|
Post by Hlias Virtual rise-SUN-set on Jul 4, 2018 17:01:42 GMT 2
Μολις παρελαβα και το ανοιγμα εγινε στο αμαξι. Χεχεχε Δεν κρατιόσουν ε!!! Άντε καλές πτήσεις με προσοχή...
|
|
|
Post by loykas82 on Jul 4, 2018 17:15:00 GMT 2
Ευχαριστω παιδια.Σα μωρο εκανα χεχε. Το κουτι το κοιταζω ξανα και ξανα.501S γραφει.Πουθενα 501SS.
|
|
|
Post by Hlias Virtual rise-SUN-set on Jul 4, 2018 17:33:48 GMT 2
Ευχαριστω παιδια.Σα μωρο εκανα χεχε. Το κουτι το κοιταζω ξανα και ξανα.501S γραφει.Πουθενα 501SS. Τους έμεινε στοκ από S ...όπως είπε ο Σωτήρης εδώ και ένα χρόνο δεν υπάρχει S.
|
|
|
Post by loykas82 on Jul 4, 2018 17:43:11 GMT 2
Μια ερωτηση.Το αυτοκολητο της καμερας το βγαζω; Επισης εχει κατι σα προστατευτικο μαυρο στη συσκευασια.Χρησιμευει καπου αυτο;
|
|
|
Post by john1975 on Jul 4, 2018 19:54:09 GMT 2
Ξανά επανέρχομαι μετά από πτήση με σπαστές έλικες. Το drone γίνεται ποιό νευρικό τα μοτέρ ζεσταίνονται ο χρόνος πτήσης μειώθηκε κατά 4 λεπτά και μπαταρία ποιό ζεστή από το κανονικό, περισσότερος θόρυβος και λίγο ποιό ασταθές βίντεο. Λόγος υπάρξεις μαζί μας να τιν πούμε σε κανέναν που έχει dji ή anafi ότι έχουμε και εμείς σπαστους έλικες. Βάζουμε πάλι τους κανονικούς για καλύτερες πτήσης. Ηλία περιμένω και δικές σου εντυπώσεις.
|
|
|
Post by loykas82 on Jul 4, 2018 20:08:31 GMT 2
Πρωτη πτηση και εντυπωσεις. Πεταγμα σε κοντινη πλατεια σε σημειο που δεν υπηρχε ψυχη.Δε το απομακρυνα λογω του οτι φοβομουν αλλα και για να δω αντιδρασεις(αποσταση περι τα 30 μετρα). Η πρωτη παρατηρηση ειναι οτι ειναι αρκετα σπιντατο αλλα και νευρικο με το παραμικρο. Δευτερη παρατηρηση ειναι οτι η καμερα εχει πολυ καλη αποκριση δεδομενου του κοστους του σκαφους. Τριτη παρατηρηση κατι που δε μου αρεσε.Στο χωρο που τοποθετουμε τη μπαταρια ειναι πολυ στριμωγμενα τα πραγματα σε σημειο να δυσκολευει το κλεισιμο του καπακιου. Τεταρτη παρατηση οτι στη λειτουργια RTH το σκαφος ανεβηκε στα 10 και κατι μετρα. Πεμπτη παρατηρηση ειναι οτι τα μοτερ δεν οπλιζουν αν δε πιασει 3 δορυφορους GPS αν δε κανω λαθος στο νουμερο. Συμπερασματα. Το σκαφος θελει καποια σχετικη εμπειρια.Το χανει καποιος για πλακα. Η καμερα ειναι πολυ καλη για καποιον που δεν εχει ιδιαιτερες απαιτησεις. Τελικα ανυπομονω να ερθει η αυριανη να ξαναβγω για πτηση σε αλλο ανοιχτο χωρο.
