|
Post by Hlias Virtual rise-SUN-set on Jun 22, 2018 21:56:28 GMT 2
Σωστά Σωτήρη, τώρα το σκέφτηκα, τα δεδομένα έρχονται από το 2,4 κωδικοποιημένα, "μιξαρονται" με το FPV και εμφανίζονται. Εκεί δεν ξέρω πως μπορεί να παρέμβει κάποιος να τα πάρει, θα ήθελα να είχα τρόπο να τα γράφω για λόγους ασφαλείας, αν και όπως είπα έχω παραγγείλει traker. Ίσως γίνεται με άλλο σύστημα όπως είπες που προφανώς πιάνει το 2,4 και το κάνει αποκωδικοποίηση.
|
|
|
Post by Frontier on Jun 23, 2018 8:30:58 GMT 2
Εδώ είναι το βίντεο με το mod που είχε παρουσιαστεί - πίσω στο 2016 - όπου οι ενδείξεις τηλεμετρίας (ένδειξη μπαταρίας αεροσκάφους και χρόνος) απεικονίζονται και σε εξωτερική οθόνη. Προσοχή, δεν είναι για αρχάριους, είναι εξαιρετικά επίπονη και επικίνδυνη διεργασία, άνετα κάνετε ζημιά στο χειριστήριο και στο αεροσκάφος αν δεν έχετε κατανοήσει πλήρως τι πρέπει να κάνετε!
|
|
|
Post by sotirist on Jun 24, 2018 8:30:13 GMT 2
Εδώ είναι το βίντεο με το mod που είχε παρουσιαστεί - πίσω στο 2016 - όπου οι ενδείξεις τηλεμετρίας (ένδειξη μπαταρίας αεροσκάφους και χρόνος) απεικονίζονται και σε εξωτερική οθόνη. Προσοχή, δεν είναι για αρχάριους, είναι εξαιρετικά επίπονη και επικίνδυνη διεργασία, άνετα κάνετε ζημιά στο χειριστήριο και στο αεροσκάφος αν δεν έχετε κατανοήσει πλήρως τι πρέπει να κάνετε!Σωστός, όπως πάντα frontier 🙂...μόνο για προχω χρήστες. Από το 2016 από ότι φαίνεται η hubsan “ακουσε” τις απαιτήσεις των χρηστών και έβγαλε και δική της λύση εξωτερικού monitor και goggles, που είναι συμβατή και με το 501s, όπως το παραθέτει στο παρακατω βίντεο. Προφανώς και το εξωτερικό της monitor δείχνει πλήρη στοιχεία τηλεμετρίας και fpv, είναι δηλαδή “καθρέπτης” της οθόνης του ΤΧ. Τα καλά νέα σταματούν εδώ, γιατί παρόλο που το (μικρό) monitor της έχει υποδοχή για κάρτα SD , δεν καταγράφει τηλεμετρία, μόνον fpv 🙁. Το ίδιο θέμα που έχει και στο χειριστηριο. Σ
|
|
|
Post by dimitrisp on Jun 25, 2018 12:18:49 GMT 2
Καλησπέρα στην παρέα. Δεν έχω ασχοληθεί καθόλου με drone και σερφάροντας έπεσα πάνω σε μια σελίδα που αναφερόταν στο εν λόγω πτηνό. Κατέληξα σε αυτό εδώ το forum και διαβάζοντας μού ήρθε η επιθυμία να μπω στο χώρο ερασιτεχνικά (για να νιώσω ξανά παιδί). Πριν να προχωρήσω στην αγορά έχω κάποιες ερωτήσεις που αν έχετε την καλοσύνη να μου απαντήσετε. 