|
Post by Frontier on Jun 11, 2018 10:36:16 GMT 2
Καλημέρα στην όμορφη παρέα που έχετε φτιάξει για αυτό το ωραίο χόμπι.Πετάω ένα syma x5hw και θέλω να προχωρήσω στην αγορά του xiami mi 4k.Κουπόνι ενεργό που μπορώ να βρώ; Καλωσήρθες στην παρέα. Οι ενεργές προσφορές είναι εδώ: www.freedrone.gr/thread/190/gearbest-com-xiaomi-mi-droneΤο Mi Drone 4K είναι σε flash sale από αποθήκη CN, αποστολή με priority line χωρίς τελωνείο.
|
|
|
Post by dream_master on Jun 11, 2018 19:12:47 GMT 2
Μετα απο ενα μηνα χωρις να εχω πεταξει το xiaomi, και επειδη πολλα τρελα ακουω , διαβαζω απο μερικους στο facebook π.χ εχουν προβλημα οι δορυφοροι , μην πετατε αυτον τον μηνα λεω θα βγω να πεταξω να δω πως θα τα παει. Κανενα απολυτως προβλημα, ολα δουλεψαν τελεια, η μπαταρια στους 58 κυκλους με την ιδια διαφορα v αναμεταξυ τους , κανενα θεμα drift οι δορυφορων! σταθερα στους 19 δορυφορους εξω απο τ σπιτι μου. Εκλεισα 1 χρονο με το xiaomi και με εχει βγαλει ασπροπρόσωπο μεχρι στιγμης. Το μονο που εκανα ολο αυτο το διαστημα που δεν πετουσα ηταν να βλεπω την μπαταρια του να ειναι σταθερα στα 3 led φορτιση. free picture upload
|
|
|
Post by petersea on Jun 11, 2018 20:22:15 GMT 2
Μετα απο ενα μηνα χωρις να εχω πεταξει το xiaomi, και επειδη πολλα τρελα ακουω , διαβαζω απο μερικους στο facebook π.χ εχουν προβλημα οι δορυφοροι , μην πετατε αυτον τον μηνα λεω θα βγω να πεταξω να δω πως θα τα παει. Κανενα απολυτως προβλημα, ολα δουλεψαν τελεια, η μπαταρια στους 58 κυκλους με την ιδια διαφορα v αναμεταξυ τους , κανενα θεμα drift οι δορυφορων! σταθερα στους 19 δορυφορους εξω απο τ σπιτι μου. Εκλεισα 1 χρονο με το xiaomi και με εχει βγαλει ασπροπρόσωπο μεχρι στιγμης. Το μονο που εκανα ολο αυτο το διαστημα που δεν πετουσα ηταν να βλεπω την μπαταρια του να ειναι σταθερα στα 3 led φορτιση. free picture upload Να προσέχεις σε αυτό το φάτσα book 😂😂😂😊!!!
|
|
|
Post by Frontier on Jun 12, 2018 6:51:23 GMT 2
@dream_master: Θα πω ξανά τι πιστεύω, μην ασχολείστε τόσο με groups στο Facebook. Γράφονται απίστευτες χαζομάρες οι οποίες περνούν απαρατήρητες και "αναμασώνται" επειδή ακριβώς το σύστημα έχει σχεδιαστεί έτσι ώστε να παράγει κίνηση μηνυμάτων, αλλά όχι ποιότητα μηνυμάτων (γιαυτό και δεν έχουν σοβαρές μηχανές αναζήτησης). Εδώ γράφτηκε - από και καλά σοβαρή εταιρία επισκευής DJI drones στην Αθήνα - ότι "αναβαθμίζουν" τους δορυφόρους από GPS σε Gallileo (!) και γιαυτό αρκετοί στην περιοχή κοντά στο στρατιωτικό αεροδρόμιο της Λάρισας δεν έπιαναν στίγμα GPS.
