|
Post by sotirist on Nov 7, 2018 18:12:01 GMT 2
Έφθασε Καλορίζικο, καλοτάξιδο, πολλές απροβληματιστες πτήσεις Μάνο, απαιχτες λήψεις και καλές προσγειώσεις! Ειμαι σίγουρος ότι παρέα θα διαπρέψετε 👍 Σ
|
|
|
Post by Frontier on Nov 7, 2018 18:32:24 GMT 2
Έφθασε Καλορίζικο, καλοτάξιδο, πολλές απροβληματιστες πτήσεις Μάνο, απαιχτες λήψεις και καλές προσγειώσεις! Ειμαι σίγουρος ότι παρέα θα διαπρέψετε 👍 Σ Ευχαριστώ Σωτήρη. Το πακέτο extended περίμενα ουσιαστικά, είμαι της λογικής αγορά μια και καλή και να είναι (υπερ)πλήρες.
|
|
|
Post by sotirist on Nov 7, 2018 18:45:21 GMT 2
Καλορίζικο, καλοτάξιδο, πολλές απροβληματιστες πτήσεις Μάνο, απαιχτες λήψεις και καλές προσγειώσεις! Ειμαι σίγουρος ότι παρέα θα διαπρέψετε 👍 Σ Ευχαριστώ Σωτήρη. Το πακέτο extended περίμενα ουσιαστικά, είμαι της λογικής αγορά μια και καλή και να είναι (υπερ)πλήρες. Η διαφορά είναι μόνον οι μπαταριες νομίζω και η μεγαλύτερη θήκη, που τα χωράει όλα. Εντάξει, θέλει κάτι ψιλά έξτρα, όπως π.χ. σε gimbal cover- prop holder, γιατί σε εμένα τουλάχιστον οι έλικες ηταν ένα θέμα στο κλείσιμο της θήκης. Άντε και κανένα tablet holder για τους γκαβούς...Υπαρχουν όλα σε slt για 3d print. Με γειες και πάλι 🙂
|
|
|
Post by sotirist on Nov 7, 2018 18:51:16 GMT 2
Τα καλύτερα Μάνο του εύχομαι είναι πολύ ενδιαφέρον drone(απλά ελπίζω να μην χρειαστείς ποτέ να ανοίξεις τικετ) Σωστοοοοοοοος. Η μόνη λύση είναι ένα δεύτερο backup, γιατί οι φίλοι Parrotιανοί στην Ευρώπη είναι απαικτοι. Στο US μαθαίνω είναι πολύ καλύτερα στα πράγματα. Φιλε brouzos άκου ανέκδοτο. Πήραν λέει τηλέφωνο στο support στην Αμερική και όχι μόνον κατάλαβε το πρόβλημα, αλλά του έστειλε αντικαταστάτη σε 3 ημέρες, χα χα χα
|
|
|
Post by brouzos on Nov 7, 2018 19:11:47 GMT 2
Τα καλύτερα Μάνο του εύχομαι είναι πολύ ενδιαφέρον drone(απλά ελπίζω να μην χρειαστείς ποτέ να ανοίξεις τικετ) Σωστοοοοοοοος. Η μόνη λύση είναι ένα δεύτερο backup, γιατί οι φίλοι Parrotιανοί στην Ευρώπη είναι απαικτοι. Στο US μαθαίνω είναι πολύ καλύτερα στα πράγματα. Φιλε brouzos άκου ανέκδοτο. Πήραν λέει τηλέφωνο στο support στην Αμερική και όχι μόνον κατάλαβε το πρόβλημα, αλλά του έστειλε αντικαταστάτη σε 3 ημέρες, χα χα χα Έχω μαζέψει τις απαντήσεις τους κάποια στιγμή θα τις ανεβάσω όλες μαζί..θα κλαψετε
|
|
|
Post by Frontier on Nov 7, 2018 19:35:19 GMT 2
Στην Αμερική - δυστυχώς για εμάς - το support είναι καλύτερο σε όλες τις εταιρίες, σε σχέση με την Ευρώπη. Μοναδική ίσως εξαίρεση του κανόνα η Yuneec Europe.
|
|
|
Post by Frontier on Nov 8, 2018 7:36:59 GMT 2
Ξημέρωμα στο Αιγαίο...
