|
Post by petersea on Jan 20, 2020 20:34:23 GMT 2
Άλλο ένα βίντεο από Φιλιππίνες...
|
|
|
Post by anergos13 on Jan 20, 2020 20:48:06 GMT 2
Άλλο ένα βίντεο από Φιλιππίνες... Χρωματικά σε monitor 4k δείχνει πολύ ισορροπημενο και με καλή οξύτητα ενα Θέματακι παρατήρησα στις γρήγορες περιστροφές στο 0:48 0:58....ή είναι η ιδέα μου...?... Από Ορίζοντα πως το βλέπετε?
|
|
|
Post by petersea on Jan 20, 2020 21:43:25 GMT 2
Άλλο ένα βίντεο από Φιλιππίνες... Χρωματικά σε monitor 4k δείχνει πολύ ισορροπημενο και με καλή οξύτητα ενα Θέματακι παρατήρησα στις γρήγορες περιστροφές στο 0:48 0:58....ή είναι η ιδέα μου...?... Από Ορίζοντα πως το βλέπετε? Μέχρι στιγμής το έχω δει σε κινητό, στραβό ορίζοντα βλέπω σε κάποιες στιγμές, υπομονή μέχρι να δούμε κανένα σοβαρό βίντεο, μέχρι στιγμής ανεβαίνουν με το σταγονομετρο, επίσης με ανησυχεί ότι από αύριο ξεκινά η κινέζικη Πρωτοχρονιά και η hubsan μέχρι τις 3 Φεβρουαρίου πάει για τσισα.. 😂 να δούμε πότε θα παραλάβουμε....
|
|
|
Post by anergos13 on Jan 20, 2020 21:50:44 GMT 2
για ριξε και μια ματια απο μεγαλη Οθονη....
παντως με την 1η φουρνια να ειναι στο δρομο απο την επομενη εβδομαδα ισως καποιοι παραλαβουν και αρχισουμε τουλάχιστον να βλεπουμε κατι παραπανω.....
οσοι εχουν παραλαβει και ανεβασαν το video ειναι παραλαβες εκτος gearbest ...
ο Ελληνας στον Καναδα το πηρε απο aliexpress....
|
|
|
Post by anergos13 on Jan 20, 2020 21:59:54 GMT 2
καποιος ανεβασε κι αυτο το video....ειναι δεν ειναι απο zino 2....αντε βρες το...
αυτο εχει θεμα εμφανως με οριζοντα παντως...
|
|
|
Post by petersea on Jan 20, 2020 22:33:17 GMT 2
καποιος ανεβασε κι αυτο το video....ειναι δεν ειναι απο zino 2....αντε βρες το... αυτο εχει θεμα εμφανως με οριζοντα παντως... Δεν νομίζω οι Κινέζοι τέτοια εποχή να κάνουν gampig και αυτοί περίπου τον ίδιο καιρό πρέπει να έχουν επόμενος πρέπει να είναι παλιό
|
|
|
Post by anergos13 on Jan 20, 2020 23:40:14 GMT 2
καποιος ανεβασε κι αυτο το video....ειναι δεν ειναι απο zino 2....αντε βρες το... αυτο εχει θεμα εμφανως με οριζοντα παντως... Δεν νομίζω οι Κινέζοι τέτοια εποχή να κάνουν gampig και αυτοί περίπου τον ίδιο καιρό πρέπει να έχουν επόμενος πρέπει να είναι παλιό Ναι όντως κάτι δεν πάει καλά...εχει πέσει έξω ο Αρνιακος στο video🤣
|
|
|
Post by petersea on Jan 21, 2020 7:56:04 GMT 2
Οι φόβοι μου επιβεβαιωθηκαν, μου έστειλαν μήνυμα ότι από 23 Ιανουαρίου έως 10 Φεβρουαρίου δεν θα στείλουν τίποτα καλό Μάρτιο και βλέπουμε.. 😤
|
|
|
Post by petersea on Jan 21, 2020 8:07:12 GMT 2
Δεύτερο βίντεο από τον Καναδά το κόβω να είναι της ίδιας μέρας κέντρο και δεξιά όντως out of focus,Βέβαια το πετά και στους - 9 έχει ανεβάσει 3 βίντεο τελικά,δεν ξέρω πόσο το επηρεάζει το κρύο και αυτές η συνθήκες στην λήψη...
|
|
|
Post by anergos13 on Jan 21, 2020 8:14:11 GMT 2
Οι φόβοι μου επιβεβαιωθηκαν, μου έστειλαν μήνυμα ότι από 23 Ιανουαρίου έως 10 Φεβρουαρίου δεν θα στείλουν τίποτα καλό Μάρτιο και βλέπουμε.. 😤 Και εμένα επίσης...αναμενομενο καθε χρόνο το ίδιο κάνουν..... Ας δούμε κι αυτούς που θα παραλάβουν στο μεσοδιάστημα να βγάλουμε κάποια συμπεράσματα...
