|
Post by Vako on Aug 28, 2018 11:04:54 GMT 2
Παρτε midrone να σωθητε!!!! Συμπαγες χωρις κολλησεις και κολες... χαχαχα Αντε δεν θα το πεις βρε dream.. xaxa
|
|
|
Post by engelo on Aug 28, 2018 11:14:31 GMT 2
Χαχαχαχαχαχαχ
|
|
|
Post by dream_master on Aug 28, 2018 11:57:35 GMT 2
vako εγω στο ειπαα. Παρε εναν βραχο xiaomi mi drone να βρεις την χαρα σου και να μην εχεις να κανεις με κολλες! Και αν παθει κατι σου εχω πληρη γκαμα ανταλακτικων με αμεση υποστηριξη!
|
|
|
Post by Vako on Aug 28, 2018 12:20:01 GMT 2
vako εγω στο ειπαα. Παρε εναν βραχο xiaomi mi drone να βρεις την χαρα σου και να μην εχεις να κανεις με κολλες! Και αν παθει κατι σου εχω πληρη γκαμα ανταλακτικων με αμεση υποστηριξη! Με κινδυνο να μου διαγραψει το ποστ ο moderator (και καλα θα κανει ) θα σου απαντησω οτι περιμενω να μου το στειλεις τσαμπα, οταν ο σπιθας φτασει τα 5500μ+ ειχες πει....ε εφτασε αλλα ακομα να το στειλεις...μηπως εχασες διευθυνση? χαχαχα σορρυ για το spam αλλα καποιος να τον βαλει στην θεση του χαχα
|
|
|
Post by dream_master on Aug 28, 2018 12:35:15 GMT 2
5.500 με τι; Με 3 μπαταριες οπως κανει ο ιορδανης με το μαβικ; Μου θυμιζεις κατι πιτσιρικαδες που βαζουν τουρμπο, εξατμισης , προγραματα , για να φτασουν την 500 αρα mercedes! Αχαχαχ mercedes ομως μπορει να γινει η πασχαλιτσα; Εμ δεν μπορει! Ελα vako χωρις κεραιες και ανακλαστηρες και χωρις εχτρα μπαταρια , εγω μαμα το εχω το εργαλειο δεν το σκαλιζω! Αχχααχ
|
|
|
Post by Frontier on Aug 28, 2018 12:36:27 GMT 2
vako εγω στο ειπαα. Παρε εναν βραχο xiaomi mi drone να βρεις την χαρα σου και να μην εχεις να κανεις με κολλες! Και αν παθει κατι σου εχω πληρη γκαμα ανταλακτικων με αμεση υποστηριξη! Με κινδυνο να μου διαγραψει το ποστ ο moderator (και καλα θα κανει ) θα σου απαντησω οτι περιμενω να μου το στειλεις τσαμπα, οταν ο σπιθας φτασει τα 5500μ+ ειχες πει....ε εφτασε αλλα ακομα να το στειλεις...μηπως εχασες διευθυνση? χαχαχα σορρυ για το spam αλλα καποιος να τον βαλει στην θεση του χαχα Άμα στο έταξε, πρέπει να το κάνει γιατί όπως λέει μια παροιμία "μην τάξεις παιδιού και Άγιου" (παιδιά είμαστε όλοι μας) Έχει πάντως αρκετά ανταλλακτικά, μπορεί να στο στείλει σε κομμάτια για να το συναρμολογήσεις εσύ Στο θέμα μας πάντως, κυκλοφορεί ήδη (gag) στο δίκτυο για το "Mavic 2 stay together combo" που περιλαμβάνει ένα μπουκάλι Gorilla glue
