|
Post by sotirist on Aug 31, 2018 20:25:43 GMT 2
Σε άλλο μήκος κύματος και με αφορμή την οριστικοποιημένη πλέον πρόταση για τον νέο κανονισμό της EASA πιο κάτω, αναρωτιέται κανεις τι συμβαίνει με τα 904 γρ. των νέων mavic στην DJI... Σ Attachments:
|
|
|
Post by captnemo on Sept 2, 2018 12:54:07 GMT 2
Ο Μπλέτσας το παρέλαβε...
...και περιμένει και το PRO !!
|
|
|
Post by Frontier on Sept 2, 2018 18:44:06 GMT 2
Αρχίσαμε...
|
|
|
Post by Vako on Sept 4, 2018 15:33:22 GMT 2
Ουδεν σχολιο...Με αγωνια περιμενουμε το mavic pro3 σε εννεα μηνες!
|
|
|
Post by thomas on Sept 5, 2018 3:05:40 GMT 2
οσο αφορα την καμερα πιστευω οτι το phantom 4 pro v1 k v2 εχουν την 1τια ακομη...
|
|
|
Post by sotirist on Sept 5, 2018 21:57:02 GMT 2
Καλησπερα μας,
Μολις πριν λιγες ωρες παρέλαβα ενα ολοκαίνουργιο Mavic 2 zoom με fly more combo 🙂🙂🙂🙂🙂 απο την DHL
Μη όντας κάτοχος του Mavic Pro, εχω μολις ανοίξει το κουτι του... Τα υπολοιπα αυριο ιπτάμενοι φίλοι👍 Σ
|
|
|
Post by Vako on Sept 5, 2018 22:43:34 GMT 2
Καλησπερα μας, Μολις πριν λιγες ωρες παρέλαβα ενα ολοκαίνουργιο Mavic 2 zoom με fly more combo 🙂🙂🙂🙂🙂 απο την DHL Μη όντας κάτοχος του Mavic Pro, εχω μολις ανοίξει το κουτι του... Τα υπολοιπα αυριο ιπτάμενοι φίλοι👍 Σ Ενσταση! Ενσταση! Δεν μπορεις ρε φιλε να μην εχεις το pro παιρνεις το mavic 2!! Aδικο αδικο να του αφερεθει να το παρω εγω !!! Και να του δωσουμε ξανα ενα hubsan 109!!!! Καλοριζικο φιλε sotirist. καλες πτησεις να το ευχαριστηθεις και να μας δωσεις μαματα βιντεακια! Οκ, οκ μην επιμενεις ξερω οτι πνιγεσαι στη δουλεια ..οποτε θελεις στειλτο μου σπιτι να το δοκιμασω...χαχα
|
|
|
Post by engelo on Sept 6, 2018 17:57:14 GMT 2
Καλοτάξιδο σε όλους τις νέους κατόχους. Παρά τα όσα είχαν γραφτεί στην αρχή το mavic 2 πουλάει σαν παλαβό σε όλες τις εκδόσεις. Για άλλη μια φορά η DJI έβγαλε ένα killer drone. Με τα updates τα περισσότερα προβλήματα επιλύονται και το 2 PRO καθιερώνεται στην αγορά.
Με γειες μας λοιπόν.!!!!!
|
|
|
Post by Vako on Sept 6, 2018 18:11:44 GMT 2
Καλοτάξιδο σε όλους τις νέους κατόχους. Παρά τα όσα είχαν γραφτεί στην αρχή το mavic 2 πουλάει σαν παλαβό σε όλες τις εκδόσεις. Για άλλη μια φορά η DJI έβγαλε ένα killer drone. Με τα updates τα περισσότερα προβλήματα επιλύονται και το 2 PRO καθιερώνεται στην αγορά. Με γειες μας λοιπόν.!!!!! Χρησιμοποιησες πληθυντικο τρελλε η μου φανηκε χαχαχα το εκανες το πατησες το κουμπι!?!?!?
|
|
|
Post by engelo on Sept 6, 2018 18:26:43 GMT 2
Εννοείται απλά περιμένω να το πάρω από Ελλάδα και 2 να περπατήσει λίγο ακόμα...
Μου ειπαν 15 με 20 Σεπτέμβρη...
|
|
|
Post by Frontier on Sept 6, 2018 19:10:42 GMT 2
Καλορίζικο σε όσους τα πήραν ή τα περιμένουν και καλές πτήσεις. Δεν έχω δει πάντως - μέχρι στιγμής - ΟΥΤΕ ΕΝΑ αξιόλογο βίντεο 4K από την κάμερα του Pro, μόνο φωτογραφίες και αυτές κυρίως επεξεργασμένες. Έχω δει reviews και reviews και δεν έχω πειστεί, το ότι πουλάει είναι αναμενόμενο (λεφτά υπάρχουν), 2 χρόνια έκανε να βγει Mavic αυτού του μεγέθους, είναι η ψυχολογία του καινούριου. Εξακολουθώ να θεωρώ το Mavic 2 Zoom καλύτερο του Pro τόσο σε χρηστικότητα (βίντεο με ζοομ) όσο και σε τιμή (αλλά πάλι είναι ακριβό). Δυστυχώς - όσο και αυτό αν στεναχωρεί τους κατόχους - δεν μπορεί να ανταγωνιστεί το Pro (με αυτά που βλέπω μέχρι στιγμής) το P4P στο θέμα κάμερα και σίγουρα ούτε και το αναμενόμενο (μέχρι τέλος του έτους / αρχές επόμενου) Phantom 5 Pro με mirrorless κάμερα και αποσπώμενο φακό Δείτε βίντεο 4K από το P4P και από το Mavic 2 Pro σε 4K οθόνη και θα καταλάβετε τι εννοώ. Το μέγεθος FOV, το μηχανικό shutter αλλά και τα frames - δυστυχώς - μετράνε...
|
|
|
Post by Frontier on Sept 6, 2018 20:04:10 GMT 2
Με το που βάλεις το κατσαβίδι να ξεβιδώσεις την πλάκα που συγκρατεί το gimbal, αντίο εγγύηση Για το firmware θέλω να πιστεύω ότι δεν θα υπάρχει πρόβλημα, αλλά με την dji ποτέ δεν ξέρεις...
|
|
|
Post by aspachris on Sept 6, 2018 23:16:05 GMT 2
Καλησπερα μας, Μολις πριν λιγες ωρες παρέλαβα ενα ολοκαίνουργιο Mavic 2 zoom με fly more combo 🙂🙂🙂🙂🙂 απο την DHL Μη όντας κάτοχος του Mavic Pro, εχω μολις ανοίξει το κουτι του... Τα υπολοιπα αυριο ιπτάμενοι φίλοι👍 Σ Καλησπέρα , Σωτήρη καλοτάξιδο , το νεο εργαλείο , καλές πτήσεις , κι ακόμη καλύτερες προσγειώσεις , οσο για τα μαματα βίντεο που λεει ο Βαγγελης , μας εχεις παει σε αλλο επίπεδο , οποιο κι αν ειναι το εργαλείο, εσυ ξέρεις να το αξιοποιεις στο επακρο , και παλι καλοριζικο.(ελπιζω να κανονισουμε κατι ...Vakoooooooo)!!!!
|
|
silent
Junior Member
|
Post by silent on Sept 7, 2018 6:35:52 GMT 2
Χωρίς 4k @ 60fps το 2018,και με σωστό bit rate , δεν αξιζει η αναβάθμιση απο το απλο pro. επίσης δεν με έχει πείσει η αποφυγή εμποδίων του.