1. Βλέπω ότι το H501S έχει κυκλοφορήσει εδώ και 2 χρόνια. Δεδομένου ότι η τεχνολογία προχωρά με τεράστια βήματα, δεν έχει βγει μέχρι τώρα κάτι καλύτερο σε αυτά τα χρήματα ; 2. Υπάρχουν 2 μοντέλα το S και το SS. Ποιό θα μου έρθει αν παραγγείλω τώρα; 3. Σκέφτομαι την advanced version με το νέο χειριστήριο. Σκέφτομαι σωστά; (δεν με απασχολεί η διαφορά των 30€). 4. Τί άλλα αξεσουάρ να παραγγείλω μαζί ώστε να μην περιμένω ξανά αργότερα; Φορτιστή, μπαταρίες, έλικες; Και ποια; 5. Βλέπω ότι υπάρχουν κάποιες προσφορές σε gearbest και banggood. Όταν λέει G-W-4 ή G-W-5 το gearbest εννοεί Ευρωπαϊκή αποθήκη; Αντίστοιχα EU ή FR στο banggood ? Οι προσφορές τελειώνουν σήμερα οπότε μάλλον πρέπει να βιαστώ. Ευχαριστώ
|
|
|
Post by sotirist on Jun 25, 2018 13:31:30 GMT 2
Καλησπέρα στην παρέα. Δεν έχω ασχοληθεί καθόλου με drone και σερφάροντας έπεσα πάνω σε μια σελίδα που αναφερόταν στο εν λόγω πτηνό. Κατέληξα σε αυτό εδώ το forum και διαβάζοντας μού ήρθε η επιθυμία να μπω στο χώρο ερασιτεχνικά (για να νιώσω ξανά παιδί). Πριν να προχωρήσω στην αγορά έχω κάποιες ερωτήσεις που αν έχετε την καλοσύνη να μου απαντήσετε. 1. Βλέπω ότι το H501S έχει κυκλοφορήσει εδώ και 2 χρόνια. Δεδομένου ότι η τεχνολογία προχωρά με τεράστια βήματα, δεν έχει βγει μέχρι τώρα κάτι καλύτερο σε αυτά τα χρήματα ; 2. Υπάρχουν 2 μοντέλα το S και το SS. Ποιό θα μου έρθει αν παραγγείλω τώρα; 3. Σκέφτομαι την advanced version με το νέο χειριστήριο. Σκέφτομαι σωστά; (δεν με απασχολεί η διαφορά των 30€). 4. Τί άλλα αξεσουάρ να παραγγείλω μαζί ώστε να μην περιμένω ξανά αργότερα; Φορτιστή, μπαταρίες, έλικες; Και ποια; 5. Βλέπω ότι υπάρχουν κάποιες προσφορές σε gearbest και banggood. Όταν λέει G-W-4 ή G-W-5 το gearbest εννοεί Ευρωπαϊκή αποθήκη; Αντίστοιχα EU ή FR στο banggood ? Οι προσφορές τελειώνουν σήμερα οπότε μάλλον πρέπει να βιαστώ. Ευχαριστώ Καλώς ήρθες στην παρέα μας dimitrisp!
Απαντήσεις: 1) Στα χρήματα του 501s και με τις προδιαγραφές του, δεν νομίζω να έχει βγεί κάτι κοντινό. Για αυτό και στην κατηγορία του είναι best seller. 2) Εδώ και αρκετό καιρό, η hubsan στέλνει το 501SS μόνον
3) Το advanced version Τ/Χ (το σκάφος είναι το ίδιο) είναι ποιοτικότερο, έχει καλύτερες κεραίες, αλλά έχει μικρότερη οθόνη και είναι μεγαλύτερο και βαρύτερο από το standard.
4) Μία - δύο μπαταρίες (εάν στις στέλνουν), άντε και κανένα ζευγάρι έλικες. Φορτιστής, εάν μείνεις στο 501, δεν απαιτείται σε πρώτη φάση.
5) GW στο Gearbest & EU / FR στο banggood είναι ευρωπαικές αποθήκες, άρα όχι τελωνείο και συντομότερη παράδοση. Εάν επιλέξεις από Κίνα, πρόσεχε τα EMS & Expedited γιατί περνούν τελωνείο. Προτίμησε Priority Line
Για ότι άλλο θές γράψε εδώ..
