|
Post by reborn on Apr 27, 2018 10:43:38 GMT 2
Καλησπέρα παιδιά έχω το drone περίπου ένα μήνα το έχω πετάξει μόνο μια φορά μια σήμερα μετά απο μερικά βίντεο που είδα παρατήρησα πως ο ορίζοντας στην κάμερα είναι στραβός υπάρχει κάποια λύση; τι πρέπει ν κάνω στέλνω τικετ στο κατάστημα; ευχαριστώ εκ των προτέρων Καλωσήρθες στην παρέα. Όπως σου έγραψα και στο Youtube, θα πρέπει να έχεις περάσει το τελευταίο firmware. Μετά, κάνεις καλιμπράρισμα του gimbal και κατόπιν θέτεις την ευαισθησία του gimbal (gimbal adjustment) στο 95. Εννοείται ότι το καλιμπράρισμα πρέπει να γίνει σε απολύτως επίπεδη επιφάνεια. Επαναλαμβάνεις την διαδικασία εάν συνεχίζει. καλώς σας βρήκα έχω Όλες τις καινούργιες αναβαθμίσεις ρύθμισα την ευαισθησία στο 95 και έκανα αρκετές φορές καλιμπραρισμα αλλά χωρίς να διορθωθεί απλά θέλω να ξέρω αν είναι θέμα λογισμικού η αστοχία υλικών τι πρέπει να κάνω υπάρχει άλλη λύση; ευχαριστώ για την βοήθεια
|
|
|
Post by Frontier on Apr 27, 2018 11:20:18 GMT 2
Καλωσήρθες στην παρέα. Όπως σου έγραψα και στο Youtube, θα πρέπει να έχεις περάσει το τελευταίο firmware. Μετά, κάνεις καλιμπράρισμα του gimbal και κατόπιν θέτεις την ευαισθησία του gimbal (gimbal adjustment) στο 95. Εννοείται ότι το καλιμπράρισμα πρέπει να γίνει σε απολύτως επίπεδη επιφάνεια. Επαναλαμβάνεις την διαδικασία εάν συνεχίζει. καλώς σας βρήκα έχω Όλες τις καινούργιες αναβαθμίσεις ρύθμισα την ευαισθησία στο 95 και έκανα αρκετές φορές καλιμπραρισμα αλλά χωρίς να διορθωθεί απλά θέλω να ξέρω αν είναι θέμα λογισμικού η αστοχία υλικών τι πρέπει να κάνω υπάρχει άλλη λύση; ευχαριστώ για την βοήθεια Πέραν του να επαναληφθεί η διαδικασία μερικές φορές, όπως φαίνεται και στο βίντεο παρακάτω, δεν υπάρχει κάτι άλλο που μπορεί να γίνει.
|
|
|
Post by reborn on Apr 27, 2018 13:04:04 GMT 2
καλώς σας βρήκα έχω Όλες τις καινούργιες αναβαθμίσεις ρύθμισα την ευαισθησία στο 95 και έκανα αρκετές φορές καλιμπραρισμα αλλά χωρίς να διορθωθεί απλά θέλω να ξέρω αν είναι θέμα λογισμικού η αστοχία υλικών τι πρέπει να κάνω υπάρχει άλλη λύση; ευχαριστώ για την βοήθεια Πέραν του να επαναληφθεί η διαδικασία μερικές φορές, όπως φαίνεται και στο βίντεο παρακάτω, δεν υπάρχει κάτι άλλο που μπορεί να γίνει. θα δοκιμάσω και αυτή την διαδικασία με το βιβλίο,αν δεν αλλάξει κάτι μπορώ να βρω το δίκιο μου με το gearbest η χλωμό;
|
|
|
Post by Frontier on Apr 27, 2018 13:08:24 GMT 2
θα δοκιμάσω και αυτή την διαδικασία με το βιβλίο,αν δεν αλλάξει κάτι μπορώ να βρω το δίκιο μου με το gearbest η χλωμό; Άνοιξε ticket, ανέφερε το πρόβλημα να δεις τι θα σου πουν.
