|
Post by Frontier on Aug 24, 2018 8:33:59 GMT 2
|
|
|
Post by captnemo on Aug 24, 2018 8:44:39 GMT 2
|
|
|
Post by engelo on Aug 24, 2018 8:46:25 GMT 2
Λύσαξες.. έτσι έκανες και με το Air και το πήρες τελικά !!!! χαχαχααχ
|
|
|
Post by Frontier on Aug 24, 2018 8:57:17 GMT 2
Λύσαξες.. έτσι έκανες και με το Air και το πήρες τελικά !!!! χαχαχααχ Ναι γιατί όλα είναι θέμα τιμής Το ίδιο έγινε και με το Air Για τα λεφτά που ζητούν, το μεν Prο δεν αξίζει με τόσους περιορισμούς στον αισθητήρα 1" (ανακάλυψα ότι δεν υποστηρίζει και DCI, κάτι που υποστηρίζει το Anafi, το Mavic Pro, το Air και γενικότερα ό,τι κυκλοφορεί) και το zoom δεν αξίζει γιατί υπάρχει το Anafi που κάνει τα ίδια και είναι φθηνότερο. Εγώ δεν καίγομαι για την εμβέλεια - δεν το στέλνω στο Θεό - κοιτάζω πάντα το VFM. Και στις τιμές αυτές, κανένα από τα Mavic 2 δεν είναι. Αν το Zoom έπαιζε στα 900 και το Pro στα 1000-1100, αλλάζει το πράγμα. Μην ξεχνάμε ότι είναι σκέτα πακέτα, για να κάνει κάποιος ουσιαστική χρήση χρειάζεται και έξτρα μπαταρίες/αξεσουάρ τα οποία ανεβάζουν την τιμή ακόμα παραπάνω. Αν και δεν με βλέπω engelo να πηγαίνω ποτέ για Mavic 2 (οποιαδήποτε έκδοση), οτιδήποτε μεγαλύτερο από Mavic Air πλέον (ή το Anafi) δεν μου κάνει για travel drone, είναι πολύ μεγάλο...
|
|
|
Post by Frontier on Aug 24, 2018 20:41:49 GMT 2
|
|
|
Post by engelo on Aug 24, 2018 22:20:21 GMT 2
Αν και δεν με βλέπω engelo να πηγαίνω ποτέ για Mavic 2 (οποιαδήποτε έκδοση), οτιδήποτε μεγαλύτερο από Mavic Air πλέον (ή το Anafi) δεν μου κάνει για travel drone, είναι πολύ μεγάλο... ΤΟ ΚΡΑΤΑΩ ΑΥΤΟ... ΝΑ ΣΕ ΔΩ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΟ UNBOXING ΠΟΥ ΘΑ ΚΑΝΩ...
|
|
|
Post by engelo on Aug 24, 2018 23:07:39 GMT 2
|
|
|
Post by Frontier on Aug 25, 2018 9:55:44 GMT 2
Τσάμπα πράμα... δεν πάμε καλά... 1.5k για σκέτο drone... no way!
|
|
|
Post by Frontier on Aug 25, 2018 9:59:04 GMT 2
Αν και δεν με βλέπω engelo να πηγαίνω ποτέ για Mavic 2 (οποιαδήποτε έκδοση), οτιδήποτε μεγαλύτερο από Mavic Air πλέον (ή το Anafi) δεν μου κάνει για travel drone, είναι πολύ μεγάλο... ΤΟ ΚΡΑΤΑΩ ΑΥΤΟ... ΝΑ ΣΕ ΔΩ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΟ UNBOXING ΠΟΥ ΘΑ ΚΑΝΩ... Δεν πρόκειται φίλε Και μην ξεχνάς τι έγραψες στην προηγούμενη σελίδα: www.freedrone.gr/post/5727/thread
|
|
gesvts
Junior Member
|
Post by gesvts on Aug 25, 2018 17:59:05 GMT 2
Τελικά έπεσα μέσα στις προβλέψεις για τιμή. Ακριβό παιδιά, ειδικά το fly more combo. Αν έπαιρνα κάτι τώρα ίσως να ήταν το anafi. Δεν ξέρω, με έχει εντυπωσιάσει το parrot. Κατά τα άλλα μένω στα αυγά μου με το mavic pro και βλέπουμε στο (μακρινό) μέλλον 😁.
