|
Post by 2004020013 on Mar 14, 2018 2:32:17 GMT 2
Οι καιρικες συνθηκες πιο πολλοι επηρεαζουν την δειαρκεια της μπαταριας, εστω και λιγο αερακι να εχει βγαζει λιγοτερο χρονο πτησης. Η ασταθεια που βλεπεις στην προσγειωση ειναι γιατι στα 3 μετρα πριν το εδαφος ενεργοποιητε το vpu mode γιαυτο αυτη η μικρη ασταθεια. Η εφαρμογη οταν λες οτι σου κρασαρι δηλαδη σε πεταει εξω στο μενου του κινητου; Εμενα ποτε δεν μου εχει κρασαρι η εφαρμογη, αλλα δεν χρεισιμοποιω android συσκευη, μονο με το iphone πεταω. Ναι. Ξεσυνδεετε. Δεν με πετάει εκτός απλά λέει ότι έχασε σύνδεση με το κινητό. Α και μια φορά με πέταξε τελείως έξω
|
|
|
Post by Frontier on Mar 14, 2018 9:26:03 GMT 2
Οι καιρικες συνθηκες πιο πολλοι επηρεαζουν την δειαρκεια της μπαταριας, εστω και λιγο αερακι να εχει βγαζει λιγοτερο χρονο πτησης. Η ασταθεια που βλεπεις στην προσγειωση ειναι γιατι στα 3 μετρα πριν το εδαφος ενεργοποιητε το vpu mode γιαυτο αυτη η μικρη ασταθεια. Η εφαρμογη οταν λες οτι σου κρασαρι δηλαδη σε πεταει εξω στο μενου του κινητου; Εμενα ποτε δεν μου εχει κρασαρι η εφαρμογη, αλλα δεν χρεισιμοποιω android συσκευη, μονο με το iphone πεταω. Ναι. Ξεσυνδεετε. Δεν με πετάει εκτός απλά λέει ότι έχασε σύνδεση με το κινητό. Α και μια φορά με πέταξε τελείως έξω Αν συνδέεσαι με καλώδιο USB, δοκίμασε άλλο καλώδιο. Έχω δει αρκετές ασυμβατότητες με καλώδια τόσο στο Mi Drone όσο και σε DJI.
|
|
|
Post by tsarlam on Mar 15, 2018 9:51:16 GMT 2
Καλημερα, αντιμετωπιζω ενα προβλημα παραξενο,μετα απο 2 λεπτα πτησης βγαζει το παρακατω μηνυμα
''Battery Communication Interrupted, Please Land Immediately,'' Το κανει και με τους δυο τροπους συνδεσης....Η μπαταρια εχει 14 κυκλους φορτισης, καμια undervoltage times,τα κελλια της μπαταριας φαινονται ενταξει.... Ευτυχως δεν το εχω στειλει μακρια ακομα καθοτι αρχαριος, γνωριζει καποιος κατι για το εrror αυτο?,και τι μπορω να κανω να το επαναφερω?
|
|
|
Post by 2004020013 on Mar 15, 2018 9:54:00 GMT 2
Καλημερα. Γίνε λίγο πιο σαφής . Εννοώ για το "battery". Γράφει "battery communication ...." ή χωρίς την λέξη αυτή μέσα; Έχει διαφορά .
|
|
|
Post by Frontier on Mar 15, 2018 11:27:29 GMT 2
Καλημερα, αντιμετωπιζω ενα προβλημα παραξενο,μετα απο 2 λεπτα πτησης βγαζει το παρακατω μηνυμα Battery ''Communication Interrupted, Please Land Immediately,'' Το κανει και με τους δυο τροπους συνδεσης....Η μπαταρια εχει 14 κυκλους φορτισης, καμια undervoltage times,τα κελλια της μπαταριας φαινονται ενταξει.... Ευτυχως δεν το εχω στειλει μακρια ακομα καθοτι αρχαριος, γνωριζει καποιος κατι για το εrror αυτο?,και τι μπορω να κανω να το επαναφερω? Τ Καθάρισε τις επαφές της μπαταρίας, εκείνες που είναι στο κάτω μέρος που ακουμπούν στα pins που είναι βαθιά μέσα στην υποδοχή της μπαταρίας στο αεροσκάφος. Τόσο τα pins όσο και οι επαφές της μπαταρίας θα πρέπει να είναι πεντακάθαρες.
