|
Post by Frontier on Apr 18, 2021 17:22:29 GMT 2
Εβαλα ενα βιντεακι ακομη στο youtube. Σε μενα η εικονα φαινεται θολη και με εντονη την αισθηση της ανανεωσης, σα να αναβοσβηνει. Ειδικα στο 2:36 εως 2:42 που κανω 180 μοιρες στροφη, χανεται και η αναλυση. Δειτε το και πειτε μου η αν μπορω να σας στειλω καπου και το αρχειο οπως ειναι. www.youtube.com/watch=?v=z8bkxDvrk34Κάτι δεν έχεις περάσει σωστά, διότι ο σύνδεσμος δεν ανοίγει (αν ήταν έγκυρος σύνδεσμος, το forum θα έδειχνε κιόλας το βίντεο).
|
|
dimx8
Full Member
|
Post by dimx8 on Apr 18, 2021 17:35:19 GMT 2
Ναι διπλοπατησα το ισον, το πρωτο δεν υπαρχει...
|
|
|
Post by Frontier on Apr 18, 2021 19:39:09 GMT 2
dimx8: Μια χαρά φαίνεται το βίντεο, άψογο!
|
|
|
Post by Vako on Apr 18, 2021 19:54:13 GMT 2
dimx8: Μια χαρά φαίνεται το βίντεο, άψογο! Mανο έχει δίκιο εάν παρατηρήσεις προσεκτικά κάνει όντως πιξελιασμα . Στην θάλασσα φαίνεται καλύτερα . Σαν να το βλέπεις από το fpv,στην οθόνη του κινητου.Μεγαλωσε το για να φανεί καλυτερα
|
|
|
Post by Frontier on Apr 18, 2021 19:57:13 GMT 2
dimx8: Μια χαρά φαίνεται το βίντεο, άψογο! Mανο έχει δίκιο εάν παρατηρήσεις προσεκτικά κάνει όντως πιξελιασμα . Στην θάλασσα φαίνεται καλύτερα . Σαν να το βλέπεις από το fpv,στην οθόνη του κινητου.Μεγαλωσε το για να φανεί καλυτερα Το pixelation οφείλεται γιατί το βίντεο που έχει ανεβάσει, είναι το βίντεο που αφορά το preview, όχι το κανονικό βίντεο της κάρτας. Αν δεις Βαγγέλη, η ανάλυσή του δεν ξεπερνά τα 480p που είναι η ανάλυση του preview video που δημιουργεί το Χ8 για streaming μέσω της τηλεκατεύθυνσης. Δεν έχει ανεβάσει το κανονικό βίντεο με την φουλ ανάλυση της κάμερας, αν το είχε ανεβάσει θα ήταν τουλάχιστον 1080p ή 4Κ.
|
|
|
Post by Vako on Apr 18, 2021 19:59:25 GMT 2
Mανο έχει δίκιο εάν παρατηρήσεις προσεκτικά κάνει όντως πιξελιασμα . Στην θάλασσα φαίνεται καλύτερα . Σαν να το βλέπεις από το fpv,στην οθόνη του κινητου.Μεγαλωσε το για να φανεί καλυτερα Το pixelation οφείλεται γιατί το βίντεο που έχει ανεβάσει, είναι το βίντεο που αφορά το preview, όχι το κανονικό βίντεο της κάρτας. Αν δεις Βαγγέλη, η ανάλυσή του δεν ξεπερνά τα 480p που είναι η ανάλυση του preview video που δημιουργεί το Χ8 για streaming μέσω της τηλεκατεύθυνσης. Δεν έχει ανεβάσει το κανονικό βίντεο με την φουλ ανάλυση της κάμερας, αν το είχε ανεβάσει θα ήταν τουλάχιστον 1080p ή 4Κ. Σορρυ Μάνο διάβασα μόνο στο τέλος κ δεν διάβασα ότι δεν είναι από την κάρτα. Το είδα από το κινητό κ δεν είδα την ανάλυση. Παίζει εάν γράφεις H265 να στο κάνει αυτό εάν στο pc ,laptop πέφτει "βαρύ" ?