|
|
|
Post by loykas82 on Jul 4, 2018 20:14:43 GMT 2
Πρωτη πτηση και εντυπωσεις. Πεταγμα σε κοντινη πλατεια σε σημειο που δεν υπηρχε ψυχη.Δε το απομακρυνα λογω του οτι φοβομουν αλλα και για να δω αντιδρασεις(αποσταση περι τα 30 μετρα). Η πρωτη παρατηρηση ειναι οτι ειναι αρκετα σπιντατο αλλα και νευρικο με το παραμικρο. Δευτερη παρατηρηση ειναι οτι η καμερα εχει πολυ καλη αποκριση δεδομενου του κοστους του σκαφους. Τριτη παρατηρηση κατι που δε μου αρεσε.Στο χωρο που τοποθετουμε τη μπαταρια ειναι πολυ στριμωγμενα τα πραγματα σε σημειο να δυσκολευει το κλεισιμο του καπακιου. Τεταρτη παρατηση οτι στη λειτουργια RTH το σκαφος ανεβηκε στα 10 και κατι μετρα. Πεμπτη παρατηρηση ειναι οτι τα μοτερ δεν οπλιζουν αν δε πιασει 3 δορυφορους GPS αν δε κανω λαθος στο νουμερο. Συμπερασματα. Το σκαφος θελει καποια σχετικη εμπειρια.Το χανει καποιος για πλακα. Η καμερα ειναι πολυ καλη για καποιον που δεν εχει ιδιαιτερες απαιτησεις. Τελικα ανυπομονω να ερθει η αυριανη να ξαναβγω για πτηση σε αλλο ανοιχτο χωρο. Επισης ξεχασα να αναφερω οτι οταν πλησιαζα κτιρια το οχημα εχανε τη θεση δλδ στην αιωρηση δε καθοταν τραβαγε ειτε δεξια αριστετα ειτε μπρος πισω.
|
|
|
Post by Hlias Virtual rise-SUN-set on Jul 4, 2018 21:06:59 GMT 2
Ξανά επανέρχομαι μετά από πτήση με σπαστές έλικες. Το drone γίνεται ποιό νευρικό τα μοτέρ ζεσταίνονται ο χρόνος πτήσης μειώθηκε κατά 4 λεπτά και μπαταρία ποιό ζεστή από το κανονικό, περισσότερος θόρυβος και λίγο ποιό ασταθές βίντεο. Λόγος υπάρξεις μαζί μας να τιν πούμε σε κανέναν που έχει dji ή anafi ότι έχουμε και εμείς σπαστους έλικες. Βάζουμε πάλι τους κανονικούς για καλύτερες πτήσης. Ηλία περιμένω και δικές σου εντυπώσεις. Μπράβο...! τόσο αισθητή διαφορά; και γω που έλεγα να μειώσουμε το κιβώτιο μεταφοράς με φορεμένες τις έλικες... Αυτούς από BG αν θυμάμαι πήρες ε; μάλλον τα ίδια θα δω και γω, δε βαριέσαι, έχω 2 σετ μανάτες άθικτες και αυτές που φοράει, ας είναι.
|
|
|
Post by Hlias Virtual rise-SUN-set on Jul 4, 2018 21:12:06 GMT 2
Μια ερωτηση.Το αυτοκολητο της καμερας το βγαζω; Επισης εχει κατι σα προστατευτικο μαυρο στη συσκευασια.Χρησιμευει καπου αυτο; Το αυτοκόλλητο είναι κάτι όπως έχουν τα κινητά, φυσικά το βγάζεις, το "μαύρο" είναι ένα φίλτρο που μπαίνει (κολλάει) στην κάμερα, η χρησιμότητα του είναι αμφίβολη, εγώ το έχω κολλήσει πιο πολύ για προστασία του φακού. Οι εντυπώσεις σου και οι παρατηρήσεις σου είναι σωστές, έτσι είναι. Μήπως πετούσες το σκάφος σε Altitude Hold και σου πήγαινε πέρα δώθε; σε GPS δεν το κάνει τόσο έντονα αυτό.
