|
Post by tsopirs on Jan 6, 2019 7:26:06 GMT 2
Χρόνια πολλά,καλή χρονιά..εχθές εμεινα από μπαταρία..Στα 98 μέτρα οππτε ξεκίνησε να κατεβαίνει σφαίρα..έσκασε σε κάτι κεραμίδια και έφυγε από το 2.5 οροφο κατω..ευτυχώς ένας έλικας σπασμενος και λίγο σπάσιμο κάτω χαμηλά στο ένα αναδιπλουμενο πόδι..το gimbal δείχνει να λειτουργεί μια χαρά..Η μπαταρία όμως αναβοσβήνει διαδοχικά τα λαμπάκια και δεν φορτιζει.προσπάθησα να την ανοίξω να βγάλω το βύσμα αλλά έχουν πολύ κόλλα και το άφησα έτσι..οπότε θέλουμε μπαταρια ...Για την ώρα Τέλος η πτήσεις
|
|
|
Post by artplus on Jan 6, 2019 7:40:54 GMT 2
Χρόνια πολλά,καλή χρονιά..εχθές εμεινα από μπαταρία..Στα 98 μέτρα οππτε ξεκίνησε να κατεβαίνει σφαίρα..έσκασε σε κάτι κεραμίδια και έφυγε από το 2.5 οροφο κατω..ευτυχώς ένας έλικας σπασμενος και λίγο σπάσιμο κάτω χαμηλά στο ένα αναδιπλουμενο πόδι..το gimbal δείχνει να λειτουργεί μια χαρά..Η μπαταρία όμως αναβοσβήνει διαδοχικά τα λαμπάκια και δεν φορτιζει.προσπάθησα να την ανοίξω να βγάλω το βύσμα αλλά έχουν πολύ κόλλα και το άφησα έτσι..οπότε θέλουμε μπαταρια ...Για την ώρα Τέλος η πτήσεις Λυπαμαι πολυ φιλε.....ηταν δικος σου λαθος υπολογισμος η καποια δυσλειτουργια της μπαταριας και σε προδοσε στα καλα καθουμενα ;;; Τα δεδομενα της πτησης τι δειξανε ;;; Ειδες καθολου flight logs ;;;
|
|
|
Post by tsopirs on Jan 6, 2019 7:47:31 GMT 2
Όχι δικό μου λάθος..μέγιστο ύψος και απόσταση πάνω από 2500 χιλιόμετρα επάνω στο βουνό..Δεν υπολόγισα σωστά την μπαταρία.Αφού δεν έπαθε κάτι σοβαρό..Η προηγούμενη μπαταρία έβγαλε πρόβλημα στο 1ο κελι και τώρα αυτή με το στενωγμα..αν και αυτή reset θέλει ,μάλλον σώζεται..Αλλά βάζουν 2 κιλά πολλά η μακακες και δεν μπορώ να βγάλω το βύσμα.. Και μια ερώτηση,της μπαταριες lipo που της πετάμε;;
|
|
|
Post by Frontier on Jan 6, 2019 9:36:07 GMT 2
Και μια ερώτηση,της μπαταριες lipo που της πετάμε;; Στους κάδους της ΑΦΗΣ.
