|
Post by Frontier on Feb 2, 2019 11:09:20 GMT 2
ATTI και RTH δεν πάνε μαζί. Γιατί να πετάξεις σε atti mode; Αυτό είναι μόνο όταν έχεις πλήρη έλεγχο του σκάφους και αρκετή εμπειρία, μιας που θα πετάς μόνο με το βαρόμετρο, χωρίς πυξίδα ή GPS άρα και χωρίς (πιθανότατα) αξιόπιστο RTH (μπορεί και να μην έχεις καθόλου). Συνταγή για flyaway... Θελω να δοκιμασω να πεταξω σε ATTI για αυτο και η ερωτηση μου. Δοκίμασέ το μόνο σε ανοικτό χώρο και όχι μακριά από εσένα. Πιθανότατα αν το απογειώσεις σε atti mode, δεν θα επιστρέψει με RTH.
|
|
|
Post by loykas82 on Feb 2, 2019 11:11:04 GMT 2
Θελω να δοκιμασω να πεταξω σε ATTI για αυτο και η ερωτηση μου. Δοκίμασέ το μόνο σε ανοικτό χώρο και όχι μακριά από εσένα. Πιθανότατα αν το απογειώσεις σε atti mode, δεν θα επιστρέψει με RTH. Βασικα θελω να το απογειωσω απο τη ταρατσα του σπιτιου μου με την επιλογη ATTI και gps στη δεξια ροδελα.
|
|
|
Post by Frontier on Feb 2, 2019 11:22:32 GMT 2
Δοκίμασέ το μόνο σε ανοικτό χώρο και όχι μακριά από εσένα. Πιθανότατα αν το απογειώσεις σε atti mode, δεν θα επιστρέψει με RTH. Βασικα θελω να το απογειωσω απο τη ταρατσα του σπιτιου μου με την επιλογη ATTI και gps στη δεξια ροδελα. Επικίνδυνο. Απογειώσου καλύτερα σε GPS mode και γύρνα όταν είναι στον αέρα σε atti, τουλάχιστον έτσι θα έχει πάρει σωστό homepoint για να λειτουργήσει σωστά το RTH, αν το χρειαστείς.
|
|
|
Post by ditheo on Feb 5, 2019 11:07:21 GMT 2
Καλημέρα, Στη προσπάθεια να αποκωδικοποιήσω τα αρχεία του log που κρατάει η εφαρμογή στο κινητό μας, μέχρι τώρα έχω βρει πως η εφαρμογή κρατά βίντεο από την κάμερα όταν εμείς δεν γράφουμε. αυτά τα αρχεία τα έχει με κατάληξη .vfm για να μπορέσουμε να τα δούμε (αν και είναι άχρηστα τα περισσότερα, μόνο αν θέλουμε να δούμε κάτι την ώρα που δεν τραβούσαμε βίντεο) μπορούμε να τα μετατρέψουμε με το handbrake που μπορεί και τα αναγνωρίζει. Τώρα δεν ξέρω πόσοι από εσάς έχετε συνδέσει ποτέ το drone με τον υπολογιστή σας. Στην θύρα που μπαίνει το gimbal θα δείτε μια θύρα micro-usb. Αν βάλετε μια μπαταρία στο drone και το συνδέσετε στον υπολογιστή θα βρείτε έναν αποθηκευτικό χώρο 8GB με ένα φάκελο blackbox. Εδω βρίσκονται τα αρχεία από την πρώτη πτήση σας μέχρι την τελευταία. Ακόμα προσπαθώ να αναγνωρίσω τον τύπο, αλλά που θα πάει θα το βρούμε! αν έχει κανένας καμιά ιδέα ας μας την πει! Παρόμοια θύρα έχει και στο ultrasonic sensor αλλά δεν είναι Micro μινι usb... Καμιά ιδέα για τα άλλα αρχεία που έχει μέσα το log?
