|
Post by dimitrisp on Jul 11, 2018 20:45:24 GMT 2
Σήμερα έκανα μια δοκιμή με 30km αέρα και τα πήγε μια χαρά. Γράφτηκε μόνο ένα video γιατί μάλλον κάποιο πρόβλημα πρέπει να είχε ή sd κάρτα και το δεύτερο ενώ έδειχνε να γράφει δεν σταματούσε η εγγραφή ό,τι και να έκανα. Θα πάρω νέα sd και θα δοκιμάσω ξανά.
|
|
|
Post by loykas82 on Jul 12, 2018 20:10:34 GMT 2
Καλησπερα συμφορουμιτες.Επαθα το εξης σοκ. Ανοιγω το σκαφος σε μια μικρη αλανα εντος κατοικημενης περιοχης.Σηκωσα το σκαφος περιπου στα 2 μετρα και σε αποσταση 4 μετρων.Η τηλεμετρια εδειχνε 6 μετρα υψος και αποσταση 4 μετρα.Προσγειωνω το σκαφος και η τηλεμετρια εδειξε 4 μετρα υψος και 1 μετρο αποσταση.Αυτο με τη λαθος ενδειξη στο υψος που μπορει να οφειλεται; Κατα τη προσωπικη μου γνωμη 2 ειναι οι πιθανες αιτιες. Α)Κακο καλιμπραρισμα Β)Παρεμβολες οι οποιες δεν εγιναν ορατες στην οθονη. Εσεις τι λετε;
|
|
|
Post by sotirist on Jul 12, 2018 22:52:19 GMT 2
Καλησπερα συμφορουμιτες.Επαθα το εξης σοκ. Ανοιγω το σκαφος σε μια μικρη αλανα εντος κατοικημενης περιοχης.Σηκωσα το σκαφος περιπου στα 2 μετρα και σε αποσταση 4 μετρων.Η τηλεμετρια εδειχνε 6 μετρα υψος και αποσταση 4 μετρα.Προσγειωνω το σκαφος και η τηλεμετρια εδειξε 4 μετρα υψος και 1 μετρο αποσταση.Αυτο με τη λαθος ενδειξη στο υψος που μπορει να οφειλεται; Κατα τη προσωπικη μου γνωμη 2 ειναι οι πιθανες αιτιες. Α)Κακο καλιμπραρισμα Β)Παρεμβολες οι οποιες δεν εγιναν ορατες στην οθονη. Εσεις τι λετε; loykas82, άποψη μου το Α) ή το Β) ή Α+Β 🙂🙂🙂🙂 δηλ σωστός..
|
|
|
Post by loykas82 on Jul 13, 2018 19:52:12 GMT 2
Καλησπερα στη παρεα.Εδω καποια πλανα.
|
|
|
Post by loykas82 on Jul 16, 2018 20:45:10 GMT 2
|
|
|
Post by loykas82 on Jul 16, 2018 20:48:06 GMT 2
|
|
|
Post by sotirist on Jul 16, 2018 21:19:34 GMT 2
Μπράβο Λουκά! Τελικά οι φωτο του 501 είναι σούπερ, για την κατηγορία της κάμερας του παντα😉
|
|
|
Post by loykas82 on Jul 16, 2018 21:35:59 GMT 2
Μπράβο Λουκά! Τελικά οι φωτο του 501 είναι σούπερ, για την κατηγορία της κάμερας του παντα😉 Και τα βιντεο του ειναι τρομερα απλα θελει μαεστρια στο χειρισμο του.Η απουσια gimbal σε εκπαιδευει να πετας σταθερα και γλυκα για να βγαλεις ενα καλο αποτελεσμα.
|
|
|
Post by loykas82 on Jul 17, 2018 20:35:45 GMT 2
Καλησπερα συμφορουμιτες. Εδω καποια πλανα απο τη χθεσινη πτηση.
|
|
|
Post by sotirist on Jul 18, 2018 19:58:16 GMT 2
Καλησπερα συμφορουμιτες. Εδω καποια πλανα απο τη χθεσινη πτηση. Το βίντεο είναι πολύ καλό από όλες τις απόψεις...του λείπει μόνο ένα ...... gimbal για να γίνει τελειο🙃🙃🙃 αστειεύομαι βέβαια και το τοπίο φοβερο λεμε Σ
|
|
|
Post by loykas82 on Jul 18, 2018 20:04:56 GMT 2
Καλησπερα συμφορουμιτες. Εδω καποια πλανα απο τη χθεσινη πτηση. Το βίντεο είναι πολύ καλό από όλες τις απόψεις...του λείπει μόνο ένα ...... gimbal για να γίνει τελειο🙃🙃🙃 αστειεύομαι βέβαια και το τοπίο φοβερο λεμε Σ Ευχαριστω sotirist.Αυριο θα ξαναπαω στο ιδιο μερος αλλα θα εξερευνησω περισσοτερο αυτο το στολιδι.
