|
Post by whatsup on Nov 17, 2021 11:58:39 GMT 2
whatsup : Από την 2η οθόνη του Airdata αλλά και από την τελευταία, φαίνεται ξεκάθαρα ότι η μία κυψέλη της μπαταρίας έχει σοβαρό πρόβλημα. Ακόμα και χωρίς φόρτο - δηλ. πριν την απογείωση - έχεις διαφορά σχεδόν πάντα >0.2V μεταξύ των κυψελών, με αποτέλεσμα μετά από κάποια στιγμή η κυψέλη να σβήνει, οπότε είχες και την πτώση. Δες επίσης την τελευταία οθόνη, αυτά τα "undetermined" μηνύματα που εμφανίζονται σχετίζονται με τον ελεγκτή της μπαταρίας: δεν μπορεί να ισορροπήσει τις κυψέλες γιαυτό και η κατάσταση της μπαταρίας είναι "undetermined". Τέλος, από την 3η οθόνη, φαίνεται ότι ουσιαστικά η μπαταρία στα 4" από την έναρξη της πτήσης έχει παραδώσει πνεύμα. 100% πρόβλημα μπαταρίας, δεν θα την χρησιμοποιούσα ξανά για πτήση, μόνο για εργασίες στο έδαφος (αναβαθμίσεις κλπ). Οπότε είναι άχρηστη η μπαταρία. Παρακάτω είναι φωτο απ'την 2η μπαταρία που έχω...που αν κατάλαβα καλά απ'αυτά που μου έγραψες προηγουμένως...πρέπει να τα'χει πρόβλημα και η μία κυψέλη αυτηνής.
|
|
|
Post by Frontier on Nov 18, 2021 8:31:59 GMT 2
whatsup : Από την 2η οθόνη του Airdata αλλά και από την τελευταία, φαίνεται ξεκάθαρα ότι η μία κυψέλη της μπαταρίας έχει σοβαρό πρόβλημα. Ακόμα και χωρίς φόρτο - δηλ. πριν την απογείωση - έχεις διαφορά σχεδόν πάντα >0.2V μεταξύ των κυψελών, με αποτέλεσμα μετά από κάποια στιγμή η κυψέλη να σβήνει, οπότε είχες και την πτώση. Δες επίσης την τελευταία οθόνη, αυτά τα "undetermined" μηνύματα που εμφανίζονται σχετίζονται με τον ελεγκτή της μπαταρίας: δεν μπορεί να ισορροπήσει τις κυψέλες γιαυτό και η κατάσταση της μπαταρίας είναι "undetermined". Τέλος, από την 3η οθόνη, φαίνεται ότι ουσιαστικά η μπαταρία στα 4" από την έναρξη της πτήσης έχει παραδώσει πνεύμα. 100% πρόβλημα μπαταρίας, δεν θα την χρησιμοποιούσα ξανά για πτήση, μόνο για εργασίες στο έδαφος (αναβαθμίσεις κλπ). Οπότε είναι άχρηστη η μπαταρία. Παρακάτω είναι φωτο απ'την 2η μπαταρία που έχω...που αν κατάλαβα καλά απ'αυτά που μου έγραψες προηγουμένως...πρέπει να τα'χει πρόβλημα και η μία κυψέλη αυτηνής. Δυστυχώς έτσι είναι και αυτή προοδευτικά θα είναι άχρηστη για πτήση.
|
|
|
Post by Frontier on Dec 31, 2021 15:49:17 GMT 2
Είθε το τέλος μιας δύσκολης χρονιάς να φέρει υγεία, ελπίδα και δύναμη με τη νέα. Καλή Χρονιά να έχετε!
|
|
|
Post by whatsup on Jan 4, 2022 20:54:34 GMT 2
Καλησπέρα κ Καλή Χρονιά. Η 3 η μπαταρία είναι υπό διάλυση και αυτή; Να πάρω καινούργια να ξεμπερδεύω;
|
|
|
Post by Frontier on Jan 4, 2022 21:15:58 GMT 2
Καλησπέρα κ Καλή Χρονιά. Η 3 η μπαταρία είναι υπό διάλυση και αυτή; Να πάρω καινούργια να ξεμπερδεύω; Καλή χρονιά. Δεν θα έλεγα ότι είναι για πέταμα, η διαφορά είναι πολύ μικρή και μπορεί να υπάρχει και σε "υγιείς" μπαταρίες. Αν βλέπεις διαφορά >0.5V, τότε αρχίζει το τέλος.
