anto
New Member
Οι έξυπνοι άνθρωποι μαθαίνουν απο τα λάθη τους.Οι σοφοί άνθρωποι μαθαίνουν απο τα λάθη των άλλων....
|
Post by anto on Apr 15, 2018 12:24:07 GMT 2
Φίλε μου σε ευχαριστώ πολύ.αυτην έχω παραγγείλει ήδη.σε ευχαριστώ διότι τώρα σιγουρευτικα ότι έχω παραγγείλει την σωστή.οταν θα ερθει,μετά θα έχω το πώς θα την περάσω......
|
|
|
Post by tsarlam on Apr 17, 2018 8:30:30 GMT 2
Μαλλον ετυχα σε αριστο κομματι, 4030μ με strong σημα RC ,χωρις ενυσχητικα καιρεας...πολυ ικανοποιημενος κατοχος mi drone postimg.cc/image/70us3bhlj/
|
|
anto
New Member
Οι έξυπνοι άνθρωποι μαθαίνουν απο τα λάθη τους.Οι σοφοί άνθρωποι μαθαίνουν απο τα λάθη των άλλων....
|
Post by anto on Apr 17, 2018 10:52:54 GMT 2
τρομερος,μπραβο.εγω παντως δεν νομιζω οτι εχω αντερα να το προσπαθησω.δεν ξερω θα δουμε.......
|
|
|
Post by tsarlam on Apr 18, 2018 7:57:16 GMT 2
Μαλλον ετυχα σε αριστο κομματι, 4030μ με strong σημα RC ,χωρις ενυσχητικα καιρεας...πολυ ικανοποιημενος κατοχος mi drone postimg.cc/image/70us3bhlj/
|
|
anto
New Member
|
Post by anto on Apr 19, 2018 14:33:39 GMT 2
καλησπερα και απο μενα.η καλοδιοταινια ηρθε σημερα,αρκετα γρηγορα,και τωρα το μανικι να την βαλουμε και να δουλεψει σωστα το gimbal
|
|
|
Post by Doctormyster on Apr 19, 2018 20:04:03 GMT 2
Χαιρεται στην ομορφη παρεα,
Μολις απεκτησα και εγω το δικο μου xiaomi mi drone 4k. Σημερα ειναι η δευτερη μερα που το εχω και συνολικα η τριτη μου δεκαλεπτη πτηση. Οι εντυπωσεις μου προς στιγμην ειναι πολυ καλες και γενικα φαινεται ενα στιβαρο και ποιοτικο μηχανημα. Θα ηθελα να σας πω τον προβληματισμο μου, μηπως ξερετε να με διαφωτισετε. Το τετρακοπτερο σηκωνεται μια χαρα, κανω απροβληματιστα την πτηση μου και την εγγραφη βιντεο(Παρολο που φοραω μια Micro sd U1 προς το παρον) και το προβλημα μου ξεκιναει αφου το προσγειωσω. Δεν ξερω ισως ειναι ιδεα μου επειδη ειναι το πρωτο μου "καλο" drone και το προσεχω σαν κορη οφθαλμου. Στον αερα λοιπον ολα καλα, οσο δεν το παταω, συνεχως αισθανομαι οτι τρεις απο τις τεσσερις ελικες εχουν ενα πολυ μικρο "τζογο", οταν τις κουναω πανω κατω απο τις ακρες. Ισως ειναι ιδεα μου, δεν ξερω. Πιστευω να μην εχω κανει εγω καποια ζημια. Δεν βγαζει και νοημα δηλαδη γιατι ειναι της κουτας. Επισης κατι ακομα, το ενα μοτερ αισθανομαι πως "κροταλιζει" κανει δηλαδη ενα θορυβο "γρ γρ γρ γρ" πιο δυνατα απο τα υπολοιπα, οταν περιστρεφω με το χερι μου τον ελικα. Οταν λοιπον εκανα σκατζα τους απεναντι ελικες που ειναι και το ιδιο χρωμα, φανηκε να σταματησε για λιγο, μετα ομως ξανα αρχισε. Ευχομαι να μην εκανα καποια ζημια ακομα δεν το πηρα. Αν καποιος γνωριζει κατι, παρακαλω ας με βοηθησει. Ευχαριστω πολυ εκ των προτερων.
