|
Post by tsopirs on Dec 26, 2020 18:20:04 GMT 2
Χρόνια πολλά, καλα Χριστούγεννα με υγεία και ευτυχία..το max capacity πως το βγαζει;; έχω την εφαρμογή με τα minivolt.. Σήμερα ανέβηκα στο βουνό και είπα να το δώσω μια παρότι την πολύ βαριά και την συννεφιά πετούσα στα βουνό στα 490 μέτρα από την επιφάνεια της θάλασσας.. 35 μέτρα υψόμετρο από εκεί που ξεκίνησα.. Πέρασα τα 3.5 km απόσταση άνετα με δύο γραμμές σήμα.. Μου έβγαλε ότι σε 3 λεπτά θα ξεκινούσε επιστροφή και μιας και γινόταν αρκετά έντονη η ομίχλη σε εκείνο το σημείο οπότε το επέστρεψα.. Βέβαια μου το έβγαλε και άλλη μια φορά όταν ήταν στα 2km..επεστρεψα με 26%..πολυ καλά στα 3720μετρα το επέστρεψα.. Εντωμεταξύ η μπαταρία ήταν αυτή που είχε πνίγει μαζί με το drone στο ποτάμι.. Τέλικα μετά από καιρό την δοκίμασα και λειτουργούσε μια χαρά... Με έχει αφήσει λίγο άφωνο αυτό το drone... Εντωμεταξύ όταν έπεσε στο ποτάμι στα 3 μέτρα βάθος ήμουν με έναν φίλο που είχε πάρει μόλις το zino 1 μιας και το X8του στην δεύτερη πτήση αποφάσισε Να σβήσει τα μοτέρ και να σκάσει κάτω.. Και μου έλεγε πάει το drone.. Και τελικά το drone πετάει όπως πριν απλά είναι πλυμμενο 🤣🤣
|
|
|
Post by petersea on Dec 26, 2020 22:32:58 GMT 2
Χρόνια πολλά, καλα Χριστούγεννα με υγεία και ευτυχία..το max capacity πως το βγαζει;; έχω την εφαρμογή με τα minivolt.. Σήμερα ανέβηκα στο βουνό και είπα να το δώσω μια παρότι την πολύ βαριά και την συννεφιά πετούσα στα βουνό στα 490 μέτρα από την επιφάνεια της θάλασσας.. 35 μέτρα υψόμετρο από εκεί που ξεκίνησα.. Πέρασα τα 3.5 km απόσταση άνετα με δύο γραμμές σήμα.. Μου έβγαλε ότι σε 3 λεπτά θα ξεκινούσε επιστροφή και μιας και γινόταν αρκετά έντονη η ομίχλη σε εκείνο το σημείο οπότε το επέστρεψα.. Βέβαια μου το έβγαλε και άλλη μια φορά όταν ήταν στα 2km..επεστρεψα με 26%..πολυ καλά στα 3720μετρα το επέστρεψα.. Εντωμεταξύ η μπαταρία ήταν αυτή που είχε πνίγει μαζί με το drone στο ποτάμι.. Τέλικα μετά από καιρό την δοκίμασα και λειτουργούσε μια χαρά... Με έχει αφήσει λίγο άφωνο αυτό το drone... Εντωμεταξύ όταν έπεσε στο ποτάμι στα 3 μέτρα βάθος ήμουν με έναν φίλο που είχε πάρει μόλις το zino 1 μιας και το X8του στην δεύτερη πτήση αποφάσισε Να σβήσει τα μοτέρ και να σκάσει κάτω.. Και μου έλεγε πάει το drone.. Και τελικά το drone πετάει όπως πριν απλά είναι πλυμμενο 🤣🤣 είναι λίγο πιο κάτω από εκεί που γράφει το firmware, τώρα είναι πιο απολαυστικό γλυτώσαμε τά disconnected..😊
|
|
|
Post by tsopirs on Dec 27, 2020 0:47:31 GMT 2
Δύο είναι στο 68% μια στο 72..είναι αυτές που έμειναν αφορτιστες τους 10 μήνες που το είχε το λιμεναρχείο..και αυτή που βούτηξε στο ποτάμι 98%
|
|
|
Post by Frontier on Dec 27, 2020 13:30:39 GMT 2
Γεγονός είναι ότι η Parrot - παρά τις ελλείψεις σε υποδομές που έχει σε σχέση με την dji - εξελίσσει την Anafi με κάθε firmware update. Στον αντίποδα η dji όπου με κάθε νέα αναβάθμιση, χειροτερεύει η εμπειρία χρήσης, όπως έγινε με την τελευταία αναβάθμιση στο Air 2.
