|
Post by tsopirs on Mar 18, 2019 11:38:10 GMT 2
Τίποτα δεν χρειάζεται να κάνεις..το πολύ πολύ να κάνεις διαμόρφωση με το σκάφος .
|
|
|
Post by Frontier on Mar 18, 2019 11:42:42 GMT 2
Όχι. Απλά περνάς την εφαρμογή στην νέα συσκευή και συνδέεσαι. Τα firmware updates είναι ήδη εγκατεστημένα στα υποσυστήματα του αεροσκάφους και της τηλεκατεύθυνσης. Ευχαριστω για την απαντηση.Κατι ακομα.Αν διαγραψω ολα τα αρχεια της sd η βαλω νεα sd στο σκαφος πρεπει να κανω update σωστα; Όχι, δεν χρειάζεται να κάνεις κανένα update οποιαδήποτε αλλαγή και αν κάνεις στην κάρτα.
|
|
|
Post by loykas82 on Mar 18, 2019 11:43:57 GMT 2
Ευχαριστω για την απαντηση.Κατι ακομα.Αν διαγραψω ολα τα αρχεια της sd η βαλω νεα sd στο σκαφος πρεπει να κανω update σωστα; Όχι, δεν χρειάζεται να κάνεις κανένα update οποιαδήποτε αλλαγή και αν κάνεις στην κάρτα. Αρα τα διαγραφω η τοποθετω νεα καρτα χωρις κανενα προβλημα.Ευχαριστω
|
|
|
Post by artplus on Mar 21, 2019 20:10:45 GMT 2
Kαλησπερα στην ομαδα....μηπως ξερεις κανεις που μπορω να βρω μοντελο για σκιαστρο για 3d εκτυπωτη ;;;
|
|
|
Post by tsopirs on Mar 26, 2019 12:09:30 GMT 2
Ήρθαν μπαταρίες,έλικες χάρη στον Γιώργο(Droneworld) και η 3d βάση για φίλτρα,συμβατά από phantom 3 advanced και pro..φίλτρα μένουν τώρα τα βρούμε
|
|
|
Post by tsopirs on Mar 28, 2019 18:07:25 GMT 2
Σήμερα πήγα στους καταρράκτες της Βαρβάρας στην ορεινή Χαλκιδική...Στον πρώτο περίμενα πόση ώρα..Δεν κλειδώνει δορυφόρους.. Το σήκωσα σε atti αλλά πήγαινε όπου ήθελε καθώς είχε και ένα ελαφρύ αεράκι..μιλάμε αν το άφηνες 10 δευτερόλεπτα από τα μάτια σου κάπου θα είχε καρφωθεί.το φέρνω κοντά μου και το αρπαζω από το μπράτσο..ταυτόχρονα προσπαθώ να κλείσω τα μοτερ,τίποτα...μου έκανε το ένα το χέρι μελανιες και γδαρσίματα..τι τα δύο πλήκτρα πατουσα..τι τα στικ έκλεινα τίποτα..με χίλια ζόρια έσβησε..Μετά βρήκε στίγμα και πέταξα..στον άλλο καταρράκτη κάθησα με της ώρες..τι το εκλεισα και το άνοιξα ..τίποτα ,στιγμιαία έως 9 ..κυρίως 7..Και ήταν και ξεφωτο εκεί..πρώτη απογοήτευση από το mi το κινητό κλειδωνε εύκολα σήμα..ίσως το δοκιμάσω από εβδομάδα και με την anafi
|
|
|
Post by Frontier on Mar 28, 2019 19:50:39 GMT 2