|
|
|
Post by artplus on Jan 6, 2019 18:11:50 GMT 2
Όχι δικό μου λάθος..μέγιστο ύψος και απόσταση πάνω από 2500 χιλιόμετρα επάνω στο βουνό..Δεν υπολόγισα σωστά την μπαταρία.Αφού δεν έπαθε κάτι σοβαρό..Η προηγούμενη μπαταρία έβγαλε πρόβλημα στο 1ο κελι και τώρα αυτή με το στενωγμα..αν και αυτή reset θέλει ,μάλλον σώζεται..Αλλά βάζουν 2 κιλά πολλά η μακακες και δεν μπορώ να βγάλω το βύσμα.. Και μια ερώτηση,της μπαταριες lipo που της πετάμε;; Ρισκαρες και εσυ πολυ ρε φιλε.....ευχομαι να μην εχεις ξανα ατυχηματα
|
|
|
Post by tsopirs on Jan 14, 2019 14:01:35 GMT 2
Καλημέρα,ψάχνω μπαταρία από Ελλάδα,έχει κάνεις;;Ή έστω να νοικιάσω μια για μια δυο πτήσεις για δουλειά του στρατού
|
|
|
Post by artplus on Jan 21, 2019 14:28:16 GMT 2
Χαιρετω την παρεα. Ειδα πως το FIMI X8 SE θα εχει f-log.....γνωριζεις κανεις αν θα μας κανεις κανενα δωρακι και εμας η fimi με καμμια αναβθαμιση λογισμικου και μας δωσεις κανενα log αρχειο ;;;
|
|
|
Post by ditheo on Jan 21, 2019 14:46:56 GMT 2
Πάντως βρήκα ένα πλάγιο τρόπο να κρατάς τα log και να τα βλέπεις και εκτός συσκευής! κατέβασα έναν android emulator και πήρα όλο τον φάκελο midronen και το έριξα στον emulator. Τώρα μπορώ να βλέπω τις πτήσεις μου τουλάχιστον σε ένα αξιοπρεπή υπολογιστή Attachments:
|
|
|
Post by Frontier on Jan 21, 2019 15:07:24 GMT 2
Χαιρετω την παρεα. Ειδα πως το FIMI X8 SE θα εχει f-log.....γνωριζεις κανεις αν θα μας κανεις κανενα δωρακι και εμας η fimi με καμμια αναβθαμιση λογισμικου και μας δωσεις κανενα log αρχειο ;;; Πολύ φοβάμαι όχι, γιατί το Mi 4K έχει σταματήσει να παράγεται πια και έχουν ολοκληρώσει την ανάπτυξη firmware για αυτό.
|
|
|
Post by artplus on Jan 22, 2019 20:44:36 GMT 2
|
|
|
Post by Frontier on Jan 22, 2019 20:47:53 GMT 2
Οι εικόνες στο forum έχουν περιορισμό το 1MB μέγεθος έκαστη. Ανέβασε την εικόνα στο www.postimages.org και βάλε τον σύνδεσμο για forum εδώ.
|
|
|
Post by artplus on Jan 22, 2019 20:51:50 GMT 2
Οι εικόνες στο forum έχουν περιορισμό το 1MB μέγεθος έκαστη. Ανέβασε την εικόνα στο www.postimages.org και βάλε τον σύνδεσμο για forum εδώ. Ευχαριστω πολυ.....η εικονα ειναι κατω απο το 1mb.....θα το παλεψω
|
|
|
Post by artplus on Jan 22, 2019 20:54:03 GMT 2
|
|
fafis
New Member
|
Post by fafis on Jan 28, 2019 20:20:44 GMT 2
Καλησπέρα παίδες - νέος με το XIAOMI 4K MI αλλά αρκετό καιρό με HUBSAN X4 501s-s
|
|
|
Post by Frontier on Jan 28, 2019 20:44:30 GMT 2
Καλησπέρα παίδες - νέος με το XIAOMI 4K MI αλλά αρκετό καιρό με HUBSAN X4 501s-s Καλωσήρθες στην παρέα! Υπάρχει πολύ υλικό για το 4Κ σε αυτό το νήμα, αλλά και στο forum γενικότερα. Ρίξε μια ματιά και αν χρειαστείς κάτι, εδώ είμαστε.
|
|
fafis
New Member
|
Post by fafis on Jan 28, 2019 21:52:30 GMT 2
Ευχαριστώ για το καλωσόρισμα - μπαταρίες ψάχνω!!!!!
|
|
|
Post by Frontier on Jan 28, 2019 22:06:29 GMT 2
Ευχαριστώ για το καλωσόρισμα - μπαταρίες ψάχνω!!!!! Σύνδεσμο για την μπαταρία έχει εδώ: www.freedrone.gr/thread/190/gearbest-com-xiaomi-mi-droneΣτέλνει κανονικά Ελλάδα χωρίς τελωνείο και μπερδέματα (γιαυτό και έχει αυτά τα μεταφορικά), αν πάρεις πάνω από μία συμφέρει περισσότερο. Στο checkout βγάλε την ασφάλεια για να μειωθεί η τιμή, δεν χρειάζεται εφόσον πληρώνεις με PayPal.