|
|
|
Post by Frontier on Apr 18, 2021 20:03:13 GMT 2
Το pixelation οφείλεται γιατί το βίντεο που έχει ανεβάσει, είναι το βίντεο που αφορά το preview, όχι το κανονικό βίντεο της κάρτας. Αν δεις Βαγγέλη, η ανάλυσή του δεν ξεπερνά τα 480p που είναι η ανάλυση του preview video που δημιουργεί το Χ8 για streaming μέσω της τηλεκατεύθυνσης. Δεν έχει ανεβάσει το κανονικό βίντεο με την φουλ ανάλυση της κάμερας, αν το είχε ανεβάσει θα ήταν τουλάχιστον 1080p ή 4Κ. Σορρυ Μάνο διάβασα μόνο στο τέλος κ δεν διάβασα ότι δεν είναι από την κάρτα. Το είδα από το κινητό κ δεν είδα την ανάλυση. Παίζει εάν γράφεις H265 να στο κάνει αυτό? Έχεις απόλυτο δίκιο Βαγγέλη, το Youtube με μερικές κωδικοποιήσεις H.265 εμφανίζει τα artifacts που παρατηρείς, αν το βίντεο που ανέβασε ο dimx8 ήταν H.265 μπορεί να φταίει και αυτό. dimx8: Μπορείς να ανεβάσεις ένα μικρό κομμάτι του βίντεο στην φουλ ανάλυση που έγραψες με την κάμερα;
|
|
dimx8
Full Member
|
Post by dimx8 on Apr 18, 2021 20:04:39 GMT 2
Ρε παιδια πειτε μου και μενα. Τι να ανεβασω; δεν εχω ιδεα. Υπαρχει αλλο αρχειο με αλλη αναλυση; το αρχειο που εβαλα στο youtube ειναι οπως το αντεγραψα απευθειας απο την καρτα μεσω cardreader στο laptop...τι κανω λαθος; κι αυτο το κομματι ειναι οπως το εκανα download στο κινητο μεσω της εφαρμογης. Την καρτα τη διεγραψα ολη με format...
|
|
|
Post by Frontier on Apr 18, 2021 20:11:41 GMT 2
Ρε παιδια πειτε μου και μενα. Τι να ανεβασω; δεν εχω ιδεα. Υπαρχει αλλο αρχειο με αλλη αναλυση; το αρχειο που εβαλα στο youtube ειναι οπως το αντεγραψα απευθειας απο την καρτα μεσω cardreader στο laptop...τι κανω λαθος; κι αυτο το κομματι ειναι οπως το εκανα download στο κινητο μεσω της εφαρμογης. Την καρτα τη διεγραψα ολη με format... Το βίντεο που τράβηξες, σε τι ανάλυση το έγραψες; 1080p; 4K; Αν έγραψες βίντεο με κωδικοποίηση H.265 (το βλέπεις αυτό μέσα στις ρυθμίσεις της κάμερας) σε ανάλυση μικρότερη από 1080p, το Youtube έχει πρόβλημα στην σωστή απεικόνισή του και εμφανίζει προβλήματα που κανονικά δεν θα εμφάνιζε. Δυστυχώς, δεν έχω το Χ8 πια να σου βάλω screenshot με τις επιλογές στο Fimi Navi. Δες στις ρυθμίσεις της κάμερας να γράφεις βίντεο με κωδικοποίηση Η.264 και επέλεξε ανάλυση 1080p ή μεγαλύτερη.
|
|
dimx8
Full Member
|
Post by dimx8 on Apr 18, 2021 20:20:54 GMT 2
Ωραια θα το εχω υποψιν. Σου εστειλα ενα inbox δε ξερω αν το ειδες
|
|
|
Post by Frontier on Apr 18, 2021 20:28:25 GMT 2
Ωραια θα το εχω υποψιν. Σου εστειλα ενα inbox δε ξερω αν το ειδες Το είδα και σου απάντησα.
|
|
dimx8
Full Member
|
Post by dimx8 on Apr 18, 2021 20:45:18 GMT 2
Αυτο παντως πανω απο τη λιμνοθαλασα το ειχα φουλ, δηλαδη 4κ 30fps με H265. Δε ξερω γιατι στον υπολογιστη φαινονται μεγεθους μερικων mb ενος στο download φαινοντουσαν να ειναι 1.5 κςι 2 Gb.
