|
Post by whatsup on Apr 12, 2019 15:00:17 GMT 2
Ρώτησα γιατί όταν ανοίγω το freeflight 6 ,εκεί που γράφει my parrot..κάτω απ΄το όνομά μου γράφει 0 flights. Είχες ποτέ συνδέσει το αεροσκάφος-τηλεκατεύθυνση απευθείας στο Internet με το κινητό σου; Οι πτήσεις που αναγράφονται στο μενού My.Parrot είναι αυτές που έχουν συγχρονιστεί στην cloud υπηρεσία τους. Πριν αρκετό το είχα συνδέσει
|
|
|
Post by Frontier on Apr 12, 2019 15:55:03 GMT 2
Είχες ποτέ συνδέσει το αεροσκάφος-τηλεκατεύθυνση απευθείας στο Internet με το κινητό σου; Οι πτήσεις που αναγράφονται στο μενού My.Parrot είναι αυτές που έχουν συγχρονιστεί στην cloud υπηρεσία τους. Πριν αρκετό το είχα συνδέσει Εφόσον το αεροσκάφος λειτουργεί, ξανασύνδεσέ το ώστε να ανεβάσει και τις υπόλοιπες πτήσεις από την εσωτερική μνήμη του αεροσκάφους στο cloud. Ενεργοποίησε το internet στη συσκευή που τρέχεις το FreeFlight 6, σύνδεσε κανονικά την συσκευή με την τηλεκατεύθυνση και την Anafi - σαν να ετοιμάζεσαι να πετάξεις - και περίμενε κανένα λεπτό: τα δεδομένα πτήσης θα συγχρονιστούν με τον λογαριασμό My.Parrot που έχεις (εννοείται ότι θα πρέπει να έχεις βάλει όνομα χρήστη και κωδικό πρόσβασης ώστε να συνδεθεί το Free Flight 6 με το My.Parrot).
|
|
|
Post by tsopirs on Apr 12, 2019 22:09:58 GMT 2
Λέτε στις 15 να δούμε καμία νεα Anafi???η καμια νεα πτέρυγα;;
|
|
|
Post by brouzos on Apr 12, 2019 22:42:05 GMT 2
Λέτε στις 15 να δούμε καμία νεα Anafi???η καμια νεα πτέρυγα;; Γιώργο πιο οι εντυπώσεις σου σε αυτό το διάστημα σε σχέση με το Mi DRONE και το γρήγορο πέρασμα από το Zino?
|
|
|
Post by tsopirs on Apr 12, 2019 23:32:14 GMT 2
Λέτε στις 15 να δούμε καμία νεα Anafi???η καμια νεα πτέρυγα;; Γιώργο πιο οι εντυπώσεις σου σε αυτό το διάστημα σε σχέση με το Mi DRONE και το γρήγορο πέρασμα από το Zino? Απίστευτα εύκολη στην μεταφορά και στην λειτουργία..παναλαφρυ ακόμη και για το zino ,σε κάμερα μισό κλικ καλύτερη από το zino που θεωρώ κορυφή στο auto..καμία σχέση με mi drones ..πολλές ρυθμίσεις που δεν έχουν τα άλλα..Όταν είχα πάρει το zino εντύπωση μου είχε κάνει πόσο πιο ήσυχο είναι από το mi,phantom κτλ..Η anafi αν έχει λίγο φασαρία και όχι αέρα κυριολεκτικά ξεχνάς ότι πετάς...