|
Post by sotirist on Jul 7, 2018 7:30:53 GMT 2
Mavic 2 Pro/ZoomΤεχνικά Χαρακτηριστικά.
Καλημερα, Μετα την αναβολή της παρουσιασης της DJI, το Internet κατακλύστηκε από φωτο του νέου της Mavic 2. Τωρα αν είναι hoax.... προσωπικά δεν το πιστεύω, μοιάζει αληθινό. Ωραιο είναι....😀😀😀👀👀 Attachments:
|
|
|
Post by Frontier on Jul 7, 2018 10:44:41 GMT 2
Αντιγραφή του συστήματος κάμερας που έχει το Anafi, 2-axis μηχανικό gimbal.
|
|
|
Post by sotirist on Jul 7, 2018 12:21:56 GMT 2
Αντιγραφή του συστήματος κάμερας που έχει το Anafi, 2-axis μηχανικό gimbal. Και αποσπωμενο το gimbal ισως; Στο αριστερο μερος της φωτο κατι σε τετοιο δειχνει, εκτος σκαφους.
|
|
|
Post by sotirist on Jul 7, 2018 12:23:11 GMT 2
Αντιγραφή του συστήματος κάμερας που έχει το Anafi, 2-axis μηχανικό gimbal. Και αποσπωμενο το gimbal ισως; Στο αριστερο μερος της φωτο κατι σε τετοιο δειχνει, εκτος σκαφους. Και apple lighting connector για φορτιση;
|
|
|
Post by sotirist on Jul 29, 2018 7:33:35 GMT 2
Καλημερα μας, Νεα για mavic 2! Παρουσιάστηκε σε έντυπο κατάλογο της Argos, με φωτο και κάποια τεχνικά χαρακτηριστικα, χωρίς τιμή βέβαια. The new DJI Mavic 2 will apparently come in two versions: The DJI Mavic 2 Pro with 1-inch CMOS sensor Hasselblad camera The DJI Mavic 2 Zoom with 2x optical zoom (24mm – 48mm) The new DJI Mavic 2 will have: A top speed of 45mph vs. 40 mph for the original Mavic Pro 31-minute flight time vs. 27 minutes for the original Mavic Pro 1080p OcuSync video transmission for up to 5 miles Omnidirectional obstacle sensing with APAS 2.0 Active Track 2.0 Dolly Zoom (zoom version only) Άντε να δούμε τι θα δούμε... Σ Attachments:
|
|
|
Post by sotirist on Jul 29, 2018 7:39:53 GMT 2
Ολόκληρη η φωτο Attachments:
|
|
|
Post by Frontier on Jul 29, 2018 12:37:44 GMT 2
Αυτά είναι λίγο-πολύ γνωστά, αλλά μέχρι να κυκλοφορήσει κρατώ μικρό καλάθι. Δεν μας έχει συνηθίσει η dji σε αναβολές, συνήθως όταν εμφανίζονταν διαρροές σχεδόν αμέσως κυκλοφορούσε και το μοντέλο. Εδώ, είναι περίεργη η όλη φάση, διότι είναι ακριβώς η ίδια περίπτωση με αυτήν της Walkera και του Vitus, το οποίο είχε παρουσιαστεί ΠΡΙΝ από το Mavic Pro και κατέληξε να κυκλοφορήσει 1 χρόνο μετά.
Το άλλο θέμα - για το οποίο έχω τις επιφυλάξεις μου - είναι το κατά πόσον ισχύουν τα specs για την Pro έκδοση και αυτό γιατί ουσιαστικά - αν ισχύουν - καταργεί το Phantom 4 (και το 5), διότι ποιος θα πάει να αγοράσει το P5 αν έχει τα ίδια specs (όσον αφορά την κάμερα) με αυτά του Mavic 2 Pro;
Για το θέμα τιμής πάλι, ειδικά η Pro έκδοση θα είναι πανάκριβη (εκτιμώ κοντά στα $2000), όπου πάλι μιλάμε για ένα τετρακόπτερο με μηδενική παροχή μέτρων ενεργητικής ασφάλειας όπως motor redundancy (κάτι που ζητά η EASA).
|
|
|
Post by engelo on Jul 29, 2018 17:12:18 GMT 2
Ειναι λογικό να κάψει τα phantom.
Αν βγει έτσι το pro... θα είναι ότι καλύτερο κυκλοφορεί...