Προφανώς τα αμερικανικά Reapers που μετασταθμεύουν εκεί και κάνουν πτήσεις, δεν έπαιξαν κανένα ρόλο...
|
|
|
Post by arhimidis64 on Jun 13, 2018 18:54:42 GMT 2
Καλησπέρα σε όλη την παρέα. Προσεχώς κάτοχος και εγώ του εν λόγω drone. Το περιμένω τέλος του μηνά αν όλα πάνε καλά! Ελπίζω μόνο να μην το μετανιώσω με αυτά που διαβάζω γενικότερα. Στο θέμα μας λοιπόν. Έχω να κάνω μερικές ερωτήσεις. 1) Εκεί που σκεφτόμουν να το απογειώνω, και απογείωνα επίσης, το hubsan h502s που έχω στην κατοχή μου αυτή την στιγμή, είναι επίπεδο τσιμέντο (δεν ξέρω αν έχει κάποια κλίση βεβαία,παίζει ρόλο άλλα είναι οπλισμένο με σίδερο. Θα έχω θέματα λέτε με το καλιμπράρισμα; 2)Σχεδόν ακριβώς από πάνω, και για να το θέσω καλύτερα, 2 μέτρα πιο πίσω από το σημείο απογείωσης που αναφέρω παραπάνω και ευθεία πάνω περνάνε καλώδια της ΔΕΗ, αυτά τα κλασικά που ξέρουμε όλοι, καθώς επίσης σε απόσταση ~7-8 μέτρων βρίσκεται η κολόνα της ΔΕΗ που παίρνει ρεύμα το σπίτι μου. Θα έχω θέματα με τα καλιμπραρίσματα που χρειάζεται το drone; Με το h502s τουλάχιστον δεν είχα, αν αυτό βοηθάει σε κάτι. 3)Θέλω να ρωτήσω επίσης για την ακρίβεια του RTH κυρίως λόγω των καλωδίων που αναφέρω παραπάνω. Υπάρχει απόκλιση; Και αν πόσο; Αυτά προς το παρόν, και με το κάλο όταν παραλάβω θα επανέλθω με περισσότερες ερωτήσεις σίγουρα! Ευχαριστώ προκαταβολικά!
|
|
|
Post by dream_master on Jun 13, 2018 19:07:34 GMT 2
Καλως ηρθες arhimidis64.Προβλημα δεν πιστευω να εχεις , αλλα αν εχεις θα το καταλαβεις ειτε αν το drone δεν θανε σταθερο η αν σου βγαζει μυνημα στο app. Το εχω πεταξει και εγω απο το μπαλκονι μου και δεν ειχα θεμα. Το πρωτο compass calibration θα πας εξω απο την πολη σε ανοιχτο μερος να το κανεις για να γινει σωστα , μετα δεν χρειαζετε να κανεις συνεχεια compass calibration μονο αν πας πολυ μακρια απο το σημειο που εκανες το τελευταιο compass calib. Το RTH του ειναι αψογο , αντε να σου κανει καμια φορα αποκλιση μισου μετρου απο το σημειο. Τελος με το H502S δεν εχει καμια σχεση ειναι αρκετα μεγαλυτερο και ογκωδες σκαφος το xiaomi το οποιο θελει καπιον χωρο για να το απογειωσης.
|
|
|
Post by arhimidis64 on Jun 13, 2018 19:33:55 GMT 2
Κάλως σας βρήκα! Χώρος υπάρχει αρκετός. Επίσης είμαι σε νησί και η θάλασσα από εκεί που σκέφτομαι να το απογειώνω βρίσκεται στα ~15 μετρά, μπορεί να λέω και πολλά, όποτε δεν υπάρχει πιο έξω να πάω. Σταθερό εννοείς δεν θα είναι όταν το απογειώνω ή εν ώρα πτήσης; Ναι το έχω καταλάβει ότι δεν έχουν καμιά σχέση σαν drone απλά το ανέφερα γιατί, με το μικρο μου το μυαλό σκέφτομαι ότι αν είχα θέμα με το ένα θα έχω και με το άλλο σε αυτό το κομμάτι. Αν κάνω λάθος διορθώστε με.
|
|
|
Post by dream_master on Jun 13, 2018 20:21:22 GMT 2
Κάλως σας βρήκα! Χώρος υπάρχει αρκετός. Επίσης είμαι σε νησί και η θάλασσα από εκεί που σκέφτομαι να το απογειώνω βρίσκεται στα ~15 μετρά, μπορεί να λέω και πολλά, όποτε δεν υπάρχει πιο έξω να πάω. Σταθερό εννοείς δεν θα είναι όταν το απογειώνω ή εν ώρα πτήσης; Ναι το έχω καταλάβει ότι δεν έχουν καμιά σχέση σαν drone απλά το ανέφερα γιατί, με το μικρο μου το μυαλό σκέφτομαι ότι αν είχα θέμα με το ένα θα έχω και με το άλλο σε αυτό το κομμάτι. Αν κάνω λάθος διορθώστε με. αν δεις οταν το δηκωσεις οτι ντριφταρι χανει δορυφορους η οτιδηποτε αλλο αλοκοτο τοτε θα καταλαβεις οτι δεν παει κατι καλα.
