|
Post by tsopirs on Mar 28, 2019 0:49:06 GMT 2
Ναι....Τελικά anafi και ελπίζω να μην το μετανιώσω με την extended του .. Από το mi drone η κάμερα θα είναι αναβάθμιση πιστεύω Ωραία αγορά.. Και εγώ από Mi DRONE πηγα... Καμία σχέση Οπότε τι προτείνεις;;θα συνηθίσω εύκολα τον χειρισμό της;;και πάνω που άλλαξα όλα τα αναλώσιμα με καινούργια στο mi..Αύριο αν επιτρέψει ο καιρός θα δοκιμάσω μπαταρίες καινούργιες και αν έρθει η αναφι βλέπω να το τρώει η σκόνη όπως το 380
|
|
|
Post by brouzos on Mar 28, 2019 1:09:47 GMT 2
Ωραία αγορά.. Και εγώ από Mi DRONE πηγα... Καμία σχέση Οπότε τι προτείνεις;;θα συνηθίσω εύκολα τον χειρισμό της;;και πάνω που άλλαξα όλα τα αναλώσιμα με καινούργια στο mi..Αύριο αν επιτρέψει ο καιρός θα δοκιμάσω μπαταρίες καινούργιες και αν έρθει η αναφι βλέπω να το τρώει η σκόνη όπως το 380 Πολύ εύκολη εφαρμογή θα την συνηθίσεις αμέσως..και όπως διαβάζω συνέχεια στις ξένες σελίδες είναι ότι χρήστες παραπάνω από δύο τριών DRONE και ακριβότερες έχουν καταλήξει να πετάνε περισσότερο με την αναφι και να αφήνουν τα αλά στο ραφι
|
|
|
Post by dkokki on Mar 28, 2019 14:19:51 GMT 2
Συνέχεια κατεβαίνει στο Ιταλικό amazon το extended, τι συμβαίναι εκεί πέρα. Πάρτε το, γαμώ τις τιμές.
|
|
zelhs
Junior Member
www.zelhs.gr
|
Post by zelhs on Mar 29, 2019 20:39:13 GMT 2
Ναι....Τελικά anafi και ελπίζω να μην το μετανιώσω με την extended του .. Από το mi drone η κάμερα θα είναι αναβάθμιση πιστεύω Όταν παραλάβεις στείλε να μας πεις, πόσο καιρό έκανε να έρθει κλπ λεπτομέρειες
|
|
|
Post by tsopirs on Mar 29, 2019 20:52:14 GMT 2
Σήμερα ήταν να παραλάβω αλλά δεν με βρήκανε,λάθος έβαλε κατά λάθος ένα 1 μπροστά δηλαδή 11 ψηφία..Άσε που έχω υπηρεσία κιόλας..οπότε αύριο κατά της 12 θα το έχω..Τετάρτη έφυγε από εκεί Παρασκευή για παράδοση με την express..διορία έως 2 του μήνα..Η απλή έως 4 του μηνα
|
|
|
Post by brouzos on Mar 29, 2019 22:56:00 GMT 2
|
|
zelhs
Junior Member
www.zelhs.gr
|
Post by zelhs on Mar 30, 2019 1:28:07 GMT 2
Σήμερα ήταν να παραλάβω αλλά δεν με βρήκανε,λάθος έβαλε κατά λάθος ένα 1 μπροστά δηλαδή 11 ψηφία..Άσε που έχω υπηρεσία κιόλας..οπότε αύριο κατά της 12 θα το έχω..Τετάρτη έφυγε από εκεί Παρασκευή για παράδοση με την express..διορία έως 2 του μήνα..Η απλή έως 4 του μηνα Από Amazon.it ? Kαι πόσο σου πήγε συνολικά με μεταφορικά?