|
|
|
Post by 2004020013 on Apr 27, 2018 14:27:45 GMT 2
Σήμερα βιντροσκοπησα το γήπεδο της ομάδας μου από ψηλά. Απαγορεύεται στάδια και γήπεδα να τα βιντεοσκοπείς; Έβαλα μουσική και σκέφτομαι να ανεβάσω στο YouTubeτι βίντεο. Υπάρχει περίπτωση να μου ζητήσει κανένας τα ρεστα;
|
|
|
Post by reborn on Apr 28, 2018 18:33:39 GMT 2
θα δοκιμάσω και αυτή την διαδικασία με το βιβλίο,αν δεν αλλάξει κάτι μπορώ να βρω το δίκιο μου με το gearbest η χλωμό; Άνοιξε ticket, ανέφερε το πρόβλημα να δεις τι θα σου πουν. μου είπαν να το βάλω σε απόλυτα επίπεδη επιφάνεια να κάνω calibration να αφαιρέσω την κάμερα και να προσπαθησω ξανά,πάντως οτι έχω προσπαθήσει μέχρι στιγμής δεν έχει πετύχει,τους έστειλα πως δεν δούλεψε με άλλες φωτογραφίες να δω τι θα πούνε *update*νομίζω πως κάπως διόρθωσα τον ορίζοντα και είναι καλύτερος ελπίζω να βγάλουν κάποιο μελλοντικό update για το συγκεκριμένο πρόβλημα
|
|
|
Post by kosmasdel on Apr 30, 2018 17:09:48 GMT 2
Πλησιάζει σιγά σιγά και το δικό μου, από Νυρεμβέργη πήγε Μπολόνια και, φαντάζομαι, next stop Ελλάδα. Θέλω να ρωτήσω, η κάμερα καταγράφει ήχο; Σκέφτομαι να πάρω και το gimbal της FIMI γι' αυτό.
|
|
|
Post by 2004020013 on Apr 30, 2018 17:31:49 GMT 2
Η κάμερα πάνω στο drone όταν είναι όχι. Λογικά ούτε πάνω στο κοντάρι. Εκτός αν έχει μικρόφωνο πάνω στο κοντάρι. Πού δεν γνωρίζω κάτι τέτοιο
|
|
|
Post by Frontier on Apr 30, 2018 20:48:49 GMT 2
Πλησιάζει σιγά σιγά και το δικό μου, από Νυρεμβέργη πήγε Μπολόνια και, φαντάζομαι, next stop Ελλάδα. Θέλω να ρωτήσω, η κάμερα καταγράφει ήχο; Σκέφτομαι να πάρω και το gimbal της FIMI γι' αυτό. Η κάμερα δεν γράφει ήχο, το gimbal έχει μικρόφωνο για την καταγραφή ήχου.
|
|
|
Post by dream_master on May 1, 2018 15:10:26 GMT 2
Ερωτηση: χανεις RC signal και κλεινης το RC και το ξανα ανοιγεις μηπως ξανα συνδεθει. ειναι σωστη αυτη η διαδικασια?
|
|
|
Post by petersea on May 1, 2018 16:03:40 GMT 2
Ερωτηση: χανεις RC signal και κλεινης το RC και το ξανα ανοιγεις μηπως ξανα συνδεθει. ειναι σωστη αυτη η διαδικασια? Νομίζω θα μπει σε RTH και θα επιστρέψει ότι και να κάνεις,πριν λίγες μέρες που το πετούσα χαμηλά και σε κάποια απόσταση αυτό μου έκανε...
