|
Post by Hlias Virtual rise-SUN-set on Mar 8, 2022 8:51:34 GMT 2
Ακριβως. Τα χαλια τους εχουν οι φωτογραφιες. Μπορουμε να τις επαναφερουμε αραγε; Δημήτρη, αν εννοείς τις φωτό που τραβήχθηκαν όχι, πάνε αυτές, το θέμα είναι να επανέλθουν οι σωστές ρυθμίσεις, ίσως όπως έγραψε ο Βάγγος θα πρέπει να γίνει επαναφορά firmware και ...βαριέμαι πολύ με αυτά τα χαζά που κάνουν, και νευριάζω...
|
|
|
Post by Frontier on May 31, 2022 15:52:34 GMT 2
Review του Fimi X8 SE 2022 v2.
|
|
dimx8
Full Member
|
Post by dimx8 on Jun 19, 2022 12:39:46 GMT 2
Review του Fimi X8 SE 2022 v2. Tραβηξα τωρα πριν μερικες μερες μερικες φωτογραφιες, οι οποιες μαλλον καλουτσικες βγηκαν παρα το γεγονος οτι δεν εκανα καποιες ιδιαιτερες ρυθμισεις, ουυε πειραξα firmware εννοειται.
|
|
dimx8
Full Member
|
Post by dimx8 on Jun 19, 2022 12:45:05 GMT 2
Εν τω μεταξυ ρε παιδια, ενα καινουριο firmware που εχει κυκλοφορησει η fimi εδω και καποιους μηνες για βελτιωση του gps, το εχετε δοκιμασει; ειχα κανει μια ανα(υπο)βαθμιση σε παρομοιο περυσι, για τη βελτιστοποιηση ληψης δορρυφορων υποτιθεται και στην πραγματικοτητα μου εκανε ζημια. Ψιλοεπανεφερα το προβλημα ( δεν λυθηκε πληρως) με 6ways calibration και τωρα φοβαμαι να το ακουμπησω το καινουριο λογισμικο.Αλλα γενικως εζω αποκλιση στην προσγειωση απο την αρχικη θεση κι επισης στην αυτοματη απογειωση driftαρω χωρις να στεκομαι οπως παλια στο ιδιο σημειο καρφι.
|
|
|
Post by Frontier on Jun 19, 2022 20:42:33 GMT 2
Εν τω μεταξυ ρε παιδια, ενα καινουριο firmware που εχει κυκλοφορησει η fimi εδω και καποιους μηνες για βελτιωση του gps, το εχετε δοκιμασει; ειχα κανει μια ανα(υπο)βαθμιση σε παρομοιο περυσι, για τη βελτιστοποιηση ληψης δορρυφορων υποτιθεται και στην πραγματικοτητα μου εκανε ζημια. Ψιλοεπανεφερα το προβλημα ( δεν λυθηκε πληρως) με 6ways calibration και τωρα φοβαμαι να το ακουμπησω το καινουριο λογισμικο.Αλλα γενικως εζω αποκλιση στην προσγειωση απο την αρχικη θεση κι επισης στην αυτοματη απογειωση driftαρω χωρις να στεκομαι οπως παλια στο ιδιο σημειο καρφι. Εφόσον εξακολουθείς να έχεις θέματα, στη θέση σου θα δοκίμαζα το νέο firmware. Υπάρχει η πιθανότητα να διορθώσει τα προβλήματα που έχεις, αλλά και αν δεν το κάνει, μπορείς να ξαναπάς στην προηγούμενη έκδοση.
