|
Post by loykas82 on Jun 28, 2018 5:44:58 GMT 2
|
|
|
Post by Hlias Virtual rise-SUN-set on Jun 28, 2018 6:50:22 GMT 2
Άκουσε φίλε Λουκά, μην τον πάρεις, δεν είναι γνήσιος, εγώ αρχικά πήρα αυτόν www.gearbest.com/charger/pp_753323.html είναι αντίγραφο, έχει πολύ καλή τιμή και κάνει ότι λέει, όμως τον πούλησα αμέσως και θα σου πω το γιατί. Δεν έχει πλήρη menu, λείπει ένα από τα βασικότερα το BATTERY METER που μετράει την χωρητικότητα της μπαταρίας οπότε δεν μπορείς να τσεκάρεις συνολικά την μπαταρία. Δες την συζήτηση στις σελίδες 8, 9, 10. Τα παιδιά προτείνουν έναν από τους δύο: www.gearbest.com/multi-rotor-parts/pp_279077.html?lkid=10000993www.banggood.com/SkyRC-iMAX-B6-Mini-Lipo-Balance-ChargerDischarger-SK100084-p-929890.html?p=Y32801320661201310I4Και οι δύο είναι γνήσιοι και αξιόπιστοι, εγώ δεν αγόρασα ακόμη κάποιον όμως θα πάρω έναν από τους δύο, πιθανότατα τον μπλε. Και τα δύο site τους έχουν, όμως όπως είναι τα link είναι στην καλύτερη τιμή ένας από το ένα, ένας από το άλλο.
|
|
|
Post by sotirist on Jun 28, 2018 9:49:08 GMT 2
Άκουσε φίλε Λουκά, μην τον πάρεις, δεν είναι γνήσιος, εγώ αρχικά πήρα αυτόν www.gearbest.com/charger/pp_753323.html είναι αντίγραφο, έχει πολύ καλή τιμή και κάνει ότι λέει, όμως τον πούλησα αμέσως και θα σου πω το γιατί. Δεν έχει πλήρη menu, λείπει ένα από τα βασικότερα το BATTERY METER που μετράει την χωρητικότητα της μπαταρίας οπότε δεν μπορείς να τσεκάρεις συνολικά την μπαταρία. Δες την συζήτηση στις σελίδες 8, 9, 10. Τα παιδιά προτείνουν έναν από τους δύο: www.gearbest.com/multi-rotor-parts/pp_279077.html?lkid=10000993www.banggood.com/SkyRC-iMAX-B6-Mini-Lipo-Balance-ChargerDischarger-SK100084-p-929890.html?p=Y32801320661201310I4Και οι δύο είναι γνήσιοι και αξιόπιστοι, εγώ δεν αγόρασα ακόμη κάποιον όμως θα πάρω έναν από τους δύο, πιθανότατα τον μπλε. Και τα δύο site τους έχουν, όμως όπως είναι τα link είναι στην καλύτερη τιμή ένας από το ένα, ένας από το άλλο. Να συμπληρώσω ότι είναι DC μόνον και δεν έχει resistance check. Σ
|
|
|
Post by loykas82 on Jun 28, 2018 16:31:54 GMT 2
Άκουσε φίλε Λουκά, μην τον πάρεις, δεν είναι γνήσιος, εγώ αρχικά πήρα αυτόν www.gearbest.com/charger/pp_753323.html είναι αντίγραφο, έχει πολύ καλή τιμή και κάνει ότι λέει, όμως τον πούλησα αμέσως και θα σου πω το γιατί. Δεν έχει πλήρη menu, λείπει ένα από τα βασικότερα το BATTERY METER που μετράει την χωρητικότητα της μπαταρίας οπότε δεν μπορείς να τσεκάρεις συνολικά την μπαταρία. Δες την συζήτηση στις σελίδες 8, 9, 10. Τα παιδιά προτείνουν έναν από τους δύο: www.gearbest.com/multi-rotor-parts/pp_279077.html?lkid=10000993www.banggood.com/SkyRC-iMAX-B6-Mini-Lipo-Balance-ChargerDischarger-SK100084-p-929890.html?p=Y32801320661201310I4Και οι δύο είναι γνήσιοι και αξιόπιστοι, εγώ δεν αγόρασα ακόμη κάποιον όμως θα πάρω έναν από τους δύο, πιθανότατα τον μπλε. Και τα δύο site τους έχουν, όμως όπως είναι τα link είναι στην καλύτερη τιμή ένας από το ένα, ένας από το άλλο. Δε μπορω να καταλαβω πως συμπερανες οτι ειναι μαιμουδια.Καλοπροαιρετα ρωταω για να μαθω και εγω. Επισης αν καταλαβα καλα ολοι οι φορτιστες θελουν τροφοδοτικο;Δε παρεχεται μαζι με το φορτιστη;
