|
Post by whatsup on Apr 2, 2019 20:38:20 GMT 2
Καλησπέρα. Σήμερα πριν το πετάξω πήγα να κάνω calibration σπίτι, όταν πάτησα Gimbal calibration (ενώ το είχα κάτω στα πλακάκια το drone) μου έβγαλε Place your drone on a flat, horizontal surface before making your choice.
Τι φταίει;;;;
Τις προηγούμενες φορές δεν είχα πρόβλημα.
|
|
zelhs
Junior Member
www.zelhs.gr
|
Post by zelhs on Apr 2, 2019 21:05:47 GMT 2
Καλησπέρα. Σήμερα πριν το πετάξω πήγα να κάνω calibration σπίτι, όταν πάτησα Gimbal calibration (ενώ το είχα κάτω στα πλακάκια το drone) μου έβγαλε Place your drone on a flat, horizontal surface before making your choice. Τι φταίει;;;; Τις προηγούμενες φορές δεν είχα πρόβλημα. Μήπως ειναι μικρά τα πλακάκια σου κ έχουν διαφορετική κλίση να το πω έτσι ή ήταν κοντά στον αρμό τους? Δοκίμασε να το κάνεις πάνω σε ένα τραπέζι ή τραπεζάκι που να ειναι εντελώς επίπεδο να δεις πάλι τι θα σου πει
|
|
|
Post by whatsup on Apr 2, 2019 23:45:19 GMT 2
Καλησπέρα. Σήμερα πριν το πετάξω πήγα να κάνω calibration σπίτι, όταν πάτησα Gimbal calibration (ενώ το είχα κάτω στα πλακάκια το drone) μου έβγαλε Place your drone on a flat, horizontal surface before making your choice. Τι φταίει;;;; Τις προηγούμενες φορές δεν είχα πρόβλημα. Μήπως ειναι μικρά τα πλακάκια σου κ έχουν διαφορετική κλίση να το πω έτσι ή ήταν κοντά στον αρμό τους? Δοκίμασε να το κάνεις πάνω σε ένα τραπέζι ή τραπεζάκι που να ειναι εντελώς επίπεδο να δεις πάλι τι θα σου πει Τα πλακάκια είναι μεγάλα. Το ίδιο εμφανίζει κ στο τραπέζι.. Κ η εικόνα του δωματίου που έδειχνε στο κινητό ήταν σκούρα.
|
|
zelhs
Junior Member
www.zelhs.gr
|
Post by zelhs on Apr 3, 2019 1:04:25 GMT 2
Μήπως ειναι μικρά τα πλακάκια σου κ έχουν διαφορετική κλίση να το πω έτσι ή ήταν κοντά στον αρμό τους? Δοκίμασε να το κάνεις πάνω σε ένα τραπέζι ή τραπεζάκι που να ειναι εντελώς επίπεδο να δεις πάλι τι θα σου πει Τα πλακάκια είναι μεγάλα. Το ίδιο εμφανίζει κ στο τραπέζι.. Κ η εικόνα του δωματίου που έδειχνε στο κινητό ήταν σκούρα. Άσχετο...άναψε δυνατά φώτα κ προσπάθησε πάλι...λέω εγώ τώρα Εγω οσες φορες το εχω κανει ποτε δεν ειχε θεμα, βασικα δεν κανει κ τιποτα σημαντικο το calibration, ενα απλο reset του gimbal μου φαινεται κανει βασικα. Καμια σχεση με το calibration της cameras του mavic που του δινει 10 λεπτα
|
|
|
Post by whatsup on Apr 4, 2019 11:14:43 GMT 2
Τα πλακάκια είναι μεγάλα. Το ίδιο εμφανίζει κ στο τραπέζι.. Κ η εικόνα του δωματίου που έδειχνε στο κινητό ήταν σκούρα. Άσχετο...άναψε δυνατά φώτα κ προσπάθησε πάλι...λέω εγώ τώρα Εγω οσες φορες το εχω κανει ποτε δεν ειχε θεμα, βασικα δεν κανει κ τιποτα σημαντικο το calibration, ενα απλο reset του gimbal μου φαινεται κανει βασικα. Καμια σχεση με το calibration της cameras του mavic που του δινει 10 λεπτα Κ με δυνατό φωτισμό δεν κάνει calibration. Ελπίζω να μην έχει κανα πρόβλημα το drone..δεν έχω δοκιμάσει και όλες τις λειτουργίες
|
|
zelhs
Junior Member
www.zelhs.gr
|
Post by zelhs on Apr 4, 2019 21:37:02 GMT 2
Άσχετο...άναψε δυνατά φώτα κ προσπάθησε πάλι...λέω εγώ τώρα Εγω οσες φορες το εχω κανει ποτε δεν ειχε θεμα, βασικα δεν κανει κ τιποτα σημαντικο το calibration, ενα απλο reset του gimbal μου φαινεται κανει βασικα. Καμια σχεση με το calibration της cameras του mavic που του δινει 10 λεπτα Κ με δυνατό φωτισμό δεν κάνει calibration. Ελπίζω να μην έχει κανα πρόβλημα το drone..δεν έχω δοκιμάσει και όλες τις λειτουργίες Στο έχει ξανακάνει ή έχεις καλιμπραρει ξανά gimbal χωρίς κανένα πρόβλημα? Επισης το έχεις καιρό το anafi?
