|
Post by Frontier on Nov 25, 2018 14:14:49 GMT 2
Ευχαριστώ..Γιατί έβλεπα το 5.8 και μου έκανε εντύπωση...καταλαβα Το link της Xiaomi στο Mi Drone 4K δεν είναι πιστοποιημένο για Ευρώπη (γιαυτό δεν έχει CE σήμα).
|
|
|
Post by tsopirs on Nov 25, 2018 19:27:57 GMT 2
Βρήκα το anafi στο γερμανικό αμαζον 650 ευρώ με τα ταχυδρομικά..την extended version.. Αν το πάρω να προτιμήσω το online κατάστημα της parrot?.. Επισης στο σιτε της parrot λέει για το χειριστήριο skycontrol 3 ενώ στα διάφορα βίντεο έβλεπα να αναφέρεται έως 2..αναβαθμισμένη έκδοση;
|
|
|
Post by Frontier on Nov 26, 2018 9:46:41 GMT 2
Βρήκα το anafi στο γερμανικό αμαζον 650 ευρώ με τα ταχυδρομικά..την extended version.. Αν το πάρω να προτιμήσω το online κατάστημα της parrot?.. Επισης στο σιτε της parrot λέει για το χειριστήριο skycontrol 3 ενώ στα διάφορα βίντεο έβλεπα να αναφέρεται έως 2..αναβαθμισμένη έκδοση; To Anafi έχει τον Skycontroller 3, κανέναν άλλο. Skycontroller 2 έχουν το Bebop 2 και Disco. 679 Ευρώ έχει στο amazon.de το Anafi extended (με πωλητή την Amazon, όχι κάποιον τρίτο), μια χαρά τιμή είναι για το πακέτο (εγώ το αγόρασα €705 από την Parrot πριν σχεδόν 1 μήνα).
|
|
|
Post by whatsup on Nov 26, 2018 13:07:45 GMT 2
Έχω παραγγείλει κι εγώ το anafi extended.. Σκέφτομαι να πάρω κανά φίλτρο μην τυχόν πάθει τίποτα ο φακός...έχετε κάποιο υπόψιν;
|
|
|
Post by brouzos on Nov 26, 2018 14:48:42 GMT 2
Έχω παραγγείλει κι εγώ το anafi extended.. Σκέφτομαι να πάρω κανά φίλτρο μην τυχόν πάθει τίποτα ο φακός...έχετε κάποιο υπόψιν; Τα μόνα που δουλεύουν σωστά και χωρίς προβλήματα είναι τα freewell
|
|
|
Post by whatsup on Nov 26, 2018 16:38:01 GMT 2
Έχω παραγγείλει κι εγώ το anafi extended.. Σκέφτομαι να πάρω κανά φίλτρο μην τυχόν πάθει τίποτα ο φακός...έχετε κάποιο υπόψιν; Τα μόνα που δουλεύουν σωστά και χωρίς προβλήματα είναι τα freewell Πωλούνται πακέτο ή και ένα-ένα; Που μπορώ να βρω; Θα έχουν και τελωνείο;
|
|
|
Post by brouzos on Nov 26, 2018 20:43:37 GMT 2
Τα μόνα που δουλεύουν σωστά και χωρίς προβλήματα είναι τα freewell Πωλούνται πακέτο ή και ένα-ένα; Που μπορώ να βρω; Θα έχουν και τελωνείο; Νομίζω μόνο πακέτα Δοκίμασε από αμαζον ευρωπαϊκό
|
|
|
Post by sotirist on Nov 27, 2018 21:30:24 GMT 2
Τα μόνα που δουλεύουν σωστά και χωρίς προβλήματα είναι τα freewell Πωλούνται πακέτο ή και ένα-ένα; Που μπορώ να βρω; Θα έχουν και τελωνείο; Μόνον τα freewell φοριούνται εξαρχής, χωρίς προβλημα στο calibration του gimbal, αλλά κυκλοφορούν μόνον σε πακέτο των 5 και 7 τεμαχίων σε budget και Pro εκδόσεις και ένα μόνον το ND 1000 που είναι υπερβολικό κατα την άποψη μου. Επίσης δεν είναι φτηνά στα 69 ευρώ το φθηνότερο set. Έχω δοκιμάσει και άλλες μάρκες αλλά τελικά δεν νομίζω ότι το Anafi χρειάζεται φίλτρα, υπό κανονικές συνθήκες, λόγω του αμορφικου φακού του. Αποψη μου παντα
|
|
|
Post by sotirist on Nov 27, 2018 21:49:16 GMT 2