|
|
|
Post by tsopirs on Mar 30, 2019 6:24:07 GMT 2
33.5 ήταν τα express και 12 τα άλλα...εμενα με τα express μου πήγε 678€
|
|
|
Post by tsopirs on Mar 30, 2019 14:06:15 GMT 2
Παρέλαβα σήμερα,έκανα το Unboxing και γερά περιμένω να φορτίσει.να αδειάσω και την extreme pro για να πάω για πτήση ,Θεού θέλοντος και κούρασης μιας και είμαι άυπνος
|
|
|
Post by petersea on Mar 30, 2019 14:13:21 GMT 2
Παρέλαβα σήμερα,έκανα το Unboxing και γερά περιμένω να φορτίσει.να αδειάσω και την extreme pro για να πάω για πτήση ,Θεού θέλοντος και κούρασης μιας και είμαι άυπνος Καλές και απολαυστικές πτήσεις και ακόμα καλύτερες προσγειώσης, από το Amazon it. το πήρες;
|
|
|
Post by tsopirs on Mar 30, 2019 14:37:03 GMT 2
Παρέλαβα σήμερα,έκανα το Unboxing και γερά περιμένω να φορτίσει.να αδειάσω και την extreme pro για να πάω για πτήση ,Θεού θέλοντος και κούρασης μιας και είμαι άυπνος Καλές και απολαυστικές πτήσεις και ακόμα καλύτερες προσγειώσης, από το Amazon it. το πήρες; Ναι..ήταν η καλύτερη τιμη
|
|
|
Post by Frontier on Mar 30, 2019 14:55:03 GMT 2
Παρέλαβα σήμερα,έκανα το Unboxing και γερά περιμένω να φορτίσει.να αδειάσω και την extreme pro για να πάω για πτήση ,Θεού θέλοντος και κούρασης μιας και είμαι άυπνος Καλές πτήσεις και καλές προσγειώσεις.
|
|
zelhs
Junior Member
www.zelhs.gr
|
Post by zelhs on Mar 30, 2019 18:14:38 GMT 2
Παρέλαβα σήμερα,έκανα το Unboxing και γερά περιμένω να φορτίσει.να αδειάσω και την extreme pro για να πάω για πτήση ,Θεού θέλοντος και κούρασης μιας και είμαι άυπνος Όποτε κάνεις πρώτη πτήση, πες μας για ποιότητα εικόνας - video αν είδες κάτι περίεργο, αν ειναι όλα καλά κλπ. Καλορίζικο φίλος!
|
|
|
Post by tsopirs on Mar 30, 2019 18:26:30 GMT 2
Όλα καλά..απλά κάποιες φορές χάνει εστίαση,δεν ξέρω αν κάνω κάτι λάθος..και όταν τραβάω φώτο μου βγάζει στην οθόνη ασπρόμαυρη,αλλά όλα καλά..Δεν μου έβγαλε νέο update μετά που πήγα στην 1.41.. Ήθελα να ρωτήσω πως διμιουργουντε η πανόραμα η η 360 φωτογραφίες ,μικρός πλανήτης κτλ
|
|
|
Post by brouzos on Mar 30, 2019 18:49:28 GMT 2
Όλα καλά..απλά κάποιες φορές χάνει εστίαση,δεν ξέρω αν κάνω κάτι λάθος..και όταν τραβάω φώτο μου βγάζει στην οθόνη ασπρόμαυρη,αλλά όλα καλά..Δεν μου έβγαλε νέο update μετά που πήγα στην 1.41.. Ήθελα να ρωτήσω πως διμιουργουντε η πανόραμα η η 360 φωτογραφίες ,μικρός πλανήτης κτλ Τη εννοείς χάνει εστίαση?πάντα όταν βγάζει φώτο έτσι κάνει.. Τραβάς πανόραμα που βγάζει εάν θημαμε 42 φώτο και μετά στην εφαρμογή πας στην sd card μετά download και σου βγάζει τη θες να φτιάξεις
|
|
|
Post by tsopirs on Mar 30, 2019 19:59:29 GMT 2
Συνήθως το κάνει όταν πάω να αλλάξω από βίντεο σε φώτογραφια..χάνει για λίγο την εστίαση..Στις φωτο που παρατηρώ από την εφαρμογη την ώρα που την τραβάει την δείχνει ασπρόμαυρη..,αλλά την δειχνει κανονικά..θα κάνω ένα ρεσετ την κάμερα για σιγουριά,μήπως έχω κάνει κάποια λάθος ρύθμιση..πολλες ρυθμίσεις και πολλά νέα πράγματα.. Γιατί δεν μου έβγαλε άλλη αναβάθμιση δεν ξέρω..Είμαι στην 1.41..