|
|
|
Post by sotirist on Jun 28, 2018 18:07:58 GMT 2
Άκουσε φίλε Λουκά, μην τον πάρεις, δεν είναι γνήσιος, εγώ αρχικά πήρα αυτόν www.gearbest.com/charger/pp_753323.html είναι αντίγραφο, έχει πολύ καλή τιμή και κάνει ότι λέει, όμως τον πούλησα αμέσως και θα σου πω το γιατί. Δεν έχει πλήρη menu, λείπει ένα από τα βασικότερα το BATTERY METER που μετράει την χωρητικότητα της μπαταρίας οπότε δεν μπορείς να τσεκάρεις συνολικά την μπαταρία. Δες την συζήτηση στις σελίδες 8, 9, 10. Τα παιδιά προτείνουν έναν από τους δύο: www.gearbest.com/multi-rotor-parts/pp_279077.html?lkid=10000993www.banggood.com/SkyRC-iMAX-B6-Mini-Lipo-Balance-ChargerDischarger-SK100084-p-929890.html?p=Y32801320661201310I4Και οι δύο είναι γνήσιοι και αξιόπιστοι, εγώ δεν αγόρασα ακόμη κάποιον όμως θα πάρω έναν από τους δύο, πιθανότατα τον μπλε. Και τα δύο site τους έχουν, όμως όπως είναι τα link είναι στην καλύτερη τιμή ένας από το ένα, ένας από το άλλο. Δε μπορω να καταλαβω πως συμπερανες οτι ειναι μαιμουδια.Καλοπροαιρετα ρωταω για να μαθω και εγω. Επισης αν καταλαβα καλα ολοι οι φορτιστες θελουν τροφοδοτικο;Δε παρεχεται μαζι με το φορτιστη; Οι AC προφανως και εχουν τροφοδοτικο ενσωματωμενο. Οι DC οι πιο πολλοι οχι,αφου προοριζονται κυριως για χρηση σε αυτοκινητο. Τωρα για τον φορτιστη, δεν ειμαι πεπεισμενος οτι ειναι μαιμου, παρολο που γραφει OEM, γιατι ειναι μαγαζι ελληνικο και οχι κινεζομαγαζο.
|
|
|
Post by Hlias Virtual rise-SUN-set on Jun 28, 2018 18:20:43 GMT 2
Ο Ali και το eBay είναι γεμάτα από τέτοιους www.aliexpress.com/wholesale?catId=0&initiative_id=SB_20180628081344&SearchText=iMAX+B6Ο γνήσιος είναι πιο χοντρός επάνω, έχει ανεμιστηράκι στο πλάι αριστερά και το κυριότερο, έχει πίσω ένα ασημί αυτοκόλλητο, δείτε στο GB, όσοι πουλάνε γνησιους το δείχνουν, όσοι πουλάνε μαϊμουδίτσες δεν δείχνουν φωτό από την πίσω όψη. Οι γνήσιοι κάνουν κοντά στα 40€ ενώ όταν βλέπουμε με 15-25€ καταλαβαίνουμε. Πάντως καλοί είναι και αυτοί αλλά είπαμε, έχουν λιγότερα πράγματα. Ο μπλε θέλει εξωτερική τροφοδοσία, ενώ ο άλλος ο χοντρούλης μπαίνει στα 220v. Σωτήρη για ποιον είπες ότι δεν έχει resistance check;
|
|
|
Post by sotirist on Jun 28, 2018 20:23:05 GMT 2
Ο Ali και το eBay είναι γεμάτα από τέτοιους www.aliexpress.com/wholesale?catId=0&initiative_id=SB_20180628081344&SearchText=iMAX+B6Ο γνήσιος είναι πιο χοντρός επάνω, έχει ανεμιστηράκι στο πλάι αριστερά και το κυριότερο, έχει πίσω ένα ασημί αυτοκόλλητο, δείτε στο GB, όσοι πουλάνε γνησιους το δείχνουν, όσοι πουλάνε μαϊμουδίτσες δεν δείχνουν φωτό από την πίσω όψη. Οι γνήσιοι κάνουν κοντά στα 40€ ενώ όταν βλέπουμε με 15-25€ καταλαβαίνουμε. Πάντως καλοί είναι και αυτοί αλλά είπαμε, έχουν λιγότερα πράγματα. Ο μπλε θέλει εξωτερική τροφοδοσία, ενώ ο άλλος ο χοντρούλης μπαίνει στα 220v. Σωτήρη για ποιον είπες ότι δεν έχει resistance check; Για τον πρώτο που πόσταρε ο φίλος Λουκάς, είπα Ηλία.