|
|
|
Post by dream_master on Feb 5, 2019 11:17:33 GMT 2
Καλημέρα, Στη προσπάθεια να αποκωδικοποιήσω τα αρχεία του log που κρατάει η εφαρμογή στο κινητό μας, μέχρι τώρα έχω βρει πως η εφαρμογή κρατά βίντεο από την κάμερα όταν εμείς δεν γράφουμε. αυτά τα αρχεία τα έχει με κατάληξη .vfm για να μπορέσουμε να τα δούμε (αν και είναι άχρηστα τα περισσότερα, μόνο αν θέλουμε να δούμε κάτι την ώρα που δεν τραβούσαμε βίντεο) μπορούμε να τα μετατρέψουμε με το handbrake που μπορεί και τα αναγνωρίζει. Τώρα δεν ξέρω πόσοι από εσάς έχετε συνδέσει ποτέ το drone με τον υπολογιστή σας. Στην θύρα που μπαίνει το gimbal θα δείτε μια θύρα micro-usb. Αν βάλετε μια μπαταρία στο drone και το συνδέσετε στον υπολογιστή θα βρείτε έναν αποθηκευτικό χώρο 8GB με ένα φάκελο blackbox. Εδω βρίσκονται τα αρχεία από την πρώτη πτήση σας μέχρι την τελευταία. Ακόμα προσπαθώ να αναγνωρίσω τον τύπο, αλλά που θα πάει θα το βρούμε! αν έχει κανένας καμιά ιδέα ας μας την πει! Παρόμοια θύρα έχει και στο ultrasonic sensor αλλά δεν είναι Micro μινι usb... Καμιά ιδέα για τα άλλα αρχεία που έχει μέσα το log? δεν μπορεις να τα ανοιξεις τα αρχεια log που εχει το σκαφος. Μονο η fimi μπορει να τα διαβασει αυτα. Αλλα γιατι θελεις να τα ανοιξεις? Εχεις τα flight logs μεσα απο την εφαρμογη. στο ultrasonic η θυρα ειναι για firm update του αισθητηρα.
|
|
|
Post by ditheo on Feb 5, 2019 12:05:32 GMT 2
Καλημέρα, Στη προσπάθεια να αποκωδικοποιήσω τα αρχεία του log που κρατάει η εφαρμογή στο κινητό μας, μέχρι τώρα έχω βρει πως η εφαρμογή κρατά βίντεο από την κάμερα όταν εμείς δεν γράφουμε. αυτά τα αρχεία τα έχει με κατάληξη .vfm για να μπορέσουμε να τα δούμε (αν και είναι άχρηστα τα περισσότερα, μόνο αν θέλουμε να δούμε κάτι την ώρα που δεν τραβούσαμε βίντεο) μπορούμε να τα μετατρέψουμε με το handbrake που μπορεί και τα αναγνωρίζει. Τώρα δεν ξέρω πόσοι από εσάς έχετε συνδέσει ποτέ το drone με τον υπολογιστή σας. Στην θύρα που μπαίνει το gimbal θα δείτε μια θύρα micro-usb. Αν βάλετε μια μπαταρία στο drone και το συνδέσετε στον υπολογιστή θα βρείτε έναν αποθηκευτικό χώρο 8GB με ένα φάκελο blackbox. Εδω βρίσκονται τα αρχεία από την πρώτη πτήση σας μέχρι την τελευταία. Ακόμα προσπαθώ να αναγνωρίσω τον τύπο, αλλά που θα πάει θα το βρούμε! αν έχει κανένας καμιά ιδέα ας μας την πει! Παρόμοια θύρα έχει και στο ultrasonic sensor αλλά δεν είναι Micro μινι usb... Καμιά ιδέα για τα άλλα αρχεία που έχει μέσα το log? δεν μπορεις να τα ανοιξεις τα αρχεια log που εχει το σκαφος. Μονο η fimi μπορει να τα διαβασει αυτα. Αλλα γιατι θελεις να τα ανοιξεις? Εχεις τα flight logs μεσα απο την εφαρμογη. στο ultrasonic η θυρα ειναι για firm update του αισθητηρα. Just for Fun! Αυτό που προσπαθώ να κάνω είναι να μπορώ να βάλω τα δεδομένα αυτά σε ένα αρχείο χάρτη για να μπορώ να τα βλέπω και ανατρέχω εύκολα. Ίσως και να στήσω και καμιά σελίδα για να μπορώ να τα μοιράζομαι με άλλους. Αυτό που έχω κάνει μέχρι τώρα είναι να τα παίρνω από το κινητό μου και να τα βάζω σε έναν android emulator. Καλό αλλά μπορεί να γίνει και καλύτερο!