|
|
|
Post by brouzos on Mar 30, 2019 20:11:01 GMT 2
Συνήθως το κάνει όταν πάω να αλλάξω από βίντεο σε φώτογραφια..χάνει για λίγο την εστίαση..Στις φωτο που παρατηρώ από την εφαρμογη την ώρα που την τραβάει την δείχνει ασπρόμαυρη..,αλλά την δειχνει κανονικά..θα κάνω ένα ρεσετ την κάμερα για σιγουριά,μήπως έχω κάνει κάποια λάθος ρύθμιση..πολλες ρυθμίσεις και πολλά νέα πράγματα.. Γιατί δεν μου έβγαλε άλλη αναβάθμιση δεν ξέρω..Είμαι στην 1.41.. Νορμάλ είναι όσα περιγραφεις Κατά τα αλά πως σου φαίνεται η ακριδουλα?
|
|
|
Post by tsopirs on Mar 30, 2019 20:35:25 GMT 2
Εξαιρετικά ήσυχη...πολύ αργή στις κινήσεις στο κανονικό mode..πάρα πολλές ρυθμίσεις...Όταν κατεβαίνει ,πάει σφαίρα..θα ήθελα μόνο κάτι για να κρεμαω το χειριστήριο στον λαιμό..ακόμη και στα δύο μέτρα πάνω από το κεφάλι φαίνεται πολύ μικρή..με μπερδεύει λίγο το καλιμπραρισμα της πυξίδας ..αλλά πετάει πολύ ομορφα..φοβερό τετρακοπτερο
|
|
|
Post by brouzos on Mar 30, 2019 20:41:48 GMT 2
Εξαιρετικά ήσυχη...πολύ αργή στις κινήσεις στο κανονικό mode..πάρα πολλές ρυθμίσεις...Όταν κατεβαίνει ,πάει σφαίρα..θα ήθελα μόνο κάτι για να κρεμαω το χειριστήριο στον λαιμό..ακόμη και στα δύο μέτρα πάνω από το κεφάλι φαίνεται πολύ μικρή..με μπερδεύει λίγο το καλιμπραρισμα της πυξίδας ..αλλά πετάει πολύ ομορφα..φοβερό τετρακοπτερο Ανέβασε λίγες τις τιμές Γτ όντως είναι σεταρισμενη να κινείται αργα Όντως σχεδόν αθόρυβη..συνήθως χρειάζεται μόνο σε update(καλιμπραρισμα) Να την προσέχεις και την χαίρεσαι 😉😉😉
|
|
|
Post by Frontier on Mar 30, 2019 20:56:06 GMT 2
Συνήθως το κάνει όταν πάω να αλλάξω από βίντεο σε φώτογραφια..χάνει για λίγο την εστίαση..Στις φωτο που παρατηρώ από την εφαρμογη την ώρα που την τραβάει την δείχνει ασπρόμαυρη..,αλλά την δειχνει κανονικά..θα κάνω ένα ρεσετ την κάμερα για σιγουριά,μήπως έχω κάνει κάποια λάθος ρύθμιση..πολλες ρυθμίσεις και πολλά νέα πράγματα.. Γιατί δεν μου έβγαλε άλλη αναβάθμιση δεν ξέρω..Είμαι στην 1.41.. 1.4.1 είναι η πιο πρόσφατη αναβάθμιση για τον Skycontroller, 1.4.0 για την Anafi.