|
|
|
Post by loykas82 on Jun 29, 2018 16:24:54 GMT 2
Καλησπερα συμφορουμιτες. Με βαση τις πληροφοριες για τη γνησιοτητα του φορτιστη αυτου θα παω στο καταστημα αυτο,μιας και γνωριζω εναν πωλητη,να τσεκαρω αυτα που λετε για τη γνησιοτητα του.Επισης το σκαφος το εχω παραγγειλει απο το GB στις 12 του μηνα απο κινεζικη αποθηκη με priority και μου το δειχνει κολλημενο απο τις 26 του μηνα στη γερμανια.Εχω βαρεθει να κανω υπομονη.
|
|
|
Post by john1975 on Jun 29, 2018 21:57:15 GMT 2
Καλησπέρα στην παρέα. Σήμερα μετά από αρκετές ημέρες λόγο βροχής έκανα μια πτήση όλα πήγαν καλά ύψος 60m και απόσταση 600m και επιστροφή με διακόπτη return home. Τώρα που βλέπω το video βλέπω ότι όταν το drone πήρε τιν εντολή return home έστρεψε τιν μούρη σωστά προς εμενα και ξεκίνησε αμέσως όμως έκανα τρανταγματα μπορεί να μου πείτε αν υπάρχει πρόβλημα. Ανεβάζω video να το δείτε.
|
|
|
Post by thomas on Jun 30, 2018 0:52:24 GMT 2
Χωρις να ειμαι 100% σιγουρος νομιζω οτι εχανε σημα με το κοντρολ για καποιο λογο...
|
|
|
Post by sotirist on Jun 30, 2018 15:01:24 GMT 2
Καλησπέρα στην παρέα. Σήμερα μετά από αρκετές ημέρες λόγο βροχής έκανα μια πτήση όλα πήγαν καλά ύψος 60m και απόσταση 600m και επιστροφή με διακόπτη return home. Τώρα που βλέπω το video βλέπω ότι όταν το drone πήρε τιν εντολή return home έστρεψε τιν μούρη σωστά προς εμενα και ξεκίνησε αμέσως όμως έκανα τρανταγματα μπορεί να μου πείτε αν υπάρχει πρόβλημα. Ανεβάζω video να το δείτε. Όλα καλά, όταν το 501 κάνει RTH δεν ενδιαφέρεται για το σήμα, πάει εκεί που ξεκίνησε. Κατά τη άποψη μου και εάν είχε λίγο αέρα, δονήσεις του σκαφους που μεταφέρθηκαν στην κάμερα, απουσία gimbal. Παρακολούθησε το φιλε john1975 Σ
|
|
|
Post by Hlias Virtual rise-SUN-set on Jul 2, 2018 14:02:18 GMT 2
Χτες ήμουν περαστικός από τα Μετέωρα, το είχα μαζί και έκανα μια πτήση σε ένα εντυπωσιακό σημείο, όμως είχε πολύ αέρα με ριπές και τα πλάνα δεν είναι και τόσο καλά.
