|
Post by Frontier on Nov 13, 2018 12:34:17 GMT 2
Δεξι κλικ πανω στο logo και το αποθηκευεις Φίλε Λουκά σε ευχαριστώ πολύ!!..το κατέβασα το αρχείο.. Παιδιά εάν γίνεται θα ήθελα την έγκριση των διαχειριστών για να χρησιμοποιήσω το λογότυπο "freedrone.gr" στο βίντεο που θα αναρτήσω στο youtube..Χρησιμοποίησέ το, αλλά βάλε και τον σύνδεσμο freedrone.gr στην περιγραφή του βίντεο. Ευχαριστούμε.
|
|
|
Post by loykas82 on Nov 13, 2018 12:34:32 GMT 2
Δεξι κλικ πανω στο logo και το αποθηκευεις Φίλε Λουκά σε ευχαριστώ πολύ!!..το κατέβασα το αρχείο.. Παιδιά εάν γίνεται θα ήθελα την έγκριση των διαχειριστών για να χρησιμοποιήσω το λογότυπο "freedrone.gr" στο βίντεο που θα αναρτήσω στο youtube..Ρωτα τον Frontier.
|
|
|
Post by stathis on Nov 13, 2018 15:52:16 GMT 2
Φίλε Λουκά σε ευχαριστώ πολύ!!..το κατέβασα το αρχείο.. Παιδιά εάν γίνεται θα ήθελα την έγκριση των διαχειριστών για να χρησιμοποιήσω το λογότυπο "freedrone.gr" στο βίντεο που θα αναρτήσω στο youtube..Χρησιμοποίησέ το, αλλά βάλε και τον σύνδεσμο freedrone.gr στην περιγραφή του βίντεο. Ευχαριστούμε. Έγινε Frontier..σ' ευχαριστώ!!
|
|
|
Post by gonidisnikos on Nov 21, 2018 20:38:21 GMT 2
καλησπερα παιδια και απο μενα..εχω βρει στο gearbest το xiaomi 4k drone με propeller protector στα 382 ευρω και μια αλλη με wifi στα 520..ποια η διαφορα των δυο?επειδη ψαχνομαι για να το παραγγειλω αμεσα.
|
|
|
Post by tsopirs on Nov 21, 2018 20:50:41 GMT 2
Καμία πέρα από το κατάστημα που βρίσκεται και το ότι το ένα έχει προπελες και το άλλο το wifi module..πάρε το φθηνό
|
|
|
Post by gonidisnikos on Nov 21, 2018 20:52:20 GMT 2
Καμία πέρα από το κατάστημα που βρίσκεται και το ότι το ένα έχει προπελες και το άλλο το wifi module..πάρε το φθηνό πως δικαιολογειται η τοσο μεγαλη διαφορα τμης?
|
|
|
Post by tsopirs on Nov 21, 2018 20:54:27 GMT 2
Από το οτι ένα κατάστημα είναι Shenzhen και το άλλο σε μια απόμακρη αποθήκη..Στο ότι πουλάνε όπως θέλουν
|
|
|
Post by gonidisnikos on Nov 21, 2018 21:07:30 GMT 2
με το τελωνειο θα εχω θεμα?
|
|
|
Post by tsopirs on Nov 21, 2018 21:17:27 GMT 2
Με priority στέλνει..οχι δεν θα έχεις θέμα
|
|
|
Post by gonidisnikos on Nov 21, 2018 21:20:19 GMT 2
γνωριζεις ποσο μερες χρειαζεται συνηθως για να φτασει το δεμα ελλαδα?
|
|
|
Post by tsopirs on Nov 21, 2018 21:21:24 GMT 2
Αν στο στείλουν άμεσα γύρω στα 15/20 μέρες φυσιολογικά
|
|
|
Post by loykas82 on Nov 21, 2018 22:19:58 GMT 2
καλησπερα παιδια και απο μενα..εχω βρει στο gearbest το xiaomi 4k drone με propeller protector στα 382 ευρω και μια αλλη με wifi στα 520..ποια η διαφορα των δυο?επειδη ψαχνομαι για να το παραγγειλω αμεσα. Καλως ηρθες φιλε.Τη φθηνη εκδοση να παρεις.Το module κοστιζει ενα 10αρικο αρα σε συμφερει να το αγορασεις παρα να παρεις την ακριβη εκδοση.Επισης παραγγελεια ΜΟΝΟ ΑΠΟ Η/Υ και μεθοδο priority line χωρις τελωνειο.Σε 14 εργασιμες παρελαβα με dhl απο αποθηκη HK(κανενα προβλημα με τελωνειο).Καλη συνεχεια.
