|
Post by petersea on Feb 19, 2020 19:34:45 GMT 2
petersea: Το πιθανότερο είναι να φάμε και άλλη καθυστέρηση λόγω corona virus. Αυτό το λέω διότι και στην εγχώρια αγορά, έχουν αρχίσει να υπάρχουν ελλείψεις και έχουν ανέβει οι τιμές (την προηγούμενη εβδομάδα, Samsung SSD στην χονδρική έπαιζε στα 72 Ευρώ, αυτήν την εβδομάδα έχει τσιμπήσει +20€ στην τιμή και αναμένεται να ανέβει και άλλο). Αν η κατάσταση δεν ομαλοποιηθεί αρχές Μαρτίου, μας βλέπω για Απρίλιο... Ξαναζώ φάση Fimi X8 SE. Από ότι κατάλαβα αρχές Μαρτίου θα έχουν stok και θα κάνουν πάλι αποστολές, πιστεύω εσύ θα είσαι μέσα για εμένα έχω μεγάλες αμφιβολίες, άρχισε και μου την δίνει αυτή η κατάσταση και είναι για δεύτερη φορά, αρχίζω και σκέφτομαι την ακύρωση.. 🙁
|
|
|
Post by anergos13 on Feb 21, 2020 22:37:11 GMT 2
Δύο ενδιαφεροντα συγκριτικά video
Fimi X8 vs Zino 2
Zino 1 vs Zino 2
|
|
|
Post by Hlias Virtual rise-SUN-set on Feb 21, 2020 23:44:34 GMT 2
Λοιπόν η δική μου περίπτωση αποστολής έχει ως εξής. Παραγγελία και φυσικά πληρωμή έγινε στις 13 Δεκεμβρίου. Για καλή μου τύχη (θεωρητικά) ήμουν στα πρώτα κομμάτια που υποτίθεται ότι στάλθηκαν από το Gearbest στις 12 Ιανουαρίου (όπως έγραψα και σε παλαιότερη ανάρτηση μου)...... σήμερα το μεσημέρι όπου τελικά το δέμα μου εμφανίστηκε στη Γερμανία. Μπράβο βρε Νικ' πάλι πρώτος θα είσαι όπως με το Χ8, βρε πως τα καταφέρνεις έτσι...!! Καλή παραλαβή και περιμένουμε το πρώτο τεστ από το γνωστό λοφάκι...!
|
|
|
Post by petersea on Feb 22, 2020 2:41:19 GMT 2
Λοιπόν η δική μου περίπτωση αποστολής έχει ως εξής. Παραγγελία και φυσικά πληρωμή έγινε στις 13 Δεκεμβρίου. Για καλή μου τύχη (θεωρητικά) ήμουν στα πρώτα κομμάτια που υποτίθεται ότι στάλθηκαν από το Gearbest στις 12 Ιανουαρίου (όπως έγραψα και σε παλαιότερη ανάρτηση μου)...... σήμερα το μεσημέρι όπου τελικά το δέμα μου εμφανίστηκε στη Γερμανία. Μπράβο βρε Νικ' πάλι πρώτος θα είσαι όπως με το Χ8, βρε πως τα καταφέρνεις έτσι...!! Καλή παραλαβή και περιμένουμε το πρώτο τεστ από το γνωστό λοφάκι...! Κτυπά αδίστακτα με την πρώτη.. 😂 και κερδίζει.. 😁
|
|
|
Post by nickpsar on Feb 22, 2020 10:16:28 GMT 2
Λοιπόν η δική μου περίπτωση αποστολής έχει ως εξής. Παραγγελία και φυσικά πληρωμή έγινε στις 13 Δεκεμβρίου. Για καλή μου τύχη (θεωρητικά) ήμουν στα πρώτα κομμάτια που υποτίθεται ότι στάλθηκαν από το Gearbest στις 12 Ιανουαρίου (όπως έγραψα και σε παλαιότερη ανάρτηση μου)...... σήμερα το μεσημέρι όπου τελικά το δέμα μου εμφανίστηκε στη Γερμανία. Μπράβο βρε Νικ' πάλι πρώτος θα είσαι όπως με το Χ8, βρε πως τα καταφέρνεις έτσι...!! Καλή παραλαβή και περιμένουμε το πρώτο τεστ από το γνωστό λοφάκι...! Καλημέρα φίλε μου Ηλία, πρώτο τεστ χρόνος πτήσης και στη συνέχεια μέγιστη απόσταση .