οπότε το mavic 1, το air, το anafi και το evo (για τους αμερικανους) αποτελούν τις πιο vfm επιλογες.
ωραίο το P4P, και το P5 οταν θα βγει, αλλά ο όγκος τους τα κάνει πολύ δύσχρηστα. ποιος κουβαλάει τωρα τετοιο πράγμα και αφετέρου αντε στησε ξεστησε. για επαγγελματίες βέβαια είναι ό,τι πρέπει - σε προσιτές τιμες.
νομίζω οτι εχει αρχίσει το αρμεγμα η dji. βγάλε ενα modular mavic ρε dji, με 3 επιλογές για camera, και θα έχεις παλι το μονοπώλιο. δεν θα σε κοντράρει καμία autel και parrot.
Δε λεω ότι το mavic 2 pro ειναι κακό, ίσα ίσα, για καποιον που δεν εχει mavic, ειναι μια χαρά, οταν όμως πέσει στο χιλιάρικο..
|
|
|
Post by sotirist on Sept 7, 2018 8:32:29 GMT 2
Χωρίς 4k @ 60fps το 2018,και με σωστό bit rate , δεν αξιζει η αναβάθμιση απο το απλο pro. επίσης δεν με έχει πείσει η αποφυγή εμποδίων του. οπότε το mavic 1, το air, το anafi και το evo (για τους αμερικανους) αποτελούν τις πιο vfm επιλογες. ωραίο το P4P, και το P5 οταν θα βγει, αλλά ο όγκος τους τα κάνει πολύ δύσχρηστα. ποιος κουβαλάει τωρα τετοιο πράγμα και αφετέρου αντε στησε ξεστησε. για επαγγελματίες βέβαια είναι ό,τι πρέπει - σε προσιτές τιμες. νομίζω οτι εχει αρχίσει το αρμεγμα η dji. βγάλε ενα modular mavic ρε dji, με 3 επιλογές για camera, και θα έχεις παλι το μονοπώλιο. δεν θα σε κοντράρει καμία autel και parrot. Δε λεω ότι το mavic 2 pro ειναι κακό, ίσα ίσα, για καποιον που δεν εχει mavic, ειναι μια χαρά, οταν όμως πέσει στο χιλιάρικο.. Για τα 4κ@60 ούτε λόγος, είναι must σε αυτή την κατηγορία, αν και θεωρώ ότι η DJI στην προσπάθειά της να υπερθεματίσει ειδικά στο Mavic 2 Pro (10 bit χρώμα, H265, μεταβλητό διάφραγμα, 100 MBs) ξεπέρασε την επεξεργαστική ισχύ του SOC που χρησιμοποιεί, με αποτέλεσμα πολλές λειτουργίες να λείπουν. Πιστεύω ότι ίσως το δούμε σε κάποια μελλοντική αναβάθμιση, αλλά όχι σύντομα.
Για την αποφυγή εμποδίων, από τα reviews που έχω δει, είναι πολύ καλύτερα από το Mavic Pro 1, αλλά όχι τέλεια.
Mavic 1 ναι είναι πιό VFM, Air, απόψή μου είναι ότι παίζει σε άλλη κατηγορία. Anafi σίγουρα VFM για αυτά που δίνει. Evo επίσης (γιατί όχι και για Ευρωπαίους?)
P4P, V2, P5 κλπ, ξεφεύγουν από τα ερασιτεχνικά αλλά και από τα χομπίστικα ενδιαφέροντα πλέον. Για επαγγελματίες οκ
Ασχετο
Νέος νόμος του Μέρφι:
Όσο πιό ακριβό είναι το drone που αγοράζεις, τόσο αυξάνονται εκθετικά οι πιθανότητες να κάτσει κάτι απρόοπτο και επιτακτικό στη δουλειά και να μην μπορείς να κάνεις ούτε unboxing!
Υπομονή φίλοι έρχεται ΣΚ
|
|
|
Post by sotirist on Sept 8, 2018 17:01:35 GMT 2
Αγαπητοί φίλοι,
Το unboxing του Mavic 2 Zoom έγινε (επιτέλους) χθές βράδυ και μόλις ανέβασα το σχετικό βίντεο στο Youtube.
Σ
|
|
|
Post by Hlias Virtual rise-SUN-set on Sept 8, 2018 18:51:51 GMT 2
Καλησπερα μας, Μολις πριν λιγες ωρες παρέλαβα ενα ολοκαίνουργιο Mavic 2 zoom με fly more combo 🙂🙂🙂🙂🙂 απο την DHL Μη όντας κάτοχος του Mavic Pro, εχω μολις ανοίξει το κουτι του... Τα υπολοιπα αυριο ιπτάμενοι φίλοι👍 Σ Καλορίζικο, καλές και χαρούμενες πτήσεις και ευτυχισμένες στιγμές...!!
|
|
|
Post by Hlias Virtual rise-SUN-set on Sept 8, 2018 18:56:22 GMT 2
Όπως έχω πει, δεν ασχολούμαι με drones που έχουν WiFi. Τελευταία απόπειρα ήταν το Mavic Air.- Δεν είχα διαβάσει τα σχόλια, έμεινα σε αυτά που έγραφε ο Frontier για το Air, ότι δεν θα το αγόραζε ποτέ και... είδα ότι το πήρε τελικά...!!! Οκ, αναθεωρήσεις για κάποιους λόγους δεν είναι κακό να γίνονται. Μην πολυδηλώνετε (προς όλους) ότι δεν θα πάρετε τα Mavic 2 γιατί ...ποτέ μη λες ποτέ...!!!
|
|
|
Post by petersea on Sept 8, 2018 19:28:26 GMT 2
Αγαπητοί φίλοι,
Το unboxing του Mavic 2 Zoom έγινε (επιτέλους) χθές βράδυ και μόλις ανέβασα το σχετικό βίντεο στο Youtube.
