|
Post by sotirist on Oct 24, 2018 13:40:11 GMT 2
Ακούω γνώμες Γτ να συνέβη... Ευτυχώς όλα καλά έπεσε στα μαλακά και συνέχισα brouzos: Άποψή μου είναι ότι το συγκεκριμένο follow me δεν "έκατσε" καλά από την αρχή. Εάν δείτε την πορεία του σκάφους μόλις ξεκινάς με τη μηχανή, ήδη μετά από 4-5 δευτερόλεπτα χάνει το tracking και πάει .... αλλού. Προσωπικά, περίμενα να έχει πέσει νωρίτερα με την πορεία που είχε πάρει, οπότε είσαι τυχερός γιατί στο μεταξύ έχασε ύψος και έπεσε στα μαλακά όπως είπες.
Κατά τα άλλα συμφωνώ απόλυτα με τον φίλο engelo ότι γενικά το follow me αλλά και ειδικά στο Anafi, θέλει άπλετο χώρο και μακρυά από δέντρα και άλλα εμπόδια, αφού δεν έχει κανένα αισθητήρα αποφυγής.
Άποψή μου πάντα Σ
|
|
|
Post by brouzos on Oct 24, 2018 13:54:27 GMT 2
Ακούω γνώμες Γτ να συνέβη... Ευτυχώς όλα καλά έπεσε στα μαλακά και συνέχισα brouzos: Άποψή μου είναι ότι το συγκεκριμένο follow me δεν "έκατσε" καλά από την αρχή. Εάν δείτε την πορεία του σκάφους μόλις ξεκινάς με τη μηχανή, ήδη μετά από 4-5 δευτερόλεπτα χάνει το tracking και πάει .... αλλού. Προσωπικά, περίμενα να έχει πέσει νωρίτερα με την πορεία που είχε πάρει, οπότε είσαι τυχερός γιατί στο μεταξύ έχασε ύψος και έπεσε στα μαλακά όπως είπες.
Κατά τα άλλα συμφωνώ απόλυτα με τον φίλο engelo ότι γενικά το follow me αλλά και ειδικά στο Anafi, θέλει άπλετο χώρο και μακρυά από δέντρα και άλλα εμπόδια, αφού δεν έχει κανένα αισθητήρα αποφυγής.
Άποψή μου πάντα Σ
Έχω κάνει τικετ στην εταιρεία για ακόμα μια φορά 😂😂😂 Το θέμα μου είναι Οκ το χάνει δεν έπρεπε να κάνει hover??
|
|
|
Post by sotirist on Oct 24, 2018 14:13:03 GMT 2
brouzos : Άποψή μου είναι ότι το συγκεκριμένο follow me δεν "έκατσε" καλά από την αρχή. Εάν δείτε την πορεία του σκάφους μόλις ξεκινάς με τη μηχανή, ήδη μετά από 4-5 δευτερόλεπτα χάνει το tracking και πάει .... αλλού. Προσωπικά, περίμενα να έχει πέσει νωρίτερα με την πορεία που είχε πάρει, οπότε είσαι τυχερός γιατί στο μεταξύ έχασε ύψος και έπεσε στα μαλακά όπως είπες.
Άποψή μου πάντα Σ
Έχω κάνει τικετ στην εταιρεία για ακόμα μια φορά 😂😂😂 Το θέμα μου είναι Οκ το χάνει δεν έπρεπε να κάνει hover?? Το ΤΧ το είχες μαζί σου στη μηχανή? Πατήθηκε κανένα stick ή πλήκτρο κατά τη διάρκεια του follow me?
|
|
|
Post by brouzos on Oct 24, 2018 14:29:18 GMT 2
Έχω κάνει τικετ στην εταιρεία για ακόμα μια φορά 😂😂😂 Το θέμα μου είναι Οκ το χάνει δεν έπρεπε να κάνει hover?? Το ΤΧ το είχες μαζί σου στη μηχανή? Πατήθηκε κανένα stick ή πλήκτρο κατά τη διάρκεια του follow me?