|
|
|
Post by whatsup on Apr 5, 2019 7:55:38 GMT 2
Κ με δυνατό φωτισμό δεν κάνει calibration. Ελπίζω να μην έχει κανα πρόβλημα το drone..δεν έχω δοκιμάσει και όλες τις λειτουργίες Στο έχει ξανακάνει ή έχεις καλιμπραρει ξανά gimbal χωρίς κανένα πρόβλημα? Επισης το έχεις καιρό το anafi? Δεν μου το έχει ξανακάνει αυτό. Το έκανα χωρίς πρόβλημα κάθε φορά πριν πετάξω το drone. 4-5μήνες έχω το Anafi.
|
|
zelhs
Junior Member
www.zelhs.gr
|
Post by zelhs on Apr 5, 2019 18:53:07 GMT 2
Στο έχει ξανακάνει ή έχεις καλιμπραρει ξανά gimbal χωρίς κανένα πρόβλημα? Επισης το έχεις καιρό το anafi? Δεν μου το έχει ξανακάνει αυτό. Το έκανα χωρίς πρόβλημα κάθε φορά πριν πετάξω το drone. 4-5μήνες έχω το Anafi. Τι να πω...να σου πει κ ο Μάνος την δική του γνώμη
|
|
|
Post by brouzos on Apr 5, 2019 18:59:17 GMT 2
ticket ?
|
|
|
Post by Frontier on Apr 5, 2019 19:36:04 GMT 2
Στο έχει ξανακάνει ή έχεις καλιμπραρει ξανά gimbal χωρίς κανένα πρόβλημα? Επισης το έχεις καιρό το anafi? Δεν μου το έχει ξανακάνει αυτό. Το έκανα χωρίς πρόβλημα κάθε φορά πριν πετάξω το drone. 4-5μήνες έχω το Anafi. Δεν χρειάζεται να κάνεις καλιμπράρισμα του gimbal πριν κάθε πτήση. Δοκίμασε - αν δεν το έχεις κάνει ήδη - να κάνεις reset την Anafi.
|
|
|
Post by whatsup on Apr 5, 2019 23:58:04 GMT 2
Πως ανοίγεις ticket; Δεν έχω ιδέα
|
|
|
Post by whatsup on Apr 5, 2019 23:59:31 GMT 2
Δεν μου το έχει ξανακάνει αυτό. Το έκανα χωρίς πρόβλημα κάθε φορά πριν πετάξω το drone. 4-5μήνες έχω το Anafi. Δεν χρειάζεται να κάνεις καλιμπράρισμα του gimbal πριν κάθε πτήση. Δοκίμασε - αν δεν το έχεις κάνει ήδη - να κάνεις reset την Anafi. Έχω κάνει κ reset κ πάλι τίποτα...
|
|
|
Post by brouzos on Apr 6, 2019 0:03:23 GMT 2
Πως ανοίγεις ticket; Δεν έχω ιδέα Στην σελίδα της parrot αφού έχεις συνδεθεί με τον λογαριασμό σου κάτω κάτω που λέει ask a question
|
|
|
Post by dkokki on Apr 6, 2019 5:43:49 GMT 2
Καλημέρα,
παίζει κανένα καλό κουπόνι για το Anafi Extended από το site της Parrot, γιατί από το Ιταλικό Amazon που ήθελα δεν το έχει πλέον.
Ευχαριστώ
|
|
|
Post by whatsup on Apr 6, 2019 13:53:23 GMT 2
Πως ανοίγεις ticket; Δεν έχω ιδέα Στην σελίδα της parrot αφού έχεις συνδεθεί με τον λογαριασμό σου κάτω κάτω που λέει ask a question Ευχαριστώ πολύ! Μόλις τους έστειλα...
|
|
|
Post by Frontier on Apr 6, 2019 16:47:59 GMT 2
Καλημέρα, παίζει κανένα καλό κουπόνι για το Anafi Extended από το site της Parrot, γιατί από το Ιταλικό Amazon που ήθελα δεν το έχει πλέον. Ευχαριστώ OPINION2018_PARROT για 10% έκπτωση.