Σήμερα πήγα στους καταρράκτες της Βαρβάρας στην ορεινή Χαλκιδική...Στον πρώτο περίμενα πόση ώρα..Δεν κλειδώνει δορυφόρους.. Το σήκωσα σε atti αλλά πήγαινε όπου ήθελε καθώς είχε και ένα ελαφρύ αεράκι..μιλάμε αν το άφηνες 10 δευτερόλεπτα από τα μάτια σου κάπου θα είχε καρφωθεί.το φέρνω κοντά μου και το αρπαζω από το μπράτσο..ταυτόχρονα προσπαθώ να κλείσω τα μοτερ,τίποτα...μου έκανε το ένα το χέρι μελανιες και γδαρσίματα..τι τα δύο πλήκτρα πατουσα..τι τα στικ έκλεινα τίποτα..με χίλια ζόρια έσβησε..Μετά βρήκε στίγμα και πέταξα..στον άλλο καταρράκτη κάθησα με της ώρες..τι το εκλεισα και το άνοιξα ..τίποτα ,στιγμιαία έως 9 ..κυρίως 7..Και ήταν και ξεφωτο εκεί..πρώτη απογοήτευση από το mi το κινητό κλειδωνε εύκολα σήμα..ίσως το δοκιμάσω από εβδομάδα και με την anafi Έχε υπόψη ότι αυτήν την περίοδο και ειδικά από τις 6 Απριλίου, θα υπάρχουν θέματα με αρκετούς δέκτες GPS (ακόμα και μοντέλα της uBlox) λόγω του Y2K bug. Το bug δεν είναι καταστροφικό, αλλά επηρεάζει την ώρα και προκαλεί απώλεια δεδομένων τοποθεσίας (ειδικά τα δεδομένα almanac αλλοιώνονται). Δεν λέω ότι αυτό που αντιμετώπισες οφείλεται σε αυτό, αλλά είναι κάτι που θα πρέπει να λάβουμε υπόψη μας τις επόμενες ημέρες μαζί με τις γεωμαγνητικές καταιγίδες που λαμβάνουν χώρα αυτήν την περίοδο του έτους.
|
|
|
Post by dream_master on Mar 28, 2019 20:04:37 GMT 2
απο το μπρατσο πολυ επικινδυνο Γιωργο, και ειδικα αν φυσαει με μια ρυπη μπορει να το στειλει στα μουτρα και να τρεχεις μετα. Εγω 3 φορες που αναγκαστηκα δεν μπορουσα να το προσγειωσο στομ εδαφος το επιασα απο το landing gear. Αλλα και παλι πρεπει να εχεις lanyard στο λαιμο γιατι με το ενα χερι ειναι λιγο δυσκολο να κλεισεις τα μοτερ.
|
|
|
Post by tsopirs on Mar 28, 2019 20:11:38 GMT 2
Μανο δεν ήξερα ότι παίζουν γεωμαγνητικες αυτήν την περίοδο..Για το bug θα το ψάξω τώρα.. Έχω λουρι στο λαιμό αλλά και πάλι δεν ήθελε να κλείσει τα μοτερ..Μόλις το άρπαξα κατευθείαν Ναι από το landing gear εννοούσα μην γίνει καμία βλακεία..αλλά δεν έκλεινε τα μοτέρ ούτε με power off ..έκανα μια τελευταία προσπάθεια για καποθα δευτερόλεπτα με τα δύο πλήκτρα και τότε έσβησε.Αλλιώς θα τραβουσα την μπαταρία 🔋
|
|
|
Post by artplus on Apr 3, 2019 14:02:27 GMT 2
Κατά την διάρκεια πτήσης σήμερα....και ενώ η μπαταρία ήταν στο 70% μου έβγαλε το εξής μήνυμα. Battery communication interrupted, please land immediately. Φυσικά το προσγειωσα αμέσως κα μπήκα να τσεκαρω κατάσταση μπαταρίας που ολα ητανε οκ......μετα έτσι από περιέργεια το άφησα στα 3 μέτρα μέχρι το 30% να δω συμπεριφορά. Τίποτα παράξενο και δεν ξαναείδα το μήνυμα. Για πείτε καμμία γνώμη ρε παιδιά. Η μπαταρία πάει για πέταμα η όχι ;;;; Attachments:
|
|
silent
Junior Member
|
Post by silent on Apr 3, 2019 15:24:13 GMT 2
μια χαρά δείχνει..