|
|
|
Post by sotirist on Jul 18, 2018 20:09:53 GMT 2
Το βίντεο είναι πολύ καλό από όλες τις απόψεις...του λείπει μόνο ένα ...... gimbal για να γίνει τελειο🙃🙃🙃 αστειεύομαι βέβαια και το τοπίο φοβερο λεμε Σ Ευχαριστω sotirist.Αυριο θα ξαναπαω στο ιδιο μερος αλλα θα εξερευνησω περισσοτερο αυτο το στολιδι. Όταν χειριζομαι το 501 φιλε Λουκά, όπως και συ, χαϊδεύω τα χειριστήρια, εκμεταλλεύομαι την κινηση στους 6 άξονες για να πετύχω yaw/tilt, αλλά τελικά το τέλειο βίντεο δεν το έχω καταφέρει, χωρίς εξωτερικές επεμβάσεις (editing). Κρίμα που η hubsan δεν το βγάζει με έστω κάποια σταθεροποίηση. Περιμενουμε τα βίντεο σου🙂🙂🙂
|
|
|
Post by loykas82 on Jul 18, 2018 20:20:59 GMT 2
Ευχαριστω sotirist.Αυριο θα ξαναπαω στο ιδιο μερος αλλα θα εξερευνησω περισσοτερο αυτο το στολιδι. Όταν χειριζομαι το 501 φιλε Λουκά, όπως και συ, χαϊδεύω τα χειριστήρια, εκμεταλλεύομαι την κινηση στους 6 άξονες για να πετύχω yaw/tilt, αλλά τελικά το τέλειο βίντεο δεν το έχω καταφέρει, χωρίς εξωτερικές επεμβάσεις (editing). Κρίμα που η hubsan δεν το βγάζει με έστω κάποια σταθεροποίηση. Περιμενουμε τα βίντεο σου🙂🙂🙂 Αυτο το πετυχα sotirist αλλα σε κοντινη αποσταση κανοντας δοκιμε χωρις ομως να υπαρχει καποιο αξιοθεατο.
|
|
|
Post by sotirist on Jul 18, 2018 20:51:05 GMT 2
Όταν χειριζομαι το 501 φιλε Λουκά, όπως και συ, χαϊδεύω τα χειριστήρια, εκμεταλλεύομαι την κινηση στους 6 άξονες για να πετύχω yaw/tilt, αλλά τελικά το τέλειο βίντεο δεν το έχω καταφέρει, χωρίς εξωτερικές επεμβάσεις (editing). Κρίμα που η hubsan δεν το βγάζει με έστω κάποια σταθεροποίηση. Περιμενουμε τα βίντεο σου🙂🙂🙂 Αυτο το πετυχα sotirist αλλα σε κοντινη αποσταση κανοντας δοκιμε χωρις ομως να υπαρχει καποιο αξιοθεατο. Εάν εχεις το σχετικό βίντεο θα ήταν ενδιαφέρον 🙂
|
|
|
Post by loykas82 on Jul 19, 2018 21:07:31 GMT 2
Αυτο το πετυχα sotirist αλλα σε κοντινη αποσταση κανοντας δοκιμε χωρις ομως να υπαρχει καποιο αξιοθεατο. Εάν εχεις το σχετικό βίντεο θα ήταν ενδιαφέρον 🙂 Δυστυχως οχι αλλα υπαρχουν πλανα απο τη σημερινη πτηση οπου αναμενω να ανεβουν
|
|
|
Post by loykas82 on Jul 20, 2018 7:20:54 GMT 2
Καλημερα.Εδω ολοκληρη η πτηση χωρις καμια επεξεργασια.
|
|
|
Post by sotirist on Jul 20, 2018 19:55:52 GMT 2
Καλημερα.Εδω ολοκληρη η πτηση χωρις καμια επεξεργασια. Μπράβο σου Λουκά! Πραγματικά πολύ εντυπωσιακά χρώματα, σύλληψη, φωτεινότητα, όλα σούπερ, επιλογή χώρου και ώρας και χειρισμός άψογος, είσαι για οπερατέρ νομίζω...🙄 Αντε και εις ανώτερα 🙂🙂🙂 Εγω βέβαια επιμένω, του λείπει ένα gimbal... Άποψη μου παντα...
