|
Post by petersea on Mar 28, 2020 15:55:05 GMT 2
Εχθές μπήκα στο Google play και είδα ότι η εφαρμογή είχε ενημέρωση με το drone logbook, δεν την έκανα και μπήκα σήμερα για να την κάνω και βλέπω ότι δεν την έχει πια, να την έκανε μόνο του την ενημέρωση αυτή.. 🤔 και που το βρίσκω το drone logbook 🤔 ευχαριστώ...
|
|
|
Post by crossroad on Mar 29, 2020 14:44:38 GMT 2
Μιλας μάλλον για την έκδοση του FreeFlight.
Αυτή μάλλον είναι η 6.6.7. Να μη σχολιάσουμε πάλι ότι η ακριβώς προηγούμενη ήταν η 6.6.5_RC. Και ο τελευταίος σ'αυτό τον πλανήτη γνωρίζει ότι οι εκδόσεις software Με ένδειξη RC ΕΙΝΑΙ ΠΕΙΡΑΜΑΤΙΚΕΣ, και για αυτό οι σοβαρές εταιρείες δεν τις κυκλοφορούν καν απλά αναρτώται σε ειδικά site για δοκιμές πριν την επίσημη έκδοση. Η PARROT αποφάσισε εν ψυχρώ να κάνει όλους τους πελάτες της εν δυνάμει testers των software που αποφασίζει να εκδώσει. Ούτε κανείς κατάλαβε τι παραγματικά άλλαζε από την σταθερή 6.6.2 στην 6.6.5 !!! Another Day in Paradise with Parrot
|
|
|
Post by petersea on Mar 29, 2020 15:57:08 GMT 2
Μιλας μάλλον για την έκδοση του FreeFlight.
Αυτή μάλλον είναι η 6.6.7. Να μη σχολιάσουμε πάλι ότι η ακριβώς προηγούμενη ήταν η 6.6.5_RC. Και ο τελευταίος σ'αυτό τον πλανήτη γνωρίζει ότι οι εκδόσεις software Με ένδειξη RC ΕΙΝΑΙ ΠΕΙΡΑΜΑΤΙΚΕΣ, και για αυτό οι σοβαρές εταιρείες δεν τις κυκλοφορούν καν απλά αναρτώται σε ειδικά site για δοκιμές πριν την επίσημη έκδοση. Η PARROT αποφάσισε εν ψυχρώ να κάνει όλους τους πελάτες της εν δυνάμει testers των software που αποφασίζει να εκδώσει. Ούτε κανείς κατάλαβε τι παραγματικά άλλαζε από την σταθερή 6.6.2 στην 6.6.5 !!! Another Day in Paradise with Parrot Για αυτό εδώ μιλάω, στην εφαρμογή στο play store το είχε σαν ενημέρωση εάν δεν κάνω λάθος.. Attachments:
|
|
|
Post by Frontier on Mar 30, 2020 8:14:25 GMT 2
Εχθές μπήκα στο Google play και είδα ότι η εφαρμογή είχε ενημέρωση με το drone logbook, δεν την έκανα και μπήκα σήμερα για να την κάνω και βλέπω ότι δεν την έχει πια, να την έκανε μόνο του την ενημέρωση αυτή.. 🤔 και που το βρίσκω το drone logbook 🤔 ευχαριστώ... Το drone logbook είναι online υπηρεσία (έχει και δωρεάν πλάνο): www.dronelogbook.comΚάνεις λογαριασμό εκεί και τον περνάς μετά στο FreeFlight ώστε να συγχρονίζει τις πτήσεις και εκεί.
|
|
|
Post by Frontier on Mar 30, 2020 8:17:09 GMT 2
|
|
|
Post by crossroad on Apr 3, 2020 11:48:34 GMT 2
FreeFlight 6 Update 6.6.8 ? Googleplay store με ημερομηνία 2/4. Ως συνήθως καμία πληροφορία στο επίσημο site της Parrot. Υπάρχει διαθέσιμος tester ?
