|
Post by loykas82 on Dec 12, 2019 13:40:51 GMT 2
Μάλλον όπως όλα δείχνουν έχει θέμα η κάμερα σαν συσκευη , καποιος αισθητήρας η επεξεργαστης δεν βγάζω άκρη . σας ευχαριστώ όλους παιδιά. Λεω μηπως φταιει το προγραμμα επεξεργασιας που χρησιμοποιεις; Το αρχειο απο τη καρτα στον υπολογιστη το παιζει ετσι;
|
|
|
Post by arisleather on Dec 13, 2019 21:35:55 GMT 2
για preview ( VLC . Quicktime ) για επεξεργασια ( Adobe AfterEffect , Premiere) το αρχείο είναι έτσι γιατί και η φωτογραφια otan τι κανω zoom εχει πολλα παρασιτα
|
|
|
Post by loykas82 on Dec 14, 2019 8:38:58 GMT 2
για preview ( VLC . Quicktime ) για επεξεργασια ( Adobe AfterEffect , Premiere) το αρχείο είναι έτσι γιατί και η φωτογραφια otan τι κανω zoom εχει πολλα παρασιτα Δες σε τι αναλυση τραβας απο την εφαρμογη.Επειτα δες το αρχειο απο τον υπολογιστη σε τι αναλυση ειναι.Και τελος δες σε τι αναλυαη σωνεις το βιντεο μετα την επεξεργασια.
|
|
|
Post by arhimidis64 on Jan 12, 2020 12:54:41 GMT 2
Καλήμερα σε όλους. 20 κύκλους φόρτισης και η μπαταριά έβγαλε χαλασμένο κελί..Καμιά ιδέα; Υπάρχει τρόπος να επισκευαστεί ή θα χάσω τον χρόνο μου; Κάτι διαβάζω για τον imax b6. Κάνει δουλειά; Έχει δοκιμάσει κανείς; Και δεν βλέπω να μπορούμε να παραγγείλουμε καινούργια από κάπου... Attachments:
|
|
|
Post by tsopirs on Jan 12, 2020 13:01:55 GMT 2
Υπάρχουν κάποιοι τρόποι που κάνεις και καλά ρεσετ ανοίγοντας την μπαταρία αλλά όσες φορές δοκίμασα δεν έπιασαν. 4 έχω σπίτι με της 3 να έχουν ελάχιστες πτήσεις, κάτω από 20...τελικα; ποφασισα να το δώσω να πάρω κάτι άλλο γιατί είχα δώσει σε ένα 4μηνο πιο πολλά σε μπαταρίες από ότι έκανε
|
|
|
Post by arhimidis64 on Jan 12, 2020 13:34:31 GMT 2
Α τόσο καλά...Mπορείς να με βοηθήσεις να δοκιμάσω και εγώ την τύχη μου; Κρίμα..Να φανταστώ πήγες σε dji?
|
|
|
Post by tsopirs on Jan 12, 2020 15:20:45 GMT 2
Parrot anafi extended και δεν το αλλαζω
|
|
|
Post by artplus on Mar 23, 2020 23:34:22 GMT 2
Με τοσο ελευθερο χρονο, ευκαιρια να φτιαξουμε και καμμια ξεχασμενη φωτογραφια Attachments:
|
|
|
Post by artplus on Mar 25, 2020 21:35:37 GMT 2
Χαιρετω την παρεα, ακομη μια φωτογραφια απο μενα Attachments:
|
|
|
Post by artplus on Jun 15, 2020 12:15:20 GMT 2
Last dance.....!!! Aπλα επεσε. Ετσι στα ξαφνικα..... ειδα οτι εβγαλε error στο βαρομετρο. Μου εκανε εντυπωση που δεν βρηκα ενα ελικα...ισως εφυγε στον αερα για αυτο επεσε. Attachments:
|
|
|
Post by artplus on Jun 15, 2020 12:16:58 GMT 2
Και αλλο υλικο Attachments:
|
|
|
Post by artplus on Jun 15, 2020 12:19:34 GMT 2
Πραγματικα στην στεναχωρια μου ....χαιρομαι που παντα ακολουθω τους κανονες ασφαλειας και επεσε σε χωραφι χωρις αλλες επιπτωσεις. Attachments:
|
|
|
Post by Frontier on Jun 15, 2020 12:39:50 GMT 2
artplus: Δυστυχώς, αυτή είναι η μοίρα όλων των αεροσκαφών, έχει συμβεί σε όλους μας αυτό Το σημαντικό είναι που δεν χτύπησε κανείς και οφείλεται στο ότι ακολουθείς - και πολύ σωστά - τους κανόνες (που είναι και η κοινή λογική ουσιαστικά). Αν πάντως η κάμερα λειτουργεί, σκάφος βρίσκεις σχετικά φθηνά (είχα δει μια αγγελία στα €100).