|
|
|
Post by john1975 on Jul 2, 2018 14:55:40 GMT 2
Ηλία η Ελλάδα έχει πανέμορφα τοπία. Τα κουνήματα είναι από ριπές αέρα όπως και αυτό που ανέβασα και εγώ. Καλό το βίντεο, το φίλτρο μπροστά το έχεις? Εγώ το έβγαλα και κάνω δοκιμές να δώ αν το αφήσω. Τιν πατέντα με τιν δεύτερη μπαταρία τιν έχεις δοκιμάσει? Η σπαστές έλικες ήρθανε σε εμένα τίποτα ακόμη. Καλές πτήσης να έχεις.
|
|
|
Post by Hlias Virtual rise-SUN-set on Jul 2, 2018 15:07:37 GMT 2
Σήμερα μου ήρθε το GPS tracer, πολύ μικρό, ομολογουμένως δεν το περίμενα τόσο, είναι 16-17 γραμμάρια και είναι λεπτό, κάθεται άνετα στην κοιλιά του Η501 χωρίς να βρίσκει, αφήνοντας και αρκετό κενό από κάτω. Το ερώτημα είναι ποιο είναι το σωστό σημείο; προφανώς η κοιλιά και λογικά προς το κέντρο για λόγους συμμετρίας και ισορροπίας βάρους. Αυτό που δεν ξέρω είναι αν το "τρυπητό" μέρος (με πλάγιες εγκοπές) το έχει για κάποιον αερισμό και αν τοποθετηθεί εκεί θα ενοχλεί αφού θα καλύψει σημαντικό μέρος αυτών. Το άλλο σημείο είναι τέρμα πίσω, ίσα ίσα να ανοίγει το καπάκι της μπαταρίας, δεν ξέρω όμως αν θα δημιουργεί κάποια ανισοβαρεία αν και είναι αρκετά κεντρικά, δεν νομίζω να έχει θέμα, απλά εκεί έχει ένα αυτοκόλλητο, ελπίζω να μην ξεκολλήσει. Ένα άλλο που βλέπω είναι ότι αν χρειαστεί το mod με δεύτερη μπαταρία θα έχει ένα θεματάκι στην στήριξη με το GPS εκεί. Τι λέτε, ειδικά εσείς που έχετε ανοίξει το σκάφος και είδατε την εσωτερική του διαμόρφωση; Attachments:
|
|
|
Post by john1975 on Jul 2, 2018 15:14:52 GMT 2
Ηλία κάτω από το μεγάλο αυτοκόλλητο έχει και εκεί αεραγωγούς το έχω βγάλει.
|
|
|
Post by Hlias Virtual rise-SUN-set on Jul 2, 2018 15:19:07 GMT 2
Ηλία η Ελλάδα έχει πανέμορφα τοπία. Τα κουνήματα είναι από ριπές αέρα όπως και αυτό που ανέβασα και εγώ. Καλό το βίντεο, το φίλτρο μπροστά το έχεις? Εγώ το έβγαλα και κάνω δοκιμές να δώ αν το αφήσω. Τιν πατέντα με τιν δεύτερη μπαταρία τιν έχεις δοκιμάσει? Η σπαστές έλικες ήρθανε σε εμένα τίποτα ακόμη. Καλές πτήσης να έχεις. Γιάννη ευχαριστώ...! Ναι πολλές ριπές εκεί, το άφηνα αιώρηση και ενώ έμενε κόκαλο ξαφνικά έτρωγε γερό κούνημα, σκέψου τώρα Μετέωρα, τόσα δυναμικά εκεί, χαμός. Το φίλτρο το έχω αν και δεν έχω καταλάβει κάτι αισθητό να πω κάνει ή δεν κάνει δουλειά, το αφήνω έστω και ως προστασία στο φακό. Το mod με δύο μπαταρίες δεν το δοκίμασα, αν και μου ήρθε το καλώδια, είχε συμπέσει σχεδόν με το δυσάρεστο. Οι έλικες να τώρα κοίταξα 29/6/2018, 15:29:00 ΧΟΝΓΚ ΚΟΝΓΚ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟΥ έχουν δρόμο ακόμη, πιστεύω καμιά 15ρια μέρες, αν και δεν τις βιάζομαι.