|
|
|
Post by Frontier on Nov 22, 2018 8:03:48 GMT 2
|
|
chris
New Member
|
Post by chris on Nov 25, 2018 11:41:04 GMT 2
Καλημερα εχω ενα Χιaomi ΜΙ 4κ 7 μερες και το προβλημα μου ειναι οτι ενω εχω εικονα στην οθονη του τηλεφωνου δνε εχω κινηση του gimbal με το αριστερο περιστροφικο κουμπι στο RC oπως επισηες κα δν ε τραβει βιντεο η φωτο !! εχω δοκιμασει την εφαρμογη σε ταμπλετ κα ι 2 τηλεφωνα της μηπως εφταιγε η εκδοση android αλλα τιποτα. οταν ξεκιναω το Drone τα μοτερ δουλευουν και κανει τις κινησεις δεξια αριστερα πανω κατω και στον κατακορθφο αξονα
οταν δοκιμασα να κανω gimbal calibration στην εφαρμογη το Drone δεν αναγνωριζε το gimabl καθολου ζηταει ν α το συνδεσω επανω στο σκαφος ενω ειναι ηδη εχω τσακαρει και τα pins στην φισσα συνδεσης σκαφους μ α gimabl τιποτα και συνεχιζει και τις 7 μερε ς τωρα αυτο gimbal not detectes !!εκανα pairing μηπως εφταγε αυτο αλλα και παλι τιποτα
με τ α κουμπια πισω απο το RC για βιντεο και φωτο και παλι τιποτα δεν γινεται δεν ξερω τι αλλο ν ακανω ενα φταει κατι στο gimbal η στο Drone θ α εκτιμησω πολυ μια βοηθεια απο καποιον πανω στο θεμ α αυτο εαν γνωριζει Εν αναμονη !!
|
|
|
Post by loykas82 on Nov 25, 2018 11:53:41 GMT 2
Καλημερα εχω ενα Χιaomi ΜΙ 4κ 7 μερες και το προβλημα μου ειναι οτι ενω εχω εικονα στην οθονη του τηλεφωνου δνε εχω κινηση του gimbal με το αριστερο περιστροφικο κουμπι στο RC oπως επισηες κα δν ε τραβει βιντεο η φωτο !! εχω δοκιμασει την εφαρμογη σε ταμπλετ κα ι 2 τηλεφωνα της μηπως εφταιγε η εκδοση android αλλα τιποτα. οταν ξεκιναω το Drone τα μοτερ δουλευουν και κανει τις κινησεις δεξια αριστερα πανω κατω και στον κατακορθφο αξονα οταν δοκιμασα να κανω gimbal calibration στην εφαρμογη το Drone δεν αναγνωριζε το gimabl καθολου κα ι συνεχιζει και τις 7 μερε ς τωρα αυτο gimbal not detectes !!εκανα pairing μηπως εφταγε αυτο με τ α κουμπια πισω απο το RC για βιντεο και φωτο και παλι τιποτα δεν γινεται δνε ξερω τι αλλο ν ακανω ενα φταει κατι σοτ gimbal η στο Drone θ α εκτιμησω πολυ μια βοηθεια απο καποιον πανω στο θεμ α αυτο εαν γνωριζει Εν αναμονη !! Καλως ηρθες φιλε. Πρωτα κοιτα αν το κουμπωνεις σωστα και καλα.Οταν το κουμπωνεις ακουγεται ο χαρακτηριστικος ηχος του κλακ; Τα pin που υπαρχουν ειναι ισια η μηπως εχουν στραβωσει;Οι συσκευες που εχεις ποια εκδοση android εχουν;Εχω την εντυπωση οτι θελουν android 6 και παραπανω.
