|
Post by anergos13 on Jan 25, 2020 22:52:32 GMT 2
Λέει στην περιγραφή του βίντεο ότι στο πρώτο μισό του βίντεο έχει χρησιμοποιήσει το bright mode της κάμερας. Το δεύτερο μισό είναι σε normal mode. Συγνώμη Μάνο αλλά τι είναι το bright Mode.. 🤔😁 Λογικά είναι "ετοιμες" ρυθμίσεις στην ληψη video....
|
|
|
Post by Frontier on Jan 26, 2020 19:31:41 GMT 2
Συγνώμη Μάνο αλλά τι είναι το bright Mode.. 🤔😁 Λογικά είναι "ετοιμες" ρυθμίσεις στην ληψη video.... Ακριβώς.
|
|
|
Post by anergos13 on Jan 27, 2020 16:47:39 GMT 2
Νέο σύντομο video περί active trakcing!
|
|
|
Post by anergos13 on Jan 27, 2020 21:27:05 GMT 2
Με Αυτά που ακούω για Κοροναιο...δεν βλέπω να παραλαμβάνουμε....
Καραντίνα όλη την Κινα βλέπω ....
Μπέρδεμα...
|
|
|
Post by anergos13 on Jan 28, 2020 13:30:10 GMT 2
Με Αυτά που ακούω για Κοροναιο...δεν βλέπω να παραλαμβάνουμε.... Καραντίνα όλη την Κινα βλέπω .... Μπέρδεμα... Ήρθε και η επιβεβαίωση από τα Κεντρικά.... Given the current situation of the Coronavirus in China, we will be taking additional measures to ensure the well-being of our workers and their families. After the Spring Festival Holidays, Hubsan official start date for working will be February 3rd,2020. (this date could be further postponed depending on the situation.) Until then, we apologize for the inconvenience this causes you, but we confident that you will understand that the safety of our workers is of paramount importance.
|
|
|
Post by anergos13 on Jan 30, 2020 9:03:20 GMT 2
Κάποιοι με Αγορά μεσα Δεκεμβριου αναφέρουν ότι πηραν ημερομηνία παραλαβής...... Τουλάχιστον να δούμε περισσότερα reviews .....
|
|
|
Post by petersea on Feb 2, 2020 20:23:19 GMT 2
Φάτε μάτια ψάρια... Πολύ καλό φαίνεται, τώρα πότε θα παραλάβουμε και εάν είναι το θέμα τον κωρονοιο μου μέσα.. 😤 Μάνο έχεις καμιά πληροφορία.. 🤔😀
|
|
|
Post by Frontier on Feb 3, 2020 8:49:45 GMT 2
Όχι Πέτρο ακόμα, το άτομο που μιλάω δεν έχει επιστρέψει. Δυστυχώς η κατάσταση εκεί είναι πάρα πολύ δύσκολη και θα έχουμε (αρκετή) καθυστέρηση.
|
|
|
Post by anergos13 on Feb 3, 2020 8:59:01 GMT 2
Σε θέματα όπως η Υγεία προτεραιότητα σαφώς ο Άνθρωπος....ας δούμε τι θα γίνει από 10/2 που έχουν βάλει πολλοι σαν ημερομηνία επανεκκίνησης....
Σήμερα Αύριο θα ανεβασει video και ο QC Guy.....
|
|
|
Post by anergos13 on Feb 3, 2020 9:38:09 GMT 2
Έδωσα και το mavic mini....και τώρα βλεπω για μήνες να χαζεύω video στο youtube😔
|
|
|
Post by petersea on Feb 3, 2020 9:48:26 GMT 2
Ασφαλώς και προέχει η υγεία, εδώ έχει κινητοποίηθει όλος ο πλανήτης, απλώς αναφέρομαι στην γκαντεμιά μας που μας έτυχε αυτό τώρα όπως και πέρσι είχαμε πρόβλημα με το fimi x8se και στο τέλος ακυρωσαμε την παραγγελία, 10 /2 έλεγε το gearbest ότι θα ξεκινήσει να αποστέλλει παραγγελίες τώρα με αυτό τον χαμό να δούμε πότε; το έχουν καταλάβει και τα καταστήματα στο Amazon το πρόβλημα και έχουν ανεβάσει τις τιμές στο anafi, μετάνιωσα που έδωσα το mavic pro...