|
|
|
Post by loykas82 on Jul 4, 2018 21:20:24 GMT 2
Μια ερωτηση.Το αυτοκολητο της καμερας το βγαζω; Επισης εχει κατι σα προστατευτικο μαυρο στη συσκευασια.Χρησιμευει καπου αυτο; Το αυτοκόλλητο είναι κάτι όπως έχουν τα κινητά, φυσικά το βγάζεις, το "μαύρο" είναι ένα φίλτρο που μπαίνει (κολλάει) στην κάμερα, η χρησιμότητα του είναι αμφίβολη, εγώ το έχω κολλήσει πιο πολύ για προστασία του φακού. Οι εντυπώσεις σου και οι παρατηρήσεις σου είναι σωστές, έτσι είναι. Μήπως πετούσες το σκάφος σε Altitude Hold και σου πήγαινε πέρα δώθε; σε GPS δεν το κάνει τόσο έντονα αυτό. Σε GPS mode πεταγα.Απλα τα κτιρια ηταν σε αποσταση 10 μετρων αρα παρεμβολες.Να φανταστεις περπαταγα και το σκαφος μπροατα μου στα δυο μετρα αποσταση υψος και εφευγε λιγο
|
|
|
Post by sotirist on Jul 5, 2018 6:21:19 GMT 2
Πρωτη πτηση και εντυπωσεις. Πεταγμα σε κοντινη πλατεια σε σημειο που δεν υπηρχε ψυχη.Δε το απομακρυνα λογω του οτι φοβομουν αλλα και για να δω αντιδρασεις(αποσταση περι τα 30 μετρα). Η πρωτη παρατηρηση ειναι οτι ειναι αρκετα σπιντατο αλλα και νευρικο με το παραμικρο. Δευτερη παρατηρηση ειναι οτι η καμερα εχει πολυ καλη αποκριση δεδομενου του κοστους του σκαφους. Τριτη παρατηρηση κατι που δε μου αρεσε.Στο χωρο που τοποθετουμε τη μπαταρια ειναι πολυ στριμωγμενα τα πραγματα σε σημειο να δυσκολευει το κλεισιμο του καπακιου. Τεταρτη παρατηση οτι στη λειτουργια RTH το σκαφος ανεβηκε στα 10 και κατι μετρα. Πεμπτη παρατηρηση ειναι οτι τα μοτερ δεν οπλιζουν αν δε πιασει 3 δορυφορους GPS αν δε κανω λαθος στο νουμερο. Συμπερασματα. Το σκαφος θελει καποια σχετικη εμπειρια.Το χανει καποιος για πλακα. Η καμερα ειναι πολυ καλη για καποιον που δεν εχει ιδιαιτερες απαιτησεις. Τελικα ανυπομονω να ερθει η αυριανη να ξαναβγω για πτηση σε αλλο ανοιχτο χωρο. Καλες πτήσεις και ασφαλείς προσγειώσεις Λουκά! Διακοπτης GPS παντα στο on στην αρχή Για την μπαταρια, κοίταξε να βολέψεις τα καλώδια προς τα πάνω στο κενό. Ετσι θα κλείνει καλύτερα το σίγουρα προβληματικό καπακι Εαν έκανες RTH ενώ ήταν κοντά σου το σκάφος, σωστά συμπεριφέρθηκε Δεν οπλιζει εάν δεν έχει 5 δορυφόρους, ανάλογα με το firmware Οι πρώτες πτήσεις καλό θα είναι να γίνονται εκτός αστικών περιοχών, λόγω παρεμβολών. Σ
|
|
|
Post by Frontier on Jul 5, 2018 7:10:15 GMT 2
