|
Post by 2004020013 on Sept 7, 2018 14:02:09 GMT 2
Μπα. Δε νομίζω να φταιει αυτο
|
|
|
Post by dream_master on Sept 7, 2018 14:11:14 GMT 2
το απογευμα θα ανεβασω το βιντεο να δεις πως το παω , και πιστεψε με θα αλαξεις γνωμη.
|
|
|
Post by thomas on Sept 7, 2018 15:54:58 GMT 2
Η μπαταρια το ειπε το ποιημα ..λιγο η έντονη χρηση σε atti mode λιγο η πολυκαιρια πανω απο χρονο δεν θελει και πολυ!το καλο ειναι οτι δεν σ εσβησε στον αερα !για μενα μην πεταξεις ξανα με αυτην την μπαταρια...δεν υπαρχει λογος για τετοια ρισκα!
|
|
|
Post by Vako on Sept 7, 2018 16:05:21 GMT 2
Συμφωνω μετον απο πανω και φιλο thomas..αστο dream την εκαψες την μπαταρια θα φορτιζει κανονικα και ξαφνικα θα πεφτει η ταση .. και το drone .. το ιδιο ειχα παθει στο 109 με μια μπαταρια..την εκαψα με 20 κυκλους φορτισης. Φαντασου οτι δεν εβγαινε με τιποτα μετα ουτε οταν κρυωσε. Αντε μπας και σταματησεις να πετας αυτο τον χαρο στον ουρανο...χαχαχα . Γεια σου ρε καμικαζι dream
|
|
|
Post by dream_master on Sept 7, 2018 16:34:53 GMT 2
αχαχαχαχ ετσι κιαλιος ρε παιδια δεν με αφηνει να οπλισο καν τα μοτερ , μου βγαζει damage στην οθονη! Το πηγαινα πατημενα με 100 km/h για αρκετη ωρα γιαυτο αναψε η καημενη!
|
|
|
Post by Vako on Sept 7, 2018 16:41:42 GMT 2
αχαχαχαχ ετσι κιαλιος ρε παιδια δεν με αφηνει να οπλισο καν τα μοτερ , μου βγαζει damage στην οθονη! Το πηγαινα πατημενα με 100 km/h για αρκετη ωρα γιαυτο αναψε η καημενη! Και μετα εχεις το θρασος και ρωτας τι συμβαινει...να σου πω εγω τι συμβαινει: σε τρωνε τα οπισθια σου να παρεις κατι αλλο και βρηκες δικαιολογια καιγοντας το ...την πατησες! καηκε μονο η μπαταρια . Race το περασες την νταλικα και το πας ετσι?
|
|
|
Post by dream_master on Sept 7, 2018 16:47:07 GMT 2
αχαχχααχαχχα . ασε ρε ειχε λιγο αερακι και χτυπουσε κοφτεςς το εργαλειοο. αχαχαχχχα
|
|
|
Post by dream_master on Sept 7, 2018 22:42:19 GMT 2
Ολοκληρη η πτηση πριν χτυπηση η μπαταρια. Βρηκα δρομο και επιασα τελικη με 26 m/s το εργαλειο. Vako εισαι για μια κοντρα με την πασχαλιτσα σου? αχχααχαχαχ
|
|
|
Post by thomas on Sept 8, 2018 1:55:42 GMT 2
Το σκάφος το έλιωσες ειλικρινά...δεν έχω ξαναδεί τόση πίεση σε πτήση....το ήπιες το αίμα !!Μήπως θες να πάρεις καινούριο και το λιώνεις?χαχαχaxa!!!πετούσες με 100 χλμ για 5 λεπτά....είσαι τυχερός που δεν έσκασε η μπαταρία στον αέρα!Για αρχή πετάς την μπαταριά κ παίρνεις καινούρια!Πάντως μπράβο σου για την τελική ταχύτητα!!Πιστεύω το χάρηκες με τις λιγότερες φθορές!
|
|
|
Post by dream_master on Sept 8, 2018 16:35:23 GMT 2
εδω και το flight log της πτησης.
|
|
pikos
New Member
|
Post by pikos on Sept 11, 2018 7:34:57 GMT 2
Καλημέρα σας. Μετα απο update της εφαρμογής σταμάτησε να μου βγαζει το flight log. Είναι κενό και δεν εμφανίζει τίποτα. Υπάρχει κάποιος τρόπος να το ξαναεμφανίσει; Έχω κανει απεγκατάσταση και εγκατάσταση αλλα τίποτα.