|
|
|
Post by loykas82 on Jul 21, 2018 17:47:53 GMT 2
Καλημερα.Εδω ολοκληρη η πτηση χωρις καμια επεξεργασια. Μπράβο σου Λουκά! Πραγματικά πολύ εντυπωσιακά χρώματα, σύλληψη, φωτεινότητα, όλα σούπερ, επιλογή χώρου και ώρας και χειρισμός άψογος, είσαι για οπερατέρ νομίζω...🙄 Αντε και εις ανώτερα 🙂🙂🙂 Εγω βέβαια επιμένω, του λείπει ένα gimbal... Άποψη μου παντα... Σωτηρη σε ευχαριστω για τα καλα σου λογια αλλα νομιζω οτι δε κανω για οπερατερ. Κατι σχετικο τωρα για το χειρισμο απο το χειριστηριο. Τα στικ τα χειριζεσται με ενα δακτυλο η με δυο; Το ρωταω αυτο γιατι ειχα συζητηση με συναδελφο που πετα ελικοπτερο και μου ειπε να προσπαθησω να χειριζομαι τα στικ με κρατημα τους απο τον αντιχειρα και το δεικτη. Ποια η αποψη σας;
|
|
|
Post by sotirist on Jul 21, 2018 18:58:52 GMT 2
Μπράβο σου Λουκά! Πραγματικά πολύ εντυπωσιακά χρώματα, σύλληψη, φωτεινότητα, όλα σούπερ, επιλογή χώρου και ώρας και χειρισμός άψογος, είσαι για οπερατέρ νομίζω...🙄 Αντε και εις ανώτερα 🙂🙂🙂 Εγω βέβαια επιμένω, του λείπει ένα gimbal... Άποψη μου παντα... Σωτηρη σε ευχαριστω για τα καλα σου λογια αλλα νομιζω οτι δε κανω για οπερατερ. Κατι σχετικο τωρα για το χειρισμο απο το χειριστηριο. Τα στικ τα χειριζεσται με ενα δακτυλο η με δυο; Το ρωταω αυτο γιατι ειχα συζητηση με συναδελφο που πετα ελικοπτερο και μου ειπε να προσπαθησω να χειριζομαι τα στικ με κρατημα τους απο τον αντιχειρα και το δεικτη. Ποια η αποψη σας; Ότι σε βολεύει είναι η καλύτερη απάντηση νομίζω, αν και με τον αντίχειρα μόνο σου περισσεύουν οι δείκτες για τον χειρισμό των κουμπιών / χειριστηριων στην πλάτη του χειριστηριου(shoulder). Τωρα το 501 στο απλό ΤΧ δεν έχει τίποτα εκεί, αλλά είναι εξαίρεση νομίζω. Σ Update: Από περιέργεια το δοκίμασα σήμερα, σε πολλά ΤΧ, εμένα δεν με βολεύει με την καμμία. Στο 501 που είναι μεγάλο σε όγκο, υπάρχει θέμα απόστασης να φέρεις τους δείκτες στα sticks και να βαστάς σταθερό το σώμα.