|
|
|
Post by Vako on Nov 8, 2018 8:17:59 GMT 2
Ξημέρωμα στο Αιγαίο... Ειναι αυτο που ξυπνας απο τις 5 και περιμενεις σαν παιδακι να ξημερωσει, να παιξεις λιγο εστω..μα απογειωσουλα?
|
|
|
Post by sotirist on Nov 8, 2018 20:25:54 GMT 2
Ξημέρωμα στο Αιγαίο... Αυτά τα χρώματα που παράγει το Anafi τόσο στις φωτογραφίες όσο και στα video είναι πραγματικά υπέροχα! Μπραβο Μάνο👍
|
|
|
Post by Frontier on Nov 10, 2018 17:36:59 GMT 2
Χθες έγινε μια πρώτη πτήση - γιατί μέχρι τώρα ήταν πτήσεις μερικών λεπτών - με το Parrot Anafi στο χωριό, λίγο μετά το μεσημέρι (διάστημα 14.30 - 15.10). Στο ίδιο σημείο πέταξα - για σύγκριση - και τα dji Mavic Air και Yuneec Typhoon H Plus. Η χρονική διακοπή μεταξύ της μιας πτήσης από την άλλη ήταν 5 λεπτά, οπότε θεωρώ ότι η ένταση του φωτός είναι ίδια και για τα τρια αεροσκάφη.
Και τα τρια αεροσκάφη χρησιμοποιούν τις προεπιλεγμένες ρυθμίσεις βίντεο, με τις αντίστοιχες επιλογές σε κατάσταση auto. Δεν έγινε καμία χειροκίνητη επέμβαση στις ρυθμίσεις, ούτε κάποια επέμβαση στο βίντεο πέρα από το μοντάζ και τους τίτλους.
Το βίντεο είναι το ακόλουθο
Κάποιες παρατηρήσεις: - Το gimbal του Anafi κρατά μια χαρά στα yaws, δεδομένου ότι είναι υβριδικό 3-axis και όχι μηχανικό όπως των άλλων δύο. Ειδικά σε σχέση με το Mavic Air θα έλεγα είναι εξίσου καλό σε συνθήκες 3-4 Bf. Το gimbal του Typhoon H+ εννοείται είναι δύο clicks παραπάνω από τα άλλα δύο. - Ο φακός του Anafi συλλέγει περισσότερη πληροφορία από αυτόν του Air και το codec του απεικονίζει καλύτερα τις λεπτομέρειες απ'ότι αυτό του Mavic Air. Εμφανίζει όμως περισσότερο θόρυβο σε ανοικτές διαβαθμίσεις χρωμάτων, με αποτέλεσμα το video του Anafi να φαίνεται πιο θορυβώδες από αυτό του Air. - Η διαμόρφωση χρωμάτων όπως την είδα με τα μάτια μου πλησιάζει αυτή του Typhoon H+ με το Anafi να είναι αρκετά κοντά. Το Air έχει πολύ πιο ήπια χρώματα, τολμώ να πω ξεπλυμένα σε κάποιες σκηνές. Το Air δεν μπορεί να διαχειριστεί καθόλου καλά την έκθεση της κάμερας απευθείας στον ήλιο, το codec μπερδεύεται και σκοτεινιάζει υπερβολικά το σκηνικό. Το Anafi και το Typhoon H+ δεν έχουν πρόβλημα στην απευθείας έκθεση στον ήλιο. Σε όλες βέβαια τις περιπτώσεις, το φαινόμενο μπορεί να αντιμετωπιστεί με χειροκίνητη ρύθμιση ISO της κάμερας. - Η αμορφική διάταξη του φακού του Anafi εμποδίζει την εμφάνιση lens flare, κάτι που τόσο το Air όσο και το H+ εμφανίζουν. Το H+ βέβαια είναι σχεδιασμένο για να πάρει ND filters (επιβάλλεται κιόλας) μιας που η κάμερα διαθέτει μεταβλητό σπείρωμα, το Air όμως δεν παίρνει εύκολα ND filter χωρίς να δημιουργήσει πρόβλημα στο ζύγισμα της κάμερας και στα μοτέρ του. Το lens flare αντιμετωπίζεται - αν δεν θέλουμε ND filter - με 5-8 μοίρες κλίση του gimbal προς τα κάτω.
