|
Post by sotirist on Oct 24, 2018 20:19:44 GMT 2
Χωρίς ένα καλό υπολογιστή ούτε με vlc δεν θα παίξει. Και δεν λέω τούμπανο υπολογιστή. Εγώ με ένα λάπτοπ Dell, I7 παίζει μια χαρά. Χωρίς να διαφωνώ, η έκφραση “καλος” υπολογιστής είναι πολύ, πολύ σχετική φιλε 2004020013. Δεν ξέρω τις προδιαγραφές του ΗΥ του φίλου panalco, αλλά μεταξύ άλλων, έχω ένα windows 10 tablet με 4 GB Ram, διπύρηνο mobile CPU της πλάκας, κάρτας γραφικών βρεφική on board Intel και παίζει τα παντα χωρίς κανένα σπάσιμο. Βέβαια (σημαντικο) έχει SSD δίσκο, που σημαίνει ότι από transfer rate δεν πάσχει. Μια δοκιμή, θα δείξει..🧐
|
|
|
Post by loykas82 on Oct 26, 2018 13:09:49 GMT 2
Χθες παρελαβα και σημερα ανοιξα.Αντε να φορτισουμε και να κανουμε τη παρθενικη μας πτηση.
|
|
|
Post by loykas82 on Oct 27, 2018 10:05:58 GMT 2
Μολις εκανα τη πρωτη πτηση μου.Δυο παρατηρησεις που δε ξερω αν εχει συμβει και σε αλλους. Ειπα να το σηκωσω απο τη ταρατσα του σπιτιου μου.Τα μοτερ δεν οπλιζαν.Αυτο μαλλον εγινε γιατι ηταν ισχυρο το μαγκνητικο πεδιο οπως μου εδειξε στο για το καλιμπρασμα.Επισης εκλεισα τ/κ και εκανα επανεκκινηση τη τ/κ οχι ομως και το σκαφος και ενω ειχα ενδειξη του υψους που πεταω αφου το σηκωσα πρωτα δεν ειχα ενδειξη αποστασης.
|
|
|
Post by petersea on Oct 27, 2018 12:28:40 GMT 2
Μολις εκανα τη πρωτη πτηση μου.Δυο παρατηρησεις που δε ξερω αν εχει συμβει και σε αλλους. Ειπα να το σηκωσω απο τη ταρατσα του σπιτιου μου.Τα μοτερ δεν οπλιζαν.Αυτο μαλλον εγινε γιατι ηταν ισχυρο το μαγκνητικο πεδιο οπως μου εδειξε στο για το καλιμπρασμα.Επισης εκλεισα τ/κ και εκανα επανεκκινηση τη τ/κ οχι ομως και το σκαφος και ενω ειχα ενδειξη του υψους που πεταω αφου το σηκωσα πρωτα δεν ειχα ενδειξη αποστασης. Καλημέρα και καλοτάξιδο, αυτό στο έκανε γιατί το επηρεάζουν τα σίδερα στην πλάκα της ταράτσας την επόμενη φορά βάλτο πάνω σε ένα τραπέζι όχι μεταλλικό βέβαια, όταν το κλείνεις πρώτα κλείνεις το αεροσκάφος και μετά το τ/χ και ανάποδα ενεργοποίηση.