|
|
|
Post by Vako on Aug 28, 2018 12:49:28 GMT 2
Με κινδυνο να μου διαγραψει το ποστ ο moderator (και καλα θα κανει ) θα σου απαντησω οτι περιμενω να μου το στειλεις τσαμπα, οταν ο σπιθας φτασει τα 5500μ+ ειχες πει....ε εφτασε αλλα ακομα να το στειλεις...μηπως εχασες διευθυνση? χαχαχα σορρυ για το spam αλλα καποιος να τον βαλει στην θεση του χαχα Άμα στο έταξε, πρέπει να το κάνει γιατί όπως λέει μια παροιμία "μην τάξεις παιδιού και Άγιου" (παιδιά είμαστε όλοι μας) Έχει πάντως αρκετά ανταλλακτικά, μπορεί να στο στείλει σε κομμάτια για να το συναρμολογήσεις εσύ Στο θέμα μας πάντως, κυκλοφορεί ήδη (gag) στο δίκτυο για το "Mavic 2 stay together combo" που περιλαμβάνει ένα μπουκάλι Gorilla glue Για να καταλαβω ..το απλο δεν το δινει με την κολα μονο στο combo περιεχεται? Χαααααααχα
|
|
|
Post by engelo on Aug 28, 2018 13:34:07 GMT 2
Ρε Μανο ψάχνω τοση ώρα να βρω που υπάρχει πρόβλημα με το gimbal του 2 και δεν βρίσκω κάτι.. μόνο αυτή η περίπτωση στο facebook
Που λέει οτι θα γίνει RECALL παο την DJI ?!?!??!?!
|
|
|
Post by Frontier on Aug 28, 2018 13:40:40 GMT 2
Ρε Μανο ψάχνω τοση ώρα να βρω που υπάρχει πρόβλημα με το gimbal του 2 και δεν βρίσκω κάτι.. μόνο αυτή η περίπτωση στο facebook Που λέει οτι θα γίνει RECALL παο την DJI ?!?!??!?! Μπες στο group του Mavic στο facebook Βαγγέλη, γίνεται χαμός. Επίσης και στο RCgroups. Επισήμως δεν ανακοινώθηκε τίποτα από την dji, απλά οι άνθρωποι που έχουν θέμα τους έχει ζητηθεί (αφού επικοινώνησαν με την dji) να επιστρέψουν το drone για αντικατάσταση. Όλοι Αμερικανοί. Δεν έγραψα πουθενά για recall, έγραψα ότι η dji προχωρά σε αντικατάσταση όλου του drone με βάση τα όσα έγραψαν αυτοί που το επέστρεψαν και ότι ΕΚΤΙΜΩ πως θα σταματήσουν τις αποστολές για κάποιο διάστημα προκειμένου να διορθώσουν το πρόβλημα. Στο fb group ένας που έχει και τα δύο (zoom και pro) λέει ότι και το zoom έχει τον ίδιο τύπο gimbal (με κόλλα χωρίς βίδες), απλά εκεί επειδή είναι πιο ελαφριά η κάμερα δεν παρουσιάστηκε (ακόμα) πρόβλημα.
|
|
|
Post by engelo on Aug 28, 2018 14:07:44 GMT 2
""He dropped it and the camera hit the corner of the table. That's what the Facebook post said before it was removed. ""
Μούφα μυρίζομαι Μάνο ...
Ο καιρός θα δείξει..