Ναι στην τσάντα μου όπως το είχα και σε όλη την διάρκεια της διαδρομής που όλα πήγαν καλα Οι αισθητήρες πάντως δεν δεν βοηθούσαν το αναφι στην συγκεκριμένη περίπτωση Το μιζών ερώτημα μου που περιμένω να μου απατήσει η εταιρεία είναι Οκ χάνει το στόχο του και όλα τα άλλα μαζί Γτ να μην κρατήσει την τελευταία θέση του αντί να πάρει την πτωτική του πορεία Και αντέ εκεί ειμουν τυχερός εάν ήταν κάπου αλλού θα το έκλαιγα
|
|
|
Post by sotirist on Oct 24, 2018 14:45:42 GMT 2
Το ΤΧ το είχες μαζί σου στη μηχανή? Πατήθηκε κανένα stick ή πλήκτρο κατά τη διάρκεια του follow me?
Ναι στην τσάντα μου όπως το είχα και σε όλη την διάρκεια της διαδρομής που όλα πήγαν καλα Οι αισθητήρες πάντως δεν δεν βοηθούσαν το αναφι στην συγκεκριμένη περίπτωση Το μιζών ερώτημα μου που περιμένω να μου απατήσει η εταιρεία είναι Οκ χάνει το στόχο του και όλα τα άλλα μαζί Γτ να μην κρατήσει την τελευταία θέση του αντί να πάρει την πτωτική του πορεία Και αντέ εκεί ειμουν τυχερός εάν ήταν κάπου αλλού θα το έκλαιγα To follow me του Anafi στηρίζεται κυρίως στο GPS και το βαρόμετρο του smartphone. Εάν το είχες μέσα σε τσάντα, μπορεί κάλλιστα να έχασε κάτι από τα δύο, πράγμα που εξηγεί την πτωτική πορεία.
Επιπλέον (ξαναείδα το video) δεν νομίζω ότι σε έχασε τελείως, γιατί η κατεύθυνση που παίρνει τουλάχιστον είναι σωστή, παράλληλη με εσένα. Εάν συμβαίνει αυτό, τότε δεν θα έκανε hover, γιατί θεωρούσε ότι ακόμη σε έκανε track.
Σε ότι αφορά τους αισθητήρες, άποψή μου είναι ότι θα βοηθούσαν τουλάχιστον να αποφύγεις την πτώση, ειδικά εάν υπήρχαν στην κοιλιά του σκάφους.
Σ
|
|
|
Post by brouzos on Oct 24, 2018 15:58:36 GMT 2
Ναι στην τσάντα μου όπως το είχα και σε όλη την διάρκεια της διαδρομής που όλα πήγαν καλα Οι αισθητήρες πάντως δεν δεν βοηθούσαν το αναφι στην συγκεκριμένη περίπτωση Το μιζών ερώτημα μου που περιμένω να μου απατήσει η εταιρεία είναι Οκ χάνει το στόχο του και όλα τα άλλα μαζί Γτ να μην κρατήσει την τελευταία θέση του αντί να πάρει την πτωτική του πορεία Και αντέ εκεί ειμουν τυχερός εάν ήταν κάπου αλλού θα το έκλαιγα To follow me του Anafi στηρίζεται κυρίως στο GPS και το βαρόμετρο του smartphone. Εάν το είχες μέσα σε τσάντα, μπορεί κάλλιστα να έχασε κάτι από τα δύο, πράγμα που εξηγεί την πτωτική πορεία.
Επιπλέον (ξαναείδα το video) δεν νομίζω ότι σε έχασε τελείως, γιατί η κατεύθυνση που παίρνει τουλάχιστον είναι σωστή, παράλληλη με εσένα. Εάν συμβαίνει αυτό, τότε δεν θα έκανε hover, γιατί θεωρούσε ότι ακόμη σε έκανε track.
Σε ότι αφορά τους αισθητήρες, άποψή μου είναι ότι θα βοηθούσαν τουλάχιστον να αποφύγεις την πτώση, ειδικά εάν υπήρχαν στην κοιλιά του σκάφους.
Σ Έως εάν σημείο όπως λες είναι σωστή εάν και πτωτική..εαν παρατηρήσεις κάνει ένα τικ η κάμερα προς τα επάνω εκεί με χάνει σίγουρα και ξεκινάει την όπισθεν προς τα χόρτα
|
|
|
Post by Vako on Oct 24, 2018 18:22:09 GMT 2
Εμενα κυριοι μου μοιαζει ενα fly away ωραιοτατο , δεν εχει συγκεκριμενη αποστολη την ωρα που φευγει παει οπου θελει . Το γιατι χωρις δεδομενα δυσκολο να το πεις. Μαλλον συμφωνω με sotirist οτι εχασε το gps και τα αυγα μαζι. Εχασε καθε επαφη μαζι σου. Τωρα λειτουργικα γιατι δεν εκανε hover εχεις δικιο , αλλα εαν δεν εχει προβλεφθει να παιρνει αυτη την εντολη , υπαρχει θεμα.
