|
Post by anergos13 on Feb 13, 2020 11:06:42 GMT 2
καποιος ανεβασε τις αντιστοιχιες με τα SKU Τα SKU τα έβαλα παραπάνω με τα αντίστοιχα τεμάχια σε stock. Βάζοντας το sku στην αναζήτηση του GB, σου εμφανίζει το προϊόν. Συνειδητοποιείς ότι το EU combo είναι στην ουσία ένα καλώδιο (η διαφορά) και ότι συνήθως βάζουν adaptor. Το ζήτημα είναι αν αυτά τα τεμάχια του 2ου batch επαρκούν για τις παραγγελίες μέχρι τέλος έτους (που δεν επαρκούν, φαντάζομαι). Από αυτό πχ...Λείπει η τσάντα... 459471503 - 24 in stock - EU Plug, 2 Batteries Without Storage Bag Ενώ υπάρχει το US πακέτο Κομπλε.... Ολοκληρωμένο combo EU (2 batt + τσάντα)...δεν υπάρχει στην λιστα πάντως....
|
|
|
Post by Frontier on Feb 13, 2020 11:10:34 GMT 2
Τα SKU τα έβαλα παραπάνω με τα αντίστοιχα τεμάχια σε stock. Βάζοντας το sku στην αναζήτηση του GB, σου εμφανίζει το προϊόν. Συνειδητοποιείς ότι το EU combo είναι στην ουσία ένα καλώδιο (η διαφορά) και ότι συνήθως βάζουν adaptor. Το ζήτημα είναι αν αυτά τα τεμάχια του 2ου batch επαρκούν για τις παραγγελίες μέχρι τέλος έτους (που δεν επαρκούν, φαντάζομαι). Από αυτό πχ...Λείπει η τσάντα... 459471503 - 24 in stock - EU Plug, 2 Batteries Without Storage Bag Ενώ υπάρχει το US πακέτο Κομπλε.... Ολοκληρωμένο combo EU (2 batt + τσάντα)...δεν υπάρχει στην λιστα πάντως.... Υπάρχει το US (2 μπαταρίες + τσάντα) και 72 τεμάχια. Αλλά πιθανότατα ΔΕΝ φτάνουν.
|
|
|
Post by anergos13 on Feb 13, 2020 11:13:10 GMT 2
Από αυτό πχ...Λείπει η τσάντα... 459471503 - 24 in stock - EU Plug, 2 Batteries Without Storage Bag Ενώ υπάρχει το US πακέτο Κομπλε.... Ολοκληρωμένο combo EU (2 batt + τσάντα)...δεν υπάρχει στην λιστα πάντως.... Υπάρχει το US (2 μπαταρίες + τσάντα) και 72 τεμάχια. Αλλά πιθανότατα ΔΕΝ φτάνουν. Ναι Αλλά γιατί όλα τα Διαχωρίζουν Σε US και EU...ανεξαρτητα του αντάπτορα.... Τεσπα...το θέμα είναι...πανω απ όλα μέχρι να παραλάβουμε...να εχουν λυθεί τα θέματα με τα update (hardware?)...να μην τρεχουμε.... Εσύ με το δικό σου Μάνο ειδες κίνηση?
|
|
|
Post by Frontier on Feb 13, 2020 11:20:01 GMT 2
Υπάρχει το US (2 μπαταρίες + τσάντα) και 72 τεμάχια. Αλλά πιθανότατα ΔΕΝ φτάνουν. Ναι Αλλά γιατί όλα τα Διαχωρίζουν Σε US και EU...ανεξαρτητα του αντάπτορα.... Γιατί η Husban εξάγει και στην Ευρώπη και εκεί - για λόγους logistics - πρέπει να δίνει καλώδιο Ευρωπαϊκού τύπου βύσματος. Αντίστοιχα έχει UK και US version. Εγώ πάλι δεν εμπιστεύομαι τον QC Guy - γιατί έχω μιλήσει μαζί του στο παρελθόν και ο τύπος είναι drama queen - με δεδομένο ότι τόσοι άλλοι που έχουν παραλάβει και έκαναν υποχρεωτικά update, δεν λένε κάτι. Δεν λέω ότι δεν υπάρχουν προβλήματα (ή δεν θα υπάρξουν), απλά είναι αναμενόμενα για ένα προϊόν που βγαίνει τώρα στην αγορά (όπως βγαίνει). Ακόμα και η dji (που είναι το σημείο αναφοράς) είχε θέματα με το Mini όταν βγήκε - όπως και με τα περισσότερα drones της - αλλά τα επιλύει, υποθέτω το ίδιο θα κάνει και η Hubsan. Αυτό που πραγματικά με ανησυχεί, είναι η εξάπλωση του corona virus, γιατί ήδη έχει επηρεάσει και τις μεταφορές (πολλά ταχυδρομεία σε αρκετές χώρες ΔΕΝ δέχονται πλέον δέματα από Κίνα), εννοείται σε δευτερεύουσα μοίρα μετά τον ανθρώπινο παράγοντα.