|
|
|
Post by Hlias Virtual rise-SUN-set on Jul 2, 2018 15:24:50 GMT 2
Ηλία κάτω από το μεγάλο αυτοκόλλητο έχει και εκεί αεραγωγούς το έχω βγάλει. Μόλις το έβγαλα...
|
|
|
Post by loykas82 on Jul 2, 2018 19:36:18 GMT 2
Καλησπερα στη παρεα.Εχω κανει παραγγελεια απο τις 13 του προηγουμενου μηνα.Το δεμα ειναι κολλημενο στη γερμανια απο τις 22 του μηνα.Η ερωτηση μου ειναι ποτε να υπολογιζω να παραλαβω;
|
|
|
Post by Hlias Virtual rise-SUN-set on Jul 2, 2018 20:45:26 GMT 2
Καλησπερα στη παρεα.Εχω κανει παραγγελεια απο τις 13 του προηγουμενου μηνα.Το δεμα ειναι κολλημενο στη γερμανια απο τις 22 του μηνα.Η ερωτηση μου ειναι ποτε να υπολογιζω να παραλαβω; Από banggood είσαι με Priority αν θυμάμαι καλά και σου λέει DHL; Κοίτα από Γερμανία έφυγε, απλά δεν έχει άλλο σκανάρισμα ενδιάμεσα, να δοκιμάζεις κάθε μέρα τον κωδικό στην αναζήτηση ΕΛΤΑ, θα φανεί όταν είναι προς εσωτερική διανομή, νομίζω όπου να ναι θα το δεις. Γενικά μετά τον εκτελωνισμό σε χώρα της ΕΕ φτάνει σε 7-10 μέρες, αυτό ίσχυσε σε μένα για 4 είδη, Η501, ιΜax6, GPS tracer αυτά από GB και κινητό από banggood, πάνω κάτω 15-18 μέρες όλα.
|
|
|
Post by loykas82 on Jul 2, 2018 21:10:41 GMT 2
Καλησπερα στη παρεα.Εχω κανει παραγγελεια απο τις 13 του προηγουμενου μηνα.Το δεμα ειναι κολλημενο στη γερμανια απο τις 22 του μηνα.Η ερωτηση μου ειναι ποτε να υπολογιζω να παραλαβω; Από banggood είσαι με Priority αν θυμάμαι καλά και σου λέει DHL; Κοίτα από Γερμανία έφυγε, απλά δεν έχει άλλο σκανάρισμα ενδιάμεσα, να δοκιμάζεις κάθε μέρα τον κωδικό στην αναζήτηση ΕΛΤΑ, θα φανεί όταν είναι προς εσωτερική διανομή, νομίζω όπου να ναι θα το δεις. Γενικά μετά τον εκτελωνισμό σε χώρα της ΕΕ φτάνει σε 7-10 μέρες, αυτό ίσχυσε σε μένα για 4 είδη, Η501, ιΜax6, GPS tracer αυτά από GB και κινητό από banggood, πάνω κάτω 15-18 μέρες όλα. Απο GB παρηγγειλα με priority και dhl.Απλα το δειχνει κολλημενο απο τις 26 του μηνα.
|
|
|
Post by sotirist on Jul 2, 2018 23:29:18 GMT 2
Ηλία κάτω από το μεγάλο αυτοκόλλητο έχει και εκεί αεραγωγούς το έχω βγάλει. Μόλις το έβγαλα... Ελπίζω όχι αυτό με τον σειριακό του σκαφους....
|
|
|
Post by john1975 on Jul 3, 2018 5:57:44 GMT 2
Καλημέρα τον σειριακό τον έχω σκανάρει και τον έχω εκτυπώσει μαζί με ΑΜΧ ΑΜΕ και τα έχω κολλήσει πάλι από κάτω.