τυχαίο θα ηταν, τσέκαρε τα pins για τυχών σκόνη, βρωμιά.
|
|
|
Post by petersea on Apr 3, 2019 19:04:41 GMT 2
Κατά την διάρκεια πτήσης σήμερα....και ενώ η μπαταρία ήταν στο 70% μου έβγαλε το εξής μήνυμα. Battery communication interrupted, please land immediately. Φυσικά το προσγειωσα αμέσως κα μπήκα να τσεκαρω κατάσταση μπαταρίας που ολα ητανε οκ......μετα έτσι από περιέργεια το άφησα στα 3 μέτρα μέχρι το 30% να δω συμπεριφορά. Τίποτα παράξενο και δεν ξαναείδα το μήνυμα. Για πείτε καμμία γνώμη ρε παιδιά. Η μπαταρία πάει για πέταμα η όχι ;;;; Η μπαταρία σου είναι μια χαρά, τώρα μέσα στο σκάφος στο βάθος έχει 4 πινακια που κάνουν επαφή με την μπαταρία στις επαφές στο πίσω μέρος εκεί σου κάνει το πρόβλημα κάπου χάνει επαφή και σου βγάζει αυτό το μήνυμα...
|
|
|
Post by artplus on Apr 3, 2019 20:59:22 GMT 2
Ευχαριστω πολυ παιδες......!!!!
|
|
silent
Junior Member
|
Post by silent on Apr 17, 2019 18:39:09 GMT 2
το app που εξαφανίστηκε?
|
|
|
Post by artplus on Apr 18, 2019 14:06:08 GMT 2
|
|
|
Post by ditheo on Apr 25, 2019 14:43:33 GMT 2
καλησπέρα, έλικες που μπορώ να βρώ , γρήγορα; από βλακεία μου τους έσπασα καθώς τους στρίμωξα και σπάσαν μέσα στην τσάντα!
|
|
|
Post by ditheo on Apr 27, 2019 20:30:35 GMT 2
καλησπέρα, έλικες που μπορώ να βρώ , γρήγορα; από βλακεία μου τους έσπασα καθώς τους στρίμωξα και σπάσαν μέσα στην τσάντα! Τελικά πήρα 2 τετράδες απο bangood και δυο τετράδες απο το online της fimi. Να δουμε ποιο θα ερθει πιο γρήγορα. Η τιμη ειναι πανω κάτω τα ιδια. Πιο ακριβο προϊόν στο bangood αλλά φθηνά μεταφορικά. Αντίθετα στο fimi store τις εχει πιο φθηνά αλλα ακριβά μεταφορικά. Ελπίζω μια απο τις δυο να ερθει μέχρι τον επόμενο μηνα. Δυστυχώς ήθελα κατι απο Ευρώπη, αλλα δεν βρήκα κατι.
|
|
|
Post by kosmasdel on Apr 29, 2019 10:41:20 GMT 2
καλησπέρα, έλικες που μπορώ να βρώ , γρήγορα; από βλακεία μου τους έσπασα καθώς τους στρίμωξα και σπάσαν μέσα στην τσάντα! Τελικά πήρα 2 τετράδες απο bangood και δυο τετράδες απο το online της fimi. Να δουμε ποιο θα ερθει πιο γρήγορα. Η τιμη ειναι πανω κάτω τα ιδια. Πιο ακριβο προϊόν στο bangood αλλά φθηνά μεταφορικά. Αντίθετα στο fimi store τις εχει πιο φθηνά αλλα ακριβά μεταφορικά. Ελπίζω μια απο τις δυο να ερθει μέχρι τον επόμενο μηνα. Δυστυχώς ήθελα κατι απο Ευρώπη, αλλα δεν βρήκα κατι. Ποιο ειναι το online store της Fimi? Μπορείς να βάλεις ενα link?
|
|
|
Post by Frontier on Apr 29, 2019 12:42:03 GMT 2
|
|
pikos
New Member
|
Post by pikos on May 15, 2019 9:33:51 GMT 2
Καλημέρα παιδιά. Απο χθές η μπαταρία μου εμφανίζει το εξής πρόβλημα όπωε φαίνεται στο βίντεο.