|
|
|
Post by Frontier on Apr 3, 2020 12:19:22 GMT 2
Το πέρασα χθες και είδα ότι συνδέεται κανονικά. Δεν μου έβγαλε επιλογή για νέο firmware. Η 6.6.8 πρέπει να διορθώνει κάποια θέματα που έχει η εφαρμογή με Android 10.
|
|
|
Post by petersea on Apr 3, 2020 19:47:44 GMT 2
Καλησπέρα, ήθελα να ρωτήσω το εξής, στο film mode η ταχύτητα περιστροφής του drone είναι πολύ αργή, πήγα να την αύξησω και είδα ότι από πράσινη η επιλογή έγινε πορτοκαλί, υπάρχει κίνδυνος; κάνω κάτι λάθος; και ποιος είναι ο σωστός τρόπος ρύθμισης η κάποιες οδηγίες να γίνει λίγο πιο γρήγορο, και άλλο ένα με την μπαταρία του ποιος είναι ο σωστός τρόπος διαχείρισης; γιατί η εφαρμογή δεν δίνει και πολλές πληροφορίες, ευχαριστώ.
|
|
|
Post by Frontier on Apr 3, 2020 21:04:05 GMT 2
Καλησπέρα, ήθελα να ρωτήσω το εξής, στο film mode η ταχύτητα περιστροφής του drone είναι πολύ αργή, πήγα να την αύξησω και είδα ότι από πράσινη η επιλογή έγινε πορτοκαλί, υπάρχει κίνδυνος; κάνω κάτι λάθος; και ποιος είναι ο σωστός τρόπος ρύθμισης η κάποιες οδηγίες να γίνει λίγο πιο γρήγορο, και άλλο ένα με την μπαταρία του ποιος είναι ο σωστός τρόπος διαχείρισης; γιατί η εφαρμογή δεν δίνει και πολλές πληροφορίες, ευχαριστώ. Όταν αλλάζει το χρώμα στο ρυθμιστικό από πράσινο σε πορτοκαλί, αυτό σημαίνει ότι η συγκεκριμένη ρύθμιση βγαίνει εκτός προτεινόμενων ορίων για το συγκεκριμένο flight mode. Με την αλλαγή χρώματος θέλει να δείξει ότι ο χειριστής θα πρέπει να είναι ιδιαίτερα προσεκτικός μετά αυτήν την αλλαγή. Το Film mode είναι όπως το tripod mode που έχουν τα dji, πρέπει να είναι ΠΟΛΥ αργό. Αν θέλεις πιο "σβέλτη" απόκριση Πέτρο - χωρίς να θυσιάζεις την σταθερότητα - μπορείς να πετάς σε sport mode όπως κάνω εγώ. Οι μπαταρίες πέραν του να μην τις ξεφορτίζεις κάτω από 30% κατά την πτήση και να τις αφήνεις περίπου στο 50% όταν δεν τις χρησιμοποιείς (πηγαίνουν μόνες τους σε αυτό το επίπεδο φόρτισης μετά από κάποιες ημέρες), δεν χρειάζονται κάτι άλλο. Στις 12 ημέρες αδράνειας, μπαίνουν αυτόματα σε φάση χειμερινής αποθήκευσης (winter storage mode) όπου εκεί τα led δεν ανάβουν καθόλου όταν πατάς το κουμπί τους. Αυτό γίνεται ώστε να προφυλάσσονται ακόμα περισσότερο. Για να βγουν από αυτήν την κατάσταση, τις φορτίζεις πλήρως. Γενικά οι μπαταρίες της Anafi είναι πολύ καλές ποιοτικά, θα βάλω εδώ και έναν σύντομο οδηγό για το πως μπορείς να ελέγχεις και τους κύκλους φόρτισής τους.