|
|
|
Post by arhimidis64 on Jun 13, 2018 20:38:45 GMT 2
Τι εννοείς με το ντριφτάρει ακριβώς; Το έχω ξαναδιαβάσει αλλά δεν έχω μπορέσει ακόμα να καταλάβω την έννοια...
|
|
|
Post by dream_master on Jun 13, 2018 21:30:36 GMT 2
Τι εννοείς με το ντριφτάρει ακριβώς; Το έχω ξαναδιαβάσει αλλά δεν έχω μπορέσει ακόμα να καταλάβω την έννοια... Να μην ειναι σταθερο στον αερα σε hover, αλλα να πηγαινει απο μονο του προς μια κατευθυνση
|
|
|
Post by petersea on Jun 13, 2018 21:37:58 GMT 2
Τι εννοείς με το ντριφτάρει ακριβώς; Το έχω ξαναδιαβάσει αλλά δεν έχω μπορέσει ακόμα να καταλάβω την έννοια... Με το καλό να το παραλάβεις και καλές πτήσεις! Θα σου πρότεινα να δεις στην αρχή την παρουσίαση του frontier θα σου λυθούν αρκετές απορίες, αφού είσαι σε νησί εύκολα πιστεύω θα βρεις ένα χώρο μακριά από παρεμβολες για να κάνεις το πρώτο Καλιμπραρισμα και αναγνωριστικη πτήση με ασφάλεια, ντριφταρισμα ο Γιώργος εννοεί όταν απογείωσης το σκάφος και δεν στέκεται σταθερό χωρίς να του δίνεις εντολές, θέλει λίγο μελέτη το χόμπι, σε αυτό το χώρο θα βρεις αρκετές πληροφορίες για το xiaomi 😊!
|
|
gio
New Member
|
Post by gio on Jun 14, 2018 3:35:43 GMT 2
Τι εννοείς με το ντριφτάρει ακριβώς; Το έχω ξαναδιαβάσει αλλά δεν έχω μπορέσει ακόμα να καταλάβω την έννοια... Τι εννοείς με το ντριφτάρει ακριβώς; Το έχω ξαναδιαβάσει αλλά δεν έχω μπορέσει ακόμα να καταλάβω την έννοια... Να μην ειναι σταθερο στον αερα σε hover, αλλα να πηγαινει απο μονο του προς μια κατευθυνση Καλώς ήρθες και από μένα φίλε στην παρέα μας. Να δές το vids για να καταλάβεις ακόμα καλύτερα τι είναι το ντριφτάρισμα,όπως πολύ σωστά σου εξήγησε και ο Γιώργος. Αν υποθέσουμε ότι το drone θα ήθελε ο χειριστής του στο vids να είναι σταθερό σε ένα σημείο και να ίπταται εκεί σταθερά = (hover), χωρίς να πατάει κανένα πλήκτρο / μοχλό κατεύθυνσης ο χειριστής του.. Θα έπρεπε να μένει εκεί.. Αν όμως αυτό πηγαίνει (γέρνει σταθερά) πρός κάποια κατεύθυνση (τραβά σταθερά αριστερά στο vids),χωρίς να του δίνουμε εντολή να το πράξει.. Τότε λέμε το drone ντριφτάρει.
Καλές πτήσεις να έχεις φίλε!
@dream_master Γιώργο που χάθηκες ; Καιρό έχεις να φανείς. Θα μας δώσεις καμιά όμορφη μεγάλη πτήση σαν αυτήν
να ξεσκουριάσεις λιγάκι ;
|
|
|
Post by arhimidis64 on Jun 14, 2018 9:19:21 GMT 2
Τωρα οκ κατάλαβα τι εννοείτε.Το πάθαινα στο h502s όταν είχα το κινητό πάνω μου και λογικά έκανε παρεμβολές το κινητό. Όσο για την παρουσίαση και τα άλλα βίντεο τα έχω δει όλα,και έχω διαβάσει όλες τις σελίδες και εδώ και σε άλλο ελληνικό νήμα.Σας ευχαριστώ πολύ όλους! Τώρα αναμονή.