Αφου Δυστυχώς το evo δεν.έρχεται Ευρώπη γέρνω προς το parrot αν και με προβλημάτισαν τα πολύ μικρά μοτερακια..Και φυσικά η εμβέλεια..Η αλήθεια είναι ότι για εμένα ιδανικό είναι το disco μιας και πάει γρήγορα..αν και με το μακριά και αυτό πρέπει να έχει θέμα.. Επίσης ο χειρισμός που είναι τελείως διαφορετικός ..σε παραλια,άμμο εννοώ προσγειώνεται;;βλέπω αλλού 2 χιλιόμετρα εμβέλεια και αλλού 40...με πατέντες να φανταστώ Έχετε να προτείνεται κατι άλλο σαν αντίπαλο του αναφι?? Πως έμπλεξες το Disco με το Anafi; Πτέρυγα το ένα, τετρακόπτερο το άλλο, μήλα με πορτοκάλια. To Disco δεν μπορεί να προσγειωθεί πουθενά αλλού εκτός από επίπεδο έδαφος με μαλακό χορτάρι, σε όλα τα άλλα μέρη θα έχεις ζημιές κατά την προσγείωση (crash landing) που κάνει (και έχει χειροτερέψει με το τελευταίο firmware 1.7.1). Το Anafi είναι μικρό, αθόρυβο, με πολύ καλή κάμερα και πάρα - μα πάρα - πολλές αυτόματες λειτουργίες (περισσότερες απ'όσες έχουν τα dji, ακόμα και με εφαρμογές τρίτων όπως το Litchi). Προφανώς, λόγω μικρού μεγέθους και βάρους (το ελαφρύτερο όλων) έχει περιορισμούς: μην περιμένουμε OcuuSync σε τόσο μικρά μεγέθη και το Mavic Air WiFi έχει και αυτό (και κάνει πολύ περισσότερο θόρυβο), ούτε να το στέλνουμε στο διάστημα (αν και αρκετοί το έχουν στείλει πολύ μακριά) και να μην κινδυνεύει από πουλιά (ναι, πλέον και αυτά είναι θέμα) ή πολύ δυνατές ριπές. Σε άμμο κανένα δεν προσγειώνεται χωρίς να έχουν θέμα τα μοτέρ, όχι μόνο το Anafi. Σε τέτοιες επιφάνειες (και γενικότερα στις προσγειώσεις) καλό είναι να χρησιμοποιούμε launch pad. Όλα τα αεροσκάφη - και το Anafi - τα πιάνω με το χέρι, άρα δεν έχω θέμα στην προσγείωση, αλλά για την απογείωση πάντα χρησιμοποιώ launch pad. Το μέγεθος του Anafi, δεν έχει κανέναν αντίπαλο, ούτε καν το Mavic Air που είναι και πιο βαρύ (320γρ το Anafi, 430γρ το Air). Δεν λέω ότι το Air δεν είναι πολύ καλό - απεναντίας, σε sport mode και γρήγορη πτήση υπερτερεί - αλλά και αυτό (όπως και το P4P) εάν πετάς κοντά σε κόσμο, σου σπάει τα νεύρα από τον θόρυβο που κάνει. Το Anafi, το σηκώνεις, τραβάς ήρεμα τα πλάνα και ούτε γάτα ούτε ζημιά. Αν πάντως θέλεις φορητότητα σε μικρό μέγεθος και με καλές λειτουργίες - και δεν θέλεις Parrot - πήγαινε στο dji Mavic Air, πλέον έχει στρώσει. Αυτή είναι η άποψή μου έχοντας στην κατοχή μου (μέχρι στιγμής) P4P (το πλέον θορυβώδες), Mavic Air (το αμέσως μετά θορυβώδες, κάτι που με ενοχλεί πάρα πολύ γιατί είναι και μικρού μεγέθους και δεν μπορώ να το χωνέψω), Typhoon H+ (πιο αθόρυβο από τα dji, αλλά και αυτό κάνει αισθητή την παρουσία του και λόγω μεγέθους) και τώρα το Anafi (όσο ήσυχο είναι το Hubsan H501A/S, κυριολεκτικά ninja σε θέμα θορύβου). Εννοείται ότι τα πετάω όλα, το καθένα έχει την εφαρμογή του (P4P = πρωταθλητής αποστάσεων, Mavic Air = φορητότητα σε περιοχές που δεν ενοχλούνται τόσο από τον θόρυβο, Typhoon H+ = για δουλειές που θέλουν ακρίβεια, την μέγιστη ευκρίνεια εικόνας και αντοχή σε δυνατό άνεμο, Anafi = όταν θέλω να τραβήξω κάτι χωρίς να τραβήξω την προσοχή των άλλων). Πολύ τεκμηριωμένη άποψη frontier, όπως παντα αλλωστε 🙂 Προσωπικα, πιστεύω ότι το Anafi δεν υπολείπεται σε τίποτα από το MA και υπερτερεί σε αρκετά. Το μόνο σημείο που θέλει προσοχή ειναι η αντίσταση σε πολύ αέρα - ριπές, όπως είπες, αλλά στα 320 γρ, ή καλύτερα στα 190 γρ. χωρίς μπαταριες, είναι απολυτως φυσιολογικό. Το Spark χωρίς μπαταριες είναι βαρύτερο.