Σωτήρης
|
|
|
Post by dimitrisp on Jun 25, 2018 14:29:29 GMT 2
Ευχαριστώ Σωτήρη για τις απαντήσεις. Τελικά είχες δίκιο. Μπαταρίες δεν στέλνουν. Δυστυχώς δεν βλέπω να το έχει το gearbest με το νέο Τ/Χ οπότε βαδίζω προς banggood.
|
|
|
Post by sotirist on Jun 25, 2018 15:09:20 GMT 2
Ευχαριστώ Σωτήρη για τις απαντήσεις. Τελικά είχες δίκιο. Μπαταρίες δεν στέλνουν. Δυστυχώς δεν βλέπω να το έχει το gearbest με το νέο Τ/Χ οπότε βαδίζω προς banggood. Εντελώς κουλό. Από US το έχει ..... 37€ + μεταφορικά, ίσως από λάθος τους.... Βέβαια έχει σίγουρο τελωνείο....αλλά...
|
|
|
Post by Frontier on Jun 25, 2018 16:42:43 GMT 2
|
|
|
Post by loykas82 on Jun 25, 2018 16:53:53 GMT 2
Καλησπέρα στην παρέα. Δεν έχω ασχοληθεί καθόλου με drone και σερφάροντας έπεσα πάνω σε μια σελίδα που αναφερόταν στο εν λόγω πτηνό. Κατέληξα σε αυτό εδώ το forum και διαβάζοντας μού ήρθε η επιθυμία να μπω στο χώρο ερασιτεχνικά (για να νιώσω ξανά παιδί). Πριν να προχωρήσω στην αγορά έχω κάποιες ερωτήσεις που αν έχετε την καλοσύνη να μου απαντήσετε. 1. Βλέπω ότι το H501S έχει κυκλοφορήσει εδώ και 2 χρόνια. Δεδομένου ότι η τεχνολογία προχωρά με τεράστια βήματα, δεν έχει βγει μέχρι τώρα κάτι καλύτερο σε αυτά τα χρήματα ; 2. Υπάρχουν 2 μοντέλα το S και το SS. Ποιό θα μου έρθει αν παραγγείλω τώρα; 3. Σκέφτομαι την advanced version με το νέο χειριστήριο. Σκέφτομαι σωστά; (δεν με απασχολεί η διαφορά των 30€). 4. Τί άλλα αξεσουάρ να παραγγείλω μαζί ώστε να μην περιμένω ξανά αργότερα; Φορτιστή, μπαταρίες, έλικες; Και ποια; 5. Βλέπω ότι υπάρχουν κάποιες προσφορές σε gearbest και banggood. Όταν λέει G-W-4 ή G-W-5 το gearbest εννοεί Ευρωπαϊκή αποθήκη; Αντίστοιχα EU ή FR στο banggood ? Οι προσφορές τελειώνουν σήμερα οπότε μάλλον πρέπει να βιαστώ. Ευχαριστώ Καλώς ήρθες στην παρέα μας dimitrisp!
Απαντήσεις: 1) Στα χρήματα του 501s και με τις προδιαγραφές του, δεν νομίζω να έχει βγεί κάτι κοντινό. Για αυτό και στην κατηγορία του είναι best seller. 2) Εδώ και αρκετό καιρό, η hubsan στέλνει το 501SS μόνον
3) Το advanced version Τ/Χ (το σκάφος είναι το ίδιο) είναι ποιοτικότερο, έχει καλύτερες κεραίες, αλλά έχει μικρότερη οθόνη και είναι μεγαλύτερο και βαρύτερο από το standard.
4) Μία - δύο μπαταρίες (εάν στις στέλνουν), άντε και κανένα ζευγάρι έλικες. Φορτιστής, εάν μείνεις στο 501, δεν απαιτείται σε πρώτη φάση.
5) GW στο Gearbest & EU / FR στο banggood είναι ευρωπαικές αποθήκες, άρα όχι τελωνείο και συντομότερη παράδοση. Εάν επιλέξεις από Κίνα, πρόσεχε τα EMS & Expedited γιατί περνούν τελωνείο. Προτίμησε Priority Line
Για ότι άλλο θές γράψε εδώ..