|
|
|
Post by sotirist on Aug 25, 2018 18:58:30 GMT 2
Τελικά έπεσα μέσα στις προβλέψεις για τιμή. Ακριβό παιδιά, ειδικά το fly more combo. Αν έπαιρνα κάτι τώρα ίσως να ήταν το anafi. Δεν ξέρω, με έχει εντυπωσιάσει το parrot. Κατά τα άλλα μένω στα αυγά μου με το mavic pro και βλέπουμε στο (μακρινό) μέλλον 😁. Καλησπερα φίλοι, Εχοντας μόλις γυρίσει από διακοπές με πολύ, μιλάμε για πολύ αέρα και με την ευκαιρία της ανακοίνωσης των Mavic Pro 2 και zoom, σκέφτηκα να ποστάρω εδώ κάποιες απο τις εμπειρίες μου με το Anafi αλλά και σκέψεις για το νέο mavic. Σε ότι αφορά το Anafi, μετά από 20+ πτήσεις στις διακοπές: Χρόνος πτησης σταθερά πάνω από 22 λεπτα Καμερα, όσο την δουλεύω, τόσο την ερωτεύομαι... Χρώματα, HDR, 21 MP αισθητήρας, uptilting 90 μ, zoom lossless, καθόλου έλικες στο βίντεο ποτέ, όλα μαζί την κάνουν να ξεχωρίζει από όλα τα drones, είτε στη κατηγορία τιμής, είτε στη κατηγορία βάρους / μεγέθους το δει κανεις. Κατασκευή, νομίζω ότι η αρχική αίσθηση ξεγελάει, μιας και μετά από μεγάλες ταλαιπωριες στις οποίες το υπέβαλα δεν παρουσίασε κανένα, μα κανένα δομικό πρόβλημα. Θέλετε τα υλικά, θέλετε το σχήμα, καταφέρνει και ανταποκρίνεται σε .....δύσκολες συνθήκες. Ευκολια στην φόρτιση με usb c PD, άλλο πράγμα λεμε. Φόρτισα μπαταριες με τα παντα! Φορητοτητα, ίδια σχεδόν με του Spark που έχω. Αντισταση στο αέρα, μέτρια. Μια μέρα αποφάσισα να πετάξω με 5 bf και ριπές 6 bf. Να θυμίσω ότι τα 5 είναι εντός και τα 6 οριακά εντός των προδιαγραφών του (50 χλμ). Στο hover πάλεψε με τον αέρα με μεγάλη αξιοπρέπεια και αρκετή ..... κλίση για να τα καταφέρει. Μόλις το πήγα στα 100 μέτρα, σε μια ριπή αέρα πάνω από 6 bf άρχισε να παρασύρεται από τον αέρα στα 250 - 300 μέτρα, πάνω από θάλασσα. Για να μην μακρυγορώ, κατάφερα και το γύρισα αυτά τα 300 μέτρα σε 15 λεπτά, με 3% μπαταρια υπόλοιπο και τα χέρια μου να τρέμουν. Όταν το είδα στα 50 μέτρα το άκουσα κιόλας, αφού πάλευε με τον αέρα με κλίση πάνω από 30 μοίρες και τα μοτέρ το Φούλ. Εμβέλεια λειτουργίας, σε καθαρά