|
|
|
Post by tsarlam on Mar 15, 2018 11:42:28 GMT 2
Ειναι τσεκαρισμενο καθαρες....ειναι ολοκαινουριο 15 πτησεις ολες ολες... Εβγαλα για αρχη το gimbal εκανα πτηση χωρις αυτο και δεν το εκανε ξανα...περιμενω να φορτισει η μπαταρια εχω μονο μια προς το παρον,να το ξαναβαλω χωρις την sd card πρωτα,να δω τι γινεται,και μετα με αυτη μεσα.... Ευχαριστω για την απαντηση
|
|
anto
New Member
Οι έξυπνοι άνθρωποι μαθαίνουν απο τα λάθη τους.Οι σοφοί άνθρωποι μαθαίνουν απο τα λάθη των άλλων....
|
Post by anto on Mar 15, 2018 12:14:22 GMT 2
παιδια καλημερα και απο μενα.λοιπον καθε μερα κατι βρισκω να ρωταω.περιμενοντας,λεω να παω να αγορασω καρτα cd.εχετε καποιες που δουλευουν εξακριβωμενα;λεπτομερεις θελω, οχι μονο μαρκα.
|
|
|
Post by Frontier on Mar 15, 2018 12:49:01 GMT 2
παιδια καλημερα και απο μενα.λοιπον καθε μερα κατι βρισκω να ρωταω.περιμενοντας,λεω να παω να αγορασω καρτα cd.εχετε καποιες που δουλευουν εξακριβωμενα;λεπτομερεις θελω, οχι μονο μαρκα. Class 10 U1 ή U3 είναι μια χαρά. Διάβασε το νήμα από την αρχή - αν δεν το έχεις κάνει ήδη - και θα δεις και προτάσεις και δοκιμές.
|
|
anto
New Member
Οι έξυπνοι άνθρωποι μαθαίνουν απο τα λάθη τους.Οι σοφοί άνθρωποι μαθαίνουν απο τα λάθη των άλλων....
|
Post by anto on Mar 15, 2018 13:23:15 GMT 2
Δε φοβούνται ?!? Αν και στο ΣΕΦ σ ενα δέντρο που έχει στη μέση έχει κάτιο πουλιά, μόλις βάζουμε μπρός έρχονται για αναγνώριση !!! χαχαχ φιλε μου καλησπερα.βλεπω και αναφερεις ΣΕΦ.ερχεσαι εδω και πετας;εμενα εδω ειναι το γραφειο μου.μεσα στο ΣΕΦ.αν θελεις στειλε κανενα μηνυμα οταν πας.καθε μερα εκει ειμαι......
|
|
|
Post by engelo on Mar 15, 2018 14:06:23 GMT 2
Δε φοβούνται ?!? Αν και στο ΣΕΦ σ ενα δέντρο που έχει στη μέση έχει κάτιο πουλιά, μόλις βάζουμε μπρός έρχονται για αναγνώριση !!! χαχαχ φιλε μου καλησπερα.βλεπω και αναφερεις ΣΕΦ.ερχεσαι εδω και πετας;εμενα εδω ειναι το γραφειο μου.μεσα στο ΣΕΦ.αν θελεις στειλε κανενα μηνυμα οταν πας.καθε μερα εκει ειμαι...... Καλησπέρα, ΚΑΠΟΤΕ πηγαίναμε ΣΕΦ.. τώρα κλειστά όλα έχω να πάω απο το καλοκαιρι του 2017... Τώρα μόνο λιπάσματα !!!
|
|
anto
New Member
|
Post by anto on Mar 15, 2018 19:11:31 GMT 2
καλησπερα και παλι απο ΣΕΦ.δουλεια σημερα μεχρι αργα το βραδυ.λοιποοον τωρα πριν λιγο ηρθε μηνυμα στο after ship.η μπαταρια απο γερμανικη αποθηκη ερχετε με DHL. καλα θα ειμαι ο πρωτος που θα εχω μπαταρια,το πολυ σε καμια εβδομαδα την κοβο να ειναι εδω,αλλα το drone ειναι σε καποιο τρενο και βολοδερνει καπου στην κινα η οπου αλλου ειναι........καλα,τελος παντων θα το αντεξουμε και αυτο.....
|
|
|
Post by petersea on Mar 16, 2018 19:35:34 GMT 2
Καλησπέρα στην παρέα! Σήμερα παρέλαβα το xiaomi mi drone από τις 7 Φεβρουαρίου που το είχα παραγγείλει, τα συναισθήματα γνωστά σε όλους, γρήγορο άνοιγμα του πακέτου τα έβαλα για φόρτιση, update και έκανα την πρώτη δοκιμή, ουαου!!! Παιδιά μου φύγανε τα τσισα 7 λεπτά το πέταξα τράβηξα και ένα βίντεο δοκιμαστικά και το προσγείωσα, καλά είναι για αρχή, όλα ήταν τέλεια! Όταν το επιτρέψουν οι συνθήκες θα προσπαθήσω να ανεβάσω και βίντεο, συγνώμη αν σας κούρασα, Φίλε frontier να είσαι καλά που μας μορφώνης χα χα χα!!!
