|
Post by 2004020013 on Jun 19, 2018 16:41:06 GMT 2
Να η τούρτα έκπληξη για φέτος. Κάτι να χαμογελάσουμε. Καλές πτήσεις σε όλους
|
|
|
Post by Frontier on Jun 19, 2018 18:13:48 GMT 2
2004020013: Ωραίος Εμένα πάλι η δική μου ήταν κλασσικό Phantom
|
|
|
Post by 2004020013 on Jun 19, 2018 18:24:05 GMT 2
2004020013: Ωραίος Εμένα πάλι η δική μου ήταν κλασσικό Phantom Ε ναι. Το phantom χρησιμοποιώ τώρα απλά η πρώτη μου αγάπη ήταν το mi drone 4k οπότε έμεινε στις καρδιές όλων
|
|
|
Post by petersea on Jun 19, 2018 18:50:06 GMT 2
Να η τούρτα έκπληξη για φέτος. Κάτι να χαμογελάσουμε. Καλές πτήσεις σε όλους Πολύχρονος!!! 😊
|
|
|
Post by Frontier on Jun 19, 2018 19:46:54 GMT 2
2004020013: Ωραίος Εμένα πάλι η δική μου ήταν κλασσικό Phantom Ε ναι. Το phantom χρησιμοποιώ τώρα απλά η πρώτη μου αγάπη ήταν το mi drone 4k οπότε έμεινε στις καρδιές όλων Ωραίος ο ασπρούλης πάντως, φαίνεται νόστιμος Και πάλι χρόνια πολλά!
|
|
|
Post by engelo on Jun 19, 2018 21:01:38 GMT 2
Πολύχρονος !
|
|
|
Post by Vako on Jun 19, 2018 21:06:25 GMT 2
Χρονια πολλα!!! Πολυχρωμος!!!
|
|
|
Post by Frontier on Jun 20, 2018 6:58:03 GMT 2
|
|
|
Post by Frontier on Jun 23, 2018 12:29:43 GMT 2
Έγινε εκκαθάριση του νήματος από ανούσια μηνύματα. Παρακαλώ όπως μείνετε στο θέμα και αποφύγετε τις προσωπικές αντεκλίσεις. Δεν θα υπάρξει άλλη προειδοποίηση.
Ευχαριστώ.
|
|
|
Post by sv6jun on Jun 24, 2018 16:17:29 GMT 2
Την καλησπέρα μου σε όλο το forum. Είμαι κάτοχος drone XIAOMI 4K εδώ και πολύ καιρό και τώρα αντιμετωπίζω το εξής πρόβλημα: Δεν έχω εικόνα από την camera στο smartphone ενώ η camera μου κάνει όλες τις κινήσεις. Έχει αντιμετωπίσει κάποιος το ίδιο πρόβλημα; Δεν έχει γίνει κάποια πτώση. Αυτό μου το παρουσίασε μετά από σύνδεση της camera με Pc Ευχαριστώ εκ των προτέρων!
|
|
|
Post by Frontier on Jun 24, 2018 20:21:55 GMT 2
Την καλησπέρα μου σε όλο το forum. Είμαι κάτοχος drone XIAOMI 4K εδώ και πολύ καιρό και τώρα αντιμετωπίζω το εξής πρόβλημα: Δεν έχω εικόνα από την camera στο smartphone ενώ η camera μου κάνει όλες τις κινήσεις. Έχει αντιμετωπίσει κάποιος το ίδιο πρόβλημα; Δεν έχει γίνει κάποια πτώση. Αυτό μου το παρουσίασε μετά από σύνδεση της camera με Pc Ευχαριστώ εκ των προτέρων! Τι εννοείς "μετά από σύνδεση της camera με PC"; Μέσω της απλής USB σύνδεσης όπου βλέπεις τα περιεχόμενα της κάρτας στο PC; Πριν δηλαδή έβλεπες κανονικά το liveview;
|
|
silent
Junior Member
|
Post by silent on Jun 24, 2018 22:22:16 GMT 2
Την καλησπέρα μου σε όλο το forum. Είμαι κάτοχος drone XIAOMI 4K εδώ και πολύ καιρό και τώρα αντιμετωπίζω το εξής πρόβλημα: Δεν έχω εικόνα από την camera στο smartphone ενώ η camera μου κάνει όλες τις κινήσεις. Έχει αντιμετωπίσει κάποιος το ίδιο πρόβλημα; Δεν έχει γίνει κάποια πτώση. Αυτό μου το παρουσίασε μετά από σύνδεση της camera με Pc Ευχαριστώ εκ των προτέρων! πιθανόν να εχει ξεκουμπωσει η καλωδιοταινια του gimbal. συμβαίνει καμιά φορά λογω κραδασμών. βγάλε τα antivibration dampeners και σιγουρέψου οτι ειναι κουμπωμενη καλά. αν το πρόβλημα συνεχίζεται, καθάρισε τις επαφές του gimbal με αλκοόλη και μπατονετα. καλές λήψεις.