|
|
|
Post by anergos13 on Feb 13, 2020 11:27:11 GMT 2
Ναι Αλλά γιατί όλα τα Διαχωρίζουν Σε US και EU...ανεξαρτητα του αντάπτορα.... Γιατί η Husban εξάγει και στην Ευρώπη και εκεί - για λόγους logistics - πρέπει να δίνει καλώδιο Ευρωπαϊκού τύπου βύσματος. Αντίστοιχα έχει UK και US version. Εγώ πάλι δεν εμπιστεύομαι τον QC Guy - γιατί έχω μιλήσει μαζί του στο παρελθόν και ο τύπος είναι drama queen - με δεδομένο ότι τόσοι άλλοι που έχουν παραλάβει και έκαναν υποχρεωτικά update, δεν λένε κάτι. Δεν λέω ότι δεν υπάρχουν προβλήματα (ή δεν θα υπάρξουν), απλά είναι αναμενόμενα για ένα προϊόν που βγαίνει τώρα στην αγορά (όπως βγαίνει). Ακόμα και η dji (που είναι το σημείο αναφοράς) είχε θέματα με το Mini όταν βγήκε - όπως και με τα περισσότερα drones της - αλλά τα επιλύει, υποθέτω το ίδιο θα κάνει και η Hubsan. Αυτό που πραγματικά με ανησυχεί, είναι η εξάπλωση του corona virus, γιατί ήδη έχει επηρεάσει και τις μεταφορές (πολλά ταχυδρομεία σε αρκετές χώρες ΔΕΝ δέχονται πλέον δέματα από Κίνα), εννοείται σε δευτερεύουσα μοίρα μετά τον ανθρώπινο παράγοντα. Θέματα είναι αναμενόμενα...να υπάρξουν...απλα..αν έχεις και άλλο drone το βάζεις στην άκρη και περιμένεις....δεν σε πολύ νοιάζει... Όσοι δεν έχουμε και περιμένουμε...ειναι θέμα.... Γιατί αν μετά την τόση αναμονή...σκασει πρόβλημα...ειδικα hardware....ξενερωνεις.... Ο QC Guy...ειναι κάπως μελοδραματικος όντως...Έχει βέβαια και τα προβλήματα του.... Για το Ταχυδρομείο που αναφέρεις...καπου κάτι διάβασα...απο κάποιον στην Πολωνία...που ειχε θεμα ...
|
|
|
Post by Frontier on Feb 13, 2020 18:06:31 GMT 2
Εσύ με το δικό σου Μάνο ειδες κίνηση? Τίποτα ακόμα, δυστυχώς. Χθες κάποιος στην ομάδα του Zino 2 στο fb έγραψε ότι άλλαξε η κατάσταση της παραγγελίας του σε "packed" και το είχε παραγγείλει την προηγούμενη ημέρα από εμένα. Γιαυτό φοβάμαι ότι μάλλον το 2ο batch δεν αρκεί.
|
|
|
Post by anergos13 on Feb 13, 2020 23:44:49 GMT 2
Πως εγινε Αυτο το κουφο
Μήπως πήρε το απλό....
|
|
|
Post by anergos13 on Feb 14, 2020 8:20:40 GMT 2
Το Bot του Gearbest στο messenger τι σας βγάζει για ημερομηνια αποστολής?