|
|
|
Post by dream_master on Apr 19, 2018 21:35:18 GMT 2
Αν καταλαβα καλα σου κανει το ιδιο οπως τα παρακατω βιντεο σε μοτερ και ελικες; Οι ελικες κανονικα δεν πρεπει να εχουν τζογο και αυτο συνηθος εμφανιζεται μετα απο καταπονηση σε αυτες απο αποτομα φρεναρισματα και γενικα αποτομες κινησεις! Δεν ειναι σοβαρο θεμα απλα μπορει να εχεις καπιες δονησεις στος σκαφος οταν κανει hover η στην χριροτερη jello effect στο βιντεο σου. Οσον αφορα στα μοτερ ισχυουν πανω κατω τα ιδια δηλαδη οσο το κακο μεταχειριζεσε και το πας τερμα με αποτομα φρεναρισματα κτλπ τα ρουλεμαν θα αρχισουν να κανουν εναν θορυβο σαν κροταλισμα. Εχω διαβασει παντως οτι αρκετα ηρθαν ετσι . Απλα τωρα που ειναι ακομα στην αρχη πετα κοντα και οταν θα το προσγειωνεις πιασε και τα μοτερ να δεις αν καπιο ειναι πολυ πιο ζεστο απο καπιο αλλο, επεισης παρακολουθα οταν σβηνεις τα μοτερ αν σταματανε ταυτοχρονα και οι 4 ελικες, η καπια σταματαει πριν απο τις αλλες.
|
|
|
Post by Doctormyster on Apr 19, 2018 21:50:36 GMT 2
Ευχαριστω για την αμεση απαντηση! Εχω και τα δυο αυτα προβληματα. Και κροταλισμα στο ενα μοτερ και λιγο στο απεναντι του και τζογο στους ελικες. Υπαρχει καποιος τροπος να το διορθωσω?? Δεν το εχω παει καν πανω απο 8μ/δ δηλαδη στα 20μ/δ τι θα γινει?? Φοβαμαι μην φυγει καμια ελικα και πεσει και πανε τσαμπα τα χρηματα. Παντως οτι συμβαινει και στα 2 βιντεο συμβαινει και στο δικο μου. Να σταματησω να το πεταω για λιγο?? Τι να κανω?? Υπαρχει περιπτωση να φυγει ελικα στον αερα και να πεσει??
|
|
|
Post by dream_master on Apr 19, 2018 22:07:31 GMT 2
Ελικα να φυγει στον αερα δεν υπαρχει σε καμια περιπτοση ( εφοσον την κλειδωσεις σωστα) . Ο τζογος στην ελικα δεν ειναι προβλημα και εμενα οπως ειδες στα βιντεο που σου εβαλα ειναι ετσι και πεταω εδω και 8 μηνες ετσι. Απλα το πρακολουθαω μετα απο καθε πτηση να δω αν εχει επιδινοθει η κατασταση. Για τις ελικες απο οσω ξερω δεν υπρχει εργαλειο προς το προν για ζυγοσταθμιση. Η μονη λυση ειναι να βαλεις το αλλο ζευγος αν ειναι καλυτερο αλλα και παλι πετα αφοβα μην την φοβασαι την ελικα απο τον λιγο αυτο τζογο που εχει.
Στα 20m/s δεν ειναι αναγκη να το πετας αλωστε αυτην την ταχυτητα την πιανει μονο σε ATTI mode και να μην ξεχναμε οτι ειναι ενα καμερα drone και οχι racer. Πετα αφοβα απλα να προσεχεις σε παριεργους ηχους σφυριγματα απο το μοτερ και τα αλλα που σου ειπα πιο πανω.
|
|
|
Post by Doctormyster on Apr 19, 2018 22:37:39 GMT 2
Θα το πεταξω αυριο παλι και θα δω. Αν σφυριζει πως το καταλαβαινω?? Εννοω θα ειναι εντονο σφυριγμα ή οχι?? Και γενικοτερα απ'οσο μου ειπες πρεπει μετα την προσγειωση να αγγιξω τα μοτερ να δω αν καποιο ειναι ζεστο ετσι?? Παντως οσον αφορα τον τζογο, τζελ που κανονικα θα επρεπε να δω στο βιντεο, δεν ειδα καθολου, ουτε λιγο. Μηπως να ενημερωσω το gearbest για το προβλημα αυτο ή να το αφησω λες προς το παρον?? Απλα σε καμια περιπτωση δεν θελω να πεσει το σκαφος και να παει τσαμπα ο κοπος και η αγωνια. Το ξανα τσεκαρα τωρα που γραφω την απαντηση και εβαλα το αλλο σετ που εχει μεσα... ως δια μαγειας κανενας τζογος, κανενα κροταλισμα, αψογη περιστροφη χωρις κανενα ηχο ή τριγμο. Θα τρελαθω δεν γινεται.. αρα δλδ μετα απο 2-3 πτησεις θα πρεπει να αλλαζω και απο ενα σετ ελικες Τι να πω απο τη μια χαιρομαι τωρα που το βλεπω, απο την αλλη τρεμω μηπως στην αυριανη πτηση ξανα αρχισει τα ιδια!!