|
|
|
Post by sv6jun on Jun 25, 2018 0:47:50 GMT 2
Την καλησπέρα μου σε όλο το forum. Είμαι κάτοχος drone XIAOMI 4K εδώ και πολύ καιρό και τώρα αντιμετωπίζω το εξής πρόβλημα: Δεν έχω εικόνα από την camera στο smartphone ενώ η camera μου κάνει όλες τις κινήσεις. Έχει αντιμετωπίσει κάποιος το ίδιο πρόβλημα; Δεν έχει γίνει κάποια πτώση. Αυτό μου το παρουσίασε μετά από σύνδεση της camera με Pc Ευχαριστώ εκ των προτέρων! Τι εννοείς "μετά από σύνδεση της camera με PC"; Μέσω της απλής USB σύνδεσης όπου βλέπεις τα περιεχόμενα της κάρτας στο PC; Πριν δηλαδή έβλεπες κανονικά το liveview; Ναι πήγα να συνδέσω την κάμερα στο PC με USB για να πάρω τα περιεχόμενα πριν δεν είχα κανένα θέμα.
|
|
|
Post by sv6jun on Jun 25, 2018 1:01:52 GMT 2
Την καλησπέρα μου σε όλο το forum. Είμαι κάτοχος drone XIAOMI 4K εδώ και πολύ καιρό και τώρα αντιμετωπίζω το εξής πρόβλημα: Δεν έχω εικόνα από την camera στο smartphone ενώ η camera μου κάνει όλες τις κινήσεις. Έχει αντιμετωπίσει κάποιος το ίδιο πρόβλημα; Δεν έχει γίνει κάποια πτώση. Αυτό μου το παρουσίασε μετά από σύνδεση της camera με Pc Ευχαριστώ εκ των προτέρων! πιθανόν να εχει ξεκουμπωσει η καλωδιοταινια του gimbal. συμβαίνει καμιά φορά λογω κραδασμών. βγάλε τα antivibration dampeners και σιγουρέψου οτι ειναι κουμπωμενη καλά. αν το πρόβλημα συνεχίζεται, καθάρισε τις επαφές του gimbal με αλκοόλη και μπατονετα. καλές λήψεις. Τον έκανα άλλα δεν λέει να δούλεψή μαλών κάτι πεζή μα το λογισμικό της κάμερας.
|
|
|
Post by dream_master on Jun 25, 2018 1:12:40 GMT 2
sv6jun σου βγαζει no cam στην εφαρμογη? βγαλε την καρτα sd απο μεσα και δοκιμασε. καπου πιο παλια ειχα διαβαση κατι παρομιο προβλημα σαν το δικο σου και αποτι θυμαμαι το ειχε ξανασυνδεση με το pc και καπως ετσι ξεκολησε. Καλυτερα ειναι να βγαζεις την καρτα sd παρα να πιεζεις το gimbal για να κουμπωνεις καθε φορα το καλωδιο για να παιρνεις τα αρχεια.
|
|
|
Post by Frontier on Jun 25, 2018 7:55:00 GMT 2
πιθανόν να εχει ξεκουμπωσει η καλωδιοταινια του gimbal. συμβαίνει καμιά φορά λογω κραδασμών. βγάλε τα antivibration dampeners και σιγουρέψου οτι ειναι κουμπωμενη καλά. αν το πρόβλημα συνεχίζεται, καθάρισε τις επαφές του gimbal με αλκοόλη και μπατονετα. καλές λήψεις. Τον έκανα άλλα δεν λέει να δούλεψή μαλών κάτι πεζή μα το λογισμικό της κάμερας. Πιθανότατα έγινε αλλοίωση του συστήματος αρχειοθέτησης της εσωτερικής κάρτας SD του Mi Drone. Στείλε e-mail στο support@fimi.com και ανέφερέ τους το πρόβλημα της κάμερας, δίνοντάς τους και τον αριθμό του λογαριασμού σου Mi Account. Θα σου περάσουν μια έκδοση firmware που θα διαμορφώσει την εσωτερική κάρτα Micro SD και θα επανέλθει το liveview.