|
|
|
Post by petersea on Feb 23, 2020 12:35:38 GMT 2
Από ότι καταλαβαίνω δεν είναι ευχαριστημένος από την κάμερα, και εγώ από ότι βλέπω κάτι δεν πάει καλά.. 🤔
|
|
|
Post by petersea on Feb 23, 2020 12:41:45 GMT 2
Εδώ πάλι και σε άλλα βίντεο που έχω δει είναι καλύτερα τα πράγματα, δεν καταλαβαίνω τι γίνεται, να προμηθευονται από πολλούς και διαφορετικούς κάμερες, αλλού είναι καλά τα βίντεο και αλλού χάλια, δεν μας λένε και τι chip είναι η κάμερα να δούμε τι πράγμα είναι.. 🤔
|
|
|
Post by Frontier on Feb 23, 2020 18:04:13 GMT 2
To Zino 2 έχει Ambarela Η22 SoC, σαφώς ανώτερο από αυτό που χρησιμοποιεί το 1. Αυτό που βλέπω εγώ σε όλα τα βίντεο που έχουν ανέβει, είναι θέμα με την (αυτόματη) ρύθμιση του EV, που είναι καθαρά ζήτημα firmware (δεν είναι ώριμο ακόμα).
|
|
|
Post by petersea on Feb 23, 2020 18:50:38 GMT 2
To Zino 2 έχει Ambarela Η22 SoC, σαφώς ανώτερο από αυτό που χρησιμοποιεί το 1. Αυτό που βλέπω εγώ σε όλα τα βίντεο που έχουν ανέβει, είναι θέμα με την (αυτόματη) ρύθμιση του EV, που είναι καθαρά ζήτημα firmware (δεν είναι ώριμο ακόμα). Ο amparela που αναφέρεις είναι ένας (επεξεργαστής) που (οδηγη) τον σενσορα της κάμερας; sorry για την άγνοια, επίσης έχω την απορία τι σενσορα έχει 🤔, αλλά drone αναφέρουν ότι έχουν Sony IMX 258, 456 π.χ. Αυτό δεν αναφέρει κάτι μόνο ότι είναι Sony, να πω ότι την ίδια απορία έχω και για το anafi.. 🤔
|
|
|
Post by Frontier on Feb 24, 2020 9:35:51 GMT 2
To Zino 2 έχει Ambarela Η22 SoC, σαφώς ανώτερο από αυτό που χρησιμοποιεί το 1. Αυτό που βλέπω εγώ σε όλα τα βίντεο που έχουν ανέβει, είναι θέμα με την (αυτόματη) ρύθμιση του EV, που είναι καθαρά ζήτημα firmware (δεν είναι ώριμο ακόμα). Ο amparela που αναφέρεις είναι ένας (επεξεργαστής) που (οδηγη) τον σενσορα της κάμερας; sorry για την άγνοια, επίσης έχω την απορία τι σενσορα έχει 🤔, αλλά drone αναφέρουν ότι έχουν Sony IMX 258, 456 π.χ. Αυτό δεν αναφέρει κάτι μόνο ότι είναι Sony, να πω ότι την ίδια απορία έχω και για το anafi.. 🤔 Το SoC (Ambarela H22) είναι το ολοκληρωμένο κύκλωμα/υπολογιστής που αναλαμβάνει την κωδικοποίηση της πληροφορίας που λαμβάνει από τον αισθητήρα (που είναι Sony). Όλα αυτά τα θέματα που εμφανίζονται στα βίντεο που κυκλοφορούν (π.χ σκοτεινή απόδοση σε απευθείας έκθεση στον ήλιο), αφορούν το πως το SoC κωδικοποιεί την πληροφορία και είναι θέματα firmware.