|
|
|
Post by whatsup on Nov 28, 2018 0:26:00 GMT 2
Πωλούνται πακέτο ή και ένα-ένα; Που μπορώ να βρω; Θα έχουν και τελωνείο; Μόνον τα freewell φοριούνται εξαρχής, χωρίς προβλημα στο calibration του gimbal, αλλά κυκλοφορούν μόνον σε πακέτο των 5 και 7 τεμαχίων σε budget και Pro εκδόσεις και ένα μόνον το ND 1000 που είναι υπερβολικό κατα την άποψη μου. Επίσης δεν είναι φτηνά στα 69 ευρώ το φθηνότερο set. Έχω δοκιμάσει και άλλες μάρκες αλλά τελικά δεν νομίζω ότι το Anafi χρειάζεται φίλτρα, υπό κανονικές συνθήκες, λόγω του αμορφικου φακού του. Αποψη μου παντα Ακριβά είναι τα φίλτρα. Τι να το κάνω το 1000nd,λες κ θα χρησιμοποιώ long exposure;! Θα το δω όταν έρθει...μακάρι να μη χρειάζεται φίλτρα.
|
|
|
Post by brouzos on Nov 28, 2018 17:52:34 GMT 2
Οι άνθρωποι εκεί δεν είναι απλά τραγικοί αλά και επικινδυνοι Το μεσημέρι παρέλαβα αν το αναφι μου μέσα σε 5ωρες με ενημέρωσαν ότι η υπόθεση λύθηκε και στέλνουν καινούργιο Είναι προφανές ότι ούτε καν τα ανοίγουν και απλά στέλνουν καινούρια..παρολο τις πολλές φορές που τους τόνισα ότι δεν θέλω και 3 αναφι Γτ είναι τραγικοί στο support τους αλά τα λεφτά μου πίσω
|
|
|
Post by sotirist on Nov 28, 2018 21:33:47 GMT 2
Μόνον τα freewell φοριούνται εξαρχής, χωρίς προβλημα στο calibration του gimbal, αλλά κυκλοφορούν μόνον σε πακέτο των 5 και 7 τεμαχίων σε budget και Pro εκδόσεις και ένα μόνον το ND 1000 που είναι υπερβολικό κατα την άποψη μου. Επίσης δεν είναι φτηνά στα 69 ευρώ το φθηνότερο set. Έχω δοκιμάσει και άλλες μάρκες αλλά τελικά δεν νομίζω ότι το Anafi χρειάζεται φίλτρα, υπό κανονικές συνθήκες, λόγω του αμορφικου φακού του. Αποψη μου παντα Ακριβά είναι τα φίλτρα. Τι να το κάνω το 1000nd,λες κ θα χρησιμοποιώ long exposure;! Θα το δω όταν έρθει...μακάρι να μη χρειάζεται φίλτρα. Πίστεψε με, δεν τα χρειάζεται το Anafi, στην Ελλάδα τουλάχιστον. Επίσης, σε ότι αφορά την προστασία του φακού, δεν βρίσκω κάτι που θα μπορούσε να συμβεί, ετσι όπως είναι πακτωμένη στο περίβλημα της, πτώσεων εξαιρουμένων παντα. Ίσως αν βγει μόνο του ένα UV και εφόσον δεν δημιουργεί πρόβλημα στο calibration του gimbal, να αξίζει μια δοκιμή. Σ
|
|
|
Post by sotirist on Nov 28, 2018 21:39:12 GMT 2