Ευχαριστώ εκ των προτέρων!
|
|
|
Post by Frontier on Sept 11, 2018 11:18:58 GMT 2
Καλημέρα σας. Μετα απο update της εφαρμογής σταμάτησε να μου βγαζει το flight log. Είναι κενό και δεν εμφανίζει τίποτα. Υπάρχει κάποιος τρόπος να το ξαναεμφανίσει; Έχω κανει απεγκατάσταση και εγκατάσταση αλλα τίποτα. Ευχαριστώ εκ των προτέρων! Από τότε που απεγκατέστησες την εφαρμογή - που διαγράφει και τα logs - έχεις ξαναπετάξει το Mi Drone ή έστω να έχεις βάλει μπροστά τα μοτέρ; Επίσης, θα πρέπει να έχεις συνδεθεί με τον λογαριασμό σου Mi για να εμφανιστεί η λίστα.
|
|
pikos
New Member
|
Post by pikos on Sept 11, 2018 14:17:46 GMT 2
Έχω κάνει πάνω απο 10 πτήσεις και εννοειται ότι έχω συνδεθεί με το λογαριασμό Μi. Απλά μου φαίνεται πολύ περίεργο που ξαφνικά δε τα εμφανίζει. Πιο παλιά μου είχε ξανασυμβεί, έκανα ακριβώς τα ιδια και τα εμφάνισε και τώρα πάλι τα ίδια. Τοις πταίει άραγε;
|
|
|
Post by dream_master on Sept 29, 2018 15:01:42 GMT 2
Πριν λιγο ειδα οτι ανοιξε ο τροπος αποστολης στο gearbest για μπαταριες, στα 70 ευρω η μ[αταρια του Mi drone με belgium post
|
|
|
Post by kosmasdel on Oct 17, 2018 22:47:06 GMT 2
Βγήκε αναβάθμιση στην εφαρμογή mi drone. Tην δοκίμασε κανείς; Αλλάζει κάτι;
|
|
|
Post by petersea on Oct 17, 2018 23:27:56 GMT 2
Βγήκε αναβάθμιση στην εφαρμογή mi drone. Tην δοκίμασε κανείς; Αλλάζει κάτι; Για no fly zone είναι δεν έχει κάτι άλλο πιστεύω που αλλάζει κάτι στην λειτουργία του, αύριο θα το περάσω και θα δούμε.
|
|
|
Post by petersea on Oct 18, 2018 20:18:09 GMT 2
Αγαπητοί φίλοι έγινε το εξής κουφό, έκανα το νέο Update το οποίο αναφερόταν στην No fly zone και στο καπάκι έκανα και μία πτήση, επειδή μένω στην Αρτέμιδα είμαι σχετικά κοντά στο αεροδρόμιο λέω να ρίξω μια ματιά στο χάρτη και βλέπω ότι δεν υπάρχει πλέον καθόλου No fly zone??? 🤔!!!
|
|
|
Post by Frontier on Oct 18, 2018 21:07:22 GMT 2
Αγαπητοί φίλοι έγινε το εξής κουφό, έκανα το νέο Update το οποίο αναφερόταν στην No fly zone και στο καπάκι έκανα και μία πτήση, επειδή μένω στην Αρτέμιδα είμαι σχετικά κοντά στο αεροδρόμιο λέω να ρίξω μια ματιά στο χάρτη και βλέπω ότι δεν υπάρχει πλέον καθόλου No fly zone??? 🤔!!! Πριν την αναβάθμιση, εμφανιζόταν περιοχή nfz κοντά στο αεροδρόμιο;
|
|
|
Post by petersea on Oct 18, 2018 21:26:35 GMT 2
Αγαπητοί φίλοι έγινε το εξής κουφό, έκανα το νέο Update το οποίο αναφερόταν στην No fly zone και στο καπάκι έκανα και μία πτήση, επειδή μένω στην Αρτέμιδα είμαι σχετικά κοντά στο αεροδρόμιο λέω να ρίξω μια ματιά στο χάρτη και βλέπω ότι δεν υπάρχει πλέον καθόλου No fly zone??? 🤔!!! Πριν την αναβάθμιση, εμφανιζόταν περιοχή nfz κοντά στο αεροδρόμιο; Ναι! Είχε τον κλασικό κόκκινο κύκλο.
