|
Post by Frontier on Jan 3, 2020 10:27:24 GMT 2
Από το group της Hubsan στο FB ανακοίνωσαν ότι το Gearbest παραλαμβάνει Zino 2 αυτό το Σάββατο, ώστε να τα αποστείλει στους πελάτες του. Αναμένουμε.
|
|
|
Post by loykas82 on Jan 3, 2020 19:44:00 GMT 2
Τι έγινε βρε παιδιά; μπήκα στο σαιτ της hubsan και το distance range από 6km πήγε στα 8km πλέον 😁 στο τέλος θα μας το στείλουν πετώντας από Κίνα.. 😂😂😂 Η αυτονομια του αραγε θα του επιτρεψει να διανυσει 16 χιλιομετρα;
|
|
|
Post by petersea on Jan 3, 2020 20:56:25 GMT 2
Τι έγινε βρε παιδιά; μπήκα στο σαιτ της hubsan και το distance range από 6km πήγε στα 8km πλέον 😁 στο τέλος θα μας το στείλουν πετώντας από Κίνα.. 😂😂😂 Η αυτονομια του αραγε θα του επιτρεψει να διανυσει 16 χιλιομετρα; Μπήκα στο fb στο σαιτ της hubsan και είδα αυτή την φώτο που αναφέρει ο Μάνος, ήταν στα 8 και κάτι χιλιόμετρα και είχε μπαταρία 57%, θα δούμε τι λέει στην πράξη όταν με το καλό παραλάβουμε.. 😊
|
|
|
Post by petersea on Jan 3, 2020 21:00:19 GMT 2
|
|
|
Post by loykas82 on Jan 3, 2020 21:11:34 GMT 2
Η φωτογραφια ειναι φωτογραφια.Η αυτονομια ειναι μεγαλο θεμα για τετοιες αποστασεις.Ενταξει τα 5-6χιλιομετρα ειναι εφικτα υπο συνθηκες.Τωρα τα 8 νομιζω οτι δε βγαινουν για να γυρισει το σκαφος πισω.
|
|
|
Post by petersea on Jan 3, 2020 21:27:46 GMT 2
Η φωτογραφια ειναι φωτογραφια.Η αυτονομια ειναι μεγαλο θεμα για τετοιες αποστασεις.Ενταξει τα 5-6χιλιομετρα ειναι εφικτα υπο συνθηκες.Τωρα τα 8 νομιζω οτι δε βγαινουν για να γυρισει το σκαφος πισω. Φυσικά μέχρι να το δούμε δεν υποστηρίζω τίποτα, νομίζω στο σαιτ κάποιος αναφέρεται σε αυτό και του απάντησαν με απνοια και ταχύτητα 10m/s, είδωμεν
|
|
|
Post by loykas82 on Jan 3, 2020 23:13:06 GMT 2
Η φωτογραφια ειναι φωτογραφια.Η αυτονομια ειναι μεγαλο θεμα για τετοιες αποστασεις.Ενταξει τα 5-6χιλιομετρα ειναι εφικτα υπο συνθηκες.Τωρα τα 8 νομιζω οτι δε βγαινουν για να γυρισει το σκαφος πισω. Φυσικά μέχρι να το δούμε δεν υποστηρίζω τίποτα, νομίζω στο σαιτ κάποιος αναφέρεται σε αυτό και του απάντησαν με απνοια και ταχύτητα 10m/s, είδωμεν Κουβεντα κσνουμε.Δεν υποστηριζουμε τιποτα.Περιμενουμε και θα δουμε.
|
|
|
Post by Frontier on Jan 9, 2020 9:03:29 GMT 2
Ενημερώθηκε το πρώτο μήνυμα με το PDF εγχειρίδιο χρήσης του Zino 2.