|
|
dimx8
Full Member
|
Post by dimx8 on Jul 12, 2022 21:49:45 GMT 2
Θα το δοκιμασω, αλλα αν δεν ειναι εντάξει πως γυρναμε παλι στην παλια εκδοση; τωρα δεν μπορω να γυρισω στην προηγουμενη που ηταν μια χαρα;
|
|
|
Post by Frontier on Jul 14, 2022 7:40:53 GMT 2
Θα το δοκιμασω, αλλα αν δεν ειναι εντάξει πως γυρναμε παλι στην παλια εκδοση; τωρα δεν μπορω να γυρισω στην προηγουμενη που ηταν μια χαρα; Εάν δεν έχεις το αρχείο firmware, στείλε μήνυμα στο support@fimi.com για να στο περάσουν μέσω του λογαριασμού σου.
|
|
|
Post by antouaa on Aug 11, 2022 23:36:14 GMT 2
Γεια σας παιδιά! Είμαι καινούριος στον χώρο και μόλις μου ήρθε το Fimi X8 SE 2022. Θέλω να σας ρωτήσω, να κάνω τα update που μου βγάζει είναι ασφαλή; Ευχαριστώ προκαταβολικά!
|
|
|
Post by Frontier on Aug 12, 2022 20:25:45 GMT 2
Γεια σας παιδιά! Είμαι καινούριος στον χώρο και μόλις μου ήρθε το Fimi X8 SE 2022. Θέλω να σας ρωτήσω, να κάνω τα update που μου βγάζει είναι ασφαλή; Ευχαριστώ προκαταβολικά! Καλωσήρθες στην παρέα. Θα σου πρότεινα να κάνεις πρώτα μια δοκιμαστική πτήση με το firmware που "φοράει" ήδη και αν δεις ότι έχεις θέματα, τότε να προχωρήσεις σε αναβάθμιση. Τα firmware updates της Fimi είναι σε γενικές γραμμές ασφαλή, αλλά κάποιες φορές δημιουργούν θέματα ειδικά στην κάμερα.
|
|
|
Post by antouaa on Aug 12, 2022 20:54:23 GMT 2
Γεια σας παιδιά! Είμαι καινούριος στον χώρο και μόλις μου ήρθε το Fimi X8 SE 2022. Θέλω να σας ρωτήσω, να κάνω τα update που μου βγάζει είναι ασφαλή; Ευχαριστώ προκαταβολικά! Καλωσήρθες στην παρέα. Θα σου πρότεινα να κάνεις πρώτα μια δοκιμαστική πτήση με το firmware που "φοράει" ήδη και αν δεις ότι έχεις θέματα, τότε να προχωρήσεις σε αναβάθμιση. Τα firmware updates της Fimi είναι σε γενικές γραμμές ασφαλή, αλλά κάποιες φορές δημιουργούν θέματα ειδικά στην κάμερα. Ευχαριστώ πολύ για την απάντηση αυτό θα κάνω αν είναι!
|
|
|
Post by antonis87 on Aug 25, 2022 22:30:18 GMT 2
Καλησπέρα σε όλους,έχει κανείς υπόψιν του μαγαζί να αλλάζει πόδι με έλικα γιατί μου ράγισε από πτώση ;Και το ανταλλακτικό που μπορώ να το βρω γνήσιο ;Χρειαομαη το πίσω αριστερό χώρος το σημάδι το γκρι επάνω .
|
|
|
Post by Frontier on Aug 26, 2022 7:34:59 GMT 2
Καλησπέρα σε όλους,έχει κανείς υπόψιν του μαγαζί να αλλάζει πόδι με έλικα γιατί μου ράγισε από πτώση ;Και το ανταλλακτικό που μπορώ να το βρω γνήσιο ;Χρειαομαη το πίσω αριστερό χώρος το σημάδι το γκρι επάνω . Καλωσήρθες στην παρέα. Δεν γνωρίζω μαγαζί στην Ελλάδα που να έχει ανταλλακτικά. Χρειάζεσαι αυτό εδώ το ανταλλακτικό (έρχεται Ελλάδα χωρίς τελωνείο, απευθείας από την FIMI). H αλλαγή είναι εύκολη και μπορεί να γίνει ακολουθώντας τις οδηγίες από το παρακάτω βίντεο.