|
|
|
Post by artplus on Jun 15, 2020 12:43:54 GMT 2
artplus : Δυστυχώς, αυτή είναι η μοίρα όλων των αεροσκαφών, έχει συμβεί σε όλους μας αυτό Το σημαντικό είναι που δεν χτύπησε κανείς και οφείλεται στο ότι ακολουθείς - και πολύ σωστά - τους κανόνες (που είναι και η κοινή λογική ουσιαστικά). Αν πάντως η κάμερα λειτουργεί, σκάφος βρίσκεις σχετικά φθηνά (είχα δει μια αγγελία στα €100). Nαι συμφωνω απολυτα πως απο την στιγμη που πεταει θα πεσει. Η αληθεια ειναι πως επειδη κοπηκε η καλωδιοταινια δεν μπορω να ξερω αν η καμερα λειτουργει. Απο την αλλη η xaiomi εχει χασει την εμπιστοσυνη μου και ας μου εμεινε καλη προικα απο μπαταριες. Πλεον κοιταω πολυ σοβαρα για Mavic air 2 ....ισως και anafi.
|
|
|
Post by petersea on Jun 16, 2020 6:35:50 GMT 2
artplus : Δυστυχώς, αυτή είναι η μοίρα όλων των αεροσκαφών, έχει συμβεί σε όλους μας αυτό Το σημαντικό είναι που δεν χτύπησε κανείς και οφείλεται στο ότι ακολουθείς - και πολύ σωστά - τους κανόνες (που είναι και η κοινή λογική ουσιαστικά). Αν πάντως η κάμερα λειτουργεί, σκάφος βρίσκεις σχετικά φθηνά (είχα δει μια αγγελία στα €100). Nαι συμφωνω απολυτα πως απο την στιγμη που πεταει θα πεσει. Η αληθεια ειναι πως επειδη κοπηκε η καλωδιοταινια δεν μπορω να ξερω αν η καμερα λειτουργει. Απο την αλλη η xaiomi εχει χασει την εμπιστοσυνη μου και ας μου εμεινε καλη προικα απο μπαταριες. Πλεον κοιταω πολυ σοβαρα για Mavic air 2 ....ισως και anafi. εάν σε ενδιαφέρει για anafi μεταχειρισμένο είδα δύο στο insomnia στα 500 και 400€, καλή συνέχεια..😊
|
|
|
Post by artplus on Jul 2, 2020 23:34:21 GMT 2
Nαι συμφωνω απολυτα πως απο την στιγμη που πεταει θα πεσει. Η αληθεια ειναι πως επειδη κοπηκε η καλωδιοταινια δεν μπορω να ξερω αν η καμερα λειτουργει. Απο την αλλη η xaiomi εχει χασει την εμπιστοσυνη μου και ας μου εμεινε καλη προικα απο μπαταριες. Πλεον κοιταω πολυ σοβαρα για Mavic air 2 ....ισως και anafi. εάν σε ενδιαφέρει για anafi μεταχειρισμένο είδα δύο στο insomnia στα 500 και 400€, καλή συνέχεια..😊 Σε ευχαριστω πολυ φιλε μου αλλα τελικα με κερδισε η DJI
|
|
|
Post by airbus320 on Jul 19, 2020 13:49:38 GMT 2
Καλησπέρα.. είμαι νέος στο χόμπι... και αντιμετωπίζω ένα προβλήμα..νερό Xiaomi mi 4k μου κάνει εκκίνηση μόνο σε Atti mode
|
|
|
Post by Frontier on Jul 20, 2020 7:17:21 GMT 2
Καλησπέρα.. είμαι νέος στο χόμπι... και αντιμετωπίζω ένα προβλήμα.. νερό Xiaomi mi 4k μου κάνει εκκίνηση μόνο σε Atti mode Καλωσήρθες. Σου έπεσε το Mi 4K μέσα σε νερό και τώρα ξεκινά μόνο σε atti mode;
|
|
|
Post by artplus on Aug 26, 2020 11:26:14 GMT 2
Ο νεος ειναι ωραιος......αλλα ο παλιος ειναι αλλιως. Attachments:
|
|
|
Post by Frontier on Aug 26, 2020 13:06:26 GMT 2
Ο νεος ειναι ωραιος......αλλα ο παλιος ειναι αλλιως. Το επισκεύασες;
|
|
|
Post by artplus on Aug 26, 2020 22:19:18 GMT 2
Οχι φιλε......καινουργιο σωμα ειναι.
|
|
|
Post by kosmasdel on Aug 11, 2021 17:27:17 GMT 2
Καλησπέρα.