|
|
|
Post by nickpsar on Feb 25, 2020 18:48:27 GMT 2
Λοιπόν το Zino 2 προσγειώθηκε σήμερα το μεσημέρι στο σπίτι μου . Δυστυχώς βρίσκομαι εκτός για επαγγελματικούς λόγους και δεν μπορώ να το πιάσω στα χέρια μου και να ξεκινήσω την φωτογράφιση. Επιστρέφω Πέμπτη μεσημέρι οπότε πρώτες εντυπώσεις Πέμπτη βράδυ. Είναι η έκδοση με τις 2 μπαταρίες και τη θήκη μεταφοράς.
|
|
|
Post by petersea on Feb 25, 2020 20:46:51 GMT 2
Λοιπόν το Zino 2 προσγειώθηκε σήμερα το μεσημέρι στο σπίτι μου . Δυστυχώς βρίσκομαι εκτός για επαγγελματικούς λόγους και δεν μπορώ να το πιάσω στα χέρια μου και να ξεκινήσω την φωτογράφιση. Επιστρέφω Πέμπτη μεσημέρι οπότε πρώτες εντυπώσεις Πέμπτη βράδυ. Είναι η έκδοση με τις 2 μπαταρίες και τη θήκη μεταφοράς. Μπράβο Νίκο εύχομαι να το χαρείς Καλές πτήσεις να έχεις, περιμένουμε τις εντυπώσεις σου.. 🤓😁
|
|
|
Post by anergos13 on Feb 26, 2020 20:49:26 GMT 2
Από ότι καταλαβαίνω δεν είναι ευχαριστημένος από την κάμερα, και εγώ από ότι βλέπω κάτι δεν πάει καλά.. 🤔
τελικα με ρυθμισεις στην καμερα μπορει να διορθωθει το θεμα.....
με update σιγουρα μπορει να λυθει....
ο QC Guy πολυ εμφαση εδωσε παλι.... παλευει για τα views μου φαινεται
|
|
|
Post by petersea on Feb 26, 2020 22:26:50 GMT 2
Νομίζω με το τελευταίο Update κάπου χάλασε η σούπα, αρκετοί βλέπω ότι γκρινιάζουν, αρχή είναι ακόμα πιστεύω να διορθωθούν τα οποία προβλήματα.. 🤔
|
|
|
Post by anergos13 on Feb 26, 2020 23:40:12 GMT 2
Και 1η πτήση εν Ελλάδι?
|
|
|
Post by petersea on Feb 27, 2020 0:54:39 GMT 2
Αρκετά καλό, τουλάχιστον για αρχή, νομίζω ήθελε λίγο κατέβασμα το EV η ακόμα καλύτερα ένα φίλτρο.. 🤔
|
|
|
Post by anergos13 on Feb 27, 2020 13:37:29 GMT 2
Μια καλη λυση με το θεμα της αντανακλασης,,,
|
|
|
Post by thomas on Feb 27, 2020 17:38:19 GMT 2
Καλες πτησεις φιλε μ!μπορω να πω οτι τα σπαει σε θεμα ποιοτητας βιντεο!εχω το ph4 pro v2 κ δεν βλεπω διαφορα σε ποιοτητα βιντεο!!ανεβασε κ αλα βιντεακια να δουμε το gimbal πως συμπεριφέρεται!