|
|
|
Post by loykas82 on Jul 22, 2018 12:16:59 GMT 2
Σωτηρη σε ευχαριστω για τα καλα σου λογια αλλα νομιζω οτι δε κανω για οπερατερ. Κατι σχετικο τωρα για το χειρισμο απο το χειριστηριο. Τα στικ τα χειριζεσται με ενα δακτυλο η με δυο; Το ρωταω αυτο γιατι ειχα συζητηση με συναδελφο που πετα ελικοπτερο και μου ειπε να προσπαθησω να χειριζομαι τα στικ με κρατημα τους απο τον αντιχειρα και το δεικτη. Ποια η αποψη σας; Ότι σε βολεύει είναι η καλύτερη απάντηση νομίζω, αν και με τον αντίχειρα μόνο σου περισσεύουν οι δείκτες για τον χειρισμό των κουμπιών / χειριστηριων στην πλάτη του χειριστηριου(shoulder). Τωρα το 501 στο απλό ΤΧ δεν έχει τίποτα εκεί, αλλά είναι εξαίρεση νομίζω. Σ Update: Από περιέργεια το δοκίμασα σήμερα, σε πολλά ΤΧ, εμένα δεν με βολεύει με την καμμία. Στο 501 που είναι μεγάλο σε όγκο, υπάρχει θέμα απόστασης να φέρεις τους δείκτες στα sticks και να βαστάς σταθερό το σώμα. Σωτηρη πιθανον να το δοκιμασω αυριο σε πτηση.Θα αναφερω αν με βολεψει η οχι και θα συγκρινω τις ληψει βιντεο για να δω αν ειχα καλυτερα η χειροτερα βιντεο
|
|
|
Post by Hlias Virtual rise-SUN-set on Jul 23, 2018 11:23:39 GMT 2
Το Σ/Κ πήγα θάλασσα και έκανα πτήση, κάποια στιγμή στην προσπάθεια προσγείωσης σε ένα σχετικά περιορισμένο χώρο ενός γιαπί είχε μια σχετική αστάθεια (δεν ξέρω γιατί) και χτύπησε σε μια κολόνα, δεν ήταν δυνατό χτύπημα αλλά έσπασε η μια μανάτη έλικα, μια από τις "χρυσαφί". Όπως την βλέπω (ίσως και να είναι ιδέα μου) μου φαίνεται ότι το υλικό της είναι πιο σκληρό από τις άλλες που έχω, τις μαύρες, δεν λυγίζει τόσο, σαν να μην είναι τόσο εύκαμπτη, έχετε προσέξει κάτι ανάλογα μεταξύ των σετ; Έβαλα μια άλλη επιτόπου και το πέταξα πάλι, όλα καλά ήταν, αν δεν με ενοχλεί η εμφάνιση (ανόμοια χρώματα) πρέπει να αλλάξω και τις άλλες; Ένα άλλο θέμα που θέλω να πω, παρατήρησα κάτι στο εμπρός δεξιό μοτέρ, όταν πιάνω την έλικα στο κέντρο και την κουνάω πέρα-δώθε (όχι γύρισμα) έχει ένα μικρό τζόγο ενώ τα άλλα τρία δεν το έχουν, το είδα πριν την πτήση, δεν κατάλαβα κάτι άλλο, ούτε κανέναν παράξενο θόρυβο, το φοβήθηκα αλλά με ρίσκο το πέταξα και πάνω από θάλασσα. Οι γνώστες μήπως ξέρετε αν είναι τα "προεόρτια" θανάτου μοτέρ; να ξέρω τι να κάνω, θα παραγγείλω αλλά έως τότε μήπως επιβάλλεται καθήλωση; Attachments:
|
|
|
Post by dimitrisp on Jul 23, 2018 11:34:43 GMT 2
Πριν λίγες μέρες κάναμε ένα τεστ παρέα με το mavic pro του αδερφού μου. Αν το δικό μας είχε gimbal και stabilizer θα ήταν κορυφαίο. Πτητικά τουλάχιστον δεν υστερεί καθόλου.
|
|
|
Post by Frontier on Jul 23, 2018 16:52:43 GMT 2
Το Σ/Κ πήγα θάλασσα και έκανα πτήση, κάποια στιγμή στην προσπάθεια προσγείωσης σε ένα σχετικά περιορισμένο χώρο ενός γιαπί είχε μια σχετική αστάθεια (δεν ξέρω γιατί) και χτύπησε σε μια κολόνα, δεν ήταν δυνατό χτύπημα αλλά έσπασε η μια μανάτη έλικα, μια από τις "χρυσαφί". Όπως την βλέπω (ίσως και να είναι ιδέα μου) μου φαίνεται ότι το υλικό της είναι πιο σκληρό από τις άλλες που έχω, τις μαύρες, δεν λυγίζει τόσο, σαν να μην είναι τόσο εύκαμπτη, έχετε προσέξει κάτι ανάλογα μεταξύ των σετ; Έβαλα μια άλλη επιτόπου και το πέταξα πάλι, όλα καλά ήταν, αν δεν με ενοχλεί η εμφάνιση (ανόμοια χρώματα) πρέπει να αλλάξω και τις άλλες; Αν οι έλικες διαφέρουν μόνο στο χρώμα και πουθενά αλλού (π.χ δεν έχουν διαφορετικό προφίλ κλίσης), δεν τίθεται ζήτημα αλλαγής (καθαρά αισθητικό είναι το θέμα). Στην θέση σου θα άνοιγα το H501S και θα έλεγχα στο συγκεκριμένο μοτέρ μήπως έχει ξεβιδώσει ή χρειάζονται κάποια ρύθμιση τα spacers που βρίσκονται κάτω από αυτό (κάτι μεταλλικοί δακτύλιοι που βρίσκονται μεταξύ του πλαστικού σώματος και του μοτέρ).