|
|
|
Post by Vako on Apr 18, 2021 21:04:01 GMT 2
Αυτο παντως πανω απο τη λιμνοθαλασα το ειχα φουλ, δηλαδη 4κ 30fps με H265. Δε ξερω γιατι στον υπολογιστη φαινονται μεγεθους μερικων mb ενος στο download φαινοντουσαν να ειναι 1.5 κςι 2 Gb. Βάλτο H264 και θα είσαι οκ . Δεν μένει κάτι άλλο. Το έχω πάθει κ εγω. Και εάν το pc σου δεν πάει γρήγορα ,τράβα 1080 και είσαι μια χαρά.
|
|
dimx8
Full Member
|
Post by dimx8 on Apr 18, 2021 21:14:34 GMT 2
Παιδια θα το δοκιμασω. Σηκωνω τωρα ενα ακομα βιντεακι να δουμε πως θα φαινεται. Λογικα θα ειναι 4κ. Ειναι 1,9Gb. Ειχα την εντυπωση οτι με Η264 δε με αφηνε να παω στο 4κ. Μεχρι 1080 90fps
|
|
|
Post by Vako on Apr 18, 2021 21:22:36 GMT 2
Παιδια θα το δοκιμασω. Σηκωνω τωρα ενα ακομα βιντεακι να δουμε πως θα φαινεται. Λογικα θα ειναι 4κ. Ειναι 1,9Gb. Ειχα την εντυπωση οτι με Η264 δε με αφηνε να παω στο 4κ. Μεχρι 1080 90fps Με 265 κωδικοποίηση είναι ποιο μεγάλα κ " βαριά " τα αρχεία ,με μεγαλύτερες απαιτήσεις από το pc
|
|
dimx8
Full Member
|
Post by dimx8 on Apr 18, 2021 21:35:05 GMT 2
Δειτε κι αυτο .. σε μενα pixelιαζει επισης αρκετα. Ειδικα η θαλασσα σε καποια σημεια δε φαινεται καθολου ή ο φακος φημιουργει μια τρυπα. Πιο καθαρη εικονα στο κεντρο και θολο γυρω γυρω.
Kι επειδη για καποιο λογο τωρα πλεον μεσα εδω απο την εφαρμογη δε μου παιζει το βιντεο, το καναλι στο youtube ειναι: dronedim
|
|
|
Post by Vako on Apr 18, 2021 22:05:27 GMT 2
Δειτε κι αυτο .. σε μενα pixelιαζει επισης αρκετα. Ειδικα η θαλασσα σε καποια σημεια δε φαινεται καθολου ή ο φακος φημιουργει μια τρυπα. Πιο καθαρη εικονα στο κεντρο και θολο γυρω γυρω. Kι επειδη για καποιο λογο τωρα πλεον μεσα εδω απο την εφαρμογη δε μου παιζει το βιντεο, το καναλι στο youtube ειναι: dronedim Τράβηξε με την κωδικοποίηση που σου είπαμε και 1080 δοκίμασε κ αν κάνει θολούρα περιφερειακά θα σου πω τι να κάνεις . Αλλά δοκίμασε αυτό που σου είπε κ ο Μανος
|
|
dimx8
Full Member
|
Post by dimx8 on Apr 18, 2021 22:12:24 GMT 2
Ωραια ναι! Μεσα στη βδομαδα θα παω να το σηκωσω με τις ρυθμισεις αυτες, δηλαδη Η264 και αναλυση 1080 και πανω. Το ανεβαζω, το βλεπουμε και το συζηταμε! Ευχαριστω παιδια!