|
|
|
Post by anergos13 on Jan 12, 2020 13:25:08 GMT 2
Μετα το περασμα απο Dji mini καταλαβα οτι 1) οτι θα πρεπει να κανω υποχωρησεις για να μπορω να το πεταξω ανετα (ειδικα στην περιοχη μου λογω συχνου αερα) και αφου βιωσα 2 flyaway... 2) το διαφημισμενο support ειναι ''Θεωρια'' ,τουλαχιστον στην περιπτωση μου ...αναμονη 1,5 μηνa για update εφαρμογης dji fly για samsung s10 λογω android 10 (καθηλωμενο πρακτικα το σκαφος)
και επιστροφη (γερμανια|!!) με dji care (λογω ατυχηματος) ,,και ενδεχομενη Αναμονη κανα μηνα+!!!! λογω της φτηνοτερης δυνατης επιλογης επιστροφης απο την dji (Οδικως!!!! )
αρχισα να σκεφτομαι τηνν αλλαγη σε zino 2 ή Fimi x8 ....
το zino 2 με βαση specs δειχνει καλυτερη επιλογη ...απ την αλλη το fimi μετα απο συνεχoμενα updates ειναι πιο ''στρωμενο''...(?) Αναμεσα στις 2 εταιριες ποια εχει πιο αμεσο support σε περιπτωση καποιας ''στραβης''?
ειδα στην σελιδα της husban στο fb οτι γενικα απαντανε (και αναφορες για προβληματακια ομως) ενω στην αντιστοιχη της fimi ειδα ησυχια γενικα αλλα και απουσια της εταιριας γενικα...
Κλεινω περισσοτερο σε zino2 ....αφου με ψηνουν περισσοτερο τα specs....και η προσφορα που υπαρχει στο presale....
καποια γνωμη?
|
|
|
Post by thomas on Jan 12, 2020 14:26:40 GMT 2
Φίλε μ πολύ σωστή η σκέψη σου στην αλλαγή drone.πιστεύω οτι το zino 2 είναι η καλύτερη επιλογή απο όλες τις απόψεις. Απόσταση...κάμερα.....χρονο πτήσεις.....ποιότητα εικόνας στο rc.φέτος η hubsan θα ταρακουνήσει πολύ την dji....πάνε σε zino 2 χωρίς δεύτερη σκέψη
|
|
|
Post by loykas82 on Jan 12, 2020 14:35:48 GMT 2
Μετα το περασμα απο Dji mini καταλαβα οτι 1) οτι θα πρεπει να κανω υποχωρησεις για να μπορω να το πεταξω ανετα (ειδικα στην περιοχη μου λογω συχνου αερα) και αφου βιωσα 2 flyaway... 2) το διαφημισμενο support ειναι ''Θεωρια'' ,τουλαχιστον στην περιπτωση μου ...αναμονη 1,5 μηνa για update εφαρμογης dji fly για samsung s10 λογω android 10 (καθηλωμενο πρακτικα το σκαφος)
και επιστροφη (γερμανια|!!) με dji care (λογω ατυχηματος) ,,και ενδεχομενη Αναμονη κανα μηνα+!!!! λογω της φτηνοτερης δυνατης επιλογης επιστροφης απο την dji (Οδικως!!!! )
το zino 2 με βαση specs δειχνει καλυτερη επιλογη ...απ την αλλη το fimi μετα απο συνεχoμενα updates ειναι πιο ''στρωμενο''...(?) Αναμεσα στις 2 εταιριες ποια εχει πιο αμεσο support σε περιπτωση καποιας ''στραβης''?
ειδα στην σελιδα της husban στο fb οτι γενικα απαντανε (και αναφορες για προβληματακια ομως) ενω στην αντιστοιχη της fimi ειδα ησυχια γενικα αλλα και απουσια της εταιριας γενικα...
Κλεινω περισσοτερο σε zino2 ....αφου με ψηνουν περισσοτερο τα specs....και η προσφορα που υπαρχει στο presale....
καποια γνωμη?