|
|
|
Post by petersea on Dec 27, 2020 19:26:57 GMT 2
Έκανα μια πτήση και τράβηξα ένα 360 πανόραμα, στην εφαρμογή τό βλέπω μια χαρά πάω μετά να το δω στο άλμπουμ στο κινητό και δεν το δείχνει σωστά, αυτό το έκανε και πριν όταν όμως το ανέβαζα στο fp το έβλεπα μια χαρά τώρα ούτε εκεί το βλέπω σωστά, να φταίει ή εφαρμογή ή το κινητό μου..🤔
|
|
|
Post by Frontier on Dec 27, 2020 20:51:32 GMT 2
Έκανα μια πτήση και τράβηξα ένα 360 πανόραμα, στην εφαρμογή τό βλέπω μια χαρά πάω μετά να το δω στο άλμπουμ στο κινητό και δεν το δείχνει σωστά, αυτό το έκανε και πριν όταν όμως το ανέβαζα στο fp το έβλεπα μια χαρά τώρα ούτε εκεί το βλέπω σωστά, να φταίει ή εφαρμογή ή το κινητό μου..🤔 Αν το panorama το ανέβασες π.χ στο facebook από την εφαρμογή του κινητού, το πρόβλημα είναι στην εφαρμογή του facebook: καταστρέφει τα meta-δεδομένα του panorama, με αποτέλεσμα να μην εμφανίζεται σωστά. Εγώ πάντα αντιγράφω το panorama από το κινητό στον υπολογιστή και από εκεί το ανεβάζω στο facebook μέσω browser.
|
|
|
Post by petersea on Dec 27, 2020 21:50:56 GMT 2
Έκανα μια πτήση και τράβηξα ένα 360 πανόραμα, στην εφαρμογή τό βλέπω μια χαρά πάω μετά να το δω στο άλμπουμ στο κινητό και δεν το δείχνει σωστά, αυτό το έκανε και πριν όταν όμως το ανέβαζα στο fp το έβλεπα μια χαρά τώρα ούτε εκεί το βλέπω σωστά, να φταίει ή εφαρμογή ή το κινητό μου..🤔 Αν το panorama το ανέβασες π.χ στο facebook από την εφαρμογή του κινητού, το πρόβλημα είναι στην εφαρμογή του facebook: καταστρέφει τα meta-δεδομένα του panorama, με αποτέλεσμα να μην εμφανίζεται σωστά. Εγώ πάντα αντιγράφω το panorama από το κινητό στον υπολογιστή και από εκεί το ανεβάζω στο facebook μέσω browser. Ευχαριστώ Μάνο, το κακό είναι πρίν τά έβλεπα στο κινητό μετά άρχισε να μην τα δείχνει σωστά αλλά όταν από το κινητό τό ανέβαζα στο Facebook το έβλεπα μια χαρά τώρα δεν το κάνει αυτό για αυτό αναρωτιέμαι εάν φταίει ή συσκευή, Xiaomi redmi note 9s..🤔
|
|
|
Post by Frontier on Dec 28, 2020 9:32:58 GMT 2
Αν το panorama το ανέβασες π.χ στο facebook από την εφαρμογή του κινητού, το πρόβλημα είναι στην εφαρμογή του facebook: καταστρέφει τα meta-δεδομένα του panorama, με αποτέλεσμα να μην εμφανίζεται σωστά. Εγώ πάντα αντιγράφω το panorama από το κινητό στον υπολογιστή και από εκεί το ανεβάζω στο facebook μέσω browser. Ευχαριστώ Μάνο, το κακό είναι πρίν τά έβλεπα στο κινητό μετά άρχισε να μην τα δείχνει σωστά αλλά όταν από το κινητό τό ανέβαζα στο Facebook το έβλεπα μια χαρά τώρα δεν το κάνει αυτό για αυτό αναρωτιέμαι εάν φταίει ή συσκευή, Xiaomi redmi note 9s..🤔 Δεν φταίει η συσκευή Πέτρο, η εφαρμογή facebook στο κινητό φταίει. Με τις τόσες αναβαθμίσεις που της έχουν κάνει, έχει παρουσιάσει προβλήματα σε αρκετές λειτουργίες, μία εκ των οποίων είναι το ανέβασμα φωτογραφιών 360.