|
|
|
Post by Hlias Virtual rise-SUN-set on Apr 18, 2021 23:36:50 GMT 2
Εβαλα ενα βιντεακι ακομη στο youtube. Σε μενα η εικονα φαινεται θολη και με εντονη την αισθηση της ανανεωσης, σα να αναβοσβηνει. Ειδικα στο 2:36 εως 2:42 που κανω 180 μοιρες στροφη, χανεται και η αναλυση. Δειτε το και πειτε μου η αν μπορω να σας στειλω καπου και το αρχειο οπως ειναι. www.youtube.com/watch=?v=z8bkxDvrk34Το βίντεο και αυτό είναι κλειδωμένο σε μας... Λοιπόν, άκου, θέλουμε ένα βίντεο που να μην το έχεις πειράξει με κανένα τρόπο, να είναι αντιγραφή μόνο. Βρες ένα μικρό 100 - 200ΜΒ ανέβασε το εδώ www.sendspace.com και βάλε το λινκ να το κατεβάσουμε. Πρόσεξε, μην το έχεις πειράξει το αρχείο και επειδή υποπτεύομαι οτι πιθανών να έχεις και πρόβλημα με το reader μπορείς με ένα καλώδιο micro να το κατεβάσεις απευθείας από το σκάφος ως δεύτερη λύση.
|
|
dimx8
Full Member
|
Post by dimx8 on Apr 19, 2021 9:04:41 GMT 2
Οk μεσα στις επομενες 2-3 μερες θα τραβηξω κατι για να δουμε. Δεν εχω αλλο βιντεο προς στιγμην γιατι τα εσβησα. Δε ξερω γιατι ειναι κλειδωμενα με οσους μιλησα τα ειδαν. Αλλιως μπες κατευθειαν στο καναλι. Απο την αναζητηση του youtube γραψε dronedim και θα τα δεις εκει.
|
|
|
Post by nightstalker on Apr 19, 2021 19:35:59 GMT 2
Αρα μια χαρα! Να προσανατολιστω αλλου τουλαχιστον και ν αφησω στην ησυχια του το dronaki. Ειδες αυτο που σου εστειλα απο εσωτερικο χωρο; ηταν το μονο που κρατησα με αλλοιωσεις. Το ακριβως απο πανω που εβαλα στο youtube,παιζει; ναι το εσωτερικο εβαλα , με το YouTube δεν ξερω τι παιζει ισως εχει να κανει.με την συμπιεση του YouTube δυστυχως δεν εχω το drone να ξερω αν το κανει σε ολα εγω το επαιξα σαν αρχειο
|
|
dimx8
Full Member
|
Post by dimx8 on Apr 20, 2021 15:14:58 GMT 2
Ξερετε καθολου πριν παω να πεταξω, τι μπορει να φταιει και μου εκανε βαρυ καθισμα στην τελευταια προσγειωση; εδειχνε να τελειωνει η μπαταρια του χειριστηριου και μπηκε σε rth μονο του. Οταν εφτασε σχεδον απο πανω μου, το πηρα στο χερι γθα να αλλαξω το σημειο.προσγειωσης (πηγαινε να γλειψει εναν τοιχο). Το μετακινησα λιγα μετρα να ερθει σε ελευθερο χωρο και εκανα τα στικ κατω γθα να προσγειωθει. Αυτο κατεβηκε με οση φορα ερχοταν απο πανω χωρις να κοψει ταχυτητα, ενω περιμενα οτι οπως παντα θα κατεβαινε αργα και θα ηρεμουσε πριν πατησει εδαφος αλλα αυτο εκατσε αποτομα κατω.
|
|
|
Post by Vako on Apr 20, 2021 17:43:24 GMT 2
Ξερετε καθολου πριν παω να πεταξω, τι μπορει να φταιει και μου εκανε βαρυ καθισμα στην τελευταια προσγειωση; εδειχνε να τελειωνει η μπαταρια του χειριστηριου και μπηκε σε rth μονο του. Οταν εφτασε σχεδον απο πανω μου, το πηρα στο χερι γθα να αλλαξω το σημειο.προσγειωσης (πηγαινε να γλειψει εναν τοιχο). Το μετακινησα λιγα μετρα να ερθει σε ελευθερο χωρο και εκανα τα στικ κατω γθα να προσγειωθει. Αυτο κατεβηκε με οση φορα ερχοταν απο πανω χωρις να κοψει ταχυτητα, ενω περιμενα οτι οπως παντα θα κατεβαινε αργα και θα ηρεμουσε πριν πατησει εδαφος αλλα αυτο εκατσε αποτομα κατω. Φταίει το βαρύ χέρι σου..πιθανών και ο Πανίκος σου εν γένει.. Γιατί δεν άλλαζες πορεία με το stick..αλλάζει και ας είναι RTH mod
|
|
dimx8
Full Member
|
Post by dimx8 on Apr 20, 2021 18:15:24 GMT 2
Δε θεωρω οτι υπηρξε πανικος. Αλλαξα πορεια και απλως ειπα να το κατεβασω manual. Οπως πολλες φορες αλλωστε. Αυτη τη φορα ομως μου την εκανε.