|
|
|
Post by petersea on Apr 3, 2020 21:48:58 GMT 2
Καλησπέρα, ήθελα να ρωτήσω το εξής, στο film mode η ταχύτητα περιστροφής του drone είναι πολύ αργή, πήγα να την αύξησω και είδα ότι από πράσινη η επιλογή έγινε πορτοκαλί, υπάρχει κίνδυνος; κάνω κάτι λάθος; και ποιος είναι ο σωστός τρόπος ρύθμισης η κάποιες οδηγίες να γίνει λίγο πιο γρήγορο, και άλλο ένα με την μπαταρία του ποιος είναι ο σωστός τρόπος διαχείρισης; γιατί η εφαρμογή δεν δίνει και πολλές πληροφορίες, ευχαριστώ. Όταν αλλάζει το χρώμα στο ρυθμιστικό από πράσινο σε πορτοκαλί, αυτό σημαίνει ότι η συγκεκριμένη ρύθμιση βγαίνει εκτός προτεινόμενων ορίων για το συγκεκριμένο flight mode. Με την αλλαγή χρώματος θέλει να δείξει ότι ο χειριστής θα πρέπει να είναι ιδιαίτερα προσεκτικός μετά αυτήν την αλλαγή. Το Film mode είναι όπως το tripod mode που έχουν τα dji, πρέπει να είναι ΠΟΛΥ αργό. Αν θέλεις πιο "σβέλτη" απόκριση Πέτρο - χωρίς να θυσιάζεις την σταθερότητα - μπορείς να πετάς σε sport mode όπως κάνω εγώ. Οι μπαταρίες πέραν του να μην τις ξεφορτίζεις κάτω από 30% κατά την πτήση και να τις αφήνεις περίπου στο 50% όταν δεν τις χρησιμοποιείς (πηγαίνουν μόνες τους σε αυτό το επίπεδο φόρτισης μετά από κάποιες ημέρες), δεν χρειάζονται κάτι άλλο. Στις 12 ημέρες αδράνειας, μπαίνουν αυτόματα σε φάση χειμερινής αποθήκευσης (winter storage mode) όπου εκεί τα led δεν ανάβουν καθόλου όταν πατάς το κουμπί τους. Αυτό γίνεται ώστε να προφυλάσσονται ακόμα περισσότερο. Για να βγουν από αυτήν την κατάσταση, τις φορτίζεις πλήρως. Γενικά οι μπαταρίες της Anafi είναι πολύ καλές ποιοτικά, θα βάλω εδώ και έναν σύντομο οδηγό για το πως μπορείς να ελέγχεις και τους κύκλους φόρτισής τους. Ευχαριστώ πολύ Μάνο! Πολύ κατατοπιστηκός όπως πάντα, διάβασα τις οδηγίες της parrot για την μπαταρία και δεν αναφέρει σε τι ποσοστό να γίνεται η προσγειώση, εντάξει ξέρω ότι δεν πρέπει να της εκφορτιζεις πολύ αλλά είναι αυστηρό το 30%; εάν την πηγαίνεις 20 - 25% θα έχει θέμα; θα είναι πολύ καλό να μάθουμε και αυτό με τους κύκλους φόρτισης.. 😊
|
|
|
Post by Frontier on Apr 5, 2020 19:20:22 GMT 2
Όταν αλλάζει το χρώμα στο ρυθμιστικό από πράσινο σε πορτοκαλί, αυτό σημαίνει ότι η συγκεκριμένη ρύθμιση βγαίνει εκτός προτεινόμενων ορίων για το συγκεκριμένο flight mode. Με την αλλαγή χρώματος θέλει να δείξει ότι ο χειριστής θα πρέπει να είναι ιδιαίτερα προσεκτικός μετά αυτήν την αλλαγή. Το Film mode είναι όπως το tripod mode που έχουν τα dji, πρέπει να είναι ΠΟΛΥ αργό. Αν θέλεις πιο "σβέλτη" απόκριση Πέτρο - χωρίς να θυσιάζεις την σταθερότητα - μπορείς να πετάς σε sport mode όπως κάνω εγώ. Οι μπαταρίες πέραν του να μην τις ξεφορτίζεις κάτω από 30% κατά την πτήση και να τις αφήνεις περίπου στο 50% όταν δεν τις χρησιμοποιείς (πηγαίνουν μόνες τους σε αυτό το επίπεδο φόρτισης μετά από κάποιες ημέρες), δεν χρειάζονται κάτι άλλο. Στις 12 ημέρες αδράνειας, μπαίνουν αυτόματα σε φάση χειμερινής αποθήκευσης (winter storage mode) όπου εκεί τα led δεν ανάβουν καθόλου όταν πατάς το κουμπί τους. Αυτό γίνεται ώστε να προφυλάσσονται ακόμα περισσότερο. Για να βγουν από αυτήν την κατάσταση, τις φορτίζεις πλήρως. Γενικά οι μπαταρίες της Anafi είναι πολύ καλές ποιοτικά, θα βάλω εδώ και έναν σύντομο οδηγό για το πως μπορείς να ελέγχεις και τους κύκλους φόρτισής τους. Ευχαριστώ πολύ Μάνο! Πολύ κατατοπιστηκός όπως πάντα, διάβασα τις οδηγίες της parrot για την μπαταρία και δεν αναφέρει σε τι ποσοστό να γίνεται η προσγειώση, εντάξει ξέρω ότι δεν πρέπει να της εκφορτιζεις πολύ αλλά είναι αυστηρό το 30%; εάν την πηγαίνεις 20 - 25% θα έχει θέμα; θα είναι πολύ καλό να μάθουμε και αυτό με τους κύκλους φόρτισης.. 😊 Στο 25% αν τις πηγαίνεις, δεν θα έχεις θέμα.
