|
Post by kosmasdel on May 4, 2018 0:20:41 GMT 2
Παρέλαβα σήμερα μετά από 40 ημέρες από την παραγγελία από το Gearbest. Εντυπωσιάστηκα από την ποιότητα κατασκευής του drone! Ειδικά το πλαστικά στο remote control είναι απίστευτα ποιοτικά. Η συσκευασία είχε μέσα το Usb dongle και ένα αυτοκόλλητο στο κουτί είχε ημερομηνία 1/2018, δηλαδή καινούρια κατασκευή. Ελπίζω να είναι απαλλαγμένο από bugs. Η μπαταρία του ήρθε φορτισμένη με 3 λαμπάκια (να δω όμως πότε θα βρω άλλη) και του remote control με 2. Αλήθεια αυτό με τι το φορτίζουμε; Με έναν κοινό φορτιστή κινητού; Τώρα παρακολούθηση βίντεο και διάβασμα όταν βρω χρόνο για να γίνει η πρώτη πτήση. Έχετε να προτείνετε κάποια τσάντα για το drone; Είτε xiaomi είτε άλλη; Με γεια φίλε μου. Το τηλεχειριστήριο φορτίζει με micro USB. Βάζεις το mikro USB στην αριστερή υποδοχή του τηλεχειριστηρίου. Μπαταριεε δεν στέλνουν πια από έξω. Θα βρεις ομωσ από το επίσημο κατάστημα της xiaomi στην Αθήνα . Στο golden hall . Πάτα στο Google. Τσάντα πάρε μια κινέζικη με 20 € . Θα σε βολεύει. Πάτα στο AliExpress case for mi drone 4k . Όλες του 20ευρου καλές είναι. Θα το ευχαριστηθεις το drone. Είναι πολύ καλό Ναι το καταλαβα οτι το χειριστήριο φορτιζει με το micro usb απλα ρωταω αν χρησιμοποιώ τον φορτιστή του κινητου ή το usb του λαπτοπ ας πουμε;
|
|
|
Post by petersea on May 4, 2018 0:50:53 GMT 2
Καλές πτήσεις και ακόμα καλύτερες προσγειώσης εύχομαι, φιλικά πάντα δες προσεκτικά την παρουσίαση του frontier στην αρχή, θα σου λυθούν πολλές απορίες, εγώ το TX το φορτιζω με τον φορτιστή του κινητού μου.
|
|
|
Post by Frontier on May 4, 2018 6:50:20 GMT 2
Έχετε να προτείνετε κάποια τσάντα για το drone; Είτε xiaomi είτε άλλη; Με γεια. Δες στο υπο-forum των προσφορών Internet stores στο νήμα του Mi Drone 4K, εκεί έχει συμβατές τσάντες.
|
|
anto
New Member
Οι έξυπνοι άνθρωποι μαθαίνουν απο τα λάθη τους.Οι σοφοί άνθρωποι μαθαίνουν απο τα λάθη των άλλων....
|
Post by anto on May 6, 2018 10:11:37 GMT 2
Καλημέρα παιδιά.η ερώτηση είναι η εξής.εστω ότι είμαι σε ένα μικρό λοφάκι σε ύψος 10 με 20 μέτρα από την επιφάνεια της θάλασσας.πεταω το ντρον .θα έχω πρόβλημα αν θελήσω να το πάω στα 5 με 10 μέτρα από το νερό;δηλαδή περίπου 10 μέτρα χαμηλότερα από το σημείο που θα βρίσκομαι εγώ.η απόσταση δεν είναι πάνω από 500 μέτρα.
|
|
|
Post by Frontier on May 6, 2018 11:32:06 GMT 2
Καλημέρα παιδιά.η ερώτηση είναι η εξής.εστω ότι είμαι σε ένα μικρό λοφάκι σε ύψος 10 με 20 μέτρα από την επιφάνεια της θάλασσας.πεταω το ντρον .θα έχω πρόβλημα αν θελήσω να το πάω στα 5 με 10 μέτρα από το νερό;δηλαδή περίπου 10 μέτρα χαμηλότερα από το σημείο που θα βρίσκομαι εγώ.η απόσταση δεν είναι πάνω από 500 μέτρα. Δεν θα έχεις πρόβλημα, απλά για όσο διάστημα πετάς χαμηλότερα από το σημείο που απογειώθηκες η ένδειξη ύψους θα έχει αρνητικές τιμές. Εάν θέλεις να ενεργοποιήσεις RTH στην φάση που είσαι σε "αρνητικό ύψος", προτείνω να δώσεις throttle αρκετό ώστε το αεροσκάφος να πάει ψηλά - σε "θετικές τιμές" ύψους - και μετά να ενεργοποιήσεις το RTH.