|
|
|
Post by whatsup on Jan 5, 2022 13:03:46 GMT 2
Ωραία. Θα το τσεκάρω μετά από κάθε πτήση για να έχω το κεφάλι μου ήσυχο. Ευχαριστώ πολύ. Μια παλιότερη λήψη...
|
|
|
Post by petersea on Feb 19, 2022 9:54:05 GMT 2
Παρατήρησα κατά την διάρκεια της πτήσης ότι ή εικόνα που μεταδίδει το anafi στο κινητό (κουνιέται) σέ λίγο αέρα, στο βίντεο δεν περνάει αυτό, έτσι ήταν; γιατί δεν θυμάμαι καλά, και νομίζω όταν τραβάει πανόραμα με λίγο αέρα έχει αρκετά (κοψίματα) σφάλματα στην συρραφή της εικόνας τελευταία..🤔
|
|
|
Post by Frontier on Feb 19, 2022 20:13:28 GMT 2
Παρατήρησα κατά την διάρκεια της πτήσης ότι ή εικόνα που μεταδίδει το anafi στο κινητό (κουνιέται) σέ λίγο αέρα, στο βίντεο δεν περνάει αυτό, έτσι ήταν; γιατί δεν θυμάμαι καλά, και νομίζω όταν τραβάει πανόραμα με λίγο αέρα έχει αρκετά (κοψίματα) σφάλματα στην συρραφή της εικόνας τελευταία..🤔 Έτσι ήταν πάντα. Σε λειτουργία βίντεο, είναι ενεργή η EIS (μην ξεχνάμε ότι η Anafi έχει 2-axis gimbal με EIS) ενώ στην φωτογραφία όχι. Σφάλματα στη συρραφή πανοράματος και με λίγο αέρα, έχω δει και στο Air 2.
|
|
|
Post by petersea on Feb 19, 2022 22:54:58 GMT 2
Παρατήρησα κατά την διάρκεια της πτήσης ότι ή εικόνα που μεταδίδει το anafi στο κινητό (κουνιέται) σέ λίγο αέρα, στο βίντεο δεν περνάει αυτό, έτσι ήταν; γιατί δεν θυμάμαι καλά, και νομίζω όταν τραβάει πανόραμα με λίγο αέρα έχει αρκετά (κοψίματα) σφάλματα στην συρραφή της εικόνας τελευταία..🤔 Έτσι ήταν πάντα. Σε λειτουργία βίντεο, είναι ενεργή η EIS (μην ξεχνάμε ότι η Anafi έχει 2-axis gimbal με EIS) ενώ στην φωτογραφία όχι. Σφάλματα στη συρραφή πανοράματος και με λίγο αέρα, έχω δει και στο Air 2. Ευχαριστώ Μάνο! στο πανόραμα πάντως νομίζω έχει γίνει λίγο πιο ευαίσθητο από πριν, μπορεί να είναι και ιδέα μου βέβαια..😊
|
|
|
Post by tsopirs on May 12, 2022 23:40:11 GMT 2
Καλησπέρα,ήρθε το πλήρωμα του χρόνου και άλλαξα κινητό τηλέφωνο..με το p30pro όταν συνδεομουννμεμτο χειριστήριο επέλεγα απλή φόρτιση και συνδεόταν,τώρα με το oppo αν επιλέξω απλή φόρτιση δεν συνδέεται..αν επιλέξω μεταφορά δεδομένων συνδέεται.?το θέμα είναι αν επιλέξω να πετάξω μόνο με το κινητό χωρίς το χειριστήριο δεν συνδέεται ,μάλλον συνδέεται στην αναφι αλλά η εφαρμογή δεν δουλεύει...δοκίμασα και την γνήσια έκδοση τα ίδια..έχει κάνεις καμιά πρόταση;
|
|
|
Post by Frontier on May 13, 2022 18:14:26 GMT 2