να φανταστείς σε όλα τα drones ολο βίντεο τραβαω..με αυτό ακόμη φώτο τραβάω...με βίντεο κάτι πολύ λίγα...θέλουν λίγο συνήθεια τα χειριστήρια για το zoom και το gimpal ...είναι αρκετά σταθερή και πολύ αρχή σε κινηματογραφικό..στο σπορ φαίνεται πολύ γρήγορη ..φαίνεται ότι πετάει πολύ πιο ψηλά και από το zino όταν κοιτάς με γυμνό μάτι και μετά κοιτάς το χειριστήριο και λέει 30 μέτρα ύψος..πολύ χρήσιμο για εμένα καθώς πετάει με όλους τους συνδυασμούς..μονίμως κάτι θα ξεχάσω.εχθές πχ καλώδιο...το HDR κανει την διαφορά..Το gps μου φαίνεται αδύναμο σε σχέση με τα άλλα δύο αλλά πετάει όπως και να έχει...Επιτέλους ησύχασα της παρεμβολές από το mi ..πόσες φορές το κατέβασα σε ταρατσα και μετά έλεγε παρεμβολή και δεν σηκωνόταν..μόνο αρνητικό το σήμα του...ειδικά αν είναι από επάνω σου και στα 80 μέτρα ύψος μπορεί να μπει σε rth το χειριστήριο που δεν έχει κλιψακι για λουράκι..θα ήθελα λίγο καλύτερη ποιότητα στο σκάφος..Η μπαταρία με την type c μεγάλη μαγκιά..άσε που και με 0να την κατεβάσεις θα πετάξεις σε αντίθεση με την μαλάκια της fimi ...που στην ουσία έμενες στον αέρα λιγότερο χρόνο..Επίσης μου αρέσει που κατεβαίνει πολύ γρήγορα ...θέλει λίγο δουλειά στο follow me ακόμη δεν έχω παίξει ούτε με αργές κινήσεις ουτε με της ρυθμίσεις στην φωτογραφική..στο fpv έχεις πολλές φορές jello στο βίντεο τίποτα
|
|
|
Post by Frontier on Apr 13, 2019 9:01:58 GMT 2
Λέτε στις 15 να δούμε καμία νεα Anafi???η καμια νεα πτέρυγα;; Αυτό που μάλλον περιμένουμε να παρουσιαστεί - γιατί έχει ήδη ανακοινωθεί - είναι το Anafi SDK, η προγραμματιστική πλατφόρμα της Parrot για την Anafi.
|
|
|
Post by brouzos on Apr 13, 2019 13:00:01 GMT 2
|
|
|
Post by tsopirs on Apr 14, 2019 10:58:09 GMT 2
Μάνο την έχεις ακόμη την Anafi??
|
|
|
Post by Frontier on Apr 14, 2019 12:00:50 GMT 2
Μάνο την έχεις ακόμη την Anafi?? Πάντα.
|
|
|
Post by Frontier on Apr 14, 2019 20:07:34 GMT 2
Ενημερώθηκε το πρώτο μήνυμα του νήματος: έβαλα ένα εργαλείο με το οποίο μπορούμε να διαβάσουμε τα .json αρχεία με το ιστορικό πτήσεων της Anafi (είναι μέσα στο κινητό).
|
|
|
Post by Frontier on Apr 14, 2019 20:39:54 GMT 2
Μια ανοιξιάτικη Κυριακή μετά από πολλές βροχερές ημέρες.