περιβάλλοντα, χωρίς παρεμβολες πάνω από 3,5 χλμ στα 2.4 CE. Όχι καλά σε αστικό ιστό, ίσως μέχρι 800 μ. Σε 5.8 fcc mode μέχρι 1,2 χλμ σε αστικό ιστό, αλλά μόνον 2.5 χλμ σε καθαρό περιβάλλον. Αποφυγη εμποδίων, δεν με απασχόλησε ποτέ. Γενικα, πολύ ευχαριστημένος, χωρίς προβλήματα όλες οι πτήσεις. Τωρα, για τα Mavic 2, προσωπικά πιστεύω ότι: Ειναι ακριβά, και τα δυο Το occusync 2, από ότι καταλαβαίνω παρέχει 1080 preview και 7000+μ εμβέλεια, αλλά έχει σταθερη απόδοση τόσο εκτός όσο και εντός πόλεως. Η 6 αξόνων αποφυγή εμποδίων θα βοηθήσει νέους χειριστές και δύσκολες καταστάσεις, όταν είναι σε πλήρη λειτουργια Ο χρόνος πτησης σουπερ Η κάμερα του ζουμ να δούμε πως στέκεται απέναντι στο Anafi. Υποπτεύομαι λίγο υποδεέστερη από ότι είδα, χωρίς 180 μ tilt και με έλικες παρόντες. Ταχυτητα, σούπερ, πάει να συναγωνιστεί το inspire 1 Εάν ήταν στα μισά λεφτά, θα το έπαιρνα (ζουμ) με χαρά, μόνον και μόνον για την απίστευτη τεχνολογια που διαθέτει. Σ
|
|
|
Post by sotirist on Aug 25, 2018 19:05:46 GMT 2
ΤΟ ΚΡΑΤΑΩ ΑΥΤΟ... ΝΑ ΣΕ ΔΩ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΟ UNBOXING ΠΟΥ ΘΑ ΚΑΝΩ... Δεν πρόκειται φίλε Και μην ξεχνάς τι έγραψες στην προηγούμενη σελίδα: www.freedrone.gr/post/5727/threadFrontier, εγώ πάντως το πέταξα το request στη γυναίκα μου. Τωρα να δούμε τι θα έρθει.....drone ή ή ή ? 🤭🤭🤭
|
|
|
Post by sotirist on Aug 25, 2018 19:41:08 GMT 2
Τελικά έπεσα μέσα στις προβλέψεις για τιμή. Ακριβό παιδιά, ειδικά το fly more combo. Αν έπαιρνα κάτι τώρα ίσως να ήταν το anafi. Δεν ξέρω, με έχει εντυπωσιάσει το parrot. Κατά τα άλλα μένω στα αυγά μου με το mavic pro και βλέπουμε στο (μακρινό) μέλλον 😁. Και εάν προσθέσεις και το refresh ακόμη πιο ακριβό, 1700 ευρώ λεμε. Βέβαια θα πουλήσει καλά πιστεύω. Ειδικά αν αρχίσουν και εκπτώσεις ή promo.
|
|
|
Post by Vako on Aug 27, 2018 9:44:22 GMT 2
Frontier, εγώ πάντως το πέταξα το request στη γυναίκα μου. Τωρα να δούμε τι θα έρθει.....drone ή ή ή ? 🤭🤭🤭 η ,η ,η παντοφλα με priority line θα σου ερθει!!!