Σ
Καλοτάξιδο Σωτήρη καλές πτήσεις και ακόμα καλύτερες προσγειώσης περιμένουμε τα όμορφα βίντεο σου!!! 😊
|
|
|
Post by engelo on Sept 8, 2018 21:58:41 GMT 2
Όπως έχω πει, δεν ασχολούμαι με drones που έχουν WiFi. Τελευταία απόπειρα ήταν το Mavic Air.- Δεν είχα διαβάσει τα σχόλια, έμεινα σε αυτά που έγραφε ο Frontier για το Air, ότι δεν θα το αγόραζε ποτέ και... είδα ότι το πήρε τελικά...!!! Οκ, αναθεωρήσεις για κάποιους λόγους δεν είναι κακό να γίνονται. Μην πολυδηλώνετε (προς όλους) ότι δεν θα πάρετε τα Mavic 2 γιατί ...ποτέ μη λες ποτέ...!!! Το Mavic 2 έχει ocusync. Ξαναδιάβασε λίγο το νήμα.
|
|
|
Post by Hlias Virtual rise-SUN-set on Sept 8, 2018 22:51:32 GMT 2
Εngelo το ξέρω, τα διάβασα όλα, απλά είδα πολλούς να γράφουν ότι δεν θα πάρουν το 2 και σε λίγο όλοι θα το έχουν αγοράσει...!! Απορώ όμως πως ο Frontier πήρε το Air, τέλος π. και γω αν δεν είχε αυτό το θέμα με την μετάδοση θα το σκεφτόμουν.
|
|
|
Post by engelo on Sept 9, 2018 12:07:47 GMT 2
Σωτήρη καλές προσγειώσεις με το Zoom .. περιμένουμε εντυπώσεις + video εννοείται με πτήσεις και εντυπωσεις από το σκάφος !!!
και πάλι καλές πτήσεις και προσγειώσεις !!!
|
|
|
Post by sotirist on Sept 10, 2018 8:05:26 GMT 2
Σωτήρη καλές προσγειώσεις με το Zoom .. περιμένουμε εντυπώσεις + video εννοείται με πτήσεις και εντυπωσεις από το σκάφος !!! και πάλι καλές πτήσεις και προσγειώσεις !!! Ευχαριστώ φίλε engelo (:
Πρώτη, σύντομη πτήση έγινε χθές και εν συντομία:
- Το occusync 2.0 τα σπάει! Μέσα σε πυκνό αστικό ιστό, 3 χλμ για πλάκα χωρίς κανένα mod. Γύρισα πίσω με επιλογή μου και όχι επειδή έφτασα στα όρια ή είχα θέματα.
- 1080 FPV στο Τ/Χ εντυπωσιακότατο χωρίς ίχνος σπασίματος συνεχώς
- Gimbal και σταθεροποίηση σε άλλα επίπεδα, κολλημένο λες με κόλλα - Κάμερα και ποιότητα βίντεο πολύ καλή, με ιδιαίτερα εντυπωσιακές λεπτομέρειες, αν και τα χρώματα είναι πιό "ψυχρά" από ότι προτιμώ συνήθως. Προφανώς δεν "έπαιξα" πολύ με τις ρυθμίσεις. Περιμένω να το δώ σε 4K οθόνη και θα το ανεβάσω αργότερα. - Θόρυβος σε ανεκτά επίπεδα, αλλά όχι σαν το Anafi.
Αυτά προς το παρόν Σ
|
|
|
Post by engelo on Sept 10, 2018 8:31:16 GMT 2
ΑΥΤΑ ΤΑ 2 Χαρακτηρίζουν ενα αξιοπρεπές drone ! Δεν είναι ανάγκη να το στέλνεις 8χλμ απλά να μην κομπιάζει το σήμα απο τα 500μ !!!!
- Το occusync 2.0 τα σπάει! Μέσα σε πυκνό αστικό ιστό, 3 χλμ για πλάκα χωρίς κανένα mod. Γύρισα πίσω με επιλογή μου και όχι επειδή έφτασα στα όρια ή είχα θέματα. - 1080 FPV στο Τ/Χ εντυπωσιακότατο χωρίς ίχνος σπασίματος συνεχώς
|
|
|
Post by Frontier on Sept 10, 2018 12:54:38 GMT 2
Από βίντεο που μου βγήκε στο live feed του YT. Full list of missing features of the Mavic 2: - No Gesture control - No Waypoints - No Fixed wing - No Portrait mode - No Follow me mode - No Terrain Following - No Home Lock/Course Lock (We have TapFly though, even though it’s not 100% the same) - No customisable battery discharge profile - No CrystalSky support - No Precision Landing - No Cinema 4K (4096 × 2160 vs 3840 × 2160)Υπερτιμημένο και ημιτελές προϊόν εφόσον ισχύουν όλα τα παραπάνω όπως παρουσιάζει το βίντεο. Το προηγούμενο μοντέλο - αυτό που αντικαθιστά - είχε τις παραπάνω λειτουργίες, το βρίσκω αδιανόητο drone των 1200+ Ευρώ να μην κάνει follow me το 2018 ή course/home lock (πως θα κάνεις side panning shots χωρίς αυτό από την στιγμή που έχεις fixed gimbal;). sotirist: Μπορείς να επιβεβαιώσεις ότι όντως απουσιάζουν οι παραπάνω λειτουργίες (όσες μπορείς, π.χ Crystalsky monitor δεν έχεις άρα δεν μπορείς και να ξέρεις);
|
|
|
Post by thomas on Sept 10, 2018 13:50:44 GMT 2
Δεν εχω δει απο κοντα το mavic 2 αλλα για να τονιζει ο frontier τις συγκεκριμενες παραλείψεις κατι θα ξερει! Παρολα αυτα μπορω να πω με σιγουρια οτι το occusync 2 τα σπαει !Επειδη υποστηριζει κ το δικο μ phantom 4 pro v2,μεσα σε πολη και παρεμβολες τα 3.5 χλμ τα εχει αννετα!ΔΕν περιγραφω εξω σε χωραφια χωρις παρεμβολες...ανεβαζω 2 βιντεο δικα μ...
|
|
|
Post by Hlias Virtual rise-SUN-set on Sept 10, 2018 14:40:22 GMT 2
Full list of missing features of the Mavic 2: - No Gesture control - No Waypoints - No Fixed wing - No Portrait mode - No Follow me mode - No Terrain Following - No Home Lock/Course Lock (We have TapFly though, even though it’s not 100% the same) - No customisable battery discharge profile - No CrystalSky support - No Precision Landing - No Cinema 4K (4096 × 2160 vs 3840 × 2160)Αν όντως είναι έτσι θα το έχει πιθανών το αναβαθμισμένο που θα κάνει κανένα 2000 λιαρο...!!!