|
|
|
Post by dream_master on Apr 19, 2018 22:48:36 GMT 2
ο τζογος εξαφανιστικε γιατι οι ελιεκς που εβαλες δεν ειναι στραβες οπως τις προηγουμενες γιαυτο! Μην ανχωνεσε δεν πεφτει το σκαφος απο το τζογο στις ελικες, εμενα ειναι ετσι εδω και 6 μηνες!
|
|
|
Post by Doctormyster on Apr 20, 2018 15:06:15 GMT 2
Καλημερα σε ολους. Παιδια νομιζω πως βρηκα τη λυση. Οσον αφορα το κροταλισμα των μοτερ και το τζογο στις ελικες. Εκανα δοκιμη σημερα το πρωι με το πρωτο σετ(Ηδη χρησιμοποιημενο) ελικων και ειχε λιγο τζογο. Παρατηρησα και λιγο σφυριγμα αλλα δεν μπορω να προσδιορισω σε ποιο μοτερ. Σε VOP mode το πεταξα στα 4μετρα απο μενα στην αυλη του σπιτιου μου. Οταν το κατεβασα μετα δηλαδη απο περιπου 3μιση - 4 λεπτα κανενα μοτερ δεν "εκαιγε" ολα ηταν στη φυσικη τους θερμοκρασια, κανενα δεν "εβραζε". Μετα αλλαξα τους ελικες με το δευερο(αθικτο) σετ και κανενας τριγμος, κανενα κροταλισμα ή τζογος. Οποτε πηρα ενα κομματι ζελοτειπ με την ηλεκτρολογικη μου τσιμπιδα και χωρις να το ακουμπησω καθολου, το τυλιξα γυρω απο το μοτερ και μ'ενα κοπιδι εκοψα πολυ προσεχτικα το περισσευμα. Εβαλα παλι το πρωτο σετ πανω και με λιγη παραπανω πιεση για να μπουν, κλειδωσαν μια χαρα και το σημαντικοτερο.. ουτε τζογος, ουτε κροταλισμα. Αρμονικη περιστροφη οπως πρεπει να ειναι. Ξερω ειναι καπως προσωρινο αλλα επιασε! Δεν ξερω βεβαια ποσες φορες θα βαλω-βγαλω ελικες μεχρι να χαλασει αλλα προς το παρον δουλευει γαντι! Σας εχω και φωτο να δειτε πως το εκανα. Θελει πολλη προσοχη να μπει στρωτα και χωρις φουσκαλες αλλα κανει δουλεια στα σιγουρα. ibb.co/eKiZ1nibb.co/nP4wE7
|
|
silent
Junior Member
|
Post by silent on Apr 20, 2018 19:54:19 GMT 2
έχει ειπωθεί αρκετές φορές. wiki
|
|
|
Post by Doctormyster on Apr 21, 2018 23:22:13 GMT 2
Χαιρεται, Δεν ηξερα οτι εχει υποθει ξανα, δεν εκανα καν ερευνα για να βρω κατι. Κατα τ'αλλα παντως μεχρι στιγμης δουλευει αψογα. Εκανα σημερα το απογευμα αλλες 2 πτησεις και ολα ρολοϊ, μου ηρθε και η MicroSDHC U3 που ειχα παραγγειλει και ολα καλα. Το μονο που παρατηρησα, οχι οτι ειναι κατι αρνητικο, αλλα το αεροσκαφος στα 518 μετρα μακρυα μου και στα περιπου 50 μετρα υψος, εγραφε Distance limit. Οτι δηλαδη δεν μπορουσε να απομακρυνθει περισσοτερο, ενω σε διαφορα βιντεο στο youtube που εχω δει ανα διαστηματα, τα περισσοτερα ξεπερνουν τουλαχιστον τα 2,5 χιλιομετρα. Καλα οχι οτι ειναι κατι που με αγχωνει, αλλωστε και τα 500μετρα ειναι υπερ αρκετα για μενα προς το παρον, αλλα το αναφερω γενικοτερα. Επισης να σημειωθει οτι πετουσα πανω απο την ταρατσα του σπιτιου μου και γυρω γυρω εχω 4 συνολικα κολωνες ΔΕΗ, και στην κατευθυνση που πετουσα, το σημα απο την τηλεκατευθυνση, ουσιαστικα περνουσε σχεδον μεσα απο τα συρματα της κολωνας. Οποτε το αποδιδω εκει, λογω δηλαδη εξασθενησης του σηματος. Θα δειξει βεβαια μελλοντικα σε αλλες πτησεις ποσο θα παει. Αυτα απο εμενα προς στιγμην. Ευχομαι καλες και απροβληματιστες πτησεις σε ολους!!