|
|
|
Post by loykas82 on Oct 28, 2018 6:21:57 GMT 2
Μολις εκανα τη πρωτη πτηση μου.Δυο παρατηρησεις που δε ξερω αν εχει συμβει και σε αλλους. Ειπα να το σηκωσω απο τη ταρατσα του σπιτιου μου.Τα μοτερ δεν οπλιζαν.Αυτο μαλλον εγινε γιατι ηταν ισχυρο το μαγκνητικο πεδιο οπως μου εδειξε στο για το καλιμπρασμα.Επισης εκλεισα τ/κ και εκανα επανεκκινηση τη τ/κ οχι ομως και το σκαφος και ενω ειχα ενδειξη του υψους που πεταω αφου το σηκωσα πρωτα δεν ειχα ενδειξη αποστασης. Καλημέρα και καλοτάξιδο, αυτό στο έκανε γιατί το επηρεάζουν τα σίδερα στην πλάκα της ταράτσας την επόμενη φορά βάλτο πάνω σε ένα τραπέζι όχι μεταλλικό βέβαια, όταν το κλείνεις πρώτα κλείνεις το αεροσκάφος και μετά το τ/χ και ανάποδα ενεργοποίηση. Καλημερα.Αν το σηκωσω με altitude mode μπορω να το γυρισω απο την εφαρμογη σε gps η μονο αν το εχω στη ροδελα μπορω να το αλλαξω;Ρωταω γιατι ενας φιλος με p4 κανει αυτο το πραγμα και μου το προτεινε.
|
|
|
Post by petersea on Oct 28, 2018 8:43:21 GMT 2
Καλημέρα, δεν το έχω δοκιμάσει αυτό, δοκίμασα να αλλάξω ταχύτητα εν πτήση και δεν με άφηνε, επομένως ροδέλα αλλά θέλει προσοχή γιατί ιδικά εάν έχει αέρα θα σου ντριφταρι, μην έχεις κανένα ατύχημα.
|
|
|
Post by loykas82 on Oct 28, 2018 11:22:50 GMT 2
Ευχαριστω. Παντως εχω μεινει χαζος με τις επιδοσεις του.Δε μπορουσα να φανταστω οτι με τοσο λιγα χρηματα θα μπορουσα να παρω τετοιο σκαφος.Εχω πεταξει P4 και μπορω να πω οτι στεκεται ανετα διπλα του παροτι δεν εχει τα mode του P4.
|
|
|
Post by loykas82 on Nov 1, 2018 11:07:16 GMT 2
Για να πεταξω σε altitude mode πρεπει να εχω πεταξει σε beginner mode; Ρωταω γιατι δε με αφηνει να το γυρισω σε altitude mode ενω δεν εχω πεταξει σε beginner mode.
|
|
|
Post by petersea on Nov 1, 2018 14:11:40 GMT 2
Για να πεταξω σε altitude mode πρεπει να εχω πεταξει σε beginner mode; Ρωταω γιατι δε με αφηνει να το γυρισω σε altitude mode ενω δεν εχω πεταξει σε beginner mode. Μήπως μέσα από την εφαρμογή έχεις επιλέξει το beginners Mode και δεν σε αφήνει;
|
|
|
Post by loykas82 on Nov 1, 2018 16:29:16 GMT 2
Για να πεταξω σε altitude mode πρεπει να εχω πεταξει σε beginner mode; Ρωταω γιατι δε με αφηνει να το γυρισω σε altitude mode ενω δεν εχω πεταξει σε beginner mode. Μήπως μέσα από την εφαρμογή έχεις επιλέξει το beginners Mode και δεν σε αφήνει; Οχι.Απλα δε πεταξα καθολου σε beginner.Παντα σε gps πεταω και δε με αφηνει.
|
|
|
Post by petersea on Nov 1, 2018 18:34:57 GMT 2
Μήπως μέσα από την εφαρμογή έχεις επιλέξει το beginners Mode και δεν σε αφήνει; Οχι.Απλα δε πεταξα καθολου σε beginner.Παντα σε gps πεταω και δε με αφηνει. Και εγώ έτσι ξεκίνησα και συνεχίζω, δεν το έχω πετάξει ποτέ σε ΑΤΤΙ Mode, επέλεξες μέσα από την εφαρμογή στο ATTI Mode η ροδέλα να αλλάζει σε ATTI η GPS Mode και δεν σε αφήνει;
|
|
|
Post by loykas82 on Nov 1, 2018 22:12:23 GMT 2
Οχι.Απλα δε πεταξα καθολου σε beginner.Παντα σε gps πεταω και δε με αφηνει. Και εγώ έτσι ξεκίνησα και συνεχίζω, δεν το έχω πετάξει ποτέ σε ΑΤΤΙ Mode, επέλεξες μέσα από την εφαρμογή στο ATTI Mode η ροδέλα να αλλάζει σε ATTI η GPS Mode και δεν σε αφήνει; Θα κανω κανα πτηση σε begginer και μετα θα δοκιμασω σε ΑΤΤΙ.