Εμένα 17-19 Φλεβάρη....
|
|
|
Post by Frontier on Feb 14, 2020 9:37:11 GMT 2
Το Bot του Gearbest στο messenger τι σας βγάζει για ημερομηνια αποστολής? Εμένα 17-19 Φλεβάρη.... Εμένα ακόμα λέει "as soon as possible".
|
|
|
Post by anergos13 on Feb 14, 2020 9:50:50 GMT 2
Το Bot του Gearbest στο messenger τι σας βγάζει για ημερομηνια αποστολής? Εμένα 17-19 Φλεβάρη.... Εμένα ακόμα λέει "as soon as possible". Σα ψιλομπαχαλο βλέπω....
|
|
|
Post by Frontier on Feb 14, 2020 10:00:46 GMT 2
Εμένα ακόμα λέει "as soon as possible". Σα ψιλομπαχαλο βλέπω.... Ποια έκδοση παράγγειλες και πότε;
|
|
|
Post by anergos13 on Feb 14, 2020 11:30:27 GMT 2
Σα ψιλομπαχαλο βλέπω.... Ποια έκδοση παράγγειλες και πότε; 12/01 το combo με τις 2 μπαταρίες....
|
|
|
Post by Frontier on Feb 14, 2020 11:46:54 GMT 2
Είσαι πριν από εμένα για το ίδιο πακέτο.
|
|
|
Post by anergos13 on Feb 14, 2020 12:11:37 GMT 2
Είσαι πριν από εμένα για το ίδιο πακέτο. 19/12 δεν ειχες παραγγείλει? ...κατι είχες ακυρώσει αρχικά....αν θυμάμε... Γιατί έλεγες ότι ήσουν οριακά στην 2η αποστολη.... Σωστά?
|
|
|
Post by Frontier on Feb 14, 2020 16:36:04 GMT 2
Είσαι πριν από εμένα για το ίδιο πακέτο. 19/12 δεν ειχες παραγγείλει? ...κατι είχες ακυρώσει αρχικά....αν θυμάμε... Γιατί έλεγες ότι ήσουν οριακά στην 2η αποστολη.... Σωστά? Αρχικά είχα παραγγείλει - το απλό πακέτο - 6/12, το ακύρωσα 12/12 αλλά τα χρήματα μπήκαν στην κάρτα στις 19/12 οπότε και έβαλα παραγγελία το combo. Έγραψα ότι ήμουν οριακά στην 2η αποστολή γιατί ένας από Ουγγαρία - στην ξένη ομάδα Zino 2 στο fb - είχε πει ότι άλλαξε η κατάσταση του combo πακέτου του σε "packed" και είχε παραγγείλει στις 15/12, οπότε υπέθεσα ότι αν είμαι στο 2ο batch θα είμαι οριακά (προφανώς δεν είμαι ούτε στο 2ο batch).
|
|
|
Post by anergos13 on Feb 14, 2020 16:45:12 GMT 2
19/12 δεν ειχες παραγγείλει? ...κατι είχες ακυρώσει αρχικά....αν θυμάμε... Γιατί έλεγες ότι ήσουν οριακά στην 2η αποστολη.... Σωστά? Αρχικά είχα παραγγείλει - το απλό πακέτο - 6/12, το ακύρωσα 12/12 αλλά τα χρήματα μπήκαν στην κάρτα στις 19/12 οπότε και έβαλα παραγγελία το combo. Έγραψα ότι ήμουν οριακά στην 2η αποστολή γιατί ένας από Ουγγαρία - στην ξένη ομάδα Zino 2 στο fb - είχε πει ότι άλλαξε η κατάσταση του combo πακέτου του σε "packed" και είχε παραγγείλει στις 15/12, οπότε υπέθεσα ότι αν είμαι στο 2ο batch θα είμαι οριακά (προφανώς δεν είμαι ούτε στο 2ο batch). Αρα η παραγγελία σου είναι ένα μηνα σχεδόν Προγενέστερη.... Εμένα είναι 12/01 ...εσενα 19/12... Το δικό σου έπρεπε να φύγει... Αν φύγει το δικό μου...πρωτα... Θα χουν μπλέξει τα μπούτια τους!!