|
|
|
Post by Frontier on Apr 15, 2019 15:45:58 GMT 2
Η Parrot παρουσίασε σήμερα την Anafi thermal, το πρώτο drone αυτού του μεγέθους με θερμική κάμερα. Η Anafi Thermal διαθέτει διπλή κάμερα, την "κλασσική" 4Κ κάμερα της Anafi και επιπρόσθετη θερμική κάμερα. Και οι δύο κάμερες λειτουργούν παράλληλα. Εννοείται ότι μπορεί να χρησιμοποιηθεί και ως "απλή" Anafi. Το πακέτο έρχεται όπως το Anafi Work και έχει αρχική τιμή $1900, τιμή καταπληκτική για θερμική λύση τέτοιου μεγέθους. Περισσότερα εδώ: www.parrot.com/us/drones/anafi-thermal
|
|
|
Post by tsopirs on Apr 15, 2019 17:00:21 GMT 2
Το thermal σήμερα παρουσιάστηκε γιατί μάλλον το tapatalk μου τα έχει κάνει μαντάρα..ένα λεπτό έξτρα Χρόνια πτήσης..5 γραμμάρια πιο ελαφρύ και 3 axis δηλώνει που δεν νομίζω.. Μετά το bepop thermal ήρθε και η anafi
|
|
|
Post by Frontier on Apr 15, 2019 17:36:13 GMT 2
Το thermal σήμερα παρουσιάστηκε γιατί μάλλον το tapatalk μου τα έχει κάνει μαντάρα..ένα λεπτό έξτρα Χρόνια πτήσης..5 γραμμάρια πιο ελαφρύ και 3 axis δηλώνει που δεν νομίζω.. Μετά το bepop thermal ήρθε και η anafi 3-axis stabilized είναι απλά δεν είναι μηχανικό 3-axis, ακριβώς όπως και η Anafi. Για την κατηγορία τιμής πολύ απλά δεν έχει αντίπαλο, η dji είναι ανύπαρκτη σε λύσεις θερμικής απεικόνισης και η επόμενη "προσιτή" πρόταση είναι της Yuneec για την σειρά Typhoon H/H+ που κοστίζει $4999 μόνο η κάμερα. Το BeBop ουσιαστικά χρησιμοποιεί 2 κάμερες (μάλιστα κάνει αυτόματα περιστροφή 180 μοιρών στον άξονα yaw όταν είναι να παίξει η θερμική). Κίνηση ματ από την Parrot, απίστευτα πρακτική - ειδικά σε επαγγελματικές λύσεις - και με το SDK που κυκλοφορεί τις επόμενες ημέρες θα δούμε περισσότερες εφαρμογές για την πλατφόρμα.
|
|
|
Post by tsopirs on Apr 15, 2019 17:47:20 GMT 2
Κάτι είχα διαβάσει για mavic 2 pro με θερμική γιατί έψαχνα για το στρατόπεδο αλλά μετά το παράτησα
|
|
|
Post by Frontier on Apr 15, 2019 17:57:01 GMT 2
Κάτι είχα διαβάσει για mavic 2 pro με θερμική γιατί έψαχνα για το στρατόπεδο αλλά μετά το παράτησα Υπήρχαν κάποιες αναφορές για λύση 3ου κατασκευαστή - όχι της dji - με πρόσθετη κάμερα (όπως το Bebop) αλλά δεν ευδοκίμησε. Το Mavic 2 Enterprise δεν έχει θερμική κάμερα - δεν έχει καν φακό 1" - τα μόνα αξεσουάρ που έχει είναι ένα φως και μια ντουντούκα για να κάνει (ακόμα) πιο πολύ θόρυβο. Αν δεις στο παραπάνω βίντεο, η Anafi thermal είναι ελαφρώς μικρότερη σε μέγεθος από την κανονική Anafi. Θα τους την δείξω αύριο στην δουλειά, λέγαμε να πάρουμε την Anafi Work αλλά θα προσπαθήσω να τους ψήσω να πάμε για την thermal, ειδικά το καλοκαίρι με τις φωτιές θα είναι πολύ χρήσιμη.
|
|
|
Post by tsopirs on Apr 15, 2019 17:59:29 GMT 2
Εύχομαι καλά αποτελέσματα...μαζί για φωτιές θα κάνει πολύ καλή δουλειά..
|
|
|
Post by Frontier on Apr 15, 2019 18:03:59 GMT 2
Εύχομαι καλά αποτελέσματα...μαζί για φωτιές θα κάνει πολύ καλή δουλειά.. Μακάρι να μη χρειαστεί για φωτιές. Έχει πολλές εφαρμογές πάντως (μονώσεις και απώλεια θερμότητας στα εργοστάσια).