|
|
|
Post by kosmasdel on May 7, 2018 7:36:07 GMT 2
Έχετε να προτείνετε κάποια τσάντα για το drone; Είτε xiaomi είτε άλλη; Με γεια. Δες στο υπο-forum των προσφορών Internet stores στο νήμα του Mi Drone 4K, εκεί έχει συμβατές τσάντες. Καλημέρα. Από όσο έψαξα είδα ότι υπάρχουν οι τσάντες σαν αυτή και κλώνοι της (είτε αυτή είναι κλώνος κάποιας άλλης) όπου το drone μπαίνει όρθιο χωρίς να χρειαστείς να το διπλώσεις και υπάρχει και αυτή της Xiaomi όπου το drone μπαίνει διπλωμένο. Η ερώτησή μου είναι ότι σε μία τσάντα σαν την πρώτη από την στιγμή που δεν αφαιρείς το gimbal και την κάμερα (δεν φαίνεται να έχει θέση για αυτά) αλλά είναι κουμπωμένα, όταν την έχεις στο πλάι ή όρθια το drone θα είναι πλαγιαστό επομένως θα ασκείται και πίεση στο gimbal. Αυτό δεν είναι επιβαρυντικό;
|
|
|
Post by 2004020013 on May 7, 2018 9:22:38 GMT 2
Με γεια. Δες στο υπο-forum των προσφορών Internet stores στο νήμα του Mi Drone 4K, εκεί έχει συμβατές τσάντες. Καλημέρα. Από όσο έψαξα είδα ότι υπάρχουν οι τσάντες σαν αυτή και κλώνοι της (είτε αυτή είναι κλώνος κάποιας άλλης) όπου το drone μπαίνει όρθιο χωρίς να χρειαστείς να το διπλώσεις και υπάρχει και αυτή της Xiaomi όπου το drone μπαίνει διπλωμένο. Η ερώτησή μου είναι ότι σε μία τσάντα σαν την πρώτη από την στιγμή που δεν αφαιρείς το gimbal και την κάμερα (δεν φαίνεται να έχει θέση για αυτά) αλλά είναι κουμπωμένα, όταν την έχεις στο πλάι ή όρθια το drone θα είναι πλαγιαστό επομένως θα ασκείται και πίεση στο gimbal. Αυτό δεν είναι επιβαρυντικό; Σαφώς . Και το cimbal θα κουνιέται και θα χαλάσει. Οπότε πρέπει να πάρεις ένα προστατευτικό. Πάτα cover for camera mi drone 4k
|
|
|
Post by Frontier on May 7, 2018 11:29:10 GMT 2
Με γεια. Δες στο υπο-forum των προσφορών Internet stores στο νήμα του Mi Drone 4K, εκεί έχει συμβατές τσάντες. Καλημέρα. Από όσο έψαξα είδα ότι υπάρχουν οι τσάντες σαν αυτή και κλώνοι της (είτε αυτή είναι κλώνος κάποιας άλλης) όπου το drone μπαίνει όρθιο χωρίς να χρειαστείς να το διπλώσεις και υπάρχει και αυτή της Xiaomi όπου το drone μπαίνει διπλωμένο. Η ερώτησή μου είναι ότι σε μία τσάντα σαν την πρώτη από την στιγμή που δεν αφαιρείς το gimbal και την κάμερα (δεν φαίνεται να έχει θέση για αυτά) αλλά είναι κουμπωμένα, όταν την έχεις στο πλάι ή όρθια το drone θα είναι πλαγιαστό επομένως θα ασκείται και πίεση στο gimbal. Αυτό δεν είναι επιβαρυντικό; Εγώ χρησιμοποιώ μια τσάντα πλάτης σαν την πρώτη που έβαλες - με το gimbal τοποθετημένο μέσα - χωρίς κανένα πρόβλημα. Φοράω στο gimbal και αυτό το προστατευτικό και δεν ταλαιπωρείται καθόλου.