|
|
|
Post by sv6jun on Jun 25, 2018 16:28:53 GMT 2
sv6jun σου βγαζει no cam στην εφαρμογη? βγαλε την καρτα sd απο μεσα και δοκιμασε. καπου πιο παλια ειχα διαβαση κατι παρομιο προβλημα σαν το δικο σου και αποτι θυμαμαι το ειχε ξανασυνδεση με το pc και καπως ετσι ξεκολησε. Καλυτερα ειναι να βγαζεις την καρτα sd παρα να πιεζεις το gimbal για να κουμπωνεις καθε φορα το καλωδιο για να παιρνεις τα αρχεια. Το έκανα άλλα τίποτα στο pc μου λέει άγνωστη συσκευή.
|
|
|
Post by sv6jun on Jun 25, 2018 16:35:24 GMT 2
Τον έκανα άλλα δεν λέει να δούλεψή μαλών κάτι πεζή μα το λογισμικό της κάμερας. Πιθανότατα έγινε αλλοίωση του συστήματος αρχειοθέτησης της εσωτερικής κάρτας SD του Mi Drone. Στείλε e-mail στο support@fimi.com και ανέφερέ τους το πρόβλημα της κάμερας, δίνοντάς τους και τον αριθμό του λογαριασμού σου Mi Account. Θα σου περάσουν μια έκδοση firmware που θα διαμορφώσει την εσωτερική κάρτα Micro SD και θα επανέλθει το liveview. Έστειλα e-mail και αναμένω για την απάντηση Παντός σας ευχαριστώ όλους για το χρόνο σας
|
|
|
Post by argivale on Jun 26, 2018 0:31:09 GMT 2
Καλησπέρα στον Frontier και στα υπόλοιπα παιδιά!!! Έχω ένα πρόβλημα με την κάμερα του... Ενώ συνδέεται κανονικά και πετάει κανονικά έχω εικόνα στο κινητό από την κάμερα δεν μπορώ να την χειριστώ ούτε στο πάνω κάτω αλλά ούτε και στο να βγάλω φωτογραφίες η βίντεο φαίνεται σαν να μην είναι συνδεδεμένο το gimbal δεν λεει no cam...εχει κανονικα τον χρονο πανω και μολις πατας να αρχισει η εγγραφη σκοτεινιαζει η οθονη και ξανα ερχεται στην αρχικη της εικονα αλλα χωρις να ξεκιναει η εγγραφη!!!συν το οτι ειχε μικρη πτωση αλλα χωρις να παθει αποια ιδιαιτερη η εμφανεστατη ζημια!!! ξέρετε κάτι οποιαδήποτε βοήθεια δεκτή σας ευχαριστώ εκ των προτέρων!!!
|
|
|
Post by Frontier on Jun 26, 2018 8:58:04 GMT 2
Καλησπέρα στον Frontier και στα υπόλοιπα παιδιά!!! Έχω ένα πρόβλημα με την κάμερα του... Ενώ συνδέεται κανονικά και πετάει κανονικά έχω εικόνα στο κινητό από την κάμερα δεν μπορώ να την χειριστώ ούτε στο πάνω κάτω αλλά ούτε και στο να βγάλω φωτογραφίες η βίντεο φαίνεται σαν να μην είναι συνδεδεμένο το gimbal δεν λεει no cam...εχει κανονικα τον χρονο πανω και μολις πατας να αρχισει η εγγραφη σκοτεινιαζει η οθονη και ξανα ερχεται στην αρχικη της εικονα αλλα χωρις να ξεκιναει η εγγραφη!!!συν το οτι ειχε μικρη πτωση αλλα χωρις να παθει αποια ιδιαιτερη η εμφανεστατη ζημια!!! ξέρετε κάτι οποιαδήποτε βοήθεια δεκτή σας ευχαριστώ εκ των προτέρων!!! Έλεγξε τις επαφές της κάμερας με την βάση του gimbal, όπως επίσης και τις επαφές της βάσης του gimbal με το αεροσκάφος. Εφόσον δεν έχεις κίνηση αλλά και έλεγχο, σίγουρα υπάρχει θέμα την μετάδοση σήματος (συνήθως λόγω απώλειας σωστής επαφής) από τον FC προς το σύστημα gimbal/camera. Εάν ελέγξεις τις επαφές αυτές και βρεις ότι είναι εντάξει (δεν αρκεί οπτικός μόνο έλεγχος, θα πρέπει να ελεγχθούν με πολύμετρο), μετά πρέπει να ανοίξεις το σώμα του αεροσκάφους και να ελέγξεις το τελευταίο σημείο επαφής που είναι μεταξύ του σώματος του αεροσκάφους και του flight controller. Το παρακάτω βίντεο θα βοηθήσει στο άνοιγμα του σώματος