Εγω θα ελεγα να περιμενεις λιγο να κυκλοφορησει.Να δεις αν υπαρχουν προβληματα και πως τα αντιμετωπιζει η hubsan.Απο την αλλη εγω εχω το Χ8 και ειμαι ικανοποιημενος.Το θεμα αποστασης δε με πολυενδιαφερει.Απο τη καμερα ειμαι απολυτα ικανοποιημενος με βαση το τι παιζει στη κατηγορια του-κοστος αποκτησης.
|
|
|
Post by anergos13 on Jan 12, 2020 14:46:07 GMT 2
καποια γνωμη?
Εγω θα ελεγα να περιμενεις λιγο να κυκλοφορησει.Να δεις αν υπαρχουν προβληματα και πως τα αντιμετωπιζει η hubsan.Απο την αλλη εγω εχω το Χ8 και ειμαι ικανοποιημενος.Το θεμα αποστασης δε με πολυενδιαφερει.Απο τη καμερα ειμαι απολυτα ικανοποιημενος με βαση το τι παιζει στη κατηγορια του-κοστος αποκτησης. Το θεμα ειναι ότι λήγει σε μια μέρα το presale και η τιμή θα ανέβει.... Αυτό που παρατηρησα λίγο σε video του fimi και με τελευταίο update... Είναι ότι η καμερα έχει έντονο saturation στα χρώματα.. Και δειχνει λίγο δείχνει ψεύτικο.... Ή αλήθεια είναι είναι το mini και γενικά τα dji έχουν πιο natural χρώματα.... Απ την αλλη για το από support της fimi έχεις κάποια άποψη?
|
|
|
Post by anergos13 on Jan 12, 2020 14:52:13 GMT 2
Φίλε μ πολύ σωστή η σκέψη σου στην αλλαγή drone.πιστεύω οτι το zino 2 είναι η καλύτερη επιλογή απο όλες τις απόψεις. Απόσταση...κάμερα.....χρονο πτήσεις.....ποιότητα εικόνας στο rc.φέτος η hubsan θα ταρακουνήσει πολύ την dji....πάνε σε zino 2 χωρίς δεύτερη σκέψη Φοβαμε λίγο τις " παιδικές ασθενειες"....και λίγο κάποια θεματάκια που διαβασα λίγο στην official ομάδα στο fb τηs husban για το zino/pro .... Πχ για θολωμα στο φακό....που χρειάζεται να ανοίξεις gimbal και να "στριψεις" τον φακό.... Γι αυτό ρωτάω γενικα για το support και τις λυσεις που μπορεί να σώσει....
|
|
|
Post by tsopirs on Jan 12, 2020 15:18:18 GMT 2
Γενικά η Hubsan από το πρώτο zino έχει δείξει την παρουσίαση της στην κατηγορία..άμεσα ότι θέματα είχε,κυρίως με ρυθμίσεις κτλ τα έφταιξε και ακόμη υποστηρίζει με συχνά update το αεροσκάφος..το support της το θεωρώ ίσως το πιο καλό ακόμη και σε εταιρίες με πολύ καλύτερα αεροσκάφη dji I,κτλ..Από την άλλη η Fimi λείπει δια της απουσίας τής..Ίσως έχει κάποια παιδικά προβλήματα το zino βέβαια..θα φανεί..Τώρα για την κάμερα περιμένω μια απλά κάμερα στα 60fps στο 4Κ μιας και η κάμερα του πρώτου zino ήταν εντυπωσιακή κατά την άποψή μου δεδομένης της κατηγορίας..Στην Fimi θεωρώ πως δεν το κατάφερε ποτέ,η κάμερα του Χ3 αν εξαιρέσεις το 4Κ ήταν αρκετά καλύτερή
|
|
|
Post by loykas82 on Jan 12, 2020 15:24:39 GMT 2
Εγω θα ελεγα να περιμενεις λιγο να κυκλοφορησει.Να δεις αν υπαρχουν προβληματα και πως τα αντιμετωπιζει η hubsan.Απο την αλλη εγω εχω το Χ8 και ειμαι ικανοποιημενος.Το θεμα αποστασης δε με πολυενδιαφερει.Απο τη καμερα ειμαι απολυτα ικανοποιημενος με βαση το τι παιζει στη κατηγορια του-κοστος αποκτησης. Το θεμα ειναι ότι λήγει σε μια μέρα το presale και η τιμή θα ανέβει.... Αυτό που παρατηρησα λίγο σε video του fimi και με τελευταίο update... Είναι ότι η καμερα έχει έντονο saturation στα χρώματα.. Και δειχνει λίγο δείχνει ψεύτικο.... Ή αλήθεια είναι είναι το mini και γενικά τα dji έχουν πιο natural χρώματα.... Απ την αλλη για το από support της fimi έχεις κάποια άποψη? Δεν εχω κανει update αρα δεν εχω αποψη.