|
|
|
Post by Vako on Apr 20, 2021 19:34:50 GMT 2
Δε θεωρω οτι υπηρξε πανικος. Αλλαξα πορεια και απλως ειπα να το κατεβασω manual. Οπως πολλες φορες αλλωστε. Αυτη τη φορα ομως μου την εκανε. Κοίτα εγώ αποφεύγω γενικά να το πιάνω με το χέρι ,γιατί καμμιά φορά αγριευει ,και ας έχω το μοχλό σε θέση σβησιματος . Αλλά εάν σε RTH το βλέπεις ότι πάει για τοίχο μπορείς να κάνεις μικροδιορθωσεις . Τώρα εάν το κατεβάσεις μπουνια δεν προλαβαίνει ο αισθητήρας να το σταματήσει και προσγειώνεται ατσάλα. Το έχω πάθει σε τελείωμα μπαταρίας στα 300 μέτρα ύψος και το κατέβαζα σε sport mod για να κατέβει γρήγορα και παρόλο που άφησα τον μοχλό στα 3 μέτρα δεν σταματάγε με τίποτα. Η λύση ήρθε από την μποτα που φορούσα . Το σταμάτησα με το πόδι να ανακοψω την φορά χαχαχα. Απεφευχθει συντριβή χαχα
|
|
|
Post by Hlias Virtual rise-SUN-set on Apr 20, 2021 20:13:39 GMT 2
Ξερετε καθολου πριν παω να πεταξω, τι μπορει να φταιει και μου εκανε βαρυ καθισμα στην τελευταια προσγειωση; εδειχνε να τελειωνει η μπαταρια του χειριστηριου και μπηκε σε rth μονο του. Οταν εφτασε σχεδον απο πανω μου, το πηρα στο χερι γθα να αλλαξω το σημειο.προσγειωσης (πηγαινε να γλειψει εναν τοιχο). Το μετακινησα λιγα μετρα να ερθει σε ελευθερο χωρο και εκανα τα στικ κατω γθα να προσγειωθει. Αυτο κατεβηκε με οση φορα ερχοταν απο πανω χωρις να κοψει ταχυτητα, ενω περιμενα οτι οπως παντα θα κατεβαινε αργα και θα ηρεμουσε πριν πατησει εδαφος αλλα αυτο εκατσε αποτομα κατω. Εγώ τις περισσότερες φορές το πιάνω με το χέρι για να μην γεμίσει σκόνη στην προσγείωση. Vako κοίτα, αγριεύει όντως αν το πιάσεις το έχω πάθει και γω, αλλά έχει να κάνει με το ότι ο αισθητήρας δεν καλύπτεται και αυτό νομίζει ότι είναι στον αέρα, αν το χουφτώσεις καλά σβήνει. dimx8 για τον ίδιο λόγο, ίσως κάπου να μπερδεύτηκε ο αισθητήρας και "νόμιζε" ότι είναι ακόμη ψηλά, παρακολούθα αν το ξανακάνει, πάντως δεν είναι από την μπαταρία.