Μου φαίνεται θα κάνω 1ος unboxing... χαχαχαχα
|
|
|
Post by Frontier on Jul 29, 2018 18:11:56 GMT 2
Ειναι λογικό να κάψει τα phantom. Αν βγει έτσι το pro... θα είναι ότι καλύτερο κυκλοφορεί... Μου φαίνεται θα κάνω 1ος unboxing... χαχαχαχα Εγώ βλέπω πάλι να σου φέρνει η γυναίκα το Inspire 2 στο κεφάλι και να είσαι ο πρώτος τετρακόπτερος άνθρωπος με gimbal 360 μοιρών
|
|
|
Post by engelo on Jul 29, 2018 20:10:16 GMT 2
χαχαααχ μπα... δώρο θα μου το κάνει είπε...χαχαχαχ
|
|
|
Post by Frontier on Jul 29, 2018 20:23:07 GMT 2
χαχαααχ μπα... δώρο θα μου το κάνει είπε...χαχαχαχ Να μου γνωρίσεις και εμένα μια τέτοια γυναίκα
|
|
|
Post by sotirist on Jul 30, 2018 7:18:39 GMT 2
χαχαααχ μπα... δώρο θα μου το κάνει είπε...χαχαχαχ Να μου γνωρίσεις και εμένα μια τέτοια γυναίκα Ναι, ναι, και γω ενδιαφέρομαι να γνωρίσω μια τέτοια γυναίκα engelo. Αδερφή έχει? 😊😊
|
|
|
Post by engelo on Jul 30, 2018 8:47:14 GMT 2
Χαχαχαχ ειστε παλαβοί ρε .. χαχαχ
|
|
|
Post by Frontier on Jul 30, 2018 11:11:19 GMT 2
Αυτό εξηγεί σε μεγάλο βαθμό γιατί πήρε αναβολή η παρουσίαση του Mavic 2 όταν κυκλοφόρησε το Anafi.
|
|
|
Post by captnemo on Jul 30, 2018 18:06:52 GMT 2
|
|
gesvts
Junior Member
|
Post by gesvts on Aug 9, 2018 11:26:52 GMT 2
Άντε θα περιμένουμε καμία 3ετια πάλι να το αγοράσουμε όταν θα πέσει αρκετά η τιμή του.. (Αν μέχρι τότε μπορούμε ακόμα να τα πετάμε, χωρίς να μας "κυνηγάνε"!)
|
|
|
Post by Frontier on Aug 9, 2018 21:55:57 GMT 2
23 Αυγούστου η νέα ημερομηνία παρουσίασης του Mavic 2.
|
|
|
Post by Frontier on Aug 22, 2018 10:39:36 GMT 2
Μερικές πληροφορίες και φωτογραφίες του αναμενόμενου dji Mavic 2 Pro. Εάν όντως ισχύει ότι η έκδοση με 1" CMOS κάνει μόνο 4K/30fps, θα είναι σοβαρό μειονέκτημα.
|
|
|
Post by Frontier on Aug 22, 2018 10:39:58 GMT 2
|
|
silent
Junior Member
|
Post by silent on Aug 22, 2018 15:28:37 GMT 2
αποτυχια αν δεν καταγράφει σε 4k 60 fps.
κι επίσης να δούμε και το aliasing. Έχουμε δρόμο μπροστά μας, αλλα προβλέπω να μένει πισω σε σχεση με air - anafi. τουλάχιστον η ποιότητα εικόνας θα πρεπει να ειναι σε επιπεδα phantom 4, αλλιώς θα παει απατο..
|
|
|
Post by Frontier on Aug 22, 2018 16:43:30 GMT 2
Το μόνο καλό που βλέπω - εφόσον ισχύει - είναι το Aperture, στην 1" CMOS είναι μεταβλητό (F2.8 - F11) κάτι που σημαίνει ότι δεν παίρνει ND filters (δεν τα χρειάζεται) και θα είναι η πρώτη φορά που drone σε αυτήν την κατηγορία έχει κάμερα που υποστηρίζει τέτοια δυνατότητα.