|
|
|
Post by Frontier on Oct 19, 2018 7:23:14 GMT 2
Πριν την αναβάθμιση, εμφανιζόταν περιοχή nfz κοντά στο αεροδρόμιο; Ναι! Είχε τον κλασικό κόκκινο κύκλο. Ενδιαφέρον! Πολύ καλή εξέλιξη από την μία μεριά, αλλά και (αρνητικός; ) προπομπός εξελίξεων στο θέμα της υποστήριξης/αναβάθμισης του firmware του αεροσκάφους.
|
|
|
Post by petersea on Oct 19, 2018 8:37:17 GMT 2
Ναι! Είχε τον κλασικό κόκκινο κύκλο. Ενδιαφέρον! Πολύ καλή εξέλιξη από την μία μεριά, αλλά και (αρνητικός; ) προπομπός εξελίξεων στο θέμα της υποστήριξης/αναβάθμισης του firmware του αεροσκάφους. Σωστά νομίζω τα λες αν σκεφτεί κανείς ότι εδώ και μήνες δεν έχουν ανεβάσει και κάποιο ιδιαίτερο Update για να δούμε τι θα δούμε...
|
|
|
Post by panalco on Oct 20, 2018 12:53:42 GMT 2
Γειά σε όλους.
|
|
|
Post by panalco on Oct 20, 2018 12:56:19 GMT 2
Εχω μία ερώτηση για τους γνωρίζοντες (είμαι καινούργιος στο αντικείμενο) Υπάρχει δυνατότητα κατά την διάρκεια της πτήσης να γίνεται εγγραφή στο κινητό και πως ? Ευχαριστώ
|
|
|
Post by Frontier on Oct 20, 2018 20:15:58 GMT 2
Εχω μία ερώτηση για τους γνωρίζοντες (είμαι καινούργιος στο αντικείμενο) Υπάρχει δυνατότητα κατά την διάρκεια της πτήσης να γίνεται εγγραφή στο κινητό και πως ? Ευχαριστώ Καλωσήρθες στην παρέα. Για εγγραφή αυτού του είδους που ζητάς, θα πρέπει να εγκαταστήσεις μια εφαρμογή καταγραφής βίντεο (τα περίφημα screen recorders) στο κινητό σου. Σε Android χρησιμοποιώ το AZ Screen Recorder.
|
|
|
Post by panalco on Oct 23, 2018 9:08:11 GMT 2
Mi 4K
|
|
|
Post by panalco on Oct 23, 2018 9:27:40 GMT 2
Τελικά η ενασχόληση με τα drone δεν είναι εύκολη υπόθεση. Αντιμετωπίζω το εξής πρόβλημα : Εκανα με Mi 4k μία μικρή δοκιμαστική πτήση χρησιμοποιώντας μια micro sd U3 A2 64gb 170/90. Στην συνέχεια πήρα την κάρτα να δω το αποτέλεσμα της εγγραφής στο PC (win7 prof) Χρησιμοποίησα σύνδεση απ' ευθείας από την κάμερα και cardrider.Διαπίστωσα ότι μέσα στην κάρτα υπήρχαν 2 αρχεία ....THM.MP4 7606KB & ....MP4 163840MB . Το πρώτο έπαιζε κανονικά (με όχι καλή ανάλυση).Το δεύτερο (Ενώ η ανάλυση ήταν καλή) έπαιζε με διακοπές στην εικόνα (έχανα πλάνα) πολύ αργά και με πολύ δυσκολία. Τι κάνω λάθος ? η Τι μπορεί να φταίει ? Δεν έχω διαβάσει πουθενά κάτι ανάλογο. Γιατί σε τελική η χρήση του αφορά την εικόνα και αυτό είναι που πρέπει να μας αφορά. Ευχαριστώ για κάθε βοήθεια.