|
|
|
Post by loykas82 on Nov 3, 2018 21:34:32 GMT 2
Το πρωτο μου βιντεο σε 1080 μιας και δεν εχω μονιτορ πανω απο 1080.Δεν εχω κανει καμια επεξεργασια.
|
|
|
Post by stathis on Nov 8, 2018 16:11:00 GMT 2
Το πρωτο μου βιντεο σε 1080 μιας και δεν εχω μονιτορ πανω απο 1080.Δεν εχω κανει καμια επεξεργασια. Ωραίο βίντεο..θα μείνει στην ιστορία γιατί καταγράφει την κατασκευή του καινούργιου γηπέδου της ΑΕΚ... Θα σου πρότεινα φίλε εάν μπορείς να κάνεις και άλλες πτήσεις σε διάφορες χρονικές περιόδους, ώστε να καταγραφή η πρόοδο της κατασκευής του γηπέδου!!
|
|
|
Post by loykas82 on Nov 8, 2018 16:55:00 GMT 2
Το πρωτο μου βιντεο σε 1080 μιας και δεν εχω μονιτορ πανω απο 1080.Δεν εχω κανει καμια επεξεργασια. Ωραίο βίντεο..θα μείνει στην ιστορία γιατί καταγράφει την κατασκευή του καινούργιου γηπέδου της ΑΕΚ... Θα σου πρότεινα φίλε εάν μπορείς να κάνεις και άλλες πτήσεις σε διάφορες χρονικές περιόδους, ώστε να καταγραφή η πρόοδο της κατασκευής του γηπέδου!! Αυτο εχω σκοπο να κανω.Επισης αναφερω στη περιγραφη και την υπαρξη του φορουμ και καλο θα ειναι οτι βιντεο ανεβαζουμε να αναφερουμε το φορουμ στη περιγραφη.
|
|
|
Post by stathis on Nov 8, 2018 17:14:09 GMT 2
Ωραίο βίντεο..θα μείνει στην ιστορία γιατί καταγράφει την κατασκευή του καινούργιου γηπέδου της ΑΕΚ... Θα σου πρότεινα φίλε εάν μπορείς να κάνεις και άλλες πτήσεις σε διάφορες χρονικές περιόδους, ώστε να καταγραφή η πρόοδο της κατασκευής του γηπέδου!! Αυτο εχω σκοπο να κανω.Επισης αναφερω στη περιγραφη και την υπαρξη του φορουμ και καλο θα ειναι οτι βιντεο ανεβαζουμε να ανααφερουμε το φορουμ στη περιγραφη. Σωστός!!!!
|
|
|
Post by stathis on Nov 8, 2018 17:28:17 GMT 2
Επίσης να αναφέρω ότι στο ωραίο αυτό βίντεο συμβάλλει καθοριστικά η τέλεια λήψη του Mi drone που κατά τη γνώμη μου ανήκει στα κορυφαία!!
|
|
|
Post by loykas82 on Nov 8, 2018 17:42:50 GMT 2
Επίσης να αναφέρω ότι στο ωραίο αυτό βίντεο συμβάλλει καθοριστικά η τέλεια λήψη του Mi drone που κατά τη γνώμη μου ανήκει στα κορυφαία!! Ανεβηκε απο το κινητο και ειναι γραμμενο με 1080 100fps.Τωρα κανω δοκιμες στον υπολογιστη για το επομενο βιντεο.
|
|
|
Post by loykas82 on Nov 10, 2018 17:22:13 GMT 2
Εχει update το firmware και αν δε κανω λαθος ειναι για τις NFZ.Πατησα ignore γιατι ηθελα να πεταξω.Το βραδακι θα το κανω.