Σωτήρης
Και ποια η διαφορα μεταξυ 501s και 501ss;
|
|
|
Post by Frontier on Jun 25, 2018 18:13:38 GMT 2
Και ποια η διαφορα μεταξυ 501s και 501ss; Καμία ουσιαστική διαφορά σε θέματα πτητικών χαρακτηριστικών, απλά φοράνε - λόγω μικροδιαφορών στο υλικό - διαφορετικές εκδόσεις firmware.
|
|
|
Post by loykas82 on Jun 25, 2018 18:16:25 GMT 2
Και ποια η διαφορα μεταξυ 501s και 501ss; Καμία ουσιαστική διαφορά σε θέματα πτητικών χαρακτηριστικών, απλά φοράνε - λόγω μικροδιαφορών στο υλικό - διαφορετικές εκδόσεις firmware. Διαφορετικες εκδοσεις δε σημαινει διαφορετικα χαρακτηρηστικα;
|
|
|
Post by Frontier on Jun 25, 2018 19:43:02 GMT 2
Καμία ουσιαστική διαφορά σε θέματα πτητικών χαρακτηριστικών, απλά φοράνε - λόγω μικροδιαφορών στο υλικό - διαφορετικές εκδόσεις firmware. Διαφορετικες εκδοσεις δε σημαινει διαφορετικα χαρακτηρηστικα; Όχι απαραίτητα. Για παράδειγμα, το Η501S έχει διαφορετικό ολοκληρωμένο πυξίδας από το SS (H5883 το S, H5883L το SS), ίδια δουλειά κάνουν αλλά χρειάζεται άλλο firmware για το ένα και άλλο για το άλλο.
|
|
|
Post by sotirist on Jun 25, 2018 20:03:57 GMT 2
Καμία ουσιαστική διαφορά σε θέματα πτητικών χαρακτηριστικών, απλά φοράνε - λόγω μικροδιαφορών στο υλικό - διαφορετικές εκδόσεις firmware. Διαφορετικες εκδοσεις δε σημαινει διαφορετικα χαρακτηρηστικα; Βασικές πτητικές διαφορες δεν υπάρχουν, εκτός από ελάχιστες, όπως π.χ. η αλλαγή των χρωματικών συνδυασμών των led του σκαφους (εάν αυτό θεωρείται πτητικό χαρακτηριστικό), άντε και μικρορυθμίσεις στην λειτουργία orbit. Όπως και να έχει, είναι λίγο ακαδημαϊκή η συζήτηση, γιατί καινούργιο H501S σκέτο, δεν υπάρχει εδώ και πάνω από χρόνο. Μόνο SS, ανεξάρτητα αν στα κινεζομαγαζα το αναφέρουν ακόμη σαν σκέτο S. Σ
|
|
|
Post by loykas82 on Jun 26, 2018 5:40:50 GMT 2
Διαφορετικες εκδοσεις δε σημαινει διαφορετικα χαρακτηρηστικα; Βασικές πτητικές διαφορες δεν υπάρχουν, εκτός από ελάχιστες, όπως π.χ. η αλλαγή των χρωματικών συνδυασμών των led του σκαφους (εάν αυτό θεωρείται πτητικό χαρακτηριστικό), άντε και μικρορυθμίσεις στην λειτουργία orbit. Όπως και να έχει, είναι λίγο ακαδημαϊκή η συζήτηση, γιατί καινούργιο H501S σκέτο, δεν υπάρχει εδώ και πάνω από χρόνο. Μόνο SS, ανεξάρτητα αν στα κινεζομαγαζα το αναφέρουν ακόμη σαν σκέτο S. Σ Καλημερα.Εχει λειτουργια orbit? Ξαναειδα τη παρουσιαση του Frontier και δεν ειδα καπου αυτη τη λειτουργια.