|
|
|
Post by anergos13 on Feb 3, 2020 9:50:02 GMT 2
Ασφαλώς και προέχει η υγεία, εδώ έχει κινητοποίηθει όλος ο πλανήτης, απλώς αναφέρομαι στην γκαντεμιά μας που μας έτυχε αυτό τώρα όπως και πέρσι είχαμε πρόβλημα με το fimi x8se και στο τέλος ακυρωσαμε την παραγγελία, 10 /2 έλεγε το gearbest ότι θα ξεκινήσει να αποστέλλει παραγγελίες τώρα με αυτό τον χαμό να δούμε πότε; το έχουν καταλάβει και τα καταστήματα στο Amazon το πρόβλημα και έχουν ανεβάσει τις τιμές στο anafi, μετάνιωσα που έδωσα το mavic pro... Τωρα είσαι με το fimi? Παντως το gearbest απτόητο στέλνει σωρηδόν newsletters....
|
|
|
Post by petersea on Feb 3, 2020 12:36:50 GMT 2
Ασφαλώς και προέχει η υγεία, εδώ έχει κινητοποίηθει όλος ο πλανήτης, απλώς αναφέρομαι στην γκαντεμιά μας που μας έτυχε αυτό τώρα όπως και πέρσι είχαμε πρόβλημα με το fimi x8se και στο τέλος ακυρωσαμε την παραγγελία, 10 /2 έλεγε το gearbest ότι θα ξεκινήσει να αποστέλλει παραγγελίες τώρα με αυτό τον χαμό να δούμε πότε; το έχουν καταλάβει και τα καταστήματα στο Amazon το πρόβλημα και έχουν ανεβάσει τις τιμές στο anafi, μετάνιωσα που έδωσα το mavic pro... Τωρα είσαι με το fimi? Παντως το gearbest απτόητο στέλνει σωρηδόν newsletters.... Τώρα σου κάνω παρέα 😁 τίποτα δεν έχω το fimi το είχα ακυρώση και είχα πάρει το mavic pro και το έδωσα γιατί μου έσπασαν τα νεύρα με τις nfz εδώ που μένω, για να δούμε τι κατάληξη θα έχουμε...
|
|
|
Post by anergos13 on Feb 3, 2020 15:38:29 GMT 2
Τωρα είσαι με το fimi? Παντως το gearbest απτόητο στέλνει σωρηδόν newsletters.... Τώρα σου κάνω παρέα 😁 τίποτα δεν έχω το fimi το είχα ακυρώση και είχα πάρει το mavic pro και το έδωσα γιατί μου έσπασαν τα νεύρα με τις nfz εδώ που μένω, για να δούμε τι κατάληξη θα έχουμε... Άιντε να Δούμε....ποτε θα ξεκινήσει καμία αποστολή....μπας και μπει σε κάποια σειρά δειλά δειλά....η διαδικασία!! Σε ποια περιοχή είσαι? Εγω Ναύπακτο...!
|
|
|
Post by petersea on Feb 3, 2020 18:33:23 GMT 2
Τώρα σου κάνω παρέα 😁 τίποτα δεν έχω το fimi το είχα ακυρώση και είχα πάρει το mavic pro και το έδωσα γιατί μου έσπασαν τα νεύρα με τις nfz εδώ που μένω, για να δούμε τι κατάληξη θα έχουμε... Άιντε να Δούμε....ποτε θα ξεκινήσει καμία αποστολή....μπας και μπει σε κάποια σειρά δειλά δειλά....η διαδικασία!! Σε ποια περιοχή είσαι? Εγω Ναύπακτο...! Αμην.. 😁 Αρτέμιδα Αττικής με πάνω από 15 χιλιόμετρα μπλε nfz για την dji...
|
|
|
Post by petersea on Feb 4, 2020 19:14:32 GMT 2
Άλλο ένα range test, επίσης διακρίνω και διόρθωση του ορίζοντα...
|
|
|
Post by anergos13 on Feb 4, 2020 21:37:08 GMT 2
Άλλο ένα range test, επίσης διακρίνω και διόρθωση του ορίζοντα... Το φτάσε στα όρια του.....αν δεν εκανε τπτ παράξενο με τπτ extender... τα σπάει το τεστ .....
|
|
|
Post by anergos13 on Feb 4, 2020 22:17:34 GMT 2
Είμαστε οι τυχεροι της υπόθεσης τελικά.....οοοοοοταν το παραλάβουμε ολα θα δουλεύουν τελεια🤣 Επίσης θετικό....ότι δουλεύει το εργοστασιο... Τις επόμενες μέρες θα αυξηθούν κατακόρυφα τα video στο youtube αφού αρκετοι άρχισαν να παραλαμβάνουν....
|
|
|
Post by petersea on Feb 4, 2020 23:28:01 GMT 2
Είμαστε οι τυχεροι της υπόθεσης τελικά.....οοοοοοταν το παραλάβουμε ολα θα δουλεύουν τελεια🤣 Επίσης θετικό....ότι δουλεύει το εργοστασιο... Τις επόμενες μέρες θα αυξηθούν κατακόρυφα τα video στο youtube αφού αρκετοι άρχισαν να παραλαμβάνουν.... Πριν από λίγο είδα άλλο ένα fast Unboxing στο YouTube μάλλον από Αμερική, για να δούμε...
|
|
|
Post by anergos13 on Feb 5, 2020 16:39:10 GMT 2
Σύγκριση bitrate σε όλες τις αναλύσεις video...