|
|
|
Post by tsopirs on Mar 30, 2019 21:01:59 GMT 2
Συνήθως το κάνει όταν πάω να αλλάξω από βίντεο σε φώτογραφια..χάνει για λίγο την εστίαση..Στις φωτο που παρατηρώ από την εφαρμογη την ώρα που την τραβάει την δείχνει ασπρόμαυρη..,αλλά την δειχνει κανονικά..θα κάνω ένα ρεσετ την κάμερα για σιγουριά,μήπως έχω κάνει κάποια λάθος ρύθμιση..πολλες ρυθμίσεις και πολλά νέα πράγματα.. Γιατί δεν μου έβγαλε άλλη αναβάθμιση δεν ξέρω..Είμαι στην 1.41.. 1.4.1 είναι η πιο πρόσφατη αναβάθμιση για τον Skycontroller, 1.4.0 για την Anafi. Ευχαριστώ Μάνο,οπότε όλα πηγαίνουν καλώς...χαίρομαι
|
|
zelhs
Junior Member
www.zelhs.gr
|
Post by zelhs on Mar 30, 2019 23:07:53 GMT 2
1.4.1 είναι η πιο πρόσφατη αναβάθμιση για τον Skycontroller, 1.4.0 για την Anafi. Ευχαριστώ Μάνο,οπότε όλα πηγαίνουν καλώς...χαίρομαι Ναι όντως δείχνουν όλα να είναι μια χαρά, γιατί για προϊόντα απο amazon έχω αρχίσει να έχω αμφιβολίες πια. Δες κ την ποιότητα των video όταν τραβήξεις κ πες μας. Μπραβο φίλος, να το χαρείς
|
|
|
Post by brouzos on Mar 31, 2019 15:32:02 GMT 2
Πολύ πιο χρήσιμα συμπεράσματα αυτήν την φορα
|
|
|
Post by tsopirs on Mar 31, 2019 17:28:24 GMT 2
Να και ένας μικρός πλανήτης και από εμένα από το κέντρο της Ασπροβάλτας
|
|
|
Post by brouzos on Mar 31, 2019 20:17:31 GMT 2
Να και ένας μικρός πλανήτης και από εμένα από το κέντρο της Ασπροβάλτας Πολύ μικρός είναι και δεν φενεται
|
|
|
Post by tsopirs on Mar 31, 2019 20:20:24 GMT 2
Να και ένας μικρός πλανήτης και από εμένα από το κέντρο της Ασπροβάλτας Πολύ μικρός είναι και δεν φενεται Απέτυχε η αποστολή πάλι..από το tapatalk
|
|
|
Post by dkokki on Apr 1, 2019 17:43:09 GMT 2
καλησπέρα σε όλους, στα προηγούμενα posts σας ανέφερα ότι ήταν να πάρω το Anafi extended από το Amazon.it το οποίο το είχε 650 ευρώ (τώρα EUR 657,99 και προχθές EUR 620,00). Δεν ήμουν βέβαιος τι σημαίνει να το πάρω από Amazon και έτσι έγραψα στην Parrot. Πληροφοριακά σας λέω λοιπόν ότι όποιος θέλει να το πάρει και είναι Prime (όχι από μεταπωλητή), όπως είπε και ο παραπάνω φίλος, η Parrot το δέχεται σαν να το έχεις πάρει από εκεί. Άρα χτυπήστε το άφοβα για εμένα. Εγώ λοιπόν το πήρα και το ξανάστειλα πίσω για το λόγο ότι έκανα βλακεία στο μπες-βγες στις μπαταρίες όταν το φόρτιζα και λύγισε το επάνω αριστερό pinaki, με αποτέλεσμα να μην ανοίγει το drone με καμιά από τις μπαταρίες. Με καθαρό μυαλό τελικά βρήκα που είναι το πρόβλημα όπως είπα (pinaki), το ίσιωσα και δούλευε μια χαρά. Δεν το κατάλαβα το πότε έγινε. Πήρα όμως την απόφαση να το στείλω πίσω στην Amazon.it και είδη αύριο περιμένω το καινούργιο. Θα μπορούσα να κρατήσω το παλιό, χωρίς κανένα πρόβλημα. Αυτό που θέλω να σας πω είναι, ότι τα mail που έστειλα στο Ιταλικό Amazon, οι απαντήσεις τους ήταν μέσα σε μια ώρα και μάλιστα αυτοί μου πρότειναν να το γυρίσω και ένας καινούργιος φίλος τον οποίο τον ευχαριστώ πολύ για τη βοήθεια του. Αύριο λοιπόν το περιμένω γιατί μου το στέλνουν Express shipping (1-2 μέρες) Σας επισυνάπτω μία φωτογραφία με λυγισμένο το pinaki και το link του φίλου Φάνη που είχε το ίδιο πρόβλημα μ'εμένα πριν καιρό, για όποιον θα έχει το ίδιο πρόβλημα. (Ποτέ να μην συμβεί) ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΤΟ ΜΠΕΣ ΒΓΕΣ ΤΩΝ ΜΠΑΤΑΡΙΩΝ ΓΙΑ ΕΜΑΣ ΤΟΥΣ ΝΕΟΥΣ Να είστε καλά και καλές πτήσεις σε όλα τα παιδιά !!!