|
|
|
Post by anergos13 on Jan 12, 2020 15:49:44 GMT 2
Γενικά η Hubsan από το πρώτο zino έχει δείξει την παρουσίαση της στην κατηγορία..άμεσα ότι θέματα είχε,κυρίως με ρυθμίσεις κτλ τα έφταιξε και ακόμη υποστηρίζει με συχνά update το αεροσκάφος..το support της το θεωρώ ίσως το πιο καλό ακόμη και σε εταιρίες με πολύ καλύτερα αεροσκάφη dji I,κτλ..Από την άλλη η Fimi λείπει δια της απουσίας τής..Ίσως έχει κάποια παιδικά προβλήματα το zino βέβαια..θα φανεί..Τώρα για την κάμερα περιμένω μια απλά κάμερα στα 60fps στο 4Κ μιας και η κάμερα του πρώτου zino ήταν εντυπωσιακή κατά την άποψή μου δεδομένης της κατηγορίας..Στην Fimi θεωρώ πως δεν το κατάφερε ποτέ,η κάμερα του Χ3 αν εξαιρέσεις το 4Κ ήταν αρκετά καλύτερή Παιδικές Ασθένειες που λυνονται με firm update λογικο αν υπαρχουν.....το hardware είναι ο φόβος....(για αυτο ρωτάω για το οποίο support) Με την λογική ότι οπως αναφέρει τα οπτικα μέρη είναι Sony....θα πρεπει λογικα να έχει αναβάθμιση στην εικονα....
|
|
|
Post by Frontier on Jan 12, 2020 17:14:12 GMT 2
Να πω και εγώ την άποψή μου.
Εάν σε ενδιαφέρει η ποιότητα εικόνας και οι πτητικές δυνατότητες - λαμβάνοντας υπόψη και την αντοχή στον άνεμο - το Zino 2 θα είναι σαφώς καλύτερο από το Mavic Mini. Ειδικά στον τομέα βίντεο, ακόμα και το Zino 1 είναι καλύτερο από το Mini. Έχω γράψει την άποψή μου για το Mini στο νήμα του, βασικά δεν ασχολούμαι μαζί του μιας που ξεκάθαρα δεν κάνει αυτά που θέλω και το θεωρώ παιχνίδι. Πέταξα με αυτό εδώ στο γήπεδο που κάνω τις δοκιμές μου και παρολίγο να το χάσω από κάτι ριπές (και ήταν και δανεικό...).