|
|
|
Post by tsopirs on Dec 28, 2020 16:49:46 GMT 2
Ευχαριστώ Μάνο, το κακό είναι πρίν τά έβλεπα στο κινητό μετά άρχισε να μην τα δείχνει σωστά αλλά όταν από το κινητό τό ανέβαζα στο Facebook το έβλεπα μια χαρά τώρα δεν το κάνει αυτό για αυτό αναρωτιέμαι εάν φταίει ή συσκευή, Xiaomi redmi note 9s..🤔 Δεν φταίει η συσκευή Πέτρο, η εφαρμογή facebook στο κινητό φταίει. Με τις τόσες αναβαθμίσεις που της έχουν κάνει, έχει παρουσιάσει προβλήματα σε αρκετές λειτουργίες, μία εκ των οποίων είναι το ανέβασμα φωτογραφιών 360. Έκτακτη προσγείωση σε ένα δέντρο..αύριο με το καλό θα το κατεβάσουμε..ήρθε η ώρα να ;πλευρών της ταλαιπωρημένες μπαταρίες....
|
|
|
Post by Frontier on Jan 12, 2021 11:33:13 GMT 2
Νέο firmware update για την Anafi, v1.7.7. Άγνωστες ακόμα οι αλλαγές.
|
|
|
Post by dkokki on Jan 13, 2021 20:13:12 GMT 2
Καλή Χρονιά σε όλους.
Τελευταίο Update Firmware ANAFI 1.7.7
Πιό βελτιωμένη σταθερότητα στα αντίβαρα του Anafi FPV.
Εγώ είδα σταθερότητα και στο δικό μου το απλό, έκανα τα τεστ μου με το mod app FCC Battery, με τρείς μπαταρίες και όλα πήγαν όπως πάντα καλά. Στο προηγούμενο Firmware 1.7.6 είχα ένα θεματάκι στο RTH να τρεμοπαίζει κάποιες φορές, αλλά φαίνεται ότι το διορθώσανε. Όλα καλά, συνεχίζουμε άφοβα.
|
|
|
Post by whatsup on Jan 19, 2021 20:03:10 GMT 2
Καλησπέρα και καλή χρονιά.
Μετά το update 1.7.6 και 1.7.7 το drone δεν έχει τόσο καλή εμβέλεια όπως στο πιο προηγούμενο απ'αυτά update. Χθες μετά το update έχασε το σήμα στα 400μέτρα. Σε χωριό το δοκιμάζω..στο 48 κανάλι.
Εν τω μεταξύ που σας είχα αναφέρει για τις μπαταρίες ότι είχε πέσει το battery capacity, τις χρησιμοποίησα αρκετές φορές τελευταία και έχω σημειώσει τί battery capacity είχαν και πόσο έχουν τώρα (έχει ανέβει).