|
|
|
Post by arhimidis64 on Jun 29, 2018 11:20:17 GMT 2
Καλησπέρα σε όλους! Το εργαλείο παρελήφθει πριν λίγο, στο άσπρο κουτί μαζί με dongle! Το άνοιξα όλα ήταν εντάξει, (αν και είδα δυο μικρά σημαδάκια στο gimbal πάνω, θα ανεβάσω φωτογραφία μετά) το άνοιξα έκανα ένα firmware update και ήδη περιμένω μπαταριά να φορτίσει για να πάω για την πρώτη πτήση. Μέτα το fw update μου έβγαλε κάποιο σφάλμα και έγραφε "please restart rc or calibrate" αν θυμάμαι καλά. Ελπίζω μετά το calibration να φύγει. Τωρα εχω μερικες ερωτήσεις: 1) Η μπαταριά όταν φορτίσει εντελώς τα led σβήνουν ή μένουν σταθερά ανέμενα; 2) Επειδή θέλω να είμαι προετοιμασμένος, αν ας πούμε κρασάρει η εφαρμογή να αγχωθώ; Τι να κάνω; Το αεροσκάφος πως θα συμπεριφερθεί σε αυτή την περίπτωση; Αν τελειώσει η μπαταριά του χειριστηρίου τι γίνεται; Αν χαθεί η σύνδεση με το αεροσκάφος τι συμβαίνει σε αυτή την περίπτωση; Αν για τον χψ λόγο το αεροσκάφος δεν ανταποκρίνεται στις κινήσεις του χειριστηρίου τι να κάνω; 3) Το σήμα του κινητού κάνει παρεμβολές ή καλύτερα να το βάλω σε λειτουργία πτήσης; Αυτά τα λίγα προς το παρών θα επανέλθω σίγουρα με περισσότερες απορίες! Καλές πτήσεις σε όλους και καλό υπόλοιπο ημέρας!
|
|
|
Post by 2004020013 on Jun 29, 2018 11:51:26 GMT 2
Καλησπέρα σε όλους! Το εργαλείο παρελήφθει πριν λίγο, στο άσπρο κουτί μαζί με dongle! Το άνοιξα όλα ήταν εντάξει, (αν και είδα δυο μικρά σημαδάκια στο gimbal πάνω, θα ανεβάσω φωτογραφία μετά) το άνοιξα έκανα ένα firmware update και ήδη περιμένω μπαταριά να φορτίσει για να πάω για την πρώτη πτήση. Μέτα το fw update μου έβγαλε κάποιο σφάλμα και έγραφε "please restart rc or calibrate" αν θυμάμαι καλά. Ελπίζω μετά το calibration να φύγει. Τωρα εχω μερικες ερωτήσεις: 1) Η μπαταριά όταν φορτίσει εντελώς τα led σβήνουν ή μένουν σταθερά ανέμενα; 2) Επειδή θέλω να είμαι προετοιμασμένος, αν ας πούμε κρασάρει η εφαρμογή να αγχωθώ; Τι να κάνω; Το αεροσκάφος πως θα συμπεριφερθεί σε αυτή την περίπτωση; Αν τελειώσει η μπαταριά του χειριστηρίου τι γίνεται; Αν χαθεί η σύνδεση με το αεροσκάφος τι συμβαίνει σε αυτή την περίπτωση; Αν για τον χψ λόγο το αεροσκάφος δεν ανταποκρίνεται στις κινήσεις του χειριστηρίου τι να κάνω; 3) Το σήμα του κινητού κάνει παρεμβολές ή καλύτερα να το βάλω σε λειτουργία πτήσης; Αυτά τα λίγα προς το παρών θα επανέλθω σίγουρα με περισσότερες απορίες! Καλές πτήσεις σε