|
|
anto
New Member
Οι έξυπνοι άνθρωποι μαθαίνουν απο τα λάθη τους.Οι σοφοί άνθρωποι μαθαίνουν απο τα λάθη των άλλων....
|
Post by anto on May 8, 2018 10:12:36 GMT 2
Καλημέρα και πάλι .την Κυριακή έκανα πρώτη δοκιμή με το φτιαγμένο gimbal.ολα.καλα νομίζω.εχω ερώτηση για το ότι η εγγραφή του βίντεο κάθε 5 λεπτά σταματαγε και συνεχιζε από το 0.καικατι ακόμα.πηγαινοντας σπίτι βγάζω κάρτα από την κάμερα και την βάζω στο λάπτοπ με ένα cart reader.και κατέβασα τα αρχεία.σωστη η διαδικασία;
|
|
|
Post by dream_master on May 8, 2018 10:50:25 GMT 2
Καλημέρα και πάλι .την Κυριακή έκανα πρώτη δοκιμή με το φτιαγμένο gimbal.ολα.καλα νομίζω.εχω ερώτηση για το ότι η εγγραφή του βίντεο κάθε 5 λεπτά σταματαγε και συνεχιζε από το 0.καικατι ακόμα.πηγαινοντας σπίτι βγάζω κάρτα από την κάμερα και την βάζω στο λάπτοπ με ένα cart reader.και κατέβασα τα αρχεία.σωστη η διαδικασία; Η διαδικαδια που κανεις ειναι η σωστη, την ιδια κανω και εγω. Μπορεις βεβαια να τς τραβηξεις και συνδεοντας με καλωδιο usb στην καμερα. Το mi drone τα βιντεο ετσι τα κανει , τα σπαει σε 5 λεπτα. Μετα τα βαζεις σε προγραμα και τα ενωνεις
|
|
|
Post by petersea on May 8, 2018 21:42:51 GMT 2
Καλησπέρα! Έχουμε κάποια πρόταση για Fpv Goggles για το πτηνο μας και εμπειρία από κάποιο, υπόψη ήμαστε και μυωπες;;;
|
|
|
Post by kosmasdel on May 9, 2018 9:06:32 GMT 2
Εχεις κανει το gimbal της Fimi; Διαβασα οτι λογω του ανεμιστήρα της καμερας καταγραφεται ηχος κατα την εγγραφή βιντεο. Ισχυει;
|
|
|
Post by petersea on May 9, 2018 20:16:17 GMT 2
Εχεις κανει το gimbal της Fimi; Διαβασα οτι λογω του ανεμιστήρα της καμερας καταγραφεται ηχος κατα την εγγραφή βιντεο. Ισχυει; Εάν εννοείς να γράφει ήχο στο βίντεο όχι δεν γράφει, ούτε τον ήχο από τον ανεμιστήρα σε εμένα τουλάχιστον έχει γράψει κάποια φορά. Μιλώ για το drone εσύ μάλλον ρωτάς για το Gimbal χειρός εκεί δεν ξέρω να σου πω.
|
|
|
Post by Frontier on May 9, 2018 21:12:19 GMT 2
Εχεις κανει το gimbal της Fimi; Διαβασα οτι λογω του ανεμιστήρα της καμερας καταγραφεται ηχος κατα την εγγραφή βιντεο. Ισχυει; Όχι. Αλλά το ενσωματωμένο μικρόφωνο δεν είναι ιδιαίτερα καλό, ευτυχώς έχει βύσμα-καρφί για να δεχτεί εξωτερικό μικρόφωνο.