|
|
|
Post by tsopirs on Apr 16, 2019 17:19:15 GMT 2
Παίζει κανένα αξεσουάρ όπως στα combo για να φροντίζουμε από την μπαταρία της ακριδας το τηλέφωνο;;τχ κτλ;;
|
|
|
Post by Frontier on Apr 16, 2019 17:35:00 GMT 2
Παίζει κανένα αξεσουάρ όπως στα combo για να φροντίζουμε από την μπαταρία της ακριδας το τηλέφωνο;;τχ κτλ;; Νομίζω ότι αν συνδέσεις π.χ ένα κινητό απευθείας στην μπαταρία της Anafi (στην USB-C θύρα), θα το φορτίσει.
|
|
|
Post by tsopirs on Apr 16, 2019 18:10:06 GMT 2
Οπότε θέλω type c to type c
|
|
|
Post by whatsup on Apr 18, 2019 15:04:14 GMT 2
Έχω ανοίξει ticket στην parrot που δεν κάνει κάμερα calibration, τους έστειλα flights κλπ κ τώρα μου έστειλαν αυτό το μήνυμα "Following your mail, could you please indicate us the address complet to escalate the case for the escalation team." Τι εννοούν;
|
|
|
Post by Frontier on Apr 19, 2019 7:21:25 GMT 2
whatsup: Δεν μπορώ να καταλάβω ακριβώς τι θέλουν με το "address complet". Ρώτησέ τους εάν θέλουν την πλήρη ταχυδρομική διεύθυνσή σου - εάν το πήρες από αυτούς - προκειμένου ίσως να σου στείλουν αίτημα RMA για να το επιστρέψεις προς επισκευή/αντικατάσταση.
|
|
zelhs
Junior Member
www.zelhs.gr
|
Post by zelhs on Apr 20, 2019 4:32:20 GMT 2
whatsup : Δεν μπορώ να καταλάβω ακριβώς τι θέλουν με το "address complet". Ρώτησέ τους εάν θέλουν την πλήρη ταχυδρομική διεύθυνσή σου - εάν το πήρες από αυτούς - προκειμένου ίσως να σου στείλουν αίτημα RMA για να το επιστρέψεις προς επισκευή/αντικατάσταση. Aπο ότι έχω διαβάσει η Parrot δεν διαθέτει καθόλου after sale service. Αν ζητάει στοιχεία λογικά πάει για αντικατάσταση σκάφους
|
|
|
Post by whatsup on Apr 20, 2019 13:23:07 GMT 2
Τους είχα στείλει αν θέλουν την πλήρη ταχυδρομική μου διεύθυνση και Μόλις είδα ότι μου έχουν στείλει e-mail :
Following your mail, could you please ;
- Try to calibrate the camera without the camera cover.
- Share us the last flights following the steps which are in the file attached.
- indicate us when this issue starts to come.
Το 2ο και το 3ο μου τα είχαν ξαναζητήσει σε προηγούμενο e-mail και τους είχα απαντήσει. Αρχίζω και νευριάζω!!!
Εννοείται πως κάνω Calibrate camera χωρίς το καπάκι.
|
|
|
Post by brouzos on Apr 24, 2019 23:16:57 GMT 2
καλο πασχα
|
|
|
Post by brouzos on Apr 28, 2019 16:18:06 GMT 2
|
|
|
Post by Frontier on May 6, 2019 8:19:35 GMT 2
Σήμερα (6 Μαϊου) αναμένεται να κυκλοφορήσει το Parrot ANAFI SDK. Το SDK θα συνοδευτεί από νέο (μεγάλο) firmware update για την ANAFI (v1.5), νέα έκδοση FreeFlight 6 (6.5) και νέο firmware για την ANAFI Thermal. Όλη η ανακοίνωση, εδώ.
|
|
|
Post by Frontier on May 6, 2019 20:56:38 GMT 2
|
|
|
Post by brouzos on May 6, 2019 21:18:34 GMT 2
Μάνο δεν βλέπω πολλές αλλαγές τελικά ε,?
|
|