Οι άνθρωποι εκεί δεν είναι απλά τραγικοί αλά και επικινδυνοι Το μεσημέρι παρέλαβα αν το αναφι μου μέσα σε 5ωρες με ενημέρωσαν ότι η υπόθεση λύθηκε και στέλνουν καινούργιο Είναι προφανές ότι ούτε καν τα ανοίγουν και απλά στέλνουν καινούρια..παρολο τις πολλές φορές που τους τόνισα ότι δεν θέλω και 3 αναφι Γτ είναι τραγικοί στο support τους αλά τα λεφτά μου πίσω Welcome to the club! Αστειεύομαι, φυσικά 🙂. Εγώ πάντως, βρήκα ένα σχεδόν καινούργιο Anafi σε εξευτελιστική σχεδόν τιμή και δεν έστειλα ούτε το σκάφος ούτε το χειριστηριο πίσω, γιατί, αν το έκανα, θα έμενα χωρίς σκάφος για κανένα δίμηνο. Τωρα, με εξαίρεση το ΤΧ, έχω τα παντα διπλά, just in case 😉
|
|
|
Post by brouzos on Nov 28, 2018 22:14:30 GMT 2
Οι άνθρωποι εκεί δεν είναι απλά τραγικοί αλά και επικινδυνοι Το μεσημέρι παρέλαβα αν το αναφι μου μέσα σε 5ωρες με ενημέρωσαν ότι η υπόθεση λύθηκε και στέλνουν καινούργιο Είναι προφανές ότι ούτε καν τα ανοίγουν και απλά στέλνουν καινούρια..παρολο τις πολλές φορές που τους τόνισα ότι δεν θέλω και 3 αναφι Γτ είναι τραγικοί στο support τους αλά τα λεφτά μου πίσω Welcome to the club! Αστειεύομαι, φυσικά 🙂. Εγώ πάντως, βρήκα ένα σχεδόν καινούργιο Anafi σε εξευτελιστική σχεδόν τιμή και δεν έστειλα ούτε το σκάφος ούτε το χειριστηριο πίσω, γιατί, αν το έκανα, θα έμενα χωρίς σκάφος για κανένα δίμηνο. Τωρα, με εξαίρεση το ΤΧ, έχω τα παντα διπλά, just in case 😉 Μπα όχι Σωτήρη με το που το παραλάβουν την επόμενη στέλνουν καινούργιο....τα έχω μάθει χαχαχαχα
|
|
|
Post by Hlias Virtual rise-SUN-set on Dec 4, 2018 22:16:23 GMT 2
Αμάν ρε Φάνη, δε γίνονται αυτά.... και βρίζουμε τη Hubsan...
|
|
|
Post by brouzos on Dec 4, 2018 22:42:04 GMT 2
Αμάν ρε Φάνη, δε γίνονται αυτά.... και βρίζουμε τη Hubsan... Βρε εγώ δεν είμαι σημείο αναφοράς έχουν περάσει πολλά drone από τα χέρια μου τα μόνα που δεν έβγαλαν θέματα ήταν το MI drone και το tello όλα τα άλλα άστα να πάνε Χαχαχα
|
|
|
Post by Frontier on Dec 5, 2018 10:50:03 GMT 2
Αμάν ρε Φάνη, δε γίνονται αυτά.... και βρίζουμε τη Hubsan... Πιστεύω ότι ο Φάνης είναι άτυχος σε πολύ μεγάλο βαθμό με την Anafi. Σίγουρα το αεροσκάφος θέλει ειδικό χειρισμό λόγω μεγέθους και βάρους, αλλά αυτά συμβαίνουν και σε dji. Το καλό είναι ότι έχει υποστήριξη - προβληματική μεν, υπαρκτή δε - και το αντικαθιστούν. Στην dji αν δεν έχεις care refresh, σε γειώνουν κανονικότατα.