Στο 4k φτάνει τα 109 mb/s.
|
|
|
Post by anergos13 on Feb 5, 2020 20:26:38 GMT 2
Άλλο ένα video απ το γνωστό κανάλι.. Δείχνει εξαιρετικό....αλλα επειδή το συγκεκριμένο είναι πωλητής του zino ...εχω μια επιφύλαξη....για επεξεργασία..... Το οποίο λέει ότι έχει πουλήσει και 5 zino 2...και 3 έχουν κάνει και αξιολόγηση..... shopee.com.my/product/197142109/5514001271?smtt=0.0.9
|
|
|
Post by anergos13 on Feb 5, 2020 21:22:14 GMT 2
|
|
|
Post by anergos13 on Feb 5, 2020 22:55:17 GMT 2
Για να δούμε μήπως ξεκινήσουν οι Αποστολές τις επόμενες μέρες....
|
|
|
Post by anergos13 on Feb 6, 2020 8:36:04 GMT 2
Άνοιξε και το Gearbest τις πωλήσεις...
|
|
|
Post by loykas82 on Feb 6, 2020 8:43:40 GMT 2
Μολις επεσα πανω σε αυτο.
|
|
|
Post by petersea on Feb 6, 2020 16:34:03 GMT 2
Εδώ νομίζω τα σπάει!!! 😊
|
|
|
Post by Frontier on Feb 6, 2020 17:09:08 GMT 2
petersea: Από ορίζοντα και χρώματα είναι μια χαρά, αλλά κάτι δεν μου αρέσει στον ρυθμό ανανέωσης... μου δίνει την εντύπωση ότι "ρίχνει" καρέ, πιθανότατα λόγω ταχύτητας εγγραφής της MicroSD κάρτας. Ειδικά στο yaw και pan βλέπω ένα μικρό lag, αλλά θέλω να πιστεύω ότι είναι θέμα κάρτας μνήμης. Δες π.χ ένα παρόμοιο βίντεο (αλλά το βράδυ) από το Yuneec Typhoon H+ πόσο πιο ομαλά είναι τα yaw και pan. Βέβαια το ένα έχει €400 και το άλλο κοντά €2000, οπότε με δεδομένη την διαφορά τιμής το Zino 2 θα τα πάει περίφημα.
|
|
|
Post by petersea on Feb 6, 2020 17:51:16 GMT 2
Το είδα από το κινητό αργότερα θα το δω στο λαπτοπ, να σου πω εμένα με ενθουσίασε το χρώμα και η ευκρίνεια και δεν πρόσεξα τα υπόλοιπα.. 😀
|
|
|
Post by anergos13 on Feb 6, 2020 19:55:29 GMT 2
petersea: Από ορίζοντα και χρώματα είναι μια χαρά, αλλά κάτι δεν μου αρέσει στον ρυθμό ανανέωσης... μου δίνει την εντύπωση ότι "ρίχνει" καρέ, πιθανότατα λόγω ταχύτητας εγγραφής της MicroSD κάρτας. Ειδικά στο yaw και pan βλέπω ένα μικρό lag, αλλά θέλω να πιστεύω ότι είναι θέμα κάρτας μνήμης. Δες π.χ ένα παρόμοιο βίντεο (αλλά το βράδυ) από το Yuneec Typhoon H+ πόσο πιο ομαλά είναι τα yaw και pan. Βέβαια το ένα έχει €400 και το άλλο κοντά €2000, οπότε με δεδομένη την διαφορά τιμής το Zino 2 θα τα πάει περίφημα. Βλέποντας το video σε μεγάλη οθόνη οταν είναι το πλάνο σταθερό (εστίαση σε κίνηση αυτοκινητου) ...το βλέπω οκ....εκει που τα χαλάει λίγο είναι οταν κίνηση του gimbal...νομιζω... Ισως εκεί Κάνει βέβαια και λιγο ...ψιλοαγαρμπες κινήσεις....
|
|
|
Post by Frontier on Feb 7, 2020 9:37:40 GMT 2
anergos13: Εγώ κάνω άγαρμπες κινήσεις, απλούστατα γιατί είναι βίντεο δοκιμής (torture test) του gimbal μετά από firmware update. Και πάλι όμως, είναι πολύ πολύ πιο smooth στα 60fps από το Zino 2.
|
|