|
|
|
Post by dream_master on Mar 16, 2018 20:00:37 GMT 2
πως γινετε να μην οπλιζουν τα μοτερ με τα στικς καθε φορα που βαζω το χειριστηριο μεσα στην τσαντα, μπορει να μου εξηγειση καπιος? Εκοψα το φελιζολ που υπαρχει και μπαινουν πλεον ανετα μεσα αλλα μετα απο καθε πτηση ξεριθιμιζοντε.το δοκιμασα μερικες μερες χωριος να το βαζω στην τσαντα και οπλιζαν κανονικα. Ειναι σπαστικο γιατι πρεπει να κανω συνεχεια rc calibration.
|
|
|
Post by 2004020013 on Mar 16, 2018 21:55:28 GMT 2
πως γινετε να μην οπλιζουν τα μοτερ με τα στικς καθε φορα που βαζω το χειριστηριο μεσα στην τσαντα, μπορει να μου εξηγειση καπιος? Εκοψα το φελιζολ που υπαρχει και μπαινουν πλεον ανετα μεσα αλλα μετα απο καθε πτηση ξεριθιμιζοντε.το δοκιμασα μερικες μερες χωριος να το βαζω στην τσαντα και οπλιζαν κανονικα. Ειναι σπαστικο γιατι πρεπει να κανω συνεχεια rc calibration. Τι εννοείς στικς; Βάλε το καλώδιο και καντα όλα κανονικά και δες. Αν ξανασυμβεί το πρόβλημα , πας για refund
|
|
|
Post by dream_master on Mar 16, 2018 22:12:01 GMT 2
Στικς ειναι αυτα τα δυο χρυσα μεταλικα που εχει το RC που δινουμε εντολες στο σκαφος. Τι καλωδιο ρε φιλε ,και πιο refund?
|
|
|
Post by 2004020013 on Mar 16, 2018 22:14:39 GMT 2
Στικς ειναι αυτα τα δυο χρυσα μεταλικα που εχει το RC που δινουμε εντολες στο σκαφος. Τι καλωδιο ρε φιλε ,και πιο refund? Εντάξει. Λέω μην εννοούσες το dongle. Το στικάκι δηλαδή αντί για καλώδιο. Αν συνεχιστεί το πρόβλημα, λέω, να το πας στο κατάστημα που το πήρες και να σου επιστρέψουν τα λεφτά . Αν το πήρες από κινα, τούς αναφέρεις το πρόβλημα και ζητάς επιστροφή χρημάτων
|
|
|
Post by dream_master on Mar 16, 2018 22:26:01 GMT 2
δεν ειναι προβλημα για refund αυτο. Κατι γινετε με την τσαντα και ξερυθμιζετε το RC . Τωρα η σκεψη μου παει στο roll swicth του gimbal αλλα και παλι δεν μπορω να καταλαβω τη σχεση εχει με το αριστερο στικ
|
|
|
Post by 2004020013 on Mar 16, 2018 22:28:34 GMT 2
δεν ειναι προβλημα για refund αυτο. Κατι γινετε με την τσαντα και ξερυθμιζετε το RC . Τωρα η σκεψη μου παει στο roll swicth του gimbal αλλα και παλι δεν μπορω να καταλαβω τη σχεση εχει με το αριστερο στικ Τι να πω! Πιστεύω να είναι το πρόβλημα στο χειριστήριο μόνο και όχι στο drone .
|
|
|
Post by dream_master on Mar 16, 2018 22:29:55 GMT 2
ενοειτε οτι ειναι στο χειριστηριο το προβλημα μονο. αλλα και μονιμο να ηταν αυτο παλι θα ειχα το auto take off.