Η Μπαταρία 1 είχε 88% , στις 26/12 89%, στις 29/12 87% και σήμερα 89% Η Μπαταρία 2 είχε 41% , στις 26/12 52%, στις 29/12 69% και σήμερα 93% Η Μπαταρία 3 είχε 53% , στις 26/12 61%, στις 29/12 76% και σήμερα 91%
|
|
|
Post by petersea on Jan 22, 2021 23:11:00 GMT 2
Και εγώ έκανα μια πτήση μετά το καινούργιο update και δεν είδα κάτι αρνητικό, πήγε 1800m χωρίς πρόβλημα μάλιστα περίπου στα 1000m το κατέβασα στα 27m μέσα στην πόλη της Αρτέμιδας χωρίς κάποιο θέμα, μια ερώτηση την εφαρμογή της Auriga την έχει δοκιμάσει κανείς και πως τού φάνηκε..;😊
|
|
|
Post by whatsup on Jan 23, 2021 17:09:04 GMT 2
Και εγώ έκανα μια πτήση μετά το καινούργιο update και δεν είδα κάτι αρνητικό, πήγε 1800m χωρίς πρόβλημα μάλιστα περίπου στα 1000m το κατέβασα στα 27m μέσα στην πόλη της Αρτέμιδας χωρίς κάποιο θέμα, μια ερώτηση την εφαρμογή της Auriga την έχει δοκιμάσει κανείς και πως τού φάνηκε..;😊 Σε ποιό κανάλι πετάς; Εγώ πριν τις αναβαθμίσεις το είχα πετάξει στο ίδιο σημείο χωρίς κανένα πρόβλημα..και προχθές έχασε το σήμα, κόντεψα να χάσω το drone. Μαύριζε και η οθόνη του κινητού στην εφαρμογή freeflight. Δεν ξέρω αν έχει να κάνει ότι εκείνη τη μέρα είχε ρίξει χιόνι. Θα το δοκιμάσω πάλι.
|
|
|
Post by petersea on Jan 23, 2021 17:21:20 GMT 2
Και εγώ έκανα μια πτήση μετά το καινούργιο update και δεν είδα κάτι αρνητικό, πήγε 1800m χωρίς πρόβλημα μάλιστα περίπου στα 1000m το κατέβασα στα 27m μέσα στην πόλη της Αρτέμιδας χωρίς κάποιο θέμα, μια ερώτηση την εφαρμογή της Auriga την έχει δοκιμάσει κανείς και πως τού φάνηκε..;😊 Σε ποιό κανάλι πετάς; Εγώ πριν τις αναβαθμίσεις το είχα πετάξει στο ίδιο σημείο χωρίς κανένα πρόβλημα..και προχθές έχασε το σήμα, κόντεψα να χάσω το drone. Μαύριζε και η οθόνη του κινητού στην εφαρμογή freeflight. Δεν ξέρω αν έχει να κάνει ότι εκείνη τη μέρα είχε ρίξει χιόνι. Θα το δοκιμάσω πάλι. manual 2,4 κανάλι 11 , τελευταία έχω πάθει πλάκα με τίς επιδόσεις του..😊
|
|
|
Post by artplus on Feb 25, 2021 20:13:31 GMT 2
Kαλησπερα στην παρεα. Γνωριζει κανεις να μου προτεινει κανενα ελληνικο καταστημα που να αναλαμβανει Anafi ;;;
|
|
|
Post by Frontier on Feb 25, 2021 20:32:01 GMT 2
Kαλησπερα στην παρεα. Γνωριζει κανεις να μου προτεινει κανενα ελληνικο καταστημα που να αναλαμβανει Anafi ;;; Επισκευή; Δοκίμασε την GeoSense. Τι ακριβώς πρόβλημα έχει; Έχω επισκευάσει Anafi γνωστού (πλήρης μεταφορά όλων των κυκλωμάτων σε νέο σώμα).
|
|
|
Post by artplus on Feb 25, 2021 20:43:13 GMT 2
Και τι δεν έχει.....χιχιχιχιχιχι. Ειχε πτωση Μανο τωρα απο εκει και μετα δεν ξερω περισσοτερα.
|
|
|
Post by petersea on Feb 25, 2021 20:55:20 GMT 2
Και τι δεν έχει.....χιχιχιχιχιχι. Ειχε πτωση Μανο τωρα απο εκει και μετα δεν ξερω περισσοτερα. Ότι σου λέει ο Μάνος το μόνο είναι Θεσσαλονίκη,εάν είσαι Αθήνα κάνε μια ερώτηση στο xlab και dronescaner...