|
|
|
Post by dream_master on Apr 22, 2018 0:04:33 GMT 2
Χαιρεται, Δεν ηξερα οτι εχει υποθει ξανα, δεν εκανα καν ερευνα για να βρω κατι. Κατα τ'αλλα παντως μεχρι στιγμης δουλευει αψογα. Εκανα σημερα το απογευμα αλλες 2 πτησεις και ολα ρολοϊ, μου ηρθε και η MicroSDHC U3 που ειχα παραγγειλει και ολα καλα. Το μονο που παρατηρησα, οχι οτι ειναι κατι αρνητικο, αλλα το αεροσκαφος στα 518 μετρα μακρυα μου και στα περιπου 50 μετρα υψος, εγραφε Distance limit. Οτι δηλαδη δεν μπορουσε να απομακρυνθει περισσοτερο, ενω σε διαφορα βιντεο στο youtube που εχω δει ανα διαστηματα, τα περισσοτερα ξεπερνουν τουλαχιστον τα 2,5 χιλιομετρα. Καλα οχι οτι ειναι κατι που με αγχωνει, αλλωστε και τα 500μετρα ειναι υπερ αρκετα για μενα προς το παρον, αλλα το αναφερω γενικοτερα. Επισης να σημειωθει οτι πετουσα πανω απο την ταρατσα του σπιτιου μου και γυρω γυρω εχω 4 συνολικα κολωνες ΔΕΗ, και στην κατευθυνση που πετουσα, το σημα απο την τηλεκατευθυνση, ουσιαστικα περνουσε σχεδον μεσα απο τα συρματα της κολωνας. Οποτε το αποδιδω εκει, λογω δηλαδη εξασθενησης του σηματος. Θα δειξει βεβαια μελλοντικα σε αλλες πτησεις ποσο θα παει. Αυτα απο εμενα προς στιγμην. Ευχομαι καλες και απροβληματιστες πτησεις σε ολους!! εχεις ανοιχτο το distance limit γιαυτο δεν παει πανω απο 500 μετρα. μπες στα settings και βαλτο στο unlimited
|
|
|
Post by Frontier on Apr 22, 2018 8:13:13 GMT 2
Χαιρεται, Το μονο που παρατηρησα, οχι οτι ειναι κατι αρνητικο, αλλα το αεροσκαφος στα 518 μετρα μακρυα μου και στα περιπου 50 μετρα υψος, εγραφε Distance limit. Οτι δηλαδη δεν μπορουσε να απομακρυνθει περισσοτερο, ενω σε διαφορα βιντεο στο youtube που εχω δει ανα διαστηματα, τα περισσοτερα ξεπερνουν τουλαχιστον τα 2,5 χιλιομετρα. Καλα οχι οτι ειναι κατι που με αγχωνει, αλλωστε και τα 500μετρα ειναι υπερ αρκετα για μενα προς το παρον, αλλα το αναφερω γενικοτερα. Δες την παρουσίαση στην πρώτη σελίδα του νήματος, όλα αυτά και πολλά άλλα τα εξηγώ στο video.
|
|
anto
New Member
|
Post by anto on Apr 22, 2018 13:38:56 GMT 2
καλησπερα σε ολους.κοιτωντας το gimbal πρατηρω το εξης.υπαρχουν στη βαση του 4 φουσκες.στις 2 απο αυτες,υπαρχουν 2 πλασικοι σαν πυροι,που περνανε απο την επανω μερια της φουσκας και βγαινουν απο κατω,οπου μπαινει ενα κωνικο πλαστικο σαν ασφαλεια.γιατι εχουν βαλει μονο στις 2 ,και οχι και στις 4;ρωτω διοτι εγω οταν πριν λιγες μερες την πατησα με μια βλακια που εκανα και μου επεσε απο 2 μετρα,εφυγαν οι 2 φουσκες(μια σκετη και η μια με την ασφαλεια)γιαυτο επαθα και την ζημια και κοπηκε η καλωδιοταινια.πιθανον αν υπηρχαν 4 πυροι να την γλυτωνα.γνωριζει καποιος; φαινεται και στη φωτο οτι εχει μονο 2 και διαγωνια
|
|
|
Post by Frontier on Apr 22, 2018 17:59:17 GMT 2
Και 4 να είχες, πάλι δεν θα την γλύτωνες. Όλα έχουν δύο - μέχρι και τα DJI Phantom 3 όπου χρησιμοποιούσαν το ίδιο σύστημα - προκειμένου να ελαχιστοποιούν τις δονήσεις παρέχοντας ταυτόχρονα και ασφάλεια (αν βάλεις 4 πύρρους-ασφάλειες θα έχεις περισσότερο jello στο βίντεο).