|
|
|
Post by Vako on Aug 27, 2018 9:52:30 GMT 2
Τελικά έπεσα μέσα στις προβλέψεις για τιμή. Ακριβό παιδιά, ειδικά το fly more combo. Αν έπαιρνα κάτι τώρα ίσως να ήταν το anafi. Δεν ξέρω, με έχει εντυπωσιάσει το parrot. Κατά τα άλλα μένω στα αυγά μου με το mavic pro και βλέπουμε στο (μακρινό) μέλλον 😁. Και εάν προσθέσεις και το refresh ακόμη πιο ακριβό, 1700 ευρώ λεμε. Βέβαια θα πουλήσει καλά πιστεύω. Ειδικά αν αρχίσουν και εκπτώσεις ή promo. Λογικο με το που βγηκε να πιασει ταβανι η τιμη ...θα συνελθει αφου αφησει τους φουλ πυρκαυλους να το παρουν...Συμφωνω οτι θα ηρεμησει η τιμη σε κανενα 2/μηνο μεσω promo η εκπτωσεων... ψυχραιμια για οσους το ορεγονται... Ο Frontier δυσκολα θα αντισταθει ...εννοειται οτι φθινοπωρο θα δουμε unboxing απο εκεινον... Σιγα μην εβγαζε την σουπερ καμερα , ριχνοντας τις πωλησεις του phantom 4 που εχει αρχισει να πουλαει καλα...και εχει καμεραρα ..μαλακες ειναι? Τωρα γιατι εβγαλε 2 μοντελα , οταν εχει σε αυτη την κατηγορια τεσσερα σκαφη στην αγορα, δεν το πολυκαταλαβαινω...
|
|
|
Post by Frontier on Aug 27, 2018 12:04:03 GMT 2
Και εάν προσθέσεις και το refresh ακόμη πιο ακριβό, 1700 ευρώ λεμε. Βέβαια θα πουλήσει καλά πιστεύω. Ειδικά αν αρχίσουν και εκπτώσεις ή promo. Λογικο με το που βγηκε να πιασει ταβανι η τιμη ...θα συνελθει αφου αφησει τους φουλ πυρκαυλους να το παρουν...Συμφωνω οτι θα ηρεμησει η τιμη σε κανενα 2/μηνο μεσω promo η εκπτωσεων... ψυχραιμια για οσους το ορεγονται... Ο Frontier δυσκολα θα αντισταθει ...εννοειται οτι φθινοπωρο θα δουμε unboxing απο εκεινον... Σιγα μην εβγαζε την σουπερ καμερα , ριχνοντας τις πωλησεις του phantom 4 που εχει αρχισει να πουλαει καλα...και εχει καμεραρα ..μαλακες ειναι? Τωρα γιατι εβγαλε 2 μοντελα , οταν εχει σε αυτη την κατηγορια τεσσερα σκαφη στην αγορα, δεν το πολυκαταλαβαινω... Τελικά εσύ και o engelo με ξέρετε καλά Η αλήθεια είναι ότι εάν το Mavic 2 είχε αποσπώμενες κάμερες, θα το είχα πάρει χθες. Εν έτη 2018 δεν μπορώ να χωνέψω (και να δικαιολογήσω) φακό 1" που να μην κάνει 4K/60fps (γιατί για να κάνει και zoom, είναι δύσκολο λόγω μεγέθους). Μια τεχνική εξήγηση: Όλα τα drones (και όχι μόνο) χρησιμοποιούν αισθητήρες Sony και το Mavic 2 Pro με την Hasselblad δεν αποτελεί εξαίρεση (Sony χρησιμοποιούν και αυτοί), το πρόβλημα είναι ότι με την υλοποίηση DLOG 10-bit το interface UHD (microSD) στα 100MBps