|
|
|
Post by sotirist on Sept 10, 2018 18:44:20 GMT 2
Από βίντεο που μου βγήκε στο live feed του YT. Full list of missing features of the Mavic 2: - No Gesture control - No Waypoints - No Fixed wing - No Portrait mode - No Follow me mode - No Terrain Following - No Home Lock/Course Lock (We have TapFly though, even though it’s not 100% the same) - No customisable battery discharge profile - No CrystalSky support - No Precision Landing - No Cinema 4K (4096 × 2160 vs 3840 × 2160)Υπερτιμημένο και ημιτελές προϊόν εφόσον ισχύουν όλα τα παραπάνω όπως παρουσιάζει το βίντεο. Το προηγούμενο μοντέλο - αυτό που αντικαθιστά - είχε τις παραπάνω λειτουργίες, το βρίσκω αδιανόητο drone των 1200+ Ευρώ να μην κάνει follow me το 2018 ή course/home lock (πως θα κάνεις side panning shots χωρίς αυτό από την στιγμή που έχεις fixed gimbal;). sotirist : Μπορείς να επιβεβαιώσεις ότι όντως απουσιάζουν οι παραπάνω λειτουργίες (όσες μπορείς, π.χ Crystalsky monitor δεν έχεις άρα δεν μπορείς και να ξέρεις); Καλησπέρα,
Μάλλον η παραπάνω λίστα ελλείψεων δημιουργήθηκε αμέσως μετά την ανακοίνωση και με beta firmware (όλα τα Mavic 2 στάλθηκαν έτσι για να γλυτώσει η DJI το update), το οποίο ήταν πραγματικά για κλάμματα. Για αυτό και είναι σχεδόν υποχρεωτική η αναβάθμιση σε Firmware 1.0 μόλις το ανοίξεις. Προφανώς ελλείψεις υπάρχουν ακόμη, όπως παρακάτω.
Ας τα δούμε ένα-ένα:
- Gesture Control δεν έχει και δεν νομίζω να αποκτήσει ή να του ταιριάζει, αφού δεν πρόκειται για selfie drone όπως τo Spark ή το Air.
- Waypoints δεν έχει ακόμη, ΘΑ έχει τα Waypoints 2, μάλλον στην επόμενη "σοβαρή" αναβάθμιση
- Fixed Wing δεν υπάρχει ακόμη, αλλά θα έρθει σε επόμενο update, σύμφωνα με την DJI - Portrait mode στο Mavic 2 Pro δεν θα έρθει ποτέ, λόγω της ιδιομορφίας της κάμεράς του, στο zoom ίσως σε κάποια αναβάθμιση. Και τα δύο όμως σκάφη διαθέτουν τέτοια λειτουργικότητα με την επιλογή Vertical στο mode Panorama στην εφαρμογή DJI GO 4 - Terrain following έχει μέσω του Active Track που εργάζεται ικανοποιητικά. Ερχονται τα Active Track Downhill & Uphill σύντομα
- Follow me έχει το Active Track που εργάζεται ικανοποιητικά
- Home lock - Course lock δεν υπάρχει ακόμη αλλά μέσω του TapFly μπορούμε να πετύχουμε παρόμοιο αποτέλεσμα (αλλά με σταθερή ταχύτητα και πορεία). Ισως έρθει σε κάποιο μελλοντικό update - Customizable Battery Discharge Profile δεν διαθέτει. Δεν γνωρίζω κάποιος να ξέρει τι θα γίνει μελλοντικά - Crystal Sky υποστήριξη, ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ αλλά δεν έχει ακόμη. Λένε στην αμέσως επόμενη αναβάθμιση - Precision Landing δεν έχει αλλά υπάρχει δέσμευση (?) της DJI για άμεση επαναφορά του. Στην πράξη νομίζω ότι τα καταφέρνει πολύ καλά και χωρίς αυτό, αρκεί να κουμπώσει καλά δορυφόρους και να βγάλει το μήνυμα "Home Point Recorded" στην απογείωση. - Cinema 4K mode δεν υπάρχει ακόμη
Συμπερασματικά, όντως υπάρχουν λειτουργίες που ενώ αναφέρονται, δεν διατίθενται ακόμη. Νομίζω βέβαια ότι η DJI έχει παράδοση να παραδίδει λειτουργικότητα "καθ'οδόν", όπως (έχω διαβάσει) με το Mavic Pro αλλά και άλλα μοντέλα της.
Επιπλέον, όπως είπαν και άλλοι φίλοι, η DJI υπέστη εγκεφαλικό από το Anafi, ίσως και το EVO (παρόλα τα αρχικά προβλήματά του) και βιάστηκε να βγάλει τα Mavic 2 (Pro & Zoom) τσάτρα - πάτρα, για να μην χάσει (και άλλο) μερίδιο αγοράς. Αυτό τεκμηριώνεται και από το γεγονός ότι ΟΛΕΣ οι παραγγελίες στο Store της ακόμη και σήμερα που μιλάμε, φορτώνονται από Κίνα με DHL, με πληρωμένα τα εκτελωνιστικά από την ίδια (από φίλο έμαθα ότι μαζικά όπως το κάνει πληρώνει περίπου 250 ευρώ ανά κομμάτι) και με ελάχιστη έως μηδενική διαθεσιμότητα σε συνεργάτες και μεταπωλητές (μόνον στην Apple έδωσε κάποια κομμάτια).
Νομίζω ότι δεν μου ξέφυγε κάτι
Σ
|
|
|
Post by sotirist on Sept 10, 2018 19:00:36 GMT 2
Αγαπητοί φίλοι,
Σ
Καλοτάξιδο Σωτήρη καλές πτήσεις και ακόμα καλύτερες προσγειώσης περιμένουμε τα όμορφα βίντεο σου!!! 😊 Ευχαριστώ petersea! Εδώ θα είμαστε να τα δούμε παρέα
|
|
|
Post by sotirist on Sept 11, 2018 17:21:44 GMT 2
Με την ευκαιρία του προηγούμενου post για τις (μη) διαθέσιμες λειτουργίες των Mavic 2 (P/Z), σκέφτηκα να μαζέψω όλα τα χαρακτηριστικά τους, για μία πιό ολοκληρωμένη εικόνα, οπότε το συγκεκριμένο post είναι ........ μεγάααααααλο:
Χαρακτηριστικά του Mavic 2
Μπαταρία
Τύπος μπαταρίας: LiPo 4S (μη συμβατή με το Mavic Pro) Χωρητικότητα: 3850 mAh Τάση: 15,4 V Ενέργεια: 59,29 Wh Βάρος: 297 g Μέγιστη ισχύς φόρτισης: 80 W Μέγιστη τάση φόρτισης: 17,6 V
Ο φορτιστής μπαταρίας περιέχει ένα καλώδιο Micro USB που μπορεί να χρησιμοποιηθεί για τη φόρτιση του τηλεχειριστηρίου
Τέσσερα φωτισμένα τμήματα γύρω από το κουμπί μπαταρίας δείχνουν το τρέχον επίπεδο φόρτισης
Χρειάζεται περίπου 1,5 ώρες για να φορτιστεί πλήρως μια μπαταρία Mavic 2
Η θήκη φόρτισης της μπαταρίας DJI Mavic 2 φορτίζει τις μπαταρίες διαδοχικά ανάλογα με τα επίπεδα ισχύος από υψηλή σε χαμηλή. Δεν είναι τόσο γρήγορη όσο ένας παράλληλος φορτιστής, αλλά θα αποφύγετε την ταλαιπωρία της εναλλαγής των μπαταριών, καθώς κάθε μπαταρία τελειώνει τη φόρτιση.