|
|
|
Post by brouzos on Oct 24, 2018 18:36:22 GMT 2
Εμενα κυριοι μου μοιαζει ενα fly away ωραιοτατο , δεν εχει συγκεκριμενη αποστολη την ωρα που φευγει παει οπου θελει . Το γιατι χωρις δεδομενα δυσκολο να το πεις. Μαλλον συμφωνω με sotirist οτι εχασε το gps και τα αυγα μαζι. Εχασε καθε επαφη μαζι σου. Τωρα λειτουργικα γιατι δεν εκανε hover εχεις δικιο , αλλα εαν δεν εχει προβλεφθει να παιρνει αυτη την εντολη , υπαρχει θεμα. Το μόνο σίγουρο... Εχω χάσει το μέτρημα το πόσα τικετ τους έχω ανοίξει από την μέρα που πήρα το πρώτο 😂😂😂😂 Με έχουν μες στην καρδιά τους
|
|
|
Post by sotirist on Oct 24, 2018 20:32:05 GMT 2
Εμενα κυριοι μου μοιαζει ενα fly away ωραιοτατο , δεν εχει συγκεκριμενη αποστολη την ωρα που φευγει παει οπου θελει . Το γιατι χωρις δεδομενα δυσκολο να το πεις. Μαλλον συμφωνω με sotirist οτι εχασε το gps και τα αυγα μαζι. Εχασε καθε επαφη μαζι σου. Τωρα λειτουργικα γιατι δεν εκανε hover εχεις δικιο , αλλα εαν δεν εχει προβλεφθει να παιρνει αυτη την εντολη , υπαρχει θεμα. Το μόνο σίγουρο... Εχω χάσει το μέτρημα το πόσα τικετ τους έχω ανοίξει από την μέρα που πήρα το πρώτο 😂😂😂😂 Με έχουν μες στην καρδιά τους Θα σου πρότεινα να γίνεις beta tester χα χα χα Θα τα πιασεις όλα τα bugs λεμε 😉😉😉
|
|
|
Post by Frontier on Oct 24, 2018 21:09:03 GMT 2
brouzos: Χωρίς ενδείξεις τηλεμετρίας μόνο υποθέσεις κάνουμε αλλά όπως το βλέπω: το anafi ξεκίνησε κανονικά το follow me, αλλά στα 3-4 δευτερόλεπτα αφού άρχισες να κινείσαι με την μηχανή κάτι σαν να ακύρωσε το follow me και να το έστειλε μακριά. Είπες ότι το χειριστήριο ήταν μέσα στην τσάντα και ενεργό αφού είχες σύνδεση και με το smartphone. Κάνω λοιπόν την σκέψη ότι ενώ ήταν μέσα στην τσάντα, τα sticks άλλαξαν κατεύθυνση (pitch down) με αποτέλεσμα να πηγαίνει μακριά από εσένα αλλά και να χάνει ύψος. Όλα αυτά με την προϋπόθεση ότι δεν έχασε το στίγμα GPS και ότι δεν επηρεάστηκε η πυξίδα του Anafi ή ότι δεν είχες κάποια δυσλειτουργία του GPS στο smartphone. Το Anafi όταν είναι σε λειτουργία follow me, διατηρεί ενεργά τα sticks ή τα απενεργοποιεί μέχρι ο χρήστης να βγει από την λειτουργία follow me; Διότι εάν δεν τα απενεργοποιεί, το παραπάνω σενάριο μπορεί και να ισχύει και σε αυτήν την περίπτωση θα υπάρχει καταγραφή στην τηλεμετρία των κινήσεων του TX. Απλά μια υπόθεση - όπως έκαναν και οι παραπάνω - μιας που μόνο η ανάλυση της τηλεμετρίας μπορεί να δείξει τι πραγματικά συνέβη.