όλους και καλό υπόλοιπο ημέρας! Αρχικά, μην αγχώνεσαι για τίποτα. Όλα αυτά έχουν προβλεφθεί. Όταν η μπαταρία φορτίσει, κλείνουν τα λαμπάκια και δεν δίνει άλλη ενέργεια. Και να την αφήσεις όλο το βράδυ στην πρίζα, δεν υπάρχει πρόβλημα. Αν κρασαρει η εφαρμογή, την κλείνεις και ξαναμπαίνεις και συνδέεται ξανά . Μην αγχωθεις. Δε το παθαίνει συχνά αν έχεις καλό κινητό. Σε μένα να σκεφτείς ότι το έπαθε μια φορά εδώ και 4 μήνες . Το αεροσκάφος θα περιμένει να το ξανασυνδεσεις και θα μένει σταθερό εκεί που ήταν . Αν η μπαταρία του φτάσει στο 15% θα αρχίσει να προσγειώνεται μόνο το. Οπότε αυτό θέλει προσοχή. Στην περίπτωση που τελειώσει η μπαταρία του τηλεχειριστηρίου φαντάζομαι ότι το αεροσκάφος γυρνάει μόνο του πίσω. Αν και δεν ξέρω, δεν μού έχει τύχει. Και καλό είναι να το προσέχεις πάντα αυτό. Αλλά κρατάει για αρκετές πτήσεις η μπαταρία του. Εγώ πάντα το φορτίζω στις 2 γραμμές να ειμαι σίγουρος . Αν χαθεί το σήμα γυρνάει μόνο του στην θέση από όπου απογειώθηκε. Αν δεν ανταποκρίνεται το αεροσκάφος στις κινήσεις του τηλεχειριστηρίου, τότε κλείνεις το τηλεχειριστήριο και το ξανανοιγεις. Αλλά άμα πάθει κάτι τέτοιο μπορεί να συμβαίνουν πολλά πράγματα. Το πιο επικίνδυνο είναι να στο έχουν μπλοκάρει οπότε το έχασες. Αλλά και αυτό δεν γίνεται ποτέ σχεδόν . Οπότε Κλάιν. Το σήμα του κινητού σου δεν κάνει παρεμβολές. Αντιθέτως, χρειάζεσαι ίντερνετ για να σού ανοίγει τους χάρτες. Παρεμβολές στο σήμα της εικόνας κάνουν τα wi fi στην περιοχή που βρίσκεσαι και μπορεί να σού βγάζει weak το σήμα της εικόνας (Graf) οπότε χανεις το σήμα της εικόνας σε λίγα μέτρα και γυρνάει πίσω. Πχ σε κατοικημένες περιοχές μπορεί να σου κοπεί το σήμα της εικόνας ακόμα και στα 500 μέτρα, ανάλογα βέβαια τα σήματα wi fi που υπάρχουν τριγύρω. Αυτά
|
|
|
Post by arhimidis64 on Jun 29, 2018 11:58:10 GMT 2
Καταρχήν σε ευχαριστώ πολύ για την γρήγορη απάντηση σου. Το κινητό είναι το mate 10 pro όποτε δεν θα έχω θέμα. Εδώ που βρίσκομαι το μόνο wifi που υπάρχει είναι το δικό μου...χαχαχαχαχ. Υπάρχουν δηλ αλλά είναι αρκετά μακριά και ή είναι πολύ αδύναμο το σήμα τους εδώ ή δεν πιάνουν καθόλου. Σε νησί είμαι σε απομακρυσμένη περιοχή οπότε... Αυτή την στιγμή περιμένω να σβήσουν τα λεντ και να παω για πτήση! Είναι σταθερά αναμμένα και τα 4. Επίσης εκτός από πυξίδα να κάνω και τα άλλα calibration που έχει η εφαρμογή και ας μην το ζητήσει;
|
|
|
Post by 2004020013 on Jun 29, 2018 12:04:56 GMT 2
