|
Post by kosmasdel on Nov 26, 2018 14:13:34 GMT 2
Μιας που αναφέρθηκε το θέμα με τις μπαταρίες να ρωτήσω και εγώ. Έχω να κάνω πτήση περίπου 2,5 μήνες. Τις 2 μπαταρίες πουέχω την τελευταία φορά τις φόρτισα μέχρι τα 3 λαμπάκια και τις άφησα. Από τότε τις ελέγχω με το κουμπάκι ανά 2 βδομάδες περίπου και ανάβουν 3 λαμπάκια και στις 2. Υποθέτω ότι είμαι ΟΚ, σωστά; Πρέπει να προσέχω κάτι άλλο;
|
|
|
Post by grecafm on Nov 26, 2018 22:24:17 GMT 2
Δεν στέλνει μπαταρίες Ελλάδα το GB thomas. grecafm: Δεν πρέπει να αφήνεις τις μπαταρίες χωρίς φόρτιση και κάτω από 50% φορτίο για τόσο μεγάλο διάστημα, ουσιαστικά η LiPo πέθανε από την αχρηστία. Μπαταρία πάρε από εδώ, κάνε και ερώτηση στον πωλητή καλού-καλού, λογικά στέλνει Ελλάδα. Σας Ευχαριστώ πολύ για την άμεση απάντηση λογικά δεν θα έχω θέμα με τελωνείο από aliexpress ετσι η πρέπει να διαλέξω κάτι συγκεκριμένο
|
|
|
Post by Frontier on Nov 27, 2018 10:44:39 GMT 2
Δεν στέλνει μπαταρίες Ελλάδα το GB thomas. grecafm: Δεν πρέπει να αφήνεις τις μπαταρίες χωρίς φόρτιση και κάτω από 50% φορτίο για τόσο μεγάλο διάστημα, ουσιαστικά η LiPo πέθανε από την αχρηστία. Μπαταρία πάρε από εδώ, κάνε και ερώτηση στον πωλητή καλού-καλού, λογικά στέλνει Ελλάδα. Σας Ευχαριστώ πολύ για την άμεση απάντηση λογικά δεν θα έχω θέμα με τελωνείο από aliexpress ετσι η πρέπει να διαλέξω κάτι συγκεκριμένο Δεν διαλέγετε μέθοδο αποστολής εσείς, απλά επικοινωνήστε πρώτα με τον πωλητή και ρωτήστε τον αν μπορεί να σας την στείλει Ελλάδα. Τα PostNL συνήθως δεν περνούν τελωνείο, μπορείτε να του πείτε (του πωλητή) να δηλώσει μικρή αξία.
|
|
|
Post by tsopirs on Nov 30, 2018 18:32:08 GMT 2
Το mi drone παραλίγο να βουτήξει σήμερα στα βαθιά και παγωμένα νερά του Νέστου ποταμού.. Ξεκίνησα με μπαταρία στο 96% ..σε μια γέφυρα..καθώς απογειώθηκε και πήγα να περάσω δίπλα από μια κολώνα ,ένα αεράκι το έστειλε επάνω στην κολώνα με του έλικες πήρε κλήση και έφυγε κάτω..έδωσα γκάζι ,παίζοντας με το στικ...Και ευτυχώς ήρθε στα ίσα του..Μετά από λίγο μου έβγαλε ξαφνικά 0% μπαταρία και γύρισε πίσω..η μπαταρία είναι 7 μηνών..δεύτερη φορά που μου το κανει...ευτυχώς με την δεύτερη μπαταρία κανένα θέμα..πήγε η καρδιά μου ....
|
|
|
Post by loykas82 on Dec 3, 2018 0:36:03 GMT 2
Ακομη ενα βιντεο με τη Xiaomara
|
|
|
Post by petersea on Dec 3, 2018 16:07:22 GMT 2
Καλησπέρα! Έχω ένα κινητό xiaomi redmi note 4 που το δουλεύω και με το drone και μετά την τελευταία αναβάθμιση που έκανα στο κινητό δεν μπορώ να το συνδέσω με το καλώδιο το χειριστήριο, τι να φταίει άραγε;;;; 😵
|
|
|
Post by Frontier on Dec 3, 2018 17:50:15 GMT 2
Καλησπέρα! Έχω ένα κινητό xiaomi redmi note 4 που το δουλεύω και με το drone και μετά την τελευταία αναβάθμιση που έκανα στο κινητό δεν μπορώ να το συνδέσω με το καλώδιο το χειριστήριο, τι να φταίει άραγε;;;; 😵 Σε αυτές τις περιπτώσεις, συνήθως κάτι αλλάζει στο λειτουργικό και δεν λειτουργεί σωστά το USB teethering. Δοκίμασε να ενεργοποιήσεις τα developer options (στο about της συσκευής, πατάς 7-8 φορές αν θυμάμαι καλά πάνω στην έκδοση πυρήνα ώστε να γίνεις developer) και έλεγξε εάν είναι ενεργό το USB debugging.