Τι κάνουμε σε αυτή την περίπτωση; Πέταμα στα σκουπίδια; Καθώς πετούσα με το που πήγε στο 25% εδειξε η μπαταρία 0% και άρχισε να προσγειώνεται. Όταν την εβγαλα την μπαταρία από το αεροσκάφος έκαιγε απίστευτα πολύ.
|
|
|
Post by tsopirs on May 15, 2019 10:37:29 GMT 2
Μπορείς να δοκιμάσεις να κάνεις reset ανοίγω τας την μπαταρία.. Επειδή δεν μπορώ να βάλω link γράψε battery mi drone reset η problem και θα σου βγάλει παρόμοια βίντεο.. Το πιο πιθανό είναι βέβαια να είναι για πέταμα... 2 έχω με 13 και 18 φορτίσεις... 190 ευρώ πέταμα..
|
|
|
Post by arhimidis64 on May 17, 2019 19:13:24 GMT 2
Καλησπέρα σε όλους. Πήγα σήμερα να πετάξω και μου έβγαλε μήνυμα ότι για τους κατόχους των Mi drone η fimi κάνει έκπτωση 100 δολαρίων αποκλειστικά μεσώ του banggood για το X8 SE δίνοντας το s/n του ήδη υπάρχων. Τι λέτε αξίζει η αγορά; Αυτό θα το πουλήσω προφανώς...
|
|
|
Post by ifaistos on May 27, 2019 1:07:10 GMT 2
Παιδιά καλησπέρα,
Πήρα πρόσφατα και εγώ το συγκεκριμένο μοντέλο και έχω τα εξής θέματα:
1) η μπαταρία μετά από 18 κύκλους φόρτησης μου βγάζει 15-18 λεπτά πτήσης (με διάφορες συνθήκες αέρα και με προσγείωση στο 15-10%). Αυτό απέχει αρκετά - νομίζω- από τα 27 -θεωρητικά- λεπτά πτήσης... Είναι φυσιολογικό (εγώ ήλπιζα να μου βγάζει 22-24 λεπτά);
2) μου κάνει "σπασίματα" στο live streaming στο κινητό και με την παλιά κάρτα που είχα (Kingstone 16gb U10) όσο και με την καινούρια (sandisk 32gb V30 - η οποία είναι και στις προτεινόμενες απο την fimi).
3) Ρυθμίζω το gimbal με το γνωστό τρόπο με τον βιβλίο (για τον στραβό ορίζοντα) αλλά δεν είμαι απόλυτα ικανοποιημένος και μερικές φορές το χάνει και θέλει πάλι απο την αρχή. Υπάρχει κάνας άλλος τρόπος;
Υπάρχει κάποιος που να μπορεί να βοηθήσει;
Σας ευχαριστώ προκαταβολικά.