Κάμερα / Κάρτα
Μορφή φωτογραφίας: JPEG / DNG (RAW) Μορφή βίντεο: MP4 / MOV (MPEG-4 AVC / H.264, HEVC / H.265) Μέγιστο bitrate βίντεο: 100 Mbps (αυξημένο από 60 Mbps στο Mavic Pro) επιτρέπει μεγαλύτερη σαφήνεια στα βίντεό σας εξαιτίας της λιγότερης συμπίεσης
Ανάλυση βίντεο: 4Κ: 3840 χ 2160 24/25 / 30ρ 2.7Κ: 2688 χ 1512 24/25/30/48/50 / 60ρ FHD: 1920 × 1080 24/25/30/48/50/60 / 120p
Φωτογραφίες HDR: Καταγράφει φωτογραφίες με υψηλότερη τιμή έκθεσης με ανάμειξη μιας ακολουθίας εικόνων με διαφορετική έκθεση για να αποκτήσετε μία φωτογραφία που προσφέρει υψηλότερο δυναμικό εύρος και μεγαλύτερο βάθος χρώματος.
Ταχύτητα κλείστρου: Ηλεκτρονικό κλείστρο: 8-1 / 8000s
Μηχανική περιοχή gimbal Κλίση: -135-45 ° Οριζόντια: -100-100 °
Ελεγχόμενη περιοχή gimbal: Κλίση: -90-30 ° Οριζόντια: -75-75 °
Κλίμακα μέγιστης κλίσης: 120 ° / s
Το Gimbal δεν είναι τόσο εκτεθειμένο όσο το Mavic Pro για καλύτερη προστασία από ζημιές
Η τεχνολογία gimbal 3-αξόνων εξασφαλίζει ομαλή και σταθερή λήψη σε σχεδόν κάθε κατάσταση
Η camera / το gimbal δεν είναι εναλλάξιμη μεταξύ των μοντέλων Pro και Zoom, παρά μόνον από την DJI
Η κάμερα είναι σε θέση να περιστρέφεται κάθετα κατά τη λήψη φωτογραφιών σε λειτουργία πανοραμικής λήψης
Δεν είναι δυνατή η λήψη φωτογραφιών κατά την εγγραφή βίντεο
Το κάλυμμα της κάμερας - gimbal προστατεύει και ασφαλίζει κατά την αποθήκευση
Καταγράψτε βίντεο 4K σε υψηλότερα bitrates με προηγμένη συμπίεση H.265. 8. Οι κωδικοποιήσεις ς H.265 / HEVC διατηρούν 50% περισσότερες πληροφορίες από τα βίντεο στο H.264 / AVC, δημιουργώντας βίντεο υψηλής ποιότητας με πιο διατηρημένες λεπτομέρειες
Οι πρωτότυπες εικόνες που φωτογραφίζονται κατά τη διάρκεια της πτήσης μπορούν να αποθηκευτούν αυτόματα στην κινητή συσκευή σας χωρίς να χρειαστεί να μεταφορτωθούν από το αεροσκάφος με μη αυτόματο τρόπο (1080P)
Mavic 2 Pro Κάμερα
Αισθητήρας κάμερας: 1 "αισθητήρα Sony CMOS 20MP 20 εκατομμύρια αποτελεσματικά pixel Ίδιο μέγεθος αισθητήρα όπως και στο Phantom 4 Pro
Έγχρωμη λειτουργία: 10bit Dlog-M (δυνατότητα εγγραφής πάνω από 1 δισεκατομμύριο χρωμάτων) και υποστήριξη για βίντεο HDR (HLG 10bit)
Διάφραγμα: f / 2.8-f / 11
Εύρος λήψης: 1 m έως ∞
Βίντεο ISO Range: 100-6400
Φωτογραφία Περιοχή ISO: 100-3200 (αυτόματη); 100-12800
Μέγεθος εικόνας: 5472 × 3648 εικονοστοιχεία
Μοντέλα Ακόμα Φωτογραφίας Single Burst: 3/5 καρέ Αυτόματο bracketing έκθεσης (AEB): 3/5 πλαισιωμένα πλαίσια σε 0,7 EV Bias Interval (JPEG: 2/3/5/7/10/15/20/30 / 60s RAW: 5/7/10/15/20/30 / 60s)
Ο αισθητήρας διαθέτει μια ενεργή περιοχή ανίχνευσης τέσσερις φορές πιο αποτελεσματική από αυτόν του Mavic Pro
Ο μεγάλος αισθητήρας επιτρέπει την καλύτερη απόδοση σε περιβάλλοντα χαμηλού φωτισμού λόγω της πιο εκτεταμένης σειράς ISO
Η ευκρίνεια απεικόνισης και ο συντονισμός της απόκρισης χρωμάτων και τόνων βασίζονται στην τεχνολογία Hasselblad που σας παρέχει μεγαλύτερη σαφήνεια εικόνας, ζωντανά χρώματα και μικρότερο θόρυβο εικόνας
Το περίβλημα της φωτογραφικής μηχανής και του gimbal είναι από κράμα μαγνησίου για αντοχή και διάχυση της θερμότητας
Έρχεται εξοπλισμένο με την ολοκαίνουργια κάμερα Hasselblad L1D-20c
Ο DJI και ο Hasselblad πέρασαν τα τελευταία δύο χρόνια σε συνεργασία με την κάμερα L1D-20c, αναπτύσσοντας ταυτόχρονα χαρακτηριστικά όπως ο φακός, ο μηχανισμός επεξεργασίας εικόνας και η βελτιστοποίηση των εφέ εικόνας, για να φτιάξει μια φωτογραφική μηχανή ποιότητας Hasselblad,
Οι κάμερες Hasselblad είναι γνωστές για τον εργονομικό σχεδιασμό τους, την ασυμβίβαστη ποιότητα εικόνας και τη σουηδική χειροτεχνία. Από το 1941, οι κάμερες Hasselblad έχουν καταγράψει μερικές από τις πιο σημαντικές εικόνες του κόσμου (συμπεριλαμβανομένης της πρώτης προσγείωσης σε φεγγάρι)
Το L1D-20c διαθέτει τη μοναδική τεχνολογία Hasselblad Natural Color Solution (HNCS) της Hasselblad, η οποία επιτρέπει πανέμορφες φωτογραφίες 20-megapixel σε εκπληκτική χρωματική λεπτομέρεια
Δυνατότητα καταγραφής 3840 × 2160 10K bit 4K Dlog-M και 4K HDR βίντεο 10-bit στα 100Mbps
Υποστηρίζει ένα προφίλ χρωμάτων 10-bit Dlog-M που αποδίδει υψηλότερο δυναμικό εύρος για μεγαλύτερη ευελιξία στο grading
Το σύστημα καταγράφει πάνω από 1 δισεκατομμύριο χρώματα (σε σύγκριση με τα 16 εκατομμύρια χρώματα από τις παραδοσιακές τεχνολογίες έγχρωμης κωδικοποίησης 8-bit) και διατηρεί πιο εμπεριστατωμένες λεπτομέρειες τόσο στα φωτεινά πλάνα όσο και στα σκιερά
Καταγράψτε τις πιο λεπτές διαβαθμίσεις κατά το ηλιοβασίλεμα ή την ανατολή, αφήνοντας μεγαλύτερο χώρο για post-production Καταγράψτε βίντεο HDR 4K 10 bit που προσφέρουν υψηλότερη δυναμική εμβέλεια και πιο ζωντανά χρώματα, τα οποία μπορείτε να δείτε στις τηλεοράσεις HLG χωρίς επεξεργασία.