Ενώ πιάνει 15-16 δορυφόρους το drone εμφανίζει μήνυμα "poor GPS signal" και δεν με αφήνει να πετάξω. Παλιότερα άφηνε να πετάξω ακόμα και με 12-13 δορυφόρους. Έχετε καμιά ιδέα τι μπορεί να φταίει;
|
|
|
Post by sorentino on Aug 19, 2021 9:08:38 GMT 2
Καλημερα και απο εμενα .Κωστας το ονομα. Νεος ιδιοκτητης του fimi x8 se 2020 αγορασμενο απο ευρωπη (τσεχια).. Ειμαι στην φαση του ψαξιματος και της εκμαθησης. απο ενα βιντεο που επεσε μπροστα μου .... λεει οτι αυτο που κανει τα drone μα πεφτουν ειναι η κακη ρυθμιση του IMU.. καθε τρεις τεσσερες πτησεις πρεπει να το ρυθμιζουμε. και καλιμπραρισμα gimbal και πυξιδα μονο οταν το ζητησει το συστημα... Παραθετω την δνση Εαν θεωρηθει διαφημηση παρακαλω να διαγραφη Αυτο που θελω να ρωτησω , εαν εχει ζουμ η καμερα κατα την καταγραφη .. Φιλος μου που πεταγαμε μαζι το δικο μου και το DJI MINI 2το δικο του ειδα οτι ειχε διαβαθμιση στην οθόνη της θέσης της καμερας, οπως και ζουμ στην καμερα κατα την ληψη. Πιστευω να τα λεμε και να λυνουμε τις αποριες μας και να πληροφορουμε ο ενας τον αλλο για οτι καινουργιο Καλη σας ημερα.!!!
|
|
|
Post by jasonas on Oct 13, 2021 19:58:48 GMT 2
Καλησπερα σε ολους! Τον τελευταιο καιρο εχω ενα προβλημα με το drone μου και μου εμφανιστηκε σχετικα ξαφνικα! Τι εννοω...? Καταρχας 3 χρονια τωρα το πεταγα μια χαρα, δεν ειχα κανενα θεμα! Στις τελευταιες 2-3 πτησεις το προβλημα ηταν το σβησιμο στην προσγειωση! Οσο και να κρατουσα τον μοχλο κατω δεν εσβηναν με τιποτα οι ελικες με αποτελεσμα να πηγαινα προσεκτικα και να το εσβηνα απο το κουμπι της μπαταριας! οκ το "ελυσα" αυτο εστω και προσωρινα Την τελευταια φορα που το πεταξα ηταν περιπου πριν 3 μηνες! Πηγα πριν λιγες μερες λοιπον, πηγα να το ξαναπεταξω και δεν με αφηνει με τιποτα! Ενω ανοιγει η μπαταρια κανονικα, τα φωτακια, το ιδιο και στο χειριστήριο, συνδεονται και μεταξυ τους, εχω κανονικη εικονα στο κινητο, τα βελακια στο χειριστήριο (πανω κατω) παραμενουν κοκκινα και δεν παιρνουν με τιποτα μπρος οι ελικες! Στην οθονη δε του κινητου μου εμφανιζονται τα εξης δυο μηνυματα οπως θα δειτε και στις φωτο: 1. Poor precision for GPS signal 2. System intializing να σημειώσω οτι εκανα και calibration και στο grimbal και στο ιδιο το drone αλλα δεν αλλαξε κατι! Έχετε καποια λυση? Attachments:
|
|
|
Post by Frontier on Oct 14, 2021 7:44:09 GMT 2
jasonas: Καλωσήρθες στην παρέα. Τα συμπτώματα που περιγράφεις εμφανίζονται και σε άλλα GPS-enabled drones και έχουν να κάνουν με το πόσο ενημερωμένη είναι η λίστα δορυφόρων (ephimeris) στο GPS chip του drone. Αυτό συμβαίνει εάν έχουμε να πετάξουμε πολύ καιρό και χρειάζεται να ενημερωθούν. Φόρτισε πλήρως την μπαταρία σου, πήγαινε σε έναν ανοικτό χώρο (όχι εκεί που φαίνεται στις φωτογραφίες, όπου έχεις τοίχους και άλλα εμπόδια) μια ημέρα με καθαρό ουρανό, ενεργοποίησε το αεροσκάφος και άφησέ το στο έδαφος ενεργό 15-25 λεπτά για να ενημερώσει την ephimeris.
|
|
|
Post by jasonas on Oct 14, 2021 18:36:06 GMT 2
Καλως σας βρηκα Frontier! Και ευχαριστω για την απαντηση!