Πρωτη πτηση και εντυπωσεις. Πεταγμα σε κοντινη πλατεια σε σημειο που δεν υπηρχε ψυχη.Δε το απομακρυνα λογω του οτι φοβομουν αλλα και για να δω αντιδρασεις(αποσταση περι τα 30 μετρα). Η πρωτη παρατηρηση ειναι οτι ειναι αρκετα σπιντατο αλλα και νευρικο με το παραμικρο. Δευτερη παρατηρηση ειναι οτι η καμερα εχει πολυ καλη αποκριση δεδομενου του κοστους του σκαφους. Τριτη παρατηρηση κατι που δε μου αρεσε.Στο χωρο που τοποθετουμε τη μπαταρια ειναι πολυ στριμωγμενα τα πραγματα σε σημειο να δυσκολευει το κλεισιμο του καπακιου. Τεταρτη παρατηση οτι στη λειτουργια RTH το σκαφος ανεβηκε στα 10 και κατι μετρα. Πεμπτη παρατηρηση ειναι οτι τα μοτερ δεν οπλιζουν αν δε πιασει 3 δορυφορους GPS αν δε κανω λαθος στο νουμερο. Συμπερασματα. Το σκαφος θελει καποια σχετικη εμπειρια.Το χανει καποιος για πλακα. Όλα αυτά που αναφέρεις τα λέει στο εγχειρίδιο όσο και στην παρουσίαση που έκανα, δεν είναι πρόβλημα. Το μόνο - ίσως - θέμα είναι ο διακόπτης GPS που είναι εύκολο να τον έχεις σε AltHold και να μην αντιληφθείς ότι πετάς σε αυτό το mode. Το 501S είναι από τους καλύτερους εκπαιδευτές που υπάρχουν
|
|
|
Post by loykas82 on Jul 5, 2018 16:48:04 GMT 2
Πρωτη πτηση και εντυπωσεις. Πεταγμα σε κοντινη πλατεια σε σημειο που δεν υπηρχε ψυχη.Δε το απομακρυνα λογω του οτι φοβομουν αλλα και για να δω αντιδρασεις(αποσταση περι τα 30 μετρα). Η πρωτη παρατηρηση ειναι οτι ειναι αρκετα σπιντατο αλλα και νευρικο με το παραμικρο. Δευτερη παρατηρηση ειναι οτι η καμερα εχει πολυ καλη αποκριση δεδομενου του κοστους του σκαφους. Τριτη παρατηρηση κατι που δε μου αρεσε.Στο χωρο που τοποθετουμε τη μπαταρια ειναι πολυ στριμωγμενα τα πραγματα σε σημειο να δυσκολευει το κλεισιμο του καπακιου. Τεταρτη παρατηση οτι στη λειτουργια RTH το σκαφος ανεβηκε στα 10 και κατι μετρα. Πεμπτη παρατηρηση ειναι οτι τα μοτερ δεν οπλιζουν αν δε πιασει 3 δορυφορους GPS αν δε κανω λαθος στο νουμερο. Συμπερασματα. Το σκαφος θελει καποια σχετικη εμπειρια.Το χανει καποιος για πλακα. Όλα αυτά που αναφέρεις τα λέει στο εγχειρίδιο όσο και στην παρουσίαση που έκανα, δεν είναι πρόβλημα. Το μόνο - ίσως - θέμα είναι ο διακόπτης GPS που είναι εύκολο να τον έχεις σε AltHold και να μην αντιληφθείς ότι πετάς σε αυτό το mode. Το 501S είναι από τους καλύτερους εκπαιδευτές που υπάρχουν Frontier εγραψα τη δικη μου εμπειρια.Δεν αμφισβητησα τα οσα αναφερεις στη παρουσιαση σου.Αντιθετα εμαθα αρκετα μεσα απο τα βιντεακια σου.