|
|
|
Post by dream_master on Jun 14, 2018 11:56:37 GMT 2
@dream_master Γιώργο που χάθηκες ; Καιρό έχεις να φανείς. Θα μας δώσεις καμιά όμορφη μεγάλη πτήση σαν αυτήν
Το βιντεο αυτο ειναι δικο μου , δεν ξερω αν το ξερεις. Κατι εχω στο μυαλο μου, αλλα το xiaomi το πεταω μια στο τοσο. Βασικα δεν εχει νοημα για μενα αν δεν εχεις σκοπο να βγαλεις καπιο πλανο. Το βαρος ολο εχει πεσει στο disco πλεον
|
|
gio
New Member
|
Post by gio on Jun 14, 2018 12:54:48 GMT 2
Το βιντεο αυτο ειναι δικο μου , δεν ξερω αν το ξερεις. Κατι εχω στο μυαλο μου, αλλα το xiaomi το πεταω μια στο τοσο. Βασικα δεν εχει νοημα για μενα αν δεν εχεις σκοπο να βγαλεις καπιο πλανο. Το βαρος ολο εχει πεσει στο disco πλεον Πώς δεν το ξέρω.. Φυσικά και το ξέρω και μπράβο σου που είχες σχεδιάσει μιά τόσο όμορφη και απαιτητική πτήση όπως αυτή.. Και βοήθησες και όλους μας να βασιστούμε πάνω σε αυτή και να πάμε ακόμα παραπέρα,όπως πήγα και εγώ !
Και σε ΕΥΧΑΡΙΣΤΏ ΠΟΛΥ και εγώ για αυτό φίλε Γιώργο !
Απλά διαβάζοντας τα σχόλια σου εκείνο τον καιρό στο vids εκεί πέρα,ποτέ δεν κατάλαβα γιατί είχες γράψει αυτό από κάτω και μάλιστα με τόσο απόλυτη βεβαιότητα φίλε Γιώργο ;
[[ ..-οι ενισχυτές το μόνο παραπάνω που θα μπορέσουν να σου δώσουν θα είναι μόνο καλύτερη εμβέλεια πίσω απο δέντρα, αλλα και πάλι οτι εμπόδιο και να βρούν κρύβει το σήμα. Άλλωστε δεν φτάνει και η μπαταρία του για παραπάνω range..]]
Πραγματικά ακόμα και σήμερα βρε Γιώργο μου,δεν πιστεύεις ότι ένας σωστός συνδυασμός ενισχυτών μα πάνω από όλα antenna και DC controller, δεν μπορεί να επιφέρει σημαντικότατα θετικά αποτελέσματα πάνω από 30%,όχι μόνο πίσω από φυσικά εμπόδια (δέντρα/μεγάλες θαμνώδεις περιοχές/ πυκνές φιλλωσιές κλπ.κλπ.),αλλά ταυτόχρονα να βελτιώσει θεαματικά (>30%) και το long distance range σε RC signal & live view ;
Ταπεινά και ίσως εσφαλμένα,πιστεύω κάνεις ένα μικρό λαθάκι ομορφάντρα μου σε αυτή σου την εκτίμηση!
Σου εύχομαι καλές πτήσεις με το καταπληκτικό parrot σου.. Αλλά μην ξεχνάς και το mi σου και τις όμορφες long distance range πτήσεις που μας έδωσες.. Κρίμα είναι.. (!!)
|
|
|
Post by dream_master on Jun 14, 2018 12:57:35 GMT 2
και εδω ηρθες ρε τρελαρα? βρεε μπελαα που βρηκαμεε με σενααα
|
|
gio
New Member
|
Post by gio on Jun 14, 2018 13:01:37 GMT 2
και εδω ηρθες ρε τρελαρα? βρεε μπελαα που βρηκαμεε με σενααα ΟΜΟΡΦΑΝΤΡΑΑΑ ΜΟΥ ΕΣΥΥΥΥ...!!!!
χαχχαχααχχααχαχ
Καλή σου μέρααα....Φύγαμεεε...
Και εάν δεν έχεις μπαταρία για το mi στείλε μου pm και θα σου στείλω μιά δώρο να με θυμάσαι....!!
χαχαχαχαχαχαχ
|
|
|
Post by dream_master on Jun 14, 2018 13:06:26 GMT 2
πες λιγο εδω , ποσα km σκοπευεις να το πας το xiaomi να γελασουμε λιγο!
|
|
gio
New Member
|
Post by gio on Jun 14, 2018 13:08:21 GMT 2
Γιατί όχι...Θα το πώ και εδώ.. 8Km πήγαινε και 9Km έλα..