Καταρχήν σε ευχαριστώ πολύ για την γρήγορη απάντηση σου. Το κινητό είναι το mate 10 pro όποτε δεν θα έχω θέμα. Εδώ που βρίσκομαι το μόνο wifi που υπάρχει είναι το δικό μου...χαχαχαχαχ. Υπάρχουν δηλ αλλά είναι αρκετά μακριά και ή είναι πολύ αδύναμο το σήμα τους εδώ ή δεν πιάνουν καθόλου. Σε νησί είμαι σε απομακρυσμένη περιοχή οπότε... Αυτή την στιγμή περιμένω να σβήσουν τα λεντ και να παω για πτήση! Είναι σταθερά αναμμένα και τα 4. Επίσης εκτός από πυξίδα να κάνω και τα άλλα calibration που έχει η εφαρμογή και ας μην το ζητήσει; Περίμενε να σβήσουν τα λεντ και ξεκινάς, ναι. Καλό είναι να κάνεις και ένα RC calibration το οποίο γίνεται με κλειστό αεροσκάφος. Και να κάνεις και σωστο compass calibration για πρώτη φορά. Ακόλουθα πιστά τις οδηγίες που σου δίνει ή αν έχεις δει κάποιο βίντεο με τα βήματα που πρέπει να κάνεις και όλα καλά. Μην φοβάσαι τιπιτα. Να είσαι καλά και κάλεσε πτήσεις και ακόμα καλύτερες προσγειώσεις
|
|
|
Post by arhimidis64 on Jun 29, 2018 12:08:59 GMT 2
Καταρχήν σε ευχαριστώ πολύ για την γρήγορη απάντηση σου. Το κινητό είναι το mate 10 pro όποτε δεν θα έχω θέμα. Εδώ που βρίσκομαι το μόνο wifi που υπάρχει είναι το δικό μου...χαχαχαχαχ. Υπάρχουν δηλ αλλά είναι αρκετά μακριά και ή είναι πολύ αδύναμο το σήμα τους εδώ ή δεν πιάνουν καθόλου. Σε νησί είμαι σε απομακρυσμένη περιοχή οπότε... Αυτή την στιγμή περιμένω να σβήσουν τα λεντ και να παω για πτήση! Είναι σταθερά αναμμένα και τα 4. Επίσης εκτός από πυξίδα να κάνω και τα άλλα calibration που έχει η εφαρμογή και ας μην το ζητήσει; Περίμενε να σβήσουν τα λεντ και ξεκινάς, ναι. Καλό είναι να κάνεις και ένα RC calibration το οποίο γίνεται με κλειστό αεροσκάφος. Και να κάνεις και σωστο compass calibration για πρώτη φορά. Ακόλουθα πιστά τις οδηγίες που σου δίνει ή αν έχεις δει κάποιο βίντεο με τα βήματα που πρέπει να κάνεις και όλα καλά. Μην φοβάσαι τιπιτα. Να είσαι καλά και κάλεσε πτήσεις και ακόμα καλύτερες προσγειώσεις Για το compass calibration από ότι έχω δει κάποιοι το κάνουν με την μπαταριά προς τα πάνω ενώ η εφαρμογή νομίζω δείχνει με την μπαταριά προς τα κάτω. Ποιος είναι ο σωστός τρόπος; Σε ευχαριστώ πάρα πολύ! Επίσης!!
|
|
|
Post by 2004020013 on Jun 29, 2018 12:25:18 GMT 2
Περίμενε να σβήσουν τα λεντ και ξεκινάς, ναι. Καλό είναι να κάνεις και ένα RC calibration το οποίο γίνεται με κλειστό αεροσκάφος. Και να κάνεις και σωστο compass calibration για πρώτη φορά. Ακόλουθα πιστά τις οδηγίες που σου δίνει ή αν έχεις δει κάποιο βίντεο με τα βήματα που πρέπει να κάνεις και όλα καλά. Μην φοβάσαι τιπιτα. Να είσαι καλά και κάλεσε πτήσεις και ακόμα καλύτερες προσγειώσεις Για το compass calibration από ότι έχω δει κάποιοι το κάνουν με την μπαταριά προς τα πάνω ενώ η εφαρμογή νομίζω δείχνει με την μπαταριά προς τα κάτω. Ποιος είναι ο σωστός τρόπος; Σε ευχαριστώ πάρα πολύ! Επίσης!! Όπως σού δείχνει στην εικόνα
|
|
|
Post by Frontier on Jun 29, 2018 13:21:23 GMT 2
arhimidis64: Δες την παρουσίαση και την δοκιμαστική πτήση στο 1ο μήνυμα του νήματος, θα σου λυθούν πάρα πολλές απορίες. Καλές πτήσεις.