|
|
|
Post by loykas82 on Jul 23, 2018 17:37:33 GMT 2
Πριν λίγες μέρες κάναμε ένα τεστ παρέα με το mavic pro του αδερφού μου. Αν το δικό μας είχε gimbal και stabilizer θα ήταν κορυφαίο. Πτητικά τουλάχιστον δεν υστερεί καθόλου. Η αποψη μου ειναι αν και εφοσον δεν εχεις επεξεργαστει τα χρωματα οτι το 501s εχει καλυτερη καμερα η οποια γραφει καλυτερα. Τωρα για το gimbal ναι συμφωνω αλλα μη ξεχνας οτι αν ειχε θα ανεβαινει και το κοστος του αεροσκαφους.Μπορει στο μελλον το σκαφος να υποστει καποια αναβαθμιση απο την ιδια τη hubsan.
|
|
|
Post by Hlias Virtual rise-SUN-set on Jul 24, 2018 15:49:16 GMT 2
Frontier: Στην θέση σου θα άνοιγα το H501S και θα έλεγχα στο συγκεκριμένο μοτέρ μήπως έχει ξεβιδώσει ή χρειάζονται κάποια ρύθμιση τα spacers που βρίσκονται κάτω από αυτό (κάτι μεταλλικοί δακτύλιοι που βρίσκονται μεταξύ του πλαστικού σώματος και του μοτέρ). Άνοιξα το τμήμα που είναι το μοτέρ (Α εμπρός δεξιό)... οι βίδες ήταν κανονικά σφιγμένες, το τράβηξα έξω όσο φτάνει αλλά δεν έχω καταλάβει-δει τι είναι τα spacers, το μοτέρ πατάει απευθείας πάνω στο πλαστικό, το μόνο μεταλλικό είναι η ασφάλεια στον άξονα στο κάτω μέρος.Όμως δεν σώζεται η κατάσταση, θέλω άλλο μοτέρ, όταν γυρίζω (χωρίς έλικες) τα άλλα ακούγεται ένα γλυκό "ββζζζζζ" ενώ σε αυτό ακούγεται κάτι "αδρή" σαν γρατζούνισμα. Στο μεταξύ είδα ότι τα καλώδια είναι τσίμα-τσίμα, πράγμα που σημαίνει ότι θέλει λύσιμο όλο το κάτω μέρος... ρε τους παλιοκινέζους χάθηκε ο κόσμος να αφήσουν 2-3 cm περιθώριο; Το Α ποιο είναι για να μην ψάχνω, CW ή CCW μπορεί κάποιος να γράψει; ...αν και θα παραγγείλω και τα δύο να υπάρχουν. Ακόμη, από την εμπειρία σας μπορεί να πετάξει έστω για λίγα λεπτά ή είναι πολύ επικίνδυνο; Attachments:
|
|
|
Post by loykas82 on Jul 24, 2018 16:47:31 GMT 2
Frontier: Στην θέση σου θα άνοιγα το H501S και θα έλεγχα στο συγκεκριμένο μοτέρ μήπως έχει ξεβιδώσει ή χρειάζονται κάποια ρύθμιση τα spacers που βρίσκονται κάτω από αυτό (κάτι μεταλλικοί δακτύλιοι που βρίσκονται μεταξύ του πλαστικού σώματος και του μοτέρ). Άνοιξα το τμήμα που είναι το μοτέρ (Α εμπρός δεξιό)... οι βίδες ήταν κανονικά σφιγμένες, το τράβηξα έξω όσο φτάνει αλλά δεν έχω καταλάβει-δει τι είναι τα spacers, το μοτέρ πατάει απευθείας πάνω στο πλαστικό, το μόνο μεταλλικό είναι η ασφάλεια στον άξονα στο κάτω μέρος.Όμως δεν σώζεται η κατάσταση, θέλω άλλο μοτέρ, όταν γυρίζω (χωρίς έλικες) τα άλλα ακούγεται ένα γλυκό "ββζζζζζ" ενώ σε αυτό ακούγεται κάτι "αδρή" σαν γρατζούνισμα. Στο μεταξύ είδα ότι τα καλώδια είναι τσίμα-τσίμα, πράγμα που σημαίνει ότι θέλει λύσιμο όλο το κάτω μέρος... ρε τους παλιοκινέζους χάθηκε ο κόσμος να αφήσουν 2-3 cm περιθώριο; Το Α ποιο είναι για να μην ψάχνω, CW ή CCW μπορεί κάποιος να γράψει; ...αν και θα παραγγείλω και τα δύο να υπάρχουν. Ακόμη, από την εμπειρία σας μπορεί να πετάξει έστω για λίγα λεπτά ή είναι πολύ επικίνδυνο; Εδω εισαι Ηλια. goo.gl/images/3ekYvx