Μαλιστα καταλαβα! Οποτε πρεπει να κανω οτι κανω εκτος σπιτιου! Την υποδοχη για micro usb (φανταζομαι για να το συνδέσω με pc) που εχει το drone απο την κατω πλευρα του εκει που κουμπωνει το grimbal για ποιο πραγμα ειναι? Απο εκει δεν γινεται να το συνδεσω στο pc και να κανει με καποιο τροπο update τους δορυφορους ή ειναι για αλλη χρήση?
|
|
|
Post by Frontier on Oct 14, 2021 21:53:43 GMT 2
Καλημερα και απο εμενα .Κωστας το ονομα. Νεος ιδιοκτητης του fimi x8 se 2020 αγορασμενο απο ευρωπη (τσεχια).. Ειμαι στην φαση του ψαξιματος και της εκμαθησης. απο ενα βιντεο που επεσε μπροστα μου .... λεει οτι αυτο που κανει τα drone μα πεφτουν ειναι η κακη ρυθμιση του IMU.. καθε τρεις τεσσερες πτησεις πρεπει να το ρυθμιζουμε. και καλιμπραρισμα gimbal και πυξιδα μονο οταν το ζητησει το συστημα... Παραθετω την δνση Εαν θεωρηθει διαφημηση παρακαλω να διαγραφη Αυτο που θελω να ρωτησω , εαν εχει ζουμ η καμερα κατα την καταγραφη .. Φιλος μου που πεταγαμε μαζι το δικο μου και το DJI MINI 2το δικο του ειδα οτι ειχε διαβαθμιση στην οθόνη της θέσης της καμερας, οπως και ζουμ στην καμερα κατα την ληψη. Πιστευω να τα λεμε και να λυνουμε τις αποριες μας και να πληροφορουμε ο ενας τον αλλο για οτι καινουργιο Καλη σας ημερα.!!! Καλωσήρθες στην παρέα. Το Mi Drone 4K δεν έχει ψηφιακό zoom όπως έχει το Mini 2.
|
|
|
Post by Frontier on Oct 14, 2021 21:56:32 GMT 2
Καλως σας βρηκα Frontier! Και ευχαριστω για την απαντηση! Μαλιστα καταλαβα! Οποτε πρεπει να κανω οτι κανω εκτος σπιτιου! Την υποδοχη για micro usb (φανταζομαι για να το συνδέσω με pc) που εχει το drone απο την κατω πλευρα του εκει που κουμπωνει το grimbal για ποιο πραγμα ειναι? Απο εκει δεν γινεται να το συνδεσω στο pc και να κανει με καποιο τροπο update τους δορυφορους ή ειναι για αλλη χρήση? Η υποδοχή Micro SD που έχει το αεροσκάφος στην κάτω πλευρά που κουμπώνει το gimbal, την έχει για την περίπτωση ξε-brick-αρίσματος του flight controller σε περίπτωση που δημιουργηθεί κάποιο θέμα με αναβαθμίσεις. Επίσης, χρησιμοποιείται για να διαβαστούν τα logs από το blackbox (μαύρο κουτί) του αεροσκάφους (μόνο η Fimi μπορεί να τα αποκωδικοποιήσει). Θα πρέπει υποχρεωτικά να ενημερωθούν οι δορυφόροι σε εξωτερικό χώρο όπως σου είπα, δεν γίνεται να ενημερωθούν μέσω υπολογιστή.
|
|
|
Post by jasonas on Oct 15, 2021 1:32:32 GMT 2
Α οκ! Οποτε θα περιμενω να σταματησουν οι βροχες να κανω μια προσπαθεια! Φανταζομαι οταν θα εχουν ενημερωθει, θα το καταλαβω απο το οτι θα με αφηνει να το πεταξω? Δηλαδη θα ασπρισουν τα βελακια στο controller?
|
|
|
Post by jasonas on Nov 4, 2021 21:10:01 GMT 2
Πηγα σημερα το μεσημερι που ειχε καθαρο ουρανο σε ενα αρκετα υψομενο λοφο της Αθηνας που δεν εχει ουτε δεντρα εκει πανω και εβαλα το drone να κανει το update στους δορυφορους, το αφησα σχεδον μια ωρα αλλα δεν αλλαξε κατι δυστυχώς! Καποια στιγμη στο μισαωρο μετα απο τα Poor precision for GPS signal και System intializing μου εβγαλε ενα System preparing αλλα και αυτο το αφησα ενα μισαωρο και δεν αλλαξε κατι! Ηταν μονιμα κολλημένο! Το εκλεισα το ξανα ανοιξα και ξεκινησε παλι τα 2 ιδια μηνυματα οπως πριν!
Παιζει να εχει χαλασει καποιος δεκτης εσωτερικα του σκαφους ή ειναι καθαρα λογισμικο το θεμα?
|
|