|
|
|
Post by anergos13 on Feb 27, 2020 18:05:47 GMT 2
Καλες πτησεις φιλε μ!μπορω να πω οτι τα σπαει σε θεμα ποιοτητας βιντεο!εχω το ph4 pro v2 κ δεν βλεπω διαφορα σε ποιοτητα βιντεο!!ανεβασε κ αλα βιντεακια να δουμε το gimbal πως συμπεριφέρεται! Φίλε δεν είναι δικό μου το video... Το αλίευσα στο YT.... Είμαι στην Αναμονή όπως πολλοί Άλλοι.....
|
|
|
Post by nickpsar on Mar 1, 2020 12:52:53 GMT 2
Καλημέρα παιδιά, η πρώτη επαφή μου με το zino 2 αποτυπώνεται στο παρακάτω βίντεο. Αυτά που μου έκαναν εντύπωση: - Υλικό κατασκευής, η Hubsan έκανε στροφή και αποφάσισε να χρησιμοποιήσει ματ πλαστικό τόσο στο σκάφος όσο και στο χειριστήριο. - Σύστημα εξαερισμού με οπές τόσο στα μοτέρ όσο και στο κέλυφος του σκάφους. - Η Οθόνη στο χειριστήριο μας επιτρέπει πτήση χωρίς την ανάγκη σύνδεσης κινητού τηλεφώνου. - Η διαδικασία αναβάθμισης έγινε πολύ πιο απλή σε σχέση φυσικά με τους προκατόχους του. Την πρώτη φορά που συνδέθηκε το σκάφος με το κινητό τηλέφωνο έκανα αναβάθμιση on the fly, τόσο του χειριστηρίου όσο και του σκάφους με απόλυτη επιτυχία και χωρίς την εμφάνιση κάποιου σφάλματος. Φεύγω για την παρθενική πτήση. Νεότερα για την το πως συμπεριφέρεται κατά τη διάρκεια της πτήσης θα έχω το βραδάκι.
|
|
|
Post by anergos13 on Mar 1, 2020 22:40:45 GMT 2
Το zino 2 "Εξαφανιστηκε" από το Gearbest.... Και το Bot στο messenger λέει τώρα για restock σε 10-20 μέρες....
Το εχουν παραχ@@@@ει το Θέμα.....
|
|
|
Post by anergos13 on Mar 3, 2020 15:46:55 GMT 2
Έχει κάποιος κάνα ποιο Φρέσκο νέο από το "Μέτωπο"...
Στην Ομάδα του zino στο FB ακυρώνουν σωρηδον πολλοί... Αφού βαρέθηκαν να περιμενουν......
|
|
|
Post by Frontier on Mar 3, 2020 20:12:29 GMT 2
Έχει κάποιος κάνα ποιο Φρέσκο νέο από το "Μέτωπο"... Στην Ομάδα του zino στο FB ακυρώνουν σωρηδον πολλοί... Αφού βαρέθηκαν να περιμενουν...... Κανένα νέο, η Hubsan δεν έχει παραδώσει ακόμα το 3ο batch. Εγώ δεν ακυρώνω πάντως.
|
|
|
Post by anergos13 on Mar 3, 2020 23:24:15 GMT 2
Έχει κάποιος κάνα ποιο Φρέσκο νέο από το "Μέτωπο"... Στην Ομάδα του zino στο FB ακυρώνουν σωρηδον πολλοί... Αφού βαρέθηκαν να περιμενουν...... Κανένα νέο, η Hubsan δεν έχει παραδώσει ακόμα το 3ο batch. Εγώ δεν ακυρώνω πάντως. Δυστυχώς έχει στεγνώσει η Αγορά.... Αφού ούτε Fimi X8 SE βλέπω διαθεσιμο σε gearbest banggood .... Βλέπω να φεύγει η Άνοιξη και να μην έχουμε παραλάβει... Και μέσα καλοκαιριού βλέπω να μας τρολαρει η hubsan με το Zino 2 Pro. ...
|
|
|
Post by anergos13 on Mar 4, 2020 9:23:36 GMT 2
Μόλις μου ήρθε το παρακάτω mail από το Gearbest... Hi customer,
Thank you for your order with Gearbest.com.