|
|
|
Post by 2004020013 on Mar 17, 2018 1:24:01 GMT 2
Εγώ το έφτασα μέχρι τα 5.314 και γύρισα με μηδέν μπαταρία βέβαια αν έπεφτε δεν θα το έβρισκα ποτέ λόγο του ότι πέταγα πάνω από την θάλασσα αλλά όλα καλά ευτυχώς!!! με μία μικρή προσθήκη στις κεραίες πατέντα και περισσότερο για να δω αν δουλεύει...το μόνο κακό σε αυτή την απόσταση δεν ξέρω αν το κάνει και σε άλλους φίλους είναι το εξής...όταν απομακρύνεται έχει σήμα καμπάνα και ενώ βλέπει προς την αντίθετη κατεύθυνση από εμένα όταν όμως το επιστρέφω και βλέπει προς τα εμένα το σήμα σχεδόν χάνεται!!! με πολύ καθαρό πεδίο και χωρίς παρεμβολές λόγο θάλασσας χωρίς κάποιο εμπόδιο...μήπως ξέρει κάποιος φίλος τι γίνεται;;; ευχαριστώ και καλό βράδυ σε όλους!!! Τι πατέντα;
|
|
|
Post by 2004020013 on Mar 17, 2018 2:28:01 GMT 2
Ποια τσάντα είναι αυτή ρε παιδιά;
|
|
|
Post by argivale on Mar 17, 2018 6:12:25 GMT 2
Εγώ το έφτασα μέχρι τα 5.314 και γύρισα με μηδέν μπαταρία βέβαια αν έπεφτε δεν θα το έβρισκα ποτέ λόγο του ότι πέταγα πάνω από την θάλασσα αλλά όλα καλά ευτυχώς!!! με μία μικρή προσθήκη στις κεραίες πατέντα και περισσότερο για να δω αν δουλεύει...το μόνο κακό σε αυτή την απόσταση δεν ξέρω αν το κάνει και σε άλλους φίλους είναι το εξής...όταν απομακρύνεται έχει σήμα καμπάνα και ενώ βλέπει προς την αντίθετη κατεύθυνση από εμένα όταν όμως το επιστρέφω και βλέπει προς τα εμένα το σήμα σχεδόν χάνεται!!! με πολύ καθαρό πεδίο και χωρίς παρεμβολές λόγο θάλασσας χωρίς κάποιο εμπόδιο...μήπως ξέρει κάποιος φίλος τι γίνεται;;; ευχαριστώ και καλό βράδυ σε όλους!!! Τι πατέντα;καλημέρα!!! Στις κεραίες το κομμένο αναψυκτικό!!!
|
|
|
Post by 2004020013 on Mar 17, 2018 9:10:34 GMT 2
Στις κεραίες το κομμένο αναψυκτικό!!! Έλα ρε, και έκανε δουλειά; Μπράβο και δε του το είχα. Καλες πτήσεις
|
|
|
Post by dream_master on Mar 17, 2018 13:45:13 GMT 2
Ποια τσάντα είναι αυτή ρε παιδιά; furibee F4K και η photo ειναι της δικια μου τσαντας
|
|
|
Post by 2004020013 on Mar 17, 2018 13:47:46 GMT 2
Καταπληκτική φαίνεται. Μοιάζει να χωράει τέλεια και το drone και το πληκτρολόγιο. Δηλαδή εννοώ να μην μπαίνουν με δυσκολία όπως στη δικιά μου τσάντα. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα να πιέζονται τα κουμπιά του RC και μερικές φορές και τα πόδια του drone. Στείλε αν θες και το link αγοράς . Ευχαριστώ
|
|
|
Post by dream_master on Mar 17, 2018 13:57:58 GMT 2
Γιατι εσυ πια εχεις? το πληκτρολογιο οντως μπαινει κουτι.
|
|
|
Post by 2004020013 on Mar 17, 2018 14:02:21 GMT 2
Drone backpack Outdoor Shockproof Backpack Shoulder Bag Soft Carry Bag For XIAOMI Mi Drone 4K for Dacron gift drop ship ov21 p30 Από ali.
|
|
|
Post by dream_master on Mar 17, 2018 14:09:44 GMT 2
|
|
|
Post by dream_master on Mar 17, 2018 14:22:01 GMT 2
ενημερωση κουπονιου GBGR4th48 απο ευρωπαικη αποθηκη στα 356 τελικη τιμη. συνδεσμος αγορας στην πρωτη σελιδα του νηματος!
|
|
|
Post by petersea on Mar 17, 2018 22:04:27 GMT 2
Καλησπέρα! Όταν έκανα την πρώτη πτήση τράβηξα ένα μικρό βίντεο, στις ρυθμίσεις της κάμερας είχα επιλέξει 4k και ntsc,σήμερα έκανα άλλη μια δοκιμή με 1080 και 100 frames με pal, όταν βλέπω το πρώτο βίντεο στο tablet κάνει ένα ψιλό πιξελιασμα στο δεύτερο βίντεο είναι πολύ πιο ισχνο φαίνεται μόνο σε κάγκελα και καλώδια, φταίει η ανάλυση του tablet θέλει κάποιο άλλο τρόπο πια είναι η γνώμη σας, ευχαριστώ!!!
|
|