|
|
|
Post by anergos13 on Apr 8, 2020 12:39:18 GMT 2
Σκεφτομαι το anafi σαν εναλλακτικη μετα τα προβληματα με zino2 και Χ8.... 1η επιλογη απο amazon μεταχειρισμενο αλλα στην καλυτερη δυνατη κατάσταση (as new) εχοντας την ιδια εγγυηση Amazon με το καινουργιο (αναμένοντας μια μικρη πτωση τιμης-αυτη την στιγμη στα 563€ )
2η επιλογη καινούργιο απο www.eglobalcentral.eu/parrot-anafi-4k-hdr-camera-drone-with-skycontroller-black-1.html με δελεαστικη τιμη στα 531€ ....αλλα εγγυηση ψιλο αμφιβολη.... τι λετε? απο eglobalcentral εχει ψωνισει κανεις?
|
|
|
Post by petersea on Apr 8, 2020 18:04:37 GMT 2
Σκεφτομαι το anafi σαν εναλλακτικη μετα τα προβληματα με zino2 και Χ8.... 1η επιλογη απο amazon μεταχειρισμενο αλλα στην καλυτερη δυνατη κατάσταση (as new) εχοντας την ιδια εγγυηση Amazon με το καινουργιο (αναμένοντας μια μικρη πτωση τιμης-αυτη την στιγμη στα 563€ )
2η επιλογη καινούργιο απο www.eglobalcentral.eu/parrot-anafi-4k-hdr-camera-drone-with-skycontroller-black-1.html με δελεαστικη τιμη στα 531€ ....αλλα εγγυηση ψιλο αμφιβολη.... τι λετε? απο eglobalcentral εχει ψωνισει κανεις? Το anafi είναι πολύ καλό, εγώ το έχω πολύ λίγο με ελάχιστες πτήσεις και έτσι δεν έχω να πω πολλά, τα χαρακτηριστικά του τα ξέρεις πιστεύω, αυτό που ίσως χαλάει την εικόνα του είναι η εμβέλεια του, θέλει ανοιχτό χώρο να δεις μία απόσταση γύρω στο 1,5km εάν έχεις κάποιο δέντρο μπροστά σου 300m εκεί θέλει προσοχή, κοίταξε το να δεις εάν είναι αυτό που θέλεις, το eglobalcentral θα στο στείλει από Κίνα, και δεν ξέρω πως το στέλνει με το θέμα τελωνείου, το είχα δει και εγώ εάν δεις πιο πάνω, επίσης το είχα δει στο ebay από Γερμανία καινούργιο 540 με τα μεταφορικά χωρίς κουτί έλεγε, αυτά τα λίγα.. 😊
|
|
|
Post by anergos13 on Apr 8, 2020 18:36:00 GMT 2
2η επιλογη καινούργιο απο www.eglobalcentral.eu/parrot-anafi-4k-hdr-camera-drone-with-skycontroller-black-1.html με δελεαστικη τιμη στα 531€ ....αλλα εγγυηση ψιλο αμφιβολη.... τι λετε? απο eglobalcentral εχει ψωνισει κανεις? Το anafi είναι πολύ καλό, εγώ το έχω πολύ λίγο με ελάχιστες πτήσεις και έτσι δεν έχω να πω πολλά, τα χαρακτηριστικά του τα ξέρεις πιστεύω, αυτό που ίσως χαλάει την εικόνα του είναι η εμβέλεια του, θέλει ανοιχτό χώρο να δεις μία απόσταση γύρω στο 1,5km εάν έχεις κάποιο δέντρο μπροστά σου 300m εκεί θέλει προσοχή, κοίταξε το να δεις εάν είναι αυτό που θέλεις, το eglobalcentral θα στο στείλει από Κίνα, και δεν ξέρω πως το στέλνει με το θέμα τελωνείου, το είχα δει και εγώ εάν δεις πιο πάνω, επίσης το είχα δει στο ebay από Γερμανία καινούργιο 540 με τα μεταφορικά χωρίς κουτί έλεγε, αυτά τα λίγα.. 