|
Post by dream_master on Apr 8, 2018 1:08:07 GMT 2
70 μετρα υψος ημουν, αλλα και πιο ψηλα να σκαγανε παλι δεν θα με επιαναν γιατι πετουσα 50 μετρα πιο μακρια.
|
|
|
Post by 2004020013 on Apr 8, 2018 1:09:43 GMT 2
70 μετρα υψος ημουν, αλλα και πιο ψηλα να σκαγανε παλι δεν θα με επιαναν γιατι πετουσα 50 μετρα πιο μακρια. Σε ποια περιοχή. Με μπερδεψες αλλά κατάλαβα ότι δεν θα σε έπιαναν. Χαχα.
|
|
|
Post by dream_master on Apr 8, 2018 1:34:59 GMT 2
εβρο
|
|
anto
New Member
Οι έξυπνοι άνθρωποι μαθαίνουν απο τα λάθη τους.Οι σοφοί άνθρωποι μαθαίνουν απο τα λάθη των άλλων....
|
Post by anto on Apr 10, 2018 15:17:24 GMT 2
παιδια καλησπερα και χρονια πολλα με υγεια σε ολους.καθομαι στο γραφειο μου στη δουλεια και χτυπαει το κινητο μου τωρα πριν λιγο.ειναι ο γιος μου και κου λει οτι μολις παρελαβε ενα μεγαλο κουτι απο UPS.εεεεε ρε γλεντια.ηρθε το εργαλειο και το βραδυ θα μολις γυρισω σπιτι θα εχουμε unboxing.δεν κρατιεμε.......
|
|
|
Post by dream_master on Apr 10, 2018 15:24:44 GMT 2
μεγια και καλες πτησεις
|
|
|
Post by 2004020013 on Apr 10, 2018 16:53:45 GMT 2
Με γεια. Μόλις το δοκιμάσεις πες μας τις εμπειρίες σου και την άποψή σου. Και επίσης ο,τι θες να μας ρωτάς. Στην αρχή θα έχεις αρκετές απορίες. Λοιπόν περιμένουμε. Καλές πτήσεις
|
|
|
Post by petersea on Apr 10, 2018 18:50:11 GMT 2
παιδια καλησπερα και χρονια πολλα με υγεια σε ολους.καθομαι στο γραφειο μου στη δουλεια και χτυπαει το κινητο μου τωρα πριν λιγο.ειναι ο γιος μου και κου λει οτι μολις παρελαβε ενα μεγαλο κουτι απο UPS.εεεεε ρε γλεντια.ηρθε το εργαλειο και το βραδυ θα μολις γυρισω σπιτι θα εχουμε unboxing.δεν κρατιεμε....... πάντα καλοτάξιδο και καλές πτήσεις,μια συμβουλή συγνώμη κιόλας δες την παρουσίαση του frontier για αποφυγή σφαλμάτων ούτε εγώ θυμάμαι πόσες φορές την είδα όταν το περίμενα και μετά, καλές πτήσεις και πάλι εύχομαι να το χαρείς!!!!
|
|
|
Post by tony3kala on Apr 10, 2018 22:05:50 GMT 2
Καλησπέρα σας και χρόνια πολλά Ήθελα να ρωτήσω αν τα καλώδια.του ρεύματος επηρεάζουν την πτήση.τους droneγιατι ενώ.πετούσε κανονικά.και είχα.εικόνα,με το που περνάει από ηλεκτροφόρα καλώδια έχανε.την.εικόνα και αποσυνδέομαι από το drone,επίσης επιτρέπει να πάρω το drone σε πτήση εσωτερικού;
|
|
|
Post by Frontier on Apr 11, 2018 7:53:05 GMT 2
Καλησπέρα σας και χρόνια πολλά Ήθελα να ρωτήσω αν τα καλώδια.του ρεύματος επηρεάζουν την πτήση.τους droneγιατι ενώ.πετούσε κανονικά.και είχα.εικόνα,με το που περνάει από ηλεκτροφόρα καλώδια έχανε.την.εικόνα και αποσυνδέομαι από το drone,επίσης επιτρέπει να πάρω το drone σε πτήση εσωτερικού; Ασφαλώς και τα ηλεκτροφόρα καλώδια επηρεάζουν την ασύρματη ζεύξη, γιαυτό και πάντα αναγράφουν στα εγχειρίδια να πετάμε μακριά από καλώδια, κεραίες κινητής και άλλες πηγές ηλεκτρομαγνητικής ακτινοβολίας. Για το θέμα της πτήσης εσωτερικού, δεν φαντάζομαι να υπάρχει κάποιο θέμα εφόσον το αεροσκάφος είναι μέσα σε θήκη χειραποσκευής και το δηλώσεις στον έλεγχο (μπαταρία έχει, λογικά ισχύει ό,τι ισχύει και για φορητούς υπολογιστές). Δεν ξέρω αν μπορείς να το έχεις μαζί σου στην καμπίνα του αεροπλάνου, αλλά σαν αποσκευή εκτιμώ δεν θα υπάρχει πρόβλημα.