|
|
|
Post by george13 on Aug 26, 2022 17:40:57 GMT 2
Καλησπερα στην ομαδα ειμαι κατοχος ενος Fimi X8 SE 2020 αρχαριος μετα απο καποιες πτησεις μου βγαζει μνμ unable to connect GPS γνωριζει καποιος τ μπορω να κανω?
|
|
|
Post by Frontier on Aug 27, 2022 9:11:24 GMT 2
Καλησπερα στην ομαδα ειμαι κατοχος ενος Fimi X8 SE 2020 αρχαριος μετα απο καποιες πτησεις μου βγαζει μνμ unable to connect GPS γνωριζει καποιος τ μπορω να κανω? Καλωσήρθες στην ομάδα. Το μήνυμα το εμφανίζει πάντα όταν το αεροσκάφος είναι έξω σε ανοικτό χώρο ή σποραδικά; Δοκίμασε να κάνεις βαθμονόμηση της πυξίδας (compass calibration) σε ανοικτό χώρο, ώστε να γίνει "reset" και στο GPS (πυξίδα + GPS είναι ένα στο X8).
|
|
|
Post by antouaa on Sept 1, 2022 10:32:35 GMT 2
Εσάς το drone κάτω αριστερά στην πυξίδα σας το βγάζει ακριβώς εκεί που πετάει; Γιατί εμένα σχεδόν ποτέ δεν το πετυχαίνει προς τα πού είναι ή που κοιτάει! Έκανα όλες τις αναβαθμίσεις μήπως και στρώσει αλλά τίποτα! Το καλό είναι ότι με την καινούργια αναβάθμιση δεν έχει πρόβλημα στο να αλλάξω το mode που θα πετάει γιατί με την παλιά αν έβαζα sport mode κολλούσε εκεί και έπρεπε να το κατεβάσω για να ξεκολλήσει.
|
|
|
Post by george13 on Sept 1, 2022 17:12:40 GMT 2
Καλησπερα στην ομαδα ειμαι κατοχος ενος Fimi X8 SE 2020 αρχαριος μετα απο καποιες πτησεις μου βγαζει μνμ unable to connect GPS γνωριζει καποιος τ μπορω να κανω? Καλωσήρθες στην ομάδα. Το μήνυμα το εμφανίζει πάντα όταν το αεροσκάφος είναι έξω σε ανοικτό χώρο ή σποραδικά; Δοκίμασε να κάνεις βαθμονόμηση της πυξίδας (compass calibration) σε ανοικτό χώρο, ώστε να γίνει "reset" και στο GPS (πυξίδα + GPS είναι ένα στο X8). Σε ανοικτο χωρο και συνεχεια δεν ξεκιναει καθολου.... μου βγαζει και ΙΜU is abnormal code:01000000-01000000
|
|
|
Post by Frontier on Sept 2, 2022 6:59:11 GMT 2
Καλωσήρθες στην ομάδα. Το μήνυμα το εμφανίζει πάντα όταν το αεροσκάφος είναι έξω σε ανοικτό χώρο ή σποραδικά; Δοκίμασε να κάνεις βαθμονόμηση της πυξίδας (compass calibration) σε ανοικτό χώρο, ώστε να γίνει "reset" και στο GPS (πυξίδα + GPS είναι ένα στο X8). Σε ανοικτο χωρο και συνεχεια δεν ξεκιναει καθολου.... μου βγαζει και ΙΜU is abnormal code:01000000-01000000 Επικοινώνησε με την FIMI στο support@fimi.com και ζήτα τους να σου ξεκλειδώσουν την επιλογή IMU calibration, ώστε να μπορέσεις να κάνεις βαθμονόμηση της IMU.
|
|
|
Post by gerstrat on Jan 5, 2023 21:56:53 GMT 2
Χωρίς εικόνα από την τελευταία αναβάθμιση τι μπορώ να κάνω? 05/2020 fimi x8 se... ευχαριστώ πολύ
|
|