😊 Πετρο ή 1η μου επιλογη αν το παρω ειναι το Amazon... Για το eglobalcentral.eu απο τι κοιταξα δεξια αριστερα στελνει απο Αγγλια για αυτο αναφερει για 6-8 ημερες... Αλλα μετα ειναι το θεμα με την εγγυηση..... Με το Αμαζον θα ειμαι ησυχος και σε ολα διασφαλισμενος... οποιοδηποτε drone δεν σκοπευω να το πηγαινω πανω απο max 500 m για να εχω την ησυχια μου... τωρα στο παραδειγμα που αναφερεις με το δεντρο...μιλαμε για υψος 10,15 μετρα....και αποσταση 300m ...σα δυσκολο δεν ειναι....? Γενικα για παν ενδεχομενο το anafi γυρναει ευκολα τωρα σε fcc? απο πλευρας κλασης και δυναμης πως τα παει το anafi σε συγκριση με το X8 ? γιατι σε μεγεθος σωματος ,ελικων ,μοτερ ...το fimi ειναι σχεδον διπλασιο.... Επίσης σε σύγκριση με το mini είναι ξεκαθαρα ποιο δυνατό?
|
|
|
Post by petersea on Apr 8, 2020 18:55:36 GMT 2
Για το fcc από ότι λένε κάποιοι αυτή την στιγμή δεν γυρνάει 🤔, για το παράδειγμα που αναφέρω, στο σπίτι μου στην ταράτσα σε απόσταση 20m έχω πεύκα και είναι 5m περίπου ψηλότερα, όταν πέταξα προς τα εκεί περίπου στα 300m έκανε disconnect και RTH, από την άλλη έχω θάλασσα και πήγε γύρω στα 1300m, έχω ανεβάσει στο Facebook ένα 360 Πανόραμα θα δεις αυτό που λέω.
|
|
|
Post by crossroad on Apr 9, 2020 11:02:42 GMT 2
Καλημέρα Κάτοχος του Anafi (FPV version) από το Δεκέμβριο 2019. Πολύ ευχαριστημένος γιατί : 1. Καταπληκτική κάμερα !!! (δίνω μεγάλη σημασία γιατί ασχολούμαι με video & φωτογραφία) 2. Πανεύκολος χειρισμός, εξαιρετικό, αναλυτικό και εύχρηστο software. 3. Πανάλαφρο, και εύκολα μεταφερόμενο μαζί με άλλο εξοπλισμό video + camera, σε εκδρομές και αποδράσεις. 4. Δεν έχει NFZ και για αυτό κατά την άποψή μου + τα παραπάνω ΠΛΕΟΝΕΚΤΕΙ ΚAΙ ΕΝΑΝΤΙ ΟΛΩΝ ΤΗΣ DJI !! AΡNHTIKA : Λόγω Ευρώπης και CE δεν υπάρχει μεγάλη εμβέλεια και κατά συνέπεια πτήσεις σε μεγάλη απόσταση ειδικά σε αστικό ιστό. Μέχρι τώρα το ξεπερνούσαμε με εκδόσεις FCC (Με τη δική μου έκδοση FCC, εντός πόλης και σε περιοχή με ισχυρότατα σήματα (και εμπόδια !) πήγα ως 1.200 μέτρα !!! ΑΥΤΟ ΠΡΟΣΜΕΤΡΑΤΑΙ ΣΤΑ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΘΕΤΙΚΑ ( η ύπαρξη δηλαδή και υποστήριξη Mod εκδόσεων FCC) Τους τελευταίους 2 Μήνες τα ψιλοσκ#$^^$%τωσε η PARROT με κάποια προβληματικά fW που κλείδωσαν μερικούς σε CE. Ελπίζουμε σε διόρθωση με νέο FW.