|
|
|
Post by Frontier on Apr 22, 2018 18:41:25 GMT 2
|
|
|
Post by Doctormyster on Apr 23, 2018 0:01:53 GMT 2
Ωραια πραγματα αγαπητε Frontier. Δεν ξερω αν το εχω αναφερει στο παρελθον, αλλα υπηρετησα στρατιωτης στο ταγμα εθνοφυλακης 643ΤΕ στα Καρδαμυλα το '16. Εχω περασει πολλες φορες απο το γηπεδο που τραβηξες τα πλανα. Πανεμορφη η Χιος, δεν την ξεχνω ποτε. Ευελπιστω και θελω να ξανα ερθω καποια στιγμη μελλοντικα με την οικογενεια μου.
|
|
|
Post by Frontier on Apr 23, 2018 9:00:44 GMT 2
Ωραια πραγματα αγαπητε Frontier. Δεν ξερω αν το εχω αναφερει στο παρελθον, αλλα υπηρετησα στρατιωτης στο ταγμα εθνοφυλακης 643ΤΕ στα Καρδαμυλα το '16. Εχω περασει πολλες φορες απο το γηπεδο που τραβηξες τα πλανα. Πανεμορφη η Χιος, δεν την ξεχνω ποτε. Ευελπιστω και θελω να ξανα ερθω καποια στιγμη μελλοντικα με την οικογενεια μου. Με το καλό να έρθεις, υγεία να έχουμε να πάμε για πτήση
|
|
|
Post by Doctormyster on Apr 23, 2018 10:02:38 GMT 2
Ευχαριστως! Θα χαρω παρα πολυ! Υγεια πρωτα και ολα τα υπολοιπα ειναι ευκολο να γινουν.
|
|
|
Post by petersea on Apr 23, 2018 21:57:49 GMT 2
Χαιρετώ την παρέα!Σήμερα έκανα μια πτήση και ενώ είχα ενεργοποίηση τα δεδομένα δεν είχα χάρτες τι μου διαφεύγει; ευχαριστώ!
|
|
|
Post by tsarlam on Apr 25, 2018 8:51:36 GMT 2
Καινουρια πτηση στα 4557μ....καποια στιγμη θα το χασω , με ελατωματικη μπαταρια να δειχνει 93%...τελικα ηρθε απο το πουθενα με 29% ενεργειας να απομενει.. postimg.cc/image/vqtuwpbt3/Παμε για 5000μ την επομενη φορα... Ο φιλος brouzos στην ενοτητα με αγοραπωλησιες drone πουλαει κεραιες για το drone μας του εχω στειλει μνμ αν βλεπει το ποστ εδω ας απαντησει αν ειναι γνησιες ARGtek postimg.cc/image/iny8ditbr/
|
|
|
Post by Frontier on Apr 25, 2018 9:57:41 GMT 2
Χαιρετώ την παρέα!Σήμερα έκανα μια πτήση και ενώ είχα ενεργοποίηση τα δεδομένα δεν είχα χάρτες τι μου διαφεύγει; ευχαριστώ! Κανονικά θα έπρεπε να σου κατέβουν δεδομένα χαρτών, δες στις ρυθμίσεις της εφαρμογής να είναι ενεργό το Satellite map.
|
|
|
Post by petersea on Apr 25, 2018 10:45:01 GMT 2
Ευχαριστώ! Θα το κοιτάξω αν και δεν έκανα κάποια αλλαγή από την τελευταία πτήση, αυτό που σκέφτηκα κατόπιν εορτής είναι μήπως και δεν είχα καλό σήμα δικτύου και δεν το πρόσεξα...