|
|
|
Post by artplus on Feb 9, 2019 19:15:21 GMT 2
Καλησπερα στην ομαδα, ειναι μεγαλος ερωτας τελικα το ατιμο, ετσι με το που εφτιαξε ο καιρος, βρηκαμε ευκαιρια για μια πτηση ακομη. Attachments:
|
|
|
Post by dimitrispantosgr on Feb 19, 2019 17:14:06 GMT 2
υπαρχει καποιος τροπος να βαλουμε nd filter στο μι δρονε 4κ ? το εχει κανει κανεις ?
|
|
|
Post by Frontier on Feb 19, 2019 18:38:36 GMT 2
υπαρχει καποιος τροπος να βαλουμε nd filter στο μι δρονε 4κ ? το εχει κανει κανεις ? Όχι, δεν υπάρχει τρόπος χωρίς να χαλάσεις το κέλυφος της κάμερας.
|
|
|
Post by artplus on Feb 19, 2019 19:53:01 GMT 2
Kαλησπερα στην παρεα. Ελπιζουμε ολοι να εισαστε καλα. Ειμαι λιγο απογοητευμενος απο την αποδοση του mi 4k οσο αφορα την εμβελεια του. Καταννοω οτι σε αστικο περιβαλλον ειναι λογικο να χανω σημα σε 500 μετρα. Σημερα ομως ανεβηκα σε λοφο και ειχα μπροστα μου πεδιαδα. Επισης ο καιρος ηταν καθαρος, ουτε νεφωσεις ουτε υγρασια ουτε τιποτα και στα 1700+ μετρα εχασα σημα. Και μαλιστα χωρις πιο πριν να εχω λαγκαρισματα η καποια ενδειξη οτι το σημα ειναι αδυναμο. Απλα ξαφνικα εβγαλε ενδειξη και εχασα σημα και μπηκε σε RTH. Eχω διαβασει και εχω δει βιντεακια σχετικα με το πως να ειναι σωστα οι κεραιες και το εφαρμοζω. Γενικα αυτο που με προβληματιζει ειναι οτι παντα χανω το σημα ακαριαια, χωρις κατι να με προεδιποιει πιο πριν ωστε και εγω να μην το φτασω στα ακρα αλλα να το γυρισω, κατι το οποιο ειναι αρκετα ψυχοφθορο μεχρι να ξαναβρει σημα και να δω οτι ολα πηγανε καλα. Οκκκκκ ας μην παει 4 χλμ το καταννοω αλλα στα 1700 ;;;
|
|
|
Post by petersea on Feb 19, 2019 20:29:26 GMT 2
Kαλησπερα στην παρεα. Ελπιζουμε ολοι να εισαστε καλα. Ειμαι λιγο απογοητευμενος απο την αποδοση του mi 4k οσο αφορα την εμβελεια του. Καταννοω οτι σε αστικο περιβαλλον ειναι λογικο να χανω σημα σε 500 μετρα. Σημερα ομως ανεβηκα σε λοφο και ειχα μπροστα μου πεδιαδα. Επισης ο καιρος ηταν καθαρος, ουτε νεφωσεις ουτε υγρασια ουτε τιποτα και στα 1700+ μετρα εχασα σημα. Και μαλιστα χωρις πιο πριν να εχω λαγκαρισματα η καποια ενδειξη οτι το σημα ειναι αδυναμο. Απλα ξαφνικα εβγαλε ενδειξη και εχασα σημα και μπηκε σε RTH. Eχω διαβασει και εχω δει βιντεακια σχετικα με το πως να ειναι σωστα οι κεραιες και το εφαρμοζω. Γενικα αυτο που με προβληματιζει ειναι οτι παντα χανω το σημα ακαριαια, χωρις κατι να με προεδιποιει πιο πριν ωστε και εγω να μην το φτασω στα ακρα αλλα να το γυρισω, κατι το οποιο ειναι αρκετα ψυχοφθορο μεχρι να ξαναβρει σημα και να δω οτι ολα πηγανε καλα. Οκκκκκ ας μην παει 4 χλμ το καταννοω αλλα στα 1700 ;;; Καλησπέρα! Πολλά πράγματα μπορούν να επηρεάσουν την σύνδεση σκάφους και χειριστηρίου, εγώ π.