Σε επίπεδο θορύβου, φανταστείτε σκηνικό ηρεμίας στο χωριό τέτοια εποχή, με σπουργιτάκια να κελαηδούν: το Anafi είναι το πλέον αθόρυβο στα 20-30 μέτρα απόσταση δεν ακούγεται καν, μετά είναι το Typhoon H+ και το Air το πιο θορυβώδες απ'όλα (όσο μέγεθος του λείπει, τόσο θόρυβο κάνει). Όλα αυτά βέβαια είναι πιο αθόρυβα από το Phantom 4 Pro. Πραγματικά με ενοχλεί πολύ ο θόρυβος του Air, μέχρι τώρα το ανεχόμουν γιατί συγκρίνοντάς τον με του Typhoon H+ τον "συγχωρούσα" λόγω του μεγέθους του σκάφους. Πλέον όχι.
Αυτά για αρχή, σήμερα έκανα πολλές πτήσεις στο γήπεδο και με τα τρία, με επίκεντρο όμως το Anafi, όπου θα δημοσιευτούν με το βίντεο της δοκιμαστικής του πτήσης.
Μπορώ να πω ότι είμαι ιδιαίτερα ικανοποιημένος έως εντυπωσιασμένος με το Anafi, ακριβώς γιατί είναι μια άξια εναλλακτική πρόταση αντί του dji Mavic Air. Είναι απίστευτο πόσα αυτόνομα flight modes και επιλογές έχει βάλει (και συνεχίζει να προσθέτει) η Parrot στην μικρή Anafi, αυξάνοντας το vfm του αεροσκάφους.
|
|
|
Post by brouzos on Nov 10, 2018 18:03:02 GMT 2
Πολύ ωραίο άρθρο Μάνο μας χρειάζονται οι εκτιμήσεις α που ένα άτομα με τις δικές σου γνώσεις
|
|
|
Post by sotirist on Nov 10, 2018 18:31:07 GMT 2
Αξιος! Κάτι που ίσως πρόσεξες frontier και νομίζω ότι αξίζει τον κόπο να συζητηθεί, είναι οτι στα τελευταία firmware και όχι παντα, παρατηρείται frame skipping στο Anafi. Στο βίντεο σου, το είδα ίσως μόνον μια φορά, στο panning που κανεις, ίσως και όχι. Τι λες εσυ? Σ
|
|
|
Post by Frontier on Nov 10, 2018 19:36:17 GMT 2
Αξιος! Κάτι που ίσως πρόσεξες frontier και νομίζω ότι αξίζει τον κόπο να συζητηθεί, είναι οτι στα τελευταία firmware και όχι παντα, παρατηρείται frame skipping στο Anafi. Στο βίντεο σου, το είδα ίσως μόνον μια φορά, στο panning που κανεις, ίσως και όχι. Τι λες εσυ? Σ Δεν μπορώ να μιλήσω Σωτήρη για το τελευταίο firmware (v1.2.1), διότι επίτηδες δεν το εγκατέστησα μιας που έχει θέμα με το flight plan το οποίο αναμένεται να διορθωθεί. Για το 1.1 - αυτό που τρέχει τώρα στο Anafi μου - το αν θα χαθεί κάποιο καρέ εξαρτάται αποκλειστικά από την κάρτα MicroSD που χρησιμοποιούμε και το πόσο γρήγορα αυτή μπορεί να γράψει βίντεο (ειδικά σε 4Κ). Δυστυχώς, το Anafi είναι αρκετά "ιδιότροπο" με τις κάρτες, το βίντεο αυτό γράφτηκε σε μια Mixza U1 64GB Class 10 μιας που την Mixza U3 64GB Class 10 που σκόπευα να χρησιμοποιήσω (έχει μεγαλύτερη ταχύτητα εγγραφής, κοντά στα 90MB/s) δεν μπορούσε να την διαμορφώσει. Είναι δε τόσο ιδιότροπο που ακόμα και το label της SD πρέπει να είναι συγκεκριμένο (ANAFI), αν π.χ το αλλάξεις, μετά βγάζει σφάλμα. Σήμερα η δοκιμαστική πτήση και όλα τα tests που έγιναν και θα τα παρουσιάσω σε επόμενο βίντεο, έγινε με μια Samsung U3 Class 10 Extreme, όπου εκεί δεν παρατηρήθηκε κανένα dropped frame. Για να είμαι ακριβοδίκαιος βέβαια, όλα έχουν ψιλο-ιδιοτροπίες: το Yuneec Typhoon H+ π.χ δεν μπορεί να γράψει σωστά στην Samsung U3 Class 10 Extreme (αυτήν που έχει τώρα το Anafi), ενώ γράφει χωρίς θέματα και στις δύο Mixza (την U1 και U3). Το Air γράφει σωστά μόνο με τις U3, την U1 δεν την δέχεται καν και γυρνά μόνο του στην εσωτερική του μνήμη.