|
|
|
Post by anergos13 on Apr 9, 2020 11:16:16 GMT 2
Απο πλευρας ισχυς μοτερ πως ανταπεξερχεται σε συνθηκες με αερα?.... σε εχει προβληματησει καπου ....?
ειχα ενα mini αρχικα που ειναι 70gr μειον σε βαρος βεβαια ....που σε συνθηκες με λιγο αερα ...με προβληματισε ...αφου 2 φορες εκανε fly away....
το.οριο των αποστασεων ενδεικτικα που δεν εχεις αποσυνδεσεις εντος και εκτος πολης με τα τελευταια firm ποιο ειναι...? (CE)
|
|
|
Post by crossroad on Apr 9, 2020 11:20:09 GMT 2
Το anafi είναι πολύ καλό, εγώ το έχω πολύ λίγο με ελάχιστες πτήσεις και έτσι δεν έχω να πω πολλά, τα χαρακτηριστικά του τα ξέρεις πιστεύω, αυτό που ίσως χαλάει την εικόνα του είναι η εμβέλεια του, θέλει ανοιχτό χώρο να δεις μία απόσταση γύρω στο 1,5km εάν έχεις κάποιο δέντρο μπροστά σου 300m εκεί θέλει προσοχή, κοίταξε το να δεις εάν είναι αυτό που θέλεις, το eglobalcentral θα στο στείλει από Κίνα, και δεν ξέρω πως το στέλνει με το θέμα τελωνείου, το είχα δει και εγώ εάν δεις πιο πάνω, επίσης το είχα δει στο ebay από Γερμανία καινούργιο 540 με τα μεταφορικά χωρίς κουτί έλεγε, αυτά τα λίγα.. 😊 Πετρο ή 1η μου επιλογη αν το παρω ειναι το Amazon... Για το eglobalcentral.eu απο τι κοιταξα δεξια αριστερα στελνει απο Αγγλια για αυτο αναφερει για 6-8 ημερες... Αλλα μετα ειναι το θεμα με την εγγυηση..... Με το Αμαζον θα ειμαι ησυχος και σε ολα διασφαλισμενος... Πάντα Amazon !!!οποιοδηποτε drone δεν σκοπευω να το πηγαινω πανω απο max 500 m για να εχω την ησυχια μου... Είναι ωραία από ψηλά (προσωπικά έχω φτάσει 215 μέτρα) και μακρυά (έως 1.200 μέτρα με πλήρη έλεγχο, εντός πυκνοκατοικημένου αστικού ιστού)...τωρα στο παραδειγμα που αναφερεις με το δεντρο...μιλαμε για υψος 10,15 μετρα....και αποσταση 300m ...σα δυσκολο δεν ειναι....? Γενικα για παν ενδεχομενο το anafi γυρναει ευκολα τωρα σε fcc? Προσωρινά Προβλήματα, μέχρι να το παραλάβεις ελπίζω να έχουν λυθεί...απο πλευρας κλασης και δυναμης πως τα παει το anafi σε συγκριση με το X8 ? γιατι σε μεγεθος σωματος ,ελικων ,μοτερ ...το fimi ειναι σχεδον διπλασιο.... Επίσης σε σύγκριση με το mini είναι ξεκαθαρα ποιο δυνατό? Εντελώς άλλη κατηγορία και κλάση !!! Ειδικά με το παιδικό παιχνίδι Mini !!! Τι ανελέητο σπρώξιμο !!! Είμαστε στο 2020 και έχει κάμερα 2.7 !!! και όλοι το υμνολογούν !!!!