|
|
|
Post by arhimidis64 on Jun 29, 2018 23:51:10 GMT 2
Τα έχω δει και τα δυο! Σας ευχαριστώ πολύ όλους για την βοήθεια πραγματικά. Όλα καλά μέχρι στιγμής μετά από μια πολύ σύντομη βραδινή πτήση επίσης. Λοιπόν έχω τις εξής ερωτήσεις τώρα: 1)Κάνει να κάνω πτήση, να σταματήσω, να φορτίσω αμέσως και να ξαναπετάξω στο καπάκι; 2)Ποια είναι η θερμοκρασία της μπαταρίας που θα πρέπει να σταματήσω να πετάω γιατί έχει ζεσταθεί αρκετά; 3)Παρατήρησα το εξής. Οι 3 έλικες σταματάνε σχεδόν ταυτόχρονα (διάφορα χιλιοστά του δευτερολέπτου θα έλεγα), ο τέταρτος όμως σταματάει 1-1.5 δευτερόλεπτο μετά. Υπάρχει εξήγηση; Πρέπει να το κοιτάξω;
|
|
|
Post by 2004020013 on Jun 30, 2018 3:18:41 GMT 2
1) πρέπει να φορτίζεις τηνπαραρια αφού κρυώσει πρώτα. Για καλύτερη διάρκεια ζωής. Περίπου μισή ώρα μετά την πτήση 2) η θερμοκρασία μπαταρίας εμένα μου φτάνει συνήθως 42 βαθμούς αν θυμάμαι καλά. Αλλά μην φοβασαι. Άλλα πράγματα πρέπει να κοιτάς. 3) μη σε φοβίζει καθόλου Τα έχω δει και τα δυο! Σας ευχαριστώ πολύ όλους για την βοήθεια πραγματικά. Όλα καλά μέχρι στιγμής μετά από μια πολύ σύντομη βραδινή πτήση επίσης. Λοιπόν έχω τις εξής ερωτήσεις τώρα: 1)Κάνει να κάνω πτήση, να σταματήσω, να φορτίσω αμέσως και να ξαναπετάξω στο καπάκι; 2)Ποια είναι η θερμοκρασία της μπαταρίας που θα πρέπει να σταματήσω να πετάω γιατί έχει ζεσταθεί αρκετά; 3)Παρατήρησα το εξής. Οι 3 έλικες σταματάνε σχεδόν ταυτόχρονα (διάφορα χιλιοστά του δευτερολέπτου θα έλεγα), ο τέταρτος όμως σταματάει 1-1.5 δευτερόλεπτο μετά. Υπάρχει εξήγηση; Πρέπει να το κοιτάξω;
|
|
|
Post by arhimidis64 on Jun 30, 2018 11:18:00 GMT 2
1) πρέπει να φορτίζεις τηνπαραρια αφού κρυώσει πρώτα. Για καλύτερη διάρκεια ζωής. Περίπου μισή ώρα μετά την πτήση 2) η θερμοκρασία μπαταρίας εμένα μου φτάνει συνήθως 42 βαθμούς αν θυμάμαι καλά. Αλλά μην φοβασαι. Άλλα πράγματα πρέπει να κοιτάς. 3) μη σε φοβίζει καθόλου Τα έχω δει και τα δυο! Σας ευχαριστώ πολύ όλους για την βοήθεια πραγματικά. Όλα καλά μέχρι στιγμής μετά από μια πολύ σύντομη βραδινή πτήση επίσης. Λοιπόν έχω τις εξής ερωτήσεις τώρα: 1)Κάνει να κάνω πτήση, να σταματήσω, να φορτίσω αμέσως και να ξαναπετάξω στο καπάκι; 2)Ποια είναι η θερμοκρασία της μπαταρίας που θα πρέπει να σταματήσω να πετάω γιατί έχει ζεσταθεί αρκετά; 3)Παρατήρησα το εξής. Οι 3 έλικες σταματάνε σχεδόν ταυτόχρονα (διάφορα χιλιοστά του δευτερολέπτου θα έλεγα), ο τέταρτος όμως σταματάει 1-1.5 δευτερόλεπτο μετά. Υπάρχει εξήγηση; Πρέπει να το κοιτάξω; Μάλιστα, κατάλαβα. Τα κελιά τα κοιτάω ας πούμε 2-3 φόρες κατά την διάρκεια της πτήσης.. Επίσης λέω να το πετάξω πάνω από θάλασσα σημερα, αλλά ρε παιδιά φοβάμαι...
|
|