αχχαχαχαχαχαχχααχαχ
|
|
|
Post by arhimidis64 on Jun 18, 2018 21:41:53 GMT 2
Σήμερα λοιπόν, ενώ πετούσα κάνα 8 λεπτό και όλα πηγαίναν ρολόι έγινε αυτό που φοβόμουν περισσότερο. Το drone έπεσε στην θάλασσα. Και πως έγινε αυτό; Ενώ έκανε hover και τραβούσα κάτι φωτογραφίες άρχισε να χαμηλώνει σιγά σιγά και τελικά έπεσε. Ευτυχώς ήταν κοντά στην ακτή,πήρα φακό και το βρήκα σε μισό μέτρο νερό. Το αποτέλεσμα οξειδωμένη πλακέτα/επαφές. Ευτυχώς έσωσα την κάρτα μνήμης. Μάλλον μας πρόδωσε η μπαταριά...Κρίμα και μόλις είχα αλλάξει καμένο μοτέρ και είχα μόνο 4 πτήσεις..Τουλάχιστον μου το είχε δώσει ένας φίλος τσάμπα! Άντε τώρα να πάω το mi πάνω από την θάλασσα....
|
|
|
Post by dream_master on Jun 18, 2018 21:54:47 GMT 2
Ανεβασε το flight log της πτησης να το δουμε λιγο. Ποσο % battery ειχες εκεινη την στιγμη;Με αυτα που λες πιθανολογω πως εκανε automatically landing απο μπαταρια
Να ρωτησο κατι ακομα; Στις 4 πτησεις γιατι αλαξες μοτερ; Και αφου αλαξες μοτερ γιατι το διακυνδινεψεδ πετωντας πανω απο νερο;
|
|
|
Post by arhimidis64 on Jun 19, 2018 11:19:51 GMT 2
Ξέχασα να γράψω ότι αναφέρομαι στο h502s που είχα στην κατοχή μου. Για αυτό λέω άντε να πάω το mi πάνω από την θάλασσα όταν με το κάλο έρθει!Χίλια συγνώμη... Το οποίο μόλις είδα έχει φύγει από Γερμανία και κατευθύνεται στο Ελλαδιστάν!
|
|
|
Post by dream_master on Jun 19, 2018 12:49:46 GMT 2
Ξέχασα να γράψω ότι αναφέρομαι στο h502s που είχα στην κατοχή μου. Για αυτό λέω άντε να πάω το mi πάνω από την θάλασσα όταν με το κάλο έρθει!Χίλια συγνώμη... Το οποίο μόλις είδα έχει φύγει από Γερμανία και κατευθύνεται στο Ελλαδιστάν! Στο λεω γιατι καπoιος διαβαζοντας τα μυνηματα για αλλα drones θα μπερδευεται και θα νομιζει οτι μιλαμε για το mi drone
|
|
|
Post by petersea on Jun 19, 2018 13:00:36 GMT 2
Ξέχασα να γράψω ότι αναφέρομαι στο h502s που είχα στην κατοχή μου. Για αυτό λέω άντε να πάω το mi πάνω από την θάλασσα όταν με το κάλο έρθει!Χίλια συγνώμη... Το οποίο μόλις είδα έχει φύγει από Γερμανία και κατευθύνεται στο Ελλαδιστάν! Με το καλό να παραλάβεις και να έχεις καλές πτήσεις! Δεν υπάρχει μέτρο σύγκρισης ανάμεσα τους, το 502 το είχα και εγώ μέχρι που μας πρόδωσε ένα μοτέρ και γειά σας, δεν χρειάζεται να φοβάσαι τις πτήσεις πάνω από θάλασσα εγώ συνέχεια σε τέτοιο περιβάλλον πετω, βέβαια ιπτάμενη μηχανή είναι και όλο και κάτι μπορεί να συμβεί για αυτό τσεκάρουμε κάποια πράγματα (μπαταρία και κιμπαλ καλά κούμπωμενα ελικες καλά φορτισμενη μπαταρία και του χειριστήριου και ελέγχουμε τι μας λέει η εφαρμογή) γενικά προσέχουμε για να έχουμε, δες και την παρουσίαση του frontier στην αρχή θα σου λυθούν αρκετές απορίες καλές προσγειώσης!