|
|
|
Post by crossroad on Apr 9, 2020 12:06:19 GMT 2
Απο πλευρας ισχυς μοτερ πως ανταπεξερχεται σε συνθηκες με αερα?.... σε εχει προβληματησει καπου ....? ειχα ενα mini αρχικα που ειναι 70gr μειον σε βαρος βεβαια ....που σε συνθηκες με λιγο αερα ...με προβληματισε ...αφου 2 φορες εκανε fly away.... το.οριο των αποστασεων ενδεικτικα που δεν εχεις αποσυνδεσεις εντος και εκτος πολης με τα τελευταια firm ποιο ειναι...? (CE) Κανένα πρόβλημα. Έχω πετάξει με άνεμο 20km, αλλά με ριπές 35km. Σταθερότατο και το έστειλα μακρυά... Το επίσημο soft (ce) το χρησιμοποίησα μόνο για τις αρχικές 5 πρώτες πτήσεις. Στο ίδιο χώρο, πήγαινε μέχρι 500μέτρα. Τώρα έχω μόνιμα FCC και στο ίδιο σημείο 1.200 μέτρα. Πριν λίγο από Amazon. Uk : απλή έκδοση 550 λίρες www.amazon.co.uk/dp/B07D5R2JKL?tag=savemoneyuk0e-21&linkCode=ogi&th=1&psc=1
|
|
|
Post by petersea on Apr 9, 2020 13:42:09 GMT 2
Απο πλευρας ισχυς μοτερ πως ανταπεξερχεται σε συνθηκες με αερα?.... σε εχει προβληματησει καπου ....? ειχα ενα mini αρχικα που ειναι 70gr μειον σε βαρος βεβαια ....που σε συνθηκες με λιγο αερα ...με προβληματισε ...αφου 2 φορες εκανε fly away.... το.οριο των αποστασεων ενδεικτικα που δεν εχεις αποσυνδεσεις εντος και εκτος πολης με τα τελευταια firm ποιο ειναι...? (CE) Κανένα πρόβλημα. Έχω πετάξει με άνεμο 20km, αλλά με ριπές 35km. Σταθερότατο και το έστειλα μακρυά... Το επίσημο soft (ce) το χρησιμοποίησα μόνο για τις αρχικές 5 πρώτες πτήσεις. Στο ίδιο χώρο, πήγαινε μέχρι 500μέτρα. Τώρα έχω μόνιμα FCC και στο ίδιο σημείο 1.200 μέτρα. Πριν λίγο από Amazon. Uk : απλή έκδοση 550 λίρες www.amazon.co.uk/dp/B07D5R2JKL?tag=savemoneyuk0e-21&linkCode=ogi&th=1&psc=1Εάν το βάλεις καλάθι θα έρθει όσο το δίνει και η parrot.. 😊
|
|
|
Post by Frontier on Apr 9, 2020 17:34:19 GMT 2
Εκτός Ε.Ε - όπως Amazon UK - πιθανότατα θα έχει δασμούς εισαγωγής εμπορευμάτων.
|
|
|
Post by crossroad on Apr 9, 2020 23:47:46 GMT 2
Εκτός Ε.Ε - όπως Amazon UK - πιθανότατα θα έχει δασμούς εισαγωγής εμπορευμάτων. Όχι ακόμα Αδελφέ Μέχρι να υπάρξει συμφωνία ΕΕ-UK, ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΔΑΣΜΟΙ. Κάτι που θα συμβεί βέβαια μέσα στο 2020, ή μήπως ...όχι (COVID-19 ??).