|
|
|
Post by brouzos on Nov 11, 2018 23:52:58 GMT 2
Εάν και νησιωτης είπα να μην δείξω θάλασσες αλά και λίγο τα γραφικά χωριουδάκια μας
|
|
|
Post by sotirist on Nov 12, 2018 13:50:02 GMT 2
Εάν και νησιωτης είπα να μην δείξω θάλασσες αλά και λίγο τα γραφικά χωριουδάκια μας Super φίλε brouzos, μπραβο 👍
|
|
|
Post by sotirist on Nov 12, 2018 19:39:34 GMT 2
Αξιος! Κάτι που ίσως πρόσεξες frontier και νομίζω ότι αξίζει τον κόπο να συζητηθεί, είναι οτι στα τελευταία firmware και όχι παντα, παρατηρείται frame skipping στο Anafi. Στο βίντεο σου, το είδα ίσως μόνον μια φορά, στο panning που κανεις, ίσως και όχι. Τι λες εσυ? Σ Δεν μπορώ να μιλήσω Σωτήρη για το τελευταίο firmware (v1.2.1), διότι επίτηδες δεν το εγκατέστησα μιας που έχει θέμα με το flight plan το οποίο αναμένεται να διορθωθεί. Για το 1.1 - αυτό που τρέχει τώρα στο Anafi μου - το αν θα χαθεί κάποιο καρέ εξαρτάται αποκλειστικά από την κάρτα MicroSD που χρησιμοποιούμε και το πόσο γρήγορα αυτή μπορεί να γράψει βίντεο (ειδικά σε 4Κ). Δυστυχώς, το Anafi είναι αρκετά "ιδιότροπο" με τις κάρτες, το βίντεο αυτό γράφτηκε σε μια Mixza U1 64GB Class 10 μιας που την Mixza U3 64GB Class 10 που σκόπευα να χρησιμοποιήσω (έχει μεγαλύτερη ταχύτητα εγγραφής, κοντά στα 90MB/s) δεν μπορούσε να την διαμορφώσει. Είναι δε τόσο ιδιότροπο που ακόμα και το label της SD πρέπει να είναι συγκεκριμένο (ANAFI), αν π.χ το αλλάξεις, μετά βγάζει σφάλμα. Σήμερα η δοκιμαστική πτήση και όλα τα tests που έγιναν και θα τα παρουσιάσω σε επόμενο βίντεο, έγινε με μια Samsung U3 Class 10 Extreme, όπου εκεί δεν παρατηρήθηκε κανένα dropped frame. Για να είμαι ακριβοδίκαιος βέβαια, όλα έχουν ψιλο-ιδιοτροπίες: το Yuneec Typhoon H+ π.χ δεν μπορεί να γράψει σωστά στην Samsung U3 Class 10 Extreme (αυτήν που έχει τώρα το Anafi), ενώ γράφει χωρίς θέματα και στις δύο Mixza (την U1 και U3). Το Air γράφει σωστά μόνο με τις U3, την U1 δεν την δέχεται καν και γυρνά μόνο του στην εσωτερική του μνήμη. Ισχύουν 100% οι παρατηρήσεις για τις ιδιοτροπίες του Anafi στις SD. Εγώ χρησιμοποιώ Sandisk Extreme Pro Plus που είναι και -σε αμφότερες Anafi και M2- στις λίστες των προτεινόμενων αλλά και πάλι κάπου κάπου χάνω frames. Θα ξανακάνω format από τις αντίστοιχες εφαρμογές. Η 1.1 που εχεις είναι πολύ σταθερή, αν και της λείπουν κάποιες λειτουργίες που όμως δεν αξίζουν τον κόπο μπροστά στα προβλήματα που έχουν βγάλει και οι δυο επόμενες, η μια με διαρκή προβλήματα στην SD (SD Error) και η άλλη με τα γνωστά θέματα στο flight plan. Σωστά κατα την άποψη μου εχεις μείνει εκεί. App σε Android είσαι?