|
|
|
Post by sotirist on Jun 26, 2018 7:03:01 GMT 2
Βασικές πτητικές διαφορες δεν υπάρχουν, εκτός από ελάχιστες, όπως π.χ. η αλλαγή των χρωματικών συνδυασμών των led του σκαφους (εάν αυτό θεωρείται πτητικό χαρακτηριστικό), άντε και μικρορυθμίσεις στην λειτουργία orbit. Όπως και να έχει, είναι λίγο ακαδημαϊκή η συζήτηση, γιατί καινούργιο H501S σκέτο, δεν υπάρχει εδώ και πάνω από χρόνο. Μόνο SS, ανεξάρτητα αν στα κινεζομαγαζα το αναφέρουν ακόμη σαν σκέτο S. Σ Καλημερα.Εχει λειτουργια orbit? Ξαναειδα τη παρουσιαση του Frontier και δεν ειδα καπου αυτη τη λειτουργια. Καλημερα. Στην (πολύ καλή) παρουσίαση του frontier, πιθανότατα δεν υποστήριζε το firmware αυτή τη λειτουργία, αλλά στα SS δουλεύει μια χαρά. Σ
|
|
|
Post by Frontier on Jun 26, 2018 8:56:14 GMT 2
Βασικές πτητικές διαφορες δεν υπάρχουν, εκτός από ελάχιστες, όπως π.χ. η αλλαγή των χρωματικών συνδυασμών των led του σκαφους (εάν αυτό θεωρείται πτητικό χαρακτηριστικό), άντε και μικρορυθμίσεις στην λειτουργία orbit. Όπως και να έχει, είναι λίγο ακαδημαϊκή η συζήτηση, γιατί καινούργιο H501S σκέτο, δεν υπάρχει εδώ και πάνω από χρόνο. Μόνο SS, ανεξάρτητα αν στα κινεζομαγαζα το αναφέρουν ακόμη σαν σκέτο S. Σ Καλημερα.Εχει λειτουργια orbit? Ξαναειδα τη παρουσιαση του Frontier και δεν ειδα καπου αυτη τη λειτουργια. Όπως έγραψε και ο Σωτήρης, η παρουσίαση έγινε πριν 2 χρόνια και το firmware τότε του S δεν υποστήριζε orbit. Στην πορεία, προστέθηκε η λειτουργία.
|
|
|
Post by dimitrisp on Jun 26, 2018 10:47:41 GMT 2
Έγινε η παραγγελία. Να ρωτήσω. Οι μπαταρίες του ΤΧ μπορούν να είναι επαναφορτιζόμενες ή πρέπει να είναι απλές αλκαλικές. Τί άλλου τύπου μπαταρία παίρνει για να παραγγείλω;
|
|
|
Post by dream_master on Jun 26, 2018 12:02:13 GMT 2
Έγινε η παραγγελία. Να ρωτήσω. Οι μπαταρίες του ΤΧ μπορούν να είναι επαναφορτιζόμενες ή πρέπει να είναι απλές αλκαλικές. Τί άλλου τύπου μπαταρία παίρνει για να παραγγείλω; πλεον lipo επαναφορτιζομενη βαζουν μεσα στο TX. Δεν χρειαζετε να παρεις , θα εχει μεσα ετοιμη.
|
|
|
Post by Hlias Virtual rise-SUN-set on Jun 26, 2018 12:54:11 GMT 2
Αγαπητοί φίλοι του forum γεια σας. Όπως είναι γνωστό (το έγραψα) πριν δύο εβδομάδες είχα την ατυχία να χάσω το Η501S που είχα μόλις δύο μήνες και παρόλο που έγινε αρκετή έρευνα στο πιθανό σημείο και από αέρος δεν κατάφερα να το βρω. Στο μεταξύ τα κινεζομάγαζα δεν πουλάνε σκέτο σκάφος δυστυχώς, Τ/Κ όμως πουλάνε λες και πρόκειται να τις χάσουμε...! τέλος π. Και εκεί που δεν είχα καμιά επιλογή ο φίλος Σωτήρης μου πρότεινε αν ήθελα να μου πουλήσει ένα σκάφος που είχε διαθέσιμο, πραγματικά έτσι έγινε, έχω ήδη το Η501S σε άσπρο αυτή τη φορά. Έκανα bine το "είδε" η δική μου Τ/Κ όλα μια χαρά, απλά λόγω κάποιων υποχρεώσεων αλλά κυρίως λόγω καιρικών συνθηκών δεν πρόλαβα να κάνω ακόμη πτήση. Σωτήρη σε ευχαριστώ που μου έδωσες αυτή την λύση, μάλλον θα έμενα με το υπάρχον πακέτο χωρίς σκάφος, ευχαριστώ πολύ...! Attachments:
|
|
|
Post by thomas on Jun 26, 2018 12:59:20 GMT 2
Αυτό είναι πολύ ευχάριστο!Καλές και ασφαλείς πτήσεις Ηλία!!