χ. πετάω στην Αρτέμιδα το είχα φτάσει 3700 m αλλά μου έκανε δύο φορές disconnect άνοιγα και εκλεινα το διακόπτη RTH και συνδέονταν πάλι αυτό το έκανε πιθανόν γιατί στα 100 m από το σπίτι μου περνούν γραμμές υψηλής τάσης στην συνέχεια περνούσε κοντά από το λιμάνι άλλες παρεμβολες και στα 1800 m εάν το εστριβα πάλι έκανε disconnect γιατί η κεραία είναι στο πίσω μέρος του σκελους και χάνει το σήμα για αυτό εάν το πηγαίνεις μακριά γύρνα το με την όπισθεν μέχρι κάποιο σημείο αυτά τα ολίγα 😀...
|
|
|
Post by artplus on Feb 19, 2019 20:59:13 GMT 2
Kαλησπερα στην παρεα. Ελπιζουμε ολοι να εισαστε καλα. Ειμαι λιγο απογοητευμενος απο την αποδοση του mi 4k οσο αφορα την εμβελεια του. Καταννοω οτι σε αστικο περιβαλλον ειναι λογικο να χανω σημα σε 500 μετρα. Σημερα ομως ανεβηκα σε λοφο και ειχα μπροστα μου πεδιαδα. Επισης ο καιρος ηταν καθαρος, ουτε νεφωσεις ουτε υγρασια ουτε τιποτα και στα 1700+ μετρα εχασα σημα. Και μαλιστα χωρις πιο πριν να εχω λαγκαρισματα η καποια ενδειξη οτι το σημα ειναι αδυναμο. Απλα ξαφνικα εβγαλε ενδειξη και εχασα σημα και μπηκε σε RTH. Eχω διαβασει και εχω δει βιντεακια σχετικα με το πως να ειναι σωστα οι κεραιες και το εφαρμοζω. Γενικα αυτο που με προβληματιζει ειναι οτι παντα χανω το σημα ακαριαια, χωρις κατι να με προεδιποιει πιο πριν ωστε και εγω να μην το φτασω στα ακρα αλλα να το γυρισω, κατι το οποιο ειναι αρκετα ψυχοφθορο μεχρι να ξαναβρει σημα και να δω οτι ολα πηγανε καλα. Οκκκκκ ας μην παει 4 χλμ το καταννοω αλλα στα 1700 ;;; Καλησπέρα! Πολλά πράγματα μπορούν να επηρεάσουν την σύνδεση σκάφους και χειριστηρίου, εγώ π.χ. πετάω στην Αρτέμιδα το είχα φτάσει 3700 m αλλά μου έκανε δύο φορές disconnect άνοιγα και εκλεινα το διακόπτη RTH και συνδέονταν πάλι αυτό το έκανε πιθανόν γιατί στα 100 m από το σπίτι μου περνούν γραμμές υψηλής τάσης στην συνέχεια περνούσε κοντά από το λιμάνι άλλες παρεμβολες και στα 1800 m εάν το εστριβα πάλι έκανε disconnect γιατί η κεραία είναι στο πίσω μέρος του σκελους και χάνει το σήμα για αυτό εάν το πηγαίνεις μακριά γύρνα το με την όπισθεν μέχρι κάποιο σημείο αυτά τα ολίγα 😀... Ευχαριστω φιλε για την απαντηση σου και φυσικα για το tip ειμαι αρκετα προβληματισμενος να πω την αληθεια γιατι μου δημιουργει θεματα αυτο το προβλημα, ισως τελικα θα πρεπει να αρχιζω να κοιταω για αλλο σκαφος.