|
|
|
Post by loykas82 on Jul 24, 2018 20:30:57 GMT 2
Επιστρεφω απο πτηση στο γνωστο σημειο(Παρκο Τριτση,Ιλιον Αττικης). Οι παρεμβολες σημερα ειχαν τη τιμητικη τους οπως και λιγο αερακι.Τα καταφερα ομως εφτασα στα 400 και εχασα σημα.Παρατηρησα ομως κατι.Καθως εχασα το σημα το σκαφος συνεχισε τη πορεια την οποια ειχε απο τη τελευταια επικοινωνια με το Τ/Χ.Φοβηθηκα και ενεργοποιησα το RTH. Αυτα για σημερα.
|
|
|
Post by panandreas on Jul 31, 2018 12:23:29 GMT 2
Επιστρεφω απο πτηση στο γνωστο σημειο(Παρκο Τριτση,Ιλιον Αττικης). Οι παρεμβολες σημερα ειχαν τη τιμητικη τους οπως και λιγο αερακι.Τα καταφερα ομως εφτασα στα 400 και εχασα σημα.Παρατηρησα ομως κατι.Καθως εχασα το σημα το σκαφος συνεχισε τη πορεια την οποια ειχε απο τη τελευταια επικοινωνια με το Τ/Χ.Φοβηθηκα και ενεργοποιησα το RTH. Αυτα για σημερα. Όταν λες ότι έχασες σήμα προφανώς εννοείς σήμα FPV (εικόνα) γιατί αν είχες χάσει το σήμα 2.4 (control) δεν θα έπιανε το RTH.
|
|
|
Post by loykas82 on Jul 31, 2018 16:22:17 GMT 2
Επιστρεφω απο πτηση στο γνωστο σημειο(Παρκο Τριτση,Ιλιον Αττικης). Οι παρεμβολες σημερα ειχαν τη τιμητικη τους οπως και λιγο αερακι.Τα καταφερα ομως εφτασα στα 400 και εχασα σημα.Παρατηρησα ομως κατι.Καθως εχασα το σημα το σκαφος συνεχισε τη πορεια την οποια ειχε απο τη τελευταια επικοινωνια με το Τ/Χ.Φοβηθηκα και ενεργοποιησα το RTH. Αυτα για σημερα. Όταν λες ότι έχασες σήμα προφανώς εννοείς σήμα FPV (εικόνα) γιατί αν είχες χάσει το σήμα 2.4 (control) δεν θα έπιανε το RTH. Λοιπον εκανα τους πειραματισμους μου. Οταν χανετε το fpv δε κανει RTH.Για να κανει RTH εκλεισα το χειριστηριο και εκανε. Αρα οταν χαθει η επικοινωνια μεταξυ ΤΧ και σκαφους κανει RTH.
|
|
|
Post by sotirist on Jul 31, 2018 16:45:14 GMT 2
Όταν λες ότι έχασες σήμα προφανώς εννοείς σήμα FPV (εικόνα) γιατί αν είχες χάσει το σήμα 2.4 (control) δεν θα έπιανε το RTH. Λοιπον εκανα τους πειραματισμους μου. Οταν χανετε το fpv δε κανει RTH.Για να κανει RTH εκλεισα το χειριστηριο και εκανε. Αρα οταν χαθει η επικοινωνια μεταξυ ΤΧ και σκαφους κανει RTH. Εάν χαθεί το FPV σήμα στα 5,8 Ghz το σκάφος δεν κάνει RTH Εάν χαθεί το σήμα Τ/Χ στα 2,4 κάνει RTH μόνο του.
Διαβάστε λίγο τα προηγούμενα posts σε αυτό το νήμα, έχουν πολλές πληροφορίες και εμπειρία (:
Σ
|
|