|
|
chris
New Member
|
Post by chris on Nov 25, 2018 12:02:59 GMT 2
καλημερα φιλε τα pins ειναι μια χαρα οπως και το κουμπωμα και οι επαφες η εκδοση που υποστηριζει την εφαρμογη ειναι απο 4.2 και πανω δυστυχως δνε ειναι αυτο το προβλημα και δν ε ξερω καν τι ειναι
σε ευχαριστω πολυ
|
|
|
Post by loykas82 on Nov 25, 2018 12:12:59 GMT 2
καλημερα φιλε τα pins ειναι μια χαρα οπως και το κουμπωμα και οι επαφες η εκδοση που υποστηριζει την εφαρμογη ειναι απο 4.2 και πανω δυστυχως δνε ειναι αυτο το προβλημα και δν ε ξερω καν τι ειναι σε ευχαριστω πολυ Λεω για τη φορητη συσκευη(τηλεφωνο,tablet)
|
|
chris
New Member
|
Post by chris on Nov 25, 2018 12:15:50 GMT 2
ναι το καταλαβα οτι λε ς για την συσκευη η εφαργογη της FIMI-xiaomi λεει οτι υποστηριζεται απο τα 4.2Android και πανω -τελευταιας εκδοσης
|
|
|
Post by loykas82 on Nov 25, 2018 12:16:54 GMT 2
ναι το καταλαβα οτι λε ς για την συσκευη η εφαργογη της FIMI-xiaomi λεει οτι υποστηριζεται απο τα 4.2Android και πανω -τελευταιας εκδοσης Δε νομιζω
|
|
chris
New Member
|
Post by chris on Nov 25, 2018 12:23:18 GMT 2
εχω δοκιμασει τελευταια εκδοση και πιο παλιες επισης
|
|
chris
New Member
|
Post by chris on Nov 25, 2018 12:24:43 GMT 2
ολα τ α υπολοιπα στο Drone λειτουργουν κατα την πτηση trh πυξιδες gps κλπ κλπ
|
|
|
Post by loykas82 on Nov 25, 2018 13:39:12 GMT 2
ολα τ α υπολοιπα στο Drone λειτουργουν κατα την πτηση trh πυξιδες gps κλπ κλπ Δε μπορω να σκεφτω κατι αλλο.Καλυτερα ειναι να επικοινωνησεις με το καταστημα απο οπου το αγορασες.
|
|
|
Post by Frontier on Nov 25, 2018 13:40:00 GMT 2
Πιανότατα έχει ξεκουμπώσει το ένα από τα δύο καλώδια που μεταφέρει τα σήματα από την μητρική πλακέτα στο gimbal, γιαυτό δεν έχεις κίνηση gimbal ούτε έλεγχο κάμερας, ενώ έχεις εικόνα. Το παρακάτω βίντεο δείχνει ποια είναι αυτά τα καλώδια που θα πρέπει να ελέγξεις, αφού ανοίξεις το αεροσκάφος.
Σε αυτό το βίντεο, δείχνουν πως ανοίγει κάποιος το αεροσκάφος.
|
|
chris
New Member
|
Post by chris on Nov 25, 2018 13:52:36 GMT 2
το gimbal ομως οταν κανω εναρξη του Drone απο την μπαταρια κανει το self test κινησεις του αλλα παιρνει γι α αυτα πιθανον απο το flight controller
|
|
chris
New Member
|
Post by chris on Nov 25, 2018 13:56:36 GMT 2
σ ε ευχαριστω
|
|
|
Post by Frontier on Nov 25, 2018 14:01:42 GMT 2
το gimbal ομως οταν κανω εναρξη του Drone απο την μπαταρια κανει το self test κινησεις του αλλα παιρνει γι α αυτα πιθανον απο το flight controller Η κίνηση που κάνει το gimbal όταν ξεκινάς το drone, είναι η αρχικοποίησή του (initialization), δεν ελέγχεται από τον flight controller και την τηλεκατεύθυνση. Εσένα μάλλον πρέπει να έχει ξεκουμπώσει το ένα από τα δύο καλώδια που δίνουν σήμα από την τηλεκατεύθυνση στον flight controller, γιατί δεν έχεις τον έλεγχό της μέσω των κουμπιών της τηλεκατεύθυνσης.
|
|
chris
New Member
|
Post by chris on Nov 25, 2018 16:38:26 GMT 2
ναι ισως δεν γνωριζω ,,,.. θα το κοιταξουμε αποψε ευχαριστω κα ιπαλι θ α ενημερωσω μετα την επεμβαση
|
|
|
Post by grecafm on Nov 26, 2018 1:36:33 GMT 2
Καλησπέρα στην παρέα
Πριν από περίπου ένα χρόνο αγόρασα το drone της Xiaomi από το εξωτερικό έκανα 10 πτήσεις περίπου αλλά μετά μεσολάβησε ένα 3 μηνο με πολλές δουλειές και το είχα αφήσει ανενεργό..Το φορτισα το πέταξα και ενώ μου έλεγε συγκεκριμένο χρόνο ότι τελειώνει η μπαταρία κατάλαβα ότι κάτι δεν πήγαινε καλά..έπεφταν γρήγορα τα λεπτα..στα 10 μέτρα έχανε απότομα ύψος ώσπου ευτυχώς κατάφερε φίλος να το πιασει στον αέρα χωρίς καμία ζημιά...μέχρι εκεί ηταν..Αναφορά για πρόβλημα στην μπαταρία και δεν ξαναπεταξε επιπλέον στην φόρτιση δεν άναβαν κανονικά τα λαμπάκια της μπαταρίας όπως όταν φορτίζει...Είδα κάτι βιντεάκια άνοιξα την μπαταρία και έβγαλα μια μικρή ασφάλεια που έχει τίποτα τα ίδια...Το θέμα είναι οκ να αγοράσω μπαταρία αλλά σε κανένα από τα site δεν την στέλνουν στην Ελλάδα..τι προτείνεται να κάνω δεδομένου ότι το χρειάζομαι?