$1399 η έκδοση με 1" CMOS, απλό πακέτο (όχι fly more combo).
|
|
|
Post by Frontier on Aug 23, 2018 14:46:37 GMT 2
Mavic 2 zoom version.
|
|
|
Post by captnemo on Aug 23, 2018 17:58:30 GMT 2
|
|
|
Post by Frontier on Aug 23, 2018 17:59:36 GMT 2
|
|
|
Post by Frontier on Aug 23, 2018 18:06:32 GMT 2
H zoom έκδοση είναι η πιο ενδιαφέρουσα για εμένα, δεδομένου ότι παρέχει την μέγιστη λειτουργικότητα που μπορείς να έχεις με πλατφόρμα Mavic. Η έκδοση με τον 1" αισθητήρα είναι καλή μόνο για λήψεις σε χαμηλό φωτισμό - όπως γίνεται και με το Typhoon H Plus - με το πλεονέκτημα όμως του μεταβλητού aperture το οποίο δίνει έλεγχο στην λήψη χωρίς την ανάγκη ND filters. Σαν αεροσκάφος είναι μεγαλύτερο του Mavic Pro (και σημαντικά βαρύτερο), οι αισθητήρες και το APAS μένει να δείξουν κατά πόσο λειτουργούν σωστά (και δεν κάνουν τα παλαβά που κάνουν στο Mavic Air). Θα περιμένω όλα αυτά να μπουν στο Mavic Air 2 Προσοχή: Η εγγύηση ΔΕΝ καλύπτει συγκρούσεις που συμβαίνουν πλάγια, ακόμα και αν δουλεύουν οι αισθητήρες (δεν δουλεύουν σε όλα τα modes). Στην παρακάτω σελίδα με τα specs, προσέξτε ιδιαίτερα την υποσημείωση στο κάτω μέρος: www.dji.com/mavic-2/info#specs [1] Omnidirectional Obstacle Sensing includes left/right, up/down, and forward/backward obstacle sensing. Sensing for left/right directions is only available in ActiveTrack or Tripod Mode. Omnidirectional Obstacle Sensing does not fully cover the circumference of a 360-degree arc. And left and right obstacle sensing system only works in specific modes and environments. DJI warranty does not cover any loss caused by crashing when flying left or right, even when ActiveTrack or Tripod mode is activated. Please be aware of your surroundings and App notifications when operating the Mavic 2 to ensure safety. These specs have been determined through tests conducted with the latest firmware. Firmware updates can enhance performance, so updating to the latest firmware is highly recommended.
|
|
|
Post by engelo on Aug 23, 2018 18:20:14 GMT 2
+οι έξτρα αισθητήρες +τα δυνατότερα μοτέρ +η 1" + το Zoom +Ocusync 2
-Ocusync 2 (βάλαμε τα goggles στον πάτο μας) χαχαχ
Πάω για platinum xaxaxax
|
|
|
Post by Frontier on Aug 23, 2018 18:24:39 GMT 2
engelo: Δεν έχεις 1" μαζί με zoom, μην τα βάζεις όλα μαζί Μοτέρ κλπ είναι καθαρά μαρκετίστικα, οι αισθητήρες δεν ξέρουμε πως παίζουν και το γεγονός ότι η εγγύηση ΔΕΝ τους καλύπτει (δες το προηγούμενο μήνυμά μου), είναι το λιγότερο ύποπτο. Στα υπόλοιπα - για εμένα - η έκδοση zoom έχει καλύτερο vfm. Και στα δύο μοντέλα Mavic 2, ξεχνάμε την λειτουργία portrait και τα vertical shots. Ήδη έχει απογοητεύσει πολλούς αυτή η έλλειψη στο εξωτερικό.
|
|
|
Post by engelo on Aug 23, 2018 18:37:04 GMT 2
Σαφως και ξέρω πως δεν έχουν κ τα 2 ζουμ και 1" απλά σαν νέα μοντέλα σημειώνω τα +
|
|
|
Post by engelo on Aug 23, 2018 18:40:21 GMT 2
Θα πάρω άλλες 2 μπαταρίες για το inspire (σύνολο6) για να γουστάρω... χαχααχαχ Και μια κάμερα Χ5S να γίνει της Κορέας... ΧΑΧΑΧΑΑΧΑ
|
|
|
Post by Frontier on Aug 24, 2018 7:03:55 GMT 2
Εγώ θα περιμένω το Mavic 2 Air, πλέον το Mavic Pro/2 μου φαίνεται μεγάλο.
Εντωμεταξύ, ένα βίντεο από έναν φωτογράφο που εκτιμώ αρκετά, δείχνει ότι το MP2 Pro έχει αρκετά θέματα με την 1" CMOS κάμερα (αισθητό fisheye παρόλο που έχει FOV 77 μοίρες, η απεικόνιση χρωμάτων σε χαμηλό φωτισμό και στα σημεία με έντονες αντιθέσεις είναι χάλια), περιμένω να δω περισσότερα βίντεο και φωτογραφίες.
|
|