|
|
|
Post by dkokki on Apr 7, 2019 7:23:26 GMT 2
Ευχαριστώ
|
|
|
Post by tsopirs on Apr 8, 2019 10:35:09 GMT 2
Ερώτηση..πατώντας το RTH γυρναει από εκεί που απογειώθηκε..Μπορεί να γυρίσει στο χειριστήριο;;;έβλεπα ένα βίντεο όταν είχε κυκλοφορήσει και νομίζω γυρνούσε στο χειριστήριο
|
|
|
Post by brouzos on Apr 8, 2019 14:11:15 GMT 2
Ερώτηση..πατώντας το RTH γυρναει από εκεί που απογειώθηκε..Μπορεί να γυρίσει στο χειριστήριο;;;έβλεπα ένα βίντεο όταν είχε κυκλοφορήσει και νομίζω γυρνούσε στο χειριστήριο Σημείο από εκεί που απογειώθηκε
|
|
zelhs
Junior Member
www.zelhs.gr
|
Post by zelhs on Apr 8, 2019 16:52:24 GMT 2
Είδα το ιταλικό amazon πρίν λιγο. Μετα τις πιο χαμηλές τιμές που έφτασε να έχει το Anafi extended 620 ευρώ, το απογείωσε στα 920 ευρώ! Έλεος.. Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί υπάρχουν τόσο τεράστιες αποκλίσεις στις τιμές κ τι ρόλο παίζει στα Anafi που παίρνουμε. Με βάζει σε πολύ περίεργες σκέψεις
|
|
|
Post by Frontier on Apr 8, 2019 18:11:29 GMT 2
Νέα έκδοση του FreeFlight 6 (v6.4.3) και του Anafi firmware (1.4.1). Βελτίωση στην σταθερότητα της εφαρμογής και διορθώσεις θεμάτων με την διαμόρφωση καρτών MicroSD.
|
|
|
Post by dkokki on Apr 9, 2019 19:31:47 GMT 2
Είδα το ιταλικό amazon πρίν λιγο. Μετα τις πιο χαμηλές τιμές που έφτασε να έχει το Anafi extended 620 ευρώ, το απογείωσε στα 920 ευρώ! Έλεος.. Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί υπάρχουν τόσο τεράστιες αποκλίσεις στις τιμές κ τι ρόλο παίζει στα Anafi που παίρνουμε. Με βάζει σε πολύ περίεργες σκέψεις. Καλησπέρα, δεν το απογείωσε ακόμα αυτό. Αυτά που είδες είναι από μεταπωλητές και όχι από Amazon Warehouse. Απλά τα βγάλανε από τα warehouses τους λόγω προβλήματος. Το ξέρω από πρώτο χέρι γιατί εμένα μου στείλανε λάθος. Εχουν πρόβλημα με τα ρομποτάκια τους που στέλνουν τα δέματα.
|
|
zelhs
Junior Member
www.zelhs.gr
|
Post by zelhs on Apr 9, 2019 22:59:38 GMT 2
Είδα το ιταλικό amazon πρίν λιγο. Μετα τις πιο χαμηλές τιμές που έφτασε να έχει το Anafi extended 620 ευρώ, το απογείωσε στα 920 ευρώ! Έλεος.. Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί υπάρχουν τόσο τεράστιες αποκλίσεις στις τιμές κ τι ρόλο παίζει στα Anafi που παίρνουμε. Με βάζει σε πολύ περίεργες σκέψεις. Καλησπέρα, δεν το απογείωσε ακόμα αυτό. Αυτά που είδες είναι από μεταπωλητές και όχι από Amazon Warehouse. Απλά τα βγάλανε από τα warehouses τους λόγω προβλήματος. Το ξέρω από πρώτο χέρι γιατί εμένα μου στείλανε λάθος. Εχουν πρόβλημα με τα ρομποτάκια τους που στέλνουν τα δέματα. Aπλά είμαι κοντά στο να παραγγείλω αλλά δεν βλέπω διαθέσιμο extended από prime αλλά όπως είπες από μεταπωλητές μέσα όμως από το amazon. Και στο Ιταλικο και στο Ισπανικο Amazon συμβαίνει το ίδιο, εκτός απο το Γερμανικό που είναι prime κ εχει τιμή 800 ευρω, επομένως δεν συμφέρει για αγορά
|
|
|
Post by dkokki on Apr 10, 2019 13:20:27 GMT 2
Το έχουν βγάλει από το Ιταλικό όπως είδες λόγο δικού μου προβλήματος, (μου το είπαν ώσπου να το διορθώσουν). Έχουν στείλει 2 αποστολές λάθος, δηλαδή άλλο πράγμα παρέλαβα.