|
|
|
Post by anergos13 on Jan 21, 2020 8:17:34 GMT 2
Δεύτερο βίντεο από τον Καναδά το κόβω να είναι της ίδιας μέρας κέντρο και δεξιά όντως out of focus... Αν δεν ανεβάσει κάτι διαφορετικό δεν θα μπορεσουμε να βγάλουμε ασφαλές συμπέρασμα.... Τουλάχιστον στον δεύτερο από Ινδονησία το focus ήταν οκ.. Πάντως στις πρώτες φουρνιες θα παίζουμε λίγο με την τύχη απ ότι βλέπω....
|
|
|
Post by Frontier on Jan 21, 2020 16:46:31 GMT 2
Μακάρι να είναι αυτές οι "παιδικές ασθένειες" του Zino 2, όλα αυτά διορθώνονται με firmware updates. Το κακό είναι ότι μας "έπιασε" η κινέζικη πρωτοχρονιά τους, οπότε θα περιμένουμε αρκετά.
|
|
|
Post by anergos13 on Jan 21, 2020 21:42:53 GMT 2
Κάτι γίνεται με τον ορίζοντα...
Houston we have problem....
|
|
|
Post by anergos13 on Jan 23, 2020 12:30:42 GMT 2
απο Καναδα ανεβηκε και επομενο video....με τα ιδια θεματα ..out o focus (κεντρικα) και ολιγο στραβο οριζοντα...
το οτι φαινονται οι προπελες στην αρχη του πλανου ....μπορει να διορθωθει με update?
|
|
|
Post by Frontier on Jan 23, 2020 13:57:29 GMT 2
Έλικες, όχι προπέλες. Προπέλες έχουν τα βαπόρια.
Το ότι φαίνονται οι έλικες (μπορεί να) έχει να κάνει με το γεγονός ότι πετά σε τόσο χαμηλές θερμοκρασίες και το gimbal δεν αντιδρά όπως πρέπει (γιαυτό και ο στραβός ορίζοντας), ενώ το θόλωμα παρουσιάζεται και σε dji drones όταν πετούν σε τόσο χαμηλές θερμοκρασίες.
Εγώ δεν μπορώ να βγάλω συμπεράσματα από τα βίντεο του συγκεκριμένου, ακριβώς γιατί πετά σε συνθήκες που δεν προβλέπονται από τον κατασκευαστή (το Zino αναφέρει ρητά στο manual ότι δεν λειτουργεί σωστά σε θερμοκρασίες κάτω των 0 Celsius, πιθανότατα το ίδιο ισχύει και για το Zino 2).
|
|
|
Post by anergos13 on Jan 23, 2020 14:28:34 GMT 2
Έλικες, όχι προπέλες. Προπέλες έχουν τα βαπόρια. Το ότι φαίνονται οι έλικες (μπορεί να) έχει να κάνει με το γεγονός ότι πετά σε τόσο χαμηλές θερμοκρασίες και το gimbal δεν αντιδρά όπως πρέπει (γιαυτό και ο στραβός ορίζοντας), ενώ το θόλωμα παρουσιάζεται και σε dji drones όταν πετούν σε τόσο χαμηλές θερμοκρασίες. Εγώ δεν μπορώ να βγάλω συμπεράσματα από τα βίντεο του συγκεκριμένου, ακριβώς γιατί πετά σε συνθήκες που δεν προβλέπονται από τον κατασκευαστή (το Zino αναφέρει ρητά στο manual ότι δεν λειτουργεί σωστά σε θερμοκρασίες κάτω των 0 Celsius, πιθανότατα το ίδιο ισχύει και για το Zino 2). Πάντως και στο συγκεκριμένο video και στο προηγούμενο από Ινδονησία....θεματακια υφίστανται... Λογω συνθηκών ή λόγω υπαρκτών θεμάτων...θα δείξει.... Οσοι το παραγγείλαμε αυτό που μας ενδιαφέρει νομιζω είναι να λύνονται με firm update ...και να μην μπλέξουμε με hardware.... Πάντως αναμένουμε και κάποιο video που να είναι καλύτερο..... Επειδή propellers (έλικες ή προπέλες το ίδιο Αγγλικά αν δεν κάνω λαθος)το βλέπω παντού μπροστα μου... Κεκτημένη ταχύτητα.....
|
|
|
Post by Frontier on Jan 23, 2020 15:49:00 GMT 2
Όλα έχουν τα θέματά τους - ειδικά στην αρχή της κυκλοφορίας τους - και τα περισσότερα λύνονται με αναβαθμίσεις. Όσο η κυκλοφορία είναι περιορισμένη - διότι οι χρήστες είναι και οι δοκιμαστές - θα βλέπουμε τέτοια θέματα.
|
|
|
Post by anergos13 on Jan 24, 2020 16:12:51 GMT 2
Ξεκίνησαν τα video με ανάλυση σε βάθος από τον γκουρού της hubsan...