|
|
|
Post by dkokki on Mar 3, 2021 10:32:59 GMT 2
Καλημέρα σε όλους, χθες ανέβηκε το καινούργιo FF6_6_7_3_FCC_SE_BATTERY.apk από τον AnafiPilot1, τον οποίο και ευχαριστούμε πολύ. ----> parrotpilots.com/threads/freeflight-6-mod-app-with-special-features.4280/Με κανάλια FCC και Battery features κάνει την εφαρμογή φοβερή. Το δοκίμασα με 3 μπαταρίες έως το 40% όπως πάντα και τα αποτελέσματα ήταν εξαιρετικά. Για πληροφορίες εγκατάστασης για να μην ψάχνετε 1. Εγκαταστήστε το FreeFlight 6 στο επίσημο Play Store. 2. Μεταβείτε στο /Android/obb/com.parrot.freeflight6/ 3. Μετονομάστε το φάκελο, όπως com.parrot.freeflight5 4. Καταργήστε την εγκατάσταση της επίσημης εφαρμογής και εγκαταστήστε το FF6_6_7_3_FCC_SE_BATTERY.apk 5. Πριν το ανοίξετε, μετονομάστε το φάκελο σε αρχικό com.parrot.freeflight6 και πάλι Και για να κατεβάσετε το πρόγραμμα ----> drive.google.com/drive/folders/1qdCEGJpyviOqNqZkvzQgf7cHBXSxPed-** Θυμηθείτε πάντα, μετά από Firmware Updates να κάνετε Βαθμονόμηση (Calibration) στο Drone σας. ** Καλή συνέχεια και καλές πτήσεις
|
|
|
Post by Frontier on Mar 8, 2021 18:28:58 GMT 2
Ένα βοήθημα στήριξης μεγάλων smartphones (μέχρι 86mm πλάτος), όπως το Xiaomi MiMax 2/3. Το συγκεκριμένο το σχεδίασα προκειμένου να είναι εφικτή η ασφαλής συγκράτηση του κινητού πάνω στο χειριστήριο, ακόμα και αν αυτό είναι ανάποδα. Μπορείτε να το τυπώσετε με PLA, infill 25% είναι αρκετό. Κατεβάστε το από εδώ: www.thingiverse.com/thing:4787899
|
|
|
Post by dkokki on Apr 9, 2021 7:43:00 GMT 2
Καλημέρα, σε πιο πάνω ανάρτηση μου σας ενημέρωνα για τη διαδικασία ώστε να έχετε την εφαρμογή με το FCC αλλά και με άλλα πειράγματα στο FF6. Έπειτα από προσεκτικό διάβασμα απο τον κατασκευαστή του mod FF6 6.7.3 θα πρέπει να απεγκαταστήσετε τελείως το παλιό mod 6.7.1 ή όποιο άλλο έχετε και να κάνετε καθαρή εγκατάσταση του FF6 6.7.3 mod app. It is suggested to un-install any version before v6.7.3 and install v6.7.3 as a fresh new install - there has been changes to the stored settings which do not upgrade correctly in v6.7.3. Συγνώμη δεν το είχα προσέξει τόσο καιρό. Το λινκ : parrotpilots.com/threads/freeflight-6-mod-app-with-special-features.4280/Το FF6 6.7.3 FCC SE BATTERY mod λινκ : drive.google.com/drive/folders/1qdCEGJpyviOqNqZkvzQgf7cHBXSxPed-Καλή συνέχεια
|
|
|
Post by Frontier on Apr 11, 2021 20:18:28 GMT 2
|
|
|
Post by Vako on Apr 11, 2021 20:47:20 GMT 2
Η εγω είμαι προκατειλημμένος με την Χίο μιας κ τις τρεις φορές που έχω έρθει πέρασα τέλεια, η είναι όντως μαγική!
|
|
|
Post by Frontier on Apr 14, 2021 7:49:20 GMT 2
Νέα έκδοση firmware 1.7.8 για την Anafi USA, πιθανότατα θα έρθει και στην απλή Anafi.
1.7.8 changelog
- Advancements in flight stability. - New "Wintering Mode" on the Smart Battery if it has not been turned on for 10 days or more.