|
|
|
Post by Frontier on Aug 28, 2018 14:21:55 GMT 2
""He dropped it and the camera hit the corner of the table. That's what the Facebook post said before it was removed. "" Μούφα μυρίζομαι Μάνο ... Ο καιρός θα δείξει.. O mad_angler1 - αυτός που έγραψε το σχόλιο που έβαλες - εργάζεται για την dji, το ίδιο προφίλ έχει και στο RCgroups. Το γεγονός ότι είναι τοποθετημένο με κόλλα και όχι με βίδες - όπως έπρεπε - δεν επιδέχεται αμφισβήτησης φίλε Βαγγέλη. Το αν του έπεσε από τα χέρια ή όχι, δεν το ξέρω και δεν έγραψα κάτι τέτοιο, αυτός είπε ότι δεν είχε πτώση (crash). Για εμένα είναι απαράδεκτοι να χρησιμοποιούν μόνο κόλλα για να στερεώσουν ένα εξάρτημα που δέχεται τόση καταπόνηση, παράγει ροπή και δονήσεις. Έπρεπε να έχει και κάποια μηχανική στήριξη. Υπάρχουν και κόλλες βέβαια ακριβές που είναι πιο γερές από βίδες, αλλά αυτές χρησιμοποιούνται σε αυτοκίνητα και όχι σε κάτι τόσο μικρό όσο σε ένα μοτέρ gimbal (το πάχος της κόλλας είναι μεγαλύτερο από το ίδιο το μοτεράκι). H ανάρτηση πάντως δεν διεγράφη, ακόμα εκεί είναι και δεν διεγράφη κανένα σχόλιο από τον αρχικό poster (έλεγξα το ιστορικό επεξεργασίας): www.facebook.com/groups/302066840157828/permalink/737412326623275/?hc_location=ufiΕπίσης μερικές ακόμα πηγές (η μία και από το forum της dji). mavicpilots.com/threads/mavic-2-fatal-flaw-broken-camera-gimbal.46265/forum.dji.com/thread-163691-1-1.htmlΣτο μήνυμα #32 εδώ, υπάρχει κάποιος που λέει ότι η dji προχωρά σε αντικατάσταση του drone.
|
|
|
Post by Frontier on Aug 28, 2018 14:45:29 GMT 2
|
|
|
Post by engelo on Aug 28, 2018 18:25:53 GMT 2
Μανο είναι ΝΩΡΙΣ ακόμα, ίδιοι άνθρωποι είναι κα αυτοί που γράφουν πως υπάρχει πρόβλημα.
Οσο για το gimbal ισχύει ότι λες. Όσοι το έχουν λένε πως έτσι ήρθε...
Και το Inspire 2 έχει κολλήσεις στους έλικες, υπάρχουν πτώσεις και η DJI δεν έχει κάνει κάποια ανάκληση ή παύση πωλήσεων.
Επίσης να σου ξαναπώ πως δεν υπάρχει ΠΟΥΘΕΝΑ η εντολή απόσυρσης του mavic 2
Είναι νωρίς ακόμα. Ακόμα πουλάνε..... χαχαχαχ
|
|
|
Post by engelo on Aug 28, 2018 18:26:58 GMT 2
Εγώ πάντως αν προλάβαινα μέχρι την Παρασκευή θα το έπαιρνα... βλέπεις θα μου το κάνει δώρο η γυναίκα μου... αχαχαχαχαχα
|
|
|
Post by Frontier on Aug 28, 2018 18:44:03 GMT 2
|
|
|
Post by engelo on Aug 28, 2018 18:55:03 GMT 2
Ετσι...
|
|
|
Post by Frontier on Aug 29, 2018 7:53:32 GMT 2
Upgraded DLOG, 5o σχόλιο από την αρχή, σε 5Κ οθόνη, απώλεια δεδομένων κωδικοποίησης στο 1/3 της οθόνης, δεξιά πλευρά. Mavic 2 Pro. Αυτά που έλεγα παραπάνω: www.freedrone.gr/post/6036/threadΚαθώς θα κυκλοφορούν περισσότερα βίντεο, θα βλέπουμε τέτοια. Στις φωτογραφίες δεν θα έχει πρόβλημα. Εννοείται ότι αν βλέπεις το βίντεο σε 1080p οθόνη, δεν παίρνεις χαμπάρι τίποτα.
|
|
|
Post by Frontier on Aug 29, 2018 11:29:59 GMT 2
Νέο (αναμενόμενο) χειριστήριο για το Mavic 2 με ενσωματωμένη οθόνη.
|
|
|
Post by engelo on Aug 29, 2018 13:01:32 GMT 2
Και σε καλή τιμή το κόβω
|
|
|
Post by Frontier on Aug 29, 2018 16:28:49 GMT 2
Ένα συγκριτικό θορύβου μεταξύ Mavic 2 Pro, Mavic Pro Platinum και Phantom 4 Pro. Το Mavic Pro Platinum το πιο αθόρυβο από τα τρια με το P4P (προφανώς) το πιο θορυβώδες.
|
|
|
Post by captnemo on Aug 30, 2018 13:33:22 GMT 2
Ο Μπλέτσας το παρέλαβε...