Further to the recent outbreak our supply chain and logistics network in China are now resuming their work. We are preparing to ship orders as quickly as possible.Your order will be carefully checked by QC team. Once your order is shipped, a notification email will be sent to you. You may also check in your Gearbest account under my “Orders” for any update.
We sincerely apologize for any inconvenience caused and thank you for your patience under these special cicumstances.
Best regards,
Gearbest Team
Mail χωρίς Ουσία.... Το bot τώρα δίνει ημερομηνία 30 Απρίλη....
|
|
|
Post by anergos13 on Mar 4, 2020 15:35:51 GMT 2
Κάποιος ανέφερε ότι μετά τo παραπάνω email... του έστειλαν email με refund του ποσού.. Χωρίς να το έχει ζητήσει....
|
|
|
Post by Hlias Virtual rise-SUN-set on Mar 4, 2020 15:58:43 GMT 2
Η ιστορία επαναλαμβάνεται όπως πέρυσι τέτοιο καιρό με το Χ8, αυτή τη φορά με το ΖΙΝΟ 2... Και τότε δυστυχώς τα ίδια έπαθαν όσοι πλήρωσαν το Δεκέμβρη ή Γενάρη και απηύδησαν κάπου τον Απρίλη και ακύρωσαν. Όπως πέρυσι ο Νίκος κατάφερε και πήρε πρώτος το Χ8 έτσι και φέτος, το ίδιο με το ΖΙΝΟ 2, μπράβο βρε Νικ...! Κάκιστη λοιπόν και η τακτική της Hubsan-GB... σας δούλεψαν όπως έκανε πέρυσι η Fimi-BG...
|
|
|
Post by anergos13 on Mar 4, 2020 16:10:01 GMT 2
Η ιστορία επαναλαμβάνεται όπως πέρυσι τέτοιο καιρό με το Χ8, αυτή τη φορά με το ΖΙΝΟ 2... Και τότε δυστυχώς τα ίδια έπαθαν όσοι πλήρωσαν το Δεκέμβρη ή Γενάρη και απηύδησαν κάπου τον Απρίλη και ακύρωσαν. Όπως πέρυσι ο Νίκος κατάφερε και πήρε πρώτος το Χ8 έτσι και φέτος, το ίδιο με το ΖΙΝΟ 2, μπράβο βρε Νικ...! Κάκιστη λοιπόν και η τακτική της Hubsan-GB... σας δούλεψαν όπως έκανε πέρυσι η Fimi-BG... Αν κάνουν και Αυτόματα refund ειναι για μεγάλη γιουχαααα Βασικό επίσης ότι σ αυτή την κατηγορία specs /τιμής δεν υπάρχει τπτ διαθέσιμο.....
|
|
|
Post by Hlias Virtual rise-SUN-set on Mar 4, 2020 16:19:06 GMT 2
Φίλε μου, πολύ φοβάμαι ότι ήταν μούφα η διάθεση σε αυτή την τιμή αφού τώρα είναι πολύ ακριβότερο, νομίζω μάζεψαν (δανείστηκαν) χρήμα και όποιος βαρεθεί του τα γυρίζουν. Πέρυσι τουλάχιστο η Fimi όταν άρχισε η διάθεση το έδινε με κουπόνι στο BG στα ίδια λεφτά με την Preorder, εγώ το πήρα από τους πρώτους με 374€ ασχέτως της μ@λ@κί@ς που έκανε το BG με τον τρόπο αποστολής. ΤΟ ότι πουλάνε πλέον το ΖΙΝΟ 500€ δεν μου αρέσει καθόλου... για μ@λ@κες ψάχνουν;
|
|
|
Post by anergos13 on Mar 7, 2020 13:03:50 GMT 2
Από τους τύπους με το γνωστό κανάλι από Μαλαισία.... Βλέπεις αυτά και λες τι γίνετε μ εμάς....
|
|