|
|
|
Post by petersea on Dec 3, 2018 19:29:12 GMT 2
Καλησπέρα! Έχω ένα κινητό xiaomi redmi note 4 που το δουλεύω και με το drone και μετά την τελευταία αναβάθμιση που έκανα στο κινητό δεν μπορώ να το συνδέσω με το καλώδιο το χειριστήριο, τι να φταίει άραγε;;;; 😵 Σε αυτές τις περιπτώσεις, συνήθως κάτι αλλάζει στο λειτουργικό και δεν λειτουργεί σωστά το USB teethering. Δοκίμασε να ενεργοποιήσεις τα developer options (στο about της συσκευής, πατάς 7-8 φορές αν θυμάμαι καλά πάνω στην έκδοση πυρήνα ώστε να γίνεις developer) και έλεγξε εάν είναι ενεργό το USB debugging. Το έψαξα λίγο και είδα ότι γράφει το usb δεν είναι συνδεδεμένο αλλά δεν με αφήνει να το ενεργοποίησω...
|
|
|
Post by Frontier on Dec 3, 2018 19:36:33 GMT 2
Σε αυτές τις περιπτώσεις, συνήθως κάτι αλλάζει στο λειτουργικό και δεν λειτουργεί σωστά το USB teethering. Δοκίμασε να ενεργοποιήσεις τα developer options (στο about της συσκευής, πατάς 7-8 φορές αν θυμάμαι καλά πάνω στην έκδοση πυρήνα ώστε να γίνεις developer) και έλεγξε εάν είναι ενεργό το USB debugging. Το έψαξα λίγο και είδα ότι γράφει το usb δεν είναι συνδεδεμένο αλλά δεν με αφήνει να το ενεργοποίησω... Χαζή ερώτηση: το καλώδιο είναι εντάξει;
|
|
|
Post by petersea on Dec 3, 2018 19:45:26 GMT 2
Το έψαξα λίγο και είδα ότι γράφει το usb δεν είναι συνδεδεμένο αλλά δεν με αφήνει να το ενεργοποίησω... Χαζή ερώτηση: το καλώδιο είναι εντάξει; καθόλου χαζή, δοκίμασα το καλώδιο του κινητού που είναι για την φόρτιση το ίδιο χρησιμοποιώ για την μεταφορά φωτογραφιών και βίντεο στον υπολογιστή και πάλι τίποτα...
|
|
|
Post by tsopirs on Dec 3, 2018 20:07:43 GMT 2
Δοκίμασε να ανοίξεις το πρόγραμμα. Να επιλέξεις σύνδεση usb και μετά συνδεσε το καλώδιο στο χειριστήριο και στο usb
|
|
|
Post by petersea on Dec 3, 2018 20:19:18 GMT 2
Δοκίμασε να ανοίξεις το πρόγραμμα. Να επιλέξεις σύνδεση usb και μετά συνδεσε το καλώδιο στο χειριστήριο και στο usb Ευχαριστώ, το δοκίμασα και δεν πιάνει...
|
|
|
Post by Frontier on Dec 3, 2018 20:24:58 GMT 2
Δοκίμασε να ανοίξεις το πρόγραμμα. Να επιλέξεις σύνδεση usb και μετά συνδεσε το καλώδιο στο χειριστήριο και στο usb Ευχαριστώ, το δοκίμασα και δεν πιάνει... Υποθέτω ότι το δοκίμασες και με άλλο κινητό και παίζει (το καλώδιο). Προφανώς είναι κάποια ρύθμιση ή αλλαγή της ROM σε αυτήν την έκδοση, αλλά δεν μπορώ να ξέρω τι ακριβώς έχει αλλάξει γιατί δεν χρησιμοποιώ MIUI.