Για το θέμα υποστήριξη από την εταιρία, εξαρτάται τη ζητάς: Αν θέλεις υποστήριξη με την λογική της γρήγορης αποκατάστασης προβλήματος, καμία Hubsan / Fimi δεν θα σε καλύψει όπως η dji, δεδομένου ότι θα έχεις να κάνεις με μια εταιρία στην Κίνα και με ό,τι αυτό συνεπάγεται για τους χρόνους αποκατάστασης. Αν είσαι της λογικής - όπως είμαι εγώ - του να σου στείλουν το ανταλλακτικό και να το αλλάξεις εσύ, κανένα πρόβλημα, η Hubsan είναι φοβερή σε αυτό. Σε διαφορετική περίπτωση, θα πρέπει να αγοράσεις το Zino 2 από κατάστημα στην Ελλάδα (για να σε καλύψει στο service) και εκεί ξεχνάς εντελώς τις τιμές presale (το Zino 1 παίζει Ελλάδα ~400 Ευρώ, οπότε φαντάσου πόσο θα κοστίζει το Zino 2 όταν το φέρουν).
|
|
|
Post by anergos13 on Jan 12, 2020 18:53:08 GMT 2
Κοιτα σιγουρα με ενδιαφερει η αμεσοτητα ακομα και των ανταλλακτικων αφου μπορω να επεμβω στο σκαφος αν χρειαστει....και αν η Husban το προσφερει αυτο ειναι 100% υπερ...
συγκριση και πτητικη ικανοτητητα με ενα μεταχειρισμενο dji fly combo απο εξωτερικο πωλητη στο amazon πιο θα επελεγες? zino 2 ή air
|
|
|
Post by Frontier on Jan 12, 2020 22:01:29 GMT 2
Έχω το Air επίσης, θα ξέρω περισσότερα και θα μπορώ να πω για αυτό σε σχέση με το Zino 2, όταν παραλάβω το Zino 2. Θεωρητικά πάντως - εφόσον αγνοήσουμε πλήρως το μέγεθος των αεροσκαφών - το Zino 2 αναμένεται να είναι καλύτερο.
|
|
|
Post by anergos13 on Jan 12, 2020 23:25:29 GMT 2
Μου φαίνεται τελικά μάλλον θα πάω για το zino 2 κι ότι βρέξει ας κατεβάσει....
Ευχαριστώ για τις γνώμες...
Διάβασα από κάποιους στην σελίδα της,husban στο fb ότι ξεκίνησαν οι αποστολές....
|
|
|
Post by tsopirs on Jan 12, 2020 23:27:59 GMT 2
To ένα το είχε από το site της _50 ευρώ τότε....δες μήπως το έχει καμία παρομοια προσφορά μιας και στέλνει πιο γρήγορα από τους υπόλοιπους αν είναι στην αρχή της κυκλοφοριας
|
|
|
Post by anergos13 on Jan 12, 2020 23:32:22 GMT 2
|
|
|
Post by anergos13 on Jan 13, 2020 1:02:05 GMT 2
Και μια ερώτηση γενικά για τα zino...αν κάνει flyaway το drone...και προσγειωθει..μπορείς να το βρεις με το στίγμα του GPS από το χάρτη όπως τα dji...με την επιλογή που έχουν find my drone?
|
|
|
Post by thomas on Jan 13, 2020 1:29:47 GMT 2
Εννοείται φίλε μου το βρίσκεις κανονικά όπως στην dji
|
|
|
Post by anergos13 on Jan 13, 2020 1:31:42 GMT 2
Οκ..πολύ ωραία τότε...προχωράω σε παραγγελία!!
|
|
|
Post by Frontier on Jan 13, 2020 9:58:09 GMT 2
Το πρώτο batch 200 τεμαχίων εστάλη από το Gearbest την Παρασκευή. Επόμενο batch σύντομα, λογικά αυτή την εβδομάδα.
|
|
|
Post by Frontier on Jan 13, 2020 9:58:53 GMT 2
|
|
|
Post by anergos13 on Jan 14, 2020 15:11:54 GMT 2
Το gearbest έδωσε πάλι παράταση της λήξης του presale κατα 3 μέρες ....χθες έκανα ενα άθροισμα χονδρικα των πωλήσεων του zino 2....και ήταν περίπου 2300-2500 (και συνεχίζει...)συνολικά με όλους τους συνδυασμούς....
Πότε θα αποσταλούν ολα αυτά άραγε...