|
|
|
Post by Frontier on Feb 14, 2020 17:54:50 GMT 2
Αρχικά είχα παραγγείλει - το απλό πακέτο - 6/12, το ακύρωσα 12/12 αλλά τα χρήματα μπήκαν στην κάρτα στις 19/12 οπότε και έβαλα παραγγελία το combo. Έγραψα ότι ήμουν οριακά στην 2η αποστολή γιατί ένας από Ουγγαρία - στην ξένη ομάδα Zino 2 στο fb - είχε πει ότι άλλαξε η κατάσταση του combo πακέτου του σε "packed" και είχε παραγγείλει στις 15/12, οπότε υπέθεσα ότι αν είμαι στο 2ο batch θα είμαι οριακά (προφανώς δεν είμαι ούτε στο 2ο batch). Αρα η παραγγελία σου είναι ένα μηνα σχεδόν Προγενέστερη.... Εμένα είναι 12/01 ...εσενα 19/12... Το δικό σου έπρεπε να φύγει... Αν φύγει το δικό μου...πρωτα... Θα χουν μπλέξει τα μπούτια τους!! Σωστά... τώρα είδα ότι έγραψες 12/1. Για να δούμε τις επόμενες ημέρες.
|
|
|
Post by petersea on Feb 14, 2020 19:56:10 GMT 2
Το Bot του Gearbest στο messenger τι σας βγάζει για ημερομηνια αποστολής? Εμένα 17-19 Φλεβάρη.... Τι είναι αυτό το Bot; είμαι λίγο άσχετος 😁
|
|
|
Post by anergos13 on Feb 14, 2020 20:02:32 GMT 2
Το Bot του Gearbest στο messenger τι σας βγάζει για ημερομηνια αποστολής? Εμένα 17-19 Φλεβάρη.... Τι είναι αυτό το Bot; είμαι λίγο άσχετος 😁 Οι αυτόματες απαντήσεις που δίνει το gearbest στο messenger
|
|
|
Post by petersea on Feb 14, 2020 20:10:48 GMT 2
Τι είναι αυτό το Bot; είμαι λίγο άσχετος 😁 Οι αυτόματες απαντήσεις που δίνει το gearbest στο messenger Δηλαδή μπαίνω messager στο gearbest και κάνω ερώτηση; εάν είναι εύκολο πώς γίνεται;
|
|
|
Post by anergos13 on Feb 14, 2020 20:20:46 GMT 2
Οι αυτόματες απαντήσεις που δίνει το gearbest στο messenger Δηλαδή μπαίνω messager στο gearbest και κάνω ερώτηση; εάν είναι εύκολο πώς γίνεται; Mπες εδώ m.gearbest.com/about/contact-usΚαι πας στο messenger... Και θα ρωτήσεις με τον αριθμο παραγγελίας για την αποστολή... Και κατευθείαν θα σου απάντησει... Πότε εκανες παραγγελία Εσύ?
|
|
|
Post by petersea on Feb 14, 2020 20:23:52 GMT 2
Δηλαδή μπαίνω messager στο gearbest και κάνω ερώτηση; εάν είναι εύκολο πώς γίνεται; Mπες εδώ m.gearbest.com/about/contact-usΚαι πας στο messenger... Και θα ρωτήσεις με τον αριθμο παραγγελίας για την αποστολή... Και κατευθείαν θα σου απάντησει... Πότε εκανες παραγγελία Εσύ? Ευχαριστώ πολύ! 31/12, αυτό με 2 μπαταρίες και τσάντα.. 😀
|
|
|
Post by anergos13 on Feb 14, 2020 20:24:45 GMT 2
Mπες εδώ m.gearbest.com/about/contact-usΚαι πας στο messenger... Και θα ρωτήσεις με τον αριθμο παραγγελίας για την αποστολή... Και κατευθείαν θα σου απάντησει... Πότε εκανες παραγγελία Εσύ? Ευχαριστώ πολύ! 31/12, αυτό με 2 μπαταρίες και τσάντα.. 😀 Για βάλε αριθμό να δούμε τι θα σου βγαλει
|
|
|
Post by petersea on Feb 14, 2020 20:45:03 GMT 2
Your item will be dispatched around 3 business days. Kindly wait for it. We will expedite the process and ship it for you as soon as possible. Once your order is shipped out, we will send you a confirmation email with the tracking number. Λίγο χλωμό βλέπω να συμβεί αυτό..🤔
|
|
|
Post by anergos13 on Feb 14, 2020 21:09:37 GMT 2
Your item will be dispatched around 3 business days. Kindly wait for it. We will expedite the process and ship it for you as soon as possible. Once your order is shipped out, we will send you a confirmation email with the tracking number. Λίγο χλωμό βλέπω να συμβεί αυτό..🤔 Και εμένα έλεγε 17 με 19... Τώρα τι θα συμβεί Άγνωστο.... Θα κάνω και μια απόπειρα να μιλήσω στο live να δω τι θα πουν....
|
|
|
Post by anergos13 on Feb 14, 2020 22:03:34 GMT 2
Και ενα video απ το γνωστό κανάλι....