|
|
|
Post by brouzos on Dec 5, 2018 19:06:08 GMT 2
Αμάν ρε Φάνη, δε γίνονται αυτά.... και βρίζουμε τη Hubsan... Πιστεύω ότι ο Φάνης είναι άτυχος σε πολύ μεγάλο βαθμό με την Anafi. Σίγουρα το αεροσκάφος θέλει ειδικό χειρισμό λόγω μεγέθους και βάρους, αλλά αυτά συμβαίνουν και σε dji. Το καλό είναι ότι έχει υποστήριξη - προβληματική μεν, υπαρκτή δε - και το αντικαθιστούν. Στην dji αν δεν έχεις care refresh, σε γειώνουν κανονικότατα. Δεν ξέρω εάν είμαι τυχερός ατυχος με Ολα αυτά που μου συμβαίνουν αλλά ότι έχω στείλει πάνω από 70-80 email από την πρώτη μέρα μόνο ξενερώμενος και απαγοητευμενος είναι με την συγκεκριμένη εταιρεία
|
|
|
Post by tsopirs on Dec 5, 2018 22:23:17 GMT 2
Τι θέμα έχεις και είχα στο 3ο;; πάλι καλα που σου τα αλλάζουν..πολύ φοβάμαι πως αν a ηταν dji όντως θα απαντούσαν πιο γρήγορα αλλά ούτε αναφορά για αλλαγή
|
|
|
Post by brouzos on Dec 6, 2018 10:07:34 GMT 2
Τι θέμα έχεις και είχα στο 3ο;; πάλι καλα που σου τα αλλάζουν..πολύ φοβάμαι πως αν a ηταν dji όντως θα απαντούσαν πιο γρήγορα αλλά ούτε αναφορά για αλλαγή 1
2
|
|
|
Post by tsopirs on Dec 6, 2018 10:19:07 GMT 2
😲😲😲😲 τρομερό
|
|
|
Post by Vako on Dec 6, 2018 14:55:31 GMT 2
Τι θέμα έχεις και είχα στο 3ο;; πάλι καλα που σου τα αλλάζουν..πολύ φοβάμαι πως αν a ηταν dji όντως θα απαντούσαν πιο γρήγορα αλλά ούτε αναφορά για αλλαγή 1
2
Τωρα να πω την αληθεια φιλε brouzos σε αεροπλανο μαζι σου δεν θα εμπαινα!!! Χαχαχα
|
|
|
Post by brouzos on Dec 6, 2018 16:48:46 GMT 2
Τωρα να πω την αληθεια φιλε brouzos σε αεροπλανο μαζι σου δεν θα εμπαινα!!! Χαχαχα[
Και που να δεις το πρώτο ακριβό drone που είχα πάρει 200+ευρω εδώ και 4 5 χρόνια το είχα στείλει με DHL πλήρωσα τελωνείο 110ευρω και με το που το άνοιξα έβαλα ανάποδα την μπαταρία και κάηκε χαχαχα Μετά το hubsan 109 στην τρίτη του πτήση έσβησε και έπεσε στην θάλασσα (μετά από 4μηνες πήγε Κίνα και μου το έφτιαξαν δωρεάν.. Είχα πληρώσει βέβαια εγώ τα μεταφορικα)
|
|
|
Post by dream_master on Dec 6, 2018 17:36:34 GMT 2
Παρτε Xiaomi να βρειτε την υγεια σας! Xiaomi και ξερω ψωμι! χαχαα .Στο τελος Θα κανουμε και τον Vako xiaomi fan που θα παει!
|
|
|
Post by Frontier on Dec 6, 2018 18:56:39 GMT 2
Νέο update για την Anafi, τόσο σε firmware όσο και σε εφαρμογή: FreeFlight 6.3.0
- New Panorama modes: Vertical, Horizontal, Sphere, Little Planet, Tunnel - Precise Home (precision landing) - Two new colour palettes: Intense, Pastel - Two new professional photo modes: luminance, ZEBRA
Αναβαθμίζονται Anafi, controller και μπαταρίες.
|
|
|
Post by Vako on Dec 6, 2018 18:56:44 GMT 2
Παρτε Xiaomi να βρειτε την υγεια σας! Xiaomi και ξερω ψωμι! χαχαα .Στο τελος Θα κανουμε και τον Vako xiaomi fan που θα παει! Θα βγει κανενα καλο xiaomi και δεν θα τολμω να το παρω μην πεσω στο στομα σου χαχαχα το φανταζεσαι?
|
|
|
Post by dream_master on Dec 6, 2018 20:54:46 GMT 2
Παρτε Xiaomi να βρειτε την υγεια σας! Xiaomi και ξερω ψωμι! χαχαα .Στο τελος Θα κανουμε και τον Vako xiaomi fan που θα παει! Θα βγει κανενα καλο xiaomi και δεν θα τολμω να το παρω μην πεσω στο στομα σου χαχαχα το φανταζεσαι? περιμενε να δουμε specs απο το καινουργιο αναδιπλουμενω που θα βγαλει.