|
|
|
Post by Frontier on Jul 5, 2018 20:59:40 GMT 2
Όλα αυτά που αναφέρεις τα λέει στο εγχειρίδιο όσο και στην παρουσίαση που έκανα, δεν είναι πρόβλημα. Το μόνο - ίσως - θέμα είναι ο διακόπτης GPS που είναι εύκολο να τον έχεις σε AltHold και να μην αντιληφθείς ότι πετάς σε αυτό το mode. Το 501S είναι από τους καλύτερους εκπαιδευτές που υπάρχουν Frontier εγραψα τη δικη μου εμπειρια.Δεν αμφισβητησα τα οσα αναφερεις στη παρουσιαση σου.Αντιθετα εμαθα αρκετα μεσα απο τα βιντεακια σου. Δεν αμφισβήτησα τι διαπίστωσες, απλά ήθελα να επισημάνω ότι όλα χάνονται εύκολα, όχι μόνο το H501S Αν πετάς πάντως σε GPS PosHold και κάνεις σωστό καλιμπράρισμα πυξίδας κάθε φορά, θα ευχαριστηθείς πολύ το H501S.
|
|
|
Post by dimitrisp on Jul 9, 2018 14:29:18 GMT 2
Φίλο μου μόλις παρέλαβα το πτηνό. Ακόμη το χαζεύω και διαβάζω οδηγίες. Όμως στο ΤΧ δεν είχε LiPo μπαταρία αλλά μια θήκη για 8 ΑΑ. Μπορεί κάποιος να μου πει τί μπαταρία να πάρω και από πού; Ευχαριστώ
|
|
|
Post by loykas82 on Jul 9, 2018 15:12:54 GMT 2
|
|
|
Post by Frontier on Jul 9, 2018 16:03:19 GMT 2
loykas82: Αυτή είναι η μπαταρία για το standard χειριστήριο του H501S, ο dimitrisp έγραψε ότι το δικό του παίρνει 8 ΑΑ μπαταρίες άρα μάλλον έχει το advanced χειριστήριο. Το advanced χειριστήριο θέλει 3S 2200 mAh μπαταρία με χαμηλά C (5-8).
|
|
|
Post by loykas82 on Jul 9, 2018 16:08:22 GMT 2
loykas82: Αυτή είναι η μπαταρία για το standard χειριστήριο του H501S, ο dimitrisp έγραψε ότι το δικό του παίρνει 8 ΑΑ μπαταρίες άρα μάλλον έχει το advanced χειριστήριο. Το advanced χειριστήριο θέλει 3S 2200 mAh μπαταρία με χαμηλά C (5-8). Απαντησα για τη στανταρ εκδοση χωρις να εχει διευκρινισει ποια εκδοση εχει. Επισης πως ανεβαζουμε φωτογραφιες;
|
|
|
Post by dimitrisp on Jul 9, 2018 16:55:09 GMT 2
Έχω το advanced χειριστήριο. Αν ξέρετε πού μπορώ να βρω μπαταρία, πείτε μου. Πριν λίγο έκανα την πρώτη μου πτήση για 5 λεπτά. Πολύ ωραίο drone. Προσπάθησα να εξοικειωθώ με το χειριστήριο. Αλλά δεν είχα προλάβει να φορτίσω πλήρως τη μπαταρία και η χαρά κράτησε λίγο. Είχα και ένα ψιλό φόβο μην κάνω κάτι λάθος. Ξανά αύριο 😃
|
|
|
Post by loykas82 on Jul 9, 2018 17:07:52 GMT 2
Έχω το advanced χειριστήριο. Αν ξέρετε πού μπορώ να βρω μπαταρία, πείτε μου. Πριν λίγο έκανα την πρώτη μου πτήση για 5 λεπτά. Πολύ ωραίο drone. Προσπάθησα να εξοικειωθώ με το χειριστήριο. Αλλά δεν είχα προλάβει να φορτίσω πλήρως τη μπαταρία και η χαρά κράτησε λίγο. Είχα και ένα ψιλό φόβο μην κάνω κάτι λάθος. Ξανά αύριο 😃 Δημητρη ποτε μα ποτε δε πεταμε αν η μπαταρια μας δεν ειναι στο 100%. Θα σας πω και κατι που εκανα σα δοκιμη. Ενεργοποιησα το χειριστηριο και το σκαφος σε αποσταση 100 μετρων απο Μ/Σ της ΔΕΗ.Η εικονα στο χειριστηριο χανοταν.