|
|
anto
New Member
|
Post by anto on May 11, 2018 8:28:03 GMT 2
|
|
|
Post by kosmasdel on May 12, 2018 0:27:44 GMT 2
Για όποιον ενδιαφέρεται το Banggood στόκαρε μπαταρίες. Εμένα με άφησε να ολοκληρώσω παραγγελία με priority αποστολή. Να δούμε αν θα φύγει το πακέτο ή αν θα γυρίσει πίσω. Όσον αφορά τσάντα που ρωτούσα μερικά posts πιο πίσω τελικά επέλεξα την Xiaomi 26L. Σκέφτηκα ότι αντί να έχω μία τσάντα αποκλειστικά μόνο για το Drone και να μην χρησιμεύει αλλού να δώσω κάτι παραπάνω και να πάρω μία πιο ποιοτική τσάντα που θα έχει και άλλες χρήσεις πέραν του Drone.
Edit: τελικά μου έστειλε email το Banggood και λεει οτι δεν μπορει να το στείλει με priority και αν θελω μονο registered air mail. Με αυτό κινδυνεύω για τελωνείο;
|
|
|
Post by Frontier on May 14, 2018 14:21:27 GMT 2
Edit: τελικά μου έστειλε email το Banggood και λεει οτι δεν μπορει να το στείλει με priority και αν θελω μονο registered air mail. Με αυτό κινδυνεύω για τελωνείο; Η συντριπτική πλειοψήφία πακέτων που έρχονται από Κίνα, περνούν τελωνείο (βάζουν και ετικετάκι επάνω στα τελωνειακώς ελεύθερα). Το θέμα είναι να μπορεί να στείλει και με αυτήν την μέθοδο την μπαταρία. Edit: Εμένα μου βγάζει ότι δεν μπορεί να στείλει την μπαταρία με καμία μέθοδο.
|
|
|
Post by Frontier on May 14, 2018 14:22:11 GMT 2
Στο Youtube κανάλι της Xiaomi για το Mi Drone, κυκλοφόρησε ένα βίντεο που δείχνει καλιμπράρισμα του gimbal με εργαλείο στα Windows. Το εργαλείο δεν έχει κυκλοφορήσει για να το κατεβάσουμε.
|
|
|
Post by kosmasdel on May 14, 2018 23:28:42 GMT 2
Edit: τελικά μου έστειλε email το Banggood και λεει οτι δεν μπορει να το στείλει με priority και αν θελω μονο registered air mail. Με αυτό κινδυνεύω για τελωνείο; Η συντριπτική πλειοψήφία πακέτων που έρχονται από Κίνα, περνούν τελωνείο (βάζουν και ετικετάκι επάνω στα τελωνειακώς ελεύθερα). Το θέμα είναι να μπορεί να στείλει και με αυτήν την μέθοδο την μπαταρία. Edit: Εμένα μου βγάζει ότι δεν μπορεί να στείλει την μπαταρία με καμία μέθοδο. Μέχρι χτες άφηνε να ολοκληρώσεις την παραγγελία, τώρα λέει πάλι "cannot ship to your location". Μου ακύρωσαν πάντως την παραγγελία και περιμένω full refund.
|
|
|
Post by petersea on May 15, 2018 12:34:52 GMT 2
Καλημέρα στην παρέα , ένα βίντεο από Βραυρώνα Αρτέμιδας
|
|
|
Post by kaps123 on May 15, 2018 17:06:27 GMT 2
|
|
|
Post by petersea on May 15, 2018 22:32:28 GMT 2
Καλησπέρα σε όλους του φίλου τ forum,καινούριος εδώ,και περιμένω επίμονα να μου έρθει το εργαλείο στα χέρια να γίνω επίσημος xiaomistas...Μια ερώτηση για να μείνω ήσυχος..εκσνα την παραγγελία από gearbest την Παρασκευή που μας πέρασε,επέλεξα εννοείτε Ευρωπαϊκή αποθήκη και την εταιρία DHL,μου ήρθε tracking no το έβαλα και μου λέει ότι θα έρθει από Γερμανία όπου είναι κ η αποθήκη...Το θέμα είναι ότι δεν έχει ξεκινήσει ακόμα από Γερμανία και έχουν περάσει κάποιες μερες....Πηρα την την dhl εδώ στην Ελλάδα και μου είπαν ότι περιμένουν να μαζευτούν πολλά δέματα για να στείλουν,κ ότι δεν στέλνουν μεμονωμένα κομμάτια,όσο για το τελωνείο μου είπαν ότι από την στιγμή που είναι από Γερμανία δεν παίζει θεμα..Να τους πιστέψω για όλα αυτά η να βγάλω εισιτήρια για Γερμανία να τους πω ένα ποίημα Υπομονή σύντομα πιστεύω θα το έχεις στα χέρια σου, παίζουν 10-15 μέρες για να παραλάβεις.
