|
Post by kosmasdel on Nov 6, 2021 22:29:28 GMT 2
Πηγα σημερα το μεσημερι που ειχε καθαρο ουρανο σε ενα αρκετα υψομενο λοφο της Αθηνας που δεν εχει ουτε δεντρα εκει πανω και εβαλα το drone να κανει το update στους δορυφορους, το αφησα σχεδον μια ωρα αλλα δεν αλλαξε κατι δυστυχώς! Καποια στιγμη στο μισαωρο μετα απο τα Poor precision for GPS signal και System intializing μου εβγαλε ενα System preparing αλλα και αυτο το αφησα ενα μισαωρο και δεν αλλαξε κατι! Ηταν μονιμα κολλημένο! Το εκλεισα το ξανα ανοιξα και ξεκινησε παλι τα 2 ιδια μηνυματα οπως πριν! Παιζει να εχει χαλασει καποιος δεκτης εσωτερικα του σκαφους ή ειναι καθαρα λογισμικο το θεμα? Και εμένα κάνει τα ίδια περίπου 20λεπτο που το άφησα. Θα το αφήσω παραπάνω στην 1η ευκαιρία που θα βρω για πτήση
|
|
|
Post by Frontier on Nov 9, 2021 17:21:10 GMT 2
Πηγα σημερα το μεσημερι που ειχε καθαρο ουρανο σε ενα αρκετα υψομενο λοφο της Αθηνας που δεν εχει ουτε δεντρα εκει πανω και εβαλα το drone να κανει το update στους δορυφορους, το αφησα σχεδον μια ωρα αλλα δεν αλλαξε κατι δυστυχώς! Καποια στιγμη στο μισαωρο μετα απο τα Poor precision for GPS signal και System intializing μου εβγαλε ενα System preparing αλλα και αυτο το αφησα ενα μισαωρο και δεν αλλαξε κατι! Ηταν μονιμα κολλημένο! Το εκλεισα το ξανα ανοιξα και ξεκινησε παλι τα 2 ιδια μηνυματα οπως πριν! Παιζει να εχει χαλασει καποιος δεκτης εσωτερικα του σκαφους ή ειναι καθαρα λογισμικο το θεμα? Εφόσον δεν επανήλθε μετά από τόση ώρα, πιθανότατα υπάρχει πρόβλημα στην πλακέτα του GPS/πυξίδας, ίσως η κεραία έχει πρόβλημα.
|
|
|
Post by jasonas on Nov 20, 2021 2:22:56 GMT 2
Λοιπον βρηκα λυση, ουσιαστικα εκανα αυτο ακριβως που λεει στο βιντεο και όντως δουλεψε!
|
|
|
Post by fandasma on Jan 10, 2022 13:19:22 GMT 2
καλησπέρα ψάχνω μπαταρία για το xiaomi mi 4k μήπως ξέρει κανείς που θα μπορούσα να βρώ?
|
|