|
|
|
Post by sotirist on Jul 3, 2018 8:21:15 GMT 2
Καλημέρα τον σειριακό τον έχω σκανάρει και τον έχω εκτυπώσει μαζί με ΑΜΧ ΑΜΕ και τα έχω κολλήσει πάλι από κάτω. Σωστός! Νομίζω ότι απαιτείται μόνον ο ΑΜΣ να υπάρχει στο σκάφος. Σ
|
|
|
Post by loykas82 on Jul 3, 2018 15:34:26 GMT 2
Καλησπερα στη παρεα.Σημερα εφτασε το πακετο.Η προσπαθεια παραδοσης εγινε με τη dhl τελικα και οχι με ΕΛΤΑ.Τελικα θα παραλαβω αυριο σε καθορισμενο ραντεβου με το μεταφορεα.
|
|
|
Post by Hlias Virtual rise-SUN-set on Jul 3, 2018 15:37:45 GMT 2
Καλησπερα στη παρεα.Σημερα εφτασε το πακετο.Η προσπαθεια παραδοσης εγινε με τη dhl τελικα και οχι με ΕΛΤΑ.Τελικα θα παραλαβω αυριο σε καθορισμενο ραντεβου με το μεταφορεα. Σου ήρθε ενώ έδειχνε κολλημένο στη Γερμανία; στην αναζήτηση ΕΛΤΑ το κοίταξες; Εμένα δεν μου ήρθε κανένα με DHL, ότι να 'ναι...! Καλή παραλαβή και καλές πτήσεις με σύνεση και προσοχή.
|
|
|
Post by loykas82 on Jul 3, 2018 15:43:10 GMT 2
Καλησπερα στη παρεα.Σημερα εφτασε το πακετο.Η προσπαθεια παραδοσης εγινε με τη dhl τελικα και οχι με ΕΛΤΑ.Τελικα θα παραλαβω αυριο σε καθορισμενο ραντεβου με το μεταφορεα. Σου ήρθε ενώ έδειχνε κολλημένο στη Γερμανία; στην αναζήτηση ΕΛΤΑ το κοίταξες; Εμένα δεν μου ήρθε κανένα με DHL, ότι να 'ναι...! Καλή παραλαβή και καλές πτήσεις με σύνεση και προσοχή. Σε ευχαριστω Μεχρι το πρωι εδειχνε κολλημενο γερμανια.Μπηκα να δω με το τρακ τωρα που σχολασα απο δουλεια και μου ελεγε οτι εγινε προσπαθεια παραδοσης απο dhl.Επικοινωνησα πριν λιγο με dhl και μου ειπαν οτι δε βρηκαν το παραληπτη.Στα ΕΛΤΑ δε φαινεται πουθενα.Οπως και να εχει αυριο το απογευμα θα το εχω.
|
|
|
Post by sotirist on Jul 4, 2018 8:27:59 GMT 2
Καλησπερα στη παρεα.Σημερα εφτασε το πακετο.Η προσπαθεια παραδοσης εγινε με τη dhl τελικα και οχι με ΕΛΤΑ.Τελικα θα παραλαβω αυριο σε καθορισμενο ραντεβου με το μεταφορεα. Σου ήρθε ενώ έδειχνε κολλημένο στη Γερμανία; στην αναζήτηση ΕΛΤΑ το κοίταξες; Εμένα δεν μου ήρθε κανένα με DHL, ότι να 'ναι...! Καλή παραλαβή και καλές πτήσεις με σύνεση και προσοχή. Η DHL έχει συγχωνευθεί με την Deutche Post (Γερμανικά ΕΛΤΑ). Ως εκ τούτου άλλες παραδόσεις τις κάνει η DHL Ελλάς και άλλες τα ΕΛΤΑ.
Καλή παραλαβή και ασφαλείς πτήσεις
Σ
|
|
|
Post by john1975 on Jul 4, 2018 14:44:13 GMT 2
|
|
|
Post by loykas82 on Jul 4, 2018 15:58:14 GMT 2
Μολις παρελαβα και το ανοιγμα εγινε στο αμαξι. Χεχεχε
|
|
|
Post by john1975 on Jul 4, 2018 16:12:14 GMT 2
Μολις παρελαβα και το ανοιγμα εγινε στο αμαξι. Χεχεχε Καλές πτήσεις και προσγειώσεις να έχεις. Και σε ανοιχτούς χώρους για αποφυγή στενής επαφής με αντικείμενα....
|
|