|
|
|
Post by dimitrisp on Jul 9, 2018 17:15:30 GMT 2
Η μπαταρία είχε 7.4v και πήγε μέχρι 7.2v Στην παραλία ήμουν, το πήγα μέχρι 3 μέτρα ύψος και 15 μέτρα μακριά. Δεν μπορούσα να αντισταθώ στον πειρασμό.
|
|
|
Post by Frontier on Jul 9, 2018 20:59:20 GMT 2
loykas82: Αυτή είναι η μπαταρία για το standard χειριστήριο του H501S, ο dimitrisp έγραψε ότι το δικό του παίρνει 8 ΑΑ μπαταρίες άρα μάλλον έχει το advanced χειριστήριο. Το advanced χειριστήριο θέλει 3S 2200 mAh μπαταρία με χαμηλά C (5-8). Απαντησα για τη στανταρ εκδοση χωρις να εχει διευκρινισει ποια εκδοση εχει. Επισης πως ανεβαζουμε φωτογραφιες; postimage.io και βάζεις το link που σου βγάζει εδώ.
|
|
|
Post by sotirist on Jul 9, 2018 21:58:51 GMT 2
Έχω το advanced χειριστήριο. Αν ξέρετε πού μπορώ να βρω μπαταρία, πείτε μου. Πριν λίγο έκανα την πρώτη μου πτήση για 5 λεπτά. Πολύ ωραίο drone. Προσπάθησα να εξοικειωθώ με το χειριστήριο. Αλλά δεν είχα προλάβει να φορτίσω πλήρως τη μπαταρία και η χαρά κράτησε λίγο. Είχα και ένα ψιλό φόβο μην κάνω κάτι λάθος. Ξανά αύριο 😃 Εγώ έχω την παρακατω, χωράει μια χαρά και ξεχνάς ότι υπάρχει... Ψαξτη στο skroutz υπάρχει στην Ελλάδα και θα χρειαστείς και τον μικρό κόκκινο connector από τη θήκη, ή σχετικό adaptor. Σ Attachments:
|
|
|
Post by dimitrisp on Jul 10, 2018 9:37:25 GMT 2
Εγώ έχω την παρακατω, χωράει μια χαρά και ξεχνάς ότι υπάρχει... Ψαξτη στο skroutz υπάρχει στην Ελλάδα και θα χρειαστείς και τον μικρό κόκκινο connector από τη θήκη, ή σχετικό adaptor. Σ Φαντάζομαι ότι θέλει και δικό της φορτιστή. Αν την πάρω σκέφτομαι να πάρω και αυτόν εδώ. Επίσης μήπως ξέρετε μέχρι ποια τάση μπορεί να δουλέψει το τηλεχειριστήριο ; Ρωτώ γιατί αν του βάλω επαναφορτιζόμενες ΑΑ, αυτές είναι 1.2V και όχι 1.5V. Οπότε θα έχω 8 Χ 1.2V = 9.6V. Και σίγουρα θα είναι χαμηλότερα των 9.6V μετά από λίγη ώρα χρήσης.
|
|
|
Post by dimitrisp on Jul 10, 2018 18:35:12 GMT 2
Συγνώμη αν σας κουράζω με τις ερωτήσεις μου, αλλά είναι η 2η μέρα με το quad και έχω κάποιες απορίες. Κατ' αρχήν δεν ξέρω γιατί, αλλά τα video που έχω γράψει δεν παίζουν. Νομίζω ότι χθες σε κάποιες δοκιμές που έκανα προσγειωμένος τα video που έγραψα έπαιζαν κανονικά. Σήμερα ό,τι έγραψα δεν παίζει. Οι φωτογραφίες πάντως είναι μια χαρά. Το σήκωσα στην παραλία. Για να μην το αφήσω πάνω στην άμμο το άφησα πάνω στο κουτί του και το απογείωσα από κει. Στην προσπάθειά μου να το προσγειώσω πάλι πάνω στο κουτί του (με αργές κινήσεις και σε απόσταση 10cm από το κουτί) ακούμπησε ο ένας έλικας στο κουτί και αμέσως σταμάτησε να λειτουργεί αντίστοιχο μοτέρ και το X4 προγειώθηκε ανώμαλα στην άμμο από ύψος 10cm. Αμέσως σταμάτησα και τα υπόλοιπα μοτέρ. Μετά από λίγο προσπάθησα να το ξαναβάλω μπροστά αλλά δεν έπαιρνε. Μάλλον έχει κάποια προστασία, γιατί αφού αποσύνδεσα και ξανασύνδεσα τη μπαταρία, όλα λειτούργησαν όπως πρώτα και ξαναέκανα πτήση για λίγο ακόμη.