Καλησπέρα,ήρθε το πλήρωμα του χρόνου και άλλαξα κινητό τηλέφωνο..με το p30pro όταν συνδεομουννμεμτο χειριστήριο επέλεγα απλή φόρτιση και συνδεόταν,τώρα με το oppo αν επιλέξω απλή φόρτιση δεν συνδέεται..αν επιλέξω μεταφορά δεδομένων συνδέεται.?το θέμα είναι αν επιλέξω να πετάξω μόνο με το κινητό χωρίς το χειριστήριο δεν συνδέεται ,μάλλον συνδέεται στην αναφι αλλά η εφαρμογή δεν δουλεύει...δοκίμασα και την γνήσια έκδοση τα ίδια..έχει κάνεις καμιά πρόταση; Το πρόβλημα είναι ποιο; Ότι για να συνδεθεί σωστά η εφαρμογή με το κινητό, πρέπει να επιλέξεις μεταφορά δεδομένων; Δεν γνωρίζω από Oppo αλλά μήπως υπάρχει επιλογή να γίνει απομνημόνευση της επιλογής σου για την σύνδεση της εφαρμογής με τον Skycontroller2, ώστε να μη σε ρωτά κάθε φορά το ίδιο;
|
|
|
Post by tsopirs on May 13, 2022 18:17:34 GMT 2
Καλησπέρα,ήρθε το πλήρωμα του χρόνου και άλλαξα κινητό τηλέφωνο..με το p30pro όταν συνδεομουννμεμτο χειριστήριο επέλεγα απλή φόρτιση και συνδεόταν,τώρα με το oppo αν επιλέξω απλή φόρτιση δεν συνδέεται..αν επιλέξω μεταφορά δεδομένων συνδέεται.?το θέμα είναι αν επιλέξω να πετάξω μόνο με το κινητό χωρίς το χειριστήριο δεν συνδέεται ,μάλλον συνδέεται στην αναφι αλλά η εφαρμογή δεν δουλεύει...δοκίμασα και την γνήσια έκδοση τα ίδια..έχει κάνεις καμιά πρόταση; Το πρόβλημα είναι ποιο; Ότι για να συνδεθεί σωστά η εφαρμογή με το κινητό, πρέπει να επιλέξεις μεταφορά δεδομένων; Δεν γνωρίζω από Oppo αλλά μήπως υπάρχει επιλογή να γίνει απομνημόνευση της επιλογής σου για την σύνδεση της εφαρμογής με τον Skycontroller2, ώστε να μη σε ρωτά κάθε φορά το ίδιο; Το θέμα δεν είναι αυτό,ανοίγει κανονικά η εφαρμογή και όλα καλά..το θέμα είναι όταν πάω να πετάξω χωρίς χειριστήριο 🕹️...συνδέεται το κινητό στην anafi αλλά; Στην εφαρμογή φαίνεται ότι δεν είναι συνδεδεμένο
|
|
|
Post by Frontier on May 21, 2022 21:19:18 GMT 2
|
|
|
Post by tzartos on Jul 13, 2022 14:44:31 GMT 2
Παιδιά εχω πρόβλημα σε καινούργια εγκατάσταση του freeflight 6 που δεν μου επιτρέπει να πληρώσω τα 2.2 ευρώ για το follow me και το waypoints είναι πληρωμένα στο κανονικό αλλά στο fcc δεν δέχεται να πληρώσει το google play Εχει κανείς ιδέα τι να κάνω;;
|
|
|
Post by Frontier on Jul 13, 2022 16:17:46 GMT 2