|
|
|
Post by engelo on Jun 19, 2018 13:06:56 GMT 2
Ξέχασα να γράψω ότι αναφέρομαι στο h502s που είχα στην κατοχή μου. Για αυτό λέω άντε να πάω το mi πάνω από την θάλασσα όταν με το κάλο έρθει!Χίλια συγνώμη... Το οποίο μόλις είδα έχει φύγει από Γερμανία και κατευθύνεται στο Ελλαδιστάν! Στο λεω γιατι καπoιος διαβαζοντας τα μυνηματα για αλλα drones θα μπερδευεται και θα νομιζει οτι μιλαμε για το mi drone
Ευτυχώς δεν είδε το post o Vako ... χαχαχαχαχ χεχεεχχε
|
|
|
Post by Vako on Jun 19, 2018 13:32:39 GMT 2
Στο λεω γιατι καπoιος διαβαζοντας τα μυνηματα για αλλα drones θα μπερδευεται και θα νομιζει οτι μιλαμε για το mi drone
Ευτυχώς δεν είδε το post o Vako ... χαχαχαχαχ χεχεεχχε9 Το ειδα ρε φιλε και ετοιμαζομουν να κραξω τον dream αλλα ο φιλος το διορθωσε και την γλυτωσε ο ακατανομαστος!!! Archimidis64 καλες πτησεις σου ευχομαι...εχεις διπλωμα φανταζομαι Ε κατηγοριας (νταλικας) για το midrone? Axaxa σορρυ για την πλακιτσα σε λιγο καιρο θα καταλαβεις μολις απαντησει ο dream_master ο ειδικος στα midrones γιατι πειραζομαστε και πειραζουμε ο ενας τον αλλο χαχα
|
|
|
Post by dream_master on Jun 19, 2018 13:39:34 GMT 2
Αχαχαχαχ. Εγω παντως καθε μερα οταν μπαινω στο forum παω στα hubsan να δω αν επεσε κανενα και σημερα! Vako πες τον frontier να σου δωσει κανενα κουπονι να παρεις το xiaomi να νιωσεις επιτελους την απολυτη εμπειρια να πετας σωστο drone! Axxaax
|
|
|
Post by engelo on Jun 19, 2018 13:57:28 GMT 2
|
|
|
Post by arhimidis64 on Jun 19, 2018 14:11:08 GMT 2
Έχετε απόλυτο δίκιο άπλα το έγραψα με σκοπό να σας πω για τον φόβο που απέκτησα τώρα που θα έρθει το mi. Χαχαχα όχι μόνο για μηχανή και αυτοκίνητο έχω προς το παρών! Σας ευχαριστώ όλους για τις ευχές σας άλλα ίδωμεν! Όσο αναφορά για αυτά που πρέπει να προσέχουμε πριν την κάθε πτήση, θα μπορούσε κάποιος να γράψει αναλυτικά βήμα προς βήμα τι πρέπει να κάνουμε πριν από κάθε πτήση,καθώς και αν υπάρχει κάτι παραπάνω για την πρώτη πτήση του mi? Θα το εκτιμούσα ιδιαιτέρα. Σας ευχαριστώ πολύ!
|
|
|
Post by Frontier on Jun 19, 2018 15:50:54 GMT 2
Έχετε απόλυτο δίκιο άπλα το έγραψα με σκοπό να σας πω για τον φόβο που απέκτησα τώρα που θα έρθει το mi. Χαχαχα όχι μόνο για μηχανή και αυτοκίνητο έχω προς το παρών! Σας ευχαριστώ όλους για τις ευχές σας άλλα ίδωμεν! Όσο αναφορά για αυτά που πρέπει να προσέχουμε πριν την κάθε πτήση, θα μπορούσε κάποιος να γράψει αναλυτικά βήμα προς βήμα τι πρέπει να κάνουμε πριν από κάθε πτήση,καθώς και αν υπάρχει κάτι παραπάνω για την πρώτη πτήση του mi? Θα το εκτιμούσα ιδιαιτέρα. Σας ευχαριστώ πολύ! Δες την αναλυτική παρουσίαση και την δοκιμαστική πτήση στο πρώτο μήνυμα του νήματος και θα δεις τι πρέπει να κάνεις. Καλιμπράρισμα πυξίδας κάνεις μόνο εφόσον στο ζητήσει το αεροσκάφος.
|
|