|
|
|
Post by Frontier on Nov 12, 2018 22:19:45 GMT 2
Δεν μπορώ να μιλήσω Σωτήρη για το τελευταίο firmware (v1.2.1), διότι επίτηδες δεν το εγκατέστησα μιας που έχει θέμα με το flight plan το οποίο αναμένεται να διορθωθεί. Για το 1.1 - αυτό που τρέχει τώρα στο Anafi μου - το αν θα χαθεί κάποιο καρέ εξαρτάται αποκλειστικά από την κάρτα MicroSD που χρησιμοποιούμε και το πόσο γρήγορα αυτή μπορεί να γράψει βίντεο (ειδικά σε 4Κ). Δυστυχώς, το Anafi είναι αρκετά "ιδιότροπο" με τις κάρτες, το βίντεο αυτό γράφτηκε σε μια Mixza U1 64GB Class 10 μιας που την Mixza U3 64GB Class 10 που σκόπευα να χρησιμοποιήσω (έχει μεγαλύτερη ταχύτητα εγγραφής, κοντά στα 90MB/s) δεν μπορούσε να την διαμορφώσει. Είναι δε τόσο ιδιότροπο που ακόμα και το label της SD πρέπει να είναι συγκεκριμένο (ANAFI), αν π.χ το αλλάξεις, μετά βγάζει σφάλμα. Σήμερα η δοκιμαστική πτήση και όλα τα tests που έγιναν και θα τα παρουσιάσω σε επόμενο βίντεο, έγινε με μια Samsung U3 Class 10 Extreme, όπου εκεί δεν παρατηρήθηκε κανένα dropped frame. Για να είμαι ακριβοδίκαιος βέβαια, όλα έχουν ψιλο-ιδιοτροπίες: το Yuneec Typhoon H+ π.χ δεν μπορεί να γράψει σωστά στην Samsung U3 Class 10 Extreme (αυτήν που έχει τώρα το Anafi), ενώ γράφει χωρίς θέματα και στις δύο Mixza (την U1 και U3). Το Air γράφει σωστά μόνο με τις U3, την U1 δεν την δέχεται καν και γυρνά μόνο του στην εσωτερική του μνήμη. Ισχύουν 100% οι παρατηρήσεις για τις ιδιοτροπίες του Anafi στις SD. Εγώ χρησιμοποιώ Sandisk Extreme Pro Plus που είναι και -σε αμφότερες Anafi και M2- στις λίστες των προτεινόμενων αλλά και πάλι κάπου κάπου χάνω frames. Θα ξανακάνω format από τις αντίστοιχες εφαρμογές. Η 1.1 που εχεις είναι πολύ σταθερή, αν και της λείπουν κάποιες λειτουργίες που όμως δεν αξίζουν τον κόπο μπροστά στα προβλήματα που έχουν βγάλει και οι δυο επόμενες, η μια με διαρκή προβλήματα στην SD (SD Error) και η άλλη με τα γνωστά θέματα στο flight plan. Σωστά κατα την άποψη μου εχεις μείνει εκεί. App σε Android είσαι? Ναι, τρέχω FF6 6.1.2 σε Xiaomi MI Max 2 AOSP Extended ROM (Android 7.1).
|
|
|
Post by brouzos on Nov 14, 2018 22:24:07 GMT 2
screen shot windowsμερικές από τις κορυφαίες απαντήσεις τους Μία από αυτές τις μέρες γυρνάει και το δεύτερο αναφι πίσω μόνο που αυτήν την φορά δεν αξιωνω καινούργιο αλλά τα λεφτά μου Διότι δεν έχουν ιδέα εκεί τη τους γίνεται
|
|
|
Post by sotirist on Nov 15, 2018 22:08:10 GMT 2
Έχω εδώ και τεσσερεις εβδομάδες ένα θέμα με το χειριστηριο του Anafi και, χα χα, ήλθα σε επαφή με το support της Parrot στην Αγγλία, χα χα το περίφημο hotline!
