των 2. Ναι μεν η μπαταρία του Zino δεν έχει πολλούς κύκλους φόρτισης αλλά δεν αποτελεί κατ' εμέ ελαφρυντικό. - Κάμερα. Μέχρι στιγμής απογοήτευση. Όχι λόγω των χρωμάτων και τις διαύγειας αλλά λόγω τον προβλημάτων που έχει μέχρι στιγμής με τα κόκκινα flares στις γωνίες της οθόνης. Αυτό συμβαίνει όταν πετάμε σε συγκεκριμένες γωνίες της κάμερας σε σχέση με τον ήλιο. Επίσης με την ήλιο στο πίσω μέρος εμφανίζει στην εικόνα το είδωλο του drone μέσα σε έναν φωτεινό κύκλο. Η λύση που προτείνουν μερικοί είναι η χρήση CPL φίλτρου. Αυτό προσωπικά δεν με ικανοποιεί και περιμένω από τη Hubsan να βγάλει ένα update σύντομα. - ''Follow me'' mode. Χάνει το αντικείμενο πάρα πολύ εύκολα. Σίγουρα θέλει βελτίωση. Πολύ ενδιαφέρον τέστ, δείχνει την ανωτερότητα του Χ8 που με 3C μπαταρία πετάει περισσότερη ώρα. Θα προτιμούσα να έβλεπα (να άφηνες) τα δύο σκάφη σε απόλυτο Hower για να διαπιστώναμε και την σταθερότητα, πόσο μακριά θα βρισκόταν από το σημείο απογείωσης μετά από 20 λεπτά.
|
|
|
Post by Frontier on Mar 11, 2020 22:41:27 GMT 2
Στα αρνητικά: Μπαταρία. Με ξενέρωσε όσο δεν πάει. Να σας πω την αλήθεια δεν περίμενα να διαρκεί 33 λεπτά όπως διαφήμιζε η Hubsan. Περίμενα χρόνους ίδιους πάνω κάτω με αυτούς του Χ8. Στο βίντεο που ακολουθεί είναι το πρώτο τεστ που έκανα μεταξύ των 2. Ναι μεν η μπαταρία του Zino δεν έχει πολλούς κύκλους φόρτισης αλλά δεν αποτελεί κατ' εμέ ελαφρυντικό. Ίσως είναι προβληματική η παρτίδα με τις μπαταρίες / πρόβλημα στο firmware (π.χ η Anafi πρόσφατα πήρε battery firmware update και τα dji παίρνουν συνέχεια / ο φορτιστής έχει θέμα και δεν την φορτίζει σωστά. Δυστυχώς, οι proprietary μπαταρίες έχουν τέτοια θέματα, ειδικά σε νέα και φθηνά (όπως το Zino 2) αεροσκάφη. Εκτιμώ ότι θα διορθωθεί με firmware update. Το πρόβλημα με τα flares το έχουν αρκετά αεροσκάφη πολύ πιο ακριβά (π.χ Mavic Pro/Air/2) και έχει να κάνει με το ότι ο φακός είναι μη αμορφικός. Σε αισθητήρα μεγαλύτερου μεγέθους - π.χ 1" - το φαινόμενο είναι πιο έντονο, αλλά και λύνεται ευκολότερα (μια κλίση 3-5 μοίρες προς τα κάτω στην κάμερα, αρκεί για να το εξαφανίσει), σε μικρότερους φακούς όπως αυτόν όντως θέλεις ή φίλτρο ή ακόμα μεγαλύτερη κλίση. Από αυτά που έχω, μόνο η Anafi δεν το εμφανίζει (αμορφικός φακός γαρ) και το Typhoon H+ (φακός 1" με αποσπώμενο "φρύδι"). Αυτό με τον φωτεινό κύκλο και το είδωλο του drone, πρώτη φορά το ακούω. Firmware update που να διορθώνει κάτι που φαίνεται να είναι σφάλμα στον φακό; Αν μειώσεις (με πρόγραμμα επεξεργασίας) την φωτεινότητα και το contrast στο πλάνο που βλέπεις τον κύκλο, διορθώνεται; Προσπαθώ να καταλάβω αν είναι όντως πρόβλημα στον φακό ή απλά το codec τα κάνει μαντάρα όπου εκεί θα μπορεί να διορθωθεί με update. Το πρόβλημα αυτό το αντιμετώπισα και στο απλό Zino και έχει να κάνει καθαρά με τον αλγόριθμο tracking που χρησιμοποιούν στο X-Hubsan/2. Θέλει πολύ γρήγορο κινητό για να μην χάνει το αντικείμενο, στο απλό Zino, με Snapdragon 801/650 είχα θέματα και μόνο στον Snapdragon 845 του Xiaomi Mi8 έπαιξε σωστά. Ελάχιστες φορές - όταν χάνει το αντικείμενο - βγάζει και μήνυμα στην οθόνη για την CPU της συσκευής, αλλά τις περισσότερες φορές όχι. Ευχαριστούμε για τις πληροφορίες και καλές πτήσεις.
|
|