|
|
|
Post by tsopirs on Jan 28, 2019 23:20:42 GMT 2
Παίζει κάνεις παρομοιος φορτιστης για το mi drone?γιατί δεν ξέρω τι γίνεται με της μπαταρίες του...πολλά προβλήματα.
|
|
fafis
New Member
|
Post by fafis on Jan 29, 2019 7:29:16 GMT 2
Ευχαριστώ για το καλωσόρισμα - μπαταρίες ψάχνω!!!!! Σύνδεσμο για την μπαταρία έχει εδώ: www.freedrone.gr/thread/190/gearbest-com-xiaomi-mi-droneΣτέλνει κανονικά Ελλάδα χωρίς τελωνείο και μπερδέματα (γιαυτό και έχει αυτά τα μεταφορικά), αν πάρεις πάνω από μία συμφέρει περισσότερο. Στο checkout βγάλε την ασφάλεια για να μειωθεί η τιμή, δεν χρειάζεται εφόσον πληρώνεις με PayPal. Ευχαριστώ πολύ!!!
|
|
|
Post by Frontier on Jan 29, 2019 8:56:52 GMT 2
Παίζει κάνεις παρομοιος φορτιστης για το mi drone?γιατί δεν ξέρω τι γίνεται με της μπαταρίες του...πολλά προβλήματα. Πάρε αυτόν εδώ τον φορτιστή, τον έχω δει από κοντά (τον αγόρασε ένας γνωστός Χίο) και όντως κάνει δουλειά. Priority Direct Mail για να μην έχεις εκπλήξεις, διότι σταματούν μέχρι και τα κουνούπια στο τελωνείο...
|
|
fafis
New Member
|
Post by fafis on Jan 29, 2019 10:27:35 GMT 2
καμμια λύση για την μπαταρία γιατί ο controler που εχει μου την εχει μπλοκάρει και δεν με αφήνει να πετάξω με αυτήν? μου βγάζει μύνημα οτι η μπαταρία είναι damaged αλλά την έλυσα της εκανα reset μέτρησα μετα από φόρτιση όλα της τα στοιχεία και είναι full φορτισμένα και balanced με διαφορά μικρότερη από 0.01 volt αλλά δεν παίζει για πτήση.
|
|
|
Post by dream_master on Jan 29, 2019 12:31:54 GMT 2
καμμια λύση για την μπαταρία γιατί ο controler που εχει μου την εχει μπλοκάρει και δεν με αφήνει να πετάξω με αυτήν? μου βγάζει μύνημα οτι η μπαταρία είναι damaged αλλά την έλυσα της εκανα reset μέτρησα μετα από φόρτιση όλα της τα στοιχεία και είναι full φορτισμένα και balanced με διαφορά μικρότερη από 0.01 volt αλλά δεν παίζει για πτήση. Εχω εγω μια μπαταρια σε πολυ καλη κατασταση αν θελεις.
|
|
fafis
New Member
|
Post by fafis on Jan 29, 2019 12:46:19 GMT 2
καμμια λύση για την μπαταρία γιατί ο controler που εχει μου την εχει μπλοκάρει και δεν με αφήνει να πετάξω με αυτήν? μου βγάζει μύνημα οτι η μπαταρία είναι damaged αλλά την έλυσα της εκανα reset μέτρησα μετα από φόρτιση όλα της τα στοιχεία και είναι full φορτισμένα και balanced με διαφορά μικρότερη από 0.01 volt αλλά δεν παίζει για πτήση. Εχω εγω μια μπαταρια σε πολυ καλη κατασταση αν θελεις. ενδιαφέρομαι - για πες μου
|
|
|
Post by savvas712 on Jan 31, 2019 11:53:47 GMT 2