δεν επαρκεί για να καταγράψει βίντεο 4K/60fps (περιορισμός). Η Yuneec που χρησιμοποιεί τον ίδιο αισθητήρα στην C23, χρησιμοποίησε υλοποίηση DLOG 8+2 bit, προκειμένου να υποστηρίξει 4K/60fps. Με τον τρόπο αυτό αξιοποιείς πλήρως τον αισθητήρα, εντός των ορίων που σου θέτει η MicroSD (διαφορετικά θα θέλαμε SSD για να καταγραφεί το βίντεο, όπως θέλει το Inspire με ProRes) και στις φωτογραφίες τραβάει 10-bit DLOG. Εκεί που θέλω να καταλήξω είναι ότι η dji θα μπορούσε να κάνει τα εξής: 1) είτε να υλοποιούσε 8+2 DLOG ώστε να κάνει 4k/60fps και όχι fixed 10-bit όπως τώρα, 2) είτε να επέτρεπε την αλλαγή κάμερας (όπως αρχικά είχε αφήσει να διαρρεύσει) όπου αν ήθελες φωτογραφίες θα κούμπωνες την 1" που έχει και μεταβλητό διάφραγμα (μόνο στις φωτογραφίες αυτό θα κάνει τρελή διαφορά) και αν ήθελες βίντεο θα έβαζες την zoom κάμερα που θα έκανε και 4k/60fps. Τέτοιο μηχάνημα θα το αγόραζα ΧΘΕΣ. Έτσι όμως όπως είναι και σε αυτήν την τιμή, δεν πρόκειται να το αγοράσω γιατί θα αγοράσω - εις γνώσιν μου - κάτι υποδεέστερο από αυτά που ήδη έχω (όπως ξαναείπα, το Mavic 2 ΔΕΝ το θεωρώ πια φορητό, είναι κοντά στο 1 κιλό βάρος μόνο το drone...). Έχοντας 3 οθόνες 4K (η οθόνη του υπολογιστή μάλιστα είναι 4K 60fps μέσω DisplayPort), μπορώ να σας πω ότι τα περισσότερα 4K videos τραβηγμένα στα 30fps με dji έχουν θέματα, κυρίως σπασίματα (tearing) - δεν είναι θέμα buffering γιατί κάνω αναπαραγωγή στο ίδιο το αρχείο. Να μην μιλήσω για panning που οτιδήποτε πλην Inspire ή Typhoon H με gimbal 360 μοιρών, είναι για κλωτσιές (λογικό γιατί περιστρέφεται το drone). Άρα, για να έχεις αξιοπρεπές βίντεο 4Κ που να το ΒΛΕΠΕΙΣ (γιατί είναι αλλιώς να γράφεις 4Κ, αλλά να αναπαράγεις σε οθόνη 1080p που κάνει downscale), θες 60 frames. Οτιδήποτε λιγότερο, δεν είναι ομαλό και δεν πρόκειται να είναι σε 4Κ. Άρα, το Mavic 2 είναι άχρηστο - για εμένα - στο κομμάτι 4K video, ακριβώς επειδή ο περισσότερος χρόνος πτήσης μου αφορά video και όχι φωτογραφία. Πιστεύω ότι η έκδοση 1" βγήκε βιαστικά, το αρχικό πλάνο ήταν να δώσει μόνο zoom (μαζί με όλες τις άλλες αηδίες, αισθητήρες κ.λπ) και η 1" hasselblad θα έμπαινε σε κάποιο P5 με άλλο storage interface, αλλά το Anafi τους χάλασε την σούπα και έπρεπε να βγάλουν κάτι ακόμα για να διατηρήσουν την κατηγορία τιμής, γιαυτό και κατέληξαν με 4 drones σε πολύ κοντινό εύρος κατηγορίας.