|
|
|
Post by petersea on Apr 1, 2019 20:48:11 GMT 2
καλησπέρα σε όλους, στα προηγούμενα posts σας ανέφερα ότι ήταν να πάρω το Anafi extended από το Amazon.it το οποίο το είχε 650 ευρώ (τώρα EUR 657,99 και προχθές EUR 620,00). Δεν ήμουν βέβαιος τι σημαίνει να το πάρω από Amazon και έτσι έγραψα στην Parrot. Πληροφοριακά σας λέω λοιπόν ότι όποιος θέλει να το πάρει και είναι Prime (όχι από μεταπωλητή), όπως είπε και ο παραπάνω φίλος, η Parrot το δέχεται σαν να το έχεις πάρει από εκεί. Άρα χτυπήστε το άφοβα για εμένα. Εγώ λοιπόν το πήρα και το ξανάστειλα πίσω για το λόγο ότι έκανα βλακεία στο μπες-βγες στις μπαταρίες όταν το φόρτιζα και λύγισε το επάνω αριστερό pinaki, με αποτέλεσμα να μην ανοίγει το drone με καμιά από τις μπαταρίες. Με καθαρό μυαλό τελικά βρήκα που είναι το πρόβλημα όπως είπα (pinaki), το ίσιωσα και δούλευε μια χαρά. Δεν το κατάλαβα το πότε έγινε. Πήρα όμως την απόφαση να το στείλω πίσω στην Amazon.it και είδη αύριο περιμένω το καινούργιο. Θα μπορούσα να κρατήσω το παλιό, χωρίς κανένα πρόβλημα. Αυτό που θέλω να σας πω είναι, ότι τα mail που έστειλα στο Ιταλικό Amazon, οι απαντήσεις τους ήταν μέσα σε μια ώρα και μάλιστα αυτοί μου πρότειναν να το γυρίσω και ένας καινούργιος φίλος τον οποίο τον ευχαριστώ πολύ για τη βοήθεια του. Αύριο λοιπόν το περιμένω γιατί μου το στέλνουν Express shipping (1-2 μέρες) Σας επισυνάπτω μία φωτογραφία με λυγισμένο το pinaki και το link του φίλου Φάνη που είχε το ίδιο πρόβλημα μ'εμένα πριν καιρό, για όποιον θα έχει το ίδιο πρόβλημα. (Ποτέ να μην συμβεί) ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΤΟ ΜΠΕΣ ΒΓΕΣ ΤΩΝ ΜΠΑΤΑΡΙΩΝ ΓΙΑ ΕΜΑΣ ΤΟΥΣ ΝΕΟΥΣ Να είστε καλά και καλές πτήσεις σε όλα τα παιδιά !!! View AttachmentΚαλές πτήσεις λοιπόν και ακόμα καλύτερες προσγειώσης εύχομαι και εσύ να το απολαύσεις, μεγαλώνει βλέπω η παρέα του anafi!!! 😊
|
|
|
Post by brouzos on Apr 1, 2019 21:02:51 GMT 2
Θεωρείται πλέον ένα οριμο ολοκληρωμένο DRONE σε πολύ καλύτερη τιμή από την μέρα που εμφανίστηκε οπότε πλέον περνει το μερίδιο που του αντιστοιχεί στην αγορα
|
|
|
Post by tsopirs on Apr 1, 2019 22:05:56 GMT 2
Έχει βρει κανείς την θήκη που έχει το anafi η κανονική έκδοση για το drone??αν θέλω να πετάξω με το κινητό,να μην κουβαλώ ολόκληρο τσαντάκι.
|
|