|
|
dimx8
Full Member
|
Post by dimx8 on Apr 20, 2021 22:30:47 GMT 2
Παντως το σηκωσα 3 φορες εκεινη τη μερα απο το ιδιο σημειο και το κατεβασα στο ιδιο σημειο. Οι 2 ηταν μια χαρα. Η 3η οχι. Και εννοειται δεν καλυψα αισθητηρα. Στο εδαφος κατεβαινε μονο του και σε τελειως ανοιχτο χωρο. Θα το δοκιμασω παλι να δω τι παιζει. Τωρα αν το ξανακανει δε ξερω... υπαρχει κατι που θα πρεπει να κοιταξω;
|
|
dimx8
Full Member
|
Post by dimx8 on Apr 20, 2021 23:22:10 GMT 2
Ξερετε καθολου πριν παω να πεταξω, τι μπορει να φταιει και μου εκανε βαρυ καθισμα στην τελευταια προσγειωση; εδειχνε να τελειωνει η μπαταρια του χειριστηριου και μπηκε σε rth μονο του. Οταν εφτασε σχεδον απο πανω μου, το πηρα στο χερι γθα να αλλαξω το σημειο.προσγειωσης (πηγαινε να γλειψει εναν τοιχο). Το μετακινησα λιγα μετρα να ερθει σε ελευθερο χωρο και εκανα τα στικ κατω γθα να προσγειωθει. Αυτο κατεβηκε με οση φορα ερχοταν απο πανω χωρις να κοψει ταχυτητα, ενω περιμενα οτι οπως παντα θα κατεβαινε αργα και θα ηρεμουσε πριν πατησει εδαφος αλλα αυτο εκατσε αποτομα κατω. Φταίει το βαρύ χέρι σου..πιθανών και ο Πανίκος σου εν γένει.. Γιατί δεν άλλαζες πορεία με το stick..αλλάζει και ας είναι RTH mod Ωπα, μισο λεπτο. Τωρα καταλαβα τι λετε. Το πηρα στο χερι εννοω οτι το μετακινησα με το rc με το stick. Oχι οτι επιασα το drone και του αλλαξα θεση με το χερι. Απλως οτι παρενεβην στην.καθοδο του και του αλλαξα πορεια με το stick και στη συνεχεια του εδωσα και καθοδικη πορεια οποτε εφυγε κατω.
|
|
dimx8
Full Member
|
Post by dimx8 on Apr 21, 2021 18:34:55 GMT 2
Εβαλα ενα βιντεακι ακομη στο youtube. Σε μενα η εικονα φαινεται θολη και με εντονη την αισθηση της ανανεωσης, σα να αναβοσβηνει. Ειδικα στο 2:36 εως 2:42 που κανω 180 μοιρες στροφη, χανεται και η αναλυση. Δειτε το και πειτε μου η αν μπορω να σας στειλω καπου και το αρχειο οπως ειναι. www.youtube.com/watch=?v=z8bkxDvrk34Το βίντεο και αυτό είναι κλειδωμένο σε μας... Λοιπόν, άκου, θέλουμε ένα βίντεο που να μην το έχεις πειράξει με κανένα τρόπο, να είναι αντιγραφή μόνο. Βρες ένα μικρό 100 - 200ΜΒ ανέβασε το εδώ www.sendspace.com και βάλε το λινκ να το κατεβάσουμε. Πρόσεξε, μην το έχεις πειράξει το αρχείο και επειδή υποπτεύομαι οτι πιθανών να έχεις και πρόβλημα με το reader μπορείς με ένα καλώδιο micro να το κατεβάσεις απευθείας από το σκάφος ως δεύτερη λύση. Οταν.βαζω καλωδιο να κατεβασω απ ευθειας απ το σκαφος, βλεπω 2 φακελους. Εναν upgrade που ειναι αδειος κι εναν blackbox ο οποιος εχει καποια αρχεια μεσα οχι ομως εκτελεσιμα και οχι ολα οσα εζω τραβηξει. Κανω κατι λαθος;
|
|
|
Post by nikos16717 on Apr 28, 2021 20:58:20 GMT 2
Καλησπέρα. Έχω την έκδοση 2020 και οταν το συνδεω με τον υπολογιστή μου εμφανίζει μόνο 2 φακέλους, αυτον που είναι το "μαύρο κουτό" και ¨αυτόν που είναι για update. Δε μου εμφανίζει το φάκελο της κάρτας sd, ενώ απότι μου είπαν εμφανίζεται κανονικά στα drones της προηγούμενης έκδοσης. Είναι "πρόβλημα της έκδοσης 2020 ή κάνω κάτι λάθος?
|
|