|
|
|
Post by Hlias Virtual rise-SUN-set on Jun 26, 2018 13:13:32 GMT 2
Ευχαριστώ Σωτήρη για τις απαντήσεις. Τελικά είχες δίκιο. Μπαταρίες δεν στέλνουν. Δυστυχώς δεν βλέπω να το έχει το gearbest με το νέο Τ/Χ οπότε βαδίζω προς banggood. Καλή παραλαβή φίλε και να το προσέχεις...! Λοιπόν αν και σου τα είπαν τα παιδιά η standar έκδοση (πιθανότατα και η adnance) περιέχει: -Σκίαστρο μέσα στην συσκευασία. -Η Τ/Κ περιέχει LiPo 1400mA -Ένα δεύτερο σετ έλικες -Μπαταρίες το BG και banggood δεν στέλνουν (για την ώρα) Εγώ είχα αγοράσει μία από Ali 11€ που πήγαινε μια χαρά, (μάλιστα έδινε χρόνο πτήσης μεγαλύτερο από την μανάτη) πρόβλημα δεν είχα, τόσο μικρά πακέτα συνήθως δεν τα πάνε τελωνείο, θα αγοράσω και άλλη. Αυτές τις μέρες (πριν πάρω το σκάφος του Σωτήρη) είχα παραγγείλει σπαστές έλικες από εδώ: www.banggood.com/4Pcs-Foldable-CWCCW-Propeller-For-Hubsan-H501S-MJX-B2W-B2C-p-1299945.htmlΤις παρήγγειλα με απλή διαδικασία (Standard Shipping) έβαλα όμως Track Number, όποτε έρθουν δεν τις βιάζομαι.
|
|
|
Post by john1975 on Jun 26, 2018 13:56:44 GMT 2
Γείτονα Ηλία ευχάριστα τα νέα καλές πτήσης. Τις σπαστές τις περιμένω και εγώ όπως και τις εξωτερικές κεραίες οπότε μόλις παραλάβουμε να κανονίσουμε καμιά ενδιάμεση συνάντηση να πετάξουμε τα πουλιά μας drone.
|
|
|
Post by dimitrisp on Jun 26, 2018 14:44:44 GMT 2
Εγώ είχα αγοράσει μία από Ali 11€ που πήγαινε μια χαρά, (μάλιστα έδινε χρόνο πτήσης μεγαλύτερο από την μανάτη) πρόβλημα δεν είχα, τόσο μικρά πακέτα συνήθως δεν τα πάνε τελωνείο, θα αγοράσω και άλλη. Αυτές τις μέρες (πριν πάρω το σκάφος του Σωτήρη) είχα παραγγείλει σπαστές έλικες από εδώ: www.banggood.com/4Pcs-Foldable-CWCCW-Propeller-For-Hubsan-H501S-MJX-B2W-B2C-p-1299945.htmlΤις παρήγγειλα με απλή διαδικασία (Standard Shipping) έβαλα όμως Track Number, όποτε έρθουν δεν τις βιάζομαι. Εγώ παρήγγειλα από Banggood Ευρωπαϊκή αποθήκη. Μπορείς να μου δώσεις το link για τις μπαταρίες να πάρω και γω ;
|
|
|
Post by Frontier on Jun 26, 2018 15:00:19 GMT 2
|
|
|
Post by loykas82 on Jun 26, 2018 15:05:56 GMT 2
Καλημερα.Εχει λειτουργια orbit? Ξαναειδα τη παρουσιαση του Frontier και δεν ειδα καπου αυτη τη λειτουργια. Καλημερα. Στην (πολύ καλή) παρουσίαση του frontier, πιθανότατα δεν υποστήριζε το firmware αυτή τη λειτουργία, αλλά στα SS δουλεύει μια χαρά. Σ Καλησπερα στη παρεα.Αν θελεις πες μας ποιες αλλες λειτουργιες υποστηριζει το τελευταιο firmwire.Ειμαι σε αναμονη για τη παραλαβη. Και κατι ακομη.Τη παραγγελια την εκανα με priority line.Τωρα ειναι στα χερια της DHL.Η απορια μου ειναι η εξης: Θα παραλαβω με ACS η ΕΛΤΑ;