Σημερα μου έστειλαν ένα voucher για να στείλω πίσω με δικά τους έξοδα όλο το πακέτο του Anafi, όχι μόνο το χειριστηριο παρόλο που το σκάφος πετάει μια χαρά, χωρίς καμμία εξήγηση. Μυστήριο...
Το κυριότερο, δεν μου έχουν πει τίποτα για το εάν, πότε και πως θα μου στείλουν το νέο (λεω εγώ τωρα) Anafi. Μυστήριο...
Τους έγραψα email, αλλά εάν δεν δω νέο Anafi να φορτώνεται, Μαλτα γιόκ που λέει και η ιστορία...
Μυστηριο...
|
|
|
Post by brouzos on Nov 15, 2018 23:34:05 GMT 2
Έχω εδώ και τεσσερεις εβδομάδες ένα θέμα με το χειριστηριο του Anafi και, χα χα, ήλθα σε επαφή με το support της Parrot στην Αγγλία, χα χα το περίφημο hotline! Σημερα μου έστειλαν ένα voucher για να στείλω πίσω με δικά τους έξοδα όλο το πακέτο του Anafi, όχι μόνο το χειριστηριο παρόλο που το σκάφος πετάει μια χαρά, χωρίς καμμία εξήγηση. Μυστήριο... Το κυριότερο, δεν μου έχουν πει τίποτα για το εάν, πότε και πως θα μου στείλουν το νέο (λεω εγώ τωρα) Anafi. Μυστήριο... Τους έγραψα email, αλλά εάν δεν δω νέο Anafi να φορτώνεται, Μαλτα γιόκ που λέει και η ιστορία... Μυστηριο... Welcome to the club
|
|
|
Post by Frontier on Nov 16, 2018 9:17:44 GMT 2
Έχω εδώ και τεσσερεις εβδομάδες ένα θέμα με το χειριστηριο του Anafi και, χα χα, ήλθα σε επαφή με το support της Parrot στην Αγγλία, χα χα το περίφημο hotline! Σημερα μου έστειλαν ένα voucher για να στείλω πίσω με δικά τους έξοδα όλο το πακέτο του Anafi, όχι μόνο το χειριστηριο παρόλο που το σκάφος πετάει μια χαρά, χωρίς καμμία εξήγηση. Μυστήριο... Το κυριότερο, δεν μου έχουν πει τίποτα για το εάν, πότε και πως θα μου στείλουν το νέο (λεω εγώ τωρα) Anafi. Μυστήριο... Τους έγραψα email, αλλά εάν δεν δω νέο Anafi να φορτώνεται, Μαλτα γιόκ που λέει και η ιστορία... Μυστηριο... Μπορεί να παρατηρηθούν θέματα με την τελευταία έκδοση του R/C firmware - πέραν του προβληματικού 1.2.1 στο αεροσκάφος - και με δεδομένο ότι δεν γίνεται downgrade, ίσως γιαυτό σου ζήτησαν όλο το πακέτο πίσω. Εγώ παραμένω σε R/C firmware 1.1 και aircraft firmware 1.1 μέχρι να βγει νέο και αφού δω κάποια απτά αποτελέσματα: με αυτά που έχω, η Anafi πετάει άψογα οπότε δεν υπάρχει λόγος να αλλάξω. Το αεροσκάφος μου ήρθε με ένα αρχαίο firmware (beta 0.86) και πέρασα αυτό που είναι συμβατό με το FreeFlight 6.1.2. Προφανώς κρατάς σημείωση με τα S/N αεροσκάφους και χειριστηρίου και τα στέλνεις πίσω...
|
|
|
Post by Frontier on Nov 16, 2018 20:10:22 GMT 2
Νέo firmware update v1.2.4 για την Anafi.