|
|
|
Post by Doctormyster on Apr 25, 2018 20:49:41 GMT 2
Χαιρεται κι απο μενα, Σημερα βρισκομαι στην 6η μου πτηση και γενικα αρχιζω να εχω σχεδον τον πληρη ελεγχο του Drone. Επειδη λοιπον αρχιζω να εχω την αναγκη να πεταξω και αλλου, εκτος σπιτιου μου δηλαδη, θελω να ξερω με ποιο τροπο και το τι πρεπει να κανω για να πεταξω νομιμα και με ασφαλεια. Αυτο που θελω να ρωτησω, ειναι το τι "παιζει" με τις δηλωσεις των Drone στην ΥΠΑ. Γενικοτερα απο τα QnA που διαβασα, βρισκομαι(Μαλλον) στην ανοικτη (Α1)κατηγορια και απ'οσο διαβασα, δεν απαιτει καποια αδεια. Μπορω ετσι απλα να το δηλωσω μεσω internet?? Απαιτει καποιο ποσο χρηματων ή καποια δικαιολογητικα?? Αν οχι, οκ. Αν ναι τοτε τι χρειαζεται να κανω?? Ρωταω γιατι οσο κι αν εψαξα δεν καταφερα να μαθω. Το μονο που εμαθα ειναι οτι πριν πεταξεις, θελει να καταθεσεις σχεδιο πτησης. Παιδια τα φωτα σας, σας παρακαλω οποιος ξερει.
|
|
|
Post by Vako on Apr 26, 2018 5:13:54 GMT 2
Χαιρεται κι απο μενα, Σημερα βρισκομαι στην 6η μου πτηση και γενικα αρχιζω να εχω σχεδον τον πληρη ελεγχο του Drone. Επειδη λοιπον αρχιζω να εχω την αναγκη να πεταξω και αλλου, εκτος σπιτιου μου δηλαδη, θελω να ξερω με ποιο τροπο και το τι πρεπει να κανω για να πεταξω νομιμα και με ασφαλεια. Αυτο που θελω να ρωτησω, ειναι το τι "παιζει" με τις δηλωσεις των Drone στην ΥΠΑ. Γενικοτερα απο τα QnA που διαβασα, βρισκομαι(Μαλλον) στην ανοικτη (Α1)κατηγορια και απ'οσο διαβασα, δεν απαιτει καποια αδεια. Μπορω ετσι απλα να το δηλωσω μεσω internet?? Απαιτει καποιο ποσο χρηματων ή καποια δικαιολογητικα?? Αν οχι, οκ. Αν ναι τοτε τι χρειαζεται να κανω?? Ρωταω γιατι οσο κι αν εψαξα δεν καταφερα να μαθω. Το μονο που εμαθα ειναι οτι πριν πεταξεις, θελει να καταθεσεις σχεδιο πτησης. Παιδια τα φωτα σας, σας παρακαλω οποιος ξερει. Διαβασε και θα σου λυθουν οι περισσοτερες αποριες freedrone.gr/thread/12/links-drones
|
|
|
Post by reborn on Apr 27, 2018 1:07:34 GMT 2
Καλησπέρα παιδιά έχω το drone περίπου ένα μήνα το έχω πετάξει μόνο μια φορά μια σήμερα μετά απο μερικά βίντεο που είδα παρατήρησα πως ο ορίζοντας στην κάμερα είναι στραβός υπάρχει κάποια λύση; τι πρέπει ν κάνω στέλνω τικετ στο κατάστημα; ευχαριστώ εκ των προτέρων
|
|
|
Post by Frontier on Apr 27, 2018 7:27:26 GMT 2
Καλησπέρα παιδιά έχω το drone περίπου ένα μήνα το έχω πετάξει μόνο μια φορά μια σήμερα μετά απο μερικά βίντεο που είδα παρατήρησα πως ο ορίζοντας στην κάμερα είναι στραβός υπάρχει κάποια λύση; τι πρέπει ν κάνω στέλνω τικετ στο κατάστημα; ευχαριστώ εκ των προτέρων Καλωσήρθες στην παρέα. Όπως σου έγραψα και στο Youtube, θα πρέπει να έχεις περάσει το τελευταίο firmware. Μετά, κάνεις καλιμπράρισμα του gimbal και κατόπιν θέτεις την ευαισθησία του gimbal (gimbal adjustment) στο 95. Εννοείται ότι το καλιμπράρισμα πρέπει να γίνει σε απολύτως επίπεδη επιφάνεια. Επαναλαμβάνεις την διαδικασία εάν συνεχίζει.
|
|