Όταν πραγματοποιείτε λήψη σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού, ρυθμίστε το διάφραγμα σε f / 2.8 για να επιτρέψετε μεγαλύτερη φωτεινότητα και να τραβήξετε φωτεινές και καθαρές φωτογραφίες. Όταν φωτογραφίζετε σε καλά φωτισμένα περιβάλλοντα, ρυθμίστε το διάφραγμα σε f / 11 για να χαμηλώσετε την ταχύτητα κλείστρου.
Η πλήρης προβολή FOV είναι 75 ° και η προβολή HQ είναι 55 °
Σε FOV mode ο αισθητήρας λαμβάνει δείγματα από τα 5.7K που διαθέτει σε 4K ανάλυση, ενώ σε HQ κάνει cropping στο κέντρο για καλύτερη ποιότητα εικόνας, αλλά με λιγότερο FOV 14 στάσεις EV (εναντίον 13 στο Mavic 2 Zoom) προσφέρουν υψηλότερο δυναμικό εύρος και μεγαλύτερη σαφήνεια εικόνας
14 στάσεις δυναμικής εμβέλειας κατά τη λήψη βίντεο αποτρέπουν την απώλεια σκιάς
10-bit footage σας δίνει υψηλή διακριτικότητα και πάνω από 1 δισ χρώματα
Το ρυθμιζόμενο άνοιγμα f / 2.8-f / 11 στην κάμερα παρέχει εξαιρετική ποιότητα εικόνας ακόμα και σε σκοτεινά περιβάλλοντα. Σε άλλες κάμερες όταν βρίσκεστε σε χαμηλό φώς, το διάφραγμα μπορεί να ανοιχτεί ευρέως για να αφήσει το φώς, με αποτέλεσμα την δημιουργία θορύβου ISO και της παραμόρφωσης χρώματος.
Mavic 2 Κάμερα ζουμ
Αισθητήρας κάμερας: 1 / 2.3 "αισθητήρα CMOS 12MP της Sony 12 εκατομμύρια αποτελεσματικά εικονοστοιχεία Το ίδιο μέγεθος αισθητήρα με τη φωτογραφική μηχανή Mavic Pro
Λειτουργία χρώματος: D-Clinelike (δυνατότητα εγγραφής 16 εκατομμυρίων χρωμάτων)
Διάφραγμα: f / 2.8 (24 mm) έως f / 3.8 (48 mm)
FOV: 83 ° (24 mm). 48 ° (48 mm)
Εύρος λήψης: 0,5 m έως ∞
Video Εύρος ISO: 100-3200
Φωτογραφία Περιοχή ISO: 100-1600 (αυτόματη); 100-3200 (εγχειρίδιο)
Μέγεθος εικόνας: 4000 × 3000 εικονοστοιχεία
Ζουμ: 4x ζουμ (2x οπτικό ζουμ + 2x ψηφιακό ζουμ)
Ακόμα λειτουργίες φωτογραφίας: Single Burst: 3/5/7 καρέ Αυτόματο bracketing έκθεσης (AEB): 3/5 πλαισιωμένα πλαίσια σε 0,7 EV Bias Interval (JPEG: 2/3/5/7/10/15/20/30 / 60 RAW: 5/7/10/15/20/30 / 60)
SuperRes: Η κάμερα θα συλλάβει και να "συρράψει" εννέα φωτογραφίες με τον τηλεφακό της, με αποτέλεσμα μία φωτογραφία 48-megapixel.
40% υψηλότερη ταχύτητα εστίασης από αυτήν του Mavic Pro
Με το ρυθμιζόμενο εστιακό μήκος, το Mavic 2 Zoom σάς επιτρέπει να αλλάζετε εύκολα μεταξύ της λήψης κοντινών λήψεων και εικόνων ευρείας γωνίας
Κάμερα οπτικού zoom 24-48 mm (4Κ) και υποστηρίζει λήψη σε 4x χωρίς απώλειες ζουμ 1080p βίντεο
Η D-Cinelike διατηρεί περισσότερες πληροφορίες προβολής και χρώματος από κάθε κανονική λειτουργία διόρθωσης χρώματος, αφήνοντας περισσότερο χώρο για μεταγενέστερη επεξεργασία
Το Dolly Zoom προσαρμόζει αυτόματα την εστίαση κατά την πτήση, προσθέτοντας ένα έντονο, στρεβλωτικό οπτικό εφέ στο βίντεό σας. Όταν πετάτε σε manual, μπορείτε επίσης να ορίσετε τη σωστή εστίαση.
Το εστιακό μήκος δεν μπορεί να ρυθμιστεί για το Dolly Zoom
Σε σύγκριση με έναν ευρυγώνιο φακό 24 χιλιοστών, ο φακός 48 χιλιοστών (τηλεφακός) συμπιέζει την προοπτική σας, ενισχύοντας το φαινόμενο παράλλαξης για ένα κλασικό κινηματογραφικό εφφέ (paralax)
Κατά τη λήψη βίντεο Full HD, το 4 × Lossless Zoom (συμπεριλαμβανομένου του 2 × οπτικού zoom) σας δίνει μια πιο προσεκτική προβολή των θεμάτων από μακριά, καθιστώντας το ικανό για μοναδικά κοντικά πλάνα εξ αποστάσεως, βοηθώντας σας να διατηρήσετε μία ασφαλή απόσταση από τα κτίρια, οχήματα , τα ζώα και τους ανθρώπους
Η υβριδική αυτόματη εστίαση συνδυάζει τη φάση με την ανίχνευση αντίθεσης, για μεγαλύτερη εστίαση
Το σύστημα αυτόματης εστίασης-εντοπισμού κάνει τους ανθρώπους να φαίνονται ξεκάθαροι κατά τη μεγέθυνση και την σμίκρυνση.