|
|
|
Post by petersea on Dec 3, 2018 20:44:39 GMT 2
Ευχαριστώ, το δοκίμασα και δεν πιάνει... Υποθέτω ότι το δοκίμασες και με άλλο κινητό και παίζει (το καλώδιο). Προφανώς είναι κάποια ρύθμιση ή αλλαγή της ROM σε αυτήν την έκδοση, αλλά δεν μπορώ να ξέρω τι ακριβώς έχει αλλάξει γιατί δεν χρησιμοποιώ MIUI. Τελικά με τις πολλές προσπάθειές βρήκα ότι όταν είναι συνδεδεμένο το κινητό με καλώδιο με το χειριστήριο μπορώ και ενεργοποίω το usb και μετά συνδέεται κανονικά όταν όμως το κλείσω θέλει πάλι από την αρχή, και ένα άλλο πρόβλημα είναι ότι όταν έχω συνδεθεί μου κλείνει το WiFi η WiFi θα έχω η usb tethering.... 😵 δεν δοκίμασα άλλο κινητό θα το προσπαθήσω, έκανε αναβάθμιση από miui 9 σε 10 και Τρελάθηκε μου φαίνεται...😂
|
|
|
Post by loykas82 on Dec 9, 2018 11:40:07 GMT 2
Ηλιολουστη Κυριακη σημερα και ωρα για πτηση στο γνωστο μερος.
|
|
|
Post by loykas82 on Dec 9, 2018 20:24:48 GMT 2
Έλαβα το Anafi προχθές, σήμερα που είχα χρόνο το άνοιξα. Το πρόβλημά μου είναι ότι δεν χωράει το κινητό μου στο controller. Έχω το Xiaomi Mi max. Τι προτείνετε; Αν το δέσω με κανά λαστιχάκι; Τύπωσε σε 3D εκτυπωτή την βάση που επισυνάπτω στο μήνυμα, την χρησιμοποιώ στο Xiaomi Mi Max 2 χωρίς κανένα πρόβλημα. Frontier υπαρχει κατι αντιστοιχο για το gimbal του mi;
|
|
|
Post by Frontier on Dec 9, 2018 21:01:34 GMT 2
Τύπωσε σε 3D εκτυπωτή την βάση που επισυνάπτω στο μήνυμα, την χρησιμοποιώ στο Xiaomi Mi Max 2 χωρίς κανένα πρόβλημα. Frontier υπαρχει κατι αντιστοιχο για το gimbal του mi; Μήπως εννοείς για το χειριστήριο; Αν εννοείς για το χειριστήριο, δες τα εξής: - Για συσκευές μέχρι 8": www.thingiverse.com/thing:2612422- Για 10": www.thingiverse.com/thing:3112458
|
|
|
Post by gonidisnikos on Dec 10, 2018 18:01:13 GMT 2
|
|
|
Post by petersea on Dec 10, 2018 18:18:33 GMT 2
Μία χαρά είναι και εγώ αυτό έχω.
|
|
|
Post by tsopirs on Dec 15, 2018 11:17:23 GMT 2
Ερώτηση..έχει καταφέρει κανείς να κάνει αυτήν την ρουφιανιά να μιλάει;;;καημό το έχω. Μια δύο φορές την άκουσα
|
|
|
Post by loykas82 on Dec 15, 2018 11:44:12 GMT 2
Ερώτηση..έχει καταφέρει κανείς να κάνει αυτήν την ρουφιανιά να μιλάει;;;καημό το έχω. Μια δύο φορές την άκουσα Σε ποια αναφερεσε;
|
|
|
Post by tsopirs on Dec 15, 2018 18:51:17 GMT 2
Στην κινέζα που λέει..take off κτλ
|
|
|
Post by tsopirs on Dec 19, 2018 17:49:56 GMT 2
Ήρθαν νέοι αποσβεστηρες σήμερα..Για να δουμε θα σταματήσει να χορεύει το gimbal..Ερώτηση..Έχω βάλει τα δύο μονο προστατευτικά ασφαλειες..να βάλω και τα άλλα δύο έτσι;;..η μπαταρία μου κάνει νούμερα..Από την αρχή πρόβλημα στο κελί ένα..πέταξα μια χαρά πάντως μέχρι το 15%..14 κύκλους εχει
|
|
|
Post by petersea on Dec 19, 2018 19:11:18 GMT 2
Ήρθαν νέοι αποσβεστηρες σήμερα..Για να δουμε θα σταματήσει να χορεύει το gimbal..Ερώτηση..Έχω βάλει τα δύο μονο προστατευτικά ασφαλειες..να βάλω και τα άλλα δύο έτσι;;..η μπαταρία μου κάνει νούμερα..Από την αρχή πρόβλημα στο κελί ένα..πέταξα μια χαρά πάντως μέχρι το 15%..14 κύκλους εχει Εάν θυμάμαι καλά έχει 2 μόνο ασφάλειες διαγώνια φοβάμαι εάν βάλεις 4 θα γίνει πιο σφιχτό και μήπως έχεις κούνημα μετά στην εικόνα.