|
|
|
Post by Vako on Aug 27, 2018 14:40:13 GMT 2
Εδεις δικιο τους βραχυκυκλωσε ο ερχομος του anafi.. η μαλλον καλυτερα η καμερα και οι δυνατοτητες του gimbal που εχει (γιατι μεταξυ μας τιποτα αλλο δεν εχει) και δωσανε παραταση στην παρουσιαση πιθανων για να βγει διορθωτικο μοντελο mavic2 . Ετσι εξηγειται στο μυαλο μου η εναλακτικη των δυο, μιας και η παραγωγη ειχε ηδη κατασκευασει stock των πρωτων πωλησεων του mavic2. Ετσι βρεθηκε με 4 σκαφη στην ιδια κατηγορια, εαν λαβεις υποψιν το mavic pro , το platinum συν τα δυο mavic2. Κινηση βιαστικη και γεματη πανικο. Και στο τελος γιναν ολα σ κατα για την dji. Τι εμενε? Να του δωσει μια τιμη μακρυα απο τα ηδη υπαρχοντα μοντελα που ειναι δυνατα χαρτια.. θαβοντας το προς το παρον με τιμη κοντα στο phantom 4 που ειναι μια κατηγορια μονο του. Εξηγηση παντα νε το δικο μου μυαλο του καταναλωτη με μεσες γνωσεις που τα θελει ολα το θελει σχετικα φτηνα. Αλλα ουτε την δικη μου κατηγορια μπορει να καλυψει με την τιμη του, αλλα ουτε την κατηγορια του Frontier και λοιπων καταναλωτων τυπου Frontier που ασχολουνται και στεκονται πιο εξεικιδευμενα πανω στο προιον. Κανεναν απο εμας δεν καλυψαν απολυτα. Χωρις να σημαινει οτι το σκαφος δεξ αξιζει προς θεου, αλλα εχοντας τα προηαναφερθεντα μοντελα ηδη πετυχημενα επρεπε να τα λεφτα που πουλαει να ειναι κατι ξεχωριστο σε κατι που να σε κανει να πεις ουαου! Αυτη ειναι η προσεγγιση μου με το ματι τπυ απλου επαναλαμβανω καταναλωτη.
|
|
|
Post by engelo on Aug 27, 2018 19:08:55 GMT 2
Νομίζω πως δεν υπάρχει σύγκριση μεταξύ του anafi & του mavic (pro,platinum.2,zoom)
Μερίδιο αγοράς από τη DJI το anafi έκοψε απο spark k Mavic Air. Νομίζω πως όλες οι συγκρίσεις στο Youtube γίνονται μεταξύ αυτών.
Ξεχάστε όλα τα καλούδια που έχει το Mavic μόνο και μόνο το ocusync των 7χλμ και η 30λεπτη πτήση είναι σκαλοπάτια δύσκολα να ανεβούν οι άλλοι.
Έχω πετάξει Spark, Mavic Air και το lag του monitor ήταν και είναι ενοχλητικότατο. Πετάω με Mavic, P4P και δεν υπάρχει το παραμικρό.
Για να περπατήσουν οι άλλοι θα πρέπει να βγάλουν και κάποιο σοβαρό πρωτόκολλο επικοινωνίας και όχι μόνον Enhanced Wifi !!!
|
|
|
Post by Vako on Aug 28, 2018 1:31:34 GMT 2
Νομίζω πως δεν υπάρχει σύγκριση μεταξύ του anafi & του mavic (pro,platinum.2,zoom) Μερίδιο αγοράς από τη DJI το anafi έκοψε απο spark k Mavic Air. Νομίζω πως όλες οι συγκρίσεις στο Youtube γίνονται μεταξύ αυτών. Ξεχάστε όλα τα καλούδια που έχει το Mavic μόνο και μόνο το ocusync των 7χλμ και η 30λεπτη πτήση είναι σκαλοπάτια δύσκολα να ανεβούν οι άλλοι. Έχω πετάξει Spark, Mavic Air και το lag του monitor ήταν και είναι ενοχλητικότατο. Πετάω με Mavic, P4P και δεν υπάρχει το παραμικρό. Για να περπατήσουν οι άλλοι θα πρέπει να βγάλουν και κάποιο σοβαρό πρωτόκολλο επικοινωνίας και όχι μόνον Enhanced Wifi !!! Μα δεν συγκρινε το anafi και το mavic2 κανεις engelo , απλα αναφερθηκαμε οτι ειχε μια καινοτομια στο gimbal και μια αξιοπρεπεστατη καμερα και αυτο τους βραχυκυκλωσε πιθανων , αναιτια. Σε ολα τα υπολοιπα συμφωνω αν και το mavic2 το συκριναμε ο καθενας μας με τα mavic pro και platinum
|
|
|
Post by Frontier on Aug 28, 2018 8:15:31 GMT 2
Ακόμα δεν κυκλοφόρησε και άρχισαν τα όργανα. Όπως διαβάζω τόσο στο RCGroups όσο και στο DJI Next Leaks, το gimbal του Mavic 2 (ειδικά στην Pro έκδοση), έχει θέματα αντοχής στην χρήση (δεν μιλάμε για στουκαρίσματα) και ξεκουμπώνει. Όπως φαίνεται από την φωτογραφία, αντί να χρησιμοποιήσουν βίδες για το στερέωμα του roll-axis motor, χρησιμοποιούν κόλλα (a la Inspire 2) και ξεκολλάει.