|
|
|
Post by Hlias Virtual rise-SUN-set on Jun 26, 2018 15:13:22 GMT 2
|
|
|
Post by sotirist on Jun 26, 2018 20:41:54 GMT 2
Αγαπητοί φίλοι του forum γεια σας. Όπως είναι γνωστό (το έγραψα) πριν δύο εβδομάδες είχα την ατυχία να χάσω το Η501S που είχα μόλις δύο μήνες και παρόλο που έγινε αρκετή έρευνα στο πιθανό σημείο και από αέρος δεν κατάφερα να το βρω. Στο μεταξύ τα κινεζομάγαζα δεν πουλάνε σκέτο σκάφος δυστυχώς, Τ/Κ όμως πουλάνε λες και πρόκειται να τις χάσουμε...! τέλος π. Και εκεί που δεν είχα καμιά επιλογή ο φίλος Σωτήρης μου πρότεινε αν ήθελα να μου πουλήσει ένα σκάφος που είχε διαθέσιμο, πραγματικά έτσι έγινε, έχω ήδη το Η501S σε άσπρο αυτή τη φορά. Έκανα bine το "είδε" η δική μου Τ/Κ όλα μια χαρά, απλά λόγω κάποιων υποχρεώσεων αλλά κυρίως λόγω καιρικών συνθηκών δεν πρόλαβα να κάνω ακόμη πτήση. Σωτήρη σε ευχαριστώ που μου έδωσες αυτή την λύση, μάλλον θα έμενα με το υπάρχον πακέτο χωρίς σκάφος, ευχαριστώ πολύ...! Να είσαι καλά Ηλία και καλοτάξιδο. Τα μέλη του forum είμαστε εδώ για να βοηθά ο ένας τον άλλον, με όποιο τρόπο μπορούμε, οποτε δεν έκανα τίποτα παραπάνω από αυτό. Ειμαι σίγουρος ότι και εσυ στη θέση μου το ίδιο θα έκανες. Καλές και ασφαλεις προσγειώσεις 😊
|
|
|
Post by sotirist on Jun 27, 2018 19:56:54 GMT 2
Καλημερα. Στην (πολύ καλή) παρουσίαση του frontier, πιθανότατα δεν υποστήριζε το firmware αυτή τη λειτουργία, αλλά στα SS δουλεύει μια χαρά. Σ Καλησπερα στη παρεα.Αν θελεις πες μας ποιες αλλες λειτουργιες υποστηριζει το τελευταιο firmwire.Ειμαι σε αναμονη για τη παραλαβη. Και κατι ακομη.Τη παραγγελια την εκανα με priority line.Τωρα ειναι στα χερια της DHL.Η απορια μου ειναι η εξης: Θα παραλαβω με ACS η ΕΛΤΑ; Νέες λειτουργίες, εκτός από αυτά που είπα παραπάνω (led χρώματα, orbit [advanced, ορίζεις ακτίνα κύκλου και ύψος]) και επιπλέον ακριβείς ενδείξεις μπαταρίας και RSSI ενδείξεις, δεν νομίζω ότι υπάρχουν, τις τελευταίες 3-4 εκδόσεις. Οι μεγαλύτερες αλλαγές υφίστανται σε σύγκριση (προφανώς) με την superfly (ξεκλείδωμα ύψους, ταχύτητες κλπ), αλλά α) είναι πολύ παλιά (2/2016) και β) έχει θέματα σταθερότητας, όπως γνωρίζουν οι κατέχοντες, για αυτό και επισήμως έχει αποσυρθεί. Σ
|
|
|
Post by loykas82 on Jun 27, 2018 20:13:35 GMT 2