Λειτουργίες πτήσης
ActiveTrack 2.0: Κατά την παρακολούθηση ενός στόχου, το Mavic 2 μπορεί να σχεδιάσει μια διαδρομή πτήσης στον 3D χάρτη του. Θα διαβάσει, θα αναγνωρίσει και θα αποφύγει τα εμπόδια μπροστά και πίσω από το αεροσκάφος και όλα αυτά σκοπεύοντας χωρίς διακοπή τον στόχο σας.
Το ενημερωμένο λογισμικό συνδυάζει την κύρια κάμερα και το μπροστινό οπτικό σύστημα για να αποκτήσει έναν τρισδιάστατο χάρτη του περιβάλλοντος και της θέσης-στόχου για καλύτερη αναγνώριση και παρακολούθηση.
Το νέο σύστημα παρακολούθησης περιλαμβάνει αλγόριθμους πρόβλεψης τροχιάς, οι οποίοι συμβάλλουν στη διατήρηση της παρακολούθησης όταν ο στόχος προσωρινά αποκλείεται από εμπόδια.
Δημιουργεί μια τρισδιάστατη προβολή του περιβάλλοντος χώρου μέσω της κύριας κάμερας και των αισθητήρων διπλής όρασης για μεγαλύτερη αναγνώριση και ακρίβεια
Σε ανοικτά και ανεμπόδιστα περιβάλλοντα, ο Mavic 2 μπορεί να παρακολουθεί γρήγορα κινούμενα θέματα όπως αυτοκίνητα και βάρκες σε ταχύτητες έως και 20 m / s,
Η εγγύηση DJI δεν καλύπτει τις απώλειες που προκαλούνται από τη συντριβή κατά την πτήση αριστερά ή δεξιά, ακόμα και όταν ενεργοποιείται η λειτουργία ActiveTrack ή Tripod
APAS: Τα Advanced Pilot Assistance Systems. Με αυτό το χαρακτηριστικό, ο Mavic 2 αποφεύγει τα εμπόδια αυτόματα ενώ πιέζετε προς τα εμπρός ή προς τα πίσω.
Κινηματογραφική λειτουργία
Dolly Zoom: Όταν ενεργοποιείτε το Dolly Zoom, το αεροσκάφος θα αρχίσει να καταγράφει ένα βίντεο ενώ ταξιδεύει προς τα πίσω. Ταυτόχρονα, η κάμερα θα παρακολουθεί και θα μεγεθύνει το επιλεγμένο αντικείμενο. Όταν εξετάζετε το βίντεο, μπορείτε να δείτε σίγουρα ότι η σύνθεση του στόχου σας παραμένει σχεδόν ίδια, ενώ το περιβάλλον του γίνεται ευρύτερο ή στενότερο.
Hyperlapse: Σας επιτρέπει να φωτογραφίζετε βίντεο time-lapse με απλούς χειρισμούς στην εφαρμογή DJI GO 4.
Μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε ελεύθερη λειτουργία (χειροκίνητα πετάει γύρω), Circle mode (περιστρέφεται αυτόματα γύρω από ένα θέμα), Mode lock mode (πλεύση σε ευθεία γραμμή ενώ επικεντρώνεται σε θέμα) ή Waypoint mode
Αποθήκευση φωτογραφιών σε μορφή JPG / RAW για επεξεργασία μετά
Πανόραμα: Το Mavic 2 υποστηρίζει τέσσερις λειτουργίες πανοραμικών, όπως Σφαίρα, 180 °, Οριζόντια και Κάθετη
QuickShot: Αστεροειδής Boomerang Κύκλος Dronie Helix Πύραυλος
TapFly
Σημείο 2.0: Πατώντας τα επιθυμητά σημεία και σημεία ενδιαφέροντος στον χάρτη της εφαρμογής, μπορείτε να προγραμματίσετε την πορεία του σκάφους.
Απόδοση
Βελτιωμένη σχεδίαση χαμηλού θορύβου για μια πιο ήσυχη πτήση
Αισθητήρες: Υπέρυθροι αισθητήρες και στις έξι πλευρές του αεροσκάφους, που επιτρέπουν στους χρήστες να πετούν με ασφάλεια σε δύσκολα γυρίσματα. Οι κατευθύνσεις ανίχνευσης μετατόπιων εμποδίων περιλαμβάνουν τα αριστερά / δεξιά, πάνω / κάτω και προς τα εμπρός / προς τα πίσω.
Αισθητήρες προς τα εμπρός Εύρος μέτρησης ακριβείας: 1,6 - 65 πόδια (0,5 - 20 μέτρα) Ανιχνεύσιμη εμβέλεια: 65 - 131 πόδια (20 - 40 μέτρα) Αποτελεσματική ταχύτητα ανίχνευσης: ≤ 31 mph (14m / s) Οριζόντια FOV: 40 ° Κάθετη FOV: 70 °
Αισθητήρες προς τα πίσω Εύρος μέτρησης ακριβείας: 1,6 - 52 πόδια (0,5-16 μέτρα) Ανιχνεύσιμη περιοχή: 52 - 104 πόδια (16 - 32 μέτρα) Αποτελεσματική ταχύτητα ανίχνευσης: ≤ 26 mph (12 m / s) Οριζόντια FOV: 60 ° Κατακόρυφος FOV: 77 °
Αισθητήρας προς τα πάνω Εύρος μέτρησης ακριβείας: 0,3 - 26 πόδια (0,1 - 8 μέτρα)
Αισθητήρες προς τα κάτω Εύρος μέτρησης ακριβείας: 1,6 - 36 πόδια (0,5 - 11 μέτρα) Ανιχνεύσιμη περιοχή: 36 - 72 πόδια (11 - 22 μέτρα)
Πλευρικοί αισθητήρες Εύρος μέτρησης ακριβείας: 1,6 - 32 πόδια (0,5 - 10 μέτρα) Αποτελεσματική ταχύτητα ανίχνευσης: ≤ 17 mph (8m / s) Οριζόντια FOV: 80 ° Κάθετο FOV: 65 °
Σημείωση: Η πλευρά των αισθητήρων είναι ενεργοποιημένη μόνο όταν πλέουν σε λειτουργία ActiveTrack ή λειτουργία Tripod
Θερμοκρασία λειτουργίας: 14 ° F (-10 ° C) έως 104 ° F (40 ° C)
8 GB εσωτερικής μνήμης για αποθήκευση φωτογραφιών / βίντεο
Αυξάνετε τη μνήμη εισάγοντας μια κάρτα Micro SD στην υποδοχή κάρτας Micro SD στο κάτω μέρος του Mavic 2
Υποστηριζόμενες κάρτες SD: έως 128 GB και ταχύτητα R / W έως UHS-I Speed Class 3