Παιδιά εχω πρόβλημα σε καινούργια εγκατάσταση του freeflight 6 που δεν μου επιτρέπει να πληρώσω τα 2.2 ευρώ για το follow me και το waypoints είναι πληρωμένα στο κανονικό αλλά στο fcc δεν δέχεται να πληρώσει το google play Εχει κανείς ιδέα τι να κάνω;; 1. Απεγκατέστησε οποιαδήποτε εφαρμογή Freeflight έχεις στο κινητό σου, FCC ή κανονική. 2. Με έναν file explorer, διέγραψε από την εσωτερική μνήμη του κινητού οποιοδήποτε φάκελο σχετικό με FreeFlight βρεις. Στο δικό μου κινητό, υπάρχει ένας φάκελος με όνομα Parrot, θα πρέπει να διαγραφεί και αυτός. 3. Εγκατέστησε την έκδοση του FF6 από το Playstore, κάνε κανονικά login στον my.parrot λογαριασμό σου και έλεγξε ότι έχεις αγοράσει το follow me και τα waypoints. 4. Ενεργοποίησε το developer mode (προγραμματιστής) στο κινητό σου, βοηθάει. 5. Με τον file explorer βρες και αντέγραψε κάπου αλλού τον εξής φάκελο που θα βρεις στο Android->OBB->Com.Parrot.Freeflight6. 6. Απεγκατέστησε την γνήσια εφαρμογή FF6, κάνε επανεκκίνηση στην συσκευή και εγκατέστησε την FCC έκδοση που θα βρεις εδώ: drive.google.com/drive/folders/1qdCEGJpyviOqNqZkvzQgf7cHBXSxPed-7. Αφού εγκατασταθεί η FCC έκδοση, ΔΕΝ ΤΗΝ ΤΡΕΧΕΙΣ προτού αντιγράψεις τον φάκελο Com.Parrot.Freeflight6 στην τοποθεσία Android->OBB. 8. Τρέχεις την FCC έκδοση και λογικά θα πρέπει να είναι ενεργοποιήμενα και τα extra modules follow me και waypoints.
|
|
|
Post by tzartos on Jul 14, 2022 7:17:09 GMT 2
Ευχαριστώ.
Εχει κάνεις ιδέα γιατί ξεκίνησε κατι τέτοιο να συμβαίνει;
|
|
|
Post by Frontier on Jul 14, 2022 8:02:06 GMT 2
Συνήθως ενημερώσεις του λειτουργικού συστήματος προκαλούν τέτοια θέματα. Γιαυτό χρησιμοποιώ διαφορετική συσκευή ΜΟΝΟ για τις εφαρμογές των drone - χωρίς SIM - η οποία είναι πιο παλιά έκδοση Android (7.1, πιο σταθερή).
|
|
|
Post by Frontier on Nov 13, 2022 13:07:04 GMT 2
|
|
|
Post by whatsup on Jul 13, 2023 8:30:27 GMT 2
Καλημέρα. Είχα παραγγείλει μια μπαταρία απ'την parrot, αφού πέρασαν 2 μήνες και δεν μου την έστειλαν, τουσ ζήτησα τα λεφτά μου πίσω. Μου είπαν να ξαναπαραγγείλω γιατί έγινε μπέρδεμα κλπ. Από που να παραγγείλω καμια μπαταρία; Αν παραγγείλω ιμιτασιόν θα είναι καλές; Πραγματικά έχω νευριασει τόσους μήνες που δεν μπορώ να πετάξω το drone
|
|
|
Post by Frontier on Jul 14, 2023 7:08:24 GMT 2
Καλημέρα. Είχα παραγγείλει μια μπαταρία απ'την parrot, αφού πέρασαν 2 μήνες και δεν μου την έστειλαν, τουσ ζήτησα τα λεφτά μου πίσω. Μου είπαν να ξαναπαραγγείλω γιατί έγινε μπέρδεμα κλπ. Από που να παραγγείλω καμια μπαταρία; Αν παραγγείλω ιμιτασιόν θα είναι καλές; Πραγματικά έχω νευριασει τόσους μήνες που δεν μπορώ να πετάξω το drone Την τελευταία φορά (2021) που είχα αγοράσει μπαταρία για την Anafi, την είχα αγοράσει από τη Geosense στη Θεσσαλονίκη και την έστειλαν αμέσως.
|
|
|
Post by Frontier on Oct 29, 2024 21:31:57 GMT 2
|
|