|
|
|
Post by ifaistos on Jun 20, 2019 23:26:17 GMT 2
Καλησπέρα και πάλι,
Θα ήθελα επίσης να ρωτήσω (τώρα που περιμένω 2 καινούριες μπαταρίες) πόση ώρα συνεχόμενα μπορεί να πετάει το drone? Χρειάζεται από μπαταρία σε μπαταρία να το αφήνω κάποια ώρα να κρυώνει;
Και πάλι ευχαριστώ
|
|
|
Post by Frontier on Jun 21, 2019 9:26:03 GMT 2
Παιδιά καλησπέρα, Πήρα πρόσφατα και εγώ το συγκεκριμένο μοντέλο και έχω τα εξής θέματα: 1) η μπαταρία μετά από 18 κύκλους φόρτησης μου βγάζει 15-18 λεπτά πτήσης (με διάφορες συνθήκες αέρα και με προσγείωση στο 15-10%). Αυτό απέχει αρκετά - νομίζω- από τα 27 -θεωρητικά- λεπτά πτήσης... Είναι φυσιολογικό (εγώ ήλπιζα να μου βγάζει 22-24 λεπτά); Λογικό είναι, στους 20 κύκλους καλό θα είναι να κάνεις ένα καλιμπράρισμα της μπαταρίας: την ξεφορτίζεις μέχρι 5% και μετά την φορτίζεις πλήρως. Η διαδικασία αυτή ρυθμίζει εκ νέου τον μετρητή φορτίου της μπαταρίας. Οι θεωρητικοί χρόνοι είναι αυτό που λένε: θεωρητικοί σε ιδανικές (και πρακτικά "άπιαστες") συνθήκες. Διαμόρφωσε την κάρτα μέσα από την εφαρμογή του Mi 4K και έχε τις κεραίες να "κοιτάνε" οι "μύτες" τους προς το έδαφος όταν πετάς. Δεν γνωρίζω κάτι άλλο.
|
|
|
Post by kosmasdel on Jun 21, 2019 10:58:50 GMT 2
Το σπάσιμο στο live streaming οφείλεται στην κάρτα μνήμης; Μου κάνει και εμένα κάποια σπασίματα ενώ το σήμα είναι strong. Του έχω μία Samsung Evo PLus U3 64gb. Δεν είναι αρκετή;
|
|
|
Post by artplus on Jun 24, 2019 9:58:03 GMT 2
|
|
|
Post by ifaistos on Jun 24, 2019 18:06:36 GMT 2
Λογικό είναι, στους 20 κύκλους καλό θα είναι να κάνεις ένα καλιμπράρισμα της μπαταρίας: την ξεφορτίζεις μέχρι 5% και μετά την φορτίζεις πλήρως. Η διαδικασία αυτή ρυθμίζει εκ νέου τον μετρητή φορτίου της μπαταρίας. Οι θεωρητικοί χρόνοι είναι αυτό που λένε: θεωρητικοί σε ιδανικές (και πρακτικά "άπιαστες") συνθήκες. Θα το δοκιμάσω και ελπίζω να δω καλυτερα αποτελέσματα. Διαμόρφωσε την κάρτα μέσα από την εφαρμογή του Mi 4K και έχε τις κεραίες να "κοιτάνε" οι "μύτες" τους προς το έδαφος όταν πετάς. Το δοκίμασα και όντως δουλεύει καλύτερα. Και κάτι τελευταίο: Όταν έχεις 2-3 μπαταρίες πόση συνεχόμενη ώρα μπορεί να πετάει το drone? Πρέπει να το αφήνω να κρυώνει πριν βάλω την επόμενη μπαταρία;
|
|
|
Post by Frontier on Jun 24, 2019 19:49:48 GMT 2
Και κάτι τελευταίο: Όταν έχεις 2-3 μπαταρίες πόση συνεχόμενη ώρα μπορεί να πετάει το drone? Πρέπει να το αφήνω να κρυώνει πριν βάλω την επόμενη μπαταρία; Καλό είναι να αφήνεις 15-20 λεπτά τα μοτέρ να ηρεμούν μεταξύ κάθε μπαταρίας, ειδικά τώρα το καλοκαίρι.
|
|
|
Post by ifaistos on Jun 25, 2019 15:34:40 GMT 2
Και κάτι τελευταίο: Όταν έχεις 2-3 μπαταρίες πόση συνεχόμενη ώρα μπορεί να πετάει το drone? Πρέπει να το αφήνω να κρυώνει πριν βάλω την επόμενη μπαταρία; Καλό είναι να αφήνεις 15-20 λεπτά τα μοτέρ να ηρεμούν μεταξύ κάθε μπαταρίας, ειδικά τώρα το καλοκαίρι. Ευχαριστώ πολύ. Καλές πτήσεις να έχουμε!!!!
|
|