|
|
|
Post by petersea on Oct 23, 2018 11:59:41 GMT 2
Τελικά η ενασχόληση με τα drone δεν είναι εύκολη υπόθεση. Αντιμετωπίζω το εξής πρόβλημα : Εκανα με Mi 4k μία μικρή δοκιμαστική πτήση χρησιμοποιώντας μια micro sd U3 A2 64gb 170/90. Στην συνέχεια πήρα την κάρτα να δω το αποτέλεσμα της εγγραφής στο PC (win7 prof) Χρησιμοποίησα σύνδεση απ' ευθείας από την κάμερα και cardrider.Διαπίστωσα ότι μέσα στην κάρτα υπήρχαν 2 αρχεία ....THM.MP4 7606KB & ....MP4 163840MB . Το πρώτο έπαιζε κανονικά (με όχι καλή ανάλυση).Το δεύτερο (Ενώ η ανάλυση ήταν καλή) έπαιζε με διακοπές στην εικόνα (έχανα πλάνα) πολύ αργά και με πολύ δυσκολία. Τι κάνω λάθος ? η Τι μπορεί να φταίει ? Δεν έχω διαβάσει πουθενά κάτι ανάλογο. Γιατί σε τελική η χρήση του αφορά την εικόνα και αυτό είναι που πρέπει να μας αφορά. Ευχαριστώ για κάθε βοήθεια. Μάλλον ο υπολογιστής σου εάν είναι παλιός, αναφέρεις Windows 7, με αργή κάρτα γραφικών δεν μπορεί να παίξει το βίντεο, το κανονικό βίντεο είναι το MP4, οπότε πας η σε νέο pc η μία 4k τηλεόραση όπως έκανα και εγώ για να τα βλέπεις 😁
|
|
|
Post by panalco on Oct 24, 2018 6:18:00 GMT 2
Σε ευχαριστώ πολύ θα δοκιμάσω και τα λεμε !!!
|
|
|
Post by sotirist on Oct 24, 2018 13:27:12 GMT 2
Τελικά η ενασχόληση με τα drone δεν είναι εύκολη υπόθεση. Αντιμετωπίζω το εξής πρόβλημα : Εκανα με Mi 4k μία μικρή δοκιμαστική πτήση χρησιμοποιώντας μια micro sd U3 A2 64gb 170/90. Στην συνέχεια πήρα την κάρτα να δω το αποτέλεσμα της εγγραφής στο PC (win7 prof) Χρησιμοποίησα σύνδεση απ' ευθείας από την κάμερα και cardrider.Διαπίστωσα ότι μέσα στην κάρτα υπήρχαν 2 αρχεία ....THM.MP4 7606KB & ....MP4 163840MB . Το πρώτο έπαιζε κανονικά (με όχι καλή ανάλυση).Το δεύτερο (Ενώ η ανάλυση ήταν καλή) έπαιζε με διακοπές στην εικόνα (έχανα πλάνα) πολύ αργά και με πολύ δυσκολία. Τι κάνω λάθος ? η Τι μπορεί να φταίει ? Δεν έχω διαβάσει πουθενά κάτι ανάλογο. Γιατί σε τελική η χρήση του αφορά την εικόνα και αυτό είναι που πρέπει να μας αφορά. Ευχαριστώ για κάθε βοήθεια. Ο φίλος petersea έχει δίκαιο, αλλά για να αποκλείσεις κάθε άλλη πιθανότητα μπορείς να κατεβάσεις δωρεάν τον VLC player (που παίζει όλα τα format video) και να δείς εάν το σπάσιμο στην εικόνα υφίσταται με αυτόν.
Σ
|
|
|
Post by 2004020013 on Oct 24, 2018 17:39:36 GMT 2
Χωρίς ένα καλό υπολογιστή ούτε με vlc δεν θα παίξει. Και δεν λέω τούμπανο υπολογιστή. Εγώ με ένα λάπτοπ Dell, I7 παίζει μια χαρά.
|
|