Φουλ Δύναμη....το zino
|
|
|
Post by nickpsar on Feb 18, 2020 20:37:46 GMT 2
Λοιπόν η δική μου περίπτωση αποστολής έχει ως εξής. Παραγγελία και φυσικά πληρωμή έγινε στις 13 Δεκεμβρίου. Για καλή μου τύχη (θεωρητικά) ήμουν στα πρώτα κομμάτια που υποτίθεται ότι στάλθηκαν από το Gearbest στις 12 Ιανουαρίου (όπως έγραψα και σε παλαιότερη ανάρτηση μου). Μέχρι και σήμερα η ενημέρωση που είχα για τον αριθμό αποστολής που μου είχε δώσει το GB ήταν"The instruction data for this shipment have been provided by the sender to DHL electronically". Αυτή ήταν η ενημέρωση μέχρι και σήμερα το μεσημέρι όπου τελικά το δέμα μου εμφανίστηκε στη Γερμανία. Το ερώτημα είναι η τόσο μεγάλη καθυστέρηση οφείλεται στον κορονοϊό ή στο τέχνασμα του GB να στείλει αρχικά αριθμούς παρακολούθησης δέματος ώστε να κλείσει στόματα και να προχωρήσει σε αποστολή την 14 Φεβρουαρίου όπως αναφέρθηκε σε πολλά sites;
|
|
|
Post by Frontier on Feb 18, 2020 21:24:51 GMT 2
Δεν υπάρχει κάποιο τέχνασμα του GB, αυτή η (μεγάλη) χρονική καθυστέρηση από την στιγμή που το tracking φαίνεται ενεργό μέχρι να εμφανιστεί Γερμανία είναι αναμενόμενη και έχει να κάνει με τις διαδικασίες εκτελωνισμού (μέχρι να εκτελωνιστεί το πακέτο, δεν φαίνεται πουθενά παρά μόνο σαν "instruction data"). Εκτιμώ όμως ότι υπάρχει (ακόμα) μεγαλύτερη καθυστέρηση στην διαδικασία εκτελωνισμού και λόγω corona virus.
Καλή παραλαβή, περιμένουμε εντυπώσεις.
|
|
|
Post by petersea on Feb 19, 2020 10:51:42 GMT 2
Thank you for your recent order with Gearbest.com.
We are sorry to let you know that we cannot ship the below item at this time. 459471507*1,Hubsan Zino 2 GPS 5G WiFi 6KM FPV with 4K UHD Camera 3-Axis Gimbal RC Drone Quadcopter RTF
We apologize to you for this mistake. Please forgive us for the unpleasantness brought to you.
In order to resolve this issue we would like to offer you the following options: Option 1. Wait for the item to become available. Wait for 10 - 15 days for the item to come back in stock. Once it is available we will ship it to you as soon as possible.
Option 2. Exchange for productof an equivalent value. In this case, please kindly give us the product link (URL) you would like to order instead. Please indicate the size/color too if applicable.
Kindly let us know at your earliest convenience.
Thank you for your understanding and cooperation. Το θέμα τώρα είναι θα το στείλουν τότε η θα φάμε και άλλη καθυστέρηση.. 🤔
|
|
|
Post by Frontier on Feb 19, 2020 17:26:12 GMT 2
petersea: Το πιθανότερο είναι να φάμε και άλλη καθυστέρηση λόγω corona virus. Αυτό το λέω διότι και στην εγχώρια αγορά, έχουν αρχίσει να υπάρχουν ελλείψεις και έχουν ανέβει οι τιμές (την προηγούμενη εβδομάδα, Samsung SSD στην χονδρική έπαιζε στα 72 Ευρώ, αυτήν την εβδομάδα έχει τσιμπήσει +20€ στην τιμή και αναμένεται να ανέβει και άλλο). Αν η κατάσταση δεν ομαλοποιηθεί αρχές Μαρτίου, μας βλέπω για Απρίλιο... Ξαναζώ φάση Fimi X8 SE.
|
|