|
|
|
Post by Frontier on Dec 7, 2018 12:51:43 GMT 2
Το πλήρες changelog της νέας έκδοσης του Anafi: www.parrot.com/us/support/products/anafi/release-notes Freeflight 6 v6.3.1 (iOS), Freeflight 6 v6.3.0 (Android), Anafi v1.3.0, Skycontroller 3 v1.3.1
New features
New “Panorama” photo mode, including vertical, horizontal and 3 different 360 panoramas (Sphere, Tiny Planet, Tunnel) Luminance histogram on the HUD Hatched display of overexposed zones on the HUD New “Intense” and “Pastel” image styles Blurry streaming transition between video and photo modes Introducing a new “Precise Home” function, which enables precise RTH and landing on the take-off point. New selection interface for video and photo modes New progress bar for panoramas, Cineshots and Dronies Possibility to delay the launch of Dronies and Cineshots Availability of the 5.8GHz Wi-Fi band in Europe The edition of Wi-Fi parameters is blocked when ANAFI is flying Certificates and ANAFI SE support Possibility to re-center or de-center the subject in “Follow Me”, “Smartdronies” and “Cameraman” modes Metric/imperial system selection Integrated My.Parrot connection, through FreeFlight 6 New possibilities for flight sharing Possibility of displaying the password during the typing
Fixes and Improvements
Improvement of the compatibility with Huawei devices Improvement of the fixed point (hovering) Improvement of the Smart RTH Improvement of the management of Wi-Fi alerts Rework of the Gallery for an improved user experience Possibility to select quick formatting or in-depth formatting of the microSD card Display of the progression of the formatting of the microSD card Framing reset after stopping a “Follow Me”, a “Smartdronie” or a “Cameraman” session Correction of errors in framing subjects Improvement of batteries’ LED management
|
|
|
Post by Frontier on Dec 8, 2018 11:58:30 GMT 2
Μικρή δοκιμή της Anafi με το firmware 1.3.1 και FreeFlight 6.3.0. Τα νέα panorama modes είναι απλά εκπληκτικά, ενώ κατά την απογείωση η Anafi πάντα παίρνει φωτογραφία του μέρους όπου απογειώθηκε, ώστε να εκτελεί precision landing (precise home). Πολύ χρήσιμες οι νέες επιλογές για HDR στις φωτογραφίες και στο βίντεο, ακόμα και σε auto mode η ποιότητα είναι εκπληκτική. H πτήση έγινε ενεργοποιώντας την μπάντα 5.8GHz για την Τ/Κ (a'la Mi Drone 4), ούτε ίχνος lag, ούτε προειδοποιήσεις για παρεμβολές (στο σπίτι μου έχω συνήθως 28-36 WiFi AP τριγύρω). Κατά την άποψή μου είναι το καλύτερο μικρό drone στην αγορά αυτήν την περίοδο, έχει απίστευτη λειτουργικότητα και πάρα πολλές επιλογές.
|
|
|
Post by sotirist on Dec 8, 2018 23:23:30 GMT 2
Μικρή δοκιμή της Anafi με το firmware 1.3.1 και FreeFlight 6.3.0. Τα νέα panorama modes είναι απλά εκπληκτικά, ενώ κατά την απογείωση η Anafi πάντα παίρνει φωτογραφία του μέρους όπου απογειώθηκε, ώστε να εκτελεί precision landing (precise home). Πολύ χρήσιμες οι νέες επιλογές για HDR στις φωτογραφίες και στο βίντεο, ακόμα και σε auto mode η ποιότητα είναι εκπληκτική. H πτήση έγινε ενεργοποιώντας την μπάντα 5.8GHz για την Τ/Κ (a'la Mi Drone 4), ούτε ίχνος lag, ούτε προειδοποιήσεις για παρεμβολές (στο σπίτι μου έχω συνήθως 28-36 WiFi AP τριγύρω). Κατά την άποψή μου είναι το καλύτερο μικρό drone στην αγορά αυτήν την περίοδο, έχει απίστευτη λειτουργικότητα και πάρα πολλές επιλογές. Το νέο firmware είναι πραγματικά καταπληκτικό. Πέτρα σε hover τόσο εντός ότι και εκτός, panorama που με την κάμερα του anafi κάνει θαύματα, και επιβεβαιώνω παροχή 5,8g μπάντας και στην Ελλάδα (CE). Δεν ξέρω τι εννοείς frontier a´La mi, αλλά εγώ απλώς επέλεξα την μπάντα, που μεχρι τωρα ήταν σβηστή και επιβεβαίωσα με band sniffer ότι είμαι στα 5,8.
|
|