Ευχαριστώ εκ των προτέρων Νίκος
|
|
|
Post by thomas on Nov 26, 2018 2:52:42 GMT 2
Καλησπέρα στην παρέα Πριν από περίπου ένα χρόνο αγόρασα το drone της Xiaomi από το εξωτερικό έκανα 10 πτήσεις περίπου αλλά μετά μεσολάβησε ένα 3 μηνο με πολλές δουλειές και το είχα αφήσει ανενεργό..Το φορτισα το πέταξα και ενώ μου έλεγε συγκεκριμένο χρόνο ότι τελειώνει η μπαταρία κατάλαβα ότι κάτι δεν πήγαινε καλά..έπεφταν γρήγορα τα λεπτα..στα 10 μέτρα έχανε απότομα ύψος ώσπου ευτυχώς κατάφερε φίλος να το πιασει στον αέρα χωρίς καμία ζημιά...μέχρι εκεί ηταν..Αναφορά για πρόβλημα στην μπαταρία και δεν ξαναπεταξε επιπλέον στην φόρτιση δεν άναβαν κανονικά τα λαμπάκια της μπαταρίας όπως όταν φορτίζει...Είδα κάτι βιντεάκια άνοιξα την μπαταρία και έβγαλα μια μικρή ασφάλεια που έχει τίποτα τα ίδια...Το θέμα είναι οκ να αγοράσω μπαταρία αλλά σε κανένα από τα site δεν την στέλνουν στην Ελλάδα..τι προτείνεται να κάνω δεδομένου ότι το χρειάζομαι? Ευχαριστώ εκ των προτέρων Νίκος www.gearbest.com/rc-quadcopter-parts/pp_425662.html?wid=1433363&vip=15245955&gclid=Cj0KCQiArenfBRCoARIsAFc1FqctMszk0KfH5xVGx0QS-carkq9CzXhTR_U3d1E4BhRQeGZmISM--WIaArsOEALw_wcB
|
|
|
Post by Frontier on Nov 26, 2018 9:50:40 GMT 2
Καλησπέρα στην παρέα Πριν από περίπου ένα χρόνο αγόρασα το drone της Xiaomi από το εξωτερικό έκανα 10 πτήσεις περίπου αλλά μετά μεσολάβησε ένα 3 μηνο με πολλές δουλειές και το είχα αφήσει ανενεργό..Το φορτισα το πέταξα και ενώ μου έλεγε συγκεκριμένο χρόνο ότι τελειώνει η μπαταρία κατάλαβα ότι κάτι δεν πήγαινε καλά..έπεφταν γρήγορα τα λεπτα..στα 10 μέτρα έχανε απότομα ύψος ώσπου ευτυχώς κατάφερε φίλος να το πιασει στον αέρα χωρίς καμία ζημιά...μέχρι εκεί ηταν..Αναφορά για πρόβλημα στην μπαταρία και δεν ξαναπεταξε επιπλέον στην φόρτιση δεν άναβαν κανονικά τα λαμπάκια της μπαταρίας όπως όταν φορτίζει...Είδα κάτι βιντεάκια άνοιξα την μπαταρία και έβγαλα μια μικρή ασφάλεια που έχει τίποτα τα ίδια...Το θέμα είναι οκ να αγοράσω μπαταρία αλλά σε κανένα από τα site δεν την στέλνουν στην Ελλάδα..τι προτείνεται να κάνω δεδομένου ότι το χρειάζομαι? Ευχαριστώ εκ των προτέρων Νίκος www.gearbest.com/rc-quadcopter-parts/pp_425662.html?wid=1433363&vip=15245955&gclid=Cj0KCQiArenfBRCoARIsAFc1FqctMszk0KfH5xVGx0QS-carkq9CzXhTR_U3d1E4BhRQeGZmISM--WIaArsOEALw_wcBΔεν στέλνει μπαταρίες Ελλάδα το GB thomas. grecafm: Δεν πρέπει να αφήνεις τις μπαταρίες χωρίς φόρτιση και κάτω από 50% φορτίο για τόσο μεγάλο διάστημα, ουσιαστικά η LiPo πέθανε από την αχρηστία. Μπαταρία πάρε από εδώ, κάνε και ερώτηση στον πωλητή καλού-καλού, λογικά στέλνει Ελλάδα.
|
|