|
|
|
Post by sotirist on Jul 10, 2018 18:51:12 GMT 2
Συγνώμη αν σας κουράζω με τις ερωτήσεις μου, αλλά είναι η 2η μέρα με το quad και έχω κάποιες απορίες. Κατ' αρχήν δεν ξέρω γιατί, αλλά τα video που έχω γράψει δεν παίζουν. Νομίζω ότι χθες σε κάποιες δοκιμές που έκανα προσγειωμένος τα video που έγραψα έπαιζαν κανονικά. Σήμερα ό,τι έγραψα δεν παίζει. Οι φωτογραφίες πάντως είναι μια χαρά. Το σήκωσα στην παραλία. Για να μην το αφήσω πάνω στην άμμο το άφησα πάνω στο κουτί του και το απογείωσα από κει. Στην προσπάθειά μου να το προσγειώσω πάλι πάνω στο κουτί του (με αργές κινήσεις και σε απόσταση 10cm από το κουτί) ακούμπησε ο ένας έλικας στο κουτί και αμέσως σταμάτησε να λειτουργεί αντίστοιχο μοτέρ και το X4 προγειώθηκε ανώμαλα στην άμμο από ύψος 10cm. Αμέσως σταμάτησα και τα υπόλοιπα μοτέρ. Μετά από λίγο προσπάθησα να το ξαναβάλω μπροστά αλλά δεν έπαιρνε. Μάλλον έχει κάποια προστασία, γιατί αφού αποσύνδεσα και ξανασύνδεσα τη μπαταρία, όλα λειτούργησαν όπως πρώτα και ξαναέκανα πτήση για λίγο ακόμη. Ρώτα ότι θες φιλε Δημήτρη, κανένα πρόβλημα 😏😏 Για τα βίντεο: Για να παιζουν σωστά, θα πρέπει να σταματάς την εγγραφή από το σχετικό πλήκτρο πριν κλείσεις το σκάφος, για να κλείνει σωστά το αρχείο που παράγεται. Για αυτό κάποια παιζουν και κάποια όχι. Υπαρχει μια προστασία σε περιπτωση εμπλοκής των μοτέρ, αλλά όχι για πολύ, οποτε αν συμβεί κάτι με τους έλικες σβήσε τα μοτέρ το ταχύτερο. Λογικό και το ότι δεν ξαναπήρε μπρος αμέσως. Αποψη μου είναι να εχεις αρκετό, σταθερό και καθαρό έδαφος στις προσγειώσεις κυρίως αλλά και στις απογειώσεις σου, ετσι ώστε να μην ψάχνεις τον πόντο, που δυσκολεύει και αγχωνει Καλες πτησεις Σ
|
|
|
Post by sotirist on Jul 10, 2018 18:56:53 GMT 2
Εγώ έχω την παρακατω, χωράει μια χαρά και ξεχνάς ότι υπάρχει... Ψαξτη στο skroutz υπάρχει στην Ελλάδα και θα χρειαστείς και τον μικρό κόκκινο connector από τη θήκη, ή σχετικό adaptor. Σ Φαντάζομαι ότι θέλει και δικό της φορτιστή. Αν την πάρω σκέφτομαι να πάρω και αυτόν εδώ. Επίσης μήπως ξέρετε μέχρι ποια τάση μπορεί να δουλέψει το τηλεχειριστήριο ; Ρωτώ γιατί αν του βάλω επαναφορτιζόμενες ΑΑ, αυτές είναι 1.2V και όχι 1.5V. Οπότε θα έχω 8 Χ 1.2V = 9.6V. Και σίγουρα θα είναι χαμηλότερα