|
|
|
Post by dream_master on Apr 11, 2018 13:12:44 GMT 2
ενα χθεσινο βιντεακι ψαχνωντας για καταριψη hubsan & dji αλλα μαλλον πευτουν μονα τους εεε vakooo? ααχχααχαχ
ενοειτε πως κανουμε πλακα.
|
|
|
Post by 2004020013 on Apr 11, 2018 18:12:42 GMT 2
Γεια σας. Ως γνωστών έχω δύο τηλεχειριστήρια. Αν ρυθμίζω μια το ένα και μετά από μερικές μέρες ρυθμίζω το άλλο (το γνωστό pairing) , υπάρχει πρόβλημα ; Ρωτάω αν υπάρχει περίπτωση να δημιουργηθεί πρόβλημα με το drone επειδή παταμε εκείνο το κουμπί κάτω από την κάμερα. Είναι σα reset; Χάνονται κάποιες ρυθμίσεις ; Ευχαριστώ
|
|
|
Post by Frontier on Apr 11, 2018 21:45:11 GMT 2
Γεια σας. Ως γνωστών έχω δύο τηλεχειριστήρια. Αν ρυθμίζω μια το ένα και μετά από μερικές μέρες ρυθμίζω το άλλο (το γνωστό pairing) , υπάρχει πρόβλημα ; Ρωτάω αν υπάρχει περίπτωση να δημιουργηθεί πρόβλημα με το drone επειδή παταμε εκείνο το κουμπί κάτω από την κάμερα. Είναι σα reset; Χάνονται κάποιες ρυθμίσεις ; Ευχαριστώ Δεν υπάρχει θέμα ρυθμίσεων, διότι αυτές αποθηκεύονται στη flash μνήμη του Mi Drone και δεν επηρεάζονται από την αλλαγή R/C. Το κουμπί αυτό δεν επαναφέρει εργοστασιακά τις ρυθμίσεις (το αντίστοιχο κουμπί reset είναι μέσα στο αεροσκάφος), απλά ξεκινά την διαδικασία pairing με το R/C.