|
|
|
Post by dream_master on May 1, 2018 16:23:45 GMT 2
Ναι οτι θα μπει σε RTH μολις αποσυνδεθη αυτο ειναι δεδομενο, αλλα ειναι σωστη κινηση να κλεισης το RC απο τον διακοπτη ΟΝ/OFF και αν το ξανα ανοιξεις? το λεω γιατι πρωτη φορα το ακουω αυτο. Βασικα δεν καταλαβαινω και τον λογο στο να γινει κατι τετιο .
|
|
|
Post by petersea on May 1, 2018 17:16:15 GMT 2
Ναι οτι θα μπει σε RTH μολις αποσυνδεθη αυτο ειναι δεδομενο, αλλα ειναι σωστη κινηση να κλεισης το RC απο τον διακοπτη ΟΝ/OFF και αν το ξανα ανοιξεις? το λεω γιατι πρωτη φορα το ακουω αυτο. Βασικα δεν καταλαβαινω και τον λογο στο να γινει κατι τετιο . Λογικά όπως το λες και εσύ δεν πρέπει να πετύχεις κάτι γιατί αφού έκανε disconnect επιστρέφει και δεν ακούει κάτι άλλο...
|
|
|
Post by Frontier on May 1, 2018 18:38:05 GMT 2
Το να κλείσεις το RC αφού έχει ενεργοποιηθεί το lost-signal RTH και να το ανοίξεις ξανά, δεν σημαίνει ότι θα ακυρωθεί το lost-signal RTH. Θα πρέπει επίσης να ενεργοποιήσεις το RTH στο RC (με τον διακόπτη) και να το απενεργοποιήσεις μετά: ΙΣΩΣ τότε ακυρωθεί το lost-signal RTH και ανακτήσεις ξανά έλεγχο.
|
|
|
Post by petersea on May 1, 2018 19:50:05 GMT 2
Το να κλείσεις το RC αφού έχει ενεργοποιηθεί το lost-signal RTH και να το ανοίξεις ξανά, δεν σημαίνει ότι θα ακυρωθεί το lost-signal RTH. Θα πρέπει επίσης να ενεργοποιήσεις το RTH στο RC (με τον διακόπτη) και να το απενεργοποιήσεις μετά: ΙΣΩΣ τότε ακυρωθεί το lost-signal RTH και ανακτήσεις ξανά έλεγχο. Την επόμενη φορά που θα μου κάνει disconnect θα το δοκιμάσω ευτυχώς το έχει κάνει δύο φορές και αυτό από σφάλμα δικό μου, στα 300m είδα ένα φίλο και το χαμηλωσα στα 17m να τον βγάλω φώτο και το έκανε.
|
|
|
Post by tsarlam on May 1, 2018 20:23:53 GMT 2
Καινουρια πτηση στα 4557μ....καποια στιγμη θα το χασω , με ελατωματικη μπαταρια να δειχνει 93%...τελικα ηρθε απο το πουθενα με 29% ενεργειας να απομενει.. postimg.cc/image/vqtuwpbt3/Παμε για 5000μ την επομενη φορα... Ο φιλος brouzos στην ενοτητα με αγοραπωλησιες drone πουλαει κεραιες για το drone μας του εχω στειλει μνμ αν βλεπει το ποστ εδω ας απαντησει αν ειναι γνησιες ARGtek postimg.cc/image/iny8ditbr/ postimg.cc/image/eqosh2i2f/Σημερινη πτηση μια ωρα πριν, και τα 5000+ μετρα που σας υποσχεθηκα Δεν χρειαζονται extender κεραιες για αυτο το κομματι τελικα....