|
|
|
Post by loykas82 on Nov 11, 2018 11:22:19 GMT 2
Το πρωτο μου βιντεο σε 1080 μιας και δεν εχω μονιτορ πανω απο 1080.Δεν εχω κανει καμια επεξεργασια. Ωραίο βίντεο..θα μείνει στην ιστορία γιατί καταγράφει την κατασκευή του καινούργιου γηπέδου της ΑΕΚ... Θα σου πρότεινα φίλε εάν μπορείς να κάνεις και άλλες πτήσεις σε διάφορες χρονικές περιόδους, ώστε να καταγραφή η πρόοδο της κατασκευής του γηπέδου!! Σημερα εχει λιακαδα λιγο αερακι.Θα παω για πτηση και ληψη βιντεο για το επομενο βιντεο σχετικα με το γηπεδο.
|
|
|
Post by tsopirs on Nov 11, 2018 16:58:32 GMT 2
Νέο update επαναφέρει της nfz μην την πατήσετε και την κάνετε.εγώ την πάτησα
|
|
|
Post by loykas82 on Nov 11, 2018 22:40:07 GMT 2
Νέο update επαναφέρει της nfz μην την πατήσετε και την κάνετε.εγώ την πάτησα Εκανα πτηση και δε μου εφανισε NFZ.
|
|
|
Post by tsopirs on Nov 11, 2018 22:48:53 GMT 2
Πήγα στην Κάσο στον χάρτη και μου έβγαλε τον κλασσικό κόκκινο τεράστιο κύκλο...Δεν ξέρω..Δεν κοίταξα αλλού
|
|
|
Post by loykas82 on Nov 11, 2018 22:55:57 GMT 2
Πήγα στην Κάσο στον χάρτη και μου έβγαλε τον κλασσικό κόκκινο τεράστιο κύκλο...Δεν ξέρω..Δεν κοίταξα αλλού Δε μου εβγαλε τιποτα.
|
|
|
Post by tsopirs on Nov 11, 2018 23:38:44 GMT 2
Έκανες το σημερινό updates?
|
|
|
Post by loykas82 on Nov 12, 2018 6:04:50 GMT 2
Έκανες το σημερινό updates? Το σαββατο το εκανα. Νεο βιντεο
|
|
|
Post by stathis on Nov 12, 2018 22:26:32 GMT 2
Έκανες το σημερινό updates? Το σαββατο το εκανα. Νεο βιντεο Συγχαρητήρια Λουκά, πολύ ωραίο και πάλι το βίντεο σου!! Επίσης πολύ ωραίο στην αρχή του βίντεο και το λογότυπο του φόρουμ!!
|
|
|
Post by stathis on Nov 12, 2018 22:38:16 GMT 2
Το αρχειάκι με το λογότυπο του freedrone.gr μήπως μπορεί να μου το στείλει κάποιος και σε εμένα εάν είναι εύκολο? Ευχαριστώ!!
|
|
|
Post by loykas82 on Nov 13, 2018 2:08:52 GMT 2
Το αρχειάκι με το λογότυπο του freedrone.gr μήπως μπορεί να μου το στείλει κάποιος και σε εμένα εάν είναι εύκολο? Ευχαριστώ!! Δεξι κλικ πανω στο logo και το αποθηκευεις
|
|
|
Post by stathis on Nov 13, 2018 10:59:12 GMT 2
Το αρχειάκι με το λογότυπο του freedrone.gr μήπως μπορεί να μου το στείλει κάποιος και σε εμένα εάν είναι εύκολο? Ευχαριστώ!! Δεξι κλικ πανω στο logo και το αποθηκευεις Φίλε Λουκά σε ευχαριστώ πολύ!!..το κατέβασα το αρχείο.. Παιδιά εάν γίνεται θα ήθελα την έγκριση των διαχειριστών για να χρησιμοποιήσω το λογότυπο "freedrone.gr" στο βίντεο που θα αναρτήσω στο youtube..
|
|