|
|
|
Post by loykas82 on Feb 20, 2019 15:56:38 GMT 2
Kαλησπερα στην παρεα. Ελπιζουμε ολοι να εισαστε καλα. Ειμαι λιγο απογοητευμενος απο την αποδοση του mi 4k οσο αφορα την εμβελεια του. Καταννοω οτι σε αστικο περιβαλλον ειναι λογικο να χανω σημα σε 500 μετρα. Σημερα ομως ανεβηκα σε λοφο και ειχα μπροστα μου πεδιαδα. Επισης ο καιρος ηταν καθαρος, ουτε νεφωσεις ουτε υγρασια ουτε τιποτα και στα 1700+ μετρα εχασα σημα. Και μαλιστα χωρις πιο πριν να εχω λαγκαρισματα η καποια ενδειξη οτι το σημα ειναι αδυναμο. Απλα ξαφνικα εβγαλε ενδειξη και εχασα σημα και μπηκε σε RTH. Eχω διαβασει και εχω δει βιντεακια σχετικα με το πως να ειναι σωστα οι κεραιες και το εφαρμοζω. Γενικα αυτο που με προβληματιζει ειναι οτι παντα χανω το σημα ακαριαια, χωρις κατι να με προεδιποιει πιο πριν ωστε και εγω να μην το φτασω στα ακρα αλλα να το γυρισω, κατι το οποιο ειναι αρκετα ψυχοφθορο μεχρι να ξαναβρει σημα και να δω οτι ολα πηγανε καλα. Οκκκκκ ας μην παει 4 χλμ το καταννοω αλλα στα 1700 ;;; Εγω δε μπορω να καταλαβω ποιος ο λογος που θες εμβελεια περα απο τα 1700;
|
|
|
Post by artplus on Feb 20, 2019 22:54:54 GMT 2
Kαλησπερα στην παρεα. Ελπιζουμε ολοι να εισαστε καλα. Ειμαι λιγο απογοητευμενος απο την αποδοση του mi 4k οσο αφορα την εμβελεια του. Καταννοω οτι σε αστικο περιβαλλον ειναι λογικο να χανω σημα σε 500 μετρα. Σημερα ομως ανεβηκα σε λοφο και ειχα μπροστα μου πεδιαδα. Επισης ο καιρος ηταν καθαρος, ουτε νεφωσεις ουτε υγρασια ουτε τιποτα και στα 1700+ μετρα εχασα σημα. Και μαλιστα χωρις πιο πριν να εχω λαγκαρισματα η καποια ενδειξη οτι το σημα ειναι αδυναμο. Απλα ξαφνικα εβγαλε ενδειξη και εχασα σημα και μπηκε σε RTH. Eχω διαβασει και εχω δει βιντεακια σχετικα με το πως να ειναι σωστα οι κεραιες και το εφαρμοζω. Γενικα αυτο που με προβληματιζει ειναι οτι παντα χανω το σημα ακαριαια, χωρις κατι να με προεδιποιει πιο πριν ωστε και εγω να μην το φτασω στα ακρα αλλα να το γυρισω, κατι το οποιο ειναι αρκετα ψυχοφθορο μεχρι να ξαναβρει σημα και να δω οτι ολα πηγανε καλα. Οκκκκκ ας μην παει 4 χλμ το καταννοω αλλα στα 1700 ;;; Εγω δε μπορω να καταλαβω ποιος ο λογος που θες εμβελεια περα απο τα 1700; Καθαρα επαγγελματικοι λογοι μας ζητηθηκε να καλυψουμε την αναβαση ενος ποδηλατη και η ομαδα του ηθελε να υπαρχει ολη η διαδρομη εκτος απο την μοτοσυκλετα συνοδειας και απο αερος.