|
|
|
Post by Vako on May 1, 2018 21:39:40 GMT 2
Καινουρια πτηση στα 4557μ....καποια στιγμη θα το χασω , με ελατωματικη μπαταρια να δειχνει 93%...τελικα ηρθε απο το πουθενα με 29% ενεργειας να απομενει.. postimg.cc/image/vqtuwpbt3/Παμε για 5000μ την επομενη φορα... Ο φιλος brouzos στην ενοτητα με αγοραπωλησιες drone πουλαει κεραιες για το drone μας του εχω στειλει μνμ αν βλεπει το ποστ εδω ας απαντησει αν ειναι γνησιες ARGtek postimg.cc/image/iny8ditbr/ postimg.cc/image/eqosh2i2f/Σημερινη πτηση μια ωρα πριν, και τα 5000+ μετρα που σας υποσχεθηκα Δεν χρειαζονται extender κεραιες για αυτο το κομματι τελικα.... Εικονα ειχες σε ολη την διαρκεια της πτησης?
|
|
|
Post by dream_master on May 1, 2018 21:48:34 GMT 2
tsarlam πες ναι πες ναι πες ναι αχαχαχαχαχα
|
|
|
Post by Vako on May 1, 2018 22:12:34 GMT 2
tsarlam πες ναι πες ναι πες ναι αχαχαχαχαχα Εχεις αγωνια dream? Χαχα
|
|
|
Post by tsarlam on May 1, 2018 23:24:13 GMT 2
Ναι στο πηγαινε μεχρι 5000, χαθηκε στο πισω για λιγο
|
|
silent
Junior Member
|
Post by silent on May 2, 2018 18:42:34 GMT 2
έχει κάπου επιλογή για ρύθμιση της ταχύτητας/επιτάχυνσης τoυ angle της κάμερας?
|
|
|
Post by tsarlam on May 3, 2018 11:25:59 GMT 2
Χρειαζομαι συμβουλες για να παει μακρυτερα....καποιες ρυθμισεις ενδεχομενως που μου διαφευγουν...δεν φτανει η μπαταρια για πανω απο 5000μ με αυτες που εχω...στην τελευταια πτηση ηρθε με 15% να απομενει...μαλλον θα την καταστρεψω στο τελος.... ριξτε καμια ιδεα!!!
|
|
|
Post by dream_master on May 3, 2018 11:38:51 GMT 2
Χρειαζομαι συμβουλες για να παει μακρυτερα....καποιες ρυθμισεις ενδεχομενως που μου διαφευγουν...δεν φτανει η μπαταρια για πανω απο 5000μ με αυτες που εχω...στην τελευταια πτηση ηρθε με 15% να απομενει...μαλλον θα την καταστρεψω στο τελος.... ριξτε καμια ιδεα!!! Με τελειες καιρικες συνθηκες και 16m/s speed μπορει να φτασει ακομα κια τα 6.000 μετρα. Στο λεω γιατι εγω το πηγα 5.500 και οταν γυρισα ειχα 25%. Αλλα να ξερεις εισαι στο οριο παντα. Καπιο mod για την μπαταρια δεν υπαρχη.
|
|
|
Post by 2004020013 on May 3, 2018 11:41:52 GMT 2
Χρειαζομαι συμβουλες για να παει μακρυτερα....καποιες ρυθμισεις ενδεχομενως που μου διαφευγουν...δεν φτανει η μπαταρια για πανω απο 5000μ με αυτες που εχω...στην τελευταια πτηση ηρθε με 15% να απομενει...μαλλον θα την καταστρεψω στο τελος.... ριξτε καμια ιδεα!!! Έχω κεραίες ενδυνάμωσης σήματος αν θες
|
|
|
Post by petersea on May 3, 2018 14:07:15 GMT 2
Πριν από λίγο είπα και εγώ να κάνω ένα long range το πέταξα από την ταράτσα του σπιτιού μου προς την Ραφήνα πάνω από θάλασσα, στα 2km περίπου το γύρισα προς την ακτή να πάρω μια φώτο και εκεί μου έκανε disconnect άνοιξα έκλεισα το RTH και επανήλθε συνέχισα και έφτασε τα 3,5km μόλις το γύρισα για επιστροφή πάλι disconnect κάποια στιγμή με άνοιξε κλείσε το RTH έκανε κάποια απόσταση και περίπου στα 2km έκανε disconnect και δεν ξανά συνδεθείκε μέχρι να επιστρέψει μου φύγανε τα τσισα ήρθε με 15% μπαταρία, έκανα βέβαια μακακια γιατί στα 100 μέτρα από το σπίτι μου περνάνε καλώδια υψηλής, μου έκανε όμως εντύπωση ότι το θέμα το ειχε όταν το έστριβα προς εμένα, είναι οι κεραίες πίσω και γίνεται αυτό;
|
|
|
Post by petersea on May 3, 2018 16:43:06 GMT 2
Εδώ πήρα την πρώτη διακοπή ξεκίνησε να επιστρέφει και ξανασυνδέθηκε και συνέχισα
|
|
|
Post by petersea on May 3, 2018 16:47:34 GMT 2
Και εδώ ο προορισμός και όλη η διαδρομή
|
|
silent
Junior Member
|
Post by silent on May 3, 2018 17:29:11 GMT 2
είναι οι κεραίες πίσω και γίνεται αυτό; ακριβώς..