|
|
|
Post by sotirist on Oct 24, 2018 21:24:05 GMT 2
brouzos : Χωρίς ενδείξεις τηλεμετρίας μόνο υποθέσεις κάνουμε αλλά όπως το βλέπω: το anafi ξεκίνησε κανονικά το follow me, αλλά στα 3-4 δευτερόλεπτα αφού άρχισες να κινείσαι με την μηχανή κάτι σαν να ακύρωσε το follow me και να το έστειλε μακριά. Είπες ότι το χειριστήριο ήταν μέσα στην τσάντα και ενεργό αφού είχες σύνδεση και με το smartphone. Κάνω λοιπόν την σκέψη ότι ενώ ήταν μέσα στην τσάντα, τα sticks άλλαξαν κατεύθυνση (pitch down) με αποτέλεσμα να πηγαίνει μακριά από εσένα αλλά και να χάνει ύψος. Όλα αυτά με την προϋπόθεση ότι δεν έχασε το στίγμα GPS και ότι δεν επηρεάστηκε η πυξίδα του Anafi ή ότι δεν είχες κάποια δυσλειτουργία του GPS στο smartphone. Το Anafi όταν είναι σε λειτουργία follow me, διατηρεί ενεργά τα sticks ή τα απενεργοποιεί μέχρι το χρήστης να βγει από την λειτουργία follow me; Διότι εάν δεν τα απενεργοποιεί, το παραπάνω σενάριο μπορεί και να ισχύει και σε αυτήν την περίπτωση θα υπάρχει καταγραφή στην τηλεμετρία των κινήσεων του TX. Απλά μια υπόθεση - όπως έκαναν και οι παραπάνω - μιας που μόνο η ανάλυση της τηλεμετρίας μπορεί να δείξει τι πραγματικά συνέβη. Ακριβώς αυτό σκέφτηκα και εγώ frontier. Το Anafi καταρχήν χρησιμοποιεί κατα 80% το βαρόμετρο και το gps του ΤΧ (αμφίβολο τι έπιανε και πόσο σταθερό ήταν το σήμα εντός τσάντας) και κατα το 20 % οπτική αναγνώριση μέσω της κάμεράς του για follow me. Κατα δεύτερον δέχεται όλους τους χειρισμούς από το ΤΧ κατα τη διάρκεια του follow me, με την κάμερα να προσπαθεί να ακολούθησει τον στόχο που έχουμε ορίσει. Στο συγκεκριμένο βίντεο, όπως όλοι είδαμε, στο 4-5 δεύτερο η μηχανή δεν φαίνεται για λίγο και το Anafi προφανώς χάνει την όποια οπτική επαφή ειχε και αμέσως μετά νομίζω ακυρώνεται το follow me και αρχιζει την πτήση προς τα πίσω. Εάν είχε και θέμα με gps τότε σωστά ακύρωσε το follow me και θα έπρεπε να κάνει hover, ....εκτός και εάν πιέστηκε/καν τα sticks εντός της τσάντας με αποτέλεσμα πίσω και κάτω πτήση. Αποψη μου παντα Σ
|
|
|
Post by brouzos on Oct 24, 2018 21:43:58 GMT 2
Περιμένω να μου απαντησουν(Ίδη 4μερα) Να τους δώσω τα δεδομένα και μου πουν τον λογο
|
|
|
Post by Frontier on Oct 25, 2018 14:43:49 GMT 2
Περιμένω να μου απαντησουν(Ίδη 4μερα) Να τους δώσω τα δεδομένα και μου πουν τον λογο Μην περιμένεις να σου πουν τον λόγο, αν σου απαντήσουν βέβαια ποτέ (όπως δεν απάντησαν και στον εργοδότη μου ποτέ για το Parrot Disco AG). Μακράν η χειρότερη εταιρία που έχω δει στην εξυπηρέτηση πελατών, η dji μπροστά της φαίνεται Yuneec σε θέματα εξυπηρέτησης πελατών και επικοινωνίας.
|
|
|
Post by Frontier on Oct 29, 2018 8:20:56 GMT 2
|
|
|
Post by brouzos on Oct 31, 2018 15:18:16 GMT 2
Κλαίω με τις απαντήσεις τους
|
|
|
Post by panandreas on Oct 31, 2018 16:09:39 GMT 2
Μάλλον δεν έχει σημασία που έκανε πόσο ώρα αυτόνομη πτήση πριν πέσει στους θάμνους. Αντε βγάλε άκρη...