των 9.6V μετά από λίγη ώρα χρήσης. Ναι θα χρειαστεί και αυτός που έβαλες είναι καλός και δεν δείχνει μαϊμού. Δες και στη σχετική ενότητα προσφορών στο αντίστοιχο νήμα, εάν υπαρχει Το ΤΧ του 501 καταλαβαίνει τι πηγή ρεύματος του βάζεις και προσαρμόζεται. Με ΑΑ παίζει καλά αλλά για λίγο χρόνο, ίσως δυο πληρεις πτήσεις... Η εκφόρτιση των ΑΑ δεν είναι η καλύτερη... Σ
|
|
|
Post by loykas82 on Jul 10, 2018 19:08:35 GMT 2
Συγνώμη αν σας κουράζω με τις ερωτήσεις μου, αλλά είναι η 2η μέρα με το quad και έχω κάποιες απορίες. Κατ' αρχήν δεν ξέρω γιατί, αλλά τα video που έχω γράψει δεν παίζουν. Νομίζω ότι χθες σε κάποιες δοκιμές που έκανα προσγειωμένος τα video που έγραψα έπαιζαν κανονικά. Σήμερα ό,τι έγραψα δεν παίζει. Οι φωτογραφίες πάντως είναι μια χαρά. Το σήκωσα στην παραλία. Για να μην το αφήσω πάνω στην άμμο το άφησα πάνω στο κουτί του και το απογείωσα από κει. Στην προσπάθειά μου να το προσγειώσω πάλι πάνω στο κουτί του (με αργές κινήσεις και σε απόσταση 10cm από το κουτί) ακούμπησε ο ένας έλικας στο κουτί και αμέσως σταμάτησε να λειτουργεί αντίστοιχο μοτέρ και το X4 προγειώθηκε ανώμαλα στην άμμο από ύψος 10cm. Αμέσως σταμάτησα και τα υπόλοιπα μοτέρ. Μετά από λίγο προσπάθησα να το ξαναβάλω μπροστά αλλά δεν έπαιρνε. Μάλλον έχει κάποια προστασία, γιατί αφού αποσύνδεσα και ξανασύνδεσα τη μπαταρία, όλα λειτούργησαν όπως πρώτα και ξαναέκανα πτήση για λίγο ακόμη. Σε ζηλευω τυπε.Ο καιρος στην αττικη μου τα χαλαει και δε μπορω να παω για πτηση. Αυριο αν ο καιρος μου το επιτρεψει θα παω για πτηση
|
|
|
Post by dimitrisp on Jul 10, 2018 20:48:54 GMT 2
Έχει κάποιος πετάξει το X4 με αρκετό αέρα; Μιλάω για 5bf και άνω. Εγώ και η παρέα μου κάνουμε kitesurfing και θα ήθελα να τραβήξω μερικά πλάνα.
|
|
|
Post by sotirist on Jul 10, 2018 21:23:17 GMT 2
Έχει κάποιος πετάξει το X4 με αρκετό αέρα; Μιλάω για 5bf και άνω. Εγώ και η παρέα μου κάνουμε kitesurfing και θα ήθελα να τραβήξω μερικά πλάνα. Προσωπικά, έχω πετάξει με 5,5 bf και είχε ασταθειες αλλά πήγαινε καλά. Τωρα βέβαια δεν είναι ότι καλύτερο για βιντεοσκόπηση, λόγω της απουσίας σταθεροποίησης, αλλά φωτο ειναι καλύτερα. Σε GPS mode και με μεγάλη προσοχή εξυπακούεται.... το 501 δεν είναι αδιάβροχο 🙄 Σ
|
|