|
|
|
Post by dream_master on Feb 21, 2019 0:29:32 GMT 2
Εγω δε μπορω να καταλαβω ποιος ο λογος που θες εμβελεια περα απο τα 1700; Καθαρα επαγγελματικοι λογοι μας ζητηθηκε να καλυψουμε την αναβαση ενος ποδηλατη και η ομαδα του ηθελε να υπαρχει ολη η διαδρομη εκτος απο την μοτοσυκλετα συνοδειας και απο αερος. Η προειδοποιηση ειναι οταν παει το σημα της μεταδοσης εικονας στο weak και επειτα ξεκινανε καπια μικρο λαγκαρισματα οταν ειναι στα ορια! Προυποθεση για καλη εμβελεια ειναι να το εχεις σε σωστο υψομετρο και να στοχευεις σωστα το σκαφος με το rc. Τα 1700 παντως τα εχει για πλακα φιλε και χωρις να εισαι σα λοφο!
|
|
|
Post by artplus on Feb 21, 2019 5:36:46 GMT 2
Καθαρα επαγγελματικοι λογοι μας ζητηθηκε να καλυψουμε την αναβαση ενος ποδηλατη και η ομαδα του ηθελε να υπαρχει ολη η διαδρομη εκτος απο την μοτοσυκλετα συνοδειας και απο αερος. Η προειδοποιηση ειναι οταν παει το σημα της μεταδοσης εικονας στο weak και επειτα ξεκινανε καπια μικρο λαγκαρισματα οταν ειναι στα ορια! Προυποθεση για καλη εμβελεια ειναι να το εχεις σε σωστο υψομετρο και να στοχευεις σωστα το σκαφος με το rc. Τα 1700 παντως τα εχει για πλακα φιλε και χωρις να εισαι σα λοφο! Δυστυχως το σημα δεν εχει παει ποτε weak. Mε το που λαγκαρε η εικονα, χαθηκε καθε επαφη και μπηκε σε λειτουργια rth. Eκει που ανησυχησα τελειως ηταν οταν για καποια δευτερολεπτα εχασα καθε ενδειξη απο το κινητο, ενω πιο πριν εβλεπα για παραδειγμα οτι το σκαφος γυριζει καθως η χιλιομετρικη αποσταση γινοτανε μικροτερη, μεχρι οπου ξαφνικα χαθηκε και αυτη η ενδειξη για λιγο (πολυυυυυ ψυχοφθορο) Δεν ξερω αν το σκαφος τα εχει για πλακα...παντως το δικο μου δεν τα εχει. Εχω διαβασει ολα τα νηματα εδω και σε αλλα φορουμ και εχω δει και βιντεακια η σκοπευση ητανε σωστη 100%. Δεν ηταν απλα μια πτηση, ηταν μια παραγωγη προγραματισμενη που ειχε γινει ρεπεραζ εξ αρχη. Γνωριζα που να σκοπευσω και πως. Καταννοω οτι ειναι ενα σκαφος χαημλου κοστολογιου αλλα οταν σου υποσχονται 4χλμ και δεν μπορεις να πιασεις ουτε τα 2....εεεε οσο να'ναι νιωθεις λιγο περιεργα και προβληματιζεσαι.