|
|
|
Post by engelo on Aug 28, 2018 8:24:43 GMT 2
Λίγη κόλλα και είναι μια χαρά !!! χαχαχα
|
|
|
Post by engelo on Aug 28, 2018 8:40:25 GMT 2
Στο I2 εβαλα αυτό κ ησυχασα ...
|
|
|
Post by Vako on Aug 28, 2018 8:41:54 GMT 2
Λίγη κόλλα και είναι μια χαρά !!! χαχαχα Βob ο μαστορας χαχαχα
|
|
|
Post by Frontier on Aug 28, 2018 8:52:42 GMT 2
Λίγη κόλλα και είναι μια χαρά !!! χαχαχα Άρχισαν να την δίνουν δώρο μαζί με το M2P
|
|
|
Post by Vako on Aug 28, 2018 8:56:14 GMT 2
Λίγη κόλλα και είναι μια χαρά !!! χαχαχα Άρχισαν να την δίνουν δώρο μαζί με το M2P Απο την μια θα ηθελα να ημουν drone που θα ειχες, απο την αλλη δεν θα ηθελα να ημουν η εταιρεια που θα σου πουλαγε το drone!! Χαχαχαχα
|
|
|
Post by engelo on Aug 28, 2018 9:03:07 GMT 2
Mavic 2 platinum (ΜΕ ΒΙΔΕΣ ΣΤΟ GIMBAL) Ουάου !!!!!! χαααχαχαχ
|
|
|
Post by Frontier on Aug 28, 2018 9:07:20 GMT 2
Πολύ καλό unboxing, συγκρίνει και μεγέθη με Mavic Pro, Mavic Air, Parrot Anafi και Autel Evo.
|
|
|
Post by Vako on Aug 28, 2018 9:08:37 GMT 2
Mavic 2 platinum (ΜΕ ΒΙΔΕΣ ΣΤΟ GIMBAL) Ουάου !!!!!! χαααχαχαχ Μπα οι βιδες θα μπουν στο mavic 3 εχω ασφαλεις πληροφοριες...
|
|
|
Post by Frontier on Aug 28, 2018 10:59:51 GMT 2
Μάλλον εξελίσσεται άσχημα το πράγμα γιατί πληθαίνουν τα θύματα: www.facebook.com/groups/302066840157828/permalink/737412326623275/?hc_location=ufi Το συγκεκριμένο (σύμφωνα με τον ιδιοκτήτη), δεν είχε πετάξει ακόμα. Η dji προχωρά σε αντικατάσταση όλου του drone, εκτιμώ ότι θα σταματήσουν τις παραδόσεις για κάποιο διάστημα ώστε να διορθώσουν το πρόβλημα. Πρώτη φορά τόσο σοβαρό πρόβλημα σε προϊόν dji, σε τόσο σύντομο χρονικό διάστημα από την κυκλοφορία του. Επιβεβαιώνει την υποψία ότι πίεσε να το βγάλει στην αγορά γρήγορα. Τουλάχιστον στο Ι2 πέρασε κάποιο διάστημα μέχρι να αρχίσουν να φεύγουν μοτέρ από την περίοδο κυκλοφορίας και αυτό μετά από πτήσεις. Όσοι το σκέφτεστε, περιμένετε λίγο (γνώμη μου)...
|
|
|
Post by dream_master on Aug 28, 2018 11:00:59 GMT 2
|
|