|
|
|
Post by kosmasdel on May 3, 2018 23:25:14 GMT 2
Παρέλαβα σήμερα μετά από 40 ημέρες από την παραγγελία από το Gearbest. Εντυπωσιάστηκα από την ποιότητα κατασκευής του drone! Ειδικά το πλαστικά στο remote control είναι απίστευτα ποιοτικά. Η συσκευασία είχε μέσα το Usb dongle και ένα αυτοκόλλητο στο κουτί είχε ημερομηνία 1/2018, δηλαδή καινούρια κατασκευή. Ελπίζω να είναι απαλλαγμένο από bugs. Η μπαταρία του ήρθε φορτισμένη με 3 λαμπάκια (να δω όμως πότε θα βρω άλλη) και του remote control με 2. Αλήθεια αυτό με τι το φορτίζουμε; Με έναν κοινό φορτιστή κινητού; Τώρα παρακολούθηση βίντεο και διάβασμα όταν βρω χρόνο για να γίνει η πρώτη πτήση.
Έχετε να προτείνετε κάποια τσάντα για το drone; Είτε xiaomi είτε άλλη;
|
|
|
Post by 2004020013 on May 3, 2018 23:47:00 GMT 2
Παρέλαβα σήμερα μετά από 40 ημέρες από την παραγγελία από το Gearbest. Εντυπωσιάστηκα από την ποιότητα κατασκευής του drone! Ειδικά το πλαστικά στο remote control είναι απίστευτα ποιοτικά. Η συσκευασία είχε μέσα το Usb dongle και ένα αυτοκόλλητο στο κουτί είχε ημερομηνία 1/2018, δηλαδή καινούρια κατασκευή. Ελπίζω να είναι απαλλαγμένο από bugs. Η μπαταρία του ήρθε φορτισμένη με 3 λαμπάκια (να δω όμως πότε θα βρω άλλη) και του remote control με 2. Αλήθεια αυτό με τι το φορτίζουμε; Με έναν κοινό φορτιστή κινητού; Τώρα παρακολούθηση βίντεο και διάβασμα όταν βρω χρόνο για να γίνει η πρώτη πτήση. Έχετε να προτείνετε κάποια τσάντα για το drone; Είτε xiaomi είτε άλλη; Με γεια φίλε μου. Το τηλεχειριστήριο φορτίζει με micro USB. Βάζεις το mikro USB στην αριστερή υποδοχή του τηλεχειριστηρίου. Μπαταριεε δεν στέλνουν πια από έξω. Θα βρεις ομωσ από το επίσημο κατάστημα της xiaomi στην Αθήνα . Στο golden hall . Πάτα στο Google. Τσάντα πάρε μια κινέζικη με 20 € . Θα σε βολεύει. Πάτα στο AliExpress case for mi drone 4k . Όλες του 20ευρου καλές είναι. Θα το ευχαριστηθεις το drone. Είναι πολύ καλό
|
|