Δύο φώτα στο κάτω μέρος του αεροσκάφους
Τα κάτω φώτα μπορούν να ενεργοποιηθούν / απενεργοποιηθούν οποιαδήποτε στιγμή από την εφαρμογή DJI GO
Το Mavic 2 έχει πιό αεροδυναμικό σχήμα και τριβή κατά 19% μικρότερη από αυτή του Mavic Pro όταν πετάει σε πλήρη ταχύτητα
Το σύστημα ρότορα του Mavic 2 έχει βελτιστοποιηθεί κυρίως για την πτήση προς τα εμπρός. είναι πιο αεροδυναμική η άτρακτος του αεροσκάφους, το Mavic 2 καταναλώνει λιγότερη ισχύ σε ορισμένες ταχύτητες πτήσης προς τα εμπρός από ό, τι όταν αιωρείται
Εχει βέλτιστα επανασχεδιαστεί για να αυξήσει την πρόωση, να μειώσει την κατανάλωση ενέργειας και να μειώσει τον θόρυβο. Αυτές οι βελτιώσεις, μαζί με ένα εξελιγμένο σύστημα Flight Autonomy, προσφέρουν μια ομαλότερη, πιο ήσυχη πτήση για μεγαλύτερη διακριτικότητα και ασφάλεια
Αεροσκάφη
Διαστάσεις: Αναδιπλωμένο: 8,4 x 3,5 x 3,3 "(214 × 91 × 84 mm) Ξεδιπλωμένο: 12,6 x 9,5 x 3,3 "(322 × 242 × 84 mm)
Βάρος: 907 g (Mavic 2 Pro). 905 g (Mavic 2 Zoom). 734 g (Mavic Pro)
Μέγιστη ταχύτητα ανάβασης: Λειτουργία σπορ: 11 mph (5 m / s) Λειτουργία P: 8 mph (4 m / s)
Μέγιστη ταχύτητα καθόδου: 6 mph (3 m / s)
Μέγιστη ταχύτητα: 44 mph (20 m / s) σε λειτουργία Sport
Μέγιστο Υψόμετρο: 1,640 πόδια (500 μέτρα) πάνω από το σημείο απογείωσης
Μέγιστo ύψος λειτουργίας από την επιφάνεια της θάλασσας: 19.685 πόδια (6.000 μέτρα)
Μέγιστος χρόνος πτήσης: 31 λεπτά
Μέγιστη αντίσταση ταχύτητας ανέμου: 18 - 23 mph (5 - 10 m / s)
Συχνότητα λειτουργίας: 2.400 - 2.483 GHz 5.725 - 5.850 GHz
GPS: GPS + GLONASS
Κάθετη ακρίβεια: ± 0,1 m (όταν είναι ενεργή η τοποθέτηση της όρασης) ± 0,5 μ. (Με τοποθέτηση GPS)
Οριζόντια ακρίβεια: ± 0,3 m (όταν είναι ενεργή η τοποθέτηση της όρασης) ± 1,5 μ. (Με τοποθέτηση GPS)
Υποστηριζόμενο σύστημα αρχείων: FAT32 (≤ 32 GB); exFAT (> 32 GB)
Χρώμα: Ματ γκρίζο χρώμα ανοικτότερο από το κλασικό Mavic Pro
OcuSync 2.0:
Αναβαθμισμένο σύστημα μετάδοσης για το Mavic 2
Επιτρέπει στο Mavic να μεταβαίνει αυτόματα μεταξύ 2,4 και 5,8 GHz σε πραγματικό χρόνο (για βελτίωση της απόστασης, της ποιότητας της ζωντανής προβολής και των παρεμβολών)
Η καθυστέρηση είναι 120-130 ms (40-50 ms μικρότερη από την Mavic Pro)
Διπλώνεται ακριβώς όπως το Mavic Pro
Το σχήμα έχει επίσης αλλάξει ελαφρώς, με ένα πιο αεροδυναμικό σώμα και στρογγυλεμένες άκρες
Το Mavic 2 δεν είναι αδιάβροχο
Τηλεχειριστήριο
Μπορεί να συνδυαστεί με ένα smartphone για την παροχή ροής βίντεο σε πραγματικό χρόνο της πτήσης σας
Περιέχει μια μπαταρία 3950 mAh που διαρκεί μέχρι και 135 λεπτά
Η αυτόματη απενεργοποίηση ενεργοποιείται μετά από 5 λεπτά αδράνειας
Εχει μεγαλύτερη μπαταρία από τον προτάτοχό του και είναι σε θέση να φορτίσει τη συνδεδεμένη κινητή συσκευή εάν πέσει κάτω από το επίπεδο φόρτισης 40% (μπορεί να απενεργοποιηθεί στο DJI GO)
Τα control sticks μπορούν να ξεβιδωθούν και να αποθηκευτούν με ασφάλεια στο κάτω μέρος του τηλεχειριστηρίου
Το κουμπί λήψης της φωτογραφικής μηχανής μπορεί να πιεστεί κατά το ήμισυ για να εστιάσει την κάμερα
Ο διακόπτης "TPS" στο πλάι επιτρέπει την αλλαγή της λειτουργίας πτήσης μεταξύ της λειτουργίας Tripod, της λειτουργίας P (λειτουργία GPS) και της λειτουργίας Sport
Η εγκοπή στο κέντρο των λαβών του τηλεχειριστηρίου επιτρέπει την εύκολη πρόσβαση στο κουμπί "home" στα κινητά τηλέφωνα
Το τηλεχειριστήριο δεν περιέχει έξοδο HDMI
Το χειριστήριο του Mavic Pro θα είναι συμβατό με το Mavic 2 στο μέλλον
Μια κινητή συσκευή μπορεί να συνδεθεί στη θύρα micro USB στην αριστερή πλευρά του τηλεχειριστηρίου ή στη θύρα USB στο κάτω μέρος του τηλεχειριστηρίου
Το Mavic 2 δεν μπορεί να ελεγχθεί μέσω Wi-Fi (πρέπει να χρησιμοποιήσετε το τηλεχειριστήριο)
Το Mavic 2 δεν είναι συμβατό με το τηλεχειριστήριο DJI Cendence
Ο DJI εργάζεται σε ένα νέο τηλεχειριστήριο με ενσωματωμένη οθόνη
Η ένδειξη RTH και η ειδοποίηση χαμηλής μπαταρίας μπορούν να απενεργοποιηθούν πατώντας το κουμπί τροφοδοσίας
Υποστηριζόμενη κινητή συσκευή Μέγεθος:
Μέγιστο μήκος: 6,2 "(160 mm)
Μέγιστο πάχος: 0,25 - 0,33 "(6,5 - 8,5 mm)
Υποστηριζόμενα είδη θύρας USB: Lighting (Aplle) Micro USB USB Type C
Αυτά (ουφ)
Σ
|
|