Με 200 200 ....βλέπω...κανα δίμηνο αναμνονη...στην καλύτερη...
|
|
|
Post by Frontier on Jan 14, 2020 17:15:49 GMT 2
Το gearbest έδωσε πάλι παράταση της λήξης του presale κατα 3 μέρες ....χθες έκανα ενα άθροισμα χονδρικα των πωλήσεων του zino 2....και ήταν περίπου 2300-2500 (και συνεχίζει...)συνολικά με όλους τους συνδυασμούς.... Πότε θα αποσταλούν ολα αυτά άραγε... Με 200 200 ....βλέπω...κανα δίμηνο αναμνονη...στην καλύτερη... 2 μήνες αναμονή είχε και το Mavic Mini όταν κυκλοφόρησε, με απευθείας αγορά από την dji. Το Gearbest στέλνει παραγγελίες όπως παραλαμβάνει στοκ και με βάση το πότε αυτές μπήκαν (first-in / first-out). Δυστυχώς (ή ευτυχώς) έχει τρελή ζήτηση το συγκεκριμένο. Η ημερομηνία που λέει στην σελίδα θα αλλάζει διαρκώς καθώς παραγγελίες στέλνονται, δεν λειτουργεί με την λογική ότι την τάδε ημερομηνία θα τα στείλει όλα μαζεμένα. Εγώ εκτιμώ ότι θα είμαι εντός του 2ου batch με βάση την ημερομηνία που έβαλα την παραγγελία (αρχικά είχα βάλει στις 12/12/19 αλλά μετά άλλαξα και πήρα το πακέτο με την έξτρα μπαταρία και θήκη, στις 19/12/19), γιατί όλες οι παραγγελίες που είχαν μπει μέχρι και 15/12 έχουν σταλεί. Το έχεις παραγγείλει;
|
|
|
Post by anergos13 on Jan 14, 2020 18:18:03 GMT 2
Το gearbest έδωσε πάλι παράταση της λήξης του presale κατα 3 μέρες ....χθες έκανα ενα άθροισμα χονδρικα των πωλήσεων του zino 2....και ήταν περίπου 2300-2500 (και συνεχίζει...)συνολικά με όλους τους συνδυασμούς.... Πότε θα αποσταλούν ολα αυτά άραγε... Με 200 200 ....βλέπω...κανα δίμηνο αναμνονη...στην καλύτερη... 2 μήνες αναμονή είχε και το Mavic Mini όταν κυκλοφόρησε, με απευθείας αγορά από την dji. Το Gearbest στέλνει παραγγελίες όπως παραλαμβάνει στοκ και με βάση το πότε αυτές μπήκαν (first-in / first-out). Δυστυχώς (ή ευτυχώς) έχει τρελή ζήτηση το συγκεκριμένο. Η ημερομηνία που λέει στην σελίδα θα αλλάζει διαρκώς καθώς παραγγελίες στέλνονται, δεν λειτουργεί με την λογική ότι την τάδε ημερομηνία θα τα στείλει όλα μαζεμένα. Εγώ εκτιμώ ότι θα είμαι εντός του 2ου batch με βάση την ημερομηνία που έβαλα την παραγγελία (αρχικά είχα βάλει στις 12/12/19 αλλά μετά άλλαξα και πήρα το πακέτο με την έξτρα μπαταρία και θήκη, στις 19/12/19), γιατί όλες οι παραγγελίες που είχαν μπει μέχρι και 15/12 έχουν σταλεί. Το έχεις παραγγείλει; Το mavic mini αν δεν κάνω λάθος ανακοινώθηκε μεσα στον Νοέμβριο (αρχες) και εγώ αγόρασα το combo από ελληνική αλυσίδα στις 30 Νοεμβρη ... Ναι το παραγγειλα..και βλέπω μακρύ δρόμο αναμονής.... Τουλάχιστον να αξίζει.....
|
|