|
|
|
Post by Vako on Apr 11, 2018 22:27:50 GMT 2
ενα χθεσινο βιντεακι ψαχνωντας για καταριψη hubsan & dji αλλα μαλλον πευτουν μονα τους εεε vakooo? ααχχααχαχ ενοειτε πως κανουμε πλακα. Θα ανέβω βόρεια θα γεμίσω το spark με c4 και θα πέσω πάνω στο μπαουλο-drone που νομίζεις ότι πέτας και θα στο τιναξω στον αέρα!!!! Εννοείται ότι δεν κάνω πλάκα!!!! Χαχαχα Και εννοείται ότι δεν θα με δεις με τόσα λαγκαρισματα που κάνει η παπια-drone που νομίζεις ότι πετάει!!! Χαχαχαχα
|
|
|
Post by dream_master on Apr 11, 2018 23:13:46 GMT 2
αχαχαχαχαχα vako εσενα στα 4Km θα αρχισει τα return to home και εγω θα εχω φτασει στα 5 km αχαχαχαχ
|
|
|
Post by 2004020013 on Apr 13, 2018 0:14:16 GMT 2
Γεια σας παιδια. Σήμερα σε συγκεκριμένο ύψος ήταν κάτι πουλιά (σμήνος) που κάνανε βόλτα πάνω από την βεράντα μου (ρετιρέ - όλος ο ουρανός από πάνω μου) . Δε τα πρόσεξα. Σας έχει τύχει; Ενώ σήκωσα το drone, μετά είδα τα πουλιά να πλησιάζουν και να πετάνε γύρω του. Σα να ψάχνουν να δουν τι είναι. Χωρίς να πλησιάζουν πολύ κοντά. Πλησιαζαν και απομακρύνονταν ξαφνικά σα να φοβούνται κάτι. Το κατέβασα πολύ πιο χαμηλά και έφυγα προς τα μπροστά για να μην υπάρξει θέμα. Ήταν πολλά πουλιά. Υπάρχει θέμα πιστεύετε ; Να πέσει κάνα πουλί πάνω στο mi drone και να έχουμε πτώση; Πάντως τα είδα σα να φοβούνται κάτι και κάνανε περίεργες κινήσεις. Έτσι όπως κινούνται απότομα μπορεί να πεφτανε πάνω μου σα χαζα
|
|
|
Post by Frontier on Apr 13, 2018 6:04:38 GMT 2
Γεια σας παιδια. Σήμερα σε συγκεκριμένο ύψος ήταν κάτι πουλιά (σμήνος) που κάνανε βόλτα πάνω από την βεράντα μου (ρετιρέ - όλος ο ουρανός από πάνω μου) . Δε τα πρόσεξα. Σας έχει τύχει; Ενώ σήκωσα το drone, μετά είδα τα πουλιά να πλησιάζουν και να πετάνε γύρω του. Σα να ψάχνουν να δουν τι είναι. Χωρίς να πλησιάζουν πολύ κοντά. Πλησιαζαν και απομακρύνονταν ξαφνικά σα να φοβούνται κάτι. Το κατέβασα πολύ πιο χαμηλά και έφυγα προς τα μπροστά για να μην υπάρξει θέμα. Ήταν πολλά πουλιά. Υπάρχει θέμα πιστεύετε ; Να πέσει κάνα πουλί πάνω στο mi drone και να έχουμε πτώση; Πάντως τα είδα σα να φοβούνται κάτι και κάνανε περίεργες κινήσεις. Έτσι όπως κινούνται απότομα μπορεί να πεφτανε πάνω μου σα χαζα www.freedrone.gr/post/455/thread
|
|
|
Post by 2004020013 on Apr 13, 2018 8:55:10 GMT 2
Κάπως έτσι. Το θυμάμαι αυτό το post
|
|
|
Post by 2004020013 on Apr 13, 2018 13:08:23 GMT 2
Γεια σας. Πόσα Mega picxel έχει η κάμερα; Για φωτογραφίες. Το θελω για μια δουλειά
|
|
|
Post by Frontier on Apr 13, 2018 13:13:06 GMT 2
Γεια σας. Πόσα Mega picxel έχει η κάμερα; Για φωτογραφίες. Το θελω για μια δουλειά Σύμφωνα με την σελίδα της Xiaomi, η κάμερα του 4K είναι 12.4MP (η 1080 έκδοση έχει κάμερα 16MP).
|
|
anto
New Member
Οι έξυπνοι άνθρωποι μαθαίνουν απο τα λάθη τους.Οι σοφοί άνθρωποι μαθαίνουν απο τα λάθη των άλλων....