Βελτιώνεται η σταθερότητα της πτήσης και προστίθεται νέα λειτουργία "Wintering" (χειμέρια νάρκη) στο firmware της μπαταρίας (άρα είναι και αναβάθμιση μπαταριών) εάν αυτές δεν έχουν χρησιμοποιηθεί μέσα σε 10 ημέρες.
|
|
|
Post by Frontier on Apr 15, 2021 20:05:53 GMT 2
Σύννεφα γεμάτα άμμο.
|
|
|
Post by Frontier on Apr 22, 2021 19:32:17 GMT 2
|
|
|
Post by whatsup on May 3, 2021 15:50:39 GMT 2
Χρόνια πολλά, Χριστός Ανέστη! Χθες είχα την ατυχία, όταν πήγαινα να προσγειώσω το anafi σε απόσταση το πολύ 20 μέτρα από μένα, ξαφνικά έπεσε από ύψος περίπου 1-1,5 μέτρα στα χώματα, με αποτέλεσμα και να σπάσουν τα 2 αριστερά πόδια. Θα ανεβάσω το γράφημα και αν μπορεί κάποιος που ξέρει να μου πει γιατί έγινε αυτό. Στο freeflight πάντως γράφει No Crash. Γράφημα -> imgur.com/sRM0PTe
|
|
|
Post by Frontier on May 3, 2021 18:10:57 GMT 2
Χρόνια πολλά, Χριστός Ανέστη! Χθες είχα την ατυχία, όταν πήγαινα να προσγειώσω το anafi σε απόσταση το πολύ 20 μέτρα από μένα, ξαφνικά έπεσε από ύψος περίπου 1-1,5 μέτρα στα χώματα, με αποτέλεσμα και να σπάσουν τα 2 αριστερά πόδια. Θα ανεβάσω το γράφημα και αν μπορεί κάποιος που ξέρει να μου πει γιατί έγινε αυτό. Στο freeflight πάντως γράφει No Crash. Γράφημα -> imgur.com/sRM0PTeΔεν φαίνεται από το γράφημα κάτι σοβαρό που να εξηγεί την πτώση, εκτός ίσως από το γεγονός ότι η μπαταρία έφθασε στο 35% και - εάν είναι "ταλαιπωρημένη" - μπορεί απλά να μην κράτησε αρκετό φορτίο προκειμένου τα μοτέρ να συνεχίζουν να λειτουργούν.
|
|
|
Post by whatsup on May 4, 2021 13:29:47 GMT 2
Χρόνια πολλά, Χριστός Ανέστη! Χθες είχα την ατυχία, όταν πήγαινα να προσγειώσω το anafi σε απόσταση το πολύ 20 μέτρα από μένα, ξαφνικά έπεσε από ύψος περίπου 1-1,5 μέτρα στα χώματα, με αποτέλεσμα και να σπάσουν τα 2 αριστερά πόδια. Θα ανεβάσω το γράφημα και αν μπορεί κάποιος που ξέρει να μου πει γιατί έγινε αυτό. Στο freeflight πάντως γράφει No Crash. Γράφημα -> imgur.com/sRM0PTeΔεν φαίνεται από το γράφημα κάτι σοβαρό που να εξηγεί την πτώση, εκτός ίσως από το γεγονός ότι η μπαταρία έφθασε στο 35% και - εάν είναι "ταλαιπωρημένη" - μπορεί απλά να μην κράτησε αρκετό φορτίο προκειμένου τα μοτέρ να συνεχίζουν να λειτουργούν. Οι μπαταρίες (εχω 3) πριν καιρό είχαν πεσμένο maximum capacity αλλά μετά από 3-4φορτισεις που ειχα κανει, το maximum capacity ηταν απο 91-98% στην καθεμία. Χθες που το σύνδεσα με το κινητό έδειχνε πρόβλημα στο gimbal, ενω η κάμερα δείχνει κανονικά. Αν παραγγείλω ανταλλακτικά θα είναι εύκολο να τα αλλάξω εγώ; Μιας κ δεν περισσεύουν λεφτά για σέρβις αυτό τον καιρό..
|
|