Καλη χρονια σε ολη την ομαδα. Εδω και ενα μηνα πηρα την αποφαση να μπω και εγω στπ χωρο των Drones. Ετσι αποφασησα για αρχη να παω σε ενα μεταχειρισμενο mi 4k. Εχοντας διαβασει πολλα και σαν ασχετος η αληθεια ειναι οτι φοβηθηκα. Ομως μετα απο καποιες δοκιμαστικες πτησεις μονο καλα λογια εχω να πω για την συμπεριφορα του σκαφους προς το παρων. Κανενα απολυτως προβλημα. Βεβαια δε το εχω ζορισει και παρα πολυ. Σανα αρχαριος προσεχω για να εχω και ετσι εχω μεινει στα 500 μετρα αποσταση. Το μονο που ισως με απογοητευσε ειναι το dr του αρχειου ειδικα στο αρχειο raw. Aπο την αλλη ισως ειμαι και υπερβολικος. Παρακατω θα σας παρουσιασω την 1η μου αποπειρα μετα τις εκπαιδευτικες πτησεις να καταγραψω βιντεο. Ελπιζω να σας αρεσει. Καλη χρονια σε ολους. Είδα το βίντεο σου Σου άφησα και σχόλιο Μία χαρά φίλε άψογα
|
|
|
Post by tsopirs on Jan 31, 2019 12:01:30 GMT 2
Πολύ ωραίο το βίντεο σου..εξαιρετική η λήψη με την στολισμένη και χιονισμενη Λάρισα..άρα Ζωάρα που κάναμε προπερσι εκει
|
|
|
Post by artplus on Jan 31, 2019 16:41:30 GMT 2
Σαββα και ομως φιλε, καμμια εμπερια πιο πριν με drones και τυπικα ητανε μολις η 3η πτηση με το mi 4k. Απλα εχει πεσει πολυυυυυ μελετη πριν το σηκωσω. Φιλε Tsopirs σε ειχαμε απο τα μερη μας.....αυτα ειναι, σε ευχαριστω πολυ για τα καλα σου λογια.
|
|
|
Post by savvas712 on Jan 31, 2019 16:44:58 GMT 2
Σαββα και ομως φιλε, καμμια εμπερια πιο πριν με drones και τυπικα ητανε μολις η 3η πτηση με το mi 4k. Απλα εχει πεσει πολυυυυυ μελετη πριν το σηκωσω. Φιλε Tsopirs σε ειχαμε απο τα μερη μας.....αυτα ειναι, σε ευχαριστω πολυ για τα καλα σου λογια. Μπράβο πολύ ωραίος Άψογος
|
|
|
Post by loykas82 on Feb 2, 2019 10:12:13 GMT 2
Καλημερα.Μια ερωτηση. Αν πεταω σε ATTI mode και ενεργοποιησω το RTH τι θα συμβει; Λεω να πεταξω σημερα σε ATTI mode για αυτο και η ερωτηση.
|
|
|
Post by Frontier on Feb 2, 2019 11:03:05 GMT 2
Καλημερα.Μια ερωτηση. Αν πεταω σε ATTI mode και ενεργοποιησω το RTH τι θα συμβει; Λεω να πεταξω σημερα σε ATTI mode για αυτο και η ερωτηση. ATTI και RTH δεν πάνε μαζί. Γιατί να πετάξεις σε atti mode; Αυτό είναι μόνο όταν έχεις πλήρη έλεγχο του σκάφους και αρκετή εμπειρία, μιας που θα πετάς μόνο με το βαρόμετρο, χωρίς πυξίδα ή GPS άρα και χωρίς (πιθανότατα) αξιόπιστο RTH (μπορεί και να μην έχεις καθόλου). Συνταγή για flyaway...
|
|
|
Post by loykas82 on Feb 2, 2019 11:07:43 GMT 2
Καλημερα.Μια ερωτηση. Αν πεταω σε ATTI mode και ενεργοποιησω το RTH τι θα συμβει; Λεω να πεταξω σημερα σε ATTI mode για αυτο και η ερωτηση. ATTI και RTH δεν πάνε μαζί. Γιατί να πετάξεις σε atti mode; Αυτό είναι μόνο όταν έχεις πλήρη έλεγχο του σκάφους και αρκετή εμπειρία, μιας που θα πετάς μόνο με το βαρόμετρο, χωρίς πυξίδα ή GPS άρα και χωρίς (πιθανότατα) αξιόπιστο RTH (μπορεί και να μην έχεις καθόλου). Συνταγή για flyaway... Θελω να δοκιμασω να πεταξω σε ATTI για αυτο και η ερωτηση μου.
|
|