...και περιμένει και το PRO !!
|
|
|
Post by engelo on Aug 30, 2018 21:18:20 GMT 2
Όσο περνάει ο καιρός τόσο καλοβλέπω το ζουμ.. με προοπτική βέβαια να φορέσω αργότερα την Hassel...
Πιο τίμιο το βλέπω για κάποιον που δεν έχει Mavic.
|
|
|
Post by Frontier on Aug 31, 2018 7:06:41 GMT 2
Όσο περνάει ο καιρός τόσο καλοβλέπω το ζουμ.. με προοπτική βέβαια να φορέσω αργότερα την Hassel... Τα βίντεο που έχω δει πάντως μέχρι στιγμής από το Pro, δεν είναι κάτι το ιδιαίτερο (πάντα τα βλέπω σε 4Κ οθόνη), μη σου πω ότι έχουν και θέματα με graining στο δεξί μέρος της οθόνης. Και όλα φυσικά αποφεύγουν να κάνουν panning γιατί εκεί the sh*t hits the fan που λένε και στο χωριό μου. Απογοήτευση... Ακριβώς, το zoom είναι πιο τίμια πρόταση. Αλλά και εκεί πιστεύω ότι η κάμερα του Anafi είναι καλύτερη από όσα βίντεο έχω δει μέχρι στιγμής (πάντα σε 4Κ οθόνη).
|
|
|
Post by engelo on Aug 31, 2018 8:24:21 GMT 2
Όπως έχω πει, δεν ασχολούμαι με drones που έχουν WiFi. Τελευταία απόπειρα ήταν το Mavic Air.-
|
|
|
Post by Frontier on Aug 31, 2018 8:40:14 GMT 2
Όπως έχω πει, δεν ασχολούμαι με drones που έχουν WiFi. Τελευταία απόπειρα ήταν το Mavic Air.- Δυστυχώς, μικρό και Occusync/Lightbridge δεν γίνεται και πιθανότατα να μην δούμε για αρκετά μεγάλο διάστημα, μπορεί και ποτέ. Υπάρχουν πάντως extenders και βελτιώνουν αρκετά την κατάσταση για όσους θέλουν μακρινές αποστάσεις. Αλλά μέχρι το τέλος του έτους που ενεργοποιείται το πρότυπο EASA και επιβάλλει LOS με γεωαποκλεισμό, το Occusync είτε το έχεις είτε όχι δεν θα παίζει ρόλο γιατί δεν θα μπορείς να πετάξεις (υποχρεωτική ταυτοποίηση με παθητική συσκευή για οτιδήποτε μεγαλύτερο από 250γρ) και τελειώνει το πανηγύρι. Για να δείτε τι μας περιμένει, δείτε λίγο τι γίνεται τώρα στην Αγγλία με τον νέο νόμο, η EASA είναι ακόμα πιο περιοριστική. Εννοείται ότι οι κατασκευαστές θα ακολουθήσουν το πρότυπο αν θέλουν να πωλούν τα προϊόντα τους Ευρώπη.
|
|
|
Post by Frontier on Aug 31, 2018 13:46:25 GMT 2
Teardown του Mavic 2 Zoom.
|
|
|
Post by Frontier on Aug 31, 2018 13:51:25 GMT 2
Αλλαγή gimbal camera assembly στο Mavic 2.
|
|
|
Post by engelo on Aug 31, 2018 15:36:36 GMT 2
Σοβαρά τώρα?! Τέλειο
|
|
|
Post by Frontier on Aug 31, 2018 19:01:00 GMT 2
Το χρεώνει ως υπηρεσία η dji, αν το κάνεις εσύ βγαίνει εκτός εγγύησης.
|
|
|
Post by sotirist on Aug 31, 2018 20:17:53 GMT 2
|
|