|
|
|
Post by sotirist on Oct 31, 2018 21:05:03 GMT 2
Κλαίω με τις απαντήσεις τους Συγνώμη, τι ακριβώς δεν καταλαβατε? Οι άνθρωποι είναι ξεκαθαροι: Από τη στιγμή που έπεσε, τι ακριβώς περιμένετε να γίνει? Να αναστηθεί μόνο του? Δεν φτάνει που έχουν προβλέψει και σε πτώση ή ζόρι σβήνουν τα μοτέρ, γιατί διαφορετικά θα πήγαινες για μοτέρ, έλικες και Speed controllers και βλέπουμε ...Δηλαδή ποτέ 🤫 Χα χα χα χα χα, μιλάμε για στόκους, άσχετους στο support, που δεν ξέρουν να γράψουν, πόσο μαλλον να λύσουν θέματα. Θα προτείνω στον frontier να ανοίξουμε freedrone repair center. Εμείς πιο καλά θα τα καταφέρουμε. Αρε ξύλο που τους χρειάζεται.... Και για να μην νοιώθεις μόνος, έκανα και εγώ request πριν μια εβδομάδα και μετά από 10 υπενθυμίσεις, σύνδεση με Κάϊρο. Σ
|
|
|
Post by brouzos on Nov 3, 2018 14:39:18 GMT 2
Οι άνθρωποι εκεί είναι απλά για γέλια έχω πάρει της πιο ηλικίες απαντήσεις την μια μου λένε ότι το αναφι φτιάχτηκε για εάν χάσει το αντικείμενο να ακολουθεί την πορεία του και την άλλη ότι στο βίντεο μου έκανε χοβερ Τελείωσα μαζί τους Τους ζήτησα να μου επιστρέψουν τα λεφτά μου πισω
|
|
|
Post by whatsup on Nov 6, 2018 20:13:29 GMT 2
Το Anafi Extended με 2 ή με 3 μπαταρίες το πουλάνε;
|
|
|
Post by sotirist on Nov 6, 2018 22:27:46 GMT 2
Το Anafi Extended με 2 ή με 3 μπαταρίες το πουλάνε; Με 3, φιλε whatsup
|
|
|
Post by Frontier on Nov 7, 2018 10:26:29 GMT 2
Έφθασε
|
|
|
Post by engelo on Nov 7, 2018 11:28:38 GMT 2
Καλες προσγειωσεις Μάνο!!
|
|
|
Post by Frontier on Nov 7, 2018 11:44:40 GMT 2
Καλες προσγειωσεις Μάνο!! Επίσης φίλε μου.
|
|
|
Post by Vako on Nov 7, 2018 12:15:14 GMT 2
Δεν θα ευχηθω μονο καλες προσγειωσεις ,αλλα και καλες πτησεις και καλες ληψεις και να το ευχαριστηθεις Μανο!
|
|
|
Post by engelo on Nov 7, 2018 13:30:28 GMT 2
Η επιτυχια της πτήσης επιβεβαιώνεται με μια καλή προσγείωση... διαφορετικά !!!! Χαράλαμπε ...
|
|
|
Post by Frontier on Nov 7, 2018 14:07:14 GMT 2
Δεν θα ευχηθω μονο καλες προσγειωσεις ,αλλα και καλες πτησεις και καλες ληψεις και να το ευχαριστηθεις Μανο! Ευχαριστώ φίλε μου, επίσης.
|
|
|
Post by petersea on Nov 7, 2018 14:37:21 GMT 2
Καλές πτήσεις και ακόμα καλύτερες προσγειώσης, καλοτάξιδο!!! 😊
|
|
|
Post by Frontier on Nov 7, 2018 14:48:57 GMT 2
Καλές πτήσεις και ακόμα καλύτερες προσγειώσης, καλοτάξιδο!!! 😊 Ευχαριστώ, επίσης.
|
|
|
Post by brouzos on Nov 7, 2018 15:16:14 GMT 2
Τα καλύτερα Μάνο του εύχομαι είναι πολύ ενδιαφέρον drone(απλά ελπίζω να μην χρειαστείς ποτέ να ανοίξεις τικετ)
|
|
|
Post by Frontier on Nov 7, 2018 15:57:14 GMT 2
Τα καλύτερα Μάνο του εύχομαι είναι πολύ ενδιαφέρον drone(απλά ελπίζω να μην χρειαστείς ποτέ να ανοίξεις τικετ) Ευχαριστώ, ελπίζω να μην χρειαστεί και εσύ να ξεμπερδέψεις μαζί τους.
|
|