Καλησπερα στη παρεα.Αν θελεις πες μας ποιες αλλες λειτουργιες υποστηριζει το τελευταιο firmwire.Ειμαι σε αναμονη για τη παραλαβη. Και κατι ακομη.Τη παραγγελια την εκανα με priority line.Τωρα ειναι στα χερια της DHL.Η απορια μου ειναι η εξης: Θα παραλαβω με ACS η ΕΛΤΑ; Νέες λειτουργίες, εκτός από αυτά που είπα παραπάνω (led χρώματα, orbit [advanced, ορίζεις ακτίνα κύκλου και ύψος]) και επιπλέον ακριβείς ενδείξεις μπαταρίας και RSSI ενδείξεις, δεν νομίζω ότι υπάρχουν, τις τελευταίες 3-4 εκδόσεις. Οι μεγαλύτερες αλλαγές υφίστανται σε σύγκριση (προφανώς) με την superfly (ξεκλείδωμα ύψους, ταχύτητες κλπ), αλλά α) είναι πολύ παλιά (2/2016) και β) έχει θέματα σταθερότητας, όπως γνωρίζουν οι κατέχοντες, για αυτό και επισήμως έχει αποσυρθεί. Σ Στη στανταρ εκδοση το orbit εκτελειται με κεντρο το χειριστηριο.Η ακτινα του κυκλου που θα εκτελεσει θα ειναι η αποσταση στην οποια βρισκεται το σκαφος την ωρα που ενεργοποιουμε το orbit; Και κατι ακομα.Ποια η τιμη της τασης στη μπαταριας μετα απο φορτιση και αε ποια τιμη πρεπει να προσγειωσουμε το σκαφος για να ειναι ασφαλες;
|
|
|
Post by sotirist on Jun 27, 2018 21:00:47 GMT 2
Νέες λειτουργίες, εκτός από αυτά που είπα παραπάνω (led χρώματα, orbit [advanced, ορίζεις ακτίνα κύκλου και ύψος]) και επιπλέον ακριβείς ενδείξεις μπαταρίας και RSSI ενδείξεις, δεν νομίζω ότι υπάρχουν, τις τελευταίες 3-4 εκδόσεις. Οι μεγαλύτερες αλλαγές υφίστανται σε σύγκριση (προφανώς) με την superfly (ξεκλείδωμα ύψους, ταχύτητες κλπ), αλλά α) είναι πολύ παλιά (2/2016) και β) έχει θέματα σταθερότητας, όπως γνωρίζουν οι κατέχοντες, για αυτό και επισήμως έχει αποσυρθεί. Σ Στη στανταρ εκδοση το orbit εκτελειται με κεντρο το χειριστηριο.Η ακτινα του κυκλου που θα εκτελεσει θα ειναι η αποσταση στην οποια βρισκεται το σκαφος την ωρα που ενεργοποιουμε το orbit; Και κατι ακομα.Ποια η τιμη της τασης στη μπαταριας μετα απο φορτιση και αε ποια τιμη πρεπει να προσγειωσουμε το σκαφος για να ειναι ασφαλες; Στις εκδόσεις 4.2.22, 1.2.20 & 1.1.35 και μετά, στο στάνταρντ ΤΧ Ενεργοποίηση orbit, πστημενο (long press) το πλήκτρο video, απόσταση από ΤΧ 3-80 m Ταχύτητα orbit, δεξί stick δεξια αριστερα Υψος orbit, αριστερό stick πάνω κατω Ακτίνα αυτή την ώρα της ενεργοποιησης Η μπαταρία του 501 θα βγάλει κόκκινο (time to land) στα 7 v και θα προσγειωθεί μόνο του (fail safe) στα 6,5 v. Αναμεσά τους μεσολαβούν περίπου 3-4 λεπτά ΤΟ ΠΟΛΥ. Σ
|
|