Το ΣΚ...το πρώτο video πτήσης..
|
|
|
Post by petersea on Jan 24, 2020 18:50:19 GMT 2
Και μία νυχτερινή λήψη αρκετά καλή θα έλεγα.. 🤔
|
|
|
Post by petersea on Jan 24, 2020 18:52:04 GMT 2
Ξεκίνησαν τα video με ανάλυση σε βάθος από τον γκουρού της hubsan... Το ΣΚ...το πρώτο video πτήσης.. Ε και αυτός μισή ώρα βίντεο και δεν λέει και πολλά.. 🤔
|
|
|
Post by anergos13 on Jan 24, 2020 19:11:35 GMT 2
Και μία νυχτερινή λήψη αρκετά καλή θα έλεγα.. 🤔 Ενθαρρυντικο το δείγμα...καλη βάση!!
|
|
|
Post by anergos13 on Jan 24, 2020 19:14:58 GMT 2
Ξεκίνησαν τα video με ανάλυση σε βάθος από τον γκουρού της hubsan... Το ΣΚ...το πρώτο video πτήσης.. Ε και αυτός μισή ώρα βίντεο και δεν λέει και πολλά.. 🤔 Ο συγκεκριμένος είναι λίγο βαρετός...και αργός...αλλα έχει "ειδίκευση" με την husban...και πολλά video με επέμβαση στα σωθικά του zino.... Μιλάει απευθειας με την husban και έχει πληροφόρηση ..... Τα video που θα ανεβάσει παντως θα είναι αναλυτικότατα....
|
|
|
Post by anergos13 on Jan 25, 2020 13:49:06 GMT 2
Νεο video με καλες συνθηκες....
οριζοντας και κινηση gimbal....προβλημα!!
|
|
|
Post by loykas82 on Jan 25, 2020 17:05:14 GMT 2
Νεο video με καλες συνθηκες.... οριζοντας και κινηση gimbal....προβλημα!! Παιδικες ασθενειες νομιζω.Ελπιζω οτι θα λυθουν σε επομενο update.
|
|
|
Post by Frontier on Jan 25, 2020 17:36:22 GMT 2
Η ποιότητα της εικόνας είναι πολύ καλή, εφόσον δεν έχει υποστεί επεξεργασία. Η κλίση στον ορίζοντα είναι παρόμοια με αυτήν που είχε και το Fimi X8 SE όταν κυκλοφόρησε και διορθώθηκε στην πορεία με firmware update.
|
|
|
Post by petersea on Jan 25, 2020 20:45:23 GMT 2
Νεο video με καλες συνθηκες.... οριζοντας και κινηση gimbal....προβλημα!! Μόλις το είδα και εγώ στο λαπτοπ σε 2160P πολύ καλό θα έλεγα εκτός από τον ορίζοντα, εκεί μας τα χαλάει λίγο, άριστες εντυπώσεις και από το νυχτερινό,τα είχα δει στο κινητό καμία σχέση με την θέαση στο λαπτοπ.. 😊
|
|
|
Post by anergos13 on Jan 25, 2020 21:40:06 GMT 2
τωρα που το ειδα ξανα προσεξα μεγαλη διαφορα στα χρωματα πριν και μετα το 3:00 ...να χει κανει color grading ?
|
|
|
Post by Frontier on Jan 25, 2020 22:08:46 GMT 2
Λέει στην περιγραφή του βίντεο ότι στο πρώτο μισό του βίντεο έχει χρησιμοποιήσει το bright mode της κάμερας. Το δεύτερο μισό είναι σε normal mode.
|
|
|
Post by anergos13 on Jan 25, 2020 22:12:14 GMT 2
Λέει στην περιγραφή του βίντεο ότι στο πρώτο μισό του βίντεο έχει χρησιμοποιήσει το bright mode της κάμερας. Το δεύτερο μισό είναι σε normal mode. Πολυ Ωραια τότε...Δεν το χα προσέξει λόγω των κινεζικών που γράφε στην αρχή....
|
|
|
Post by petersea on Jan 25, 2020 22:47:46 GMT 2
Λέει στην περιγραφή του βίντεο ότι στο πρώτο μισό του βίντεο έχει χρησιμοποιήσει το bright mode της κάμερας. Το δεύτερο μισό είναι σε normal mode. Συγνώμη Μάνο αλλά τι είναι το bright Mode.. 🤔😁
|
|