|
Post by anto on Apr 13, 2018 13:15:30 GMT 2
καλησπερα παιδια.πρωτη πτηση για μενα σημερα το πρωι,καθαρα δοκιμης,βιαζομουν κιολας,χωρις το gimbal (εχει καποιο μικρο ευχομαι προβλημα,θελει αλαγη καλοδιοταινας,αυτη που συνδεει την καμερα με τον κονεκτορα,αυτη που ειναι ορατη τελος παντων) και ολα πηγαν καλα.19 δορυφοροι,ολα τελεια αλλα χωρις την καμερα.η ερωτηση ειναι η εξης. το σταματησα με μπαταρια περιπου 60%(βιαζομουν να φυγω)και εχω και την δευτερη φορτισμενη πληρως.τι κανω με τις μπαταριες;επισης αυτη που χρησιμοποιησα την εχω αφησει μεσα στο σκαφος.......
|
|
|
Post by dream_master on Apr 13, 2018 13:31:40 GMT 2
Καλησπερα anto. Τι ακριβως προβλημα εχει η καμερα? Πριν πεταξεις καλο θα ειναι να τις εχεις πληρως φορτισμενες και αν δεν θα πεταξεις για μερες να τις εχεις φορτισμενες με λιγο φορτιο μεσα (μεχρι 3led καλα ειναι).
|
|
anto
New Member
|
Post by anto on Apr 13, 2018 13:43:52 GMT 2
Καλησπερα anto. Τι ακριβως προβλημα εχει η καμερα? Πριν πεταξεις καλο θα ειναι να τις εχεις πληρως φορτισμενες και αν δεν θα πεταξεις για μερες να τις εχεις φορτισμενες με λιγο φορτιο μεσα (μεχρι 3led καλα ειναι). εχει κοπει η καλοδιοταινια την ποια εχω ηδη παραγγειλει.με την μπαταρια που ειναι πληρως φορτισμενη τι κανω; postimg.cc/image/hh9w7ulqh/
|
|
|
Post by dream_master on Apr 13, 2018 13:49:12 GMT 2
Τηνν μπαταρια εφοσον την φορτισες τωρα, την αφηνεις οπως εχει και την βλεπεις οταν πεσει πολη χαμηλα την ξαναδινεις φορτιο μεχρι τα 3 led .Η καλωδιοτενια ετσι σου ηρθε?
|
|
anto
New Member
|
Post by anto on Apr 13, 2018 13:59:13 GMT 2
οχι.ειχα μια πτωση απο 2 μετρα.δικη μου μακακια.και εγινε αυτο
|
|
|
Post by 2004020013 on Apr 13, 2018 14:14:36 GMT 2
Να ρωτήσω και το εξής: έχει ρύθμιση να βγάζει φωτογραφίες μόνο του αυτόματα ανά 2-3 δευτερόλεπτα ας πούμε;
|
|
|
Post by dream_master on Apr 13, 2018 14:19:32 GMT 2
Να ρωτήσω και το εξής: έχει ρύθμιση να βγάζει φωτογραφίες μόνο του αυτόματα ανά 2-3 δευτερόλεπτα ας πούμε; οχι δεν υπαρχει κατι τετιο. απλα η πατωντας το πισω κουμπι τραβας μονος σου, ή παιρνεις screenshots απο το βιντεο σου μετα στο pc.
|
|
|
Post by 2004020013 on Apr 13, 2018 14:22:32 GMT 2
Όχι με screenshot. Θέλω συντεταγμένες σε κάθε φωτογραφία. Οκ, θα το κοιτάξω αύριο κατά πόσο βολεύει να πατάω μόνος μου
|
|
|
Post by 2004020013 on Apr 13, 2018 23:19:05 GMT 2
Γεια σας και πάλι. Δεν έχει ρύθμιση όταν βγάζεις μια φωτογραφία να σου έχει για συντεταγμένες; Γεωγραφικό πλάτος και γεωγραφικό μήκος
|
|
|
Post by Frontier on Apr 14, 2018 8:02:32 GMT 2
Γεια σας και πάλι. Δεν έχει ρύθμιση όταν βγάζεις μια φωτογραφία να σου έχει για συντεταγμένες; Γεωγραφικό πλάτος και γεωγραφικό μήκος Όχι, ούτε προσθέτει τις πληροφορίες αυτές στο EXIF τμήμα του αρχείου εικόνας που σώζει.
|
|
gio
New Member
|
Post by gio on Apr 14, 2018 22:54:52 GMT 2
|
|