|
|
|
Post by kosmasdel on Feb 21, 2019 16:43:02 GMT 2
Η προειδοποιηση ειναι οταν παει το σημα της μεταδοσης εικονας στο weak και επειτα ξεκινανε καπια μικρο λαγκαρισματα οταν ειναι στα ορια! Προυποθεση για καλη εμβελεια ειναι να το εχεις σε σωστο υψομετρο και να στοχευεις σωστα το σκαφος με το rc. Τα 1700 παντως τα εχει για πλακα φιλε και χωρις να εισαι σα λοφο! Δυστυχως το σημα δεν εχει παει ποτε weak. Mε το που λαγκαρε η εικονα, χαθηκε καθε επαφη και μπηκε σε λειτουργια rth. Eκει που ανησυχησα τελειως ηταν οταν για καποια δευτερολεπτα εχασα καθε ενδειξη απο το κινητο, ενω πιο πριν εβλεπα για παραδειγμα οτι το σκαφος γυριζει καθως η χιλιομετρικη αποσταση γινοτανε μικροτερη, μεχρι οπου ξαφνικα χαθηκε και αυτη η ενδειξη για λιγο (πολυυυυυ ψυχοφθορο) Δεν ξερω αν το σκαφος τα εχει για πλακα...παντως το δικο μου δεν τα εχει. Εχω διαβασει ολα τα νηματα εδω και σε αλλα φορουμ και εχω δει και βιντεακια η σκοπευση ητανε σωστη 100%. Δεν ηταν απλα μια πτηση, ηταν μια παραγωγη προγραματισμενη που ειχε γινει ρεπεραζ εξ αρχη. Γνωριζα που να σκοπευσω και πως. Καταννοω οτι ειναι ενα σκαφος χαημλου κοστολογιου αλλα οταν σου υποσχονται 4χλμ και δεν μπορεις να πιασεις ουτε τα 2....εεεε οσο να'ναι νιωθεις λιγο περιεργα και προβληματιζεσαι. Στο επίσημο site της Xiaomi πάντως αναφέρει control distance = 2km. Δεν λένε για 4km.
|
|
|
Post by dimitrispantosgr on Feb 21, 2019 16:47:33 GMT 2
η εφαρμογή από το Playstore για το Mi Drone 4κ που πήγε ? ? ? ? ? ?
|
|
|
Post by tsopirs on Feb 21, 2019 18:10:33 GMT 2
Όντως λείπει....πάντως για απόσταση καλά είναι μια γρήγορη κάρτα..Εγώ μια φορά είχα πιάσει τα 3 km και μετά έπαιζα πάντα στην θάλασσα έως 2.5....με το που έβαλα την sandisc extreme pro έπιασα με την μια 5.5 στην παραλία
|
|
|
Post by ditheo on Feb 22, 2019 10:10:08 GMT 2
|
|
|
Post by dimitrispantosgr on Feb 22, 2019 18:11:52 GMT 2
ερώτηση για κάμερα.... ενώ την κάνω calibration την κάμερα βλέπω ότι συνεχώς είναι κάποια ελάχιστα χιλιοστά προς τα αριστερά! το τραπεζι που εχω το Drone οταν κανω το calibration είναι 100% επίπεδο χωρις καμια κλίση! έχει ιδέα κανείς τι μπορεί συμβαίνει ;;;
|
|
|
Post by petersea on Feb 22, 2019 20:03:16 GMT 2
ερώτηση για κάμερα.... ενώ την κάνω calibration την κάμερα βλέπω ότι συνεχώς είναι κάποια ελάχιστα χιλιοστά προς τα αριστερά! το τραπεζι που εχω το Drone οταν κανω το calibration είναι 100% επίπεδο χωρις καμια κλίση! έχει ιδέα κανείς τι μπορεί συμβαίνει ;;; Δοκίμασε αυτό το calibration.