Έχε όμως το νου σου, λογικά θα ξαναβγεί (μάλλον προς το τέλος της εβδομάδας) όταν λύσουν το πρόβλημα. Μην το πάρεις από αλλού, μόνο από Amazon Warehouse, έτσι μου είπε ουσιαστικά η Parrot. Αυτό που φοβάμαι είναι μήπως το ξαναβγάλουν στα 800 ευρώ όπως άλλα Amazon. Όταν θα έχω νέα θα ενημερώσω
|
|
zelhs
Junior Member
www.zelhs.gr
|
Post by zelhs on Apr 10, 2019 17:48:38 GMT 2
Το έχουν βγάλει από το Ιταλικό όπως είδες λόγο δικού μου προβλήματος, (μου το είπαν ώσπου να το διορθώσουν). Έχουν στείλει 2 αποστολές λάθος, δηλαδή άλλο πράγμα παρέλαβα. Έχε όμως το νου σου, λογικά θα ξαναβγεί (μάλλον προς το τέλος της εβδομάδας) όταν λύσουν το πρόβλημα. Μην το πάρεις από αλλού, μόνο από Amazon Warehouse, έτσι μου είπε ουσιαστικά η Parrot. Αυτό που φοβάμαι είναι μήπως το ξαναβγάλουν στα 800 ευρώ όπως άλλα Amazon. Όταν θα έχω νέα θα ενημερώσω Καλά ναι, μόνο αν ειναι prime θα παραγγείλω φυσικά, ποτέ από μεταπωλητές.
|
|
|
Post by whatsup on Apr 12, 2019 12:37:34 GMT 2
Για το Gimbal callibration μου απάντησαν να κάνω απεγκατάσταση και επανεγκατάσταση το freeflight 6 , και μετά reset στο Anafi. Αφού δεν φτιάχνει τους έστειλα πάλι e-mail και τώρα μου απάντησαν Following your question, could you please ;
- Indicate us an original proof of purchase.
- Indicate us the serial number of the drone.
- Address:
- City:
- State:
- Postal code:
- Share us the last flights by following the steps includes in the file which is in the attachment.
Εφόσον η απόδειξη γράφει δ/νση κλπ στοιχεία γιατί τα θέλουν και γραπτώς; Την απόδειξη θα στείλω το χαρτί που μου είχαν στείλει μαζί με το drone; Σ'αυτό δε γράφει και τον σειριακό αριθμό; Αυτό που γράφει για τις τελευταίες πτήσεις...εφόσον μου είπαν να απεγκαταστήσω το freeflight δε χάθηκαν και οι πτήσεις;;
|
|
|
Post by Frontier on Apr 12, 2019 12:50:20 GMT 2
whatsup: Οι πτήσεις σου υποτίθεται ότι συγχρονίζουν με τον λογαριασμό My.Parrot που έχεις και δεν χάνονται.
|
|
|
Post by whatsup on Apr 12, 2019 13:11:22 GMT 2
whatsup : Οι πτήσεις σου υποτίθεται ότι συγχρονίζουν με τον λογαριασμό My.Parrot που έχεις και δεν χάνονται. Ρώτησα γιατί όταν ανοίγω το freeflight 6 ,εκεί που γράφει my parrot..κάτω απ΄το όνομά μου γράφει 0 flights. Έκανα αυτό που μου έγραφαν να επιλέξω yes στο Data confidentiality. Ελπίζω να υπάρχουν οι πτήσεις!
|
|
|
Post by tsopirs on Apr 12, 2019 13:32:19 GMT 2
Δεν μπορώ να καταλάβω το γιατί;;πες ότι έχω dji και το πήρα από εδώ..Δεν έχω εγγύηση από την ,dji επειδή είναι μεταπωλητής;;Η ευρωπαϊκή νομοθεσία λέει δύο χρόνια..οπότε για να πουλάει Ευρώπη η PARROT έχει και την ευθύνη..Εγώ από το ιταλικό το πήρα και το χαίρομαι σχεδόν κάθε μέρα..
|
|
|
Post by Frontier on Apr 12, 2019 14:14:21 GMT 2
whatsup : Οι πτήσεις σου υποτίθεται ότι συγχρονίζουν με τον λογαριασμό My.Parrot που έχεις και δεν χάνονται. Ρώτησα γιατί όταν ανοίγω το freeflight 6 ,εκεί που γράφει my parrot..κάτω απ΄το όνομά μου γράφει 0 flights. Είχες ποτέ συνδέσει το αεροσκάφος-τηλεκατεύθυνση απευθείας στο Internet με το κινητό σου; Οι πτήσεις που αναγράφονται στο μενού My.Parrot είναι αυτές που έχουν συγχρονιστεί στην cloud υπηρεσία τους.
|
|