Προσωπική Εκτίμηση : Όποιος μπορεί να περιμένει, ας περιμένει. Μετά τα μέσα Μαϊου θα υπάρξουν μεγάλες αλλαγές παγκοσμίως όσον αφορά την Οικονομία. Εκτιμώ ότι οι τιμές μάλλον θα πέσουν, το πόσο δεν ξέρω (μια εκτίμηση 25-30 % ?)
|
|
|
Post by Frontier on Apr 10, 2020 10:45:49 GMT 2
Εκτός Ε.Ε - όπως Amazon UK - πιθανότατα θα έχει δασμούς εισαγωγής εμπορευμάτων. Όχι ακόμα Αδελφέ Μέχρι να υπάρξει συμφωνία ΕΕ-UK, ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΔΑΣΜΟΙ. Καλό αυτό, γιατί βρίσκεις ακόμα κάποιες ευκαιρίες σε αγγλικά e-shops.
|
|
|
Post by Frontier on Apr 19, 2020 17:29:49 GMT 2
Από μια μικρή Πασχαλινή πτήση γύρω από το σπίτι. Χριστός Ανέστη.
|
|
|
Post by whatsup on Apr 22, 2020 15:10:36 GMT 2
Χάζευα στο internet και πέτυχα αυτή τη σελίδα link . Φτιάχνεις flight plan για το Anafi. Το έχει δουλέψει κανείς;
|
|
|
Post by Frontier on Apr 22, 2020 16:45:32 GMT 2
Χάζευα στο internet και πέτυχα αυτή τη σελίδα link . Φτιάχνεις flight plan για το Anafi. Το έχει δουλέψει κανείς; Όχι και να σου πω την αλήθεια δεν θα το εμπιστευόμουν δεδομένου ότι δεν επιτρέπει την δημιουργία ενός κανονικού flight plan, παρά μόνο ενός flight plan βασισμένο μόνο σε περιστροφή και χωρίς να έχεις την δυνατότητα να ορίσεις επακριβώς τα waypoints. Για €1,03 που κοστίζει το Flight Plan add-on στην Anafi, να μου λείπει το συγκεκριμένο.
|
|
|
Post by crossroad on Apr 22, 2020 23:18:48 GMT 2
Χάζευα στο internet και πέτυχα αυτή τη σελίδα link . Φτιάχνεις flight plan για το Anafi. Το έχει δουλέψει κανείς; Όχι και να σου πω την αλήθεια δεν θα το εμπιστευόμουν δεδομένου ότι δεν επιτρέπει την δημιουργία ενός κανονικού flight plan, παρά μόνο ενός flight plan βασισμένο μόνο σε περιστροφή και χωρίς να έχεις την δυνατότητα να ορίσεις επακριβώς τα waypoints. Για €1,03 που κοστίζει το Flight Plan add-on στην Anafi, να μου λείπει το συγκεκριμένο. Έχω αγοράσει και εγκαταστήσει και τις 2 εφαρμογές. Για τα λεφτά τους αξίζουν και με το παραπάνω. Το Flight Plan add-on κάνει πολύ περισσότερα ... Κάποια μικρά προβλήματα με τις κινήσεις όταν γίνονται λήψεις έχουν αναφερθεί αλλά δεν τις έχω προσέξει. Μεγάλη δυνατότητα με τη χρήση του team viewer να φτιάχνεις το δικό σου Flight Plan στο PC σου και να το αποθηκεύεις για να το χρησιμοποιήσεις μετά !!! Έχει πολλές δυνατότητες, αλλά δυστυχώς λόγω και του κορωνοϊού δεν έχω καταφλερει να κάνω τις δοκιμές που ήθελα. 100% must have αλλά θέλει πολύ εξάσκηση.
Υπάρχουν πολλά Video στο youtube...
|
|
|
Post by whatsup on Apr 23, 2020 11:31:54 GMT 2
Τότε αξίζει το Flight Plan add-on! Θα το δοκιμάσω μετά την καραντίνα!
|
|
|
Post by panosvak on Apr 24, 2020 0:40:06 GMT 2
|
|
|
Post by Frontier on Apr 30, 2020 21:34:25 GMT 2
Μικρή απογευματινή πτήση μετά την τελευταία αναβάθμιση στην έκδοση 1.6.8. Όλα πήγαν άψογα, ενώ παρατήρησα ότι (είμαι σε CE mode) δεν μου έβγαλε το κλασσικό μήνυμα για παρεμβολές, ενώ κατά την διάρκεια της (αρκετά μακρινής) πτήσης, οι μπάρες σήματος ήταν 3-4!
|
|