|
|
|
Post by artplus on Mar 1, 2019 0:47:14 GMT 2
Θεσσαλικος καμπος. Φωτογραφια απο την 1η μου πτηση....καθαριζα το αρχειο μου και βρηκα χρονο να την φτιαξω Attachments:
|
|
|
Post by artplus on Mar 1, 2019 11:28:38 GMT 2
Καλημερα παιδια. Εχω παρατηρησει οτι εχω αρκετο jello κατα την διαρκεια πανοραμικων πλανων. Τι μπορει να φταει και πως θα μπορουσα να το διορθωσω ;;;
|
|
|
Post by Frontier on Mar 1, 2019 21:05:14 GMT 2
Καλημερα παιδια. Εχω παρατηρησει οτι εχω αρκετο jello κατα την διαρκεια πανοραμικων πλανων. Τι μπορει να φταει και πως θα μπορουσα να το διορθωσω ;;; Εάν δεν έχουν κάποιο θέμα οι έλικές σου (καταπόνηση), έλεγξε μήπως έχουν τζόγο όταν τις τοποθετείς και τις ασφαλίζεις πάνω στα μοτέρ (δεν θα πρέπει να έχουν τζόγο κανονικά). Δες στην παρακάτω σελίδα για το πως μπορείς να εξαλείψεις το jello: wikirotors.com/index.php?title=Xiaomi_Mi_Drone_Guide#ModsΥπάρχουν και κάτι λαστιχάκια που κάνουν την ίδια δουλειά με το παραπάνω mod: www.ebay.it/itm/233096568086?ul_noapp=true
|
|
|
Post by artplus on Mar 1, 2019 21:53:49 GMT 2
Καλημερα παιδια. Εχω παρατηρησει οτι εχω αρκετο jello κατα την διαρκεια πανοραμικων πλανων. Τι μπορει να φταει και πως θα μπορουσα να το διορθωσω ;;; Εάν δεν έχουν κάποιο θέμα οι έλικές σου (καταπόνηση), έλεγξε μήπως έχουν τζόγο όταν τις τοποθετείς και τις ασφαλίζεις πάνω στα μοτέρ (δεν θα πρέπει να έχουν τζόγο κανονικά). Δες στην παρακάτω σελίδα για το πως μπορείς να εξαλείψεις το jello: wikirotors.com/index.php?title=Xiaomi_Mi_Drone_Guide#ModsΥπάρχουν και κάτι λαστιχάκια που κάνουν την ίδια δουλειά με το παραπάνω mod: www.ebay.it/itm/233096568086?ul_noapp=trueΣε ευχαριστω πολυ φιλε με την 1η ευκαιρια θα πεταξω με νεους ελικες και απο εκει και μετα θα σας ενημερωσω. Τ
|
|
|
Post by dimitrispantosgr on Mar 2, 2019 21:57:56 GMT 2
www.ebay.com/itm/233114829017Βρήκα αυτό για τοποθέτηση Nd φίλτρου! και έκανα και την παραγγελία .. ειναι απο Ευρωπη οπότε σύντομα θα το εχω κιόλας. μπορείς να βάλεις φίλτρο απο Phantom . Ερώτηση ! για έντονο ηλιο τι φιλτρο πρέπει να παρω ??
|
|
|
Post by loykas82 on Mar 18, 2019 8:25:17 GMT 2
Ρε παιδια μια απορια.Θελω να βαλω νεα συσκευη πανω στη Τ/Κ.Πρεπει να διαγραψω ολα τα αρχεια απο απο την sd και και να ξανακανω update με τη νεα συσκευη;
|
|
|
Post by Frontier on Mar 18, 2019 11:31:34 GMT 2
Ρε παιδια μια απορια.Θελω να βαλω νεα συσκευη πανω στη Τ/Κ.Πρεπει να διαγραψω ολα τα αρχεια απο απο την sd και και να ξανακανω update με τη νεα συσκευη; Όχι. Απλά περνάς την εφαρμογή στην νέα συσκευή και συνδέεσαι. Τα firmware updates είναι ήδη εγκατεστημένα στα υποσυστήματα του αεροσκάφους και της τηλεκατεύθυνσης.
|
|
|
Post by loykas82 on Mar 18, 2019 11:36:46 GMT 2
Ρε παιδια μια απορια.Θελω να βαλω νεα συσκευη πανω στη Τ/Κ.Πρεπει να διαγραψω ολα τα αρχεια απο απο την sd και και να ξανακανω update με τη νεα συσκευη; Όχι. Απλά περνάς την εφαρμογή στην νέα συσκευή και συνδέεσαι. Τα firmware updates είναι ήδη εγκατεστημένα στα υποσυστήματα του αεροσκάφους και της τηλεκατεύθυνσης. Ευχαριστω για την απαντηση.Κατι ακομα.Αν διαγραψω ολα τα αρχεια της sd η βαλω νεα sd στο σκαφος πρεπει να κανω update σωστα;
|
|