|
|
|
Post by tsopirs on Dec 19, 2018 22:42:27 GMT 2
Ήρθαν νέοι αποσβεστηρες σήμερα..Για να δουμε θα σταματήσει να χορεύει το gimbal..Ερώτηση..Έχω βάλει τα δύο μονο προστατευτικά ασφαλειες..να βάλω και τα άλλα δύο έτσι;;..η μπαταρία μου κάνει νούμερα..Από την αρχή πρόβλημα στο κελί ένα..πέταξα μια χαρά πάντως μέχρι το 15%..14 κύκλους εχει Εάν θυμάμαι καλά έχει 2 μόνο ασφάλειες διαγώνια φοβάμαι εάν βάλεις 4 θα γίνει πιο σφιχτό και μήπως έχεις κούνημα μετά στην εικόνα. Ναι δυο έχει μαμά..αλλά οι νέοι αποσβεστηρες είναι πολύ πιο μαλακοι από τους παλιούς..και πολύ χαλαρόι.μάλλον για αυτό δίνουν και τέσσερεις ασφάλειες..Άσε που και οι εργοστασιακοι και αυτοί έχουν αρκετο κενό..πέταξα με τους δύο..τώρα έβαλα και τους τέσσερις.
|
|
|
Post by tsopirs on Dec 30, 2018 12:07:03 GMT 2
|
|
|
Post by loykas82 on Dec 31, 2018 16:52:34 GMT 2
Ωραιος.Παρε και εδω χθεσινο δικο μου.
|
|
|
Post by artplus on Jan 5, 2019 23:34:41 GMT 2
Καλη χρονια σε ολη την ομαδα. Εδω και ενα μηνα πηρα την αποφαση να μπω και εγω στπ χωρο των Drones. Ετσι αποφασησα για αρχη να παω σε ενα μεταχειρισμενο mi 4k. Εχοντας διαβασει πολλα και σαν ασχετος η αληθεια ειναι οτι φοβηθηκα. Ομως μετα απο καποιες δοκιμαστικες πτησεις μονο καλα λογια εχω να πω για την συμπεριφορα του σκαφους προς το παρων. Κανενα απολυτως προβλημα. Βεβαια δε το εχω ζορισει και παρα πολυ. Σανα αρχαριος προσεχω για να εχω και ετσι εχω μεινει στα 500 μετρα αποσταση. Το μονο που ισως με απογοητευσε ειναι το dr του αρχειου ειδικα στο αρχειο raw. Aπο την αλλη ισως ειμαι και υπερβολικος. Παρακατω θα σας παρουσιασω την 1η μου αποπειρα μετα τις εκπαιδευτικες πτησεις να καταγραψω βιντεο. Ελπιζω να σας αρεσει. Καλη χρονια σε ολους.
|
|
|
Post by ditheo on Jan 6, 2019 1:43:00 GMT 2
Καλησπέρα κι απο μένα, Θα ήθελα να ρωτήσω αν εχετε βρει κάποιο τρόπο να κατεβάσετε τα flight logs απο την εφαρμογή.
|
|
|
Post by dream_master on Jan 6, 2019 3:19:12 GMT 2
Καλησπέρα κι απο μένα, Θα ήθελα να ρωτήσω αν εχετε βρει κάποιο τρόπο να κατεβάσετε τα flight logs απο την εφαρμογή. οχι δεν κατεβαινουν, μονο upload για την fimi γίνονται. Οσοι τα ανεβαζουνε στο youtube σε μορφη βιντεο, απλα τα βαζουμε και παιζουν ενω κανει η συσκευη screen record.
|
|