|
|
|
Post by dream_master on May 18, 2018 19:01:05 GMT 2
Ελα παιδια, καμια μπαλιτσα θα παιξουμε ? αχαχαχ
|
|
|
Post by medicvet on May 23, 2018 11:24:18 GMT 2
Καλημέρα, Μέ εκπληξη βλέπω τήν εκτίναξη τής τιμής του ΜΙ 4Κ εκτινάχτηκε σέ σύγκριση μέ τά περσινά επίπεδα. Μάλιστα καί στίς αποθήκες GB στή Κίνα βλέπω τιμές από 400 ευρώ κάι πάνω, εως και πάνω απο 500 ευρω. Κουπόνια δέν ξαναειδα...τί παίζει;ολα τά κινέζικα προιόντα τεχνολογίας πάνω στό χρόνο από τό ντεμπούτο τους εχουν μεγάλα discount ,η προσφορές εδώ γίνεται τό αντίθετο.
|
|
|
Post by Frontier on May 23, 2018 16:11:54 GMT 2
medicvet: Το ότι το δολάριο ανέβηκε αρκετά επηρεάζει προς τα επάνω τις τιμές όλων των προϊόντων κινεζικής προέλευσης, διότι αυξάνεται και το κόστος εισαγωγών (Α' Υλών) αντίστοιχα.
|
|
|
Post by kosmasdel on May 25, 2018 22:35:59 GMT 2
Πριν αρχίσει να δυναμώνει το δολάριο είχε ανέβει η τιμή του drone μετά από κάτι εξαιρετικές προσφορές που έπαιζαν τέλη Μαρτίου και αρχές Απρίλη που έπαιζε στα 320-330€ με κουπόνι. Κατόπιν πήγε κοντά 390€ με κουπόνι και τελευταία το είδα να ξαναπέφτει στα 360€ πάντα με κουπόνι αλλά δυστυχώς τώρα συνέπεσε και με το ευρώ που χάνει έναντι του δολαρίου.
|
|
|
Post by 2004020013 on May 26, 2018 0:20:28 GMT 2
Και ο άλλος το πουλάει 250€ με χαλασμένη κάμερα. Χαχαχ
|
|
|
Post by kaps123 on Jun 1, 2018 21:15:31 GMT 2
Καλησπέρα στα τσακαλια τις σελίδας...Ειναι η τρίτη πτήση σήμερα και παρατηρώ τρέμουλο στο βίντεο μετά όταν το βλέπω στο λάπτοπ,τι μπορώ να κάνω για να το αποφύγω??Έχω ξενερώσει λίγο να πω την αλήθεια,γιατί ο κύριος λόγος που το πήρα ήταν να έχω σταθερή εικόνα..
|
|
|
Post by 2004020013 on Jun 1, 2018 21:20:11 GMT 2
Καλησπέρα στα τσακαλια τις σελίδας...Ειναι η τρίτη πτήση σήμερα και παρατηρώ τρέμουλο στο βίντεο μετά όταν το βλέπω στο λάπτοπ,τι μπορώ να κάνω για να το αποφύγω??Έχω ξενερώσει λίγο να πω την αλήθεια,γιατί ο κύριος λόγος που το πήρα ήταν να έχω σταθερή εικόνα.. Μόνο ο αέρας μπορεί να κουνήσει το βίντεο . Είχε αερα;
|
|
|
Post by loykas82 on Jun 11, 2018 8:48:32 GMT 2
Καλημέρα στην όμορφη παρέα που έχετε φτιάξει για αυτό το ωραίο χόμπι.Πετάω ένα syma x5hw και θέλω να προχωρήσω στην αγορά του xiami mi 4k.Κουπόνι ενεργό που μπορώ να βρώ;
|
|