Anafi 1.2.4
Fixes
Fixed an issue where the gimbal would not incline properly to follow a "Point of Interest" during a Flight Plan Fixed an issue where the photo mode would keep the last selection made instead of going back to the default "Single" mode during a Flight Plan
Διορθώθηκε το bug με το POI στο Flight Plan.
|
|
|
Post by Frontier on Nov 22, 2018 14:51:39 GMT 2
Μικρή συγκριτική δοκιμή μεταξύ Yuneec Typhoon H Plus, Parrot Anafi και dji Mavic Air με ταυτόχρονη έκθεση κάθε κάμερας στις ίδιες συνθήκες. Οι ρυθμίσεις της κάθε κάμερας είναι οι προεπιλεγμένες.
|
|
|
Post by sotirist on Nov 22, 2018 23:54:46 GMT 2
Μικρή συγκριτική δοκιμή μεταξύ Yuneec Typhoon H Plus, Parrot Anafi και dji Mavic Air με ταυτόχρονη έκθεση κάθε κάμερας στις ίδιες συνθήκες. Οι ρυθμίσεις της κάθε κάμερας είναι οι προεπιλεγμένες. Μπράβο σου για το συγκριτικό frontier, πολύ δύσκολο να διαθέτεις τόσα ποιοτικά σκαφη ταυτόχρονα 🙂 Σε ότι αφορά το οπτικό κομμάτι, προσωπικά και χωρίς να ξέρω όλες τις (πραγματικές) συνθήκες, το βίντεο του Anafi μου άρεσε πιο πολύ από όλα. Ίσως λίγο υπερφωτισμενο, αλλά πολύ ευκρινές και ζωντανό για auto...
|
|
|
Post by Frontier on Nov 24, 2018 23:01:44 GMT 2
Μίνι παρουσίαση και δοκιμαστική πτήση του Parrot Anafi Extended.
|
|
|
Post by tsopirs on Nov 25, 2018 12:42:33 GMT 2
Αφου Δυστυχώς το evo δεν.έρχεται Ευρώπη γέρνω προς το parrot αν και με προβλημάτισαν τα πολύ μικρά μοτερακια..Και φυσικά η εμβέλεια..Η αλήθεια είναι ότι για εμένα ιδανικό είναι το disco μιας και πάει γρήγορα..αν και με το μακριά και αυτό πρέπει να έχει θέμα.. Επίσης ο χειρισμός που είναι τελείως διαφορετικός ..σε παραλια,άμμο εννοώ προσγειώνεται;;βλέπω αλλού 2 χιλιόμετρα εμβέλεια και αλλού 40...με πατέντες να φανταστώ Έχετε να προτείνεται κατι άλλο σαν αντίπαλο του αναφι??
|
|
|
Post by Frontier on Nov 25, 2018 13:56:58 GMT 2
Αφου Δυστυχώς το evo δεν.έρχεται Ευρώπη γέρνω προς το parrot αν και με προβλημάτισαν τα πολύ μικρά μοτερακια..Και φυσικά η εμβέλεια..Η αλήθεια είναι ότι για εμένα ιδανικό είναι το disco μιας και πάει γρήγορα..αν και με το μακριά και αυτό πρέπει να έχει θέμα.. Επίσης ο χειρισμός που είναι τελείως διαφορετικός ..σε παραλια,άμμο εννοώ προσγειώνεται;;βλέπω αλλού 2 χιλιόμετρα εμβέλεια και αλλού 40...με πατέντες να φανταστώ Έχετε να προτείνεται κατι άλλο σαν αντίπαλο του αναφι?? Πως έμπλεξες το Disco με το Anafi; Πτέρυγα το ένα, τετρακόπτερο το άλλο, μήλα με πορτοκάλια. To Disco δεν μπορεί να προσγειωθεί πουθενά αλλού εκτός από επίπεδο έδαφος με μαλακό χορτάρι, σε όλα τα άλλα μέρη θα έχεις ζημιές κατά την προσγείωση (crash landing) που κάνει (και έχει χειροτερέψει με το τελευταίο firmware 1.7.1). Το Anafi είναι μικρό, αθόρυβο, με πολύ καλή κάμερα και πάρα - μα πάρα - πολλές αυτόματες λειτουργίες (περισσότερες απ'όσες έχουν τα dji, ακόμα και με εφαρμογές τρίτων όπως το Litchi). Προφανώς, λόγω μικρού μεγέθους και βάρους (το ελαφρύτερο όλων) έχει περιορισμούς: μην περιμένουμε OcuuSync σε τόσο μικρά μεγέθη και το Mavic Air WiFi έχει και αυτό (και κάνει πολύ περισσότερο θόρυβο), ούτε να το στέλνουμε στο διάστημα (αν και αρκετοί το έχουν στείλει πολύ μακριά) και να μην κινδυνεύει από πουλιά (ναι, πλέον και αυτά είναι θέμα) ή πολύ δυνατές ριπές. Σε άμμο κανένα δεν προσγειώνεται χωρίς να έχουν θέμα τα μοτέρ, όχι μόνο το Anafi. Σε τέτοιες επιφάνειες (και γενικότερα στις προσγειώσεις) καλό είναι να χρησιμοποιούμε launch pad. Όλα τα αεροσκάφη - και το Anafi - τα πιάνω με το χέρι, άρα δεν έχω θέμα στην προσγείωση, αλλά για την απογείωση πάντα χρησιμοποιώ launch pad. Το μέγεθος του Anafi, δεν έχει κανέναν αντίπαλο, ούτε καν το Mavic Air που είναι και πιο βαρύ (320γρ το Anafi, 430γρ το Air). Δεν λέω ότι το Air δεν είναι πολύ καλό - απεναντίας, σε sport mode και γρήγορη πτήση υπερτερεί - αλλά και αυτό (όπως και το P4P) εάν πετάς κοντά σε κόσμο, σου σπάει τα νεύρα από τον θόρυβο που κάνει. Το Anafi, το σηκώνεις, τραβάς ήρεμα τα πλάνα και ούτε γάτα ούτε ζημιά. Αν πάντως θέλεις φορητότητα σε μικρό μέγεθος και με καλές λειτουργίες - και δεν θέλεις Parrot - πήγαινε στο dji Mavic Air, πλέον έχει στρώσει. Αυτή είναι η άποψή μου έχοντας στην κατοχή μου (μέχρι στιγμής) P4P (το πλέον θορυβώδες), Mavic Air (το αμέσως μετά θορυβώδες, κάτι που με ενοχλεί πάρα πολύ γιατί είναι και μικρού μεγέθους και δεν μπορώ να το χωνέψω), Typhoon H+ (πιο αθόρυβο από τα dji, αλλά και αυτό κάνει αισθητή την παρουσία του και λόγω μεγέθους) και τώρα το Anafi (όσο ήσυχο είναι το Hubsan H501A/S, κυριολεκτικά ninja σε θέμα θορύβου). Εννοείται ότι τα πετάω όλα, το καθένα έχει την εφαρμογή του (P4P = πρωταθλητής αποστάσεων, Mavic Air = φορητότητα σε περιοχές που δεν ενοχλούνται τόσο από τον θόρυβο, Typhoon H+ = για δουλειές που θέλουν ακρίβεια, την μέγιστη ευκρίνεια εικόνας και αντοχή σε δυνατό άνεμο, Anafi = όταν θέλω να τραβήξω κάτι χωρίς να τραβήξω την προσοχή των άλλων).
|
|
|
Post by tsopirs on Nov 25, 2018 14:03:02 GMT 2
Δεν τα μπέρδεψα απλα Έλα να την ερώτηση εδώ..μπα το anafi μου αρέσει περισσότερο από το air.. Συν ότι η εικόνα μου αρέσει πιο πολυ. Για την άμμο αναφερόμουν στο disco πάντως..Για τα τετρακοπτερα ξέρω..Και μια ακομη ερώτηση...ξέρεις πως γίνεται η μετάδοση σήματος στο mi drone??
|
|
|
Post by Frontier on Nov 25, 2018 14:04:43 GMT 2
Και μια ακομη ερώτηση...ξέρεις πως γίνεται η μετάδοση σήματος στο mi drone?? Xiaomi proprietary 5.8GHz link, κάτι σαν το Ocuusync, γιαυτό και πάει πάρα πολύ μακριά.
|
|
|
Post by tsopirs on Nov 25, 2018 14:07:56 GMT 2
Ευχαριστώ..Γιατί έβλεπα το 5.8 και μου έκανε εντύπωση...καταλαβα
|
|